بجای استفاده از شکر از عسل و بجای استفاده از روغنهای ناسالم صنعتی سرطان زا از روغنهای سالم و مورد تایید همچون روغن حیوانی یا روغن ارده کنجد تهیه شود.
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
برای حفظ سلامتی خود، هرگز #زولبیا و #بامیه های موجود در بازار را نخورید❗️
⭕️ هر سال با شروع ماه مبارک رمضان بازار زولبیا و بامیه داغ شده و مصرف آن بین ایرانیها و برخی کشورهای دیگر زیاد میشود. البته این سنت از سالهای دور بین ایرانیها مرسوم بوده و جزو معدود عاداتی است که همچنان با همان قوت ادامه دارد. این زولبیا و بامیه های موجود در بازار که اغلب در سفرههای افطار جایگاه خاصی دارد، در کنار طعم خوب و شیرینی که دارد برای سلامت مضر است.
🔴 زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی که امروزه از آن استفاده می کنند، می توان به روغن، آرد، شکر، تخم مرغ، ماست، آب، گلاب و زعفران اشاره کرد که اگر از مواد سالم در تهیه آن استفاده می کردند و مثلاً بجای استفاده از شکر از عسل و بجای استفاده از روغنهای ناسالم صنعتی سرطان زا از روغنهای سالم و مورد تایید همچون روغن حیوانی یا روغن ارده کنجد تهیه شود، بسیار مقوی و خوب هم می باشد ولی متاسفانه آن چیزی که در حال حاضر در بازار عرضه می شود به دلیل استفاده از شکر و روغن صنعتی که در تهیه آن به کار رفته، به هیچ وجه مورد تایید نمی باشد.
⭕️ اما به سختی می توان زولبیا و بامیه را از سفره افطار حذف کرد و متاسفانه اکثراً عادت کرده اند و در این ماه مخصوصاً در مهمانی ها، کنار نان و پنیر و سبزی و آش، بشقابی بزرگ از زولبیا و بامیه های طلایی خوش رنگ و تازه خودنمایی می کند.
لذا اگر امکان تهیه یا خرید زولبیا و بامیه مورد تایید را ندارید می توانید از مواد شیرین دیگری در سفره هایتان استفاده کنید.
🔴 عسل طبیعی، خرما و انواع مرباهای تهیه شده از عسل می توانند جایگزین مناسبی برای مصرف مواد شیرین در سر سفره ها باشند. اگر هم علی رغم توصیه های ما باز، زمانی هوس خرید زولبیا و بامیه کردید، به رنگ آنها خوب دقت کنید. اگر رنگ آنها به قهوه ای و سیاهی میزد، حرف فروشنده را که «برشته شده اند و دیر از روغن برداشته شده اند» باور نکنید.
⭕️ حقیقتش این است که آنها را در روغن های سوخته و چند بار استفاده شده تهیه کرده اند که به شدت سرطان زا هستند. بارها و بارها انبارهایی پر از روغن های فاسد و سوخته کشف شده است که از آنها برای تهیه زولبیا و بامیه یا خوراکی های دیگر استفاده می شده است و به قول گذشتگانمان “گل بود و به سبزه نیز آراسته شد” یعنی روغن های صنعتی مورد تایید نیستند، چه برسد به اینکه فاسد و سوخته هم باشند.
📒 منبع: گروه تحریریه احیای سلامت
#ماه_رمضان
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
1397.2.(14).mp3
زمان:
حجم:
464K
🎵 #صوت
⬅️ ترمیم بدن در خواب توسط قوه مدبره
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
📍انواع #دلک
📌 #دلک_سخت
که به اندامها سختی می دهد ، با شدت و زور زیاد انجام می شود و بدلیل افزایش گردش خون اندام و تحلیل رطوبات مرخیه «نرم» باعث قوی شدن اندام می گردد.
📌 #دلک_نرم
باعث سستی اندامها می شود . در این نوع دلک تحلیل وجود ندارد و به همین دلیل باعث تخلخل ظاهر جلد و نرمی عضو می گردد. در این روش با پاچه ای نرم یا با کف دست به آرامی عضو را دلک می دهند .
📌 #دلک_زیاد
جسم را لاغر می کند ، زیرا با تحلیل زیادی که در مواد ایجاد می کند سبب لاغری اندام می شود بخصوص اگر دلک طولانی مدت انجام شود.
📌 #دلک_معتدل
باعث چاقی و افزایش وزن میشود زیرا باجذب خون و حرارت ( درحد اعتدال ) به سمت عضو و تحلیل کم مواد ، باعث چاقی اندام می شود .
👈در صورتی که این نوع دلکها با هم ترکیب شوند انواع دیگری از دلک را بوجود می آورند که می توان به دلک سخت و نرم، دلک سخت و زیاد، دلک سخت به اعتدال، دلک نرم زیاد، دلک نرم به اعتدال اشاره کرد.
📌 #دلک_صاف
در این نوع دلک که با پارچه ای نرم انجام می شود سبب تجمع و احتباس خون در اندام خواهد شد.
📌 #دلک_زبر
در این روش بدن را بوسیله پارچه زبری دلک می هند تا خون بسرعت به سطح بدن بیاید .
📌 #دلک_سخت_و_زبر
چنانچه در خردسالان زیاد انجام شود مانع رشد و نمو و توقف رشد می شود.
⚠️ نکته: دلک باید در ابتدا به نرمی شروع شود ، سپس آنرا سریع کرده و در پایان باید آرامبخش باشد .
⬅️ دلک با دست قبل از خواب مفید است زیرا باعث خشکی مزاج بدن شده و از جریان یافتن رطوبت بسوی مفاصل در هنگام خواب ممانعت می نماید .
📕 منبع: اقدامات پرستاری سنتی . اعمال یدوی ص ۱۱۰.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌷 با عرض سلام خدمت اعضای محترم مجموعه احیای سلامت
🌼گروه های پرسش و پاسخ استانی احیای سلامت در #سروش راه اندازی شد.
🌸 هم اکنون میتوانید از طریق لینک های زیر به گروه استان خود ملحق شوید.
✅ گروه سیستان و بلوچستان احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/uSQlrF1Jpt3H7xUIw9bfmWqX
✅ گروه کردستان احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/6lmZbY9jHcQKU5xoDPr4Idfg
✅ گروه آرادان احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/lTLFOmADgU8EsJXCtMzZuWo5
❌❌اخطار اخطار اخطار❌❌
در صورت مشاهده ورود اعضای تکراری در گروه های سروش از همه گروه ها حذف خواهید شد ❗️فقط در یک گروه عضو شوید❗️
بهبود عملکرد شناختی در دوران سالمندی
کاروتینوییدهای موجود در سبزیجاتی نظیر هویج، کدوی حلوایی، فلفل ها و پرتقال، عملکرد شناختی را در دوران سالمندی بهبود می بخشد.
📗 International Neuropsychological society October 25,2016
📗 منبع: نشریه نوین پزشکی/ شماره ۶۳۴/ ۱۵ آذر ۹۵
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh