🔷 ۱۹ آذر روز جهانی حقوق بشر (تعیین شده توسط جهان غرب) است که نمی توان آن را گرامی داشت.
♦️شهید آوینی: «در جهانی که دست جنایتکاران را تا اینجا باز گذاشتهاند که هرچه میخواهند بکنند و هیچ فریاد اعتراضی از هیچ جا برنخیزد، چگونه میتوان حتی لحظهای از مبارزه با کفر و شرک و استکبار غافل شد؟
♦️آیا میتوان دل به عافیت خوش داشت و چشم بر این همه ظلم بست؟ چگونه میتوان از یاد مظلومان آفریقا و آسیا و آمریکا و اقیانوسیه غافل شد؟ آیا این ما هستیم که باید تاوان عیش دنیا پرستان را بدهیم؟»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
18.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 صحنه هایی زیبا از لحظات مربوط به شهادت و جان دادن شهید آوینی به همراه صحبتهایی از ایشان در خصوص شهادت
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 فیلمی جذاب از حاج قاسم، ماجرای کوهپیمایی، صبحانه و...
♦️شهید آوینی: «آن همه متواضع است که او را در میان همراهانش گم می کنی. اگر کسی او را نمی شناخت هرگز باور نمی کرد که با فرمانده لشکر مقدس امام حسین (ع) روبه روست. ما اهل دنیا از فرماندهان لشکر همان تصوری را داریم که در فیلم های سینمایی دیده ایم. اما فرمانده های سپاه اسلام امروز همه آن معیارها را در هم ریخته اند! افسوس که چشم ظاهربین راهی به سوی باطن اشیا ندارد، اگر نه سجده ملائک را در برابر عظمت او می دیدی و آن آیه مبارکه را دیگر بار می شنیدی: إِنّی أَعلَمُ ما لا تَعلَمونَ»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 معرفی آثار مکتوب شهید آوینی (۳)
🔸کتاب «حلزون های خانه به دوش» دومین اثر از مجموعه آثار شهید آوینی است که محتوای آن طی سال های ۶۹ _ ۶۸ در ماهنامه سوره منتشر شده است.
🔸مضامین مشترک مقالات موضوع این کتاب عبارت است از: معارضه جریان روشنفکری با انقلاب اسلامی در حوزه های فرهنگ، هنر و مطبوعات
🔸لحن شهید آوینی در مقالات این کتاب کمی متفاوت بوده و کلمات و عباراتش نیز پیچدگی دیگر آثارش را ندارد و همین امر هم موجب شده تا این کتاب به یکی از پر مخاطب ترین آثار او تبدیل شود.
🔸سید شهیدان اهل قلم در این کتاب به جنگی تمام عیار با روشنفکران وادیِ فرهنگ و هنر برخاسته و با نوشتن برخی مقالات و یا ارائه جوابیه هایی به نوشته های غرب زدگان دوره انحراف شدید فرهنگی سال های اول انقلاب، این قشر را رسوا و به تعبیری برای همیشه ضربه فنی کرده است.
🔸شاید بتوان عمده دلیل شکست تاریخی روشنفکران از شهید آوینی در این کتاب را آشنایی کامل او با ادا و اطوارهای روشنفکری و چم و خمِ رفتارهای نمایشی آنان به واسطه داشتن سابقه روشنفکری در وی دانست.
🔸نقدهای شهید در این کتاب به شدت خواندنی است بدین شرح که تا کرانه ابدیت میتوان با همین مطالب پاسخ کل روشنفکران عالم را داد و به ریش نداشته آنها خندید!
🔸در عصر ما که جنگ روایتها و جنگ غربیهای بیمکتب با اسلام ناب است، همه ما باید این کتاب را بخوانیم تا در هر لحظه به انحراف فکری موجود در فضای مجازی پی ببریم.
🔸برای تهیه این کتاب می توان به کتابفروشیهای میدان انقلاب تهران و یا کتابفروشی اینترنتی مانند طاقچه مراجعه نمود.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ۲۰ آذر سالروز شهادت تاریخ ساز دفاع مقدس، شهید محمد شهسواری از کهنوج کرمان گرامی باد. این فیلم را ببینید تا با کمک حاج قاسم یادتان بیاید که منظورم کدام شهید است.
♦️شهید آوینی: «نقطه قوت ما در ایمان ماست و نقطه ضعف دشمن نیز در ایمان اوست و بدین ترتیب عاقبت کار روشن است.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهيد سيد مرتضی آوينی همچون گلی سرخ ميان بچه های روايت فتح می درخشيد، همه از تلألو وجود او جان می گرفتند، اميد، حرف اول چشمان بغض آلودش بود، با وجود تمامِ غصه های سال های جنگ و شهادت دوستان بر روی دو پايش ايستاده بود.
🔹اما هنوز در سر سودایی داشت، دلش نمی خواست مردم اسطوره های ايمان را به فراموشی بسپارند. روايت فتح دوباره به راه افتاد اما همه گله داشتند كه آن روح و نوای قبلی در فيلم ها نيست!
🔹كار روايت پس از جنگ سخت تر شده بود، حاجی گاه ناراحت می شد و به بچه ها گفت: شما را به خدا در مورد من هر فكری می خواهيد بكنيد، اما در مورد اين يكی ديگر قضاوت نكنيد، روايت فتح اصلاً از من نيست، از یک جایی ديگر است.
🔹مشكل ما اين است كه مقدار فيلم هایی كه در دسترس داريم، محدود است و برای اجرای امر آقا مجبوريم برای زنده نگه داشتن و استمرار روايت فتح، آن را كمی طولانی تر كنيم، چون در حال حاضر دست مان به فيلم های جنگ در آرشيو صدا و سيما نمی رسد! (با اينكه اواخر سال ۱۳۷۰ مؤسسه فرهنگی روايت فتح به فرمان مقام معظم رهبری تأسيس شد تا به كار فيلم سازي مستند و سينمایی درباره دفاع مقدس بپردازد ولی متاسفانه سید شهيدان اهل قلم تا لحظه شهادت بسيار مظلوم بود، اينكه عملا امكان دسترسی به آرشيو صدا و سيما را نداشت، خود شاهدی بر اين مدعاست.)
🔸منبع: «سید مسعود طباطبایی، سایت نوید شاهد، ۱۹ فروردین ۱۳۹۸»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 شهید آوینی: «شاعر از محارِم راز است؛ گوش در ملکوت دارد و دهان در عالم مُلک و آنچه را که از ملکوت میشنود باز میگوید.
🔹شاعران یا هم نشین شاهدان تنگدهان و باریکمیان ملکوتند و رازدار قُدسیان، یا همدم شیاطینند در فراموشخانههای عوالم وَهم.
🔹شاعران همه لِسانالغیب هستند و اگر خواجه را بدین لقب اختصاص دادهاند نه از آن است که دیگر شعرا لِسانالغیب نیستند، بَل از آن است که این صفت در او به تمامیت و کمال رسیده است.»
🔸منبع: کتاب «فردایی دیگر»، مقاله «راز و رمز»
♦️شعری که مورد تمجید رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و قطعاً آتش به جان عاشقان شهادت و اهل بیت میزند.👆
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 هرچند که آوینی، همت، باکری، طهرانی مقدم، فخری زاده و حاج قاسم رفتند اما هم دشمن بداند و هم ما بدانیم که:
بال پرواز گشایید که پرها باقیست
بعد از این باز سفر، باز سفرها باقیست
پشت بت ها نشود راست پس از ابراهیم
بت شکن رفت ولی باز تبرها باقیست...
گفت فرزانه ای هر روز شما عاشوراست
جبهه ها باقیست، شمشیر و سپرها باقیست
جنگ پایان پدر های سفر کرده نبود
شور آن واقعه در جان پسرها باقیست
گرچه پیروزی از آن من و تو خواهد بود
شرط ها باقیست، اما و اگرها باقیست
شرط اول قدم آنست که مجنون باشیم
در ره منزل لیلی که خطرها باقیست
نیست خالی دل ارباب یقین از غصه
فتنه ها می رود و خون جگرها باقیست
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «تفاوتی نمیکند که تو کشباف هستی یا کارمند، عینک ساز هستی یا دانشجو، طلبه هستی یا کارگر، آنچه از همه اینها فراتر است انسانیت توست. انسان امانتدار است و برای ادای امانت به دنیا آمده است.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 در آن لحظه در فکه، وقتی رفت روی مین، من اصلاً فکر نمیکردم شهید شود. گفتم در نهایت پاهایش را از دست میدهد و برمیگردد روایت فتح و کارها را پی میگیرد و بالاسر کار هست.
🔹این البته به این معنی نیست که تصور کنید منتظر شهادت آوینی نبودیم. ما اصلاً با یک شهید زنده زندگی میکردیم اما در آن لحظه اصلاً برایمان یا حداقل برای من باورپذیر نبود که آوینی میرود و ما را در فکه تنها میگذارد.»
🔸منبع: «اصغر بختیاری از اعضای گروه مستند روایت فتح، خبرگزاری تسنیم، ۱۳۹۸/۱/۲۱»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «تاریخ جهان در حقیقت تاریخ فعلیت یافتن و ظهور ماهیت حقیقی انسان است و جهاد اصغر، یا مبارزه بیرونی، جلوه همان مبارزهای است که او در درون خویش با شیطان دارد و همچنان که اگر درون خود را به شیطان واگذارد ظلمات کفر و شرک بر سراسر وجودش غلبه خواهد یافت، در واقعیت خارج نیز اگر مبارزه ای نباشد سراسر کره زمین به حاکمیت شیاطین انس و جن در خواهد آمد، و مگر اینچنین نشده است؟»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «منشور تجدید اهل هنر»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «حقیقتِ انتظارِ موعود، انسان را به جبههها میکشاند. آنان که دَم از انتظار میزنند اما در خانه نشستهاند، تنها به پوسته خالی الفاظ دل خوش داشتهاند و از معانی آن غافلاند.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «منشور تجدید اهل هنر»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini