.
♻️ پاسخ رسایی به داستانسرایی یکی از مریدان حسن روحانی
♻️ تفاوتهای هاشمی رفسنجانی و حاج قاسم سلیمانی
🔰 حمید رسایی: هر ساله نزدیکی سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکا در ۱۳ دی با روز درگذشت هاشمی رفسنجانی در ۱۹ دی، در استخری که منسوب به خانواده رژیم پهلوی بوده، بهانهای شده تا برخی از این تقارن، برای خود کلاهی بدوزند. در حالی که تفاوتهای این دو چهره مشهور کم نیست.
1⃣ هاشمی میگفت که دنیای امروز دنیای گفتگوست نه موشک، حاج قاسم اما در برابر خوی متجاوز مستکبرین و بر اساس فرهنگ قرآنی، معتقد به تجهیز سپاه اسلام بود. جالب اینجاست که آمریکاییها حاج قاسم را در دنیای گفتگوی هاشمی، با موشک به شهادت رساندند.
2⃣ حاج قاسم از گذشته انقلابیاش پشیمان نبود اما هاشمی استکبارستیز دیروز، در سالهای پایانی به دنبال حذف شعار مرگ بر آمریکا بود.
3⃣ حاج قاسم در دوره حیاتش، هرگز در برابر ولایت قرار نگرفت بلکه از شئون عاقیت به خیری را نسبت هر کس با ولایت فقیه میدانست، اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، به اقرار پسرش به دنبال فشار بیشتر نسبت به رهبری انقلاب و گرفتن امتیاز و در صف اول کودتای سال ۸۸ بود.
4⃣ متأسفانه هاشمی همواره مورد توجه و حمایت رسانههای بیگانه بود و حاج قاسم همواره محور تخریب رسانههای دشمن بود.
5⃣ حاج قاسم با تمام وجود به تحقق وعدههای خدا امیدوار بود و هاشمی رفسنجانی، به تحقق وعدههای شیطان بزرگ، برای همین امضای کری را تضمین میدانست.
6⃣ حاج قاسم نه فقط در میدان جنگ نظامی که در سیاست هم شجاع بود. این شجاعت مصادیق زیادی داشت از جمله علیرغم گرایش انتخاباتیاش در سال ۷۶ که نزدیک به خاتمی بود، وقتی در سال ۷۷ به انحرافات خاتمی پی برد، در مقابلش ایستاد و به همراه فرماندهان دیگر در نامهای علنی به خاتمی هشدار داد. اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، با اینکه میدید دشمنان امام و انقلاب برایش کف میزنند، اما به راهش ادامه داد!
#حاج_قاسم_را_تحریف_نکنید
🔺
.
♻️ هاشمی رفسنجانی، عبرت مبارزه نه الگوی مبارزه!
قسمت اول
🔰 حمید رسایی: دیدگاه ها و رفتارهای اقای هاشمی رفسنجانی در طول دوره حیات سیاسیاش بویژه در دهه پایانی عمرش، همواره او را در کانون توجه افکار عمومی قرار داده است.
هاشمی از جمله بازیگران سیاسی بود که مهرههای شطرنج را با تأمل جابجا میکرد و شاید همین ویژگی اجازه نمیداد تا دیگر بازیگران سیاست، به راحتی از کنار مواضعاش عبور کنند. با این همه نمیتوان و نباید در حق هاشمی ظلم کرد و او را آنچه که نیست معرفی کرد.
برای تحلیل شخصیت وی به ناچار باید فعالیتهای او را به مقاطع زمانی مختلف تقسیم کرد و طبعا نمیتوان تمام مقاطع عمر او را با یک چوب راند. با این فرض اگر بخواهیم منصفانه درباره وی قضاوت کنیم باید بگوییم هاشمی یعنی «هاشمی سالهای مبارزه قبل از انقلاب، هاشمی دوره انقلاب و شورای انقلاب، هاشمی دوره دفاع مقدس، هاشمی در مجلس، هاشمی دولت سازندگی چهار ساله اول، هاشمی دولت سازندگی چهار ساله دوم، هاشمی دوره دوم خرداد و حاکمیت اصلاحطلبان، هاشمی انتخابات مجلس ششم، هاشمی و تاثیرگذاری فرزندانش بر وی، هاشمی انتخابات نهم ریاست جمهوری، هاشمی و برخورد با دولت نهم، هاشمی پشت صحنه رقابتهای انتخابات دهم، هاشمی روزهای کودتای فتنه سبز پس از انتخابات دهم در سال ۸۸، هاشمی در انتخابات یازدهم و ردصلاحیتش، هاشمی و تاثیراتش در دولت روحانی، هاشمی و تحمیل توافقنامههای استعماری مثل برجام، هاشمی و عاقبت او که در استخری که در کاخ شاه بنا شده بود، به پایان رسید».
بی شک آقای رفسنجانی در طول هر یک از این دورهها خدمات و اشتباهاتی داشته است، مانند تمام شخصیتهای متنفذ دیگر؛ با این تفاوت که هرچه از دوره نخست زندگی سیاسی هاشمی رفسنجانی دور میشویم، به همان اندازه از ویژگیهای انقلابی و آنچه که از هاشمی میپسندیدم، فاصله میگیریم تا جایی که میرسیم به هاشمی در دهههای پایانی عمرش که سوگمندانه در بسیاری از مواقع، او را به نقطه امید دشمن تبدیل کرده بود!
روشن است که هیچ یک از دلسوزان انقلاب، چنین عاقبتی را برای او نمیپسندیدند اما چه کنیم وقتی خود اصرار به چنین عاقبتی داشت! با این حساب معلوم نیست چرا برخی شخصیتها بویژه پس از مرگ وی، اصرار بر این دارند که هاشمی را غیر از آنچه هست، معرفی کنند؟! درحالی که هاشمی را باید آنگونه که خود اصرار داشت، دید؛ نه آنگونه که ما دوست داشتیم باشد.
🔹 هاشمی مصداق ریزشهای انقلاب
سوگمندانه باید گفت که هاشمی رفسنجانی ازجمله مصادیق ریزشهای انقلاب اسلامی بود. برای برخی باور اینکه شخصیتی در تراز اکبر هاشمی رفسنجانی مصداق ریزش باشد، سخت است همانطور که در صدر اسلام برای برخی باور اینکه طلحه و زبیر از جمله ریزشهای اصحاب رسول خدا باشند، سخت بود. غافل از اینکه ریزش و رویش از قواعد الهی است که بزرگ و کوچک نمیشناسد و در آیات متعدد قرآن مورد اشاره قرار گرفته است.
هاشمی نه تنها در دوره حیاتش که با نوع مرگش هم مایه عبرت شد. مرد مبارزه با طاغوت که در زندان های رژیم پهلوی شکنجه شده بود، مردی که بیان میکرد پیرو خمینی(ره) است و عشقش را سیدعلی خامنهای میدانست، وقتی راه توجیه سازش با استکبار را برگزید، مواضع استکبارستیزانه خمینی(ره) را با خاطرات جعلیاش تحریف کرد، به دنبال از بین بردن توان دفاعی و موشکی کشورش افتاد، در نهایت در ۱۹ دی، روز مبارزه با طاغوت، در استخری که در کاخ رژیم پهلوی بنا شده بود (مشهور به استخر فرح دیبا) و او به تنهایی در آن شنا میکرد، جان به جان آفرین تسلیم کرد و پرونده سیاسیاش با این عنوان بسته شد!
ادامه در پست بعد
قسمت دوم
♻️ هاشمی میتوانست بیش از نام یک بزرگراه باشد
قسمت اول: eitaa.com/rasaee/7152
🔰 حمید رسایی: آنها که با تاریخ نهضت جنگل آشنایی دارند، پس از درگذشت هاشمی به یاد دکتر حشمت افتاند. دکتر حشمت از بزرگان نهضت جنگل بود اما آنجا که باید پشت میرزا میماند، نماند. نه اینکه بخواهد خیانت کند، نه. ولی مشکلش این بود که به دشمن دین خدا خوشگمان شده بود. حشمت به نصحیتهای دلسوزانه میرزا کوچک گوش نمیداد و دلواپسیهای میرزا را افراط میدانست.
واقعیت این است که مشکل دکتر حشمت این بود، آنقدر که به میرزا محبت داشت، اعتماد نداشت. دکتر حشمت تسلیم و در نهایت اعدام شد و نیروهای تحت امرش هم تبعید شدند. تاریخ البته با عبرت گرفتن از دکتر حشمت، به خاطر تمام زحماتی که در نهضت جنگل کشیده بود و به خاطر محبتی که ادعا میکرد نسبت به میرزا دارد، از او به نیکی یاد میکند. اما اگر آنچه میرزا گفته بود، دکتر حشمت میکرد، امروز بیش از یک میدان و بزرگراه به نامش بود! واقعیت این است که امثال طلحهها، زبیرها، دکتر حشمتها و ... باید برای ما #عبرت_مبارزه باشند نه #الگوی_مبارزه. همانطور که هاشمی رفسنجانی باتمام سابقهاش در انقلاب اسلامی، عبرت مبارزه است نه الگوی مبارزه!
🔹 پ ن: این یادداشت در زمان انتشارش، واکنش مشاور هاشمی رفسنجانی و شکایت خانواده وی را به دنبال داشت. شکایت وارد دانسته نشد، یادداشت را اینجا بخوانید
.
♻️ بازخوانی/ یک سال بعد از مرگ هاشمی، غلامعلی رجایی و مریدان وی در پاسخ به انتقاد استفاده هاشمی از استخر فرح، تصویر استخر اختصاصی هاشمی را منتشر کردند و نوشتند "اینجا مال فرح نبوده".
👈 حمید رسایی در یادداشتی نوشت:
آخه مشاور محترم! خواستی ابروی مرحوم رو درست کنی، زدی چشمش رو هم کور کردی! تو که با این عکس و توضیحات #هاشمی را تبدیل به خود #فرح کردی!
#اشرافیت
#سلطنت_طلبی
#استخر_فرح
.
♻️ منتظر باشید، روحانی قراره بترکونه!
🔰 حمید رسایی: قرار است آخر هفته حسن روحانی با تمهیدی که سید حسن مصطفوی برایش کرده، در حسینیه جماران حاضر شود و به مناسبت درگذشت هاشمی رفسنجانی سخنرانی کند. نیاز به توضیح نیست که هدف این جماعت چیست.
اما پیشنهاد من این است: بجاست آقای روحانی که این روزها از #دیکتاتوری مینالد و خود را منجی آزادی و معتقد به حق انتخاب مردم و تغییر و تحول در شیوه حکمرانی معرفی میکند، درباره این موضعش در سخنرانی ۲۹ شهریور سال ۷۵ در سرخه سمنان درباره #ریاست_مادامالعمر_هاشمی هم چند کلمهای افاضه کند:
قانون اساسی نوکر نظام است. ارزش این قانون به آرای مردم است ولی انسانهای استثنایی و شایسته، در قالب قانون نمیگنجند!
👈 من این جماعت را #خدایان_فریب_و_نیرنگ نامگذاری میکنم که در تغییر رنگ دادن و فریب مردم بیاطلاع، آنقدر استادند که چنین تفکری داشته و دارند اما چیز دیگری بر زبان میآورند و از شدت این همه تناقض هم هنگ نمیکنند!
🤝 دست به دست کنید، برسد به دستش...
🔺
📣 چرا ۱۹ دیماه ۱۳۵۶ یک روز تاریخی است؟
👈 روایت رهبر انقلاب درباره اهمیت این روز تاریخی را بخوانید:
🎤 حضرت آیتالله خامنهای:
✏️ آن روزى كه خبر حادثهى نوزده دى با دو، سه روزى تأخير به ما رسيد و من در آن روز در بلوچستان و در ايرانشهر بودم.
