✨ما میگوییم «مدافعان حرم»؛ فکر میکنیم مدافعان حرم خلاصه است فقط در دو حرم مقدس عزیزِ سیده رقیه و سیده زینب؛ نه؛ حرم، حرمِ بزرگی است.
✨این بلا، این طاعون تکفیریها اگر در اینجا تثبیت شد و دنیا آمد با او تعامل کرد، این خطری است و در واقع یک چاقوی تیزشدهای است نه فقط برای همه خطوطی که در واقع نخواهند این فکر را قبول کنند
✨لذا دفاعِ امروز، یک دفاعِ موضوعیِ محدود نیست، خطر بزرگ است؛ هم برای انسانیت، هم برای اسلام، هم برای تشیّع و هم برای مقدسات جمهوری اسلامی و شیعه.
✍ سخنان سپهبد شهید سلیمانی در جمع نیروهای یگان توپخانه در سوریه، پاییز ۹۴
#مرد_ميدان
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec
🌺👈 امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) را از زبان پیامبر (ص) و در خطبه غدیر بشناسید ...
🔆اگر به قطعیّات و یقینیّات دین عمل کنیم، در وقت خواب و به هنگام محاسبه پی می بریم که از کدام یک از کارهایی که کرده ایم قطعاً حضرت امام زمان (عج) از ما راضی است؛ و از چه کارهایمان قطعاً ناراضی است.
1⃣7⃣
#امام_زمان_در_خطبه_غدیر
#امام_زمان
#پیامبر_اکرم(ص)
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
شرح حکمت ۲۷ نهج البلاغه بخش چهارم.mp3
2.48M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت27 / قسمت چهارم
🔺بیماری، درد و درمان در نهج البلاغه
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت27 4⃣
🔹 بیماری، درد و درمان در نهج البلاغه
🔰 مطلب پایانی در مورد مسأله بیماری و درد به بهانه حکمت ۲۷ مسأله درمان است.
🔻 یکی از مسائلی که امیرالمؤمنین (علیه السلام) هم برای پیشگیری و هم برای درمان توصیه فرموده اند، "دعا" است.
🔻نکته عجیب این است که حضرت می فرمایند خیال نکنید انسانی که سالم است و بدنش صحّت دارد، نیازش به دعا از بیمار کمتر است؛ نه اینگونه نیست.
در حکمت ۳۰۲ می فرمایند: « آنکس که به شدت گرفتار درد است نیازش به دعا بیشتر از شخص تندرستی که از بلا در امان است نمی باشد». یعنی آن کسی که در امان است و به خیال خودش الان سالم است، خیال نکند که چون بیمار نیست، دردی ندارد و مشکلی ندارد فعلا احتیاجی به دعا ندارد، برای پیشگیری از درد و مراقبت از این سلامتی و صحّت هم به دعا خیلی نیاز دارد.
🔻نکته دیگر هم در بحث درمان در حکمت ۴۰۰ است. حضرت علی( علیه السلام) بعضی از چیزهایی که در اختیار همه ما هست و می تواند بیماریهای جسمی و روحی را درمان بکند را بیان می کنند، که از این قرار هستند: « بوی خوش درمان و نشاط آور است. عسل درمان کننده و نشاط آور است. سواری بهبودی آور است و نگاه به سبزه زار درمان کننده و نشاط آور است».
🔻با این توضیحات ما به بهانه حکمت ۲۷ کل مسأله بیماری، درد و درمان را عرض کردیم. اما خود حکمت ۲۷ این بود: « إمْشِ بِدَائِكَ مَا مَشَىٰ بِكَ»؛ "تا وقتی که دردت با تو همراهی میکند، با آن راه بیا و با آن بساز".
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی