هیچوقت زندگیتون رو با دیگران مقایسه نکنید
هیچ مقایسه ای بین ماه و خورشید وجود نداره
هر کدومشون وقتش که برسه
میدرخشن.
🌈🌹 @razkadbanoo
زندگی به من یاد داده
برای داشتن آرامش و آسایش
امروز را با خدا قدم بر دارم
و فردا را به او بسپارم...
🌈🌹 @razkadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنام خداوندی که مظهر عشق است
و از ازل تا ابد جاویدان
خدای مهربانم
تو را شکر می کنیم
برای یکروز زیبای دیگر
شکر، برای بوی خوش زندگی
شکر وهزاران شکر
برای وجود ارزشمندعزیزانمان
شکر، برای
سلامتی جسم وجان...
وشکر، برای رزق و روزی حلال
خدایا!
یقین داریم آنچه برای ما،
رقم خواهد خورد،
در دستان قدرت توست ...
پس …
در این صبح زیبا
برای همه لحظات زندگیمان،
آنچه را كه خير و صلاح،
وموجب خشنودی توست،
طلب ميكنیم…
خدایا شکرت که هستی و
برایمان خدایی میکنی ...🌺🍃
#ژله_رنگین_کمان🍭
ژله آبی بلوبری نصف بسته
ژله قرمز انار نصف بسته
ژله سبز سیب نصف بسته
ژله زرد موز نصف بسته
ژله هلو نصف بسته
ژله سفید الوورا 1ونیم بسته
هرژله رو جداگانه با نصف لیوان اب جوش قاطی میکنیم وبعد نصف لیوان اب سرد میریزیم ،،1.5 بسته ژله الوورا را رو با 1.5 لیوان اب جوش قاطی میکنیم و قتی کاملا سرد شد 1لیوان شیر اضافه میکنیم
همه ژله ها رو به ترتیب داخل پیک ها میریزیم و هرلایه که بسته شد لایه بعد و میریزیم
🌈🌹 @razkadbanoo
#باسلوق_ارومیه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
1و نیم پیمانه شیره ی انگور
1 پیمانه نشاسته گل(نشاسته گندم)
آب 2ونیم پیمانه
کمی گلاب
کمی پودر هل
اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون_درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه،البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و گردو هارو کمی فشار بدین داخلش،بعد از خنک شدن نوش جانتون کنید...
🌈🌹 @razkadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین کالباس به شکل گل رز 😍👌
🌈🌹 @razkadbanoo
در عسل، به اندازه ی کافی آب برای زندگی موجودات میکروسکوپی وجود ندارد. به عمین علت است که عسل هیچگاه فاسد نمیشود.
🌈🌹 @razkadbanoo
#خوراک_لوبیای
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
لوبیا چیتی
گوشت
رب گوجه
پیاز
روغن
آبلیموی تازه
ابتدا پیاز فراوون تفت دادم و بعد گوشتاروهم بهمراه پیاز تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودم و سه بار آبش و عوض کرده بودم و به پیازو گوشت اضافه کردم و بعدآب به میزان لازم تا لوبیا و گوشتم بپزه ده دقیقه آخرکمی رب تفت دادم و بهمراه آبلیموی تازه به خورشتم اضافه کردم البته من امروز نارنج تازه رو آب گرفتم و ریختم توش که مزش وعالی کرده بود
🌈🌹 @razkadbanoo