9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️"ما امتحان پس دادهایم؛ ما را دوباره امتحان نکنید!"
🔹 سردار امیرعلی حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در خصوص تهدیدهای اخیر رژیم اسرائیل گفت، اظهارات این رژیم بیارزش است.
🆔 @rasul313
💠 حدیث روز 💠
🏴 این چشم در قیامت خندان است
🔻پیامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله:
یا فاطِمَةُ! کُلُّ عَیْنٍ باکِیَهٌ یَوْمَ الْقیامَةِ اِلاّ عَیْنٌ بَکَتْ عَلی مُصابِ الْحُسَینِ فَاِنِّها ضاحِکَةٌ مُسْتَبْشِرَةٌ بِنَعیمِ الْجَنّةِ
❇️ فاطمه جان! روز قیامت هر چشمی گریان است؛ مگر چشمی که در مصیبت و عزای حسین گریسته باشد که آن چشم در قیامت خندان است و به نعمت های بهشتی مژده داده می شود.
📚بحارالانوار، ج ۴۴، ص ۲۹۳
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۳)
💢 موضوع: هيئت انقلابی در زمانه کرونا
🍃🌻🍃
🔻بار دیگر محرم حسینی فرارسید و محبان اهلبیت عصمت و طهارت لباس سیاه بر تن کرده و اقامه عزا نمودهاند! بیش از چهارده قرن است که قلبها برای حسین (ع) میتپد و چشمها میگرید و این حرارت حب حسین (ع) است که روزافزون در حال بسط و اوجگیری است و امروز نیز جهان و جهانیان همچنان نیازمند توسل و تمسک به حسین و راه حسین علیهالسلام هستند!
🌀 گزاره های تحلیلی:
1⃣ اولین نکته در باب برگزاری مجالس عزاداری حسینی، توجه به جهتگيري کلی و روح حاکم بر هيئات مذهبي است که انتظار آن است در راستاي اقامه امر سیدالشهدا(ع) و مبتني بر اهداف و آرمانهاي نهضت حسيني باشد. متأسفانه در سالهاي اخير، جريانهايي انحرافي تلاش کردهاند تا هيئات مذهبي را از روح و جوهره خود جدا سازند. اين جريان که توسط حکيم فرزانه انقلاب اسلامي به جريان «تشيع انگليسي» شهرت يافته است، الگويي از هيئت داري را ارائه ميکند که ميتوان آن را «هيئت سکولار» ناميد. در هيئت سکولار قرائتي از نهضت امام حسين(ع) ارائه ميگردد که در آن نسبتي بين اسلام و سياست وجود ندارد و اين در حالي است که رکن اساسي نهضت حسيني مبارزه با قدرت فاسد و حاکميت ناخلفي بود که بهزور بر جايگاه صالحان و انبياء و اولياء الهي تکيه زده بود. امروز چگونه ميتوان از اباعبداللهالحسين(ع) ياد کرد، بدون آنکه دغدغه مظلوماني را داشت که در سوريه و عراق و يمن و فلسطين و افغانستان و ... مظلومانه به خاک و خون میغلتند؟! چگونه ميتوان در رساي مظلوميت خاندان اهلبیت(ع) گريست و بنیامیه را لعنت کرد و از ديگر سو از لعن و نفرين يزيديان زمان پرهيز کرد؟!
2⃣ ملاحظه بعدی، توجه به ماجرایی است که این روزها کشورمان درگیر آن شده است! اوضاع کشور این روزها خوب نیست! و آمار کرونا سیاهترین روزها را نشان میدهد! متأسفانه اوجگیری کرونا با فترت عبور از دولت دوازدهم به سیزدهم همراه شده و این خلأ بیدولتی، بستر را برای جولان کرونا بیشتر کرده است! در این شرایط بدون شک برگزاری مجالس و محافل حسینی بدون توجه جدی به پروتکلهای اعلامشده، اقدام ناصوابی است که موجب وهن دین شده و رضایت اباعبدالله (ع) را به همراه نخواهد داشت! عزاداران حسینی باید پیشگام مراقبت و صیانت از سلامت جامعه بوده و در این مسیر الگو و اسوه دیگران قرار گیرند و اجازه ندهند فرصتطلبانی که به دنبال هجمه به شعائر اسلامی هستند، مجالس حسینی را عامل شیوع کرونا معرفی نمایند!
✍ مهدی سعیدی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
🇮🇷💐
💐
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: شاخصههای حکمرانی مطلوب دولت در تراز انقلاب
❌ قسمت چهارم
🍃🌻🍃
🔻حکمرانی خوب یا مطلوب در چند دهه اخیر مورد توجه صاحب نظران علوم سیاسی واقع شده است. این محققان حکمرانی خوب را کلید معمای توسعه مطرح کرده اند.
🔹 بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان منشور راهبردی انقلاب در چله دوم در متن خویش برای حکمرانی در تراز انقلاب مولفه ها و شاخصه های از حکمرانی متعالی ارائه کرده است که باید نصب العین دولت انقلابی باشد. مهمترین این موارد عبارتند از:
1⃣ جوان گرایی: در بیانیه دوم مقام معظم رهبری خطاب به جوانان می فرماید: شمایید که باید کارآزموده و پرانگیزه (انقلاب اسلامی) را هر چه بیشتر به ارمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی است نزدیک کنید."
2⃣ معنویت گرایی: "معنویت به معنای برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل اخلاص، ایثار، توکل، ایمان در خود و جامعه است".
3⃣ علم و دانش: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب می فرماید: دانش، آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور است. طبیعتا با این نگاه حکمران در تراز انقلاب اسلامی باید خودش به این جوه آراسته باشد و مشی عالمانه به تحولات حوزه کاری خود داشته باشد.
4⃣ قانون گرایی: در منظومه فکری مقام معظم رهبری قانون گرایی ملاک عدل است. انجام امور بر مبنای قانون عدالت است و خلاف قانون به ستم منتهی می شود.(۱۳۶۸/۶/۲۰).
5⃣ عدالت خواهی: "عدالت در صدر هدفهای اولیهی همه بعثتهای الهی است و در جمهوری اسلامی نیز دارای همان شان و جایگاه است".
6⃣ ضد فساد بودن: مقام معظم رهبری در این رابطه در بیانیه گام دوم انقلاب متذکر می گردد؛ که فساد اقتصادی واخلاقی و سیاسی، توده چرکین کشورها و نظامها و اگر در بدنه حکومتها عارض شود، زلزلهی ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت آنها است و این برای جمهوری اسلامی... بسیار جدی تر و بنیانی تر از دیگر نظامها است". لذا این فاکتور باید مولفه اصلی حکمرانی در دولت انقلابی باشد.
7⃣ مشارکت گرا: انقلاب اسلامی مشارکت مردمی را در مسائل مختلف خاصه در انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملی و استکبار ستیزی به اوج رسانید و در موضوعات اجتماعی مانند کمکرسانی ها و فعالیتهای نیکوکاری که از پیش از انقلاب آغاز شده بود، افزایش چشمگیر داد. مدیران انقلابی باید در حوزه حکمرانی و مسئولیت خویش این مهم را سرلوحه خویش قرار دهند و آن را عملیاتی سازند.
🔺 بی شک حکمرانی در دولت انقلابی در کنار مسئولیت پذیری، باید شفافیت و پاسخگویی به عنوان یک اصل راهبردی مورد توجه قرار گیرد.
✍ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن
@rasul313