#دعوای_فرزندان
🔵فواید دعوا و مشاجره
_دعواهای فرزندان باهم برای تسلط بر دیگری به سرعت و چابکیشان میافزاید
_مشاجراتشان باعث می شود که به تفاوت میان «زیرک» و «موذی، پی ببرند
_در عصبانیتهای روزمره فرا می گیرند که چگونه خود را در جامعه مطرح سازند و از خود دفاع یا با یکدیگر مصالحه کنند
_برخی اوقات غبطه آنها به تواناییهای ویژه دیگران، انگیزه ای می شود برای پشتکار و تلاش آنان و دست یافتنشان به موفقیت.
اینها بهترین نتایج رقابت در میان خواهر و برادرهاست و بدترین آن، به گفته والدین، سرخوردگی جدی یک یا هر دو کودک و آثار سوء دائمی آن است.
🔴رقابت از کجا آغاز می گردد؟
بنظر میرسد کارشناسان این رشته، در این مورد اتفاق نظر دارند که منشاء حسادت خواهر و برادرها به یکدیگر در میل شدید هر یک به دستیابی به عشق انحصاری والدین نهفته است.
چرا این نیاز به یکتایی وجود دارد؟ زیرا تمام چیزهایی که کودک برای بقا و بالیدن به آن نیاز دارد، مثل غذا، سرپناه، محبت، نوازش، احساس هویت، احساس باارزش و خاص بودن، از پدر و مادر، این سرچشمه های حیرت انگیز، نشأت می گیرد. این گرمای زندگی بخش عشق والدین و تشویق آنهاست که کودکی را قادر می سازد تا با شایستگی و مهارت و به آرامی، بر محیط اطرافش چیره شود.
چرا باید حضور خواهر و برادرهای دیگر بر زندگیشان سایه افکند؟ چون آنها آنچه را که او برای خوشبختی نیاز دارد تهدید می کنند. حضور کودک با کودکانی دیگر در خانواده به معنای دست یافتن به امتیازات کمتری است. یعنی صرف وقت کمتری با پدر و مادر (بتنهایی)، توجه کمتر پدر و مادر به ناکامیهای او، تشویق کمتر برای موفقیتها و از تمام اینها وحشتناک تر اینکه چون مامان و بابا این همه عشق و توجه و اشتیاق به خواهر یا برادرم ابراز می کنند، پس شاید او برایشان ارزش بیشتری دارد و اگر او برایشان با ارزشتر است پس من کم ارزشترم و اگر من کمتر عزیزم پس با مشکلی جدی روبه رویم.»
تعجبی ندارد که بچه ها تا این حد با خشونت، برای «اول بودن» یا بهترین بودن» میجنگند. جای تعجب نیست که آنها تمام انرژیشان را برای "بیشتر" یا «بیشترین» یا بهتر بگوییم «همه چیز داشتن» بسیج می کنند. امنیت در این است که صاحب همه مامان، همه بابا، همه اسباب بازیها، همه غذاها و همه جاها شوی.
چه وظیفه شگفت انگیز و دشواری بر دوش پدر و مادرهاست! آنها باید راهی بیابند که هریک از کودکان احساس امنیت، مستثنی بودن و محبوبیت کنند. آنها لازم است که به رقبای جوان کمک کنند تا به مزایای شریک شدن و همکاری پی ببرند. آنها باید مقدمات کار را به گونه ای تدارک ببینند که خواهر و برادرها بتوانند در آینده حامی و عامل خوشبختی یکدیگر باشند.
📚 کتاب خواهر و برادرهای سازگار
مهارت های مختلف را کسی به کودک یاد نمی دهد و نباید هم یاد بدهد؛ بلکه کودک در تجربه های خودش آن ها را فرا می گیرد. بعضی ازوالدین مثلاً اصرار می کنند که کودکشان شمردن را یاد بگیرد خوب تا میلیون بشمارد چه فایده ای برای کودک دارد؟ وقتی مفهوم آن را فرا نگرفته. اگر کودک فقط مفهوم یک تا ده را درک کند، ریاضی را به طور کل فرا گرفته است.
مفهوم اضافه شدن، کم شدن همه مهارت های فکری هستند که خود کودک باید به دست بیاورد نه با آموزش والدین تا با کمک این مهارت ها بتواند پردازش کند.
یکی از مسائلی که در کودکان وجود دارد ولی در ما بزرگسالان از بین رفته است، درک عظمت و بی کرانگی و درک وفور است. ما بزرگ ترها درک وفور نداریم به همین دلیل هم نا امن هستیم. اتاق لگو یکی از هدف هایش این است که درک وفور را در بچه ها تقویت کند. بساز و برو، یک مفهوم عرفانی است؛ و این که همه چیز هست، نترس و فقط به ساختن فکر کن؛ این ها همه درک فلسفی هستند.
قدیمی ها می گفتند که بچه باید چشم و دل سیر بار بیاید. اما بچه های ما محدود بار می آیند چون درک عظمت و درک وفور ندارند. ذهن ما از هستی کوچک است و این همه وفور را نمی بینیم. (ادامه دارد...)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 مرز پایانی مدارا با همسر
#شماره_یک
🔴 #استاد_عباسی_ولدی
✅شناخت شناسنامه ای #امام_حسن_عسکری علیه السلام
✅نام: حسن علیه السلام
✅نام پدر: امام هادی علیه السلام
✅نام مادر: حدیثه (نام دیگرش سوسن یا سلیل)
✅نام همسر: نرجس خاتون (از فرزندان وصی عیسی علیه السلام)
✅کنیه: ابا محمد
✅شهرت: عسکری و ابن الرضا...
✅القاب: زکی و نقی....
✅مقام امامت: یازدهمین امام
✅مقام عصمت: سیزدهمین معصوم
🌸روز و ماه تولد: ۸ یا ۱۰ ربیع الثانی
🌸سال تولد: ۲۳۲ قمری
🌸محل تولد: مدینه منوره
✅محل زندگی: به اجبار حاکم ظالم در سامرای عراق
✅فرزندان: مهدی علیه السلام (فقط یک فرزند)
✅آغاز سال امامت: ۲۵۴ قمری
✅ آغاز سن امامت: ۲۲ سالگی
✅ مدت امامت: ۶ سال
✔️خلفاء معاصر: معتز، مهتدی و معتمد عباسی
❓سبب تسمیه عسکری: به جهت حصر در منطقه نظامی
✅مهمترین واقعه عمر: حصر در پایگاه نظامی دشمنان
✅مدت عمر: ۲۸ یا ۲۹ سال
☑️روز و ماه شهادت: اول یا چهار یا هشت ربیع الاول
☑️سال شهادت: ۲۶۰ قمری
☑️محل شهادت: سامرا (عراق)
☑️سبب شهادت: زهر دشمنان
✔️نام قاتل: معتمد
✅حرم مطهر: سامرا
✅معروفترین حدیث: علائم پنجگانه شیعه: 51 رکعت نماز، زیارت اربعین، انگشتر به دست راست، سجده بر خاک و بلند گفتن بسم الله.
✅اقدامات برجسته: حفظ و انسجام شیعیان در شرایط سخت، تربیت شاگردان و اصحاب خاص، تفسیر قرآن، فراهم کردن زمینه امامت و غیبت امام زمان علیه السلام
رستگاران
🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🔴صدای تلفن بلند می شود. مادر به سراغ تلفن می رود. گوشی را برمی دارد. با صدایی که بی حوصلگی و
🔴🔴🔴
چند روزی است که ذهن دختر مشغول کسی است.
پسری که چند بار سر راه او سبز شده و به او پیشنهاد دوستی داده است .امروز هم دوباره پسر به استقبال او آمده .
دختر تصمیم دارد که به پیشنهاد دوستی پسر جواب مثبت بدهد .😔
رفتارهای پدر و مادر او را خسته کرده است.
از طرفی هم دوست دارد عقده ی خودش را با کاری که پدر و مادر را عصبانی میکند خالی کند.
🌱💛🌱
رستگاران
🔴🔴🔴 چند روزی است که ذهن دختر مشغول کسی است. پسری که چند بار سر راه او سبز شده و به او پیشنهاد دوس
#رفتارمثبت
👌۱.رفتار مثبت :مادر خیلی زود به سراغ آیفون می رود.
👌۲.رفتار مثبت :مادر تا صدای دخترش را از آن سوی آیفون می شنود با با صدایی پر از شادی و نشاط سلام می دهد و در را باز میکند .
👌۳.رفتار مثبت: مادر به طرف آشپزخانه میرود .لیوان شربت ای را که از قبل آماده کرده بر می دارد و برای استقبال به دم در می رود .
👌۴.رفتار مثبت: مادر به استقبال می آید و به گرمی سلام میدهد. دختر جواب سلامش را میدهد .مادر با لبخندی نشاط انگیز لیوان شربت را به دختر تعارف میکند و به او خدا قوت می گوید. بعد هم کیف دختر را از دستش میگیرد و با هم به سمت اتاق دختر میروند .
👌۵.رفتار مثبت: دختر مانتوی مدرسه را در می آورد و مادر هم آن را میگیرد و روی جالباسی می گذارد.
👌۶. رفتار مثبت : مادر پیش از آنکه دختر درباره غذا حرف بزند می گوید :((اگر گرسنه ای غذا حاضر است؛ اما اگر میتوانی صبر کن تا پدر بیاید و با هم غذا بخوریم.))
👌۷. رفتار مثبت: مادر از اوضاع امروز و خبرهایی که در مدرسه بوده از دختر می پرسد. دختر با آب و تاب تعریف میکند و مادر هم با علاقه گوش میدهد .
👌۸.رفتار مثبت: مادر وقتی دختر را در حال شانه کردن موهایش می بیند ،به اتاق او میرود .کنارش می نشیند و شانه را از دستش می گیرد و می گوید :((دوست دارم موهای دخترم را خودم شانه کنم)). بعد از این که موهایش را شانه زد، چند گل سر را هم به موهایش میزند .سپس او را می بوسد و به همراه دخترش به آشپزخانه می رود .
ادامه دارد......
🌱💛🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹کلیپ
⁉️ نظام تربیتی پروردگار عالم چگونه است؟
✍توصیه امام صادق علیه السلام در مورد #تربیت_فرزند که اکثر والدین آن را نمیپذیرند!