🔸مروری بر شایعات #رسانه ای در پی سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور ایران
🔻با وجود اینکه شایعات خیلی زود رنگ میبازند، اما خواسته یا ناخواسته تأثیر عجیبی بر بخشی از افکار عمومی بر جای میگذارند.
🔻انتشار #شایعه برای از بین بردن اراده افراد، از شلیک مستقیم با گلوله جنگی کشندهتر است.
📲@rasanebadr📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای لو رفته از اسپیس معاندان یکی از اکانت ها اعتراف میکنه که صاحب ۵ تا اکانت بظاهر مذهبیه.
هدف این ملعون بدجلوه دادن وجهه افراد مذهبی هست.
حتی با درست کردن اکانت افغانستانی قصد ایجاد شکاف بین ملت ایران و افغانستان را هم دارن.
حتما گوش کنید تا اینا را بهتر بشناسید.
📲@rasanebadr📲
#نشست_آزاداندیشی
🪑مناظره استادان دانشگاه اصفهان درباره فیلترینگ شبکههای اجتماعی (آری یا خیر)
👥 با حضور:
دکتر علیرضا عبدالهی
هیئت علمی دانشکده ریاضی و آمار
دکتر مجتبی مهدوی
هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر
👤 مدیر جلسه: دکتر بهروز ترک لادانی
هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر
🏢 طبقه ۳ ساختمان انصاری، دانشکده مهندسی کامپیوتر، تالار دکتر براآنی
🎥 تماشای ویدئو در آپارات:
https://www.aparat.com/ladanib
📲@rasanebadr📲
🔵ابتکار هنرمندان برای دفاع از فلسطین در کن
صحبت از فلسطین ممنوع، ایران آزاد!
🔹هفتاد و هفتمین جشنواره کن در حالی برگزار شد که مسئولان جشنواره کن ۲۰۲۴ پوشیدن چفیه و صحبت از فلسطین را در جشنواره ممنوع اعلام کردند.
🔹با این حال تعدادی از هنرمندان حاضر در این رویداد با ابتکار عمل و هوش خود همبستگیشان را با مردم مظلوم فلسطین به نمایش گذاشتند.
🔹کیت بلانشت؛ بازیگر مشهور و برنده اسکار با طراحی لباس و رنگآمیزی خاص آن روی فرش قرمز، پرچم فلسطین را تداعی کرد و به نقل از گزارش آلپرن اکتاش (که بسیاری از خبرگزاریهای خارجی نیز آن را منتشر کردند) تحسین کاربران شبکههای اجتماعی را برانگیخت.
🔹کانی کاسروتی؛ بازیگر هندی حاضر در جشنواره با کیفی به شکل برش هندوانه (نماد فلسطین بدلیل ترکیب رنگ سفید، سبز، سیاه، قرمز) توجه همگان را برانگیخت.
🔹از سایر هنرمندان که با نمادهای گوناگون دفاع خود را از مردم فلسطین اعلام کردند، لیلا بختی؛ بازیگر فرانسوی الجزایری بود که با زدن سنجاق سینهای که نقش هندوانه روی آن بود.
#سینما
#رسانه
📲@rasanebadr📲
🛑 انیمیشن شش ابر قهرمان Big Hero 6 (پسربچه و ربات مهربان)
یکی از آثار پخش شده پُرتکرار از صدا و سیما
🔺 نمایش گذر از عواطف انسانی و اصالت بخشیدن به عواطف هوش مصنوعی...
#نبوت_هالیوودی
#جنگ_شناختی
📲@rasanebadr📲
🛑 انیمیشن شش ابر قهرمان Big Hero 6 (پسربچه و ربات مهربان)
یکی از آثار پخش شده پُرتکرار از صدا و سیما
🔺فیلم با نمایش یک مبارزهِ رباتیک آغاز می شود که به شکل عجیبی به صورت زیرزمینی و توسط گروه های تبهکار برگزار و نشان از شنیع و غیراخلاقی بودن آن دارد(دقیقه ۲ فیلم)، این شروع محیرالعقول حکایت از فیلمی عجیب دارد که با تداعی لحظات چالشی نوجوانان همسن و سال قهرمان داستان برای مشارکت در یک مسابقه، آنان را به داشتن یک نگاه متفاوت فرا میخواند (دقیقه ۱۴ فیلم)، نگاه متفاوتی که شاید در بیان غیر منتظره و حتی غیر معقول به نظر برسد ولی در سحر تصاویر، مضامینش به راحتی در ضمیرناخودآگاه مخاطب حک خواهد شد.
