📽 #پیشنهاد_فیلم
🔸 مجموعه ای از فیلم های سینمایی با موضوعات داده کاوی، اوسینت، تحلیل شبکه های اجتماعی و هوش مصنوعی
دانلود در لینک زیر 👇
https://bigdata-ir.com/فیلم-های-سینمایی-برتر-با-موضوع-داده-کاو/
💢زحمت معرفی و گردآوری این فیلم ها با مجموعه «#بیگ_دیتا» بوده است.
#سواد_رسانهای
⚠️ هنگام مشاهده یک پیام در فضای مجازی، به نکات زیر توجه داشته باشید:
1⃣ زودباور نباشید و سریعا آن را نپذیرید( در نگاه اول به آن اعتماد نکنید).
2⃣ سریعا آن را برای اشخاص و در گروه های مختلف ارسال نکنید.
3⃣ منبع آن را بررسی کنید و اطمینان پیدا کنید منبع نما(ساختگی) نمی باشد.
4⃣ بررسی کنید آیا در مطلب تمامی واقعیت گفته شده یا بخشی از آن.
5⃣ تکلیف خود را برای پذیرش یا رد آن مطلب یا خبر مشخص می کنیم.
🔴 به این واکنش ها و اقدامات، سواد رسانه و تفکر انتقادی گفته می شود.
بهترین برنامه های تماس تصویری رایگان برای دوران شیوع کرونا!
اگرچه در دوران شیوع کرونا ممکن است از نظر فیزیکی احساس ایزوله شدن کنیم، با این حال به لطف تکنولوژی، هیچ چیز ما را از نظر اجتماعی ایزوله نخواهد کرد. در اصل، متخصصان سلامت روان مردم را تشویق می کنند تا در این ایام با دیگران از طریق تماس تصویری، پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی در ارتباط باشند. ویدیوکال و چت کردن با همکاران نیز می تواند اهمیت بسیاری در زمینه کار از منزل داشته باشد. با تعدادی از بهترین برنامه های رایگان ویدیوکال آشنا شوید:
فیس تایم
فیس تایم یک پلتفرم ویدیو چت است که در دستگاه های کمپانی اپل مانند آیفون، آیپد و کامپیوترهای مکینتاش (از iOS 10.6.6 به بعد) فراهم است.
ظرفیت: تا 32 نفر در هر فیس تایم گروهی
واتس اپ
واتس اپ یک برنامه پیام رسان است که توسط فیسبوک خریداری شده است. این برنامه به کاربران اجازه می دهد تا پیام متنی و صوتی ارسال کنند، تماس های صوتی و ویدیویی بگیرند و تصاویر، فایل های مختلف و لوکیشن ها را با بقیه به اشتراک بگذارند. این برنامه قابل استفاده در دستگاه های اندرویدی و iOS است.
ظرفیت: تا 16 نفر در هر تماس ویدیویی گروهی
فیسبوک مسنجر
فیسبوک مسنجر یک برنامه پیام رسان، تماس و ویدیو چت است که توسط فیسبوک توسعه یافته است. فیسبوک مسنجر یکی از بهترین برنامه های ویدیوکال است که در دستگاه های اندرویدی و iOS قابل استفاده است.
ظرفیت: تا 50 نفر در هر ویدیوچت گروهی
زوم
زوم یک سرویس ویژه کنفرانس است که برای کاربران قابلیت ویدیو و چت های صوتی و برگزاری جلسات آنلاین را فراهم می کند. این برنامه در دستگاه های iOS، اندروید، بلک بری، ویندوز و مک قابل استفاده است.
زوم برنامه ای پایه برای استفاده رایگان و برگزاری جلسات آنلاین نامحدود دارد. با این حال این برنامه محدودیتی 40 دقیقه ای برای کنفرانس هایی با 3 عضو یا بیشتر دارد. البته که می توان این برنامه را به حالت پرو، بیزینس و شرکتی ارتقا داد که هزینه آن بین 20 تا 27 دلار در هر ماه است.
ظرفیت: تا 100 نفر در هر ویدیوچت در حالت عادی و پرو، تا 300 نفر در حالت بیزینس و تا 500 نفر در حالت شرکتی
اسکایپ
اسکایپ برنامه ای مخصوص پیام رسانی، ویدیو چت و تماس های صوتی بین کامپیوترها، تبلت ها و موبایل ها، کنسول های ایکس باکس وان و ساعت های هوشمند است. اسکایپ در ویندوز، مک، iOS و اندروید قابل استفاده است.
ظرفیت: تا 50 نفر در هر ویدیوکال
گوگل هنگ آوتس
گوگل هنگ آوتس یک برنامه کنفرانس است که توسط گوگل توسعه یافته و با اکانت جی میل کار می کند. این برنامه در ویندوز، اندروید و iOS قابل استفاده است.
ظرفیت: تا 10 نفر در هر ویدیوکال - با جی میل یا برنامه بیسیک 25 نفر
🔶 بیکاری، عامل مهم هجوم افکار منفی و اضطراب
میگنا- دکتر وحید شهریاری اظهارکرد: با برنامه ریزی منظم روزانه، تحرک کافی، برقراری ارتباطات موثر و بیان احساسات، تفکر در خصوص ارزش های زندگی، استفاده از تکنیک های آرام سازی و ... می توان بر اضطراب و استرس غلبه کرد.
▫ ترس در هنگام شیوع بیماری هایی نظیر کرونا ویروس نه تنها واکنش غیر طبیعی نبوده، بلکه سبب می شود رفتارهای فرد معطوف به هدف باشد. ترس و نگرانی که فرد را به سمت و سوی دوری از خطر و پیشگیری از بیماری سوق دهد طبیعی است.
▫ شهریاری اضطراب را مشکل ساز و خطرآفرین اعلام و عنوان کرد: ترس موجب می شود، خطر بیماری را جدی بگیریم و به سمت رفتارهای هدفمند، مراقبت های بهداشتی و ...حرکت کنیم، اما در اضطراب، رفتارها هدفمند نیست و نگرانی افراطی وجود دارد.
▫ فرد مضطرب منتظر بروز فاجعه است و اضطراب به رفتارهایی نظیر پرخاشگری، عصبانیت، بی قراری، کم خوابی، گوشه گیری، شتابزدگی و علایم هیجانی مانند تحریک پذیری، ناامیدی ، وحشت و... منجر می شود.
▫ شهریاری با بیان اینکه نگرانی، مانع انجام عمل موثر می شود، خاطرنشان کرد: پذیرش، در هر مساله یا بحرانی نظیر کرونا ویروس بسیار حایز اهمیت است و علاوه بر آن استفاده از تجارب قبلی، خودگویی، تماشای فیلم، به اشتراک گذاشتن نگرانی با افراد صمیمی و صحبت کردن با آن ها تاثیر به سزایی در کاهش اضطراب ناشی از مساله جدید دارد.
▫ شرایط کنونی، بهترین فرصت برای ارزش های زندگی است ، بنابراین با مدیریت و برنامه ریزی منظم می توان اولویت ها و ارزش های زندگی را واکاوی کرد....
http://www.migna.ir/news/50028/preview/
هدایت شده از عصر هوشمندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اخبار_ویروسی
قسمت ششم: یک عکس و هزار داستان‼️
♦️محفظه ای شیشه ای از قم تا عراق
#آنتی_کرونا
#سواد_رسانه_ای
#باشگاه_سواد_رسانه_ای
#المپیاد_سواد_رسانه_ای
#مخاطب_فعال
#کرونا
@asrehooshmandi
هدایت شده از گردباد نیوز
⭕️ پایتخت؛ نماینده خانواده ایرانی یا خانواده صداوسیمایی
✍ محسن احمدی
💠 سریال پایتخت، موفقترین سریال دامنهدار صداوسیماست که پس از طی 6 سری، طبق آخرین نظرسنجی صداوسیما هنوز قدرت خنداندن و راضی نگهداشتن ۷۵ درصد ایرانیان را دارد.
💠 شاید برخی گمان کنند با بررسی روند تغییرات عرفی و فرهنگی این سریال طی 6 سال گذشته، میشود به روند تغییر در فرهنگ خانوادههای ایرانی پی برد؛ روند حرکت از خانوادهای سنتی و مقید به عرف و شرع اسلامی ایرانی تا خانوادهای که اکنون با بسیاری از احکام شرعی و عرفی جامعه خود در تقابل است.
💠 روند تغییرات فرهنگی خانواده نقی، روند تغییرات فرهنگی خانواده ایرانی در صدا و سیماست و نسبت محکمی با تغییرات فرهنگی جامعه ایرانی ندارد. آرایش غلیظ و آزاردهنده فهیمه داستان، حضور پررنگ و کاملاً غیرمتعارف رحمت در خانواده معمولیها، حضور همیشگی و نامتعارف ارسطو به عنوان پسرخاله خانواده در خانهای که 4 زن نامحرم نسبت به او در آن خانه زندگی میکنند، تغییر هویت نقی از مرد ایرانی مومن به مناسک دینی به فردی مکار که ظواهر دین را رعایت میکند و هیچ پایبندی حقیقیای به دین ندارد، بردن دوربین به تختخواب دونفره خانواده، تغییر هما از زن ایرانیای که خانواده همه وجودش بود به کنشگر اجتماعیای که دغدغه شأن اجتماعی خود را دارد و بسیاری شواهد دیگر نشان میدهد پایتخت 6 فاصله فرهنگی زیادی با گذشته خود دارد.
💠 صداوسیما و دیگر نهادهای فرهنگی از آنجا که عموماً در موضع دفاع هستند و دائما به پدافند فرهنگی میاندیشند، دائماً نیز در حال عقبنشینی از معیارهای خود هستند. معیارهایی که در پایتخت تغییر کرده است، تغییر در خطوط قرمز مدنظر مدیران صداوسیماست؛ نه تغییر در خانواده ایرانی. مدیران دفاعاندیشی که از ترس رقیب دائماً در حال عقب نشستن از داشتههای اصیل فرهنگی خود هستند.
💠 صداوسیما با روندی کند و البته واپسمانده، به لحاظ چارچوبهای فرهنگی دنبالهرو سینماست که خود سینما، دنبالهرو تئاتر است. هرچه سینما مبتذلتر و از اصالت فرهنگ ایرانی دورتر میشود، تلویزیون هم خستهخسته به دنبال او راه میپیماید.
💠 خانواده معمولیها در پایتخت دیگر نه نماینده خانواده ایرانی بلکه نماینده ذهنیت صداوسیما از خانواده ایرانی است و این یعنی فاجعهای فرهنگی در حال رخ دادن در جام جم است که روند آن گرچه کند ولی پیوسته است.
#رسانه_ملی
#مدیریت_رسانه
#آداب_مصرف_رسانه
#خانواده_رسانه
هدایت شده از آخرین خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️حمله به فروشگاهها در کالیفرنیا، ویرجینیا، نیویورک و دیگر شهرهای آمریکا از ترس کرونا
@akharinkhabar
هدایت شده از ۲۰۲۵: خارج بدون فیلتر
❌عزیزان کانال آخرین خبر؛ لطفا کلیپی👆 که از مجموعه «جام» منتشر ساختید را حذف بفرمایید. این کلیپ (که سازنده اصلی آن ظاهرا جام هم نیست و از جای دیگری دانلود کرده اند) دستکاری کثیفی شده و با تحریف عجیب و البته غیر حرفه ای (که نشان از سواد کم انگلیسی ایشان دارد) سعی می کنند آبروی خبرگزاری های همراه جمهوری اسلامی را ببرند.
❌آمریکا به زودی به غارت فروشگاه ها و داروخانه ها می رسد ولی بگذارید مستند و دقیق گزارش منتشر کنیم.
❌این پست مربوط به مکزیک 2017 است که بعد از بالا رفتن قیمت بنزین در این کشور مردم تظاهرات کرده و فروشگاه ها را غارت کرده اند؛ که در لینک زیر می توانید فیلم اصلی و در لینک بعد خبر را از سی ان ان ببینید👇
https://youtu.be/uf2OFBt4U7M
https://www.cnn.com/2017/01/05/americas/mexico-protests-gas-price-hikes/index.html
متاسفانه افراد مونتاژ کننده که زیرنویسی را به کلیپ اضافه کرده اند که اثبات کنند خبر رسمی سی ان ان است، زیرنویس انگلیسی کلیپ را خودشان اضافه کرده اند و چون انگلیسی درست بلد نیستند اغلاط زیر را هم داشته اند:
1. فونتش اشتباه است (سی ان ان از این فونت استفاده نمیکنه)
2. نوشته اند due to fears of a corona virus
درستش این است که بنویسند
Coronavirus
هیچگاه در اخبار رسمی این دو کلمه را جدا نمیگذارند. و بدتر این است که نوشته اند a corona virus. یعنی یک ویروس کرونا. باید a را نمی گذاشتند.
❌❌ عادت کنید همیشه از کانال ها و افراد لینک منبع را بخواهید. و هرگز تا چیزی در لینک منبع آن به صورت معتبر ثابت نشده اقدام به نشر آن نکنید.
💥 ۲۰۲۵ اولین کانال تخصصی حقایق فیلتر شده جهان
🆔 @kharej2025
هدایت شده از سواد رسانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦شهاب سنگی که به سمت زمین میآید!
📍این موضوع دستمایه خیلی از تبلیغاتهای ویدئویی است. مثل همین تبلیغ فولکس واگن که با استفاده از تکنیکهای اقناعی #ترس و #طنز تلاش میکند تا جادار بودن محصول جدیدش را #تداعی کند.
📲 @savaderaeanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦قدرت جادویی نرم افزارها در خلق آنچه صاحبان رسانه ها می خواهند
جلوه های ویژه فیلم #غلامرضا_تختی
#نگاه_انتقادی
#تولید_خلاقانه
📎آگاهانه پای رسانهها بنشینیم
📲 @savaderesanei
هدایت شده از سواد رسانهای
🚦 #رسانهها_واقعیت_را_میسازند!
🔸آگاهانه تولیدات رسانهای را مصرف کنیم
#نگاه_انتقادی
📲 @savaderesanei
💢در میان شیوع ویروس کرونا:
⭕️خانهنشینی میلیونها خانوار آمریکایی بدون دسترسی به اینترنت
👈بنابر گزارش CNBC، آخرین دادههای منتشر شده از سوی اداره آمار و سرشماریهای عمومی آمریکا حاکی از آن است که تنها ۷% از افراد شاغل در آمریکا قبل از آغاز شیوع ویروس کرونا در ادارات و شرکتهایی کار میکردند که در آنها به دورکاری با استفاده از اینترنت تشویق میشدند.
👈بررسیهای مؤسسه پژوهشی Pew نشان میدهد، بخش اعظم این مشاغل در اختیار افراد مرفه و دارای درآمد بالا بودهاند تنها یک درصد از شاغلان بخش خصوصی در آمریکا با متوسط درآمد کمتر از ۱۳.۲۵ دلار در ساعت امکان دورکاری داشتهاند.
👈آخرین آمار اداره سرشماریهای عمومی آمریکا همچنین نشان میدهد میلیونها خانوار بهخصوص در ایالات شرقی آمریکا در منازل خود به هیچگونه ارتباط اینترنتی دسترسی ندارند. موضوعی که انجام امور روزمره مانند خرید اینترنتی، دورکاری، آموزش و سایر فعالیتهای آنلاین را ناممکن میکند.
💢آپارات و 36 میلیون نفر نمایش ماهانه
⭕️طبق گزارش پایان سال آپارات نمایش ویدئو به صورت ماهانه به ۳۶ میلیون نفر رسیده؛ در حدود جمعیت کشور مراکش
👈طبق این گزارش آپارات در پایان امسال موفق شده جایگاه ۸۰ الکسا را بدست آورد و لقب تنها سایت ایرانی که دارای رتبه زیر ۱۰۰ الکسا است را از آن خود کند.
👈همچنین در سال ۹۸ کاربران آپارات ۵ میلیون و ۴۱۱ هزار و ۱۰۶ ویدئو آپلود کردهاند، که به باور تحلیلگران آپارات این رقم نشانگر روند رشد و ارتباط کاربرها در آپلود و تماشای ویدئو را نشان میدهد.
👈طبق این آمار میزان آپلود ویدئو در آپارات نسبت به سال ۱۳۹۷رشد بالای ۱۲۰ درصد داشته است.
👈عمد ترافیک آپارات در اختیار کاربران ایرانسل است و بعد از این اپراتور نیز کاربران همراه اول و مخابرات بیشترین میزان پهنای باند استفاده شده در آپارات را دارند. همچنین ۸۰ درصد کاربران با گوشی هوشمند از آپارات استفاده کردهاند.
وقتی رسانه های معاند هیچ علاقهای به نشان دادن آمار بهبود یافتگان و آمار غربالگری ندارند کشور را ندارد فقط آمار مبتلایان و فوتیها را منتشر میکنند طبق گفته سخنگویی وزارت بهداشت تا کنون ۹۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور، بهبود یافته و ترخیص شده اند و بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار از نظر ابتلا به کووید ۱۹ در کشور غربالگری شده اند.
⭕️ *لیستی از شرکتهایی که دادهها و کتابهای خود را رایگان کردند؛ *
🔹 دانشگاه تهران:
انتشارات دانشگاه تهران کتابخانه الکترونیک خود را رایگان کرد. برای دسترسی به کتابهای این انتشارات میتوانید در موبایل اپلیکیشن فیدیبو استفاده کنید یا نسخه ویندوز آن را از سایت انتشارات دانلود کنید.
🔹بخش کودک کتابخانه ملی است ۲۳هزار عنوان کتاب کودک و نوجوان را با هماهنگی ناشرها روی سایت گذاشته است. کتابها به صورت فایل تصویری درآمدهاند و باید روی مرورگر اینترنت خوانده شوند.
icnl.nlai.ir/default.aspx
🔹 اتاق بازرگانی تهران ۲۰ کتاب ترجمهشده در انتشارات خود را به صورت فایل pdf روی سایت قرار داده است.
tccim.ir/PublishedOutlets.aspx?id=1
🔹 انتشارات دانشگاه کمبریج تمام ۷۰۰ عنوان کتاب الکترونیک خودش را تا آخر ماه می ۲۰۲۰ (۱۱ خرداد) رایگان ارایه میکند. این آثار با فرمت HTML هستند.
www.cambridge.org/core/what-we-publish/textbooks
🔹 پایگاه JSTOR، منابع علمی خود را در دسترس عموم قرار داد. این منابع شامل ۶۰۰۰ کتاب الکترونیک و بیش از ۱۵۰ ژورنال علمی است که نیاز به هیچ گونه ثبت نام و یا ورود آنلاین ندارد و طبق گفته سایت در تلاش هستند که تعداد کتابها را بالاتر ببرند. (لینک خبر)
www.jstor.org
🔹 پروژه MUSE طبق صحبتهایی که با دانشگاههای طرف قراردادش داشتهاست، ژورنالها و کتابهای بسیاری را به رایگان در سایت خود عرضه کردهاست. لیست انتشارات طرف قرارداد این پروژه و خبر آن را میتوانید اینجا ببینید.
muse.jhu.edu
🔹 450 دوره دانشگاه Ivy League رایگان شدهاست. این دورهها مربوط به دانشگاههای زیادی است که در این مجموعه عرضه شدهاست. لیست دورهها را میتوانید اینجا ببینید.
www.classcentral.com
🔹 شرکت نرمافزاری Downdog که مجموعه نرمافزارهای آموزش #یوگا را ارائه میکند، به دلیل شیوع کرونا استفاده تمامی نرمافزارهایش را برای دانشآموزان و دانشجویان و همچنین #کادردرمان رایگان کردهاست.
downdogapp.com
🔹 سایت آموزشی فرادرس 500 ساعت آموزش رایگان و #فارسی را در اختیار کاربران قرار دادهاست. این آموزشها در زمینههای مختلف هستند.
faradars.org/ev/fredu98
🔹 نهاد «آرشیو اینترنت» با حمایت و کمک بیش از صد دانشگاه و نهاد و فرد آمریکایی، تعداد ۱٫۴ میلیون جلد کتاب دانشگاهی رو در «کتابخانۀ اضطرار ملی» به صورت رایگان در اختیار عموم گذاشته. این کتابخونه تا آخر ماه جون امسال یا پایان وضعیت اضطراری در آمریکا (هر کدوم که دیرتر فرا برسه) برقراره.
archive.org/nel
🔹مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری اعلام کرد که تا پایان فروردین دسترسی به مقالات پایگاههای علمی این مرکز، برای همه رایگان است. (بدون نیاز به کدشناسایی و کلمه عبور)
www.ricest.ac.ir
🎙 نسخۀ صوتی: تقدیم به پدرم، که نسبتی با من نداشت
— صدها هزار نفر از ما کسانی را پدر و مادر خودمان میدانیم که در واقع نسبتی با ما ندارند
🎯 دنی شاپیرو، نویسندۀ مشهور آمریکایی، از همان اولین سالهای دوران کودکیاش احساس میکرد با بقیۀ اعضای خانوادهاش فرق دارد. خانوادۀ او یهودی بودند و موهای تیره داشتند، اما موهای او طلایی بود. ولی برای او این احساس جداافتادگی چیزی بیش از یک تفاوت ظاهری بود. این ماجرا ادامه داشت، تا آنکه سالها بعد از مرگ پدر و مادرش، با هدیهای که شوهرش به مناسبت سال نو برای او خریده بود، حقیقت برملا شد. هدیه یک کیت آزمایش دیانای بود.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9690/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9480/
زن ایده آل اینستاگرامی،
👁🗨 برشی از «ساپورت، ورزش و سالاد؛ روزمرگیهای مقدس زن ایدئال»
🎯 همۀ ما زن ایدئال را میشناسیم، صدها نسخه از آن را در اینستاگرام دیدهایم: زیبا، باریک، درخشان و در حال لذتبردن از تعطیلاتی ابدی. او نه مثل ما روزی ۱۲ ساعت کار میکند، نه نگران چاقی و چروکهای دور چشمش است. انگار زمان برای او متوقف شده است، نه پیر میشود، نه فقیر و فرسوده و خسته. او مثل ما نیست و ما این را خوب میدانیم، اما سوال این است که چرا هنوز تحسینش میکنیم؟ چرا نمیتوانیم فراموشش کنیم؟
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9544/
👁🗨 برشی از «روزی که دخترم را در اینستاگرام پیدا کردم»
🎯 پدر و مادر بودن وظیفۀ تناقضآمیزی است. تا وقتی فرزندتان کوچک است، باید با همۀ توانتان از او مراقبت کنید، و اگر در انجام این کار موفق شوید و فرزندی قوی و مستقل بزرگ کنید، رهایتان میکند و به دنبال ساختن زندگی خودش میرود. گاهی دلتان لک میزند که دوباره به شما پناه بیاورد، یا چیزی از زندگیاش تعریف کند، ولی دریغ از یک کلمه حرف مشترک. اینجور وقتها، شاید شبکههای اجتماعی بتواند کمکتان کند تا بچههایتان را دوباره بشناسید.
