ﺩﯾﺮﻭﺯ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺭﻭ ﭘﻠﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﻠﯽ ﻧﺸﺴﺘﻢ ﮐﻤﯽ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﻢ ﻭﺍﺳﻢ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺩﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﺣﺴﺎﺏ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺑﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺳﯿﺴﺘﻢ (ﺳﺎﺭﭖ ) ﮐﻢ ﺷﺪ
ﺳﺎﺭﭖ = ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺭﻭﯼ ﭘﻠﻪ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
😂 با خدا هم میجنگیم!
📡@Reba_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢بانکها پارسال 65 درصد تسهیلاتشان را فقط به 1 درصد ثروتمند جامعه دادند!
💬 دکتر مهدی موحدی، اقتصاددان:
آقای همتی! در سال 99 شما رئیس کل بانک مرکزی بودید، چرا کاری نکردید؟!
باید پاسخگو باشید...
#بانک
#خلق_نقدینگی
__
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🔴 طرح بانکداری جدید از هدف اولیه خود دور شدهاست
👤 محمدهادی مذهب جعفری در میزگرد با «فارس من» با موضوع #طرح_جدید_بانکداری بیان داشت؛
🔻ما طرح جدید بانکداری را طرح مستمری میبینیم که به اذعان آقایان 8 سال است که مطرح شده. همواره مخالفتهایی را به همراه داشته و چند طیف از مخالفان در این طرح وجود دارند و از چند وقت متاسفانه در حال پیگیری و اصلاح بوده و هردفعه که ویراست جدیدی خورده از هدف اولیه خودش دورتر شدهاست، به این معنا که در ابتدای کار بنابر این بود که مشکلات بانکی را حل کنند و تعارضات با اسلام را اصلاح کنند، اما هر بار که درباره اقتصاد متعارف و جزئیات فنی بانکی تحلیل میکردند، بیشتر به ساختار جهانی و فعلی آن تن میدادهاند. بالتبع هر بار که اصلاحات میخورد، با مشکلات سنگینتری مواجه میشدیم، به طوری که از شورای فقهی بورس بود و یا از موسسه فقه اقتصادی طیبات معتقداند که آن طرح اولیه طرح بهتری بود و حتی اگر قرار بود به قول معروف اسلامی باشد اسلامیتر از این طرح جدید بود.
💢 فضای اقتصاد کشور داور ندارد
🔻 یکی از طراحان طرح بانکداری در سال 62 جملهای دارند که میگوید من از ابتدای انقلاب این طرح بانکداری بدون ربا را طراحی کردم. یک اشتباه مهلک انجام دادم. طرح را به مجلس بردم و با جلسات و توجیهات مفصل به تصویب رسیده شد و گفتم که خوب تصویب شد. برای اجرا و آیین نامهنویسی برود و خودم رفتم فضای دانشگاهی مشغول کار دانشگاه شدم الان که برمیگردم میبینم که چون نظارت و دقت در کار نبوده طرح کلاً مضمحل شده و از بین رفته و به ضد خودش تبدیل شده است.
🔻 در حال حاضر فضای اقتصاد کشور مثل زمین فوتبالی است که داور ندارد یا اگر داوری هم دارد داور توانایی داوری نداشته و بازیگران اقتصادی هر کار دوست دارند انجام میدهند.
💢 طراحان طرح نیازی به تعریف پول نمیبینند
🔻متاسفانه طرح بانکداری از نظر آقایان مجتهد و روحانی از طرح قبلی بسیار بدتر و ایرادات بزرگتری دارد و دچار نتایج اشتباه بیشتری از طرح فعلی خواهد شد. نکته بعدی هم این است که در جلسات مختلف گفته شد این طرح برای شفافیت و نظارت بهتر نظام بانکی طراحی شد که منتقدین میپرسند چه ایرادی را در این فضا دیدید که الان مشخصا به دنبال حل آن هستید آقایان میگویند که ضرورتی نداشت ما به تعریف پول بپردازیم و یکی از اساتید اقتصاد دانشگاه تهران و یکی از بزرگان اقتصاد کشور میگوید ما هنوز پول را نشناختهایم! در مقابل افرادی در مرکز پژوهشها هستند که میگویند ما نیازی نداریم پول را بشناسیم و نیازی به بحث در قانون هم نیست.
