صوت آقای مافی2.mp3
20.2M
🔶 سخنرانی | فلسفه در قاب سینما؛
نگاهی به آثار روشنفکری ایران
گفتگو با:
👤دکتر #امیررضا_مافی
بخش دوم
همه ایدههای فلسفه غرب فروپاشیده 01:28
نقد به روشنفکران ایرانی 03:44
ما به چه سطح اندیشهای نیازمندیم؟ 04:30
بررسی سینمای مهرجویی 7:18
با ملاصدرا فلسفه در ایران تمام اما در غرب شروع میشود 12:00
در ایران مدرنیته تزریقی بود 15:05
مهرجویی بعد از انقلاب 26:43
امروز عصر تصویرگری است 32:55
قطبیدگی شدید جامعه محصول فقدان متفکر است 33:50
من ته روشنفکری را دیدهام! 37:41
سینمای ما تهی از معناست 41:09
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
CQACAgEAAx0CVG8vXwACBZZjHq00-gTJ4WcAAU4ZBq6RGbYuPvUAAgkAA7wQuEwZSR90nyzMmykE.mp3
7.47M
#طبع_و_مزاج_در_انتخاب_همسر
🌸 پاسخ استاد پوراحمد
☘قسمت دوم☘
🌺آموز شی زناشویی درروایت و احادیث ائمه (ع)🌺
💠احادیث ائمه درباره روش آمیزش و رابطه جنسی💠
💠(امام صادق(ع)، فروع کافی ج۵ ص۵۰۰) آن گاه وضو سازید، تن و روان خویش را طراوت بخشید، رو به خدای مهربان کنید و دو رکعت نماز عشق به جای آورید. به عروس خود نیز بگویید همین کار را بکند.
💠(امام صادق(ع)، مکارم الاخلاق ص ۲۳۹)💠 پیش از این که با عروس خویش به بستر زفاف بروید، هدیهای به وی بدهید، با این کار عشق و آرامش را به او هدیه کردهاید. 💠(امام صادق(ع)، وسائل الشیعه ج۲۱۵ ص۱۲)💠
آمیزش مکن مگر اینکه با همسرت بسیار بازی کنی و سینههایش را آرام بفشاری، وقتی چنین کنی آمادگی لازم را برای در آمیختن پیدا میکند. در این حالت، شهوت از صورت و چشمان او نمایان میشود و از تو همان میطلبد که تو از وی میخواهی.
📚(امام رضا(ع)، سفینه البحار، ج۱، باب الجمع)
#احکام_زناشویی
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
﴾﴿کپی بدون صلوات شرعا جایز نیست ﴾﴿
♥️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم ♥️
🍃🌸الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🌸🍃
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی میگن خدا برات یه فرشته از بهشتش فرستاده یعنی همین
🤗🤗😍🥰🥰
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️️ پیشبینی حاج قاسم از نحوه آزادسازی قدس...
┅═✧✺💠✺✧═┅
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابحال به پروسه #زوال_حجاب دقت کردین؟
جنگ نرمی که آروم آروم واژگان و تعاریف رو تغییر داد!
البته انتهای این کلیپ مهمترین علتشو گفتم...
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
دیشب پیامکی از سید حسن نصرالله به اسراییلیها رسید
با عزیزانتان خداحافظی کنید؛ اما نگران نباشید. چند ساعت دیگر آنها را در جهنم در آغوش خواهید گرفت
┄┅═✧☫✧═┅┄
#خبری_تحلیلی_حزبالله
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥انفجار پیجر های لبنان رو دیدید؟
🔺همین کار رو میتونن با واکسن هم انجام بدند
#سلامت هم سیاسیه و هم #امنیتی
🔴 پ.ن فقط سطح فکری تحلیلی معاون وزیر بهداشت دولت دوازدهم رو ببینید...
با همین سطح فکری داغون کشور رو دچار معضل جمعیتی کردید
┄┅═✧☫✧═┅┄
#خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر دیدید کسی گفت: کاش برمیگشتیم به قبل انقلاب این ویدیو رو نشونش بدید..!
⭕️ وضعیت مردم تهران پیش از انقلاب به روایت یک مستند اسرائیلی
😵 اکثریت فقیر و عده ای کم ثروتمند .؟
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ فناوری ها انفجار پیجرها و بیسم ها...
چهار واحد اطلاعات فوق استراتژیک، توسط استاد حسن عباسی
با دقت کنید گوش کنید
این اطلاعات برای ۱۲سال پیش هست!
#غزه
🥀🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
🔻حجاب و قدرت سیاسی -۳
اصلاحطلبیِ لیبرال و تساهلوتسامح
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. در دورۀ سازندگی، سیاستهای اقتصادی بیش از هر چیز، موجبات گذار از فرهنگ اسلامی و انقلابی را فراهم کرد و در عرصۀ غیررسمی نیز، لیبرالها در محافل روشنفکری و دانشگاهی، جهتگیری جدیدِ فرهنگی را صورتبندی کردند، اما در دولت اصلاحات، بازاندیشی فرهنگی از درون دولت آغاز شد و خودِ دولت، روند استحالۀ هویّتی را در پیش گرفت. نیروهای فکری و سیاسیای که در دورۀ سازندگی، بیشتر در بیرون از قدرت سیاسی بودند و اندیشهورزی و فکرپردازی میکردند، اینک به ساخت قدرت دست یافته بودند و میتوانستند به طور مستقیم، لیبرالیسم فرهنگی را محقّق کنند. دولت اصلاحات، زیربنای روشنفکری داشت؛ روشنفکریِ شبهدینی که دل در گرو تجدّد داشت و میخواست از طریق توسعۀ سیاسی، طرح دموکراسیسازی را در ایران اجرا کند. یکی از شاخههای اصلیِ طرح دموکراسیسازی، فرهنگ بود. برایناساس، اندیشۀ «تساهلوتسامح» بهعنوان کلیدواژۀ این دولت شایع گشت. این تعبیر، ترجمۀ اصطلاح تلرانس است که بیتفاوتی و رواداری در برابر عقاید و رفتارهایی که از نظر دیگران، ناصواب پنداشته میشوند را دربرمیگیرد. نیروهای فکریِ اصلاحات، تلاش میکردند که تساهلوتسامح را با مدارای اسلامی، تطابق بدهند، اما حقیقت این است که تساهلوتسامح، ریشه در «نسبیاندیشیِ ارزشی» داشت؛ چنانکه به طور کلّی، ارزشها را واقعی نمیانگارد و به همین سبب، اغماض در مقابل ارزشهای دیگران را تجویز میکند.
[دوّم]. سیاستهای لیبرالیستی در حوزۀ فرهنگ، با شتاب فراوان آغاز شد و بیش از هر چیز، در قالب روزنامههایی که بعدها، روزنامههای زنجیرهای خوانده شدند، بروز یافت. در این مطبوعات، همۀ ارزشهای اسلامی و انقلابی به گونهای موذیانه و نامعرفتی، به چالش کشیده میشدند و روزانه، موجی از شبهه و اشکال و تردید دربارۀ آنها رواج داده میشد. در دانشگاه و سینما نیز همین وضع جاری بود. جریان روشنفکری، احساس میکرد که اکنون به واسطۀ بدنۀ اجتماعیِ خویش، میتواند نظام سیاسی را وادار به عقبنشینی فرهنگی کند و همۀ گذشتۀ هویّتی انقلاب را تغییر بدهد. ازاینرو، شفاف و بیپروا، حملهها و اصطکاکها و تضادها را در پی گرفت و بیتعارف، لیبرالیسم و بازتفسیر اسلام و انقلاب بر مبنای لیبرالیسم را در دستورکار خویش قرار داد. بذرهای این سیاست، در دورۀ سازندگی کاشته شده بودند و محمد خاتمی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سازندگی - که تا سال هفتاد و یک در قدرت بود - همین سیاست را اجرایی میکرد، اما اینک جریان روشنفکریِ سکولار به واسطۀ ارجاع به انتخابات، خود را صاحب حق میشمرد و ساختارشکنیهای گستردهاش را بخشی از مطالبات مردم معرفی میکرد. اینکه آیتالله خامنهای از «واگراییهای دهۀ هفتاد» سخن میگویند، از جمله همین سیاستها را نیز شامل میشود؛ سیاستی که بر مفاهیمی همچون «نفی خشونت»، «تساهلوتسامح»، «مدارا»، «تکثرگرایی»، «تحمل مخالف»، «زنده باد مخالف من»، «ایران برای همۀ ایرانیان»، «تعدّد قرائتها از دین» و ... تکیه داشت. در واقع، سه ضلع در کنار یکدیگر نشستند و انقلاب را در تنگنا قرار دادند: یکی «لیبرالیسم اقتصادی» در دورۀ دولت سازندگی که اشرافیّت و تکنوکراتیسم و دنیاطلبی و ثروتهای بادآورده و مادّیاندیشی را پدید آورد؛ دیگری «لیبرالیسم معرفتی» که در حلقۀ کیان دنبال میشد و میکوشید معرفت دینی را متزلزل و سیّال نشان بدهد و روایت پروتستانی از اسلام را شایع گرداند و قطعیّت و مقاومت و مبارزه و خلوص و ایمان و علم دینی و ... را بزداید؛ و در نهایت، «لیبرالیسم سیاسی» که در دولت اصلاحات، جامۀ توسعۀ سیاسی به تن کرد و دموکراسی سکولار را بر اسلام سیاسی ترجیح داد.
[سوّم]. روشن است که ترکیب یادشده که در قالب رسانههای غیررسمی و سیاستهای رسمی دنبال میشد، تغییرات گستردهای را در فرهنگ عمومی پدید خواهد آورد و چنین نیز شد. در این مدّت، طرح استحاله از تحوّل اندیشهای آغاز شد و دانشگاه به عنوان مبدأ انتخاب گردید و نیروهای پیشران روشنفکری، حلقهها و مباحث خود را بسط دادند و بخشهایی از جامعه را به تصرّف خود درآوردند. بهاینترتیب، سبک زندگیِ اسلامی و انقلابی، ضربههای سهمگین خورد و جامعه دچار گسست و شکاف درونی شد. از جمله دربارۀ حجاب، شیب گریز از الگوهای ارزشی، ناگهان تند شد و افزون بر حجاب، مناسبات و ارتباطات نامشروع نیز جلوههای بسیار بیشتری یافت. در واقع، این احساس و درک به جامعه القا شد که دورۀ انقلابیگری به سر آمده و اکنون اصلاح در دستورکار قرار گرفته و اصلاح نیز به این معنی است که چون در گذشته، تنگنظری فرهنگی صورت گرفته و سلایق به عنوان ارزشها بر جامعه تحمیل شدهاند، باید اکنون، گشادهدستی کرد و فضای اجتماعیِ باز پدید آورد و تکثّر را به رسمیّت شناخت.
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتظار اینو نداشتم
اما چقدر خوشحال هستند
اصلا ترحم نیاز نیست
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