فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دروغ بزرگ درباره الکل و مشروبات الکی از زبان یک متخصص غربی
اسلام ۱۴۰۰ سال پیش ضرر مستی را بیان کرده
غرب الآن فهمیده...
@razmovafajh
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️⚡️⚡️صحبتهای کارشناس و تحلیلگر برجسته عرب در مورد موشک جدید خیبر⚡️⚡️⚡️
اسرائیلی ها می توانند شنا کنند جای دیگری پیدا کنند
@razmovafajh راز موفقیت
📍 رشد ۳۳ درصدی صادرات ایران به اوراسیا در سال گذشته
🔸 براساس آمارهای گمرک ایران، میزان صادرات ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا از ۶۰۰ میلیون دلار در سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ به بیش از یک میلیارد دلار در سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ رسیده بود. این میزان در سال ۱۴۰۱ با رشد ۳۳/۵ درصدی به یک میلیارد و ۴۸۸ میلیون دلار رسیده است.
🔸 قابل ذکر است اتحادیه اقتصادی اوراسیا با معاهده سال ۲۰۱۴ کشورهای بلاروس، قزاقستان، روسیه، قرقیزستان و ارمنستان تشکیل شده که ایران نیز به طور رسمی از سال ۱۴۰۱ به عضویت این سازمان منطقهای پیوسته است.
🇮🇷
🇮🇷 راز موفقیت @razmovafajh 🇮🇷 👆
.
هرچقدرسادهزندگــیکنید بیشترمی توانیدمبارزهکنید آنهایـیکهنتوانستندسادهزندگیکنند نتوانستندمــبارزههمکنند ! - شهیدبهشتی🌱@razmovafajh راز موفقیت
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آشنایی با سواد رسانهای به عنوان سلاح تأثیرگذار در جبهه جنگ نرم
🔹 #سواد_رسانه_ای یکی از مباحث جذاب در حوزه ارتباطات است که اولین بار در سال ۱۹۶۵ توسط مارشال مک لوهان در یکی از کتابهایش با نام «درک رسانه: توسعه ابعاد وجودی انسان» عیناً به کار برده شد. مک لوهان معتقد بود زمانی که دهکده جهانی فرا رسد، باید انسانها به سواد جدیدی به نام سواد رسانهای دست یابند. #سواد_رسانه_ای به عنوان یک اندیشه کلیدی در عصر حاضر و نیز در معنای دسترسی، تجزیه و تحلیل و همچنین تولید ارتباط در شکلهای گوناگون رسانهای، به مخاطبان این امکان را میدهد که به صورتی فعال به سراغ رسانهها رفته، و سعی کنند معنای پیامهایی که با آنها مواجه میشوند را تعبیر و تفسیر کنند. به بیان دیگر ظهور وسایل ارتباطی نوین در عصر جدید باعث شده است مخاطب امروز، بیش از گذشته تحت بمباران رسانهای قرار گرفته و از همینرو حفظ استقلال، اجتناب از انفعال، بهرهمندی از تفکری منتقدانه و به عبارت دیگر افزایش توانایی گزینش، انتخاب و چالش با این موج فراگیر رسانهای برای وی، ارزش و اهمیت بیشتری پیدا کند.
🔹علاوه بر این، مباحث #سواد_رسانه_ای که عمری بیش سه دهه در جهان و حدود از یک دهه در ایران را سپری میکند، به شهروندان این توانایی را میدهد که به مشروعسازی گزینه های سالمتر در رسانهها کمک نمایند؛ چرا که یک شهروند فعال و باسواد میتواند در جهت ایجاد تغییرات اجتماعی مثبت فعال بوده، عکسالعمل خود را در برابر رسانهها اعلام کرده و تنها بیننده صرف نباشد. بر این اساس #سواد_رسانه_ای به مخاطبان گوشزد میکند از اندیشههای سطحی فاصله گرفته و به سمت اندیشههای عمقی حرکت کنند، با تفکری منتقدانه به انتخاب های رسانهای اقدام کرده و در یک کلام، به راحتی افسار اندیشهشان را به دست رسانهها نسپارند؛
🔹بنابراین میتوان گفت #سواد_رسانه_ای سبب میشود جهتیابی فرد با دوراندیشی و درایت و نیز درک موقعیتها همراه شود. البته این در حالی است که متأسفانه خواست اغلب افراد، برخورد یک سویه، انفعالی و غیرهدفمند با رسانههاست. اما گرچه علت عمده برجسته شدن سواد رسانهای در برخی کشورها، در ابتدا، مصون شدن مخاطبان در مقابل تبلیغات تجاری و گاه خشونت و نیز برخی مضامین مضر دیگر بود؛ ولی به تدریج و در راستای حمایت از مخاطبان، جایگاه خود را در محافل علمی نیز پیدا کرد و حتی در برخی از کشورها به عنوان یک ماده درسی در مدارس نیز به رسمیت شناخته شد.
🔹اما #سواد_رسانه_ای در جامعه ما با شکاف بسیار بزرگی مواجه بوده و نه تنها عامه مردم، که بسیاری از نخبگان و دانشگاهیان کشور نیز همچنان با سواد رسانهای بیگانهاند؛ این در حالی است که گسترش هر روزه هجمه های رسانهای غرب علیه ایران، دنبال شدن پروژههای اسلامهراسی، شیعههراسی و ایرانهراسی، گسترش فراوان شبکههای ماهوارهای فارسیزبان و همچنین راهاندازی هر روزه سایتهای اینترنتی، وبلاگها و شبکههای اجتماعی مختلف و در یک کلام، توسعه روزافزون استفاده دشمن از فناوری های نوین، در راستای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران از یک سو و نیز نقش مهم آگاهسازی عامه مردم به عنوان مخاطبان و هدف اصلی این جنگ رسانهای، برای مواجههی فعال و آگاهانه با این رسانهها، در راستای خنثی نمودن نقشههای دشمنان از سوی دیگر، لزوم و اهمیت پرداختن به موضوع سواد رسانهای را به عنوان یکی از مباحث کلیدی در این آگاهسازی و یکی از راهکارهای مهم در مقابله با جنگ نرم دشمن در عصر حاضر ضروری میسازد؛
🔹اما متأسفانه این مقوله همچنان در کشور مغفول مانده و به نگارش چند مقاله، انجام چند مصاحبه، ترجمه تعداد محدودی کتاب و انجام تحقیقاتی اندک، محدود شده و حتی در سطح دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی رسانهای کشور نیز مورد توجه جدی قرار نگرفته است. در هر حال در شرایط فعلی جامعه ما و همچنین دنیا و نیز نقش مهم رسانهها در شکلدهی افکار مخاطب امروز، امید میرود با شناخت بیش از پیش ضرورت پرداختن به موضوع #سواد_رسانه_ای، آموزش این موضوع به عامه مردم که مخاطبان اصلی رسانهها هستند، به صورت جدیتری از سوی دستگاههای ذیربط مورد توجه قرار گیرد.
نویسنده؛ لیلا خانزاده، کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی
@razmovafajh راز موفقیت
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ «اگر من گمراه هستم، تقصیر خداست»
🔥خود قرآن گفته: خدا هرکی را بخواهد ، گمراه میکند (یضل من يشا)
>>> پس جبره و تقصیر من نیست.
#شبهه
🎙پاسخ: مرتضی کهرمی
@razmovafajh راز موفقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قشنگ ترین قایم موشک دنیا😍
ان شاء الله خونه هیچ کس از این نمکدون ها خالی نباشه
@razmovafajh راز موفقیت
یکی از عوامل وحشی شدن طالبان و طمع گروهکهای تجزیهطلب در شرق ایران، پهن کردن فرش قرمز توسط عبدالحمیده
💠💎💠 راز موفقیت
@razmovafajh
🔴 رضا مراد صحرایی در نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس:
تربیتمعلم کبد است، دولت قبل کبد را نابود کرد!
✅خلاء ادراکی، عاطفی، شناختی و ارتباطی بین معلمان و متعلمان اتفاق افتاده است که سبب می شود برخی از معلمان به دلیل عدم آگاهی از تحولات جهان بیرونی نتوانند با نسل امروزی ارتباط بگیرند
🔹 معلمان باید تقویت شوند و دانشآموزان نیز علم را به شیوه مطلوب و مورد نیاز فرا گیرند.
🔹تربیت معلم برای نظام تعلیم و تربیت مانند کبد است که باید مدام خون تازه به آن برساند، اما دولت قبل این کبد را نابود کرد.
.
📌# راز موفقیت
@razmovafajh
🔴رصد_رسانه_هاي_بيگانه
هنری کسینجر در بخش دیگری از یادداشت خود در اکونومیست نوشت: در ارتباط با جنگ اوکراین، اگرچه پوتین دچار خطای محاسباتی شد، اما غرب هم بی تقصیر نبود و طرح عضویت اوکراین در ناتو یک اقدام بی ثبات کننده محسوب می شد. این وضعیت کل روس ها را از غرب و ناتو خشمگین ساخت. به هر ترتیب اکنون باید به این جنگ پایان داد و از وقوع دور جدید درگیری جلوگیری کرد. این ایده غربی ها که ما بدون عضویت اوکراین در ناتو، به تسلیح فوق العاده آن ادامه می دهیم، کاملاً دیوانه وار است. در مقابل باید غربی ها در موقعیت کنونی از سویی پیوستن اوکراین به ناتو را برای محافظت از آن در برابر روسیه عملی کنند و در سوی دیگر اروپایی ها نیز ایجاد یک مرز شرقی با ثبات را با نزدیکی با روسیه طراحی نمایند. نزدیکی به مسکو البته نیازمند یک میانجی قدرتمند است که بدون شک این بازیگر، جمهوری خلق چین می باشد. با وساطت چینی ها امکان مصالحه با روسیه بسیار بالاست.
✅
👇👇👇
🆔 راز موفقیت
@razmovafajh