🍎🍎🍎
⭕️ با رهبری مناظره کنیم؟
🔹 یکی از مدیران میانی دولت سیزدهم در پاسخ به اشکالات وارده به طرح مولدسازی گفته: بروید با رهبری مناظره کنید!
🔹مشکل از آنجا شروع میشود که بسیاری از مسئولان نظام در ۳ دهه گذشته، مواجب و امکانات ناشی از مدیریت را نوش جان کرده اما مسئولیت و عواقب اقداماتشان را به گردن رهبری انداختهاند! (چون شجاعت بر عهده گرفتن مسئولیت تصمیماتشان را نداشتهاند)
برای این عده، "رهبر" مساوی"ولی" نیست! خاکریزی است که پشت آن سنگر میگیرند تا گلولهها (نقدها، ایرادات و اعتراضات) به جای آنها، به خاکریز اصابت کند!
این عده "فدایی و پیرو" رهبری نیستند بلکه رهبر و جایگاه و شخصیت ایشان را "فدای" منصب و میز و قدرتطلبیشان میکنند! (مثل حسن روحانی که روز جمعه از گرانی بنزین مطلع شد و مسئولیت گرانی را هم به گردن رهبری انداخت!)
🔹 در این میان قحطی "جوانمردی" هم بیداد میکند! نامردها مسئولیت گندها، تخلفات و اشتباهاتشان را هم نمیپذیرند!
❇️ یاد "جوانمردانی" به خیر که جانشان را فدای یک "لبخند حضرت امام" میکردند ...
🔹 علت اصلی بقای چنین موجوداتی در ساختار مدیریتی نظام، مماشات و نگاه محافظهکارانه و غیرانقلابی مسئولان ارشد و سران قوا به این "مدیران غیر مسئول" است!
🔹طرح مولدسازی توسط کارشناسان و مدیران میانی دولت رئیسی تهیه و در نشست سران سه قوه تصویب شده و تایید آن توسط رهبر انقلاب به معنای تایید محتوای آن نیست (چون بدون تایید ولی فقیه این مصوبه قابلیت اجرا نداشته و فاقد ارزش حقوقی است)
تایید رهبری در مصوبه سران سه قوه جهت افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ و طرح مولدسازی، شکلی است و نه محتوایی، همان گونه که تایید یک قانون توسط شورای نگهبان به منزله تایید محتوای آن نیست بلکه نشانه عدم مغایرت آن قانون با شرع و قانون اساسی است.
▪️اگر طرح مولدسازی قابل دفاع است پس کسی (خصوصا تهیهکنندگان آن) نباید از بحث و گفتگو و مناظره درباره آن فرار کند و اگر قابل دفاع نیست هزینه کردن جایگاه و شخصیت رهبر انقلاب برای آن، ظلم فاحش به ولیفقیه و ایمان مردم است!
👤 دکتر کوشکی.
🔹 راز موفقیت .
@razmovafajh
مرتضی آقا تهرانی:
با حضرت آقا دیدار داشتم، از حضرت آقا پرسیدم، "من در جلسات روی چه موضوعی تأکید کنم؛ سیاست؟ اقتصاد؟ سبک زندگی؟
ایشان فرمودند: "بگویید مبلغین روی افزایش #جمعیت کار کنند، بگویید...، بهخاطر کشورشان این کار را بکنند، بهخاطر اسلام!"
🔹 💠🌍💠 راز موفقیت
@razmovafajh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزن قدش 😂😂😍😍
واقعا جدید بود😂😂
👌پ ن :
سادگی...صفا....انقلاب قلب ها
✍ راز موفقیت
@razmovafajh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«با این همه فساد، چطور مسلمان بمانم؟»
🔹 معاویه، پسر عموی حضرت علی علیه السلام را با یک میلیون درهم خرید.
آیا خللی در اسلام حضرت علی وارد می شود؟
#روشنگری
#فساد
🔹راز موفقیت
@razmovafajh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج سعید قاسمی در جمع روحانیون.
به گوش کردنش می ارزه.
البته در دولت بنفش و طراحان سند ۲۰۳۰ انجام شده.
💠🌍💠 راز موفقیت
@razmovafajh
هرکسی پیر شود از بر و رو میافتد
پیر میخانه ما اشرف مخلوقات است...
ماشاالله⚘
لاحول و لا قوة الّا باالله
العلی العظیم
💠🌍💠 راز موفقیت
@razmovafajh
4_5902058244716627402.mp3
1.46M
💠چرا عبادت جوان با ارزش است؟
📼فایل صوتی:۱۶
🎤 استاد #پناهیان
🌴ظهور بسیار نزدیک است🌴
🌺اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
💠🌍💠 راز موفقیت
@razmovafajh
بیشترین دمای جهان انتها ندارد؛
اما تا به امروز کمترین دمای شناخته شده _273 درجه است و هیچ وقت هم نمی تواند به آن حد از سرما رسید،وگرنه بسیاری از قوانین فیزیک نقض خواهند شد
💠🌍💠 راز موفقیت
@razmovafajh
بعد از سقوط عراق، صدام تو یه سوراخ زیر زمینی، نزدیک شهر تکریت مخفی میشه ولی آمریکاییها نمیدونستن کجاست. چطوری پیداش کردن؟ طی بازجوییها متوجه میشن که صدام عاشق یه غذاییه به اسم مسگوف (ماهی کبابی). میرن سراغ ماهی فروشا و از اون طریق پیداش میکنن!
@razmovafajh راز موفقیت 💡
این ایستگاه قطار در ژاپن هیچ ورودی یا خروجی ندارد، آن را به سادگی در آنجا قرار داده اند تا مردم بتوانند در وسط قطار سواری توقف کنند و مناظر را تحسین کنند.
💡 @razmovafajh راز موفقیت 💡
🔻تجلّی «باطن انقلابی» در «اجتماع خیابانی» -۱:
حجّیّت واقعیّت اجتماعی، شکنندگی روایت رسانهای
🖊 #مهدی_جمشیدی
۱. باید واقعیّت اجتماعی را در «متن جامعه» و در نسبت با واقعیّتهای اجتماعی دیگر دید و دچار «جزءنگری» و «تقلیلگرایی» نشد. این راهیپمایی را نیز باید در ظرف شرایطی فهمید و خواند که آن را در بر گرفتهاند. از جمله شرایطی که باید به آن اشاره کرد، تصویری است که در طول ماههای گذشته از «انقلاب» ارائه شد. در این تصویر، انقلاب دارای دو خصوصیّت است: نخست اینکه «ظالم» است؛ چراکه «دیکتاتور» است و نظر و خواست مردم را برنمیتابد و ارادۀ مردم را سرکوب میکند، دیگر اینکه در آستانۀ «فروپاشی» است؛ چون بهشدّت «ضعیف» و «نحیف» شده و دیگر نمیتواند وجود خویش را ادامه بدهد. در اینجا، دو تصویر در کنار یکدیگر نشانده شدهاند: «ظلم» و «ضعف». از آنجا که نظام، ظالم است باید از آن فاصله گرفت و آن را مردمی ندانست و در برابر آن ایستاد، و به دلیل اینکه نسبت به گذشته، سست و زبون شده است، بهراحتی میتوان آن را برچید و «انقلاب در برابر انقلاب»، ممکن است. این «تصویرسازیهای تحریفآلود» و «روایتپردازیهای وارونه»، جمعی را برانگیخت که برآشوبند و اغتشاش به راه اندازند و بهغلط، آن را انقلاب را بخوانند. اینک پس از گذشت چندین ماه و روشنشدن لایههای ناپیدای این جریان، میتوان به طور قاطع گفت که تمام محاسبهها و معادلهها، ناروا و نابجا بودند.
۲. دربارۀ «جامعه» نیز ادّعا میشد که بهشدّت «معترض» و «مخالف» است و سطح نزاعش از انتقادهای جزئی و گلایههای موردی، بسیار فراتر رفته و دیگر اصل نظام را برنمیتابد؛ چنانکه مردم، از انقلاب و ایدئولوژی انقلابی عبور کردهاند و جز جمع ناچیزی، همۀ مردم را باید در صف ساختارشکنان گنجانید و کار نظام را تمامشده دانست. اگر در گذشته میشد با ترمیمهای سطحی و موردی، از تنش جلوگیری کرد و آرامش و اطمینان را به جامعه بازگرداند، امّا اینک جامعه به «نقطۀ جوش» رسیده است و «در آستانۀ انفجار» است. دیگر هیچ وعدهای پذیرفته نیست و جامعه نمیخواهد به سخن حاکمیّت گوش بدهد و استدلالهای آن را بشنود، بلکه کار به مرحلهای رسیده که جز عصیان و سرکشی، راهی نمانده است.
۳. گذشته از انقلابخواهی، راهحلی نیز که پیش روی این کلانمسأله نهاده میشد «تکثّر» بود؛ یعنی نظام باید از معیارها و خطوط قرمز خویش دست بکشد و تنوّع اجتماعی را بپذیرد و جامعه را که خصوصیّت پیوستاری دارد، همانگونه که هست بپذیرد، نه اینکه در آن تصرّف کند و بکوشد وضع هویّتیِ دیگری را پدید بیاورد. ایجاد دگرگونی اجتماعی در راستای غایات ایدئولوژیک، یک آرمان متوهمانه است که جز برانگیختن و عصبیکردن جامعه، هیچ حاصلی ندارد. نظام باید از گذشته خویش عبور کند و آرمانهای انقلابی را از دستور کار خود خارج گرداند و جامعه را به حال خود واگذارد. اصرار بر تصرّف و دستکاری، مخالفتها را بیشتر و متراکمتر میکند و شوق و عطش عبور از نظام را برمیانگیزد. اگر تاکنون بر «انحصارگرایی» تأکید میشد و بخشهای عمدهای از جامعه، «دیگری» و «غیرخودی» قلمداد میشدند، اینک باید همۀ جریانها و نیروها و رگههای اجتماعی را در قالب تکثّر، به رسمیّت شناخت.
۴. در اینجا، «جامعه» و ارادۀ واقعی آن به کانون اختلاف تبدیل شده بود. مسأله این بود که در «باطن جامعۀ ایران» چه میگذرد و مردم چه میخواهند و نسبت به انقلاب، چه موضعی دارند؟ آیا تعلّقات انقلابیِ مردم، همچنان تداوم یافته است یا بدنۀ اجتماعیِ انقلاب، افول کرده است و امروز جز اندکی در کنار انقلاب نماندهاند؟ در مقابل، کسانی میکوشیدند همچنان به «گذشته» ارجاع بدهند و اکنون را تداوم گذشته بشمارند، و کسانی نیز در قالب «رویکرد قیاسی»، تفسیرهای ذهنی و فلسفی از ماهیّت جامعۀ ایران ارائه مینموند، و کسانی نیز به «خُردهواقعیّتهای اجتماعی» استناد میکردند و از آنها نتایج عام و کلّی میگرفتند. در این میان، چاره این بود که یک «رویداد بزرگ»، شکل بگیرد تا به واسطۀ عظمت وجودیاش، روایتگر ماهیّت جامعۀ ایران به شمار آید. فقط یک «واقعیّت اجتماعیِ کلان» است که میتواند همچون یک رویداد آشکارکننده، لایههای ناپیدا و نهفتۀ جامعۀ ایران را عیان کند و هویّتش را بیان نماید. چنین واقعیّتی، قدرت کاشفیّت دارد و میتواند در برابر هر روایتی، مقاومت بورزد. در این حال، فقط باید اینچنین واقعیّت اجتماعیِ پهندامنهای را «ترجمه» و «معنایابی» کرد. اگر خودِ واقعیّت اجتماعی در گسترۀ وسیع، زبان بگشاید، از «صندوق صوّر» خارج خواهیم شد. این «واقعیّتِ مجتمع»، دیگر صامت نیست، بلکه ناطق است و اسرار و ضمایر را روایت میکند.
# راز موفقیت
@razmovafajh