🔺تصویر اغراق آمیزی از قدرت ربات ها (دقیقه ۱۷) و در پی آن مرگ و فقدان برادر قهرمان داستان که نهایت صرف زمان برای روایت آن فقط یک دقیقه از فیلم را به خود اختصاص داده و با چند پِلن کوتاه و بدون دیالوگ از آن گذر می شود (دقیقه ۲۲ فیلم) مخاطب را با ابهام و سوالی درگیر می کند که این خلع و فقدان چطور برای قهرمان داستان جبران می شود و همگی خُرد روایت های قبلی چه رابطی با این صحنه دارد و پیام داستان چیست که فیلمساز مخاطب خود را با صحنه مرگ و فقدان سریع و زودگذر مواجه می کند؟!
فیلم بلافاصله سراغ راهکار متفاوت خود می رود تا این سرگشتگی، مخاطب نوجوان را دلزده نکند پس طعم محبت خالص و ناب و البته متفاوتی را به آن می چشاند، محبت ربات هوشمند (دقیقه ۳۹) و تا انتهای فیلم با داستانی دلگش آن را ثابت و به اصالت می بخشد.
🔺ولی به موازات محبت ربات که حاصل نرم افزار اوست که فاقد هرگونه رذایل اخلاقی است قهرمان و نقش های مکمل او دائم درگیر و دار خوی انسانی وحشی و لجام گسیخته خود هستند که به وسیله ربات مهربان دفع و یا رفع می گردد، شاید این برداشت از سکانس های فیلم کمی اغراق آمیز و به نوعی بدبینی به نظر برسد ولی کمپانی دیزنی تولید کننده این فیلم در آثار دیگر خود بالاخص فیلم سینمایی انیمیشن دایناسور خوب محصول ۲۰۱۵ (که آن فیلم نیز مثل این فیلم مکرر از صدا و سیما پخش شده است) نشان میدهد که انسان روزگاری حیوانی مانند سایر حیوانات بود و به همین قرار تمام عواطف، احساسات، ارزشها، ضد ارزشها و سایر شئون انسانی احتمالا حاصل تطور ایام و سیره تکاملیای است که طی نموده و نه ذاتی و ماهیتی، ولی بلعکس ذات محبت انگیزه ربات تخطی ناپذیر و غیر تغییر است...!
🔺و اما نکات قابل تأمل دیگری نیز در این میان حائز اهمیت است، اولاً اهمیت این خط فکری است که متولیان صهیونیست آن، کمپانی معظمی مثل دیزینی را موظف به سرمایهگذاری میلیارد دلاری می کند، ثانیاً اصرار بر تبلور و تجسم هوش مصنوعی در ربات که در آثار این زنجیره تبلیغاتی مشهود است و ثالثاً القای جاودانگی هوش مصنوعی و قابلیت تجدید تجسم آن در ربات در مقابل نمایش فانی بودن انسان، نهایت این دنائت و خباثت است، در حالی که در تقدس ربات و هوش مصنوعی فیلم از هیچ کاری فروگذار نکرده و حتی در تقابل «ربات مهربان»، ربات های مکانیکی (میکروربات ها) حتی قربانی و مورد سواستفاده هستند و کوچکترین ذهنیت منفی به آنها در طول فیلم متبادر نمی شود.
