به دلیل حمایت از توهین به نبی مکرم اسلام (ص) باید به مسئولان جاهل و مغرض فرانسوی پاسخ داد ولی نه با تغییر نام یک خیابان که هویت سیاسی و تاریخی دارد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
416.jpg
884.4K
💠 416 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻سراب آمریکا
🔹 جنگ داخلی در آمریکا؛ ترس شدید مردم در ایالتهای مختلف از روز انتخابات
🔻 ابلیسک پاریس پادوی ابلیس بزرگ
🔹 نقش آفرینی مکرون در طراحی صهیونیستی- آمریکایی اهانت به پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله وسلّم)
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
♻️ درخواست تغییر نام خیابان نوفللوشاتو؛ زنگ خطر بحران در نسل دلسوز امروزی
در واکنش به اقدامات اسلامستیزانه دولت فرانسه و حمایت از توهین به پیامبر اسلام، جمعی از جوانان هموطن دوستدار رسول مهربانی، پویشی راه انداختند برای تغییر نام خیابان نوفل لوشاتو در تهران.
اما خبر عجیب در این باره ارسال نامه ای از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به شورای شهر تهران و تقاضای تغییر نام این خیابان بود؛ نامه ای که در متن آن آمده است: «از آنجا که خیابان نوفل لوشاتو (خیابان فرانسه قدیم)، به خاطر بودن سفارت فرانسه در آن، وجه تسمیه یافته است؛ پیشنهاد آن داریم که شورای شهر تهران در اقدامی فوری و انقلابی؛ نام این خیابان را به اسامی چون «خاتم الانبیاء» و یا «نبی اکرم» تغییر دهد تا شاید بتواند اندک نقشی را در جهت مقابله با اقدام شنیع صورت گرفته در توهین به ارزش های والای اسلامی و توهین به پیامبر مهربانیها ایفا کرده باشد.»
به نظر میرسد اکثر جوانانی که تصاویر برخی از آنها در فضای مجازی منتشر شده که در حال پایین آوردن تابلو خیابان نوفل لوشاتو یا در حال نصب عنوان دیگری روی آن هستند، اساسا اطلاعی از علت نامگذاری این خیابان ندارند و واقعا تصورشان این است که چون سفارت فرانسه در این خیابان بوده، نامش نوفل لوشاتو شده است.
و این یک زنگ خطر است؛ یک نشانه جدی برای وجود یک آسیب عمیق در جنبش دانشجویی. «انقطاع از عقبه تاریخی آرمانی انقلاب اسلامی». آسیبی که اگر درمان نشود به «بحران هویت جنبش دانشجویی» تبدیل خواهدشد.
بی اطلاعی فعالان بسیج دانشجویی از یک اتفاق ساده و مشهور در تاریخ انقلاب، باید برای بزرگان و پیشکسوتان جنبش دانشجویی و مدیران فرهنگی نهادهای انقلابی یک هشدار قلمداد شود.
این بی اطلاعی فقط در این یک مورد خلاصه نمیشود. بسیاری از تحولات سالهای نخست انقلاب حتی دهههای اخیر مثل کنفرانس برلین، کوی دانشگاه و حوادث مهم دیگری که در دوره حاکمیت اصلاحات رخ داده یا تغییر و تحولات برخی جریانات دیگر و شخصیتهای آنان بویژه در اصولگرایان، برای نسل امروز ناشناخته است.
ریشه این فاصله گرفتن جوانان دانشجو از مبانی و حتی اطلاعات ساده تاریخ انقلاب در حذف طرحهای راهبردی و جریانکسازی چون «طرح ولایت» و بیتوجهی به مقوله جریانشناسی است. طرحی که علی رغم تاکید و تمجید چندباره رهبر معظم انقلاب از آن، در دوره ای توسط برخی افراد کج سلیقه و سطحی نگر درنهادهای مربوطه حذف شد.
البته مجازی زدگی مفرط جوانان و دورشدن از فضای مطالعاتی هم طبیعتا نقش جدی در این ماجرا بازی می کند.
