🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿:
💊 #مسکن های گیاهی و طبیعی قوی
🔺🔹بسیاری از مُسکنهای گیاهی، گیاهانی هستند که همیشه در دسترس بوده و بهراحتی قابل استفاده و مصرف هستند اما بسیاری از مردم از خواص شگفتانگیزشان بیاطلاع هستند؛ بدون شک اگر مردم از فواید این گیاهان مطلع باشند هیچوقت بهسراغ مسکنهای شیمیایی نمیروند.
🔺🔹 با 11 مُسکن گیاهی و طبیعی قوی در طب سنتی آشنا شوید
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ یکی از دغدغههای مهم بسیاری از بیماران و نیز دوستداران طب سنتی، دانستن مسکنهای گیاهی و گیاهان جایگزین مسکنهای شیمیایی برای کاهش دردها و آلام جسمی و روحی است.
🔺🔹 امروزه مصرف قرصهای مسکن شیمیایی بهدلیل سرعت عملی که در کاهش درد دارند، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است؛ فارغ از آسیبها و عوارضی که ممکن است در صورت مصرف بیدلیل و عدم توجه به اینکه کدام مسکن برای کدام درد قدرت تسکیندهندگی بیشتری دارد، روز به روز به تعداد مصرفی این قرصها توسط افراد افزوده میشود.
🔺🔹 با وجود اینکه این روزها مصرف قرصهای مسکن برای کاهش دردهای مزمن افزایش قابل توجهی پیدا کرده اما این داروها گاهی اعتیادآور هستند و معمولاً مصرف زیاد آنها عوارض جانبی متفاوتی برای فرد بهدنبال خواهد داشت.
🔺🔹 بسیاری از مسکنهای گیاهی، گیاهانی هستند که همیشه در دسترس بوده و بهراحتی قابل استفاده و مصرف هستند اما بسیاری از مردم، از خواص شگفتانگیزشان بیاطلاع هستند؛ بدون شک اگر مردم از فواید این گیاهان و ادویهجات مطلع باشند، هیچوقت بهسراغ مسکنهای شیمیایی نمیروند.
🔺🔹 طبیب و حکیم بزرگ ایرانزمین، ابوبکر محمدبن زکریای رازی (رضی الله عنه) میفرماید “طبیب حاذق کسی است که بیمار را با آنچه که در دسترسش دارد درمان کند”. خوشبختانه بسیاری از مسکنهای گیاهی بهعنوان ادویه غذایی در دسترس همگان است که با اطلاع از نحوه مصرف آنها میتوان عامل و عوامل ایجادکننده درد را بدون هیچگونه عوارض جانبی و Side Effect از بین برد.
🔺🔹 از جمله این داروها که لازم است همگان بهعنوان اقلام دارویی در جعبه داروخانه منزل خود داشته باشند، میتوان به مواردی از جمله: فلفل قرمز، فلفل سیاه، گل میخک، سیر، زنجبیل، برگ گیاه خرگوشک، روغن بادام تلخ، عطر مشک کاملاً طبیعی، زردچوبه، فلفل سیاه و سفید، ریشه گیاه بید، بذرالبنج یا تاتوره، عرق نعناع، بومادران، بابونه، هندوانه ابوجهل، کندر، عنبر نساء و روغن سیاهدانه را نام برد.
➖ هوفاریقون در درمان افسردگیهای خفیف خصوصاً در افراد مسن توأم با اختلالات اضطرابی، مؤثر بوده و از پیشرفت آن جلوگیری میکند.
➖ نعناع میتواند در شل شدن عضلات صاف دستگاه گوارش، کاهش گاز داخل رودهها، افزایش صفرا “کاهش ترشح اسید معده” و نهایتاً اثر ضداسپاسم در اختلالات عضلانی ــ عصبی نقش مؤثری ایفا کند.
➖ چای ریشه زردچوبه دارای خاصیت ضدالتهابی بسیار خوب و قوی است و میتواند جایگزین آسپیرین، دیکلوفناک و حتی ایبوپروفن باشد.
