eitaa logo
روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
291 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
3.1هزار ویدیو
40 فایل
گر بر سر فتنه بر نجوشی مردی.. ور تیغ زبانها بنیوشی مردی.. ای ذره که در راه هوا می کوشی.. در راه خدا اگر بکوشی مردی.. حکیم باباافضل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 چه کنیم تا زندگی ما شیرین شود؟ 🍯 اگر روح خودمان را با عبادت و ذکر پروردگار تغذیه کنیم زندگیمان سرشار از نشاط، شادی و انرژی می شود و با حداقل نعمت ها و مواهب نیز شیرین خواهد شد ❤️ نیاز اصلی ما آدم ها به خود خداوند است، نه اینکه نیاز اصلی ما به نعماتی باشد که می خواهیم از او بگیریم ما نیاز به خود او داریم و باید مستقیما از خود او انرژی و حیات بگیریم؛ وگرنه باطری روحمان ضعیف می شود و کم کم می میریم؛ یعنی دل مرده می شویم 💗 راه اینکه مستقیما از خداوند انرژی بگیریم عبادت است. عبادت، وصل شدن روح به منبع قدرت حیات است 👈 اگر عبادت ما درست نباشد، هر چقدر هم که در زندگی مان لذت وجود داشته باشد باز هم سرخورده و دمغ زندگی خواهیم کرد، چون خودمان آنچنان که باید سرحال و متعادل نیستیم، هیچ لذتی آنچنان که باید نمی تواند ما را سیراب و سرزنده کند 📗 برگرفته از کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟
باور کردنی نیست ولی حقیقت دارد خاطره‌ای از ۱۸ سال اسارت سیدالاسراء،سرلشگر خلبان حسین لشگری،اولین اسیر و آخرین آزاده جنگ 🔸وقتی بازگشت از او پرسیدند: این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی؟ او گفت: برنامه ریزی کرده بودم و هرروز یکی از خاطرات گذشته‌ام را‌ مرور می‌کردم 🔸سالها درسلولهای انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت و قرآن را کامل حفظ کرده بود زبان انگلیسی می‌دانست برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود اومیگفت: از۱۸سال اسارتم ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت میشدم! 🔸بهترین عیدی که این ۱۸سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود! عیدسال۷۴ بود. سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می‌خورد می‌خواست باقی مانده آن را دور بریزد،نگاهش بمن افتاد. دلش سوخت و آن را بمن داد، من تا ساعتها از این مسئله خوشحال بودم 🔸این را هم بگویم که من مدت ۱۲ سال (نه ۱۲روز یا۱۲ماه) درحسرت دیدن یک برگ سبز و یک منظره بودم.حسرت ۵ دقیقه آفتاب را داشتم... ▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️ سالروز شهادت قهرمان وطن، سرلشکر خلبان،حسین لشگری🌺🌿🌺 چقدر در معرفی قهرمانان واقعی ما به نسل جوان کوتاهی شده است و ارزش ها نادیده گرفته شده. 🌀هر کس به زبان خودش جهاد_تبیین کند .این امر بر همه ما واجب است
هدایت شده از قاریان افضل ایران
آنچه در سال های مشاوره در جراحی زندگی آدمها یافته ام! ✍روح الله کریمی خویگانی هنوز افرادی هستند که تفاوت «خانه» و «خوابگاه» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «زن» و «مرد» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «همسر» و «همبستر» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «ازدواج» و «تشکیل خانواده» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «عشقبازی» و «سایش تن‌ها» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت«رُک بودن» و «بی شعوری» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «تحمل» و «مدارا» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «آزادی» و «بی بندوباری» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «آدمکش» و «قهرمان» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «بینایی» و «دیدن» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «گوش دادن» و «شنیدن» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت«دریده گویی» و «انتقاد» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «لوده» و «هنرمند» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «راحت بودن» و «وقاحت» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «بی قید» و «مستقل» را نمی دانند! هنوز افرادی هستند که تفاوت «طناز» و «وقیح» را نمی دانند! و شوربختانه مشکل بشر از این نادانی ها آغاز می شود!
🌹🍃 توانایی های زنان چندی پیش سوار تاکسی شدم. راننده تاکسی مرد محترمی بود که ۶۰سال سن داشت و بسیارشاد بوداو با مسافران با شادی برخورد میکرد یکی از مسافران از او پرسید با وجود ترافیک و شغلی که خسته‌ کنندست چطور میتواند شاد باشد جواب راننده برایم جالب بود. گفت من 4فرزند دارم 2دختر و 2پسر که همه تحصیل کرده اند در حالیکه هرگز به درسشان رسیدگی نکردم گفت رمز موفقیتش این بوده که بشدت هوای همسرش را داشته و به او توجه و محبت خاص میکرده و فقط نیازهای همسرش را برآورده کرده است. گفت همسرش را همیشه خوشحال و راضی نگه میداشت و درعوض همسرش همیشه پرانرژی بود و با تمام قوا به بچه‌ها و منزل و هر کار دیگری رسیدگی میکرد. میگفت زنها تواناییهای موازی دارند و میتوانندچند کار را در منزل باهم مدیریت کنند. کافیست آنها را راضی و خوشحال و تحت توجه و محبت کافی نگه داری تا هر کاری از آنها بربیاید. او معتقد بود اگر باطری قلب همسرتان را شارژ نگه دارید میتوانید با آرامش به کارتان رسیدگی و باخوشبختی زندگی کنید. چون همسرش از جان و دل، بقیه امور را سرپرستی خواهد کرد. بنظرمن حق با اوست رمز موفقیت او میتواند، رمز موفقیت بسیاری از مردها باشد. زن!موی مش كرده،ابروی برداشته،لبانِ قرمز نيست. زن!لباسِ سفيدشب باشكوه عروسی بوی خوشِ قرمه سبزی نيست. زن!پوكی استخوان،يک زنِ پا بماه، حال تهوع،استفراغ درد‌های زايمان، مادر بچه‌ها نيست. زن! عصای روز‌های پيری،پرستار وقتِ مريضی نیست. زن! وجود دارد؛ روح دارد؛ پا به پای يک مرد، زور دارد. زن هميشه همه جاحضور دارد. و اگر تمام اينها يادت رفت، تنها يک چيز را به خاطر داشته باش: كه هنوز هيچ مردی پيدا نشده كه بخواهد در ايران جایِ يک زن باشد
هدایت شده از قاریان افضل ایران
من از بعضی آدم‌ها خیلی می‌ترسم! یکی از متخصصان اعصاب و روان، به جای گرفتن شرح حال شفاهی، از بیمار ۴۰ ساله‌اش، آقای صادقی خواست طی پیامی کتبی، دقیقا توضیح بدهد از چه کسانی می‌ترسد. بیمارش دچار آنتروپوفوبیا (انسان‌هراسی) شده بود. بیمار به او چنین نوشت: آقای دکترپویان! روانپزشک مهربان من! من از بعضی آدمها خیلی می‌ترسم. نمی‌گویم که آنها آدم‌های بدی هستند... نه! ممکن است مشکل از خودم باشد. اگر مشکل نداشتم که به شما مراجعه نمی‌کردم. یک وقت فکر نکنید قصد توهین به کسی را دارم. خودم بیمارم و به من گفتید که حق دارم در مورد فوبیای خودم به شما توضیح بدهم. این‌هایی که از آنها می‌ترسم با بعضی‌هایشان دوست صمیمی هستم. خواهش می‌کنم از ترسهای من با کسی صحبت نکنید. بله... بگذارید بگویم از چه کسانی می‌ترسم. من کارگرها را خیلی دوست دارم ولی از کارگرهای کارواش که به زور می‌خواهند به ماشین من واکس و پولیش بزنند می‌ترسم. از کارگرهایی هم که اسباب‌کشی می‌کنند می‌ترسم مخصوصا وقتی که پول طبقات را می‌گیرند و وسایلم را با آسانسور جابه جا می‌کنند. من از خانم‌های جوانی که در ملا عام سیگار می‌کشند و یک‌دستی رانندگی می‌کنند می‌ترسم. از خانم‌های روشنفکری که مهریه‌شان را به اجرا می‌گذارند هم می‌ترسم. من از اساتید دانشگاه که بعد از ۷۵ سالگی شرکت دانش‌بنیان می‌زنند و همین‌طور از آنهایی که بیشتر از یک انگشتر عقیق دارند می‌ترسم (مخصوصا از تحصیل کرده‌های خارج). هم از قضات می‌ترسم و هم از وکلا می‌ترسم. از مشاورین املاک هم می‌ترسم. هیچ توضیحی هم ندارم...من از آخوندهای بیش از حد اصلاح‌طلب می‌ترسم... مخصوصا از آنهایی که در عکس پروفایلشان عمامه نمی‌گذارند. من از همه‌ی کسانی که شدیدا مخالف استکبار جهانی هستند ولی گوشی آیفون دارند می‌ترسم. از حضراتی که نگران تاثیر بد ماهواره روی مردم هستند ولی خودشان ماهواره دارند هم می‌ترسم. از کسانی که می‌گویند اگر جیب و سفره‌ی مردم پر باشد همه مشکلات حل می‌شود می‌ترسم. از خانم‌های چادری که زیر چادرشان لباس‌های رنگارنگ جیغ و اسپورت می‌پوشند می‌ترسم. اگر تاتو و گونه‌گذاری کرده باشند بیش از حد می‌ترسم.از رانندگان آژانس که به جای گفتن قیمت می‌پرسند «قبلا چقدر می‌دادی» می‌ترسم. از معلم‌هایی که در کلاس‌های خصوصی بهتر از مدرسه درس می‌دهند می‌ترسم. من از مداح‌هایی که ادای گریه درمیآورند می‌ترسم.من از آدم‌هایی که در دوران پسادموکراسی و انفجار اطلاعات طرفدار رژیم سلطنتی هستند می‌ترسم. از ایرانی‌های خارج از کشور که به ما می‌گویند لنگش کن خیلی می‌ترسم. از مشاورین خانواده (مخصوصا طلاق داده‌ها و طلاق گرفته‌ها)، سخنرانان انگیزشی و مدرسین کارآفرینی که خودشان بیکار هستند می‌ترسم. از اعضای شوراهای شهر که هنوز دستگیر نشده‌اند میترسم. از کاندیداهای مجلس هم که از خودشان چند میلیارد خرج می‌کنند و نمی‌دانم اگر درنیایند چه خاکی می‌خواهند به سرشان بریزند هم می‌ترسم. معلوم است که اگر دربیایند به سر ما خاک می‌ریزند، که از آن هم می‌ترسم. آقای دکتر! روانپزشک مهربان من! شما بگویید من با این ترس‌هایم چه کنم؟ قرص‌هایتان از اثر افتاده، نیاز به بستری شدن دارم. کمکم کنید.
‍ چرا مسلمان زیاد است، اما اسلام کم؟! ✍روح الله کریمی خویگانی برای پاسخ به این سؤال رایج، باید چند سؤال مطرح کرد. به نظر شما در عرض ۵ سال، قرآن را حفظ کردن مشکل تر است یا در طول ۵ سال لب به دروغ نگشودن؟ یک ماه روزه گرفتن مشکلتر است یا یک ماه قضاوت وغیبت نکردن؟ یک هفته به اعتکاف نشستن دشوارتر است یا یک هفته با همه انسانها به مثابه اعضای خانواده خود رفتار کردن؟ یک ماه نماز اول وقت خواندن سخت تراست یا یک ماه خشمگین نشدن؟ این پرسشها منعکس کننده این واقعیت است که انجام رفتارهای اخلاقی از التزام به رفتارهای تعبدی ومذهبی دشوارتر است. در حقیقت رفتار تعبدی باید کارکرد پرورشی داشته باشد. حج (رفتار مذهبی) کارکرد تربیتی دارد. نماز(رفتارتعبدی) برای دور شدن انسان از آز(رفتار اخلاقی)است. سجود (رفتار مذهبی) باید به جود(رفتار اخلاقی) منتهی شود. اما از آنجا که انسانها تمایل طبیعی به انتخاب گزینه های سهل وساده دارند در مرحله اول(رفتارهای تعبدی) می مانند و چندان با انتخابهای دشوارتر(اخلاق مدارانه زیستن) خود را روبرو نمی سازند. از این روست که مسلمان زیاد داریم اما مسلمانی کمتر دیده می شود. جامعه دینی (جامعه ای که ظواهر مذهبی شامل مناسک وتشریفات مذهبی در آن دیده میشود)داریم اما ازجامعه اخلاقی خبری نیست. نمی گوییم واجبات مثل نماز و روزه مهم نیست هست خیلی هم هست اما یادمان نرود این حدیث نبوی را : إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ «به‌راستی که من مبعوث شدم تا شرافت‌های اخلاقی را کامل و تمام کنم و به مردم بیاموزم» (با اقتباس و تأمل در سخنرانی آیت الله حيدرى)
هدایت شده از قاریان افضل ایران
بزرگ شدی می خوای چه کاره بشی؟! بدترین سوالی که میشه از یه بچه کرد اینه که بپرسیم: بزرگ شدی میخوای چیکاره بشی! اینو من نمی گم، آدام گرنت (Grant) تو کتاب "دوباره فکر کن" با کلی شواهد و مدارک می گه. انگار بزرگ شدن ته داستانه و مقطعی از زندگیه که با رسیدن به اون همه چیز تموم میشه و تو باید از الان بهش فکر کنی و تصمیم بگیری! و اگه این کارو نکنی یه جای کارت ایراد داره. ایشون میگه مشکل این سوال اینه که این سوال و فکر کردن به اون میتونه به شکل گیری طرز فکر ثابتی درباره کار و شخصیت منتهی بشه، چرا که بچه ها خیلی کوچیکن و چند شغل رو بیشتر نمیشناسن و پرسیدن سوالات این شکلی به نوعی شروع ضبط هویت کودکه ده سال پیش کی فکر می کرد که از قبل اینستاگرام، يوتيوب، فیس بوک، تلگرام، تیک تاک و .... صدها یا شاید هزاران شغل به وجود میاد که هزاران مرتبه جذاب تر خلاقانه تر و درآمدزاتر از شغل های کلیشه ای باشه که از کودکی در ذهنمون داشتیم و آخرشم بهش نرسیدیم! نتیجه:دیگه از بچه ها نپرسیم بزرگ شدی می خوای چیکاره شی! لزومی نداره خودشون رو در قالب یک شغل تعریف کنن. یک هویت معین می تونه مسیرهای دیگه رو ببنده. به جای تلاش برای محدود کردن کمک کنیم تا احتمالاتشون رو گسترده تر کنن. چه لزومی داره یه چیز خاص باشن! اونها خیلی کار می تونن انجام بدن.
بت شکن فطب راوندی در کتاب خرائج نقل کرده است که حضرت ابوطالب علیه السلام به فاطمه بنت اسد در حالیکه علی علیه السلام در سنین کودکی بودفرمود علی را دیدم که بتها را می شکست، ترسیدم بزرگان قریش باخبر شوند. فاطمه بنت اسد سلام الله مادر علی علیه السلام عرض کرد عجیب تر ازاین برایت بگویم آن وقتی که علی را در شکم داشتم می خواستم از ان محلی که بتها را در انجا گذاشته بودند عبور کنم پاهای خودرا به شدت تکان می دادورها نمی کردتا به انجا نزدیک نشوم درحالیکه من برای پرستش پروردگاردر خانه خدا طواف می کردم وتوجهی به بتها نداشتم الخراج،،،،، بحارالانوار
آیت الله جوادی آملی 🔹 در دیار ما مرحوم ‌ را می ‌دانید، یا شنیدید یا اگر ندیدید، از دیگران شنیدید که ‌ایشان کار یک امامزاد‌ه را می ‌کرد، ما چرا نباشیم؟! در دیار ما ‌این بزرگوار کار یک امامزاد‌ه را می ‌کرد؛ یعنی مردم معتقد بودند و فرمایش او در آنها اثر می ‌گذاشت‌، این همان ﴿وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً یمْشی‏ بِهِ فِی النَّاسِ﴾ بود، چرا ما نباشیم؟ چرا ما بپوسیم؟ چرا مرگ را نمی‌ رانیم و زیر پایمان لِه نکنیم؟ 🔹این بیان نورانی است، فرمود: «فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ»، این را که مخصوص عاشورا نبود، فرمود مرگ پلی است زیر پای شما، شما از ‌این پل رد می ‌شوید، آن طرف دیگر خبری نیست. شما هستید و مرگ نیست، ما در برزخ هستیم و مرگ نیست، در ساهره معاد هستیم و مرگ نیست، در بهشت هستیم و مرگ نیست، مرگ مُرد! 🔹چون ‌این طوری هستیم، هیچ وقت بی وضو نباشیم! هیچ وقت فراموشمان نشود! هیچ وقت حرفی که در او نیست نگوییم! هیچ وقت از ، هدایت مردم، تبلیغ مردم، صرف نظر نکنیم، ما هم بشویم: ﴿وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً یمْشی‏ بِهِ فِی النَّاسِ﴾. مگر امامت شرط است؟ مگر نبوت شرط است؟ ‌اینها برای شاگرادن ائمه است. # اخلاقی
آیت الله جوادی آملی 🔹 در دیار ما مرحوم ‌ را می ‌دانید، یا شنیدید یا اگر ندیدید، از دیگران شنیدید که ‌ایشان کار یک امامزاد‌ه را می ‌کرد، ما چرا نباشیم؟! در دیار ما ‌این بزرگوار کار یک امامزاد‌ه را می ‌کرد؛ یعنی مردم معتقد بودند و فرمایش او در آنها اثر می ‌گذاشت‌، این همان ﴿وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً یمْشی‏ بِهِ فِی النَّاسِ﴾ بود، چرا ما نباشیم؟ چرا ما بپوسیم؟ چرا مرگ را نمی‌ رانیم و زیر پایمان لِه نکنیم؟ 🔹این بیان نورانی است، فرمود: «فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ»، این را که مخصوص عاشورا نبود، فرمود مرگ پلی است زیر پای شما، شما از ‌این پل رد می ‌شوید، آن طرف دیگر خبری نیست. شما هستید و مرگ نیست، ما در برزخ هستیم و مرگ نیست، در ساهره معاد هستیم و مرگ نیست، در بهشت هستیم و مرگ نیست، مرگ مُرد! 🔹چون ‌این طوری هستیم، هیچ وقت بی وضو نباشیم! هیچ وقت فراموشمان نشود! هیچ وقت حرفی که در او نیست نگوییم! هیچ وقت از ، هدایت مردم، تبلیغ مردم، صرف نظر نکنیم، ما هم بشویم: ﴿وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً یمْشی‏ بِهِ فِی النَّاسِ﴾. مگر امامت شرط است؟ مگر نبوت شرط است؟ ‌اینها برای شاگرادن ائمه است. # اخلاقی
برگزاری مراسم اعتکاف کا کنان و. خانواده های پلیس آگاهی تهران بزرگ در مسجد جامع
💢 آیت الکرسی برای اموات !! 🎙حجت الاسلام شادی روح همه اموات.. و روح مرحوم محمد خیرخواه صلوات ✅
آیه ۱۹۰🌹از سوره آل عمران🌹 إِنَّ فِي خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ اخْتِلافِ اللَّيْلِ وَ النَّهارِ لَآياتٍ لِأُولِي الْأَلْبابِ‌ همانا در آفرينش آسمان‌ها و زمين و در پىِ يكديگر آمدن شب و روز، نشانه‌هايى (از علم، رحمت، قدرت، مالكيّت، حاكميّت و تدبير خداوند) براى خردمندان است. آیه ۱۹۰🌹از سوره آل عمران🌹 إِنَّ=همانا فِي= در خَلْقِ = آفرینش السَّماواتِ = آسمان ها وَ الْأَرْضِ= و زمین وَ اخْتِلافِ= و آمد و شد اللَّيْلِ = شب وَ النَّهارِ= و روز لَآياتٍ= البته نشانه های است لِأُولِي الْأَلْبابِ‌= برای خردمندان
آیه ۱۸۹🌹از سوره آل عمران🌹 وَ لِلَّهِ مُلْكُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ اللَّهُ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ وحكومت آسمان‌ها و زمين براى خداست و خداوند بر هر كارى تواناست. آیه ۱۸۹🌹از سوره آل عمران🌹 وَ لِلَّهِ=و از آن الله است مُلْكُ=فرمانروایی السَّماوات=آسمان ها وَ الْأَرْضِ = و زمین وَ اللَّهُ =و الله عَلى‌ = بر كُلِّ = هر شَيْ‌ءٍ = چیزی قَدِيرٌ= تواناست @
آیه191🌹ازسوره آل عمران 🌹 الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِياماً وَ قُعُوداً وَ عَلى‌ جُنُوبِهِمْ وَ يَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلًا سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّارِ (خردمندان) كسانى هستند كه ايستاده و نشسته و (خوابيده) بر پهلو ياد خدا مى‌كنند و در آفرينش آسمان‌ها و زمين انديشه مى‌كنند (و از عمق جان مى‌گويند:) پروردگارا! اين هستى را باطل و بى هدف نيافريده‌اى، تو (از كار عبث) پاك و منزّهى، پس ما را از عذاب آتش نگهدار آیه191🌹ازسوره آل عمران 🌹 الَّذِينَ =آنان که يَذْكُرُونَ =یادمی کنند اللَّهَ =الله را قِياماً =ایستاده وَ قُعُوداً=ونشسته وَ عَلى‌ =وبر جُنُوبِهِمْ =پهلوهایشان ،آرمیده وَ يَتَفَكَّرُونَ=ومی اندیشند فِي =در خَلْقِ =آفرینش السَّماواتِ =آسمان ها وَ الْأَرْضِ=وزمین رَبَّنا =وگویندپروردگارا ما خَلَقْتَ =نیافریدی هذا=اين را باطِلًا =بیهوده سُبْحانَكَ =پاک ومنزهی تو فَقِنا=پس نگه دار مارا عَذابَ=ازعذاب النَّارِ=آتش
دفع کر م روده .... خانواده و