👈🏻 پی نوشت: متن نامه بعد از انتشار اولیه اصلاح شده؛ آنگونه که در کانال تلگرام بسیج دانشگاه تهران آمده جمله عجیب مربوط به «علت نامگذاری نوفل لوشاتو» از نامه حذف شده اما اصل درخواست به قوت خود باقی است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ خیانت، شاخ و دم ندارد
در روزهای اخیر آمار عجیبی از کالاهایی که در گمرک احتکار شده یا در حال فاسد شدن است، به گوش میرسد. بعد از خبر فاسد شدن ۲۰۰ هزار تن بزنج و ۱۸۹ هزار یورو خوراک طیور حالا جلال محمودزاده، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس میگوید: نه تنها ۲۰۰ هزار تن برنج بلکه مقدار بسیار زیادی گوشت نیز در گمرک فاسد شده است. معاون بازرسی سازمان صمت تهران خبر داده: در دو ماه اخیر ۴۰۰۰ بازرسی از انبارها داشتیم و ۴۰۰ تخلف به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان کشف شده است. این انبارها شامل لاستیک، لوازم خانگی، فولاد و روغن بوده است. یعنی همان اقلامی که رسانهها هر روز درباره کمبودشان گزارش تهیه میکنند و مردم برای تهیه آنها در به در اینجا و آنجا هستند.
این موارد یا بیتدبیری است یا تعمد، هرچه هست یک نتیجه بیشتر ندارد، نتیجه که خائنین دنبال آن هستند. خیانت، شاخ و دم ندارد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
49.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۸ دقیقه ای که اطلاعات کم نظیری درباره ظریف، عراقچی و صالحی به شما ارائه خواهد کرد...
مشاهده فیلم کامل 👇
https://www.aparat.com/v/JvlBT
@rudarru57
@Sabeti ✅
هدایت شده از کانال خبری معراج شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
💠کلمه "پیامبر اکرم ص" تنها عبارت باقی مانده از دفترچه شهیدی که شب میلاد پیامبر رحمت تفحص شد
🎥روایت سردار باقرزاده از کشف پیکر مطهر شهیدی که از دفترچه یادداشت همراه او تنها کلمه مبارک پیامبر اکرم ص باقی مانده است
💐این شهید عزیز دقایقی پیش در منطقه چنگوله مهران کشف گردید.
#صلوات
🌹اینجا معراج شهداست👇
@tafahoseshohada
.
⁉️ سئوالی مهم
🔰 حمید رسایی: وقتی سازمانهای بین المللی مثل سازمان ملل، بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، کمیسیون عالی حقوق بشر، سازمان صادرکنندگان نفت (اوپک)، آژانس بینالمللی انرژی اتمی و ... در راستای منافع نظام سلطه برنامه ریزی میکنند و با گوشت و پوستمان این را لمس کردهایم، چرا باید نسبت به سازمان بهداشت جهانی تا این حد خوشبین باشیم که حتی رهبری آن را در مواجه با یک موضوع مشکوک و دارای ابعاد پنهان به نام کرونا بپذیریم؟!
در این باره گفتنیهایی هست، اینجا بخوانید
eitaa.com/rasaee/4052
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
کرونا.pdf
1.38M
💢 کتابچه جنجالی
#کرونا ؛ بزرگترین دروغ قرن
در قالب ۳۵ صفحه به طور رایگان منتشر شد...
📌به همراه شواهد و مستندات
#نشرحداکثری
تهیه کننده: کانال «جهان پساکرونا»
eitaa.com/jahanepasakorona
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ چه کسانی تحریف میکنند؟
بخشی از جریان تحریف کسانی هستند که از گذشته خودشان پشیمانند...
🔹 بخش اول
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ چه کسانی تحریف میکنند؟
یکی از ماموریتهای جریان نفوذ، تحریف است. روایت امام صادق (ع) از تحلیل رفتار یک نفوذی...
🔹 بخش دوم
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۱۷ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈یکشنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 گروکشی معیشت با گرانی بی دلیل
🔹 اجماع مردم و نخبگان اقتصادی درباره بی عملی های دولت در برابر افسارگسیختگی بازار و افزایش بی سابقه قیمتها
🔻 کمانه فتنه ۸۸ در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا
🔹 شباهتهای رفتاری ترامپ و بایدن با نامزدهای شکست خورده انتخابات ۸۸ ایران
🔸 اجرای دموکراسی آمریکایی با اسلحه!
