فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پیشگیری از آسیبهای شبکههای اجتماعی(قسمت اول)
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۲۱ آبان ۱۴۰۱
میلادی: Saturday - 12 November 2022
قمری: السبت، 17 ربيع ثاني 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️17 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️25 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️45 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️55 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️62 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🌹هر روز همراه با #قرآن 🌹
🔰با تقوا و توکل به خدا، نقشه دشمن را به خودش برگردانیم
[سوره المائدة (5): آيه 11]
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ هَمَّ قَوْمٌ أَنْ يَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (11)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! نعمت خداوند را بر خودتان ياد كنيد، آن گاه كه جمعى (از دشمنان) قصد داشتند به سوى شما دست تعدّى دراز كنند(و شما را نابود سازند)، امّا خداوند دست آنان را از شما كوتاه كرد و از خدا بترسيد، و مؤمنان بايد تنها بر خداوند توكّل كنند.
🌹پيامها
1⃣ دفع خطرات دشمن، از مهمترين نعمتهاى خداست. «فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ»
2⃣- با تقوا و توكّل و ايمان، لطف خدا را به خود جلب، و خطر دشمنان را دفع كنيم. «فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ»
3⃣- دشمنان شما براى دستيابى بر شما در تلاشند. «هَمَّ قَوْمٌ»
✍#بازیاد_رجبعلی
تفاوت #جنگ هیبریدی با جنگهای کلاسیک
🔺همان گونه که مشخص است، جنگ ترکیبی یا هیبریدی به دنبال تغییر تعریف جنگهای مستقیم نیست بلکه ترکیبی از انواع جنگ ها را در کنار هم میبیند. در این تعریف جنگ های مستقیم جزیی از جنگ های هیبریدی است.
🔺یکی از تفاوت های جنگ هیبریدی با جنگ های کلاسیک در میزان نوع و شدت تلفات است. در جنگ های مستقیم تلفات جانی بسیار متداول است اما در جنگ های ترکیبی احتمال دارد که با حمله سایبری یکی از نهادهای کشور هدف مورد حمله قرار گیرد. در جنگ های اقتصادی امکان دارد فقر، تورم، بیکاری و رکود در جامعه هدف فراگیر شود. در جنگ های پروپاگاندا (تبلیغاتی) ممکن است فرهنگ یک کشور مورد حمله قرار گیرد. جنس تلفات در این گونه جنگ ها تفاوت کرده است. در جنگ های هیبریدی میزان تلفات طرف متخاصم به شدت کاهش یافته است.
✅برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفههای آن میپردازیم. هر یک از این جنگها خود ابزارها و شیوههای متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافتهاند.
۱. به کارگیری یک استراتژی اقتصادی از سوی کشور متخاصم با هدف تضعیف اقتصاد کشور مقابل ذیل عنوان کلی جنگ اقتصادی تعریف میشود که بارزترین روشهای آن محاصره اقتصادی و تحریم است. هدف جنگ اقتصادی تسخیر یا کنترل منابع حیاتی اقتصادی رقیب است.
۲. نبرد مجازی یا #جنگ_سایبری به نوعی از نبرد اطلاق میشود که دو طرف در آن از شبکههای رایانهای به عنوان ابزار استفاده کرده و نبرد را در #فضای_مجازی جاری میکنند. هدف از این نوع جنگ تخریب سیستمهای اطلاعاتی و ارتباطاتی است. این نبرد حرکتی در جهت تغییر موازنه اطلاعات و دانش به نفع طرف دیگر است.
۳. #جنگ_طلاعاتی مجموعهای از فنون شامل گردآوری، انتقال، حفاظت، جلوگیری از دسترسی، ایجاد اغتشاش و افت کیفیت در اطلاعات را در بر میگیرد که به وسیلۀ آن یکی از دو طرف درگیر به مزیت چشمگیر در عرصه دسترسی به اطلاعات دست یافته و آن را حفظ میکند.
ادامه دارد...
✅اهداف آمریکا از جنگ هیبریدی با ایران
🔺آمریکا که مهاجمترین کشور دنیا در یک قرن اخیر است، از ابتدای انقلاب اسلامی بهدنبال کنترل و محدودسازی انقلاب و در صورت امکان تغییر نظام در ایران بوده و پس از امتحان کردن روشهای مختلف از جنگ سخت تا نفوذ نرم برای مقابله با ایران، به این نوع از جنگ ترکیبی یا هیبریدی روی آورده و در مدت اخیر با استفاده از اکثر عوامل سازنده این نوع از جنگ، این نبرد را علیه ایران به راه انداخته است که اهداف زیر را از این نبرد جدید جستجو میکند:
کوتاهمدت: سردرگم و مستأصلکردن ایران از طریق به راه انداختن جنگ نیابتی در منطقه با کشیدن جنگ تا مرزهای ایران و همچنین تقویت و حمایت از گروههای تروریستی جهت انجام عملیات تروریستی علیه مردم جهت ناامن کردن ایران از داخل.
میانمدت: فرصتطلبی از نقاط ضعف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و نظامی ایران در دفاع از خود.
بلندمدت: تضعیف نظام جمهوری اسلامی جهت قبول تغییر سیاست کلان خود از جمله جدا کردن دین از حکومت داری.
۴. جنگ نامنظم و چریکی اصطلاحی کلی است که برای تشریح عملیات نظامی در منطقه تحت کنترل دشمن و با استفاده از منابع و ساکنان بومی به کار میرود و از سوی منابع خارجی پشتیبانی و هدایت میشود.
۵. نیروهای ویژه گروهی از نیروهای مسلح هستند که آموزشهای سختی میبینند و در عملیات با ریسک بالا شرکت میکنند. عملیات مخفیانه، جنگهای نامتعارف، عملیات جاسوسی، بازداشت یا کشتن افراد مهم و ... از طریق نیروهای ویژه و حرفهای در کشور هدف انجام میشود.
۶. حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی هم از دیگر ابزارهایی است که در جنگهای هیبریدی با موجسواری روی نارضایتیهای داخلی و حمایت از آن با هدف تضعیف اقتدار و اضمحلال نیروی طرف مقابل به کارگرفته میشود.
۷. جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی هم بخشی از جنگ هیبریدی است. جنگ نظامی نه تنها در نقطه مقابل جنگ هیبریدی قرار ندارد، بلکه بخشی از آن محسوب میشود، به این معنی که ممکن است همزمان از نیروهای کلاسیک نظامی برای پوشش بخشی از ابعاد چند وجهی جنگ ترکیبی به ویژه در حوزه سخت آن استفاده شود.
۸. دیپلماسی به عنوان مکانیسمی برای اعمال قدرت نرم در عرصه عمل بخشی دیگر از جنگ هیبریدی است. دیپلماسی یعنی توانایی حضور در جوامع خارجی و اثرگذاری بر اذهان مردم از طریق بهرهمندی از روشهای ارتباط جمعی به گونهای که دولتها و ملتهای دیگر تمایل مثبتی نسبت به کشور به کاربرنده دیپلماسی عمومی در ذهن خود احساس کنند و رفتار خود را بر این اساس سمت و سو دهند.
✅جنگ ترکیبی چیست؟
🔹«ابهام، پیچیدگی و چند بعدی بودن؛ اینها مهم ترین ویژگی های مدرن ترین شیوه جنگی است. جنگی که در دنیا به آن Hybrid War و در ایران به آن جنگ ترکیبی می گویند. نقطه عطف تغییر جنگ های کلاسیک جنگ های هیبریدی، جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان در سال 2006 بود. جایی که سید حسن نصرالله اعلام کرد: «مقاومت دیگر قواعد جنگ را رعایت نخواهد کرد و ما این حق را داریم تا در هر زمان، هر مکان و به هر شیوه ای، با دشمن روبرو شویم.» عدم رعایت قواعد جنگ باعث شد الگوی جدیدی در میدان جنگ به نمایش گذاشته شود.
✅شش ویژگی نبرد هیبریدی بر اساس یافتههای پژوهشگران عبارتند از:
(۱) ترکیب، قابلیتها، و تأثیرات یک نیروی هیبریدی، در محیط پیرامون آن، بیهمتا هستند.
(۲) هر نیروی هیبریدی یک ایدئولوژی منحصر به فرد دارد که منجر به ایجاد نوعی روایت درونی برای سازمان میشود.
(۳) یک نیروی هیبریدی همواره متوجه تهدیدی نسبت به بقای خودش است.
(۴) در جنگ هیبریدی نوعی برتری قابلیتی میان طرفین جنگ وجود دارد.
(۵) یک نیروی هیبریدی هم اجزاء متداول و هم اجزاء غیرمتداول را شامل میشود.
(۶) نیروهای هیبریدی به دنبال استفاده از عملیات دفاعی هستند.
#آموزش_سیاسی
✅نظام سیاسی چیست؟
نظام سیاسی یا رژیم ، شبکه ای از روابط است که حکومت ها از راه آن برون دادها ( سیاست ها ) را در پاسخ به درون دادها ( تقاضا یا مطالبات ) جامعه بوجود می آورند . به سخن دیگر نظام سیاسی ،از این رو نظام است که درون یک مجموعه بزرگتری قرار داشته ( نظام بین الملل) و دارای روابط متقابل است . از این رو سیاسی است که در روابط متقابل به توزیع قدرت ، ثروت و منابع در جامعه مربوط می شود . نتیجه اینکه نظام سیاسی یا رژیم عبارتست از " نظام فرمانروایی " که به رغم آمدن و رفتن حکومت ها بر جا می ماند . مثلا حکومت احمدی نژاد ، حکومت حسن روحانی در نظام جمهوری اسلامی یا حکومت هویدا و اعلم در نظام سلطنتی قبل از انقلاب . . لذا کارکرد اصلی حکومت عبارتست از قانونگذاری و اجرای قانون و تفسیر قانون ( قضاوت ) . حکومت ها را می توان با انتخابات ، جانشینی پادشاه ، کودتا و مانند آنها تغییر داد ولی نظام سیاسی یا رژیم یا با مداخله نظامی مثلا حمله آمریکا به عراق ، انقلاب مانند انقلاب ایران و مانند آن می توان تغییر داد . نظام سیاسی یا رژیم موقعی اعتبار خودرا خواهد داشت که در نظام بزرگتر یعنی نظام بین الملل شناخته شده ( شناسایی شود ) و در تعامل با آن باشد . روش های شناسایی به دو صورت است . در شناسایی دو فاکتو ، سایر نظام ها بنا به دلایلی شناسایی شرطی و محدود انجام می دهند چرا که معتقدند نظام جدید هنوز نمی تواند تعهدات بین المللی را اجرایی کند . مثلا در خصوص امارت اسلامی افغانستان که توسط طالبان ایجاد شده برخی کشورها بر اساس شناسایی دو فاکتو با این کشور مراوداتی انجام می دهند . نوع دیگر شناسایی ، شناسایی دوژوره است که اینجا نظام سیاسی مورد بحث کاملا در عرصه بین الملل به عنوان یک بازیگر شناسایی می شود و دارای حقوق دیپلماتیک می گردد . و نتیجه اینکه در حال حاضر پنج گونه رژیم یا نظام سیاسی در جهان وجود دارد :
الف - چند سالاری غربی
ب - دموکراسی های جدید
ج - رژیم های آسیای شرقی
د - رژیم های اسلامی
ه - رژیم های نظامی
انشاالله بیشتر در این خصوص خواهم نوشت .
منبع : کتاب سیاست اندرو هیود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این سگ بن سلمان سعودی هم رفتش تو گونی فعلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین کلیپ گروه هکری تبر ابراهیم از اسناد و نامههای مهم وزارت داخلی سعودی و دسترسی به دوربینهای مدار بسته آنها و مکانها حساس عربستان
نفوذ به زیرساخت سایبری وزارت امور داخلی آل سعود تنها گوشه کوچکی از دسترسی های گسترده در زیرساخت سایبری آن است.
این تازه اولین سیلی بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽جنگ نامتقارن بین ایران و آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خطر نفوذ انجمن حجتیه در تمام لایههای مردمی و دولتی جدی است. باید فکری کرد.
دیدن این فیلم را توصیه میکنیم.
نکنه خدای ناکرده در غفلت باشیم و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن ، زندگی ، آزادی ، در حکومت مولوی عبد الحمید
پاسخی به صحبت های مولوی عبدالحمید ، بر اساس کتاب محمود الفتاوی ،نوشته خود مولوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آنچه گذشت...
این خلاصهی مسیریست که اغتشاشگران آمدند
@ravabetomomiasharghi
⭕️سالگرد شهید طهرانی مقدم گرامی باد
🔹شهید حسن طهرانی مقدم در ۲۵ آذر ماه ۸۵ به عنوان مشاور فرمانده کل سپاه در امور موشکی و رئیس سازمان خودکفایی سپاه انتخاب شد؛ و سرانجام در ۲۱ آبان ماه ۹۰ در پادگان شهید مدرس و در حال آمادهسازی آزمایش موشکی بر اثر انفجار زاغه مهمات، به همراه ۳۸ تن از همرزمانش به شهادت رسید.
⭕️سالگرد شهید طهرانی مقدم گرامی باد
🔹شهید حسن طهرانی مقدم در ۲۵ آذر ماه ۸۵ به عنوان مشاور فرمانده کل سپاه در امور موشکی و رئیس سازمان خودکفایی سپاه انتخاب شد؛ و سرانجام در ۲۱ آبان ماه ۹۰ در پادگان شهید مدرس و در حال آمادهسازی آزمایش موشکی بر اثر انفجار زاغه مهمات، به همراه ۳۸ تن از همرزمانش به شهادت رسید.
🔴اگر این نشانه افول نیست، پس چیست؟
🔸️سالها جمهوری اسلامی مدعی بود اروپا رو به زوال است اما بسیاری جدی نگرفتند .
🔸️حال بعد از آزمایش موشک بالستیک قاره پیما (البته تحت عنوان ماهواره بر) توسط سپاه و کوتاه نیامدن جمهوری اسلامی از مواضعش در خصوص پرونده اتمی و اصرار تهران بر ماندن در نقطه گریز (جهت ایجادموازنه با اروپا و آمریکا) و اخیرا دستیابی آن به موشک هایپرسونیک، رئیس جمهور فرانسه در واکنش با مصی علینژاد دیدار کرد .
🔸️این اتفاق بی تردید اوج درماندگی اروپا از اعمال فشار به تهران ، اتمام گزینه های روی میز آن ها و ته کشیدن انرژی شان برای تغییر رفتار جمهوری اسلامی را نشان می دهد .
🔸️مطمئنا فرانسه به عنوان یک قدرت نظامی ، اتمی و دارای حق وتو دیگر گزینه ای روی میز خود نمی بیند که در حرکتی کاملا عجیب و نابخردانه در سطح عالی ترین مقام با یک خبرنگار شکست خورده دیدار می کند .
🔸️جای آنست که خون موج زند در دل لعل
🔸️زین تغابن که خزف می شکند بازارش
✍️ تقوی نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«نازنین بنیادی» فرشته قصاب، کیست؟
🔹نازنین بنیادی بازیگر ۴۲ ساله فیلمهای آمریکایی که بعد از تولد فقط ۲۰ روز مقیم ایران بوده، حالا به گفته آمریکاییها نماینده زنهای ایرانی شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش مصاحبه سردار بهرامی معاون تبليغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در خصوص بیست و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه فراجا در شبکه جهانی خبر سیما امروز ۲۱ آبان ماه۱۴۰۱
روابط عمومی فراجا