پیشنهاد محمد علی ابطحی (معاون پارلمانی خاتمی) به پزشکیان: مخبر را معاون اول خود نگهدارید
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
پزشکیان فاتح جدید پاستور - @mrtahlilgar.mp3
10.78M
🔗 پزشکیان فاتح جدید پاستور / ناگفته هایی از مرید آیت الله / آینده چگونه است؟
🎙 حدود چهل روز قبل مردی که قبلا رد صلاحیت شده بود در کمال ناباوری ثبت نام کرد و در حالی که شاید تصور نمیکرد تایید هم شود حالا رئیس جمهور ماست. مسعود پزشکیان کیست؟ چگونه رئیس جمهور شد؟ رابطه او با رهبر انقلاب چگونه بوده است؟ آینده با او چگونه خواهد بود؟ پزشکیان را بیشتر بشنایبد.
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
🔻اصلاحطلبان و یک سبد «رأی ضعیف»
🖊مهدی جمشیدی
برخلاف تصویری که اکنون از سوی اصلاحطلبان در حال ساختهشدن است، آنها نتوانستند صدای معترضان و خاموشان جامعه باشند و چشمها را به سوی خود، خیره کنند و رأیِ بامعنا و پُرمایهای را به دست آورند. این گزاره، مبتنی بر چند دلیل است:
[یکم]. «پنجاه درصد» از جامعه در انتخابات شرکت نکردند، درحالیکه اصلاحطلبان مدعی بودند که عدممشارکت این بخش از جامعه، به دلیل تنگنظریهای شورای نگهبان در تأییدصلاحیتها و حذف گزینههای اصلاحطلب است. اکنون مشخص شد که حتی اگر یک گزینۀ اصلاحطلبِ حداکثری نیز در میدان باشد و حتی اگر همۀ سرمایههای انسانی و رسانهای و ساختاریِ اصلاحطلبان نیز به صحنه بیایند، حاصلش بسیار اندک خواهد بود. پس مسألۀ «مشارکت»، ارتباطی با «تکثّر نامزدها» ندارد و اینگونه نیست که اگر از جریان اصلاحات، کسانی در معرکۀ انتخاب مردم باشند، مشارکت حداکثری نیز تحقّق خواهد یافت. میان تکثّر نامزدها و مشارکت حداکثری، ارتباطی وجود ندارد و ریشۀ مشکل را باید در جای دیگری جُست. آن بخش منفعل و خاموش جامعه نیز، اصلاحطلبان را نمیپذیرند و آنها را نمایندۀ خود نمیدانند و حضور آنها به عنوان نامزد، نمیتواند موجب تولید انگیزه و اراده بشود.
[دوّم]. از این گذشته، اصلاحطلبان حتی در چهارچوب گفتارِ «اثباتی» و «معطوف به خودشان» نیز نتوانستند بدنۀ اجتماعی را بسیج کنند، بلکه کوشیدند از طریق تصویرسازی وارونه و غیراخلاقی از سعید جلیلی، رأیسازی کنند. رأی آنها، بیش از آنکه رأی به خودشان باشد، ریشه در نفیهای هیجانی و انکارهای رسانهای داشت. اگر آنها این شگرد ناجوانمردانه را در پیش نمیگرفتند و از جلیلی، چهرۀ جنگطلب و ویرانگر نمیساختند و این بخش از جامعه را نسبت به او دچار بیم و هراس نمیکردند، چند میلیون ریزش رأی میداشتند. پس بخشی از رأی به آنها، «رأی به آنها» نبوده، بلکه «نه به دیگری» بوده است و این «نه» نیز، مبتنی بر توهم و دروغی بوده که القاء شده است.
[سوّم]. دیگر اینکه «شانزدهونیم میلیون رأی» در نسبت با انتخاباتهای قبلی، رقم بالایی نیست و نشان میدهد که ظرفیت اجتماعیِ اصلاحطلبان، بهشدّت کاهش یافته است. شهید رئیسی در انتخابات سال ۹۶، با شانزده میلیون رأی، نفر دوم شد و در انتخابات سال ۱۴۰۰ با هجده میلیون رأی، نفر اوّل. بنابراین، حاصل آنهمه غوغای انتخاباتیِ اصلاحطلبان، معجزۀ انتخاباتی نبود، بلکه فقط یک «رأیِ متوسط به پایین» شکل گرفت که از دورههای قبلی نیز کمتر بود. پزشکیان نمیتواند ادعا کند که با این رأی، «نمایندۀ بخش عمدۀ جامعه» است، بلکه رأی او، فقط زمینۀ انتقال قدرت را فراهم کرده است. همین و نه بیشتر. این رأی، معنای اجتماعیِ جدّی و گستردهای ندارد و نازل و کممایه است، اما مطابق قانون، وی رئیسجمهور است. پس سخنگفتن از «رفراندوم»، در انتخابی که نتیجهاش «شانزدهونیم میلیون رأی» بوده، مایۀ تمسخر است.
[چهارم]. رأی پزشکیان، برخاسته از «تحریک قومیّتی» بوده و این به دلیل آن بوده که وی و جریان انتخاباتیاش کوشیدند مسألۀ قومیّت را عمده و برجسته کنند. اما روشن است که رأی قومیّتی، بیارزش و نازل است؛ چون بر «عقلانیّت سیاسی» تکیه ندارد و فقط از «تعصّب» برمیخیزد. تحریک قومیّتها و نشاندن خویش بر روی گسل قومیّتی، رأیساز است، اما رأیِ «سیاسی» و «خردمندانه» نیست. اگر انتخابات، عرصۀ رقابت نظریهها و رویکردها و شایستگیها و فضیلتهاست، پس باید انگیزههای سخیف از قبیل انگیزههای قومیّتی، کنار نهاده شوند و رأیدهنده، با عقلانیّت و بر اساس شایستگی انتخاب کند. برخی قومیّتها در این انتخابات، چهرۀ ناموجّه و نامعقولی از خود نشان دادند و اسباب ملامت و تحقیر خود را فراهم کردند. تفاخر و ترجیح قوممدارانه، از هر قومی که باشد، نارواست و به معنی نادیدهانگاشتن امر ملّی و رشدنیافتگی سیاسی و فقر استدلال عقلانی است.
[پنجم]. سعید جلیلی توانست «سیزدهونیم میلیون رأی» را به دست آورد؛ یعنی تنها «سه میلیون رأی» با پزشکیان فاصله داشت. این فاصله، ناچیز است و «عدماجماع» و «دوتکهگی» را نشان میدهد. پس جامعه، به یک سو نغلتیده و وزنۀ یک طرف، سنگین نشده، بلکه این وضع، بیشتر بیانگر فاصلهسازیِ احساسی و لحظۀ آخر است. پزشکیان نتوانسته به یک جریان اجتماعیِ وسیع و اکثری تبدیل بشود و تفاوت محسوس ایجاد کند، بلکه با اندکی تفاوت به قدرت دست یافته است. در مقابل، رأی بالای جلیلی، هرچه که کمرمقی و ناتوانی پزشکیان را نشان میدهد، از وجود یک پایگاه اجتماعیِ تثبیتشده و وفادار و قوی برای جلیلی نیز سخن میگوید. او اینک به یکی از گرانیگاههای سیاسیِ جامعۀ ایران تبدیل شده و بهراستی، قدرت اثرگذاری و اجماعسازی دارد.
.....
.....➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
چرا سعید جلیلی شکست خورد؟ - @mrtahlilgar.mp3
15.9M
🔗 چرا سعید جلیلی شکست خورد؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ / درس انتخابات برای پایداری
🎙 پایان انتخابات 1403 با محقق شدن همه ی پیش بینی ها و شکست سعید جلیلی در برابر نامزدی که احتمال 99 درصد میرفت حتی تایید صلاحیت هم نشود/ چرا جلیلی شکست خورده؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ او و حلقه ی اطرافش چه درس هایی باید از این شکست بگیرند؟ درس انتخابات برای پایداری...
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
علت تنها ماندن حضرت مسلم(ع) در کوفه - حجت الاسلام کاشانی.mp3
820.3K
آن لحظه ای که مسلم آمد با ۲۰ هزار نفر جلوی کاخ کوفه، جمعیت داخل کاخ ۳۰۰ نفر بود
اما اینها قبلا سرطان تعلق را در مردم کاشته بودند
تا دیدند صدا زیاد است از درب مخفی کاخ خارج شدند و گفتند روئسای قوم را خبر کنید.
بهشون گفت: از هر گروه فامیلی یک نفر با مسلم باشد حقوق کل فامیل قطع است.
بعد شما می بینید عمه می آید برادر زاده اش را میبرد و میگوید: تو میخواهی خرابکاری کنی بچه های مرا چرا از نان خوردن می اندازی؟
خاله می آید خواهر زاده را میبرد.
مادر می آید بچه را می برد.
همسر می آید شوهر را میبرد.
بابا می آید فرزند را میبرد.....
چون دیگر درگیری زیاد شد
بحث این نبود که خودم میروم میجنگم
بحث این بود: من اگر بروم بجنگم ۱۰۰ نفرم که فامیل نزدیک من هستند حقوقشان قطع میشود....
لذا یکی یکی گفتند: الحمدلله ۲۰ هزار نفر زیاد است حالا اگر ما هم نباشیم چیزی نمیشود
میرویم ، نیاز شد بر میگردیم
و مسلم اینگونه بود که تنها ماند...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۷ تیر ۱۴۰۳
.
🍃🍂
حال بیمار!
(گفت و شنود)
گفت: چه خبر؟!
گفتم: دشمنان بیرونی و برخی از پادوهای داخلی آنها ادعا میکردند که انتخابات در ایران «مهندسی شده»! است
و
هرکس را خودشان بخواهند از قبل تعیین میکنند و بدون توجه به رای مردم او را بر کرسی ریاست جمهوری مینشانند!
گفت: ولی سابقه ۴ دهه انتخابات ریاست جمهوری در ایران عکس این دیدگاه را نشان میدهد.
در همین انتخابات اخیر میگفتند آقایان قالیباف و جلیلی از قبل انتخاب شدهاند ولی آقای پزشکیان با رای مردم به ریاست جمهوری انتخاب شد.
گفتم: اگر چه ما در همه زمینهها پیشرفت داشتهایم ولی باید اعتراف کنیم که از اپوزیسیون شانس نیاوردهایم!
در بسیاری از کشورها گروههای اپوزیسیون از جماعتی هوشمند و صاحبنظر تشکیل شده ولی گروههای اپوزیسیون ما از یک مشت اجق وَجق کاسهلیس تشکیل شده است که بدون اجازه سرویسهای اطلاعاتی دشمنان آب هم نمیخورند!
گفت: ایول! درباره همین ادعای مهندسی انتخابات هم گروههای سلطنتطلب و تروریست و... خارج کشور با برخی از پادوهای داخلی دشمن هماهنگ بودند.
گفتم: شخصی مریض شده بود. دوتا شارلاتان که خودشان را پزشک جا زده بودند برای معاینه او آمدند.
هردو دستشان را زیر پتو بردند که نبض او را بگیرند و بعد از دقایقی گفتند حال بیمار بسیار وخیم است! بیمار خندهای کرد
و گفت؛ احمقها! زیر پتو نبض همدیگر را گرفتهاید!
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۷ تیر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این چرا اینجوری میکنه😐😐😐😐
بعد یکی بود به امیر عبدالهیان عزیزمون میگفت عشق دوربین😡
➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
#شهید_تهمت
دوستت داریم مرد مظلوم با بصیرت❤️
➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
۱۷ تیر ۱۴۰۳
4_5938180195281273208.mp3
12.82M
🏴خدایا ای کاش دوباره برخیزم..!!
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍
۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۷ تیر ۱۴۰۳