eitaa logo
روانکده I خودمراقبتی
738 دنبال‌کننده
50 عکس
23 ویدیو
0 فایل
حال خوب را با ماتجربه کنیدو تکنیکهای روز خود مراقبتی و هر آنچه برای سلامتی روح و جسم مفید است را بیاموزید و با چالشهای زندگی به راحتی مقابله کنید مشاوره و پیشنهادات: @ravankade01 @aamp33 کلیه شبکه های اجتماعی 🌍🌍🌍 @ravankadeonline
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ⏰خودمراقبتی امروز (184) 🔵«راه درست» اين كه بدانى در راه درستى هستى يک چيز است، و اين كه فكر كنى راه درست فقط همين است يک چيز ديگر! ما هرگز نمى‌توانيم درباره‌ى "زندگى ديگران" قضاوت كنيم، هركس رنج‌ها و چشم پوشى‌هاى خودش را دارد 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️جرات ورزی و مزایای آن ✅جرات ورزی یک مهارت اجتماعی است که به شدت بر ارتباط موثر متکی است و در عین حال به افکار و خواسته های دیگران احترام می گذارد. افرادی که قاطعیت دارند، خواسته‌ها، نیازها و مرزهای خود را به وضوح و با احترام به دیگران منتقل می‌کنند. آنها می‌توانند در هر زمینه ای موضع خود را مشخص کنند. افرادی که قاطعیت بالایی دارند، از دفاع از نقطه نظرات و اهداف خود یا تلاش برای آگاه کردن دیگران از نظرات خود ندارند. آنها هم پذیرای تعارف و هم انتقاد سازنده هستند. 👈مزایای جرات ورز بودن: _افسردگی و اضطراب کمتر _روابط بهتر _احساس اختیار بیشتر _سرزنش کمتر دیگران _اعتماد به نفس بالاتر 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️ 14 سوال که به خودشناسی شما کمک میکنه ۱. اهداف کوتاه مدت و بلند مدت من چه چیزهایی هستند؟ ۲. نقاط قوت من کدامند؟ ۳. مهم ترین شخص در زندگی من کیست؟ چه کسانی از من حمایت میکنند؟ ۴. از چه چیزی خجالت میکشم؟ ۵. برای سرگرمی دوست دارم چه کاری انجام دهم‌؟ ۶. چه فعالیت های تازه ای را دوست دارم شروع یا امتحان کنم؟ ۷. نگرانی های من کدامند؟ ۸. ارزش های من چه چیزهایی هستند؟ به چه کسی ایمان و باور دارم؟ ( سیاسی، مذهبی، اجتماعی یا...) ۹. اگر می‌توانستم تنها یک آرزو داشته باشم، آن چه بود؟ ۱۰. نقطه امن من کجاست؟ ۱۱.چه کسی/چیزی به من آرامش میدهد؟ ۱۲. اگر نمی‌ترسیدم، حتما ....................................... ۱۳. مهم ترین دستاورد من ..................... ۱۴. بزرگترین شکست من .................... 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ⏰خودمراقبتی امروز (185) 🔵«مغز شما از کسی که دوستش دارید بیشتر می‌آموزد» ✅براساس یک مطالعه جدید، مغز شما از افرادی که دوست دارید بیشتر می‌آموزد. به گفته دانشمندان علوم اعصاب در سوئد، مغز انسان برای دریافت دانش از طرف کسانی که مورد علاقه ما هستند، برنامه‌ریزی شده است و برعکس، زمانی که اطلاعات را از افرادی که دوستشان نداریم دریافت کنیم به احتمال کمتری مطلب جدیدی یاد می‌گیریم. 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️اگر نمی‌خواهید مریض بشويد؛احساسات خودتان را بیان کنید! 🟢سرکوب عواطف و احساسات به صورت مداوم علاوه بر ایجاد مشکلات روانی باعث ایجاد مشکلات جسمی هم می‌شود. درد معده درد قلب تیر کشیدن عضلات دست و پا درد سر و... 👈پس برای بهبود مشکلات جسمی سعی کنید احساسات سرکوب شده‌ی خود را پیدا کنید و بدون محافظه‌کاری، ابراز کنید. 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی. 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️وقتی رابطه مشکل داشته باشه، چکار می‌کنید؟ ✳️نویسنده میگه سه انتخاب بیشتر وجود نداره: 1_ خودمون رو تغییر بدیم 2_ طرف مقابل رو تغییر بدیم 3_ رابطه رو تمومش کنیم ✨ تغییر دادن خود که سخته. تموم کردن رابطه هم دردناکه، بخاطر همین، اکثرا سعی میکنن پارتنرشون رو تغییر بدن. کتاب گزینه‌ی "تغییر کردن هر دو" رو مطرح نمیکنه. برداشت من از این فصل اینه که این حالت رو هم زیرمجموعه گزینه 2 در نظر گرفته، فرد همچنان چشمش دنبال ایجاد تغییر در طرف مقابله. ✨ نویسنده میگه چون در عمل اکثرا سعی می‌کنن پارتنرشون رو تغییر بدن، ای کاش یاد بگیرن این کار رو درست انجام بدن. ✨ برای تغییر دادن رفتار در یکی، ما دو تا گزینه داریم: 1_ انتقاد از رفتار ناخوشایند و 2_ تشویق برای چیزهایی که دوست داریم. نویسنده انتقاد کردن رو روش نادرستی برای روابط می‌دونه. اصلا از کلمه‌ی "انتقاد سازنده" بدش میاد. میگه انتقاد انتقاده دیگه. سازنده و غیرسازنده‌اش هر دو گزنده ان و احتمالا ناراحتی ایجاد می‌کنن. به همین دلیل، انتقاد رو جز موارد منفی دسته‌بندی می‌کنه که باید مینیمم بشن. ✨ توصیه نویسنده تاکید روی تشویقه. میگه وقتی یه کار مثبت می‌بینید، با تشویق کردن، در کلام یا در عمل، به طرف مقابل این انگیزه رو بدین که تکرارش کنه. توی تشویق کردن اغراق کنید. ✨ کتاب میگه حتی اگه چیزی که می‌بینید صرفا یک قدم کوچیک ولی در جهت مثبت باشه، مطمئن باشید با تشویق شما، اون فرد انگیزه پیدا میکنه خیلی بیشتر جلو بره. 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ⏰خودمراقبتی امروز (186) 🔵«کتاب‌ها بهترین سرگرمی هستند» ✅مابین آن‌ها تبلیغات پخش نمی‌شود، نیاز به باطری ندارند،l و در قبال هزینه پرداخت‌شده ساعت‌ها سرگرمی برای مخاطبان ایجاد می‌کنند... چیزی که من رو متعجب می‌کنه اینه که چرا آدم‌ها یه کتاب برای پر کردن وقت‌های مرده‌ای که در زندگی روزمره غیر قابل اجتناب هستن برنمیدارن؟! 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️راه‌های موثر برای مدیریت حس نا‌امیدی : ناامیدی چه زمانی روی می دهد ؟ وقتی یک نتیجه با انتظارات شما مطابقت ندارد پس از این چند روش برای غلبه به آن استفاده کنید 1️⃣ به خودت فرصت بده تا عمیقاً به احساساتت فکر کنی و سرکوبشون نکنی. 2️⃣ چیزهایی که روشون کنترل داری رو به خودت یادآوری کن تا قدرت بگیری. 3️⃣ به مشکلات از دور یا بالا نگاه کن؛ درک ما همیشه عین واقعیت نیست. 4️⃣ راه های سالم مثل نوشتن درمانی، مدیتیشن، تنفس عمیق رو امتحان کن. 5️⃣ از خودت بپرس الان چه اتفاق خوبی میتونه برای من بیفته؟ یعنی در عین نا امیدی برای خودت خوش بینی و مثبت گرایی ایجاد کن. 6️⃣ برای اینکه کمتر نا امید بشی، انتظارات جدید و واقع بینانه تری رو از افراد و موقعیت‌ها تنظیم کن. 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️چرا باید بابت استراحت کردن احساس گناه و اضطراب کنیم؟ ✅احتمالا معیارهای سرسختانه زندگی ماست که به ما اجازه ی لحظه ای آسودگی و استراحت نمیده، مسابقه ای که با زمان گذاشتیم و به شدت ما رو تحت فشار و استرس گذاشته.یادت باشه استراحت کردن هم حق تو هستش به هیچ وجه به معنای تنبلی نیست و البته که یک کار مفید در جهت حفظ سلامت جسم و روانت محسوب میشه اگه مثل یک ماشین از خودت کار بکشی بعد از مدتی فرسودگی جسم و روان رو عمیقا حس می‌کنی . پس مراقب خودت باش 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ⏰خودمراقبتی امروز (187) 🔵«هر چه داری به پای زندگی بریز!» ✅همین الان دلخوشی‌های ساده زندگی رو که جمع کنی میشه خوشبختی! از کارای ساده شروع کن دلخوش به یه موزیک ناب کتاب دلچسب قهوه‌ای خوش عطر نفس عمیق تو هوای بارونی.. 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام
🍃🌺🍂 🍂🌿 🌾 ♻️مولانا می گوید علت سقوط افراد ازمقام انسانی به حالت ظلم و جور و خودپرستی و... چهار دلیل دارد و این چهار عامل را به چهار مرغ شوم و فتنه گر در درون انسان تشبیه کرده: ۱- اردک _نماد آز و طمع : اردک حیوانی است چه سیر و یا گرسنه باشد همیشه نوکش روی زمین است .و بعضی از انسانها به این خاطر به اردک تشبیه کرده است که هر چه دارای پول ومقام باشند باز هم می خواهند و این طمعشان قابل سیر شدن نیست ۲_ خروس_ نماد قدرت وشهوت : این را هم یکی دیگر از مشکلات دنیا می داند. ستمگری و قدرت پرستی و شهوت و بی بند و باری جنسی که در جوامع مشاهده می شود و همچنین تجاوز به حقوق انسانها و آزار جنسی آدمها ناشی از این مسئله میداند ۳-طاووس_ نماد زیبایی ظاهری : چشم و هم چشمی ها ، تلاش برای رسیدن به زیبایی کذایی ، خودنمایی ، گفتار بی عمل ، دروغ فریبنده و خوش آیند گفتن بجای بیان واقعیت ، اینگونه اعمال انسانها را تشبیه به طاووس کرده ۴- در انتها کلاغ_ نماد بلندپروازی کذایی است : منظور مولانا از کلاغ افراد نارسیسم یا خود پرست می باشند چون در تمثیل ها ، کلاغ آرزو دارد که عقاب باشد یعنی کسی که عقده دارد خود را در مقام بالا ببیند ولی این توانایی رشد یا در او نیست یا نمی خواهد با سعی و تلاش و کوشش به آن برسد بنابراین برای رسیدن به مقصود دست به هر کاری می زند بویژه می کوشد تا از دیگران پل ساخته و از آن عبور کند مولوی در توصیف این چهار مرغ می خواهد بگوید تنها راهی که انسان میتواند به اخلاقیات روی آورد و از ظاهر به معنا برسد باید این چهار مرغ شوم درون خود را گردن زده و یا آنرا نابود کند . 🌐ما را درکلیه شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🔷تلگرام🔶ایتا 🔷تویتر🔶اینستاگرام .