#آیا_میدانید چرا دست و پایمان خواب میرود؟
🔹🔸 وقتی برای مدت زیادی به صورت ثابت در یک جا مینشینیم، دست یا پایمان خواب میرود. چه اتفاقی در بدن افتاده که چنین میشود؟ آیا این خواب رفتن اندامهای حرکتی ما خطرناک است؟
🔹🔸 #خوابرفتگی، مورمور و کرخ شدن موقت دست یا پا را چه کسی است که در طول زندگی خود تجربه نکرده باشد؟
وقتی برای مدت زیادی در حالتی یکنواخت مینشینیم ناگهان متوجه میشویم که پایمان کرخ و سنگین شده و موقع حرکت سوزنسوزن میشود. این علائم را اصطلاحا شکایات حسی خواب رفتن دست یا پا مینامند.
🔹🔸 این حالت در اغلب موارد بیضرر است و خطری ندارد، سریع ظاهر میشود و سریع هم از بین میرود. اندام را حرکت میدهیم یا شل میگذاریم تا آرامآرام این حالت رفع شود و پایمان به وضعیت طبیعی برگردد.
🔹🔸 همین حالت در دستها هم رخ میدهد. اصولا هر قسمت از بدن میتواند خواب برود. اما چرا؟
دلیلش معمولا یک یا چند عصب است؛ اعصابی که تحت فشار قرار گرفتهاند یا اکسیژن و مواد غذایی لازم را مثلا به علت بد نشستن دریافت نمیکنند. در این صورت اطلاعاتی که دائما میان آن عصب و مغز در جریان است درست رد و بدل نمیشود. وقتی عملکرد انتقال پیامها از اعصاب محیطی به مغز مختل شد پارستزی یا حالاتی مانند مورمور یا گزگز شدن آن موضع خاص رخ میدهد.
🔹🔸 اگر اطلاعات مربوط به این عصب گیرافتاده به مغز ارسال شود مغز به ما فرمان میدهد که با حرکت کردن، آن عصب را از فشار برهانیم. در غیر این صورت دست یا پایمان مدت زیادی در حالت خوابرفته باقی مانده و کرخ میشود.
🔹🔸 با این حال اگر کسی دست و پایش اغلب مواقع خواب میرود و با حرکت هم مدتی طولانی لازم است که به وضعیت طبیعی برگردد باید به پزشک مراجعه کند، چون که این میتواند علامتی از یک بیماری جدی باشد. برای مثال در بیماریهای بیرونزدگی دیسک کمر، مولتیپل اسکلروزیس (اماس) یا پلینوروپاتی که آسیب اعصاب محیطی است چنین علامتی وجود دارد. پلینوروپاتی یک بیماری ارثی است که در آن اعصاب به فشار بسیار حساساند.
📕 منبع: روزنامه نصف جهان
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💥 غذاهای مقوی نیروی #جنسی – بخش دوم
⬅️ سپس حکیم می فرماید اگر این سه ویژگی در یک غذا باشد، چه بهتر و الا برای نیل به این مقصد، از دو یا سه مورد مذکور باید کمک گرفت. وی در ادامه خوراکی هایی را معرفی می کند که دارای هر سه خاصیت اند:
🍃 «اما آنچه در وی هر سه حاصل است نخود است و لوبیا و گزر و شلغم و آنچه بدین ماند و آنچه در وی یکی معنی یا دو معنی حاصل است چون باقلی و پیاز و آنچه بدین ماند اما باقلی غذا بسیار دهد و در وی رطوبتی فزونی است که از وی بادها تولد کند لکن درو حرارتی نیست که از آن رطوبت بخاری و بادی برانگیزد پس اگر چیزی گرم که مزاج او خشک بود و ضد منی نباشد با وی ترکیب کنند چون اندکی زنجبیل و دارپلپل و شقاقل هر سه معنی از وی حاصل آید و آب باد زیادت کند.»
🌾 حکیم ممدوح به برخی مواد خوراکی که دارای هر سه ویژگی مورد نظر در امر تولید منی و ریح منعظه است و نیز به خوراکی هایی که تنها یک یا دو ویژگی مورد نظر را دارا هستند، اشاره کرده و چگونگی استفاده از هر یک را برای وصول به مطلوب، به درستی بیان کرده است. لیکن برای آشنایی بیشتر خوانندگان شرح مختصری ارائه می شود:
🍃 نخود (حمّصْ): طبیعت آن در دوم گرم است اما در خشکی و تری، تازه سبز آن را در اول تر و غیرتازه را در اول خشک دانسته اند.