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9567/
🎙 نسخۀ صوتی: چرا بچهدار نشدن مُد شده است؟
— ایدئولوژی جدید ضد زادوولد انسانها را برای زمین مثل سلولهای غدهای سرطانی میداند
🎯 به احتمال زیاد شما هم زوجهایی را میشناسید که هر وقت بحث بچهداری میشود، قاطعانه میگویند تصمیم گرفتهاند هیچوقت بچهدار نشوند. دلایل زیادی هم برای تصمیمشان میآورند. بعضی معتقدند بچهدارشدن غیراخلاقی است چون آدم دیگری را وارد این دنیای کثیف میکند. برخی دلایل محیطزیستی یا مسائل مربوط به سلامت را مطرح میکنند، اما جامعهشناسی کارکشته میگوید احتمالاً مهمترین دلیل، نوعی از تربیت است که آدمها را به جای استقبال از سختیها و مقاومت دربرابر آنها به توجه بیشازحد به خودشان فرا میخواند.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9691/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9551/
👁🗨 برشی از «استخوان شکسته و قلب شکسته برای مغز فرقی نمیکند»
🎯 فرقی نمیکند بیمحلی و طردشدن از طرف دوست و آشنا باشد یا یک غریبه. حتی خیلی فرقی نمیکند این رفتار دلیل جدی و مهمی دارد یا بهخاطر اتفاقی پیشپاافتاده باشد. تنها چیزی که واقعاً اهمیت دارد این است که وقتی کسی را نادیده میگیرند، حسابی «دردش» میگیرد. اما آیا تاحالا فکر کردهاید که این درد دقیقاً چطور دردی است؟ تحقیقات علمی سرنخهایی برای ما دارند: مغز انسان میان استخوان شکسته و قلب شکسته تفاوتی قائل نیست.
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9446/
🔖 چرا پس از گذشتن دو ماه هیچچیز از کتابها یادمان نمیماند؟
— کتابنخواندن بدتر است یا به فراموشی سپردن کتابهایی که خواندهایم؟
🎯 نمیدانیم چرا، ولی گویا کتابباز بودن در دورهزمانۀ ما تبدیل شده است به فضیلتی بینهایت ارزشمند. گاهی آنقدر کتاب میخریم و تلنبار میکنیم که گیج میشویم مطالعه را از کدامشان شروع کنیم. به حجم کتابخانه که نگاه میاندازیم خجالتزده تلاش میکنیم بهانهای برای نخواندن آنها دستوپا کنیم. اما کتابهایی که میخوانیم چه؟ مگر نه این است که بعد از سهچهار ماه کل آن را فراموش میکنیم؟ پس نخواندن چه فرقی دارد با فراموشکردن آنها؟ آیا میشود یکجایی این دور باطل را تمام کرد؟
📌 برای خواندن مطالب این پرونده به لینک زیر بروید:
http://tarjomaan.com/report/9683/
👁🗨 برشی از «از دیازپام تا پورنوگرافی: زندگی در عصر اعتیاد»
🎯 زندگی در دنیای امروز چنان فرسودهکننده و ملالآور است که هر کسی برای اینکه بتواند ادامه بدهد، باید راهی برای خوشحالکردن خودش پیدا کند. از یک فنجان قهوه بگیرید، تا سریالدیدن، سیگارکشیدن، ور رفتن با شبکههای اجتماعی، یا امتحانکردن انواع و اقسام مسکنها، محرکها یا مخدرهای قویتر. عادتهایی که در ظاهر بیضرر و عادیاند، اما قابلیت آن را دارند که ما را در دام خودشان فروبکشانند. دنیای امروز، دنیای اعتیاد است، اما سؤال اصلی این است: آیا تقصیرها گردن ماست؟
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9511/
🎙 نسخۀ صوتی: قبل از اینترنت چه کار میکردی؟
— گویا ما از این جهت منحصربفردیم که واپسین نمونههای یک گونۀ روبهانقراض هستیم
🎯 چیزی نمانده تا زمانی که هیچکس روی زمین یادش نیاید دنیا پیش از اینترنت چه شکلی بود. آنهایی که اواخر دهۀ ۱۹۷۰ به دنیا آمدند، آخرین نسلیاند که بدون اینترنت بزرگ شدند. جامعهشناسان به آنها «واپسین معصومان» یا «مهاجران دیجیتال» میگویند. آن «معصومیتِ» ازدسترفته، اگر اصلاً معصومیتی در کار بوده، چه بود؟ یک نویسنده و گزارشگر کانادایی به ایامی میاندیشد که ذهنمان اجازۀ سرگردانی داشت.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9689/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9502/