✏️ وقتى شنيديم كه قم اين حادثه را داشته، من ناگهان يك تحول در مقابل چشمم آشكار شد، اين را نداشتيم توى نهضت پانزده سالهمان.
✏️ همه چيز بود؛ از زندان و تبعيد و شكنجه و مبارزات سياسى و مبارزات پنهانى و جمع شدن براى سخنرانى و گفتن حرفهاى مهم يا شنيدن حرفهاى مهم بعدش هم تحمل كردن تهاجم دستگاه، اينها را داشتيم؛ آنچه نداشتيم اين چيز جديدى بود كه پيش آمده بود و آن حضور قطعى و ملموس آحاد مردم در خيابانها و تعرض صريح قشرهاى گوناگون بر دستگاه حاكم.
✏️ اگر ما حادثهی نوزدهم دی را مبدأ تاریخ تحولات جدید دنیا بدانیم، سخنی به گزاف گفته نشده است. حوادث جامعهی بشری و این عالم بزرگ، متأثر از قانون تأثیر متقابل است. حوادث بر روی هم تأثیر میگذارد و زنجیرهی حوادث تاریخی، وقایع بزرگ را به وجود میآورد...
✏️ این خونهای پاکی که در چهارمردان قم ریخته شد و حرکت عظیم مردم قم را در روز نوزدهم دی پدید آورد، جرقهای بود که در حقیقت اصابت کرد به انبار و آذوقهی ذخیرهی عظیم ایمانىِ این مردم، و ناگهان فضا را منقلب کرد.
✏️ اگر حادثهی نوزده دی قم نمیبود، آن حوادث گوناگون شهرستانها و سلسلهی اربعینها به وجود نمیآمد. ۲۲ بهمن به وجود نمیآمد، انقلاب اسلامی به پیروزی نمیرسید.
۱۸/۱۰/۱۳۶۵؛ ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
مخالفان انتخابات فاقد صلاحیت انقلابی و مخالف پیشرفت کشوراند
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور:با اشاره به کلام مقام معظم رهبری که فرمودند"هرکس با انتخابات مخالفت کند با جمهوری اسلامی و اسلام مخالفت کرده است" گفت:کسانی که با انتخابات و مشارکت مردم در این امر مهم و سرنوشت ساز مخالفت می کنند فاقد صلاحیت انقلابی و مخالف پیشرفت و اقتدار کشور هستند.
به گزارش روابط عمومی پلیس، حجت الاسلام والمسلمین "سید علیرضا ادیانی" صبح امروز در هفتمین جلسه قرارگاه راهبردی انتخابات اظهارداشت: اقدامات خوبی تا کنون در خصوص انتخابات انجام داده ایم اما راضی نیستیم و باید با بسیج تمام توان و امکانات خود در برای رسیدن به هدف مطلوب که همان مشارکت حداکثری در انتخابات اسفند ماه می باشد برسیم و از تاریخ 13 دی ماه پس از سخنرانی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که فرمودند"هرکس با انتخابات مخالفت کند با جمهوری اسلامی و اسلام مخالفت کرده است" این حوزه با قدرت،اراده و انگیزه ی جدی تری مواجه شده است و با این اتمام حجت کسانی را که با انتخابات و مشارکت مردم در این امر مهم و سرنوشت ساز مخالفت می کنند را فاقد صلاحیت انقلابی و مخالف پیشرفت و اقتدار کشور می دانیم.
این مقام مسئول در ادامه افزود:امام و مقتدای ما آحاد مردم را دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات کرده اند و وظیفه ما سربازان ولایت این است که وارد میدان شویم و در اجرای این فرمان کار جهادی و انقلابی انجام دهیم.
وی با تاکید بر اجزای کارهای بنیادی و اساسی در کشور افزود: کارهای بنیادی را دریابید اساس و بنیان،نظام مقدس جمهوری اسلامی است و اساس این نظام امر مهم انتخابات است.
نماینده ولی فقیه در انتظامی کشور نقش مجموعه انتظامی را در انتخابات آتی بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و تاکید کرد:خانواده بزرگ انتظامی به تنهایی میزان رأی قابل توجهی دارد و این اثر بخشی را هم دارد که بتواند قاطبه جامعه را به این مشارکت در این امر مهم مشتاق گرداند.
ادیانی با تقدیر از معاونت تبلیغات و روابط عمومی اقدامات تبلیغی صورت گرفته را مطلوب ارزیابی کرد و ضمن خواهان استمرار این اقدامات تصریح کرد: باید فضای انتخاباتی کشور را همچنان گرم نگه داریم و نگذاریم تنور انتخابات سرد شود.
وی با اشاره به تقدیم عملکرد سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در انتخابات ریاست جمهوری به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) گفت: با اعلام رضایت،اقدامات انتظامی را تحسین برانگیز توصیف نمودند که رضایت ایشان بهترین مدال افتخار برای ما سربازان خط ولایت است پس باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا در این آزمون هم موفق به جلب رضایت ولی امر مسلمین جهان گردیم.
حجت الاسلام ادیانی با ارزیابی اقدامات صورت گرفته در حوزه انتخابات گفت: برخی طرح ها مانند جشن تکلیف سیاسی ویژه رای اولی ها از ابداعات و ابتکارات سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی است و بازخورد مناسبی را به همراه داشته است و قشر تاثیر گذار جامعه این جوانان که برای اولین بار به حوزه مشارکت در انتخابات وارد شده اند را کانون توجه قرار داده است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی در پایان اقدام سریع،جدی و اثرگذار در رابطه با انتخابات اسفند ماه را مطالبه داشت و تاکید کرد:همگان برای افزایش مشارکت در انتخابات وظیفه داریم و انجام این وظیفه امروز مقدم بر سایر فعالیت ها می باشد.
شایان ذکر است در ابتدای این جلسه معاون سیاسی سردار کریمی و معاون تبلیغات و روابط عمومی سردار بهرامی گزارش عملکرد فعالیت های انجام شده را ارائه کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم قم: ما بر سرکوب عوامل واقعی و پشت پرده حادثه تروریستی کرمان اصرار داریم. مسئولان مربوطه در موضوع حادثه کرمان به طور جدی در تلاشند و خوب کار کردند.
#بازتاب_روز
#خط_رهبری
🔰 در بسیاری از مشکلات امنیتی مردم به کمک دستگاههای امنیتی آمدند/ خیلی از کارها شبیه فاجعه کرمان میخواستند بکنند اما خنثی میشود/ هر کس مخاطبی دارد باید حضور مردم در صحنه را ترویج کند
🔻 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:
🔹 خیلی از مشکلات امنیتی را مردم به کمک دستگاههای امنیتی آمدند و مشکل را برطرف کردند.
🔸 خیلی از کارها میخواستند بکنند شبیه همین فاجعهای که در کرمان ایجاد کردند. مردم ملتفت شدند توجه کردند، دستگاهها متوجه شدند پیشگیری کردند. شاید بشود گفت دهها برابر آن چه که اتفاق میافتد دشمن میخواهد انجام بدهد و خنثی میشود. خیلیهایش به کمک مردم است.
🔹 حضور مردم در صحنه؛ این باید ترویج بشود. هر کسی صدایی دارد هر کسی زبان گویایی دارد؛ هر کسی مخاطبی دارد، هر کسی میتواند اثر بگذارد باید روی این زمینه کار کند. وتواصوابالحق. این حق است. تواصی به حق وظیفهی همه است.
۱۴۰۲/۱۰/۱۹
┄┄┅┅┅❅🌸❅┅┅┅┄┄
@marze_26
┄┄┅┅┅❅🌸❅┅┅┅┄┄
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/ravabetomomi_kh_shomali
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یه نکتهی جالب درباره زن در قرآن
سخنران : آیت الله مصباح (ره)
زنان باید به وجود خودشون افتخار کنن
#زن
#زندگی_اسلامی
مجموعه 1
نکته های ناب قرآنی: قسمت 1 - سحرخیزی
https://www.aparat.com/v/semo9
نکته های ناب قرآنی: قسمت 2 - اطاعت از پیامبر اسلام
https://www.aparat.com/v/PxDTU
نکته های ناب قرآنی: قسمت 3 - عیب پوشی
https://www.aparat.com/v/b3GzQ
نکته های ناب قرآنی: قسمت 4 - ابراز محبت
https://aparat.com/v/mxZrK
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای نوزدهم صحیفه سجادیه 📖
دعای طلب باران 💦💦💦
سه دقیقه وقت بذاریم و این دعا رو بخونیم 🤲
#گزارش_تصویری
🔷️حضور رئیس عقیدتی سیاسی گروهان مرزی ۱۰۲ غلامان در مسجد روستای مرزی راستقان
🔸️حجّتالاسلام حسین وفائی رئیس عقیدتی سیاسی گروهان مرزی ۱۰۲ غلامان در مسجد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) روستای مرزی راستقان حضور یافت و ضمن اقامه نماز مغرب و عشاء به ایراد سخنرانی در باب احادیث اخلاقی،حضور هرچه بیشتر اقشار مختلف در انتخابات سالجاری و قرائت دعای پُرفیض توسل پرداخت.
سه شنبه مورخه ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
#گزارش_تصویری
#انتخابات
#تولیدی_عس_مرزبانی_فراجا
راهکارهای افزایش حضور حد اکثری مردم در انتخابات
1. تبیین آثار حضور حد اکثری از جمله:
• افزایش عزت
• تولید قدرت
• تضعیف دشمن
• تضمین امنیت
• تسریع پیشرفت
2. بیان آثار منفی و تخریبی مشارکت پایین مردم برای امنیت و معیشت با جری تر شدن دشمنان و بدخواهان ملت ایران
3. آگاهي بخشي و بصيرت افزايي در مردم از موقعيت و جايگاه کشور و حساسيت انتخابات و نقش آن در پيشرفت کشور و ناکامي دشمنان با ایجاد امنیت پایدار و اقتدار بر اثر حضور مردمی
4. بیان اعتراف رسانه های جهان به حضور پر شور مردم در انتخابات و نقش آن در تامین امنیت و خنثی سازی تهدیدات دشمنان
5. امیدآفرینی و اطمينان بخشي به مردم با ذکر موفقیت ها مانند پیشرفتهای علمی و فناوری، استقلال واقعی و نفوذ سیاسی و بینالمللی نظام اسلامی ، اقدامات زیربنایی عدالتمحور در كشور ، دستاورد های فاخر پزشکی و دارویی ،توانمندی دفاعی جمهوری اسلامی و...
6. تاکید بر امکان حضور سلايق و گرايش هاي متنوع و ذکر سوابق و نمونه ها
7. روشنگری و شناخت سناریوی دشمن در انتخابات
8. توجه به نقش مطبوعات و رسانهها بخصوص شبکه های اجتماعی در ايجاد فضاي رقابتي مناسب و طرحریزی لازم برای استفاده از آن
9. حفظ محوریت رهبری به عنوان عامل وحدت و ثبات بخشی و فصل الخطاب
10. ارائه برنامه و راه حل هاي روشن براي برون رفت از مشکلات و پرهيز از کلي گويي و ابهام گويي
11. ارزیابی منصفانه و پرهيز از سياه نمايي و ناديده انگاشتن اقدامات و عملکردهاي مثبت گذشته
12. اجتناب از اقدامات احساسی و هیجانی و توجه به اقدامات وحدت بخش و توجه به اولویت های اصلی کشور و اهم و مهم کردن مسایل