✅پیشگیری و درمان کرونا:
🍃براساس روایت رسول خدا #شستن دست قبل و بعد غذا
🍃نمک دریا اول و اخر هر غذا
💠درمان عمومی:
🔰پرهیز از #پرخوری و #پرنوشی
🔰عسل با هفت عدد #سیاهدانه صبح ناشتا
🔰داروی امام #کاظم (ع)
🔰بخور #گلاب
🔰استنشاق
🔰روغن #بنفشه پای کنجد
🔰سیب
🔰پیاز محلی
🔰شلغم
👌درمان های تخصصی تر که براساس شرایط بیمار تجویز میشود.
🆔 @naz_tabiban
واکسن کرونا رو باید روی هیئت دولت آزمایش کرد :
1- اگرزنده ماندند، واکسن ایمن است .
2- اگر فوت کردند ، کشور ایمن است .👌😂
#سکنجبینعنابی
🔸️طرز تهیه:
نیم کیلو عناب را داخل قابلمه ۵ نفره ریخته و مقداری آب روی عنابها ریخته و حدود ۸ تا ۱۰ ساعت با شعله ی بسیار ملایم بجوشانید.
سپس عناب را از الک رد کرده و عصاره گیری کنید.
سرکه و عسل(شکر قهوه ای) را داخل قابلمه ریخته و عصاره ی عناب را به آن اضافه کنید و دوباره روی شعله ی ملایم قرار دهید تا همه ی مواد همگن بشوند و حالت قوام پیدا کند.
🔹️موارد مصرف:
تسکین اعصاب، خاصیت آرامبخش و خوابآور
درمان بیماریهای خونی، تمیز کننده و تصفیه کننده خون
کاهش غلظت خون
بازکننده انسدادهای کلیه و کیسه صفرا
پایین آورنده فشار خون بالا
کمک به دفع سنگ کیسه صفرا
کمک به درمان زودانزالی
سمزادیی و دفع صفرا
پاکسازی و تقویت کبد
تقویت کننده دستگاه گوارش
♦️میزان مصرف:
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری با ۱ لیوان آب خنک میل شود.
روزی ۱ تا ۲ مرتبه
🆔 @naz_tabiban
✅چند نکته از نوره
✍افراد گرمایی که غلبه ی گرما و صفرا دارند دقت داشته باشند که اگر خشکی و پوست خشک دارند ممکن است با زدن نوره یک مقدار بدنشان اذیت شود...لذا بعد از نوره و پایان استحمام؛روغن گل بنفشه ب کل بدن بزنند
📌زیاد و بیش از حد نوره روی بدن نماند ،چرا که حالت بُرندگی روی پوست ایجاد می کند. نوره حاوی ماده ی قوی آرسنیک است و زیاد ماندنش روی بدن باعث اسیب روی پوست میشود.
نوره ب دلیل گرمایی که دارد،روزنه های پوست را باز می کند، موجب خروج سودو و بلغم از عمق بدن و خروج صفرای اضافی از بدن می شود. استشمام بوی نوره ب دلیل ارسینیک، موجب سرطان زدایی و پیگشیری از انواع سرطانهاست
📌نوره ی فاقد آرسینک، خاصیت درمانی ندارد .
🆔 @naz_tabiban
✅فواید شگفتانگیز غذا خوردن با دست
✍ در کف دست و انگشتان، باکتریهای مفیدی وجود دارد که از شما در برابر میکروبهای مضر موجود در محیط محافظت میکنند. وقتی شما با قاشق و چنگال غذا میخورید این باکتریها به رودهتان نمیرسند.
از طرفی دیگر، وقتی شما با دستهایتان غذا میخورید، باکتریهای مفید موجود در انگشتان، به دهان منتقل شده، بلعیده شده و به قسمتهای مختلف بدن میروند. این اتفاق باعث گوارشی_سالم در رودهها شده و جلوی گسترش باکتریهای مضر را در رودهها میگیرد. ضمنا وقتی شما با دستهای خود غذا را لمس میکنید، سیگنالی به مغز ارسال می شود که هورمونها و آنزیمهای گوارشی را ترشح کند.
بسته به نوع غذا، مغز متابولیسم را مدیریت میکند تا عملکرد مناسبی داشته باشد؛ چیزی که برای گوارش بهتر غذا ضروریست.
🆔 @naz_tabiban
✅سوگند به انجیر و زیتون
✍این دو سوگند، به دو گونه میوه با برکت است که بیشتر در سرزمینهای قدس و پیرامون آن، که محلّههای نزول وحی و رستاخیز پیامبران
بوده روییده میشود. انجیر، میوه ای است که دارای مواد و ترکیبات غذایی و دارویی سبک بوده و خوش خوراک است که تازه و خشک، گوشت، هسته و پوستش برای همه و هر سنّی ماکول و گوارا است.
🔴خواص انجیر⇩
ملیّن طبع، محلّل بلغم، مطهّر کلیتین، زایل کننده
سنگ مثانه و جهت کبد و طحال موثر است و در
حدیث آمده: 《قطع بواسیر کند و نقرس را از
بین می برد.》
🔴 و امّا زیتون: ⇩
هم میوه است و هم نان خورشت . هم جنبه ی دوا دارد و روغنی لطیف و کثیر و المنافع دارد که در اکثر غذاها از آن استفاده می شود.
🆔 @naz_tabiban