🔸 خانه پرگاف!
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
.
♻️ ارتجاع به قبل از انقلاب ۵۷
🔰 حمید رسایی: روحانی با ایدئولوژی غرب پرستانه به اضافه بی عملی و تنبلی حاکم بر بدنه دولتش، عملا استقلال کشور را به مخاطره انداخنه است. سئوال جدی این است که چرا بعد از گذشت ۴۱ سال از پیروزی انقلاب، وضعیت باید به شکلی باشد که مردم، منتظر نتیجه انتخابات آمریکا باشند؟!
تا وقتی دولتمردانی کلیددارند که زندگی شخصی و شیوه مدیریتی آنها با آرمانهای انقلاب اسلامی فرسنگها فاصله دارد، قطعا نتیجه انتخابات آمریکا هر چه باشد، در وضعیت کشور ما تفاوتی نخواهد داشت. فقط با استقلال و اتکا به توان داخلی و ناامیدی از مستکبرین، وضعیت تغییر میکند و چشم امید داشتن به آمریکا یعنی ارتجاع به قبل از انقلاب ۵۷ ...
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
♻️ دلار بایدن یا دلار جهانگیری، مساله این است
به راستی چرا بایدن نیامده قیمت دلار را بازار ارز ایران پایین میآورد و یا چگونه یکشبه و بدون هیچ اقدام و تدبیری و در رکود شدید بازار، قیمت انواع خودرو با کاهش اسمی جدی مواجه میشود!
بیشک ربط دادن این تحولات به مسافر از راه نرسیده کاخ سفید، سطحیترین برداشت از رویدادهای اخیر است. مردم نیز میدانند که نوسانات کنونی بازار و تنگناهای اقتصادی فعلی، ماحصل سوءمدیریتها و شاید استراتژیهای پنهان سیاسی است.
چگونه است که همزمان با انتخابات ایالات متحده ناگهان محدودیتهای موثر جهت کنترل کرونا در کشور اعمال میشود و ماهها اصرار کارشناسان جهت تحدید ترددهای جادهای و ... با نسیم آمدن بایدن محقق میشود و همزمان با نتایج تقریبا نهایی انتخابات ایالات متحده، فضای مجازی لبریز از خبر بازگشت آمریکا به برجام و به دنبال آن حضور ظریف به عنوات منجی ملت و ققنوس انتخابات ۱۴۰۰ میشود!
اینها سوالاتی است که پاسخ آن را در فضایی به دور از هیجان به سادگی میتوان یافت.
شکستن بهای خودرو پس از ماهها تشنه نگه داشتن مردم در صفهای قرعهکشی مضحک ایرانخودرو و سایپا، سقوط اسمی قیمت دلار پس از ماهها نوسان و افزایش غیرمنطقی نرخ ارز همه به دنبال انتشار یک پیام است:
" بایدن ظرفیت و امکان مذاکره را محقق میسازد"
و این طرحی برای تحریک ناخودآگاه مردم و آماده ساختن افکار عمومی برای از سرگیری مذاکراتی است که قهرا، پهلوان پنبهی آن ظریف خواهد بود.
از قدیم مشهور است که عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود.
اگر امروز روزنامهها و رسانههای اصلاحطلب طلایهدار جشن پیروزی بایدن را پیشتر از خود او برپا کردهاند مقدمات فشار برای اعتماد مجدد به ایالات متحده برای کسب صندلی پاستور در بهار ۱۴۰۰ است.
✍ محمد مهدی میرزایی
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آنچه درباره جو بایدن باید بدانید
در میان نخبگان سیاسی (مسئولین، چهرههای مشهور و رسانهها) هر کس تلاش کند تا آمدن #جو_بایدن را به نفع ملت ایران جلوه دهد، آگر #احمق نباشد #خائن است.
بدتر از اینها کسانی هستند که فریب این بازنمایی رسانهای را میخورند و در انتظار روزهای خوش بایدنی هستند...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ یک بام و دو هوا در رسانه روباه پیر
تفاوت گزارش ۱۱ سال قبل کسری ناجی (گزارشگر بی بی سی) درباره ادعای دروغ میرحسین موسوی با گزارش این روزهای وی از ادعای تقلب ترامپ که از آن به فتنه تعبیر میکند!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از KHAMENEI.IR
دعا.mp3
3.13M
🎙 کلیپ صوتی | دعا برای رفع بلا
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «همهی این چیزهایی که گفتیم ابزارند؛ آن کسی که به این ابزارها جان میدهد و روح میدهد، خدا است. وَ تَسَبَّبَت بِلُطفِکَ الاَسباب؛ سببها را تو سبب میکنی. از خدای متعال باید خواست، دعا کرد، تضرّع کرد؛ که اگر انشاءالله نظر لطف پروردگار به ملّت ما باشد -که همیشه بوده؛ در این قضیّه هم قطعاً خوبانی هستند که [اگر] دستشان را به دعا بلند کنند، دعا کنند، از خدا بخواهند، نظر لطف پروردگار باز هم متوجّه این ملّت خواهد شد- در این صورت واقعاً همهی این چیزهایی که گفته شد، این ابزارها، این اسباب، انشاءالله اثر خواهد گذاشت و [نتیجه] تحقّق پیدا خواهد کرد. هم دعا کنیم، هم تضرّع کنیم، هم استغفار کنیم؛ اللَهُمَّ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تُنزِلُ النِّقَم؛ بعضی از گناهان هست که نقمت الهی را بر انسانها، بر اجتماعات، بر افراد نازل میکند. اللَهُمَّ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تَحبِسُ الدُّعاءَ اللَهُمَّ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تُنزِلُ البَلاء. استغفار لازم است؛ استغفار کنیم تا خدای متعال انشاءالله تفضّل کند و از این گردنه عبور کنیم.» ۹۹/۸/۳
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️رئیس جمهور در سیاست خارجی آمریکا چقدر نقش دارد؟
🔹این روزها با بالاگرفتن تب انتخابات آمریکا، بسیاری از رسانه ها با ضریب دادن غیرواقعی این انتخابات در افکارعمومی داخل کشور اینگونه بازنمایی می کنند که با تغییر رئیس جمهور آمریکا ما شاهد یک تحول و چرخش اساسی در جهت گیری سیاست خارجی این کشور و بطورخاص در قبال ایران هستیم
🔹اما جدای از آنکه راهبردهای آمریکا در قبال ایران یک سیاست مشترک دوحزبی است، باید خاطرنشان کرد اساسا به دلیل نوع ساختار تصمیم گیری در سیاست خارجی آمریکا، رئیس جمهور تام الاختیار نیست و نهادهای رسمی و غیررسمی در آمریکا او را با محدودیت های زیادی مواجه می کند که از تغییرات ناگهانی و چرخش های بنیادین در سیاست خارجی جلوگیری میکند
🔹ساختار پلورالیستی و تکثرگرایانه آمریکا موجب پذیرش اعمال نفوذ و قدرت نهادها و افراد مختلف رسمی و غیر رسمی در روند تصمیم گیری در سیاست خارجی آمریکا شده است. و هرچند ساختار تصمیم گیری غیرمتمرکز فدرال از نوع ریاستی و هموار کننده اختیارات ریاست جمهوری است اما چون ساختار آن براساس نظام تفکیک قوا و اصل بنیادی نظارت و توازن قرار دارد، تصمیم گیری یکجانبه قوه مجریه و رئیس جمهور را با موانع زیادی روبرو کرده است.
🔹مدل فیلادلفیا در قانون اساسی آمریکا، با تفکیک قوا و وظایف نهادهای موثر در سیاست خارجی، تمرکز قدرت تصمیمگیری در سیاست خارجی را از نظر قانونی غیر ممکن کرده است.هرچند بنا به شرایط مختلف اعم از شخصیت رئیس جمهور و همسو بودن یا نبودن حزب حاکم بر کنگره با قوه مجریه، قدرت تصمیم گیری یکجانبه در ریاست جمهوری متغیر است
🔹نظام تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا براساس اصل نظارت و توازن میان ارکان مختلف قدرت در سطوح مختلف استوار است. بین افراد و نهادهای مختلف درون قوه مجریه اعم از رئیس جمهور تا وزیرامور خارجه تا سازمان سیا، بین قوه مجریه و کنگره ، بین حزب حاکم و رقیب، بین نهادهای رسمی و غیررسمی اعم از گروه های ذی نفع، رسانه ها، اتاقهای فکر و افکار عمومی
🔹رئیس جمهور به تنهایی عامل اصلی تصمیم گیر در سیاست خارجی آمریکا نخواهد بود و نهادهای رسمی و غیررسمی دیگری در فرآیند تصمیم گیری در سیاست خارجی آمریکا نقش ایفا میکنند
🔹کنگره به عنوان یک نهاد فدرال از طریق نظارت بر قوه مجریه، کنترل بودجه، حق تایید صلاحیت مقام های سیاسی، حق اعلان جنگ و امثالهم قدرت قابل توجهی در فرآیند تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا دارا می باشد. کمیته های داخلی کنگره لوایح را بررسی و اعلام نظر می کنند. کمیته نیروهای مسلح در مجلس سنا و مجلس نمایندگان، کمیته روابط خارجی در سنا و کمیته امور خارجه در مجلس نمایندگان از جمله این کمیته ها می باشند. تمامی پیمان های دولتی با دیگر کشورها باید به تصویب دو سوم اعضای مجلس سنا برسد.هر نوع اعتبار و بودجه ای برای کمک به دیگر کشورها و بودجه وزارت امور خارجه و نمایندگان سیاسی آمریکا در دیگر کشورها باید به تصویب مجلس نمایندگان برسد. لذا کنگره به عنوان یکی از نهادهای رسمی در ساختار آمریکا نقش مهمی در تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا ایفا می کند و در موارد متعددی با استفاده از ابزارهای قانونی مانع از یکجانبه گری شخص رئیس جمهور میشود
🔹برای نمونه پس از جنگ جهانی اول رئیس جمهور وقت آمریکا وودرو ویلسون پیشنهاد تاسیس جامعه ملل را داد که در پی کنفرانس ورسای پاریس، نهایتا جامعه ملل در 1920 تاسیس شد. اما با اینکه پیشنهاد تشکیل جامعه ملل را رئیس جمهور آمریکا داده بود، به دلیل مخالفت مجلس سنا با الحاق آمریکا به جامعه ملل، آمریکا هیچگاه به آن نپیوست
🔹از طرفی نهادهای غیر رسمی شامل احزاب سیاسی، اتاق های فکر، گروه های ذی نفع، رسانه ها و افکار عمومی بصورت غیرمستقیم از طریق فشار افکار عمومی، حمایت های مالی، تولید اندیشه و برنامه، معرفی افراد نخبه برای جایگاه های مختلف در ارکان تصمیم گیری و...در روند تصمیم گیری سیاست خارجی به اعمال نفوذ می پردازند تا جاییکه گاهی بدون جلب نظر آنها تصمیم گیری در سیاست خارجی با بن بست مواجه میشود
🔹لذا فرایند تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا مبتنی بر تفکیک قوا و اصل بنیادین نظارت و توازن قرار دارد و ساختار و کارگزار بطور متقابل یکدیگر را متاثر می کنند. به نحوی که هرکدام بدون تاثیر از دیگری توان اعمال قدرت یکجانبه ندارد و بصورت رفت و برگشتی میان ساختار و کارگزار تصمیم گیری های سیاست خارجی آمریکا ایجاد میشود
🔹نهایتا اینکه برخلاف بعضی از غلوها و ضریب های رسانه ای غیرواقعی،رئیس جمهور در آمریکا به تنهایی تصمیم گیر در حوزه سیاست خارجی نیست و او با موانع ساختاری متعددی روبرو است که همین امر موجب شده سیاست خارجی آمریکا بطور خاص در موضوعاتی که میان دو حزب مشترک است از ثبات برخوردار باشد و نهایتا در تاکتیک ها و روشها شاهد تغییرات باشیم
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
.
♻️ پیشنهادی قابل تأمل درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
🔹 چرا رییس قوه قضاییه و رییس مجلس نباید کاندیدای ریاست جمهوری شوند...
🔹 یادداشت رسایی در این باره را اینجا بخوانيد👇
eitaa.com/rasaee/4066
.
🔸 پیشنهادی قابل تامل درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
♻️ رییس دستگاه قضا و رییس مجلس، از کاندیداتوری منع شوند
eitaa.com/rasaee/4065
🔰 حمید رسایی: این روزها قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. نکات خوبی در این قانون پیشبینی شده هر چند هنوز به بحث و بررسی بیشتر نیازمند است اما در باب تعیین شرایط برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و مصادیق رجل سیاسی، به نظرم به نکاتی باید توجه کرد از جمله آنها منع رییس دستگاه قضا و رییس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری است.
در دلایل توجیهی این پیشنهاد به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
یکم - وقتی ریاست یکی از دو نهاد اساسی کشور (قوه قضاییه و مجلس) بر عهده فردی است و وی در آن جایگاه در حال خدمترسانی است، طبعا تمرکز فکر و ذهن این مقام بر رقابت و فعالیتهای انتخاباتیاش در فاصله حدود شش ماه تا یک سال قبل از انتخابات، به انجام وظیفه اصلی و بالفعلی که بر عهده دارد، لطمه میزند.
این طرح سبب رها شدن دو قوه مهم کشور از آفات سیاست بازیهای متعارف انتخاباتی خواهد شد. طبعا اگر روسای مجلس و قوه قضاییه بدانند که نمیتوانند کاندیدا شوند، ظرفیت زیادی از توان آنها و زیر مجموعهشان در خدمت به مردم آزاد خواهد شد.
دوم - مواضع، تحرکات و فعالیتهای رییس دستگاه قضا و رییس مجلس به دلیل جایگاهی که دارند، از اکثر تریبونها و خصوصا صدا و سیما منعکس خواهد شد. مسئولان این دو جایگاه، وقتی کاندیدا هم باشند، طبعا انعکاس اخبارشان یک فرصت تبلیغی برای آنها و نظام اسلامی است. از این منظر، در صورت عدم کاندیداتوری این مقامات، هر اقدام و تصمیم درست و بجای آنها با انگ انتخاباتی مواجه نمیشود و برای نظام سرمایه اجتماعی تولید میکند و البته در صورت کاندیدا بودن، ای بسا نتیجه کاملا عکس خواهد داشت. علاوه بر این، استفاده از این فرصتهای تبلیغی که مختص روسای قواست، در اختیار دیگر کاندیداهای انتخاباتی نیست الا در دوره دوم برای رییس جمهور مستقر با این تفاوت که وی به دلیل عملکرد چهارسالهاش در مقام پاسخگویی هم قرار دارد.
سوم - کاندیداتوری کسانی که بر صندلی ریاست قوه قضاییه و مجلس تکیه زدهاند و خیز ایشان برای تغییر صندلی و رسیدن به ریاست قوه مجریه، از نگاه مردم نوعی قدرت طلبی تلقی خواهد شد. خصوصا اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه به تازگی برای این جایگاهها نصب یا انتخاب شده باشند. علاوه بر این، کاندیداتوری رییس قوه قضاییه در حالی که از رهبر انقلاب حکم قاضیالقضاتی را دریافت کرده یا کاندیدا شدن رییس مجلس در حالی که از مردم برای حضور در مجلس رأی گرفته، به نوعی سخره گرفتن حکم رهبری و آرای مردم است و البته در صورت تازه بودن حضورشان در این جایگاهها، قبح این عمل دو صد چندان میشود.
با کاندیدا شدن رییس مجلس و رییس دستگاه قضا مردم این ضربالمثل فارسی را به زبان میآورند که فلانی اگر بیلزن است، باغچه خودش را بیل بزند. کنایه از این که فلانی اگر قصد خدمت به مردم را دارد، در جایگاه ریاست قوه قضاییه که نصب شده یا در جایگاه ریاست مجلس که انتخاب شده، بهترین خدمات را میتواند ارائه دهد. تلقی مردم از این خیز برداشتن چیز دیگری خواهد بود؟!
چهارم - قطعا جایگاههای مهمی مثل رییس قوه قضاییه یا رییس مجلسی که در انتخابات ریاست جمهوری شکست میخورند، از نظر اعتبار در بین مردم و ساختار حاکمیت مانند قبل از آن نخواهد بود. مشروعیت و نفوذ کلام رییس مجلس یا رییس قوه قضاييهای که آرای مردمی را به دست نیاورده و شکست خورده، دچار علامت سئوال میشود و نتیجه آن جز تضعیف جایگاه رییس مجلس و رییس قوه قضاییه نخواهد بود.
پنجم - نکته دیگر این است که تعامل رؤسای قوای شکست خورده در انتخابات با رییس جمهور منتخب در دوره پس از انتخابات، دچار اختلال میشود. به این معنا که هرگونه مواجهای از سوی رؤسای مجلس و قوه قضاييه با تخلفات یا اشتباهات رییس جمهور منتخب با دید انتقامجویی شکست انتخابات، تفسیر و بازنمایی میشود.
ششم - بدیهی است که اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه، خود را برای خدمتگذاری در جایگاه ریاست جمهوری توانمند میبینند و میخواهند این میدان را بیازمایند، میتوانند در فاصله زمانیای که قانون تعیین میکند (مثلا شش ماه قبل از انتخابات) از سمت ریاست قوه، استعفا کرده و خود را در برابر انتخاب مردم قرار دهند.
شاید اشکال شود که برخی از این نکات، درباره کاندیداتوری وزرا هم صادق است. این اشکال بلا وجهی است چرا که تفاوت جایگاه وزیر با رؤسای دستگاه قضا و مجلس، خیلی زیاد است.
به نظرم در ضرورت تصویب چنین شرطی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دلایل دیگری هم میتوان یافت. تصویب این شروط به قوه قضاییه و جایگاه ریاست مجلس درانجام وظایفی که برعهده دارند، کمک شایانی خواهد کرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از بصائر
✍️این معادله را حل کنید
🔰آقای ظریف ادعا می کند با «حاج قاسم» رفاقت صمیمانه ای داشته است. او همچنین گفته است با «بایدن» نیز رفاقت دیرینه ای دارد. بایدنی که از شهادت حاج قاسم اظهار خوشحالی کرده بود؛ جالب نیست؟
🔰پی نوشت:
🔸«وَ إِذا لَقُوا الَّذِينَ آمَنُوا قالُوا آمَنَّا وَ إِذا خَلَوْا إِلى شَياطِينِهِمْ قالُوا إِنَّا مَعَكُمْ إِنَّما نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُن؛ و منافقان هنگامى كه افراد با ايمان را ملاقات مىكنند، مىگويند ما ايمان آوردهايم، (ولى) هنگامى كه با شياطين خود خلوت مىكنند مىگويند با شمائيم ما (آنها) را مسخره مىكنيم.» (بقره: 14)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نفوذیها در صدا و سیما
بهرام شکوری رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران، پس از پخش شدن تصاویر منشوری دخترش در فضای مجازی و بعد از آن که در مصاحبه با شبکه بهایی منوتو این روال را عادی دانست و راهکار مهاجرت از ایران را مطرح کرد، تریبون شبکه خبر صداوسیما هم در اختیارش قرار گرفت!
نفوذی نه شاخ دارد نه دم !
نیروهای انقلابی که از آرمانهای انقلاب دفاع میکنند و حقوق مردم را فریاد میزنند، ممنوع التصویرند اما به برکت نفوذیها و بیعرضگی مدیران نالایق، این افراد بلافاصله پس از یک افتضاح، آنتن میگیرند وجولان میدهند.
#مدیریت_نالایق
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۱٨ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 مدعيان اصلاحات؛ فریبخورده با فریبکار
🔹 دولتیها و اصلاحطلبان واقعا نمیدانند بایدن با ترامپ فرقی ندارد یا به دنبال فریب مردم هستند
🔻 معادله عجیب رفاقتهای ظریف
🔹سخنان دوگانه ظریف در ادعای دوستی همزمان با شهید سلیمانی و «جو بایدن»
🔸 رئیس دستگاه قضا و رئیس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری منع شوند
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
..