eitaa logo
کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
31.8هزار دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
2هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
مبانی دوم • شناخت نفوس چهارگانه انسان 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
📍 مبانی از منظر آموزه های دینی – بخش دوم 🔺 مبانی دوم • شناخت نفوس چهارگانه انسان ⬅️ در حوزه طب اسلامی، معرفت نفس و شناخت انسان، اهمیت فراوانی دارد. خدای سبحان می فرماید: یکی از راه های عظیم معرفت و آگاهی، سیر در آیات انفسی و مشاهده درون خویش است. 1️⃣ ضرورت شناخت نفس خود شناسی، نخستین گام در راه حفظ سلامت و درمان بیماری هاست، زیرا اگر انسان از شناخت ابعاد و ساحت های وجودی و صفات و ویژگی های خود بی خبر باشد، هرگز توانایی پرداختن به سلامت خود ندارد. 2️⃣ حقیقت نفوس چهارگانه انسان دیدگاه اندیشمندان اسلامی در این باره: از منظر روایات، از نگاه اندیشمندان. 3️⃣ اثر گذاری مبنا در پزشکی خلقت و آفرینش آغازین انسان، از خاک و به وسیله ذات اقدس ربویی بود؛ همو که آدمی را از آبی بی مقدار آفرید و از روح خود در وی دمید و ساختار وجودی اش را به نیکو بیار است؛ یعنی انسان هم خلقت نباتی و حیوانی و انسانی دارد، هم آفرینش آسمانی با نفخه الهی، از این رو از دیگر موجودات متمایز می شود. ⬅️ اصل هر گونه معرفت و دانش درباره اوست که در علم طبابت نیز، در شناخت بیماری های جسمانی یا نفسانی و درمان آن ها سودمند و راه گشاست، زیرا نفس انسان، رکن اساسی اوست و بدن نیز تابع و مطیع آن و در پیشگاهش نیط خاضع است و همه حرکاتش به اراده نفس و با اشراف و نظارت و تدبیر و رهبری آن است. 📙 منبع: کتاب طب اسلامی، مبانی و اصول، دکتر علی رضایی بیرجندی،ص۷۹. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 استفاده از محلول رقیق شده سرکه ۹۸ درصد از باکتریهای موجود در پوست میوه را از بین می‌برد. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
⭕️ سرکه طبیعی؛ میوه و سبزی‌ها را تمیز و ضدعفونی می‌کند 🔍 تحقیقات انجام شده در مرکز تحقیقات بهداشت محیط و کشاورزی آمریکا نیز نشان داده است شستن میوه و سبزی در محلول رقیق سرکه طبیعی و آب در مقایسه با شستن میوه با آب بهتر است سبزی و میوههای تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه میکنند روزانه ۵ وعده از آنها مصرف کنیم. اما گاهی بی‌توجهی به نکته‌های بهداشتی هنگام خرید، شستشو و نگهداری این مواد باعث ایجاد مسمومیت میشوند… ☘️ میوه و سبزیها هنگام رشد در مزرعه ممکن است با حیوانات، مواد خطرناک موجود در آب و خاک و بهداشت نامناسب کارگران و کشاورزان آلوده شوند. انتقال این محصولات بعد از برداشت نیز خطر آلودگی را افزایش میدهد. ☘️ آلودگی میتواند بعد از خرید محصول و هنگام تهیه غذا و با نگهداری نامناسب هم اتفاق بیفتد بنابراین متخصصان این سازمان توصیه میکنند میوهها و سبزیهایی که له یا خراب شدهاند، انتخاب نکنید، چرا که احتمال رشد باکتری در این قسمتها بیشتر است. 🔍 محققان سازمان غذا و داروی آمریکا در یک بررسی روشهای مختلف شستن میوه را با هم مقایسه کردند و ۴ روش شستشو با صابون ضدباکتری؛این روش را متخصصان ایمنی غذا مناسب نمی‌دانند. 🔺 استفاده از محلول رقیق سرکه؛ یک قسمت سرکه و ۳ قسمت آب و بعد شستن با آب، ساییدن با فرچه و شستن با آب ساده بررسی شد. 🔻 بعد از شستشو از هر گروه، تعدادی میوه به صورت نمونه انتخاب کردند و به مدت چند روز تعداد کلونیهای باکتری آنها را آزمایش کردند. نتیجه این آزمایش نشان داد که شستن میوهها با فرچه ۸۵ درصد، کمی‌کمتر از شستن با آب تنها، باکتریها را از بین میبرد. 🔺 اما بهترین روش استفاده از محلول رقیق شده سرکه است که ۹۸ درصد از باکتریهای موجود در پوست میوه را از بین می‌برد. 🔻 به عبارتی روش مناسب برای شستشوی سبزی و میوه محلول سرکه در آب است. برای این منظور شما می‌توانید سینک ظرف‌شویی را به اندازه مقدار میوه آب کرده و یک فنجان سرکه به آن اضافه کنید به طوری که سطح میوه‌ها با این محلول پوشانده شود. حال حدود ۱۰ دقیقه به نسبت نوع میوه و سبزی صبر کنید و سپس با آب سرد بشورید. ▪️ آب سرد، باقیمانده طعم و بوی سرکه را از بین برده و فرایند شستن را به پایان میرساند. برای سبزیهایی مانند؛ بروکلی، برگ کاهو و اسفناج که شستشوی آنها کمی سخت‌ است، باید مقدار سرکه کمی بیشتر باشد و حتی می‌توانید آنها را برگ برگ کرده و بشورید. ▪️ در این مدت کوتاه خواهید دید که آب رنگش تیره شده و سبزی و میوه شما برق می‌زنند. گویی، روغن جلا به آنها زده‌اید! همچنین ماندگاری بیشتری نیز دارند. ☑️ از توصیههای دیگر متخصصان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ➖ قبل و بعد از شستشو و آماده کردن میوه و سبزی‌های تازه، دستهایتان را ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون بشویید. این توصیه قدیمی‌ هنوز بهترین راه برای پیشگیری از بیماریها است. ➖ قبل از پوست کندن میوه و سبزی آنها را شستشو دهید تا باکتریها از چاقو به میوه یا سبزی منتقل نشوند. ➖سطح کدو، خیار، هویج ، خربزه ، طالبی و هندوانه را با فرچه مخصوص خوب تمیز کنید. ➖ با توجه به اینکه ممکن است باکتریها از زمان شکوفه زدن میوه روی درخت وجود داشته باشند، بعد از شستن دو سر میوه را ببرید. ➖ برگهای بیرونی کلم و کاهو را دور بریزید. ➖ ظرفهای شستشو را ضدعفونی کنید. تخته آشپزخانه و سینک را با آب گرم و صابون شستشو دهید، زیرا ممکن است باکتریها در آنها جا خوش کرده باشند. ➖برای بریدن و خرد کردن گوشت، میوه و سبزی از چاقوی جدا استفاده کنید. ➖ دمای سرد از تکثیر بسیاری باکتریهای بیماریزا جلوگیری میکند بنابراین همواره میوه، سبزی و سایر غذاهای فاسدشدنی را در ظرف تمیز دردار در یخچال و در دمای زیر ۵ درجه سانتی‌گراد نگهداری کنید. 📗 منبع: همشهری آنلاین 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
مخلوط پوست گردو و حنا بعنوان رنگ مو مفید است. استفاده از سدر و مورد نیز برای تقویت مو مفید است. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🎨 ❓پرسش: آیا رنگی که از پوست گردو گرفته می‌شود برای رنگ کردن مو ضرر ندارد؟ چه ماده طبیعی برای رنگ کردن مو به رنگهای قهوهای روشن تا سیاه، نرم کردن و براق کردن مو پیشنهاد میکنید؟ ✅ پاسخ : مخلوط پوست گردو و حنا بعنوان رنگ مو مفید است. استفاده از سدر و مورد نیز برای تقویت مو مفید است. 📘 منبع: کتاب حکیم دکتر روازاده 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 امروز در #آشپزخانه_احیای_سلامت ما را همراهی کنید با دستور پخت #آش_حلیصه 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🌙 طرز تهیه مخصوص ماه مبارک رمضان ✅ مواد لازم: ➖ گندم: یک کیلو ➖ نخود: یک لیوان ➖ نمک دریا: به مقدار لازم ➖ پیاز: یک عدد ➖ قلم گوسفندی یا پاچه: دو عدد طرز تهیه: ⬅️ اول یک کیلو گندم رو با یک لیوان نخود از شب قبل خیس کنید و بعد موقع بار گذاشتن آبش رو خالی کنید و آب تازه اضافه کنید و بذارید روی حرارت نمک دریا و پیاز تفت داده رو هم اضافه کنید و اجازه بدین که گندم خوب پخته و وارفته بشه. قلم گوسفندی یا پاچه رو هم بذارید از قبل خوب پخته بشه و در آخر استخوان رو جدا کرده و ما بقی رو داخل آش بریزین. باید خوب جا بیفته تقریبا مثل آش دندونی میشه. ✅ خواص: {طبیعت گرم و تر ☆ جلوگیری از پیری زودرس ☆ رفع یبوست ☆ مقوی ☆ انرژی زا} 🌸 غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست 🌸 ✍️ گردآورنده: یکی از حامیان احیای سلامت 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
شربتی با استفاده از تخم خرفه و عرق کاسنی تهیه و با نوشیدن آن در افطار و سحر از رطوبت حاصله و خاصیت ضد عطش آن بهره مند شوید. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
💧 جلوگیری از تشنگی در هنگام داری نوشیدن عرق کاسنی در سحری ؛ یکی از بهترین راه های جلوگیری از عرق کاسنی ضد عطــش و حرارت بدن، ضد سستی و رنگ پریدگی بوده و تصفیه کننده خون و شستشو دهنده کبد نیز هست ! ✍️ پی نوشت: توصیه می شود شربتی با استفاده از تخم خرفه و عرق کاسنی تهیه و با نوشیدن آن در افطار و سحر از رطوبت حاصله و خاصیت ضد عطش آن بهره مند شوید. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw