هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
💠 ماجرای عجیب درج شرط بچه دار نشدن به عنوان شروط ضمن عقد
🔹علی مظفری رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔸 اخبار مربوط به رواج ثبت شرط بچه دار نشدن در شروط ضمن عقد کذب است.
🔸حتی یک مورد هم وجود ندارد که شرط بچه دار نشدن در شروط ضمن عقد در دفترخانهها ثبت شود.
🔸شروط این چنینی شرعا و قانونا باطل است و امکان درج در سند ازدواج ندارد.
🔸حتی موردی نداشتیم که زوجهای جوان در عقد نامه تلویحا به بچه دار نشدن و یا دیر بچه دار شدن اشاره داشته باشند.
🆔 @YjcNewsChannel
🔶 پسر ۱۸ ساله با یک توهم خانوادهاش را کشت+مصاحبه
@MignaChannel
میگنا- «پسر نوجوانی در شهرک شاهدشهر شهریار در اقدامی جنونآمیز پدر، برادر و مادرش را با چاقو به #قتل رساند. این جنایت ساعت ۷ و ۴۳ دقیقه شامگاه جمعه سوم آبان رخ داد.
⚪ گفتگو با متهم🔚
«امیرعلی» که دانشآموز سال آخر دبیرستان است، آرام روی صندلی نشسته بود. تصور این که این پسر کمرو و #خجالتی متهم پرونده قتل فجیع یک خانواده باشد، سخت بود، اما او حتی ذرهای نسبت به این #جنایت ابراز #پشیمانی نداشت، چنان درباره روز جنایت حرف میزد که انگار روباتی آدمکش پیش رویت نشسته است.
◽ چرا خانوادهات را کشتی؟
آنها مرا دوست نداشتند، اما عاشق برادرم بودند. از همهشان #متنفر بودم.
◽ چرا این قدر از پدرت متنفر بودی؟
او همیشه به من میگفت مفتخور بیخاصیت. هیچ وقت دوستم نداشت.
◽ چرا مادر و برادرت را کشتی؟
نمیخواستم کسی از خانوادهام به عنوان شاکی مقابلم باشد.
◽️پشیمان نبودی؟
راستش بعد از کشتن مادر و برادرم کمی ناراحت بودم، اما از کشتن پدرم به هیچ وجه حس بدی نداشتم. او باید میمرد...... مشروح گزارش و مصاحبه را در لینک زیر بخوانید و نظر دهید:👇👇👇
http://www.migna.ir/news/48763/preview/
@mehrazinravanshenas
https://eitaa.com/ravanshenasyvamoshaverh
تاب آوری (Resiliency)
یکی از ویژگی ها و توانمندی های مهم روانشناختی که امروزه مورد توجه روانشناسان است، تاب آوری است.
در پزشکی و روانشناسی، تاب آوری نشانگر مقاومت جسمانی، ترمیم خودبخودی و توانایی برقراری دوباره آرامش هیجانی در موقعیت های استرس آور است.
بسیاری از فشارها و مشکلاتی که تجربه میکنیم ناشی از عواملی است که تغییر آنها در کنترل ما نیست.
بنابراین، لازم است توانایی خود را برای تحمل شرایط سخت افزایش دهیم.
تاب آوری به این معنی است که با وجود آنکه برخی از افراد با عوامل خطر و شرایط سخت متعددی روبرو میشوند و در نتیجه، احتمال بروز اختلال در آنها بیشتر است، ولی دچار اختلال نمیشوند.
تاب آوری سپر بلای افراد در معرض خطر است و آنها را در برابر آثار سوء مواجهه با عوامل خطر محافظت میکند.
به نوعی، یک خودداری سازگارانه فردی در مقابله با مشکلات است.
اساساً تاب آوری به توانایی شخص در تغییر رفتار، در زمان های پریشانی اشاره دارد. افراد تاب آور، میتوانند با چالش ها روبرو شوند و مشکلات را به عقب برانند زیرا آنها آمادگی مواجهه با سختی ها را دارند.
@mehrazinravanshenas
عوامل مؤثر در تاب آوری:
@mehrazinravanshenas
عوامل شخصیتی موثر بر تاب آوری:
یک بازنگری از ادبیات پژوهشی نشان داده است که صفات شخصیتی مانند خودتنظیمی، عزت نفس، مهارت های حل مسئله، مهارت های بین فردی و اجتماعی خوب، تعهد مذهبی و سخت رویی در آزمودنی های تاب آور چشم گیر است و رفتار آن ها تحت کنترل منبع درونی میباشد.
خودتنظیمی
یک ظرفیت فردی برای استفاده از استعدادهای شخصی است زمانی که فرد یک استرس مزمن یا آسیب را تجربه میکند.
عزت نفس
یک حالت هیجانی است که از نوعی خودفهمی در مورد کفایت شخصی خود توسط دیگران و شناسایی آن منبعث میشود. اگرچه عزت نفس در مواردی از جوانان محافظت میکند، با این وجود در موارد دیگر این گونه نیست. شواهدی موجود نیست که کار کردن روی عزت نفس به تنهایی میتواند رفتارهای پر خطر را کاهش دهد.
مهارتهای حل مسئله و توانائیهای ذهنی خوب و توسعه یافته
فرد تاب آور لزوماً از لحاظ ذهنی با استعداد نیست، بلکه از مهارت های حل مسئله خوب نیز برخوردار است. این مهارت های ذهنی به او کمک میکند تا بتواند هنگامی که قسمت هایی از زندگی اش آشفته شده است، تکانه های خود را کنترل کرده و تمرکز خود را حفظ کند.
مهارت های بین فردی و اجتماعی خوب
جوانان تاب آور شخصیت هایی دارند که روابط حمایتی را جذب و حفظ می کند. آموزش مهارت های اجتماعی، به ویژه آموزش به نوجوانان که یاد بگیرند که در مقابل فشارهای همسالان و درگیر شدن در رفتارهای پر خطر مقاومت کنند، نقش به سزایی در جلوگیری از فعالیت های زود هنگام جنسی، سیگار کشیدن و مصرف ماری جوآنوا دارد.
تعهد مذهبی
مجهز بودن جوانان به یک احساس امنیت و تعلق به منبعی لایزال، باوری است که زندگی آنها را معنا میبخشد و به آنها اعتماد میدهد تا در مواقع سختی، تاب بیاورند.
کنترل درونی و بیرونی یا منبع کنترل
رفتارهای مختلف افراد بر این مبنا بنا شده که آیا آنها در شکست ها و موفقیت هایشان نقش دارند (منبع کنترل درونی ) یا عوامل خارجی مانند شانس، اقبال یا اشخاص دیگر در آن مورد مؤثر هستند (منبع کنترل بیرونی).
سخت رویی (Hardiness) یا تحمل پذیری روان شناختی
این اصطلاح در مورد افرادی به کار می رود که ظرفیت مقاومت در برابر تأثیرات منفی استرس را دارا میباشند. سخت رویی یک صفت شخصیتی است که به کرات ثابت شده است که میتواند تاب آوری را در شرایط مختلف استرس زا تقویت کند.
افراد “سخت رو” حس شدیدی از تعهد در زندگی و کار دارند. آنها بر خود تسلط دارند و از چالش های زندگی استقبال میکنند و از آنها نمیهراسند. این افراد تعاملی فعال با دیگران داشته و به جای فرار از مشکلات، آنها را رفع میکنند و گفته میشود این چنین رفتارهایی تأثیرات مخرب استرس را کمتر میکنند.
@mehrazinravanshenas
ترسیم هیجانات مثبت
مطالعات مختلف نشان دادند که داشتن احساسات خوب نشانگر تاب آوری است.
عوامل محیطی نیز، بر تاب آور شدن افراد اثرگذار است.
عوامل محیطی موثر بر تاب آوری افراد
عواملی شامل کیفیت و کمیت خانواده ها، حمایت دوستان و منابع اجتماعی، پیوندهای مذهبی، تأثیرات فرهنگی را بر تاب آوری موثرند.
افرد میتوانند مهارت های حل مسئله را از خانواده خود بیاموزند.
وجود چهار ویژگی در خانواده در حل مسئله مؤثر است:
خانواده هایی که مشکلات را به موقع تشخیص میدهند
میپذیرند که مشکلات بخشی طبیعی از زندگی است و نشانه ضعف نیست
همه اعضا با هم برای حل مشکل تلاش میکنند
درحالیکه سایر اعضاء خانواده نظرهای خود را بیان میکنند، نقش رهبری را به والدین محول میکنند.
خانواده هایی که برای هدف مشترکی دور هم جمع میشوند، برای حل مشکلات با هم تلاش میکنند، برای یکدیگر احترام قائل هستند و نقش خوبی را ایفا میکنند، در ارتقاء تاب آوری به اعضای خانواده خود کمک میکنند.
@mehrazinravanshenas
هدایت شده از ★ کپسول خنـــــ😂ــــــده ☆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانش عجله داشته، موقع رفتن سر كار نبوسيدتش، بچه شاكيه در حد لاليگا😂
😜😜😜 @bombekhandeh🎭
@mehrazinravanshenas
✴️ریشه رفتارهای کودکان ...
✅ اگر کودک شما حسود است:
ممکن است بدین دلیل باشد که شما همواره او را با دیگران مقایسه می کنید.
✅اگر کودک شما به سرعت عصبانی می شود:
ممکن است بدین دلیل باشد که شما به اندازه کافی او را تحسین نمی کنید، او فقط در مقابل بدرفتاری توجه دریافت می کند.
✅اگر کودک شما مرموز است:
بدین دلیل است که شما رازهایش را فاش می کنید.
https://eitaa.com/ravanshenasyvamoshaverh
@moshaverehtahsilivashogly
شهید خلعتبری نابغه جنگی و بهترین خلبان اف 4 جهان
_________________________
شهید امیر سرلشكر خلبان حسین خلعتبری عقاب تیز پرواز ارتش اسلام
حماسه هفت آذر 59 ( عملیات مروارید)
در روزهای آغازین آذر ماه سال 1359 بنا بر هماهنگی های انجام شده از سوی نیروهای هوایی و دریایی ارتش ایران، قرار می شود در روز هفتم آذر ماه، نیروی دریایی و هوایی به 2 اسكله «البكر» و «الامیه» حمله كنند.
روز عملیات فرا می رسد و حسین این دلاور مازندرانی، سوار بر اسب آهنین خود می شود و همراه شماری دیگر از خلبانان شجاع نیروی هوایی همچون شهید سرلشكر خلبان عباس دوران و شهید سرلشكر خلبان یاسینی در دل آسمان جای می گیرند و اینجاست كه حسین كاری می كند كه تا مدت ها حتی پس از شهادتش، افسران نیروی هوایی و دریایی عراق از شنیدن نام او لرزه به اندامشان می افتد.
پرواز آغاز شده و حسین با مانورهای دیدنی، خود را در بهترین موقعیت ها قرار می دهد و یكی پس از دیگری ناوچه های عراقی را غرق می كند.
شهید خلتعبری در این عملیات توانست ناوهای اوزا، ناوهای مین جمع كن، ناو نیروبر و چندین اژدر افكن به ارزش كلی 240 میلیون دلار را هدف قرار دهد و نیروی دریایی عراق را نابود كند و پس از این عملیات بود كه به شهید خلعتبری، لقب «حسین ماوریك» (شكارچی ناوهای اوزا) را دادند.
@moshaverehtahsilivashogly
آینده شغلی و بازار کار در رشته مهندسی هوا فضا
دانشجوی این رشته باید آمادگی کار در کارخانجات را داشته باشد. مهندسی هوافضا یک رشته فنی است و عموما کسانی که وارد رشتههای فنی میشوند، باید آمادگی کار در کارخانجات را داشته باشند و همچنین باید افراد قوی و دارای پشتکار وارد این رشته بشوند تا به یاری اراده قوی خود در پیشبرد این رشته نوپا موفق گردند.
۱.گروه ریاضی/مهندسی هوا فضا
آینده شغلی، بازار کار و فرصت های استخدامی مهندسی هوافضا
مهندس هوافضا می تواند در صنایعی که به طراحی و تولید هواپیماها، موشک ها، سیستم های دفاعی، ماهواره ها و یا فضاپیماها می پردازند، کار کند. کاربرد زمینههای مطالعاتی یک مهندس هوافضا تنها به طراحی هواپیما و وسایل پرنده محدود نمیشود در نتیجه یک مهندس هوافضا علاوه بر شرکتهای هوایی و هواپیمایی، در نیروگاهها، صنایع نفت و گاز و صنایع خودروسازی فرصتهای شغلی خوبی دارد. با داشتن تجربه و دانش لازم، مهندس هوافضا می تواند در بخش تحقیق و توسعه این نوع شرکت ها مشغول به کار شود.
به بیان دیگر مهندس هوا فضا می تواند در صنایع و مؤسسات تحقیقاتی هواپیمایی ، موشکی و ماهواره فعالیت کنند. همچنین در کلیه مؤسسات و سازمان هایی که به نحوی از وسایل پرنده استفاده می کنند، به عنوان کارشناس تحقیق در عملیات و تعمیر و نگهداری فعالیت نماید. از سوی دیگر چون سازه اتومبیل و کشتی مشترکات زیادی با سازه یک هواپیما دارد و توربین های گاز یک نیروگاه یا ایستگاه پمپ گاز همانند یک موتور جت تحلیل و طراحی می گردد، یک مهندس هوا فضا علاوه بر شرکت های هوایی در نیروگاه ها، صنایع نفت و گاز و صنایع خودروسازی فرصت های شغلی خوبی دارد.
علاوه بر ساخت هواپیما فارغ التحصیلان رشته مهندسی هوافضا می توانند در فرودگاهها در قسمت تعمیر و نگهداری هواپیما و همچنین در صنایع دفاع روی طراحی موشک و جنگ افزارها فعالیت کنند یا می توانند روی آئرودینامیک خودروها، سازه های خودروسازی و تولید توربین های بخار برای تولید برق کار کنند.
@moshaverehtahsilivashogly
وضعیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر
امکان ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد در گرایشهای جلوبرندگی ، مکانیک پرواز، سازههای هوایی ، آیرودینامیک ، هوافضا میسر است.
هدایت شده از روان شناسی میگنا 📶
🔶 اعلام آمادگی روانپزشکان برای شهادت دادن در روند استیضاح ترامپ
میگنا- به گزارش روزنامه آمریکایی واشنگتن اگزمینر، گروهی از متخصصان پزشکی متشکل از چهار #روانپزشک، یک #روانشناس بالینی، متخصص داخلی قصد دارند هفته آینده به کنگره و رسانه ها اعلام کنند که برای هر گونه شهادت دادند در دسترس و آماده هستند.
به نوشته واشنگتن اگزمینر، ارزیابی پزشکان درباره سلامت روانی یک فرد بدون این که شخصا وی را معاینه کرده باشند جنجال برانگیز و مغایر با اصول پزشکی است. لی و همکارانش تاکیددارند که توصیف آنها درباره رفتار رئیس جمهور و تاکید بر بی ثباتی ذهنی و خطرناک بودن او را نباید به مثابه تشخیص پزشکی ارزیابی کرد. اما آنها می گویند رفتارها و ظاهر رئیس جمهور در ملا عام، #توئیت ها، مصاحبه ها و گزارش ۴۴۸ صفحه ای «رابرت مولر» بازرس ویژه تحقیقات دخالت روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ میلادی اطلاعات کافی برای اثبات این مساله ارائه می دهد که ترامپ فاقد ظرفیت روانی لازم برای انجام وظایف خود به عنوان رئیس جمهور است......👇👇👇
http://www.migna.ir/news/48815/preview/
هدایت شده از روان شناسی میگنا 📶
🔶 «روان شناسی» رشته محبوب علوم انسانی ها در کنکور 98
میگنا- در میان رتبههای برتر گروه انسانی تنها یک نفر به #دانشگاه_شهید_بهشتی رفته و بقیه #دانشگاه_تهران را به عنوان دانشگاه محل تحصیل خود انتخاب کردند.
#رشتههای_روانشناسی و حقوق، رشتههای مورد علاقه بیشتر رتبههای برتر کنکور انسانی بوده است.
از 9 رتبه اول کنکور سراسری 4 نفر رشته روان شناسی و 4 نفر رشته حقوق و یک نفر رشته ارتباطاات را انتخاب کرده اند.....ارزیابی بقیه رشته ها در لینک زیر👇👇👇
http://www.migna.ir/news/48804/preview/
آیه 11 سوره مبارکه #رعد
لَهُ مُعَقِّبَاتٌ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ ۗ وَإِذَا أَرَادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلَا مَرَدَّ لَهُ ۚ وَمَا لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ وَالٍ
برای هر کس پاسبانها از پیش رو و پشت سر برگماشته شده که به امر خدا او را نگهبانی کنند. خدا حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خود آن قوم حالشان را تغییر دهند (و از نیکی به بدی شتابند)، و هرگاه خدا اراده کند که قومی را (به بدی اعمالشان) عقاب کند هیچ راه دفاعی نباشد و برای آنان هیچ کس را جز خدا یارای آنکه آن بلا بگرداند نیست.
اصلاح جهان با تغییر نگرش و اصلاح آموزش.
اگر هر عملی را با اتحاد بین خودمان شروع کنیم و به پایان برسانیم، همه چیز ممکن است. بنابراین لازم است اجتماع اطراف خود را تغییر دهیم. مطالعات فراوان در زمینه #روانشناسی و #علوم_اجتماعی ثابت می کند که اجتماع، ارزشهای انسانی را مشخص می کند.
نباید سیستم را مقصر دانست. مشکل نبود حمایت از معلم یا بازیگوشی کودکان نیست. مشکل همانند مشکلات نهادها ، ارگانها ، ادارات ، رسانهها و دیگر زمینه ها و مجموعه هاست: در #نگرش.
و بدین خاطر است که مدارس، که هدف آنها آماده سازی کودک برای زندگی است از زمان انقلاب صنعتی تغییر نکرده اند. اما، دنیا عوض شده است. همه این را می فهمند.
اصلاح جهان یعنی اصلاح آموزش.
@mehrazinravanshenas
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
✅پرسش:
منظور از تفکر يک ساعته بهتر از هفتاد سال عبادت برتر است چيست؟ چه نوع تفکري؟ براي چه کساني؟
🌺پاسخ:
تفكري كه در احاديث اسلامي براي آن فضيلت بسيار وارد شده تفكري است كه در مسير تكامل معنوي انساني باشد .
🌸تفكري كه انسان درباره مسائل مادي بدون هيچ گونه ارتباطي با مسائل معنوي داشته باشد از آن خاصيت برخوردار نيست. مثلاً انسان بينديشد كه هدف از آفرينش وي چيست و اين كه خلقت او بيهوده نميباشد و ارزش او به چيست؟ اين تفكر كه انسان را به هدف خلقت، كه رشد آدمي و در بستر عبادت خدا است ، متوجه ميسازد و عبادت ارزشمند انسان در طول عمر ميتواند معلول چنين تفكري باشد.
☘️در قرآن به زيباترين شكل جريان فكري مطلوب اشاره شده است:«همانا در آفرينش آسمانها و زمين و اختلاف شب و روز، نشانههايي براي خردمندان است، آنان كه خدا را (در همه احوال) ايستاده، نشسته، و بر پهلو آرميده ياد ميكنند. همچنين در آفرينش زمين و آسمان انديشه ميكنند( که) خدايا ! تو اينها را بيهوده نيافريدي....»(1)
پس تفكر حقيقي به ارتباط و عبوديت واقعي خداوند منتهي ميشود. اما عبادت بدون تفکر آن اهميت را نخواهد داشت.
خدا به انسان نيروي فكر و تعقل داد كه ابتدا خود را بشناسد تا بعد از آن در احوال هستي تدبّر و تفكر كند، زيرا حاصل چنين تفكري، انسان ساز است و راه عبوديت و بندگي را به بهترين شكل مي نماياند. آن چه در آيات و روايات در باب برتري تفكر به چشم مي خورد، تفكري است كه از ظلمت به نور رهنمون كند! تفكري كه انسان را از حالت ايستايي بازستاند و به حركت و پويايي درآورد.
خداوند فرموده است:
" آيا پيش خود فكر نمي كنند كه خدا آسمان ها و زمين و هر چه در بين آن ها است ، همه را جز به حق (و براي حكمت و مصلحت) و به وقت معيّن نيافريده است؟"(2)
✨تفكر در خلقت آسمان و زمين و نظم دقيق در آفرينش ، انسان را به عظمت خداوند و جايگاه خود در مجموعه عالم هستي آشنا مي كند. معرفت و شناخت، به تمام كارها و اعمال انسان معني و جهت مي دهد.عباداتي كه بدون تفكر و معرفت باشد، ارزش چنداني ندارد و انسان را آن گونه كه شايسته است، به كمال نمي رساند.
☘️امام علي (ع) در وصيت خود به امام حسن (ع) فرمود:
"هيچ عبادتي همانند انديشيدن در آفرينش خدا نيست".(3)انديشيدن در خلقت و آفرينش خدا انسان را به شگفتي وامي دارد. پيامد چنين اعجابي ، فرو آوردن سر تسليم و اعتراف به حقارت و بندگي است! در نتيجه اركان عبوديت تقويت شده، عابد به معبود مي پيوندد .انسان بايد تفكر بالنده داشته باشد تا ثمره اش تكامل باشد . امام صادق (ع) فرمود:"برترين عبادت، استمرار و مداومت انديشه درباره خدا و قدرت او است".
(4)اميرمؤمنان (ع) فرمود: "عبادت مردم پاك نهاد و با اخلاص ، انديشيدن در ملكوت آسمان ها و زمين است".(5) انسان با انديشيدن در ملكوت آسمان ها و زمين ، جايگاه خويش را به دست مي آورد كه چه اندازه حقير و ناتوان است. چنين اعترافي سازنده خواهد بود واركان توحيدي آدمي را قوي و بنيادين خواهد كرد و چه مطلوبي بهتر از اين از بنده نسبت به خدا؟!
بنابراين اين نوع تفکر شامل هر کسي مي شود
پينوشتها:
1 . آل عمران(3) آيه 191-190
2. روم(30) آيه 8.
3 . بحارالانوار، ج68، ص 324.
4 . اصول كافي، ج3، ص 95.
5 . جامع احاديث الشيعه، ج14، ص 310.
🔵ارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
👇👇👇
https://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
#تفکر