➖ چای ریزوم گیاه زنجبیل یا دمنوش گل بومادران در درمان دردهایی همچون دردهای گوارشی، دردهای قاعدگی بانوان بهتر از مفنامیک اسید بهعنوان مسکن گیاهی ظاهر میشود.
➖ برای تسکین درد گوش، حبه سیری را گرم کرده و در مجرای گوش قرار دهید که در درمان مجرب است و برای درمان وزوز گوش با قطرهچکان، ۳ قطره روغن بادام تلخ در هر گوش چکانده شود.
➖ برای تسکین درد دندانها، فلفل قرمز را خشک و پودر کرده مقدار نصف قاشق چایخوری پودر را در یک لیوان آب جوش حل کنید، سپس یک قاشق غذاخوری از این محلول را با آب جوش رقیق کرده بنوشید که در درمان مجرب است.
➖ برای تسکین سردردهای سینوزیتی، روغن کنجد را به پیشانی و ملاج ماساژ دهید و دود برگ گیاه خرگوشک یا دود کندر یا دود عنبرنساء را روزانه یک بار بهمدت ۳ هفته استنشاق کنید.
➖ برای تسکین دردهای استخوانی و نیز دردهای مفصلی، مقداری از زاج سفید را پودر کرده سپس همراه با روغن زیتون کهنه مخلوط کنید و مواضع درد را ماساژ دهید.
➖ برای تسکین دردهای عضلانی بهجای مصرف ایبوپروفن یا دیکلوفناک و پیروکسیکام، مقداری مشک آهوی ختن را با کمی گلاب و روغن سیاهدانه مخلوط کرده و مواضع درد را ماساژ دهید که در درمان مجرب است.
➖ برای تسکین دردهای استخوانی و عضلانی در بیمارانی که قصد ترک اعتیاد دارند، بهترین مسکن گیاهی #ضددرد جایگزین متادون، دمنوش بذر گیاه بذرالبنج یا تاتوره یا دمنوش گلبرگهای شقایق نعمانی است.
➖ بهترین مسکن گیاهی ضددردهای قلبی که میتوان بهجای آسپیرین در بیماران قلبی استفاده کرد، ریشه گیاه بید است؛ ریشه این گیاه بهمراتب بهتر از آسپیرین عمل میکند و اصلاً قابل مقایسه با آسپرین نیست؛ این بیماران لازم است صبح ناشتا هر روز یک تا ۳ حبه سیر میل کنند.
📕 منبع: خبرگزاری تسنیم
📌 #نکته_های_شنیدنی: تأثیر محیط و اثرات غذاها در بدن – بخش اول
🍃 ماشین بدن انسان تحت تأثیرات گوناگونی قرار دارد. از این رو همیشه بیک حال و روش نبوده بلکه هر آن تغییراتی در آن رخ میدهد که ناشی از اعصاب میباشد. اعصاب در اثر تحریک به جنبش درآمده و تظاهراتی را موجب می گردند.
🍂 این تظاهرات بستگی زیاد با ترشحات غدد مترشحه درونی مانند تخمدان ، بیضه، یا هیبیوفیز، تیروئید و فوق کلیوی و غیره دارد. هر یک از غدد مزبور ترشحات ویژه ای داشته و اثر مخصوصی در نمو بدن و روی اعصاب و مغز دارند که در علم فیزیولوژی مفصلاً در باره آنها توضیح داده شده است .
📕 منبع: راز درمان جلد اول ص۸۷، اثر شادروان دکتر عبدالله احمدیه.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💠 آشنایی با #لغات_و_اصطلاحات طب اسلامی ایرانی: سِیاتیک (Sciatica)
🔺 سِیاتیک (Sciatica): درد عرق النساء. درد و التهاب عصب #سیاتیک. معمولاً نام سیاتیک به عصب نسائی بزرگ (عصب سیاتیک بزرگ) اطلاق می شود. این عصب از رأس مثلث شبکه خاصره تولید و در حقیقت دنباله این راس است عصب مزبور درشت ترین عصب بدن است و از بریدگی بزرگ نسائی در زیر عضلۀ هرمی لگن خارج میشود، عرض این عصب درابتدا حتی به یک و نیم سانتی متر هم می رسد، ابتدا درسرین بطور مایل و بعد ازناحیه خلفی «عقبی» ران تا حفره رکبی «زانوئی» قائماً پائین می آید و از آنجا به بعد به دو شاخه انتهایی تقسیم می شود.
🔺 عصب مذکور در سرین بوسیله عضله سرین بزرگ پوشیده می شود و در ناودانی که بین استخوان وَرَک برآمدگی بزرگ استخوان رانی است پائین می آید و یکی از نقاط دردناک این عصب درهمین محل است. عرق النساء بزرگ. درد مربوط به عصب سیاتیک را نیزبنام سیاتیک خوانده و آن عبارت است ازدرد شدیدی است.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
⭕️ نهی مادران از دادن #شیر خود به کودک در سه روز اول زایمان به نقل از حکیم سید اسماعیل جرجانی
🍃 در فرهنگ ایرانی اسلامی حداقل سه روز اول زایمان به خاطر سوءمزاج به نوزاد مطلقاً شیر نمی دادند. مانند زمانی که مادر به شدت عصبانی می شود و خوراندن آن شیر به نوزاد توصیه نمی شود چرا که تولد هزار بیماری را در پی دارد لذا آن شیر عصبانی را می دوشند و دور می ریزند و هنگام آرامش مادر مبادرت به نوشاندن شیر می کنند.
⬅️ اما مهم آنکه سید اسماعیل جرجانی در ذخیره خوارزمشاهی درگفتار پنجم اندر تدبیر پروردن طفلان در باب دوم اندر شیر دادن، گفته است:
🍃 «اگر سببی نباشد که شیر مادر تباه شده باشد، شیر هیچ کس سودمندتر از شیر مادر نباشد لکن یک هفته یا بیشتر؛ چندانکه مادر از رنج زادن و از سوءالمزاج که از آن رنج، تولد کرده باشد برآساید، اگر کسی دیگر شیر دهد صواب باشد. و مادر تا آن روز که شیر خواهد داد از هر روز شیر خویش همی دوشد و می ریزد .» (ص۲۰۹)
📜 برای علاقه مندان تصویری از این مطلب در نسخه خطی درج می گردد. 👇👇👇
📕 منبع: ذخیره خوارزمشاهی (ص۲۰۹) -حکیم سید اسماعیل جرجانی
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
☕️ طرز تهیه #چای به
👨🍳 روش تهیه:
☕️ برای تهیه چای «به» باید به اندازه نصف قاشق غذاخوری «به» خشک شده را در یک لیوان آب جوشیده ریخت و در آن را گذاشت تا دم بکشد. بعد از یک ربع این چای آماده نوشیدن است. و همراه عسل میل نمائید.
🔹🔸در فصولی که «به» در دسترس است، میتوان برای تهیه چای آن از میوه تازه هم استفاده کرد.
☕️ به این ترتیب که میوه را رنده میکنند و یک قاشق غذاخوری از آن را در آب جوش میریزند و بعد از یک ربع چای به دست آمده را مصرف میکنند.
🔹🔸 به تقویت دستگاه گوارش و قوای مغزی کمک می کند و نوشیدنی آرامش بخش است.
☕️ درمان گلو درد و سرفه
🔹🔸 لعاب خیس کرده به دانه گلودرد را تسکین و سرفه را درمان میکند. همچنین برای رفع عطش، سوزش دهان و گرفتگی صدا، خوردن به دانه بسیار موثر است.
☕️ سلامت روان
🔹🔸 جوشانده برگ به، از راههای درمان عصبانیت است. ویتامین B موجود در به ، نیز سبب آرامش اعصاب و تقویت قلب میشود.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ حکیم دکتر روازاده
⬅️ علت کمبود #ویتامینD
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
درد دندان.mp3
2.58M
🎵 #صوت حکیم دکتر روازاده
⬅️ #درد_دندان
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw