تاکتیک آمدنیوزی رویترز
🔺خبرگزاری رویترز، یکشنبه دوم دی، گزارشی اختصاصی به نقل از سه نفر از ویراستاران خود به نامهای مایکل جورجی، کاسل برایانلاو و جیسون سازپ نوشته است: «در حدود کمتر از دو هفته ناآرامیها که از 15 نوامبر آغاز شد، حدود 1500 نفر کشته شدند که شامل حداقل 17 نوجوان و حدود 400 زن و همچنین برخی از اعضای نیروهای امنیتی است "
رویترز ادعا ادعا کرده است: چند تن از مقامات ایرانی که این آمار را به این خبرگزاری ارائه کردهاند آن را براساس اطلاعات جمعآوری شده از بیمارستانها و پزشکی قانونی محاسبه کردهاند.
رویترز همچنین منابع ادعایی خود را "نزدیک به رهبری و وزارت کشور" اعلام کرده است.
🔺ادعای رویترز را از ابعاد مختلف میتوان بررسی و راستی آزمایی کرد اما از منظر ارتباطی و خبری و سواد رسانهای چند نکته قابل تامل است:
🔺خبرهای غیرواقعی و نادرست معمولاً از منابع نامشخص، با ذکر جزئیات و در مواقعی که منابع رسمی در انتشار اطلاعات واقعی تعلل یا تاخیر داشته باشند، منتشر و مورد توجه قرار میگیرند.
در گزارش رویترز دقیقاً مثل #تاکتیکآمدنیوز در خبرسازیهای در موضوعات متخلف گذشته، موضوع با جزییات زیاد ذکر میشود اما هیچ سند و مدرکی از ناقلان آن و هویت آنها مشخص نیست .....
🔺اشکال اساسی را نه در رسانهها و خبرگزاریهایی مثل رویترز و ویراستاران آن بلکه در سواد رسانهای مسئولان میدانم؛ مجدداً تاکید میکنم مسئولان بیش از مردم باید سواد رسانهای داشته باشند تا بتوانند به موقع و صحیح از ظرفیتهای رسانهای برای تامین نیازهای افکار عمومی استفاده کنند. اگر چه پیرو دستور مقام معظم رهبری، رسیدگی از خانوادههای جان باختگان اخیر در سه گروه ادامه دارد و قرار است به گفته مسئولان پس از جمعبندی کامل اطلاعرسانی شود اما نه رسانههای رقیب و دشمن منتظر اعلام آمار مسئولان در زمان مورد نظرشان میمانند و نه افکار عمومی در عصر تعدد و کثرت رسانهها ، نیازهای خود را از منبع خاصی میگیرند. 🔺حدود 40 روز از اعتراضات و اغتشاشات بنزینی و جان باختن افراد مختلف از جمله افراد بیگناه و شهادت حافظان امنیت و کشته شدن جمعی از اغتشاشگران می گذرد؛ چرا تاکنون اطلاعرسانیهای لازم صورت نگرفته و چرا چنین میدان حساس به رسانههای دشمن داده شده است؟
🔺براساس تاکتیک «شروع قبل از دیگران» مسئولان باید با پیشبینی موضوعهای مهم و مورد توجه مخاطبان، زودتر از دیگران موضوع را بررسی، جمعبندی و اقدام میکردند تا هم اعتماد مردم سلب نشود و هم اینکه از سوقدادن مخاطبان به رسانههای رقیب و دشمن جلوگیری و مانع رسیدن آنها به اهدافشان شوند.
🔺اذهان مخاطبان مثل لوح سفید است، هر کنشگری که زودتر بر آن بنویسد شانس اثرگذاری بر آن بیشتر است و هرکس دیرتر بنویسد اولاً معلوم نیست برای او در لوح ذهنی مردم جایی باشد و ثانیاً بتواند اثر نوشتههای دیگران را از بین ببرد.
⭕️قوانین سختگیرانه اینستاگرام برای تبلیغات اینفلوئنسرها
💢اینستاگرام به تازگی اعلام کرده که قوانین سختگیرانه ای را برای تبلیغات توسط اینفلوئنسرهای این شبکه اجتماعی وضع کرده است.
🔺به گزارش ایتنا از ایسنا، اینستاگرام که بدون شک یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی در جهان محسوب می شود، به تازگی اقدامات جدیدی را به منظور بهبود و پاکسازی محیط خود انجام داده است که یکی از آنها وضع قوانین سختگیرانه برای محتوایی است که افراد مشهور یا اینفلوئنسرهای اینستاگرامی به تبلیغ آنها می پردازند.
🔺بر اساس گزارش وب سایت the verge، اینفلوئنسرهای اینستاگرامی از این پس از تبلیغ محصولاتی همچون سیگارهای الکترونیکی محصولات تنباکوی و هرگونه اسلحه منع خواهند شد. این بدان معناست که اینستاگرام در صورت مشاهده هرگونه محتوای مذکور پست و استوری های مربوطه را حذف خواهد کرد.
البته هنوز جزئیات و اطلاعات بیشتری در خصوص قوانین و مقررات جدید وضع شده از سوی این شبکه اجتماعی منتشر نشده است.
💢چند ماه پیش بود که این شبکه اجتماعی محبوب نمایش هر گونه پست تبلیغاتی با محتوای محصولات رژیمی و آرایشی را برای کاربران زیر سن قانونی ۱۸ سال محدودیت گذاشت.
گفته می شود، قوانین و سیاست های جدید اینستاگرام در هفته های آتی اعمال خواهد شد.
⭕️پنج ویژگی مخاطب فعال که او را از مخاطب منفعل جدا میکند
💢گزینش گر است: یعنی خود مخاطب، پیام موردنظر را از بین مجموعه پیام هایی که از طریق رسانهها فرستاده میشود، انتخاب میکند.
💢فایده گرا است: یعنی پیامهایی را انتخاب میکند که برایش سود داشته باشد، یا نیازی را از او برطرف کند.
💢هدفمند است: یعنی بطور آگاهانه و ارادی و براساس طرح ذهنی خود، رسانهای را برای استفاده و دریافت پیام انتخاب میکند.
💢خود را با رویدادها درگیر میکند: یعنی فکر میکند و دنبال تکمیل یا توقف اطلاعات است. در واقع بعد از فکر کردن و درگیری با خبر، بهره لازم را از آن میبرد.
💢در برابر نفوذ رسانهها مقاومت میکند: یعنی نفوذ رسانه در او بسیار کم است، مقاومت میکند، انتخاب میکند و متفاوت عمل میکند. / عصر هوشمندی
#مخاطب_شناسی
ده ترفند افزایش محبوبیت
به گزارش شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)
دکتر « تراویس بردبری» یکی از مطرح ترین مبلغین هوش عاطفی مدام بر این حقیقت تکیه می کند که مغز بشر، واکنش های غریزی و از قبل تعیین شده ای دارد که شناخت و توجه به آنها می تواند به موفقیت بیشتر در زندگی اجتماعی بیانجامد. یکی از قابلیت های هوش عاطفی این است که افراد بتوانند رفتارهای ظریفی بر اساس واکنش های ناخواسته و طبیعی دیگران، بروز دهند.
💢 ۱- وقتی یک گروه از افراد با هم در باره یک موضوع می خندند به طور طبیعی چشم شان به سمت فردی در جمع می چرخد که به او اعتماد یا حس نزدیکی یا جذابیت بیشتر دارند. شما می توانید با دانستن این واکنش طبیعی انسانی، آن را به رفتاری آگاهانه و تعمدی تبدیل سازید. ضمن آنکه می توانید پی ببرید چه کسانی ناخودآگاه به شما می نگرند.
💢۲- وقتی یک نفر در حق شما لطفی می کند به خودی خود علاقه اش به شما بیشتر می شود. او به طور ناخودآگاه برای توجیه کارش، به قضاوت مثبتی از شما می رسد. او دلیل لطفش را در « احساس دوستی به شما» یا اینکه « شما ادم خوبی هستید و حتما لطفش را جبران خواهید کرد» می یابد. پس نترسید از اینکه از دیگران درخواست کمک بکنید. آنها هم لطفی به شما می کنند و هم احساس شان نسبت به شما دوستانه تر می شود.
💢۳- در حین گفتگو یا حتی چانه زدن در باره یک موضوع، اگر از طرف مقابل سوالی می کنید صبور باشید و سکوت اختیار کنید. با این رفتار، فرد مقابل را در وضعیتی قرار می دهید که حتما جواب مشخصی بدهد.
💢۴- در جواب سوال دیگران که از شما می خواهد چیزی یا محلی را به آنها نشان دهید یا توضیحی دهید با نوک انگشت به سمت خاصی نشانه نروید. این عمل ناخودآگاه پرخاشجویی و نامهربانی را به فرد مقابل منتقل می سازد. شما اگر دست های تان را از هم باز کنید و کف دست تان را نشان دهید باعث جلب اعتماد شان می شوید و به نظر و توضیح شما با دقت و علاقه بیشتری توجه می کنند.
💢۵- وقتی با یک نفر یا یک جمع حرف می زنید آن را با حرکت سرتان، تایید و همراهی کنید. این عمل باعث می شود که آنها نیز به طور طبیعی عکس العمل مشابه نشان دهند و از حالت دفاعی یا مقابله با شما فاصله بگیرند و با حس تایید و اعتماد، به حرف های تان گوش دهند.
💢۶- گاهی حرف و نظرتان را نیمه کاره رها کنید. بر اساس تاثیر «Zeigarnik effect» آدم ها توجه و حافظه شان برای مثلا یک تبلیغ تلویزیونی که نیمه کاره قطع می شود بیشتر می شود چون کنجکاوند ببینند چه چیزی قرار بود نشان داده شود.
💢۷- جویدن آدامس قبل از یک لحظه خاص، یک مصاحبه، ملاقات و حتی یک امتحان، موجب آرامش خاطر و تمرکز می شود. این عمل خیلی ساده باعث افزایش انتقال خون می گردد و طبیعتا ذهن از دقت، توجه و قدرت حافظه قوی تر برخوردار خواهد شد.
💢۸- نحوه ایستادن و سمتِ قرار گرفتن پای فرد مقابل، آشکار کننده قضاوت عاطفی وی نسبت به شماست. موقع آشنایی و حرف زدنها، اگر فرد مقابل پاهایش ناخودآگاه به سمت شما جهت نگرفته باشد شانس اینکه به شما گوش نمی دهد و از شما عبور کرده است می تواند زیاد باشد.
💢۹- وقتی فردی را برای اولین بار ملاقات می کنید سعی کنید به بهانه های کاملا طبیعی ولی هشیارانه، اسمش را در ۵ دقیقه اول چند بار تکرار کنید. مثلا با سلام امیر یا خوشحالم دیدمت امیر و یا اهل کجایی امیر؟ … این تکنیک ساده بیشتر از هر رفتار دیگری، تاثیری خشنود از شما در ملاقات اول ایجاد خواهد کرد.
💢۱۰- با قدرت تمام برای روبرو شدن با فرد دیگر ابراز احساس کنید. هیجان و شوق شما اگر دیده شود واکنش طبیعی اش، توجه عاطفی بیشتر فرد مقابل نسبت به شما خواهد بود.
🎙 نسخۀ صوتی: رابرت گرین هفت گروهی را معرفی میکند که در شبکههای اجتماعی آرامشمان را بههممیزنند
— بدانید این افراد از یک قماش نیستند و نمیشود با آنها یکجور رفتار کرد
🎯 معمولاً تلاش میکنیم در حضور دیگران مؤدب باشیم و با آنها همدلی کنیم. پشت سرشان میتوانیم کاملاً رذل باشیم، اما جلوی رویشان سخت است؛ چون احتمالا بلافاصله مجازات میشویم. اما اگر حضور فیزیکی افراد و ارتباط رودررویی که مانع رفتار بیادبانه میشود را حذف کنیم چه؟ رابرت گرین، نویسندۀ کتاب پرفروش «۴۸ قانون قدرت»، هفت گروهی را معرفی میکند که در شبکههای اجتماعی، در نبود ارتباط رودرروی کاربران، آرامش بقیه را بههممیریزند و راههایی برای مهارکردن قدرت مخرب آنها پیشنهاد میدهد.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9595/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9458/
— فهرست برخی از صفحات ترجمان در نرمافزارهای پادکست را در لینک زیر ببینید:
https://anchor.fm/tarjomaan
🎯 هوش مصنوعی اشتباه نمیکند، برای همین باید از آن ترسید
— ما هنوز نمیدانیم هوش مصنوعی چطور تصمیم میگیرد، اما میدانیم مثل انسانها عمل نمیکند
📍همۀ نشانهها حاکی از این است که در آیندهای نهچندان دور، هوش مصنوعی به بخش مهمی از زندگی روزمرۀ ما تبدیل خواهد شد. هوش مصنوعی علاوه بر آنکه به ما پیشنهاد خواهد داد چه موسیقیای گوش بدهیم یا چه کفشی بخریم، جای پزشک و قاضی و پلیس را هم خواهد گرفت. اما چالش اصلیای که پیش روی ما قرار دارد، نه احتمال بیکاریِ شمار بیشتری از انسانها، بلکه این واقعیت است که هیچکس، حتی خود سازندگان این فناوریها، نمیدانند هوش مصنوعی چطور تصمیم میگیرد.
🔖 ۲۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۳ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9598/
🎯 آیا حرفزدن از رازهای شرمآور زندگی فایدهای برایمان دارد؟
— هر خانواده مسائل خودش را دارد. از تنشهای گذرا تا آسیبهای بزرگ. با این رازها چه باید کرد؟
📍در عصر شبکههای اجتماعی که بسیاری از مردم غذایی که برای صبحانه خوردهاند یا تعداد قدمهایی که پیادهروی کردهاند را هم به طور عمومی اعلام میکنند، فکر کردن دربارۀ رازداری سختتر از همیشه شده است. چرا که خیلی از ما احساس میکنیم دانستن چیزی که نمیتوانیم آن را با بقیه در میان بگذاریم، بیمعنی و ناخوشایند است. بااینحال، ماهیتِ پنهان و خصوصی رازها نیرویی خارقالعاده به آنها میدهد. نیرویی که گاهی سازنده و شادیآور است و گاهی دردناک و مخرب.
🔖 ۳۰۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۸ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9610/
هدایت شده از سواد رسانهای
🚦 بدترین پسوردهای سال 2019
🔸اگر پسورد یکی از اکانتهای شما در این لیست وجود دارد حتما سریعاً آن را تغییر دهید
▫️دنیای تبلیغات
📲 @savaderesanei
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
22.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر فکر میکنید دوران تخلیه تلفنی توسط سازمان منافقین تمام شده این ویدئو را ببینید
🔹نمونه هایی جدید از تخلیه تلفنی توسط سازمان منافقین
کانال طنز «دکترسلام»:
@Drsalaam