💢طرح جدید به دنبال استقلال بانک مرکزی است
🔻 اگر قرار باشد نظارت و شفافیت سیستم بانکی بالا برود نیاز به نوشتن یک طرح جدید نیست با چند تبصره و پیگیری اجرای قوانین، همه مشکل حل میشود و نیازی نیست که یک چنین ساختاری چیده شود. بحث اصلی ما در حوزه این طرح جدید در عمل و در نتایجی که به بار خواهد آورد، یعنی به دنبال استقلال بانک مرکزی بودن است.
💢 دغدغه حکمرانی پولی را داریم
🔻پس پول کشور اگر خصوصی شود و کنترل خلق نقدینگنیها و اعتباراتها و بقیه موارد به دست قدرت صالحه جمهوری اسلامی ایران نباشد، ما آرام آرام به سمت کاپیتال شدن اقتصاد کاپیتالیستی جمهوری اسلامی پیش میرویم و مصیبتی بدتر از بانک مرکزی آمریکا بر سر ما خواهد آمد، که نتیجه سال 2008 را پیش چشم همه جهانیان آورد و دقیقا ما از همین زوایه با بحث رمزارزها مشکل داریم چون اگر رمزارزها جهانی شوند و از حالت کالایی خارج شده و به معنای پول دربیایند، واقعهای که هدف آنها است و قیمتگذاری و کنترل آن در اختیار کشورها نیست و باعث میشود بتوانند کشورها را به شکلی که قدرت جهانی لابی سرمایهداری میل دارد، کنترل کنند. پس ما دغدغه اصلی حکمرانی پولی را داریم که بخشی از مؤلفه قدرت جمهوری اسلامی ایران را شکل میدهد. حکمرانی پولی یعنی شما بتوانید سیاستهای پولی کشور را با انتخاب و تصمیم قوه مجریه انجام دهید.
▫️منبع: خبرگزاری فارس
_____________
✊ نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
💢 شاید با خودتان دائم بگویید چرا این نهضت اینقدر در مورد منفعت طلبی، سود جویی و سیستم سرمایه داری متکی بر بانک های ربوی مطلب ارائه میدهد !!!
♦️ خب دلیل آن واضح است، چون الان در آن آینده تاریکی که این نوع سیستم اقتصادی ربوی برای فرهنگ یک جامعه رقم میزند قرار گرفته ایم و اگر صاحبان اندیشه و کارگزاران به این توصیه ها گوش ندهند دیگر شاید نشود که جامعه را به ریل بازسازی فرهنگی برگرداند.
♦️ بازسازی فرهنگی مثل بازسازی اقتصادی یا ... نیست که بتوان خیلی زود به نتیجه مثبت و دلخواه رسید.
♦️ گاهی برای تصحیح یک عادت و رفتار غلط که جزئی از فرهنگ مردم شده است بیش از یک صد سال زمان نیاز دارد تا به نتیجه برسد !!!!
♦️ از این رو برای اینکه عواقب و معضلات سیستم سرمایه محوری بانکی و سود جویی و ثروت اندوزی برای رقابت با بی ارزش شدن پولی که بانکها بدون پشتوانه بعنوان ربا به سپرده داران میدهند که در این بین وام گیرندگان دلال و واسطه گران سودجو برای اینکه از پس ربایی که بانکها در قبال وام ها میگیرند بدون رعایت حقوق عامه و بدون توجه به آموزه های شرعی و عقلی فقط بر اساس منافع و کسب درآمد بیشتر دست به چه کارهایی میزنند چون با این نوع اقتصاد تنها از این طریق میتوان ربای بانکی را پرداخت کرد و ببینیم فشار پرداخت سودهای کلان سی ، چهل درصدی افراد سودجو را وارد چه نوع کارهای سخیف و ناهنجاری میکند و این کار تا چه حد میتوانند یک کشور را به زمین بزند.
👇 کلیپ زیر را ببینید، با دیدن کلیپ زیر دلایل کمبود و گرانی آرد و همچنین بسته بودن بعضی نانوایی ها و گلایه دروغین آنها مبنی بر نداشتن آرد را متوجه میشوید.
_________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ مافیای ایرانی حتی به نان روزانه مردم هم رحم نکردند و برای سود بیشتر شروع به خشک کردن آن کرده اند تا هم نان کمیاب شود و هم بیشتر سود کنند!
♨️ در بازار نان خشک از نان تازه گرانتر است و سالهای زیادی است این تخلف آشکار در کشور صورت می گیرد
____
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir