30.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تهچین_گوشت_و_بادمجان
🔹مواد لازم و نکات آشپزی
نکته ۱: برای درست کردن تهچین در قابلمه رویی فقط کافیه قابلمه رو همراه روغن خوب داغ کنی و بعد مواد تهچین رو توش بریزی.
نکته ۲: برای اینکه برنجت شل نشه موقع آبکش کردن باید زندهتر برداریش.
مواد لازم برای پنج نفر:
۴ پیمانه برنج
۷۰۰ گرم گوشت
۳ عدد بادمجون متوسط
۲ عدد پیاز متوسط
۱ پیمانه ماست
نصف لیوان روغن
۴ عدد تخم مرغ
۵ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
زرشک و خلال پسته به میزان دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
@razkadbanoo
هدایت شده از خواص سوره ها وآیات قرآن کریم
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳کوکی🧑🍳
مواد لازم:
کره 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 لیوان
روغن 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک خیلی کم
آرد حدود 5 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
برای تزئین:
کنجد
@razkadbanoo
#لواشک_آلو_قرمز 😋
🔸آلوقرمزاکیلو ،آب۲پیمانه،نمک به میزان لازم. ابتدا آلوها رو بشویید و درصورت تمایل ان ها را نصف کنید و هسته ی انها را جداکنید و همچنین می توانید ازالو کامل استفاده کنید .۲الوهارابه قابلمه منتقل کنید وروی حرارت ملایم اجاق گاز قراردهد نمک و ۲پیمانه اب اضافه کنید تامانع از ته گرفتن شود. ۳،پس از اینکه الوها کاملا له شدن ازروی حرارت بردارید واجازه دهیدکمی خنک شود سپس به وسیله ی گوشت کوب برقی یا مخلوط کن الوهارو پوره کنید اگراز الو کامل وباهسته استفاده کردید الوهارا درون سبد بریزید با پشت قاشق ان هارا نرم کنید تاهسته وپوسته الوجداشودودرنهات به پوره الو حاصل می شود ود سپس روی ظرف سلفون کشیده پهن میکنیم وسپس درمقابل گرمای خورشید قراردهید تا اب لواشک تبخیر شود وخشک شود
@razkadbanoo
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیره انگور
شیره ی انگور رو هم با انگور قرمز هم انگور عسگری درست میکنن، هر ۱۰۰ کیلو انگور حدود ۲۰ کیلو شیره میده، انگورها رو خوب میشوریم و میزاریم ابش بره داخل گونی تمیز میریزیم و با چکمه لگد میکنیم تا ابش گرفته بشه(میتونید بدید بیرون با دستگاه هم ابش رو در بیارن) ما به روش سنتی و اصلیش انجام دادیم😅ابش رو ما از ابکش رد کردیم که تفاله و هسته نره ، اب انگور رو داخل ظرف ریختیم و بهش خاک سفید اضافه کردیم، خاک سفید تو همه جای ایران پیدا میشه اگه دسترسی نداشتید از عطاری ها میتونید بخرید(برای هر ۲۰ کیلو اب انگور ۱ کیلو خاک سفید اضافه میکنیم)اجازه میدیم ۱۰،۱۲ ساعت خام داخل اب انگور بمونه ما شب تا صبح گذاشتیم موند و صبح زود اول خاکی که اومده بود روی شرف رو برداشتیم و بعد دوبار از پارچه رد کردیم تا خوب صاف وزلال بشه بعدش داخل قابلمه بچوشونید تا به غلظت مد نظر برسه
@razkadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش برش هندوانه مجلسی و شیک
😋😋
@razkadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند سرسخت ترین لکه ها و چربی های قابلمه و ماهیتابه رو میشه به راحتی تمیز کرد 💯
@razkadbanoo