🌾 نخود ملیّن طبع است یعنی باعث بهبود عملکرد شکم و دفع مدفوع می شود. مدر است یعنی ادرار، خون حیض و عرق آور است. افزایش دهنده شیر زنان شیرده است. مولد منی و مبهّی (تقویت کننده نیروی جنسی) است. مسمن بدن یعنی چاق کننده است. مقوی حرارت غزیزی است. مولد خون صالح و کثیرالغذاست. بالخاصیت جهت درد سینه و قروح شش نافع است. اگر نخود را با شیر تازه میل کنند، برای گرفتگی صدا که از خشکی ایجاد شده باشد، بسیار مفید است؛ به شرط آنکه با گرفتگی صدا، تب همراه نباشد و اگر با آن تب باشد باید نخود را با آب بخورند.
🍃 یک خاصیت نخود که آن را از سایر حبوبات متمایز ساخته آن است که اگر به طور مرتب هر شب مقداری از آن را در آب بخیسانند و صبح، ابتدا نخودها را خام بجوند و بخورند سپس آب منقوعش را با کمی عسل شیرین کرده و بنوشند برای اعاده شهوت جماع مأیوسین بی عدیل است.
🌾 لوبیا سفید: لوبیای دارای طبیعتی مایل به اعتدال است. لوبیا سفید محرک باه است. لوبیا سفید مولد منی است. در زنان شیرده باعث افزایش شیر آنان می شود. برای افرادی که از کمی ادرار شاکی هستند مفید است زیرا مدر بول است. در باز کردن و به جریان انداختن خون حیض کارآمد است.
🍃 گزر یا جزر یعنی هویج ایرانی: طبیعت جزر در دوم گرم و تر است. مُبَهّی است یعنی نیروی جنسی را زیاد می کند. ملطف است یعنی باعث می شود که مواد غلیظ، لطیف و رقیق شوند. این امر موجب آن می شود که غذا به سرعت در قلب، تبدیل به روح حیوانی شود. افزایش دهنده ادرار است. مفتّح سدّۀ جگر است یعنی سده ها و راه بندان های کبدی را باز می کند. قاطع بلغم، مقوّی معده و ملین است. مربای جزر به غایت مبهّی، مقوّی احشاء، رحم و هاضمه است.
🌾 شلجم یا شلغم: شلغم، بری (یعنی بیایانی) و بستانی دارد. معمولاً نوع مأکول آن بستانی است. طبیعت بستانی آن در اول دوم گرم و در اول تر است؛ شلغم از جهت تغذیه، جزو خوراکی های کثیرالغذا به شمار می رود. مهیّج باه است یعنی باعث به هیجان آمدن نیروی جنسی است. مدرّ بول یعنی افزایش دهنده ادرار است.
🍃 برطرف کننده سرفه است. ملیّن طبع است. خوردن شلغم گرم سینه را نرم می کند و دفع بلاغم را تسهیل می کند. با این که خود شلغم نفاخ و دیرهضم است، اما ترشی آن بی نفخ است. برای ترشی شلغم خواصی از این قبیل ذکر کرده اند: ملطف رطوبات، مقوّی احشاء، مشهّی (زیاد کننده) اشتهاست. همچنین اگر شلغم را در خمیر بگیرند و در زیر آتش بگذارند تا کاملاً بپزد، مصرف آن در تحریک نیروی جنسی بیشتر از مخلَّلِ (ترشی) آن است. زیرا رطوبت فضلیه وریاح آن در جوف خمیر به طور کامل به تحلیل نمی رود.
🔺 باقلی: طبیعت باقلی تازه در اول سرد و تر است. اما باقلی خشک، دارای طبیعتی سرد در اول و خشک در دوم است.
🔺 باقلی مقوی باه است. سریع الانحدار است یعنی به سرعت از معده عبور می کند. باقلی باعث سده نمی شود.
باقلی با قوّۀ محلله و منضجه است. باقلی دارای رطوبت فضلیّه است. لذا به خاطر وجود رطوبت فضلیه، اگر همراه با ماده ای که دارای حرارت مناسب تولید منی است، مصرف شود؛ برای تقویت نیروی جنسی مفید است. باقلی برای زخم روده مفید است باقلی در تنقیۀ سینه و شش از مواد زاید بسیار مفید است. باقلی برای تقویت شش و منع انصباب یعنی ریختن مواد رقیق از دماغ به آن مفید است.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💢 افزایش خطر سرطان #پستان با مصرف پنیرهایی مانند #چدار
🔍 تحقیقات نشان می دهد دریافت #پنیر هایی مانند چدار خطر سرطان پستان را در زنان افزایش می دهد در حالی که خوردن مقدار زیادی ماست می تواند این خطر را کاهش دهد. انتظار می رود در سال ۲۰۱۷، ۲۵۰۰۰ مورد تازه از #سرطان پستان شناسایی شود و ۴۰ هزار نفر جان خود را به واسطه این بیماری از دست بدهند.
📘 Current Developments in Nutrition March 1, 2017
📘 منبع: نشریه نوین پزشکی/ شماره ۶۳۹/ ۱ اسفند ۹۵
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
کاهش بوی #واجبی
❓ پرسش:
آیا راهکاری برای کاهش بوی واجبی یا #نوره وجود دارد؟
✅ پاسخ :
ابتدا کمی مرزنجوش را در گلاب بجوشانید و صاف کنید سپس این مایع را در زمان استفاده از نوره کم کم به نوره اضافه کنید این کار باعث میشود بوی ناخوشایند نوره کمتر شود و برایتان قابل تحمل گردد.
در صورت امکان نوره کشیدن را در حمامهای عمومی انجام دهید چرا که باز بودن محیط هم میتواند کمک کننده باشد.
📘 منبع: کتاب #پرسش_و_پاسخ حکیم دکتر روازاده
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند گزارش نتایج تحقیق دانشمندان از تاثیر آرسنیک در درمان سرطان+کلیپ حکیم دکتر #روازاده با موضوع: #تاثیر نوره ( #واجبی ) دارای آرسنیک در درمان #سرطان
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿:
🛎 ما را همراهی کنید و با کلیک بر روی لینک مورد نظرتان از مطالب بهره مند شوید 🛎
🔹 کلیپ مافیای تراریخته
https://t.me/ravazadeh/7445
🔹 تاثیر سیگار کشیدن والدین بر فرزند
https://t.me/ravazadeh/7418
🔹 یکی از دلایل عفونت قارچی زنان
https://t.me/ravazadeh/7432
🔹 فواید اعجاب انگیز لیف و کیسه پشمی
https://t.me/ravazadeh/7535
🔹 واکسنی که شما را فلج می کند
https://t.me/ravazadeh/7551
🔹 استرس در دوران بارداری ممنوع
https://t.me/ravazadeh/7390
🔹 سخنرانی حکیم در روش مورد باغداری
https://t.me/ravazadeh/7361
🔹 چهل حدیث در مورد سلامتی
https://t.me/ravazadeh/7505
🔹 منفعت گردو خوردن دوران بارداری
https://t.me/ravazadeh/7396
🔹 ضرورت تعدیل در خوردن و آشامیدن
https://t.me/ravazadeh/7373
🔹 کلیپ شفایافتگان
https://t.me/ravazadeh/7539
🔹 طرز تهیه حلوای گردو
https://t.me/ravazadeh/7540
🔹 علت کمبود ویتامین D
https://t.me/ravazadeh/7544
🔹 عسل طبیعی
https://t.me/ravazadeh/7549
🔹 شقاق مقعد
https://t.me/ravazadeh/7356
🔹 مضرات حذف صبحانه
https://t.me/ravazadeh/7533
🍪 طرز تهیه تارت #حلوا، دسر ایرانی خوشمزه
🍃 حلوا یکی از انواع دسرهای ایرانی است. اگر قصد دارید در سفرههای خود از این دسر استفاده کنید، میتوانید آن را به صورت تارت نیز سرو نمایید. تارت حلوا علاوه بر اینکه زیباترین نحوه سرو حلوا است، طعم خوبی نیز دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این دسر ایرانی را شرح دهیم.
👩🍳 طرز تهیه تارت حلوا
تارت حلوا از دو قسمت تارت و حلوا تشکیل شده است که جداگانه آماده میشوند. اگر تصمیم دارید یک دسر ایرانی را طبخ کنید، این دسر به خاطر ظاهر زیبا و طعم و عطر دلپذیر، گزینه مناسبی است.
✅ مواد مورد نیاز برای تهیه این دسر ایرانی به شرح زیر است:
➖ آرد ۲۵۰ گرم
➖ تخم مرغ محلی ۱ عدد
➖ کره ۱۲۰ گرم
➖ گلاب ۱ قاشق سوپخوری
➖ شکر سرخ ۳ قاشق سوپخوری
➖ زعفران دم کرده
➖ ۱ قاشق سوپخوری
➖ نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری
🔺 چند نکته:
اگر عطر یا طعم گلاب را دوست ندارید، میتوانید به جای آن از عرق هل استفاده کنید. در صورتی که شکر سرخ ندارید، از عسل استفاده کنید.
👩🍳 طرز تهیه خمیر تارت
شکر سرخ و روغن حیوانی را با یکدیگر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملا یک دست شود. یک عدد تخم مرغ محلی را به مواد اضافه میکنیم و بهم میزنیم. سپس گلاب را به مواد میافزاییم. در ادامه زعفران دم کرده را نیز به مواد اضافه میکنیم.
نمک دریا و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس به مابقی مواد اضافه کنید.
🍃 خمیر را در قالبهای یکنفره یا یک قالب بزرگ پهن میکنیم. قطر آن نباید بیشتر از نیم سانتیمتر باشد. وقتی خمیر را در قالب پهن و اضافههای آن را جدا کردید، با چنگال سوراخهایی را در کف خمیر به وجود آورید. اینکار باعث میشود، زمانی که خمیر را در فر قرار میدهید، پف نکند. خمیر تارت نباید پف کند تا بتوانید حلوا را درون آن قرار دهید.
🍃 اکنون تارتها را در فر قرار داده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مدت زمانی که این خمیر باید در فر قرار بگیرد، با توجه به اندازه قالب متفاوت است. قالبهای یکنفره خیلی کوچک نهایتا ۱۵، قالبهای یکنفره متوسط ۱۵ الی ۲۰ و قالب بزرگ حدود ۲۵ دقیقه باید در فر قرار داده شوند.
🔺 چند نکته:
زعفران برای خوش رنگ شدن تارت است و نباید بیش از مقدار یاد شده از آن استفاده کنید زیرا باعث شل شدن مواد میشود.
نمک برای ترد شدن بافت تارت بکار میرود، بنابراین حتما از آن استفاده کنید.
🍃 تمام آرد را به یکباره به مواد اضافه نکنید، زیرا جذب آردها با یکدیگر فرق میکند و اگر تمام آرد را با هم به مواد بیفزایید، ممکن است خمیر سفت شود. حتی ممکن است به میزان بیشتری آرد نیز نیاز داشته باشید. آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد به مواد اضافه کنید.
🍃 میتوانید از قالبهای کوچک یکنفره یا یک قالب بزرگ استفاده نمایید. این خمیر به اندازه کافی روغن دارد و احتیاجی به چرب کردن قالب نیست. در صورتی که ضخامت خمیر در قالب زیاد باشد، هنگام میل کردن تارت حلوا، تنها مزه تارت را حس خواهید کرد.
🍃 همانطور که گفته شد، با توجه به اندازه قالب، مدت طبخ تارت متفاوت است. به طور کلی میتوان گفت زمانی که خمیر از دیوارهها شروع به تغییر رنگ کرد، آماده شده است. خمیر تارت را میتوانید در فریزر تا مدت چند ماه نگهداری کنید و هر زمان که تمایل داشتید از آن استفاده نمایید.
👩🍳 طرز تهیه تارت حلوا
پس از آنکه تارتها را از فر بیرون آوردید، آنها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند. اگر تارتها از قالب به راحتی خارج نشدند، میتوانید کمی به قالب فشار آورید تا خمیرها به راحتی خارج شوند.
🍃 اکنون نوبت به شکل دادن حلوا رسیده است، میتوانید از هر نوع حلوایی استفاده کنید. از آنجا که درتهیه حلوا روغن نسبتا زیادی بکار میرود، قالب سیلیکونی هم میتوانید به کار ببرید و نیاز به چرب کردن قالب نیست. بجای قالب سیلیکونی از قیف و ماسوله مناسب هم میتوانید استفاده کنید. به این ترتیب که حلوا را درون قیف بریزید و به شکل گل یا شکوفه به تارت اضافه کنید.
🍃 اگر قالب سیلیکونی به کار میبرید، حلوا را در قالب به گونهای بریزید که تمام قالب را بگیرید و سپس سطح آن را صاف کنید. اکنون قالب را در فریزر قرار دهید تا حلوا سفت شود، در ادامه حلواها را از قالب خارج کنید و روی تارتها قرار دهید.
اگر در یک قالب بزرگ تارت را آماده کرده بودید، برای تزیین آن بهتر است از قیف استفاده کنید. البته میتوانید حلوا را روی سطح قالب پهن نمایید و پس از صاف کردن سطح آن، روی حلوا طرح بیندازید.
↩️ ادامه مطلب:
🌐 yon.ir/MUHQC
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw