تفاوت های دلبستگی و وابستگي :
معمولا دیده می شوددربین زن و شوهرها،مرزهای دلبستگی ووابستگی مشخص نیست.درحالیکه دلبستگی منجربه سازندگی ورشدرابطه میشود اماوابستگی آفتی هست که یک رابطه راتهدیدکرده وبه شکست می کشاند تفاوتهای دلبستگی و وابستگی بیان می شود .
کسانی که به اشتباه وابستگی را با عشق دلبستگی اشتباه گرفته اند توجه کنند و نسبت به اصلاح آن بکوشند و سعی کنند با دلبستگی پایه های یک خانواده گرم را پی ریزی کرده یا مستحکم نمایند .
✔️تفاوت اول
دلبستگی: رابطه ای خاص و پایدار بین دو نفراست که بواسطه خواستن یکدیگر , آن دو به هم نزدیک می شوند و هردو تمایل دارند.
وابستگی: به رابطه ای اشاره دارد که درآن وجود یک فرد به طرف مقابلش بستگی دارد اگر تو نباشی من مرده ام
✔️تفاوت دوم
دلبستگی: سازوکاری طبیعی برای بقاءاست .
وابستگی: مکانیسمی مرضی است.
✔️تفاوت سوم
دلبستگی: از احساس امنیت و صمیمیت شکل می گیرد .
وابستگی: از احساس ناامنی نشات می گیرد .
✔️تفاوت چهارم
دلبستگی: احساس تعلق وجود دارد.
وابستگی: احساس تملک و جود دارد.
✔️تفاوت پنجم
دلبستگی: به شخص استقلال می دهد .
وابستگی: آزادی را از شخص می گیرد .
✔️تفاوت ششم
دلبستگی: فرد را آنطور که هست می خواهیم .
وابستگی: فردرا آن چنان که می خواهیم , شکل می دهیم .
✔️تفاوت هفتم
دلبستگی: شدت احساسات مثبت و منفی نسبت به معشوق در حد تعادل قرار دارد .
وابستگی: احساسا ت شدید و غیرقابل کنترل نسبت به معشوق مشاهده می شود.
✔️تفاوت هشتم
دلبستگی: عشق غیر مشروط است .
وابستگی: عشق مشروط است .
✔️تفاوت نهم
دلبستگی: نوع عشق دگر خواهانه است .
وابستگی: عشق خود خود خواهانه است .
✔️تفاوت دهم
دلبستگی: توان عشق ورزیدن به خود و دیگری
وابستگی: ناتوانی در عشق ورزیدن به خود و دیگری .
✔️تفاوت یازدهم
دلبستگی: مشتاق رشد است .
وابستگی: مانع رشد است .
✔️تفاوت دوازدهم
دلبستگی: موجب آرامش و نهایت است .
وابستگی: به شکست منجر میشود
https://chat.whatsapp.com/KOKQ2EVLsew947xmwXOufx
خساست راهی برای آزار دادن دیگران است و کسانیکه از اختلال نافرمانی یا تکانشگری رنج میبرند، از آزار دادن و کلافه کردن دیگران نیز لذت میبرند.
@ravanshenasyvamoshavereh
خساست راهی برای آزار دادن دیگران است و کسانیکه از اختلال نافرمانی یا تکانشگری رنج میبرند، از آزار دادن و کلافه کردن دیگران نیز لذت میبرند.
خوشحال کردن اطرافیان و خوشبخت دیدن آنها یکی از خصوصیات مثبت همه موجودات است. در واقع، علاوهبر انسانها، زنبورها، گرگها، شیرها و سمورها نیز از تقسیم کردن منابع خود با افراد گروهشان به معنای واقعی کلمه لذت میبرند، اما متأسفانه در میان همه موجودات، اعضایی یافت میشوند که این خصوصیت را ندارند.
این قشر با خساست و دریغ کردن منابع از دیگران، سعی میکنند که قدرت را در گروه یا اعضای خانواده خود تحت کنترل درآورند. به عبارتی، افراد خسیس از اختلالات حسی شدیدی رنج میبرند و به دلیل این اختلال، هرگونه تقسیم منابع را که مطابق با میل و سلیقه آنها نباشد، وحشتانگیز و عصبانیکننده میدانند.
البته کنترل دخل و خرج و آیندهنگری، صفت بسیار نیکویی است، اما نه بهگونهای که باعث آزار خود و اطرافیانمان شود. این در حالی است که روانشناسان، خساست را یک نوع مشکل روانی میدانند و معتقدند که افراد مبتلا به این اختلال در همه رفتارهایشان دچار خست و امساک هستند و برای ابراز احساسات واقعی در برابر همسر، فرزند و والدین نیز تنها نیمی از آن را ابراز میکنند.
خساست شاید بیش از هر چیزی روابط زناشویی را تهدید میکند، چون به ایجاد شکاف عمیقی بین زن و شوهر منجر شده و در نهایت زمینه جدایی عاطفی و رسمی را فراهم میکند. همچنین موجب میشود که ارتباط زوجین فقط به مباحث مالی و کشمش در این حوزه ختم شود.
متأسفانه پدر و مادر خسیس همواره از رفتارها و تلاشهای فرزندشان در هر زمینهای ناراضی هستند. اما هیچ تلاشی برای کمک به پیشرفت او نمیکنند و فقط متوقع هستند. در واقع والدین خسیس هر مسألهای را با سطح مالی میسنجند و حتی ممکن است با وجود تمکن مالی، از فرزندشان بخواهند که نیازهایش را خودش تأمین کند.
افسردگی مهمترین ارمغان خساست است، چون عناد دائمی افراد خسیس با جمع، باعث تنها ماندنشان میشود. علاوهبر این، بیتابی و بروز حالت هیجانی از دیگر مشکلاتی است که در پی خست و در قالب نگرانی، بهانهجویی و ایرادگیری بروز میکند و باعث آزار اطرافیان میشود. همچنین، رفتارهای دیگری مثل حرص و ولع دائمی برای همهچیز، شک و تردید، حسابگری و خودمحوری نیز از دیگر اختلالات روحی و روانی افراد مبتلا به بیماری خساست است.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔶خساست درمان قطعی ندارد، اما میتوان علائم آن را تا حدودی تعدیل کرد. مثلاً وقتی از خست همسر یا والدینمان ناراحت میشویم نباید با مقابله بهمثل، در پی جبران یا تلافی برآئیم، چون نتیجهای جز تشدید علائم آزاردهنده این اختلال روحی ندارد. از اینرو، بهتر است در صورت توافق از یک مشاور مجرب کمک بگیریم و پیش از هر اقدامی، با لحنی نرم به طرف مقابل بگوئیم که این رفتارهایش باعث سرخوردگی و نارضایتی ماست. در واقع ما در مواجهه با افراد خسیس چارهای نداریم جز اینکه با تحمل و صبوری، زندگی را راحت کرده و تا حد زیادی به استقلال فردی خود تکیه کنیم.
https://chat.whatsapp.com/KOKQ2EVLsew947xmwXOufx
هدایت شده از رساله امام خامنهای
برای نخستین بار در جهان 🌍
بررسی احکام ودستورات اسلام از دید علوم:
پزشکی
بیولوژی
و روانشناسی
در: 👇
📕کتاب علوم نوین دراسلام
📕کتاب علوم نوین دراسلام
برای اطلاعات بیشتر اینجا ضربه بزنید.
📿✨اثبات كنندهي علمي بودن احكام دين اسلام از ديدعلم روز دنیا💉
📨💶قیمت مناسب و ارسال پستی رایگان
برای تهیه این کتاب اینجا ضربه بزنید.
برای سفارش به @Bookislsc پیام دهید.
1_580335680.pdf
2.76M
❓ #هوش_هیجانی چیست؟
🔱اینفایل باطراحی گرافیکی آماده شده
✅تا رغبت بیشتری بهمطالعه و مرور مطالب ایجاد شود.
هدایت شده از مسجدانه
🔰مسجدنما
🔅همسر تو کلفت تو نیست
فَإِنَّ الْمَرْأَةَ رَیْحَانَةٌ وَ لَیْسَتْ بِقَهْرَمَانَة
🔹زن مانند گل است نه کلفت!
قبل از این جمله مولا فرموده بود: زن را بیش از توانش به کار وا مدار، چون این روش برای حال او بهتر و برای آرامش خاطر و دوام زیبایی او مناسبتر است.
وسائل الشیعة، ج20: 168
مسجدنما را در اینستاگرام دنبال کنید:
https://www.instagram.com/masjednama
محمد هادی مهرآذین : مشاور و روان شناس
@drMohammadHadiMehrazin
1⃣
#رفتار های آسیب زا
💠 رفتار هایی که باعث آسیب به فرزندمان می شود.
فرزندی یک عشق بیقید و شرط برای مراقبت و نگهداری است. در رابطه عاطفی سالم با کودک، شما پیوندی عمیق و مثبت با کودک ایجاد میکنید
رفتار هایی که باعث آسیب به فرزندمان می شود
والدینی که واقعا فرزندشان را دوست دارند اشتباه کودک را با ارائه یک الگوی رفتاری درست اصلاح میکنند. آنها کودک را بخاطر اشتباه، تحقیر نمیکنند و او را نادیده نمیگیرند. پیام آنها به فرزندشان این است: «رفتارت را نمیپسندم اما همچنان دوستت دارم».
آیا تا به حال کودکتان را مورد تحقیر و تمسخر قرار دادهاید؟
آیا میدانید آسیبهای روانی آزارهای عاطفی و کلامی همواره با فرزندتان باقی خواهند ماند؟
مشکل والدینی که کودکانشان را با غرولند زیاد، تحقیر کلامی، فحاشی و کوچککردن نام و هویت او مورد آزار قرار میدهند این است که آنها اصلا متوجه عوارض و عواقب آنچه میگویند نیستند.
#آزارهای_کلامی بیش از هر چیز هویت و اعتماد به نفس کودک را ویران میکند. پس از یک دوره طولانی قرار گرفتن در معرض خشونتهای کلامی کودک توانایی برقراری ارتباط سالم با دیگران را از دست میدهد. او دچار بیاعتمادی میشود و در توسعه مهارتهای اجتماعی و تحصیلی ضعیف میشود. آزارهای کلامی و عاطفی به اندازه خشونتهای فیزیکی و بیتوجهی به تغذیه سالم کودک را در معرض خطر قرار میدهد.
محمد هادی مهرآذین : مشاور و روان شناس
@drMohammadHadiMehrazin
🟦 مشاوره و روان درمانی خانوادگی
یکی از مهم ترین کاربردهای مشاوره و روان درمانی، کمک به درمان اختلالات شخصیتی و هم چنین مشاوره و روان درمانی خانوادگی است. خانواده از جمله مهم ترین نهادهایی است که تاثیر مهمی در تمامی جنبه های زندگی ما دارد، از اولین لحظه که متولد می شویم تا لحظه ای که دنیا را ترک می کنیم، تحت تاثیر خانواده خود هستیم.
🟩 مشاوره و روان درمانی خانوادگی
ما نحوه عشق ورزیدن و چگونگی تعامل با دیگران را از طریق خانواده یاد می گیریم. اگر در خانواده ای سالم با روابط سالم به دنیا بیاییم احتمالا یاد خواهیم گرفت چگونه روابط خود را نیز حفظ کنیم. اگر در خانواده ای ناکارآمد به دنیا آمده باشیم می توانیم تلاش کنیم تا با استفاده از مشاوره و روان درمانی خانوادگی به راهکارهای مناسبی برسیم.
🟧 مشاوره و روان درمانی خانوادگی چیست؟
مشاوره و روان درمانی خانوادگی نوعی روش درمانی است که که برای رسیدگی به موضوعات خانوادگی طراحی شده است. مشاوره و روان درمانی خانوادگی می تواند در بحران ها و شرایط دشوار خانواده و یا حل مشکلات بهداشت روانی و رفتاری اعضای خانواده به کار رود. زیرا نحوه عملکرد خانواده می تواند بر نحوه شکل گیری مشکلات اعضای آن تاثیر بگذارد.
مشاوره و روان درمانی خانوادگی می تواند از تکنیک های شناخت درمانی، رفتار درمانی و یا سایر روش های درمان فردی استفاده کند. البته لازم به ذکر است منظور از خانواده الزاما خویشاوندان خونی یک شخص نیستند. منظور از خانواده هرکسی است که نقش یک حامی طولانی مدت در زندگی شخص دارد و ممکن است الزاما رابطه خونی با او نداشته باشد.
🟨 مشاوره و روان درمانی خانوادگی درچه مواردی مفید است؟
مشاوره و روان درمانی خانوادگی می تواند به شما در بهبود روابط آشفته با شریک زندگی، اعضای خانواده یا فرزندتان کمک کند. مشکلات خلقی کودکان از عمده ترین دلایل مراجعه افراد برای مشاوره و روان درمانی خانوادگی است. زیرا اکثر مشکلات کودکان باید در محیط خانواده مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار بگیرد. برای مثال در درمان کودکانی که دارای اختلال بیش فعالی هستند نیاز است تا والدین و اعضای خانواده نحوه درست رفتار با کودک را بیاموزند.
🟥 مشاوره و روان درمانی خانوادگی
مشاوره و روان درمانی خانوادگی می تواند به همراه سایر روش های درمانی برای درمان اختلال های فردی به کار می رود. مخصوصا اگر این اختلال یک بیماری روانی حاد و یا نوعی اعتیاد باشد که خانواده را تحت تاثیر خود قرار می دهد. برای مثال در درمان اختلال اسکیزوفرنی، اعضای خانواده باید فرد را تحت حمایت خود قرار دهند تا بتوانند علائم او را بهتر مدیریت کنند.
مشاوره و روان درمانی خانوادگی به طور کلی می تواند در هر موقعیت خانوادگی که موجب استرس، اندوه، عصبانیت و یا درگیری می شود مفید باشد. این روش درمانی به شما و اعضای خانواده تان کمک می کند تا بتوانید یکدیگر را بهتر درک کنید و با تقویت و یادگیری مهارت های ارتباطی، ارتباطات گرم تری بسازید.
https://chat.whatsapp.com/KOKQ2EVLsew947xmwXOufx
@mehrazinravanshenas
پارانوید، به جای اینکه بگوید: دوستش دارم، می گوید: از او متنفرم. چون این نیز اضطراب خیلی زیادی به وجود می آورد می گوید: او از من متنفر است. در این مرحله این فرد همه مسئولیت ها را رد می کند و می تواند بگوید: من کاملاً او را دوست دارم، اما او مرا به خطر انداخته است. مکانیزم اصلی در همه نوع پارانویا، فرافکنی همراه با هذیان های حسادت و گزند و آسیب است.
@ravanshenasyvamoshavereh