👁🗨 برشی از «روزی که دخترم را در اینستاگرام پیدا کردم»
🎯 پدر و مادر بودن وظیفۀ تناقضآمیزی است. تا وقتی فرزندتان کوچک است، باید با همۀ توانتان از او مراقبت کنید، و اگر در انجام این کار موفق شوید و فرزندی قوی و مستقل بزرگ کنید، رهایتان میکند و به دنبال ساختن زندگی خودش میرود. گاهی دلتان لک میزند که دوباره به شما پناه بیاورد، یا چیزی از زندگیاش تعریف کند، ولی دریغ از یک کلمه حرف مشترک. اینجور وقتها، شاید شبکههای اجتماعی بتواند کمکتان کند تا بچههایتان را دوباره بشناسید.
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9567/
🎙 نسخۀ صوتی: چرا بچهدار نشدن مُد شده است؟
— ایدئولوژی جدید ضد زادوولد انسانها را برای زمین مثل سلولهای غدهای سرطانی میداند
🎯 به احتمال زیاد شما هم زوجهایی را میشناسید که هر وقت بحث بچهداری میشود، قاطعانه میگویند تصمیم گرفتهاند هیچوقت بچهدار نشوند. دلایل زیادی هم برای تصمیمشان میآورند. بعضی معتقدند بچهدارشدن غیراخلاقی است چون آدم دیگری را وارد این دنیای کثیف میکند. برخی دلایل محیطزیستی یا مسائل مربوط به سلامت را مطرح میکنند، اما جامعهشناسی کارکشته میگوید احتمالاً مهمترین دلیل، نوعی از تربیت است که آدمها را به جای استقبال از سختیها و مقاومت دربرابر آنها به توجه بیشازحد به خودشان فرا میخواند.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9691/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9551/
👁🗨 برشی از «استخوان شکسته و قلب شکسته برای مغز فرقی نمیکند»
🎯 فرقی نمیکند بیمحلی و طردشدن از طرف دوست و آشنا باشد یا یک غریبه. حتی خیلی فرقی نمیکند این رفتار دلیل جدی و مهمی دارد یا بهخاطر اتفاقی پیشپاافتاده باشد. تنها چیزی که واقعاً اهمیت دارد این است که وقتی کسی را نادیده میگیرند، حسابی «دردش» میگیرد. اما آیا تاحالا فکر کردهاید که این درد دقیقاً چطور دردی است؟ تحقیقات علمی سرنخهایی برای ما دارند: مغز انسان میان استخوان شکسته و قلب شکسته تفاوتی قائل نیست.
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9446/
🔖 چرا پس از گذشتن دو ماه هیچچیز از کتابها یادمان نمیماند؟
— کتابنخواندن بدتر است یا به فراموشی سپردن کتابهایی که خواندهایم؟
🎯 نمیدانیم چرا، ولی گویا کتابباز بودن در دورهزمانۀ ما تبدیل شده است به فضیلتی بینهایت ارزشمند. گاهی آنقدر کتاب میخریم و تلنبار میکنیم که گیج میشویم مطالعه را از کدامشان شروع کنیم. به حجم کتابخانه که نگاه میاندازیم خجالتزده تلاش میکنیم بهانهای برای نخواندن آنها دستوپا کنیم. اما کتابهایی که میخوانیم چه؟ مگر نه این است که بعد از سهچهار ماه کل آن را فراموش میکنیم؟ پس نخواندن چه فرقی دارد با فراموشکردن آنها؟ آیا میشود یکجایی این دور باطل را تمام کرد؟
📌 برای خواندن مطالب این پرونده به لینک زیر بروید:
http://tarjomaan.com/report/9683/
👁🗨 برشی از «از دیازپام تا پورنوگرافی: زندگی در عصر اعتیاد»
🎯 زندگی در دنیای امروز چنان فرسودهکننده و ملالآور است که هر کسی برای اینکه بتواند ادامه بدهد، باید راهی برای خوشحالکردن خودش پیدا کند. از یک فنجان قهوه بگیرید، تا سریالدیدن، سیگارکشیدن، ور رفتن با شبکههای اجتماعی، یا امتحانکردن انواع و اقسام مسکنها، محرکها یا مخدرهای قویتر. عادتهایی که در ظاهر بیضرر و عادیاند، اما قابلیت آن را دارند که ما را در دام خودشان فروبکشانند. دنیای امروز، دنیای اعتیاد است، اما سؤال اصلی این است: آیا تقصیرها گردن ماست؟
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9511/