📲@rasanebadr📲
🔺 استفاده افراطی از شبکههای اجتماعی باعث کابوس دیدن میشود
🔹 ظهور رسانههای اجتماعی برای افرادی که دوستدار به اشتراک گذاشتن تصاویر، فیلم و تکههایی از زندگی روزمره خود با دوستان و خانواده هستند، رویایی بود که به واقعیت پیوست، با این حال، تحقیقات جدید نشان میدهد که صرف زمان بیش از حد در شبکههای اجتماعی میتواند به دیدن کابوسهای آزاردهنده منجر شود.
https://www.citna.ir/node/295292
📲@rasanebadr📲
گزارش مرکز رصد و پایش شبکههای اجتماعی لایفوب نشان میدهد از مجموع ۱۴ میلیون محتوای منتشرشده درباره حوزه فناوری در سال گذشته ۶ میلیون محتوا (۴۴ درصد) بهطور مستقیم درباره موضوع فیلترینگ، فیلترشکن و پروکسی بوده است.
۲۳ درصد از محتواهای منتشرشده به موضوع وضعیت اینترنت مربوط بوده و دو موضوع «هک و امنیت اطلاعات» و «هوش مصنوعی» هر کدام ۱۳ درصد از کل محتوا را به خود اختصاص دادهاند.
تعداد کانالهای ارائهدهنده پروکسی در تلگرام به ۲۰ هزار مورد رسیده ؛ یعنی ۲.۵ درصد از کل کانال های فارسی زبان تلگرام
دادههای لایفوب میگوید «در بین کانالهایی که بیش از یک میلیون عضو دارند ۱۲ درصد از آنها مرتبط با پروکسی هستند.»
پنج کانال پروکسی پرطرفدار،هر کدام بطور متوسط ۴.۳ میلیون عضو دارند، در حالی که میانگین تعداد اعضای پنج کانال پرطرفدار خبری ۲.۶ میلیون نفر است
📲@rasanebadr📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایلان ماسک: "از والدین میخواهم تعداد رسانههای اجتماعی را که کودکان میتوانند ببینند محدود کنند.
🔹این رسانهها توسط یک هوش مصنوعی برای به حداکثررساندن دوپامین برنامهریزی میشوند".
⚠️ به حداکثر رساندن ترشح دوپامین یعنی تلاش برای معتاد کردن کاربران.
یعنی تخریب چرخه طبیعی آزاد سازی و جذب دوپامین. یعنی تخریب کارکرد طبیعی سلسله اعصاب مغز.
با تخریب این چرخه فرد همانند یک فرد معتاد دیگر نمیتواند از بسیاری از چیزها که قبلا لذت میبرده حالا لذت ببرد. این یعنی ناتوانی و معلولیت در لذت بردن.
در این حالت فرد برای آزاد سازی و جذب دوپامین به شبکه های اجتماعی وابسته میشود این همان اعتیاد است.
▫️ ایلان ماسک خودش مدیر شبکه اجتماعی X است. او دارد میگوید ما داریم شما را معتاد میکنیم. ما داریم برای اعتیاد شما و تخریب ذهن شما برنامه ریزی میکنیم شما مراقب خود و فرزندانتان باشید!
▫️ ما باید هم مراقب خود و فرزندان خود باشیم و هم ریشه فساد را خشک کنیم. پلتفرمهای اعتیاد آور، ریشه فساد هستند.
📲@rasanebadr📲
-1956110590_-527720550.pdf
923K
🔺مردمنگاری مجازی ۵ (NetnoGraphy)
✅ نگاهی به فعالیتهای گروههای پان ترک و پان کرد در فضای مجازی
(بررسی پیشنیه و فعالیت های گروههای پانکرد و پانترک و تحلیل میزان و مضمون محتواهای منتشر شده توسط ایشان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی)
حوزه وزارتی وزارت کشور
#سواد_رسانهای
📲@rasanebadr📲
معرفی و خواندن کتابهای خوب برای نوجوانان ، همیشه از دغدغههای پدرها ومادرها، معلمان آنها و چهبسا خودشان بوده است. در این میان علاوه بر کتاب، پادکست به عنوان رسانهای نوین، علاوه بر رقابت با کتاب، در میان نوجوانان از محبوبیت گستردهای برخوردار است . این دو دلیل کافی است تا جای خالی پادکستی با نگاهی ویژه برای نوجوانان با موضوع کتاب حس شود و «رادیو خرمالو» به همین منظور، با تمرکز بر رمان نوجوان منتشر شد.
معصومه توکلیدر هر شماره از پادکست «رادیو خرمالو»، با تجربهای که سالها در دنیای کتابها و نوجوانان دارد، کتابهایی با موضوعات مشترک فانتزی که لزوما معروف نیستند اما حتما خواندنی هستند را از نویسندگان ایران و جهان معرفی خواهد کرد.
توکلی از فعالین حوزهی کتاب کودک و نوجوان است و سالها در کسوت معلمی و در زنگ کتابخوانی، از نزدیک با این گروه سنی در تعامل بوده است.
سازندگان پادکست «رادیو خرمالو»، معتقدند کاشف کتابهای ناشناخته هستند با این ویژگی خاص که نوجوانها را به این ماجراجویی اکتشافی خواهند برد.
اپیزود اول پادکست «رادیو خرمالو» با عنوان «میخواهم کتابی بخوانم که قهرمانش یک دختر جوان باشد» در پادگیرهای [«کست باکس»](https://castbox.fm/channel/id5321263?utm_campaign=a_share_ch&utm_medium=dlink&utm_source=a_share&country=ir)، «ساوند کلاود» و [«شنوتو»](https://shenoto.com/channel/podcast/radiokhormaloo) منتشر شده و در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
متن کامل خبر [انتشار پادکست رادیو خرمالو و لینکهای دسترسی به آن](azsq.ir/mag/ID/1788) را بخوانید.
@azadisqart
#محتوای_مفید
#نوجوان
#پادکست
#فجازی_پاک_برای_خانواده
📲@rasanebadr📲
✅ نامه رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی
🔹شما اکنون در طرف درست تاریخ که در حال ورق خوردن است، ایستادهاید
🔹سردمداران #صهیونیسم بینالمللی که بیشترین #بنگاههای_رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند
متن کامل نامه
#دانشجوی_بیدار
#حامیان_فلسطین
📲@rasanebadr📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار جدی! مراقب روانشناسنماهای فضای مجازی باشید!
🔺 هاشمی، رئیس کمیسیون پژوهش انجمن روانشناسی تربیتی ایران: عدهای هستند که با لیسانس کشاورزی یا غیرمرتبط با روانشناسی در فضای مجازی روانشناس میشوند
🔺در مقابل این روانشناسنماها مراقب فرزندان افسرده خودتان باشید!
📲@rasanebadr📲
🔸اینستاگرام چگونه سلامت روان زنان را نشانه میگیرد؟
حتماً این مطلب را برای زنانی که در اینستاگرام غرق شدهاند بفرستید👇
🔗 https://www.yjc.ir/00RTf6
📲@rasanebadr📲
گزارش بررسی های اقتصادی (اهم مسائل جریان ساز اقتصادی کشور) شماره 64.pdf
1.14M
✅ *اهم مسائل جریان ساز اقتصادی کشور
🏆 *ممنوعیت واردات کالاهای لوکس چون آیفون*
📲@rasanebadr📲
14030312.mp3
24.22M
🔻بررسی تکنیک های رسانه ای در ایام انتخابات
🔸برنامه #امواج_شبهه
🔸پخش برنامه در #رادیو_انتخاب #رادیو_گفتگو و #رادیو_نماوا
🔸با حضور: دکتر محمدحسین اسماعیلی،استاد دانشگاه و حجتالاسلام دکتر علیرضامحمدلو، مدرس رسانه
🔸در این برنامه تکنیک #اعتبار_زدایی از ۱.سکوهای معقول و ۲.سکوهای مشروع و ۳.سکوهای مقبول را مطرح کردم. اینکه جریان رسانه ای معاند برای به چالش کشیدن نظام و جلوگیری از #بازتولید_جمهوریت بعنوان قدرت نرم انقلاب اسلامی، مشارکت در #انتخابات و صندوق های رای را زیر سوال میبرد.
🔸با اعتبارزدایی از افراد با تکنیک تمسخر و طنز و #برچسب_زنی و ایجاد دوقطبی و نفرت آفرینی و خوانش نمایشی از انتخابات، فرامتن انتخابات و حرکت به سمت تغییر و پیشرفت را از معنا تهی می کند و با ایجاد تردید و تعلیق و ابهام در تاثیر صندوق رای بر آینده جامعه، افکارعمومی را از شرکت گسترده در انتخابات دلسرد نموده تا کاهش مشارکت را علیه نظام اسلامی رقم بزند.
📲@rasanebadr📲
💢پیامدهای اخلاقی استفاده از چت جی پی تی
#معرفی_مقاله
در مقاله زیر نویسنده ضمن معرفی برخی پیامدهای احتمالی استفاده از چت بات هایی چونChatGPT ازقبیل: ارایه خروجی های ناعادلانه و غلط، نقض حریم خصوصی، تقلب و نقض مالکیت فکری. به سوالاتی از این دست پاسخ می دهد:
🔸آیااستفاده از چت جی پی تی اخلاقا درست است؟
🔸چگونه از این چت، درست استفاده کنیم؟
🔸آیا پاسخ های این چت، سوگیرانه و جهت دار است؟
🔸آیا این چت یک منبع معتبر و قابل اعتماد است؟
📌مشخصات ومتن مقاله:
Eoghan Ryan (2023) ,"Ethical Implications of ChatGPT"
ttps://www.scribbr.com/ai-tools/chatgpt-ethics/
حسینعلی رحمتی
📲@rasanebadr📲
فراخوان هجدهمین جشنواره «سینماحقیقت» منتشر شد
برای حضور در هجدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بخشهای جشنواره عبارتند از مسابقه ملی، مسابقه بینالملل، جایزه شهید آوینی، «غزه، فلسطین، مقاومت»، بخشهای جنبی ملی و بینالملل و بزرگداشت.
علاقه مندان، فیلمسازان و متقاضیان ارسال اثر برای حضور در هجدهمین جشنواره «سینماحقیقت» میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه جشنواره در تهران، خیابان سهروردی شمالی، میدان شهید قندی، شماره ۱۵، مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، طبقه اول (کدپستی: ۱۵۵۶۹۱۶۶۱۳) مراجعه کرده یا با تلفن ۸۸۵۲۸۳۱۴ تماس بگیرند.
منبع:
https://farsnews.ir/CinemaDrama_Arts/1717237294177617878
📲@rasanebadr📲
📣 اطلاعیه
🔹 ضمن گرامیداشت یاد و نام رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و شهدای پانزده خرداد، به اطلاع کاربران گرامی میرساند به دلیل انجام عملیات زیرساختی، ممکن است ارتباط کاربران از ساعت ۱:۰۰ لغایت ۶:۰۰ بامداد دوشنبه ۱۴ خرداد ماه با اختلال [یا قطعی] مواجه شود
🔸 بدینوسیله از همراهی کاربران عزیز صمیمانه سپاسگزاری نموده و تلاش میکنیم این عملیات در مرکز داده، منجر به بهبود خدمات و پایداری بیشتر سرویسها شود
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
🛑 فیلم سینمایی ران معیوب
🔺اصرار به تبدیل رابطه انسان و گوشی همراه و فضای مجازی به ارتباط با ربات با همان امکانات و البته اضافه شدن امکان تحرک...!
#نبوت_هالیوودی
#جنگ_شناختی
📲@rasanebadr📲
26.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑پیش نمایش فیلم
ارائه نمادین از «دهکده کوچک ارتباطات» ، که ارتباطات خود را بر پایه اینستاگرام یا به عبارت دیگر ارتباط «حبابی» دارد و در ادامه کشف علایق و سلایق فردی براساس آن و ایجاد دوستی ها و تشکیل روابط جدید به طریق متداول در این پلتفرم، حتی لباس ارائه دهنده مطلب مانند مارک زوکربرگ مدیر اینستاگرام است.
ولی این مضامین چیز جدیدی نیست، نکته جدید تجسم آن به جای گوشی همراه در یک ربات است...
ولی چرا در ربات؟!
📲@rasanebadr📲