فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غرنزن قررررربدده
تلنگری به ما حزب اللهی ها
۱- اجماع یا اقناع؟
مشکل اصلی جریان انقلابی در ایران این نیست که نتوانست در انتخابات بر یک گزینه «اجماع» کند بلکه اینست که نتوانست جامعه را «اِقناع» کند.
«جریان انقلابی» نتوانست مردم را «قانع» کند که ما، «کارآمدتر و پاکتر» از «جریان غیرانقلابی» هستیم.
حالا فرض کنید آرای قالیباف و جلیلی در مرحله اول را با هم جمع بزنیم مجموعاً حدود ۱۳ میلیون یعنی ۲۲ درصد واجدان شرایط شرکت در انتخابات خواهد شد یعنی بیش از هفتاد درصد جامعه در مسیر دیگری قدم بر میدارند.
۲ - ضعف رسانه های انقلابی
ما مدتهاست ضعف اِقناعی و رسانهای داریم. توان «قانع کردن مردم» را نداریم. گویی هنوز زبان مشترک برای گفتگو با مردم خود را نیاموخته ایم.
امروزه حتی بسیاری از متدینها هم اعتماد کافی به فعالان رسانه ای حزب اللهی ندارند. نشر مطالب احساسی برای تشویق مردم به حمایت از جریان انقلابی هم کاری از پیش نبرد چون محتوا و ادبیات و سبک مطالب ما به نحوی بود که اکثریت قاطع جامعه ایرانی را تکان نمیداد.
ما دچار ضعف در زبان مشترک برای گفتگو با اکثریت جامعه هستیم ولی نمیخواهیم این واقعیت را بفهمیم.
نفوذ و اعتبار رسانه های انقلابی کاهش یافته ولی رسانه های دشمن به مقبولیت و اعتبار نسبی در میان برخی از اقشار دست یافته اند.
تصویر ترسناک و غیرواقعی که رسانه های دشمن از دکتر جلیلی ارایه کردند موجب اشتباه اکثریت شد تا از ترس تصویر خیالی و زشتی که از دکتر جلیلی وانمود شده بود به پزشکیان پناه ببرند.
۳ - سخنگویان تندروی جریان انقلابی
ادبیات تند، تهاجمی و تخریبی افرادی همچون حمید رسایی و ... نه تنها وحدت بین جریان انقلابی را به شدت مخدوش کرد بلکه در مواردی باعث هراس اکثریت مردم از کل جریان انقلابی شد.
حضور چنین افرادی به عنوان سخنگویان جریان انقلابی، تصویری وحشتناک از کل جریان انقلابی در ذهن اکثریت شکل داد.
هراس و بدبینی که در اکثریت جامعه نسبت به دکتر جلیلی ایجاد شد در مرحله دوم به افزایش ۱۰ درصدی مشارکت به سود پزشکیان انجامید.
۴ - تقابل با اکثریت به جای گفتگوی همدلانه
جریان انقلابی هنوز در مواردی درک نمیکند که باید راه مدارا، رِفق و گفتگوی همدلانه با اکثریت جامعه را برگزیند و تقابل با اکثریت، موجب لجبازی خواهد شد.
همچنین تفاوت میان «فقه فردی» با «فقه حکومتی» و «توجه به اولویتها در حکمرانی» برای بسیاری از حزب اللهی های ما حل نشده است. به خاطر همین است که بسیاری از ما هنوز هم ورود خانمها به استادیوم را از گناهان نابخشودنی شهید رییسی می پنداریم.
اگر مسأله حجاب حل نمیشود یک علتش همین است که در «إقناع کردن» ضعف داریم. ادبیات پدرانه و دلسوزانه رهبر معظم انقلاب و سردار دلها حاج قاسم سلیمانی درباره بدحجابان را با ادبیات برخی تندروهای جریان انقلابی که اخیرا به مجلس راه یافته اند، مقایسه کنید.
بسیاری از کسانی که در فتنه زن زندگی آزادی در تقابل با نظام قرار گرفتند، این بار صدای خود را با رأی به پزشکیان به گوش نظام رساندند.
۱۴۰۳/۰۴/۱۶
پیشنهاد محمد علی ابطحی (معاون پارلمانی خاتمی) به پزشکیان: مخبر را معاون اول خود نگهدارید
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
پزشکیان فاتح جدید پاستور - @mrtahlilgar.mp3
10.78M
🔗 پزشکیان فاتح جدید پاستور / ناگفته هایی از مرید آیت الله / آینده چگونه است؟
🎙 حدود چهل روز قبل مردی که قبلا رد صلاحیت شده بود در کمال ناباوری ثبت نام کرد و در حالی که شاید تصور نمیکرد تایید هم شود حالا رئیس جمهور ماست. مسعود پزشکیان کیست؟ چگونه رئیس جمهور شد؟ رابطه او با رهبر انقلاب چگونه بوده است؟ آینده با او چگونه خواهد بود؟ پزشکیان را بیشتر بشنایبد.
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
🔻اصلاحطلبان و یک سبد «رأی ضعیف»
🖊مهدی جمشیدی
برخلاف تصویری که اکنون از سوی اصلاحطلبان در حال ساختهشدن است، آنها نتوانستند صدای معترضان و خاموشان جامعه باشند و چشمها را به سوی خود، خیره کنند و رأیِ بامعنا و پُرمایهای را به دست آورند. این گزاره، مبتنی بر چند دلیل است:
[یکم]. «پنجاه درصد» از جامعه در انتخابات شرکت نکردند، درحالیکه اصلاحطلبان مدعی بودند که عدممشارکت این بخش از جامعه، به دلیل تنگنظریهای شورای نگهبان در تأییدصلاحیتها و حذف گزینههای اصلاحطلب است. اکنون مشخص شد که حتی اگر یک گزینۀ اصلاحطلبِ حداکثری نیز در میدان باشد و حتی اگر همۀ سرمایههای انسانی و رسانهای و ساختاریِ اصلاحطلبان نیز به صحنه بیایند، حاصلش بسیار اندک خواهد بود. پس مسألۀ «مشارکت»، ارتباطی با «تکثّر نامزدها» ندارد و اینگونه نیست که اگر از جریان اصلاحات، کسانی در معرکۀ انتخاب مردم باشند، مشارکت حداکثری نیز تحقّق خواهد یافت. میان تکثّر نامزدها و مشارکت حداکثری، ارتباطی وجود ندارد و ریشۀ مشکل را باید در جای دیگری جُست. آن بخش منفعل و خاموش جامعه نیز، اصلاحطلبان را نمیپذیرند و آنها را نمایندۀ خود نمیدانند و حضور آنها به عنوان نامزد، نمیتواند موجب تولید انگیزه و اراده بشود.
[دوّم]. از این گذشته، اصلاحطلبان حتی در چهارچوب گفتارِ «اثباتی» و «معطوف به خودشان» نیز نتوانستند بدنۀ اجتماعی را بسیج کنند، بلکه کوشیدند از طریق تصویرسازی وارونه و غیراخلاقی از سعید جلیلی، رأیسازی کنند. رأی آنها، بیش از آنکه رأی به خودشان باشد، ریشه در نفیهای هیجانی و انکارهای رسانهای داشت. اگر آنها این شگرد ناجوانمردانه را در پیش نمیگرفتند و از جلیلی، چهرۀ جنگطلب و ویرانگر نمیساختند و این بخش از جامعه را نسبت به او دچار بیم و هراس نمیکردند، چند میلیون ریزش رأی میداشتند. پس بخشی از رأی به آنها، «رأی به آنها» نبوده، بلکه «نه به دیگری» بوده است و این «نه» نیز، مبتنی بر توهم و دروغی بوده که القاء شده است.
[سوّم]. دیگر اینکه «شانزدهونیم میلیون رأی» در نسبت با انتخاباتهای قبلی، رقم بالایی نیست و نشان میدهد که ظرفیت اجتماعیِ اصلاحطلبان، بهشدّت کاهش یافته است. شهید رئیسی در انتخابات سال ۹۶، با شانزده میلیون رأی، نفر دوم شد و در انتخابات سال ۱۴۰۰ با هجده میلیون رأی، نفر اوّل. بنابراین، حاصل آنهمه غوغای انتخاباتیِ اصلاحطلبان، معجزۀ انتخاباتی نبود، بلکه فقط یک «رأیِ متوسط به پایین» شکل گرفت که از دورههای قبلی نیز کمتر بود. پزشکیان نمیتواند ادعا کند که با این رأی، «نمایندۀ بخش عمدۀ جامعه» است، بلکه رأی او، فقط زمینۀ انتقال قدرت را فراهم کرده است. همین و نه بیشتر. این رأی، معنای اجتماعیِ جدّی و گستردهای ندارد و نازل و کممایه است، اما مطابق قانون، وی رئیسجمهور است. پس سخنگفتن از «رفراندوم»، در انتخابی که نتیجهاش «شانزدهونیم میلیون رأی» بوده، مایۀ تمسخر است.
[چهارم]. رأی پزشکیان، برخاسته از «تحریک قومیّتی» بوده و این به دلیل آن بوده که وی و جریان انتخاباتیاش کوشیدند مسألۀ قومیّت را عمده و برجسته کنند. اما روشن است که رأی قومیّتی، بیارزش و نازل است؛ چون بر «عقلانیّت سیاسی» تکیه ندارد و فقط از «تعصّب» برمیخیزد. تحریک قومیّتها و نشاندن خویش بر روی گسل قومیّتی، رأیساز است، اما رأیِ «سیاسی» و «خردمندانه» نیست. اگر انتخابات، عرصۀ رقابت نظریهها و رویکردها و شایستگیها و فضیلتهاست، پس باید انگیزههای سخیف از قبیل انگیزههای قومیّتی، کنار نهاده شوند و رأیدهنده، با عقلانیّت و بر اساس شایستگی انتخاب کند. برخی قومیّتها در این انتخابات، چهرۀ ناموجّه و نامعقولی از خود نشان دادند و اسباب ملامت و تحقیر خود را فراهم کردند. تفاخر و ترجیح قوممدارانه، از هر قومی که باشد، نارواست و به معنی نادیدهانگاشتن امر ملّی و رشدنیافتگی سیاسی و فقر استدلال عقلانی است.
[پنجم]. سعید جلیلی توانست «سیزدهونیم میلیون رأی» را به دست آورد؛ یعنی تنها «سه میلیون رأی» با پزشکیان فاصله داشت. این فاصله، ناچیز است و «عدماجماع» و «دوتکهگی» را نشان میدهد. پس جامعه، به یک سو نغلتیده و وزنۀ یک طرف، سنگین نشده، بلکه این وضع، بیشتر بیانگر فاصلهسازیِ احساسی و لحظۀ آخر است. پزشکیان نتوانسته به یک جریان اجتماعیِ وسیع و اکثری تبدیل بشود و تفاوت محسوس ایجاد کند، بلکه با اندکی تفاوت به قدرت دست یافته است. در مقابل، رأی بالای جلیلی، هرچه که کمرمقی و ناتوانی پزشکیان را نشان میدهد، از وجود یک پایگاه اجتماعیِ تثبیتشده و وفادار و قوی برای جلیلی نیز سخن میگوید. او اینک به یکی از گرانیگاههای سیاسیِ جامعۀ ایران تبدیل شده و بهراستی، قدرت اثرگذاری و اجماعسازی دارد.
.....
.....➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
چرا سعید جلیلی شکست خورد؟ - @mrtahlilgar.mp3
15.9M
🔗 چرا سعید جلیلی شکست خورد؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ / درس انتخابات برای پایداری
🎙 پایان انتخابات 1403 با محقق شدن همه ی پیش بینی ها و شکست سعید جلیلی در برابر نامزدی که احتمال 99 درصد میرفت حتی تایید صلاحیت هم نشود/ چرا جلیلی شکست خورده؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ او و حلقه ی اطرافش چه درس هایی باید از این شکست بگیرند؟ درس انتخابات برای پایداری...
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
علت تنها ماندن حضرت مسلم(ع) در کوفه - حجت الاسلام کاشانی.mp3
820.3K
آن لحظه ای که مسلم آمد با ۲۰ هزار نفر جلوی کاخ کوفه، جمعیت داخل کاخ ۳۰۰ نفر بود
اما اینها قبلا سرطان تعلق را در مردم کاشته بودند
تا دیدند صدا زیاد است از درب مخفی کاخ خارج شدند و گفتند روئسای قوم را خبر کنید.
بهشون گفت: از هر گروه فامیلی یک نفر با مسلم باشد حقوق کل فامیل قطع است.
بعد شما می بینید عمه می آید برادر زاده اش را میبرد و میگوید: تو میخواهی خرابکاری کنی بچه های مرا چرا از نان خوردن می اندازی؟
خاله می آید خواهر زاده را میبرد.
مادر می آید بچه را می برد.
همسر می آید شوهر را میبرد.
بابا می آید فرزند را میبرد.....
چون دیگر درگیری زیاد شد
بحث این نبود که خودم میروم میجنگم
بحث این بود: من اگر بروم بجنگم ۱۰۰ نفرم که فامیل نزدیک من هستند حقوقشان قطع میشود....
لذا یکی یکی گفتند: الحمدلله ۲۰ هزار نفر زیاد است حالا اگر ما هم نباشیم چیزی نمیشود
میرویم ، نیاز شد بر میگردیم
و مسلم اینگونه بود که تنها ماند...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
.
🍃🍂
حال بیمار!
(گفت و شنود)
گفت: چه خبر؟!
گفتم: دشمنان بیرونی و برخی از پادوهای داخلی آنها ادعا میکردند که انتخابات در ایران «مهندسی شده»! است
و
هرکس را خودشان بخواهند از قبل تعیین میکنند و بدون توجه به رای مردم او را بر کرسی ریاست جمهوری مینشانند!
گفت: ولی سابقه ۴ دهه انتخابات ریاست جمهوری در ایران عکس این دیدگاه را نشان میدهد.
در همین انتخابات اخیر میگفتند آقایان قالیباف و جلیلی از قبل انتخاب شدهاند ولی آقای پزشکیان با رای مردم به ریاست جمهوری انتخاب شد.
گفتم: اگر چه ما در همه زمینهها پیشرفت داشتهایم ولی باید اعتراف کنیم که از اپوزیسیون شانس نیاوردهایم!
در بسیاری از کشورها گروههای اپوزیسیون از جماعتی هوشمند و صاحبنظر تشکیل شده ولی گروههای اپوزیسیون ما از یک مشت اجق وَجق کاسهلیس تشکیل شده است که بدون اجازه سرویسهای اطلاعاتی دشمنان آب هم نمیخورند!
گفت: ایول! درباره همین ادعای مهندسی انتخابات هم گروههای سلطنتطلب و تروریست و... خارج کشور با برخی از پادوهای داخلی دشمن هماهنگ بودند.
گفتم: شخصی مریض شده بود. دوتا شارلاتان که خودشان را پزشک جا زده بودند برای معاینه او آمدند.
هردو دستشان را زیر پتو بردند که نبض او را بگیرند و بعد از دقایقی گفتند حال بیمار بسیار وخیم است! بیمار خندهای کرد
و گفت؛ احمقها! زیر پتو نبض همدیگر را گرفتهاید!
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این چرا اینجوری میکنه😐😐😐😐
بعد یکی بود به امیر عبدالهیان عزیزمون میگفت عشق دوربین😡
➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
4_5938180195281273208.mp3
12.82M
🏴خدایا ای کاش دوباره برخیزم..!!
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی حامد کرزای غربزده از ظلم ابرقدرتها اشک میریخت
تعریف تروریسم از دید آمریکایی ها...
غربزدگی خیانت قرن
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
سلام و عرض ادب🌸🌸
به نظر شما اگر اقای پزشکیان بخواهد نظر امیرالمؤمنین را در مورد انتخاب کابینه اش جویا شود، مولا علی علیهالسلام چه پاسخی به او خواهد داد. 👇
24.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️ توهینهای مکرر رئیس ستاد پزشکیان در سلماس
رییس ستاد پزشکیان در سلماس، طی یک سخنرانی در جشن پیروزی رئیس جمهوری اسلامی ایران، چندین بار به اعتقادات مردم و جانبازان و شهدا توهین کرد.
توهین به پیامبران: ۱۲۴ هزار پیامبر آمدند اما به اندازهی گوشیها به ما چیزی یاد ندادند.
توهین به شهید رئیسی: آقای نماینده گفته بود اگر به من رأی ندهید از مرز خبری نیست، مگر مرز هم در هلیکوپتر شهید شده بود؟
توهین به جانبازی سعید جلیلی: جلیلی میخواست کل کشور مثل خودش لنگ بزند.
توهین به مردمی که به جلیلی رأی دادند: شما ۲ درصدی هستید حق ندارید حرف بزنین ....
دم از اخلاق علی میزدید آقای #پزشکیان ؟
دین؟ نه ما انسانیت داریم!!
پ ن : کل ایران اکثریت به جلیلی رای دادند ... آذربایجان قومیتی رای داد رای عوض شد
این متعصبان خشک مغز تهاجم زده خود را فقط می بینند ...
نه ظرفیت باخت دارند مثل ۸۸
نه ظرفیت برد
جماعت چاله میدانی
📌➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
28.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حتما حتما حتما حتما ببینید 👆👆👆👆👆
⭕️ واقعأ محشره فقط ویدیو رادخیره کنید خیلی به کار میاد.. محشره.👌
🔻رسانه باشید
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
آقای میرحسین موسوی!
امروز را بعد از چند هفته تلاش، در حالی شروع کردیم که کاندیدای موردنظرمان، در یک رقابت نفسگیر و نزدیک، انتخابات ریاست جمهوری را به رقیبش که از قضا هم حزبی شماست، باخته بود!
غمگین نبودیم؟ بودیم!
توی گلویمان بغض نبود؟ بود!
خشمگین از این و آن نبودیم؟ بودیم!
افسوس نمی خوردیم؟ خدا شاهد است می خوردیم!
ولی ...
ولی صحت انتخابات را زیر سوال نبردیم. مقابل وزارت کشور شعار تقلب ندادیم. در عوض همه برای کاندیدای پیروز، پیام تبریک فرستادند.
امروز عصر دو کاندیدای برنده و بازنده به دیدار رهبری رفتند. بعد هم در فضای دوستانه با هم گفتگو کردند. برنده رفت حرم امام و آنجا سخنرانی کرد. بازنده رفت به هیئت شب اول محرم و از فرداها گفت.
نه خونی ریخته شد. نه پرچمی آتش زده شد. نه کامی تلخ شد!
چه کردی با خودت و با ما در آن سال هشتادو هشت و اشک! در آن سالی که در جوانی موهایم سفید شد!
آقای میرحسین!
از تو نمی گذریم!
شما یک، شنبه شادِ آرامِ پر امیدِ بعدِ انتخابات به جوانی ما بدهکاری!
نه فراموش می کنیم! نه می بخشیم!
حامد ملحانی
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
🔴 محاکمه جهرمی❗️
🔹به نظر شما کسی که دهها هزار شکایت علیه او ثبت شده، چندین پرونده قضایی دارد، نقش او در اغتشاشات ۹۶ و ۹۷ قابل تأمل است، از مقصران اصلی فتنه بنزین ۹۸ است، سابقه استنکاف از اجرای دستور قضایی دارد ... و این همه قطرهای از اقیانوس تخلفات اوست، صلاحیت حضور در دولت جدید را دارد؟!!
#محاکمه_جهرمی
🇮🇷➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
⭕️ توئیت تامل برانگیز احمد قدیری:
رأی آوردن یک نامزد قومیتگرا در ایران، مانند روشن کردن کبریت در انبار باروت است.
🆔 ➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان مطلوب رهبری! دیدار ظریف و آیتالله خامنهای
مسلمان تی وی
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
28.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
امروز ؛ پست کاملا تصادفی رسانه بوقچی اصلاحات ! اعلام برنامه اصلاحات برای دولت پزشکیان !
افسادطلبان بیگانه پرست
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
#تحلیل_وارده
🔹اون افرادی که فکر میکنند مردم به خاطر نوع نگاه اقای جلیلی و یا لج بازی با نظام به آقای پزشکیان رای دادند باید بدونند که مهمترین و شاید تنها دلیل پیروزی پزشکیان سوار شدن بر روی گسل قومیتی بوده و هیچ دلیل دیگری نداشته و این انتخاب به هیچ عنوان بیان کننده گریزان بودن مردم از رویکرد شهید رییسی و جبهه انقلاب و نماینده تفکر آقای رییسی و یا لج بازی با نظام نیست. یقینا اگر رأیهای قومیتی نبود یقینا سعید جلیلی با اختلاف فاحش منتخب مردم بود.
نتایج انتخابات در آذربايجان شرقی رو ببینید:
پزشکیان: یک میلیون و ۶۷۲ هزار و ۱۹۳ رای
جلیلی: ۲۹۱ هزار و ۵۵۹ رای
میزان مشارکت: ۶۲.۲۲ درصد
فقط اختلاف در این استان: 1,380,634 رأی
اختلاف کل: 2,846,224 رأی
ترکهای اردبیل، زنجان، آذربایجان غربی، و ترکهای ساکن شهرهای دیگه رو اگه به این اختلاف رای اضافه کنیم بیش از 4_5 میلیون رای میشه.
(البته ترک های استان همدان مثل کبودراهنگ و بهار به جلیلی رای دادند )
بعبارتی اگه این شهرها مثل شهرهای دیگه و بر اساس توانمندی و شناخت از کاندیداها بدون توجه به قومیت رأی میدادن و گرایشهای قومیتی رو وسط نمیکشیدن موضوعی که پزشکیان به خوبی از اون استفاده کرد، جلیلی یقینا برنده انتخابات بود.
بقیه تحلیل ها در دوگانه های پزشکیان_ قالیباف و.... که ادعا شده در صورت کنار کشیدن جلیلی و در دوگانه پزشکیان _قالیباف این قالیباف بود که برنده انتخاب میشد هم کاملا بی اساس و بدون پشتوانه علمی هست.
وقت اما و اگر نیست ولی باید برای گرایشها و تعصبات قومیتی و برخورد با افرادی که با سوار شدن بر روی موج گسل های قومیتی به دنبال قدرت طلبی هستند فکری کرد.
✅ ➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متن نوشته از ما نیست
➡️ @razmovafajh 🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت
.
🔴من اگر رای هموطنان ترک مون رو تقریبا درک کنم
ولی رای هموطنان سیستان بلوچستانیمون رو نه درک نمیکنم:
کی به عبدالحمید توهین کرد؟ پسرپزشکیان.
کی اسم عبدالحمید هم بلد نبود؟ پزشکیان.
کی اونجا آب شیرینکن ساخت؟ رئیسی.
کی میخواست اونجا رو بکنه پایتخت دوم؟قالیباف.
کی میخواست اقتصاد دریامحور رو اونجا رونق بده؟ قالیباف
کی بعد درگیری رفت ازشون دلجویی کرد؟ حاج علی اکبری، جلیلی و ....
به کی رای دادن؟ پزشکیان😳😶
🦋➡️ @razmovafajh 🌸
🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