🎙 نسخۀ صوتی: قبل از اینترنت چه کار میکردی؟
— گویا ما از این جهت منحصربفردیم که واپسین نمونههای یک گونۀ روبهانقراض هستیم
🎯 چیزی نمانده تا زمانی که هیچکس روی زمین یادش نیاید دنیا پیش از اینترنت چه شکلی بود. آنهایی که اواخر دهۀ ۱۹۷۰ به دنیا آمدند، آخرین نسلیاند که بدون اینترنت بزرگ شدند. جامعهشناسان به آنها «واپسین معصومان» یا «مهاجران دیجیتال» میگویند. آن «معصومیتِ» ازدسترفته، اگر اصلاً معصومیتی در کار بوده، چه بود؟ یک نویسنده و گزارشگر کانادایی به ایامی میاندیشد که ذهنمان اجازۀ سرگردانی داشت.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9689/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9502/
اخبارجعلی و متعارض و تکلیف مردم
🔹 تناقض و #تعارضدرخبرها ، انواع مختلفی دارد که تعارض با واقعیت از جمله آن است.
🔸بدیهی است انطباق کامل اجزای مختلف خبر ، انتقال پیام را تسهیل و اثرگذاری آن را افزایش میدهد و برعکس وجود تعارض، مخاطبان را سردرگم میکند، به اطلاعرسانیصحیح آسیب میرساند و به #بیاعتمادی مخاطب، #مخاطبگریزی و کاهش #اثراتپیام میانجامد.
🔸باوجود اهمیت این موضوع ، بخشهایمختلف به این مهم توجه ناکافی دارند که نمونه اخیر آن، پخش #اخبارجعلی در #اخبارشبکه سهسیما است؛ در این بخش از قول #سازمانبهداشتجهانی گفته شد "ویروس کرونا در هوا هم منتشر میشود و حدود ۸ ساعت ماندگاری دارد"
🔹مراجعه و بررسی وبگاه و صفحات سازمان بهداشت جهانی نشان میدهد این سازمان بر ماندگاری ناچیز ویروس کرونا در هوا تاکید دارد و توصیه میکند فقط برای بیماران و کسانی که علایم عطسه و سرفه دارند و مراقبان بیماران از ماسک استفاده کنند؛ علاوهبراین، منابع مختلف از #دکتریونسیان و #دکترجهانپور این خبر را تکذیب کردند.
✅ بیشتر بخوانید
mehrnews.com/xRyKQ
زندگی = مثبت + منفی
☆تست های معتبر #روانشناسی و خودشناسی
☆راهکارهای روانشناسیِ #کنترل_خشم #اعتماد_به_نفس #جذب_کردن #کات_کردن #نه_گفتن
☆پست هایی برای داشتن یک زندگی بهتر
همه و همه در کانال زیر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3753967659C8d878bd8af
🔶 در مواجهه با بیماری ها، آیا فقط باید از علم پزشکی استفاده کرد یا دعا و نیایش هم کاربرد دارد؟
▫ ارتباط بین روان که یک پدیده غیرمادی (نرم افزاری) است با بدن یا جسم که یک پدیده مادی (سخت افزاری) است، تاکنون برای بشر، در حد زیادی ناشناخته باقی مانده است. به این معنی که سلول به چه شکل فکر میکند؟! یا فعل و انفعالات مادی و شیمیایی، چگونه تفکر و تعقل را پدید می آورند؟ طبعا برای زنده نگه داشتن ماده، نیازمند به منبع انرژی متناسب، یعنی ماده هستیم. بعنوان مثال یک گیاه برای رشد و ادامه حیاط نیاز به آب، خاک، اکسیژن و نور دارد که تماما اشکال مختلفی از ماده هستند. یا حیوانات نیز برای رشد و زنده بودن نیاز به غذای مناسب، اکسیژن و .... دارند. همچنین اگر یک حیوان دچار یک بیماری یا عارضه جسمی شود، ترمیم و اصلاح جسم حیوان توسط ماده یا موادی که دارای طول و عرض و ارتفاع و جرم حجمی هستند، صورت میگیرد. در مورد بُعد یا ساحت مادی انسان نیز همینطور است. برای تغذیه یا درمان جسم انسانی، نیازمند به ماده و امور فیزیکی هستیم. (اعم از استفاده از خوراکی ها، ورزش، دارو، فیزیوتراپی و ...). طبیعتا بُعد و جنبه غیرمادی انسان، برای تغذیه و برطرف نمودن و یا تسکین تعارضات و تألّمات خویش، میبایست به امور غیر مادی بپردازد. البته منظور این نیست که رفتارهای فیزیکی و جسمی، هیچگونه تاثیری در بُعد غیر مادی (روح یا روان) ندارند.
▫ در ارتباط و تأثیر و تأثر جسم و روح یا روانِ انسان بر یکدیگر، شکی نیست. مثلا نشاط و سرزندگی که از ورزش کردن، بر انسان عارض میشود. یا بیماری های روان-تنی، که عارضه ای جسمانی، منشأ ذهنی دارد. اما خوراک مستقیم و بی واسطه عرصه غیرمادی انسان، مسائل غیرمادی است. یعنی آنچه که بطور کل با تعقل، تفکر و شناخت انسان سروکار دارد. حال اینکه این فرآیند تفکر و تعقل و شناخت، توسط مغز انجام میگیرد و یا روح انسانی، محل بحث نیست.
▫ "دعا و نیایش"، نمونه ای از خوراک بُعد غیر مادی انسان است. در زمینه و مبنای این رفتار، باور به وجود نیرویی مافوق بشری است که قدرت و علم او، بر هرچیزی احاطه دارد و قادر به تصرف و تغییر در هرچیزی است. این باور، خود بعنوان پایگاهی مطمئن در حوزه تفکر و شناخت انسان عمل میکند که آدمی در هنگامه مشکلات، تهدیدات و اضطراب ها، به آن پناه میبرد. (البته این مهم، به میزان باور انسان بستگی دارد)..... ادامه یادداشت
http://www.migna.ir/news/50030/preview/
◽ وحید پاریاو
▫ کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی
فضای مجازی دنیایی بی کران از خلاقیت، نوآوری و تحول است و انسان ها می توانند با بهره گیری صحیح از آن زندگی بهتری برای خود بسازند.
در این بین مادران و زنان کشور عزیزمان می بایست با شناخت امکانات فضای مجازی و فرصت های آن، و افزایش توانایی های خود برای استفاده از اینترنت و انواع ابزارهای هوشمند از این امکانات برای آموزش، سلامت و کارآفرینی بهره ببرند و از خانواده در برابر آسیب های محتمل مراقبت کنند.
دانلود پاورپوینت توانمند سازی زنان در فضای مجازی
https://familyweb.ir/پاورپوینت-توانمندسازی-زنان-با-فضای-مج/
هدایت شده از عصر هوشمندی
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ کرونایی
#سید_بشیر_حسینی
قسمت دوم: استراتژی ماهی بادکنکی ‼️
♦️ایده ها و تولیدات آنتی کرونایی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید. @IMLC_admin
#آنتی_کرونا
#سواد_رسانه_ای
#باشگاه_سواد_رسانه_ای
#المپیاد_سواد_رسانه_ای
#مخاطب_فعال
#کرونا
@asrehooshmandi
هدایت شده از بیداری ملت
🔴هزاران کاربر عربی به صورت هماهنگ از مردم عربستان درخواست کردند که ویدیو، عکس و محل انفجار موشکهای یمنی را رسانهای نکنند!
این توییتها فارغ از اینکه نشان میدهد موشکهای انصارالله کار خود را کرده، یک پیغام مهم دارد؛ تیم سایبری و فعالان عرب نزدیک به سعودی، پروتکلهای دقیقِ رسانهای برای مواقع حساس دارند.
دقیقا برعکس ما که پس از حمله تروریستی به رژه اهواز، تصاویر شهدای حادثه را در خبرگزاری های دولتی و شبکههای اجتماعی دست به دست میکردیم!
#علیقلهکی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat