سه سوال از شورای نظارت بر صداوسیما
سه شنبه نهم اردیبهشت اعلام شد که «شورای نظارت بر صداوسیما» به پرونده دستمزدهای نجومی مجریانی مثل علی ضیا و مهران مدیری و رضا رشیدپور و رضا گلزار و رامبد جوان وارد خواهد شد.
از اعضای شورای نظارت سه سوال دارم:
سوال اول: یعنی ما باید واقعا باید باور کنیم که شما به عنوان ناظران صداسیما که هرکدام عضو نهادهای بالادستی قدرت هم هستید از دستمزدهای میلیاردی خبر نداشتید و از توییتر من یک لاقبای لندننشین باخبر شدید؟ آنهم وقتی که دربان و آشپز صداوسیما هم قیمت دقیق درآمدهای این جماعت را میداند؟
سوال دوم: آیا شما به عنوان اعضای «شورای نظارت بر صداوسیما» برای اینهمه «بیخبر بودن» تان از شورا حقوق هم میگیرید؟ حق جلسه هم میگیرد؟ چقدر حق جلسه میگیرید؟ اصلا سالی چند بار تشکیل جلسه میدهید؟ شما چرا باید با اینهمه شغل دیگر مسئولنظارت بر صداوسیما هم باشید؟ در یکسال گذشته هر کدامتان برای نظارت بر سازمان چند ساعت و دقیقتر بپرسم، چند دقیقه وقت گذاشتید؟ اصلا بودن و نبودنتان چه فرقی دارد؟ آیا نباید چنین شورایی را تعطیل کرد؟
سوال سوم: هفده روز تمام از ادعای ورودتان به پرونده دستمزدهای نجومی صداوسیما گذشت. چرا یک خط اطلاعرسانی نمیکنید؟ مگر مردم نامحرمند؟
حافظ و سعدی و فردوسی مقابل ترامپ و بیوطنی نئولیبرالیسم
🔹 یازده اسفند ۹۶، الجزیره: کره جنوبی آموزش زبان انگلیسی برای سالهای اول و دوم مقطع ابتدایی را ممنوع کرد. این ممنوعیت براساس حکم دادگاه قانون اساسی کره در سال نود و چهار صادر شده که زبان انگلیسی را مانعی برای یادگیری زبان کرهای و باعث پاک شدن ریشههای کرهای دانسته بود.*
🔸 برمیگردیم به ۱۳ اردیبهشت ۹۵. آقای خامنهای گفت: «این اصرار بر ترویج زبان انگلیسی در کشور ما یک کار ناسالم است. بله، زبان خارجی را باید بلد بود امّا زبان خارجی که فقط انگلیسی نیست...امروز کسانی که به اسپانیولی حرف میزنند کمتر از کسانی نیستند که به انگلیسی حرف میزنند... چرا فرانسه یا آلمانی تعلیم داده نمیشود؟ زبانهای کشورهای پیشرفتهی شرقی هم زبان بیگانه است، اینها هم زبان علم است. آقا جان! در کشورهای دیگر به این مسئله توجّه میکنند و جلوی نفوذ و دخالت و توسعهی زبان بیگانه را میگیرند؛ ما حالا از پاپ کاتولیکتر شدهایم! آمدهایم میدان را باز کردهایم و علاوه بر اینکه این زبان را کردهایم زبانِ خارجیِ انحصاریِ مدارسمان، مدام داریم میآوریمش [در مقاطع] پایین؛ در دبستانها و در مهدِکودکها! چرا؟ ما که میخواهیم زبان فارسی را ترویج کنیم، باید یک عالَم خرج کنیم و زحمت بکشیم. [وقتی] کرسی زبان [فارسی] را در یکجا تعطیل میکنند، باید تماسهای دیپلماتیک بگیریم که چرا کرسی زبان فارسی را تعطیل کردید. نمیگذارند، اجازهی دانشجو گرفتن نمیدهند، امتیاز نمیدهند، برای اینکه زبان فارسی را یکجا میخواهیم ترویج کنیم؛ آنوقت ما بیاییم زبان آنها را خودمان با پول خودمان، با خرج خودمان، با مشکلات خودمان ترویج کنیم. این عقلائی است؟ من نمیفهمم!"
🔹بیبیسی و رادیوفردا** بلافاصله این حرفها را تلاش برای انزواطلبی و ستیز با معاصر شدن نسل جوان تفسیر کردند و رادیو فرانسه*** در حالیکه رهبری به صراحت از لزوم آموزش زبان بیگانه گفت بود تیتر زد: «سخنان تند خامنهای علیه زبان انگلیسی: "زبان و فرهنگ بیگانه" را ترویج نکنید.»
🔸 در نهایت ۱۵ اردیبهشت ۹۵ آقای روحانی در قطب مقابل ایستاد و امری که قاعدتا باید فراجناحی و مورد توافق کل نظام و حتی ملیگرایان یا مدافعان منافع ملی خارج از نظام میبود را تبدیل به نزاعی سیاسی کرد و گفت: «مردم خودشان باید بخواهند ...و [دانش آموز] باید بتواند انتخاب کند چند زبان میخواهد بیاموزد. وقتی در یک مدرسهای ۹۸ درصد دانش آموزان یک زبان را انتخاب کردند ... ما که نمیتوانیم برای آن دو درصد معلم دیگری را به کار بگیریم. امروز شما ببینید در شبه قاره هند به خاطر اینکه این جمعیت عظیم به زبان انگلیسی تقریبا مسلط هستند شما ببینید که در آی تی [علوم انفورماتیک] چه کارهایی انجام دادهاند و چه شغل بزرگی را این شبه قاره به دست آورده است، ما باید زبانی را یاد دهیم که در کنارش علم، راحتتر به دست آید و شغل بیشتر برای نسل جوان آینده به وجود بیاورد و ارتباط اقتصادی ما را با دنیا تسهیل کند.»
🔹 ممنوعیت آموزش زبان انگلیسی در سنین پایین در کره جنوبی، یعنی حتی این کشور که از پایان جنگ کره در سال ۱۳۳۲، رسما یکی از اقمار آمریکا بوده نگران حل شدن در هاضمه فرهنگی کدخداست. یعنی حتی سئول هم که وابستگی کامل نظامی-سیاسی به واشنگتن دارد دلواپس بیملیت شدن و بیهویت شدن بیشتر نسل جوانش است.
🔸 حالا شاید بدون سروصدای بلند جنگ رسانهای و از خلال خبر ممنوعیت زبان انگلیسی در کره جنوبی که قبله آمال بسیاری از غربزدگان ایرانی است بتوان تفاوت نگاه آقای روحانی و آقای خامنهای را بازبینی کرد. تفاوتی که شکلی دیگر از همان نزاع سی ساله میان پارادایم ادغام-گرایی و پارادایم مقاومت ملی است.
🔹 ایستادن مقابل انحصار انگلیسی، دفاع حداقلی از فارسی است نه جهان-هراسی و انزواطلبی. دفاع حداقلی از زبانی است که اگرچه قدمتی هزار ساله و نفوذی از شبه قاره هند تا شمال آفریقا دارد، اما اکنون مقابل طوفان جهانی شدن در خطر و نیازمند سیاستهای حمایتی است. حمایت از فارسی، حمایت از یکی از مهمترین عوامل هویت فرهنگی-ملی هشتاد میلیون ایرانی مقابل هژمونی و سلطهی فرهنگ آمریکایی است که تسلیم مقابلش، مقدمه تسلیم اقتصادی و نظامی خواهد بود. و حمایت از فارسی و فرهنگ ملی، نیروی جوان تحصیل کرده ایران را وفادار به منافع و تاریخ این کشور و مردمش نگه میدارد و نه متعهد به منافع شرکتهای چندملیتی؛ و مانع بیوطنی و گم شدن هویتی در راهروهای شرکتها و دانشگاههای غربی میشود. حافظ و سعدی بخشی از دیوار دفاعی ما هستند و مانع تبدیل سرمایه انسانی این کشور به سربازان نادانسته نئولیبرالیسم آمریکایی میشوند.
(تاریخ انتشار اسفند ۹۶. بازنشر به مناسبت روز فردوسی)
علی علیزاده
📸 هک شدن سایت های اینترنتی پلیس و شهرداری مینیاپولیس
🔻شبکه تلویزیونی RTL فرانسه: سایت های اینترنتی پلیس شهر مینیاپولیس و همچنین شهرداری این شهر از دسترس خارج شد.
🔻به احتمال زیاد این حمله سایبری هدفمند کار جنبش « هکرهای ناشناس» (انانیموس) است.
🚦گوگل از شما چه میداند و با آن چه میکند؟!
گوگل یک سرویس بینظیر با دو ویژگی مهم است: «خدمات گسترده» و - متاسفانه - «رایگان»!
🔸این دو ویژگی دو سوال مهم ایجاد میکند:
اول) اینکه گوگل با این همه اطلاعاتی که به واسطه خدمات گسترده خود از کاربران دارد، چه میکند؟
دوم) اینکه گوگل اصلا چطور پول در میآورد؟!
👈 ارتباط پاسخ این دو سوال و اینکه بدانید گوگل چطور از اطلاعاتتان پول در میآورد، شاید نگاهتان را به این غولِ مهربان IT عوض کند...!
📍گزارش «مروری بر حجم ترسناک اطلاعات گوگل درباره کاربران و شیوه پول درآوردن از طریق آنها» را هماکنون در اوسینتداتآیآر بخوانید:
osint.ir/?p=2785
🛑🛑 توییتر هم با سیاه کردن پروفتیل خود و گذاشتن هشتگ #BlackLivesMatter به اعتراضات ضد نژاد پرستانه امریکایی ها پیوست.
سواد رسانه و روانشناسی
http://farsnews.ir/media/13990310000685
👌فیلم خلاصهی ۵دقیقهایِ گفتگوی زنده با خبرگزاری فارس با موضوع "واکاوی علت قتلِ رومینا اشرفی؛ ابعادِ حقوقی و رسانهای"
#لایو #اینستاگرام #رومینا #رومینا_اشرفی
رومیناها، جو رسانهای و بیتفاوتیها
http://safaeinejad.ir/1399/03/10
رومینا توسط پدرش به قتل رسید و تلخی این حادثه همهمان را ناراحت کرد. برخی رسانهها که جز تخریب اذهان مردم به چیزی نمیاندیشند، این حادثه را به دینداری، به اسلام، به غیرت کاذب، به مردسالاری، به قوانین ناقص، به اشتباه قاضی و ... همه چیز ربط دادند و خواستند با آن دین، اسلام و جمهوری اسلامی را تخریب کنند. اما واقعیت این است که برای آنها چیزی جز تخریب اذهان مردم هدف نیست. از نظر آنها مردم باید همیشه به دنبال دلایلی باشند که دلیل واقعی نیست؛ جامعه باید همواره در دوقطبیهایی بعضا غیرنافع مانند جنسیتگرایی بماند تا پیشرفته نشود؛ به همین دلیل حواس مردم را به این موارد پرت میکنند.
سالیانه حدود ۳۰۰ هزار رومینا قبل از تولد توسط پدر و مادرشان به صورت عمدی، غیرقانونی و بدون دلیل پزشکی، سقط جنین میشوند. این آمار فقط متعلق به ایران است و کمتر کسی دغدغه حل این مسئله را دارد. هیچ جو رسانهای برای این مسئله ایجاد نمیشود. پدر و مادر در این قتل شبه عمد مشترکا دست دارند و ما سالیانه با نزدیک ۶۰۰ هزار قاتل در حال زندگی هستیم که حتی خودشان هم فکر نمیکنند قاتل باشند! پژوهشها نشان داده است عموما این اتفاق در مناطق شهری بیشتر از روستایی اتفاق میافتد. عموما در افرادی که دیندارتر هستند کمتر اتفاق میافتد. حدود ۴۵ درصد از این سقط جنین به دلیل رسیدن فرزندان به تعداد دلخواه است. یعنی پدر و مادری ۲ فرزند دارند و فرزند سوم را نمیخواهند و دست به قتل شبه عمد جنین میزنند! به همین سادگی! ۱۹ درصد به دلایل اقتصادی، ۱۷ درصد به دلیل فاصله کم بین فرزندان، ۱۲ درصد به دلیل ادامه تحصیل و ۷ درصد به دلیل نامطلوب بودن جنسیت فرزند دست به این اقدام میزنند.
سالیانه از به دنیا آمدن ۳۰۰ هزار ایرانی که نعمت حیات به او داده شده است، جلوگیری میشود اما همه بیتفاوتیم و علت آن را به هیچ چیزی نسبت نمیدهیم. جالبتر آنکه همین رسانههایی که چنین به تخریب اذهان مردم میپردازند، در مورد آن ۳۰۰ هزار نفر سخنی نمیرانند.
حال به دور از جو رسانهای فکر کنیم، آیا دین، اسلام، غیرتورزی یا مردسالاری واقعا منجر به این حادثه شده است؟ اگر اینطور باشد روزانه چقدر از این دست حوادث را باید شاهد باشیم؟ واقعا جمهوری اسلامی و به قول بعضیها قوانین ناقص آن منجر به چنین حادثهای شده است؟ یعنی قبل از انقلاب هیچ قتل ناموسی اتفاق نمیافتاد؟ یعنی در سایر کشورهای به اصطلاح آزاد چنین اتفاقاتی نمیافتد؟
در پژوهشهای علوم اجتماعی «کاهش گرایی» یکی از آفات جدی است. اینکه یک حادثه را فقط به یکی از جنبههای آن نسبت دهیم و از سایر دلایل آن که اتفاقا میتوانند ریشهایتر باشند صرفنظر کنیم.
امید است که مردم از رسانهها، از دانشمندان، از قضات و از خودشان تفکر بیشتر و پیدا کردن دلیل اصلی و راه حل بهتر را مطالبه کنند و امید است با پژوهشهای درست و صحیح و یافتن راه حلهای درست دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.
safaeinejad
🌺 سلام و درود. عید همه شما عزیزان مبارک! از درگاه خداوند متعال برای همه شما آرزوی سلامتی و قبولی طاعات و عبادات دارم و از همگی در این روز عزیز التماس دعا دارم.
🔴 خبری که نباید پوشش داده می شد!
خبر امروز صبح شبکه خبر باعث شگفتی بود!
اعلام سه روز آتش بس طالبان به مناسبت عید فطر، خبری بود که #نباید پوشش خبری داده میشد!
این گونه اعلان ها از طرف این گروه تروریستی، تنها یک #تکنیک_اقناعی_قوی و عمدتا #تکنیک_اقناعی_تعمیم، برای انتساب این گروه تروریستی به مسلمانان است!
به خاطر بیاورید که همین گروه با همین هدف، در شهادت سردار سلیمانی ابراز ناراحتی کرد و اطلاعیه تسلیت صادر کرد تا با فریب افکار عمومی جهانی، سردار سلیمانی را منتسب به گروه های تروریستی متعصب و آدمکش معرفی کند!
#پوشش_خبری #فریب_افکار_عمومی #گروه_های_تروریستی #صاحبان_رسانه_ها
#تکنیک_های_اقناعی #سواد_رسانه_ای
🎯 هیچکس به خاطر شایستگیهایش میلیاردر نمیشود
— کتاب جدید توماس پیکتی تصویری از نابرابری ارائه میکند که برای خیلیها باورنکردنی است
📍توماس پیکتی چیزی برای تبدیلشدن به یک اقتصاددانِ موفق جریان اصلی کم نداشت. تحصیلاتی درخشان و استادی در دانشکدۀ اقتصاد امآیتی در جوانی. اما پس از دو سال تدریس در آن دانشگاه، به این نتیجه رسید که در برج عاج نشسته است و آنچه به دانشجویانش میگوید، ربط چندانی به واقعیت ندارد. پس تدریس را رها کرد و به پاریس برگشت تا اینبار «واقعیت» را مطالعه کند، و آنچه در این جستجو پیدا کرد دریایی از نابرابری بود.
🔖 ۴۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۴ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9746/
🎯 چرا برچسب زدن روی دیگران خطرناک است؟
— برچسبزنی مثل وعدهای است که اگر به آن باور داشته باشی محقق میشود
📍آدمها پیچیدهاند. حتی آدمهایی که از نزدیک میشناسیم، هر لحظه امکان دارد غافلگیرمان کنند. رفتارهایی بکنند که نتوانیم تحلیلشان کنیم یا حرفهایی بزنند که از آنها انتظار نداشتهایم. ما انسانها، در مواجهه با این پیچیدگی راهحلِ ذهنی ساده و کارامدی داریم: برچسبزدن. فلانی احساساتی است، دیگری دستوپاچلفتی، آنیکی خسیس و همینطور تا آخر. با برچسبزنی آدمها را ساده و قابلفهم میکنیم، اما برچسبزدن در کنار فایدههایش، ممکن است آسیبهای سنگینی هم در پی داشته باشد.
🔖 ۱۲۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۸ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9748/
🎯 حقۀ تصویر بدنی مثبت
— چطور جنبشی که قصدش ارزشدادن به زنان است، آنها را بیارزش میکند
📍تقریباً همه از بدن خودشان ناراضیاند، حتی زنهای ظریف و مردانِ عضلانیای که هر روز در اینستاگرام زیباییِ اندامشان را به رخ میکشند هم مستثنی نیستند. در واکنش به این نارضایتی عمومی جنبشی ایجاد شد که بدنهای چاق و نامتقارن را ستایش میکرد و پوستهای ترکخورده و چروکیده را هم زیبا میدانست. اما خیلی زود این تلاش برای کاهش نارضایتی از بدن، خودش به مشکلی مضاعف تبدیل شد. چون حالا آدمها هم خودشان را زشت میدیدند، هم از اینکه خودشان را زشت میبینند شرمنده بودند.
🔖 ۲۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۵ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9738/
نگاهیبه مدیریت کلانکشور در کرونا؛
آرامش در بحران
گسترش ویروسکرونا در جهان و ایران را میتوان فراگیرترین بحران دهههایاخیر دانست که هنوز کشورهایجهان، درگیر آن هستند. این پدیده از جهات مختلف به بررسی و پژوهش نیاز دارد که یکی از مهمترین این عرصهها، مدیریت آن است. مدیریت این بحران در کشور ما در سطوح مختلفی شکل گرفت که در بالاترین سطح، رهبرانقلاب اسلامی در آن نقش آفرینی کردند.
برای ارزیابی این مهم، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR یادداشت زیر را از آقای #دکتراکبرنصراللهی، استاد علوم ارتباطات و رسانه منتشر میکند.
✅در لینک زیر بخوانید
https://b2n.ir/966122
✅ اگر پسندیدید لطفا به اشتراک بگذارید.
#رهبری
#کووید۱۹
#مدیریت_بحران
📝 پاس رو تور به فرصتطلبان
🔹 #ماجرایرومینا مجدد ثابت کردهاست بین #گزینشگری رسانههایرسمی و دربانی مردم از رویدادها، فاصله از زمین تا آسمان است.
🔸دروازه مسئولان و رسانههای رسمی بر روی علاقمندی و موضوعات مردم یا بسته است یا به زور و دیر باز میشود.
🔴 برای سوءاستفاده، اینشرایط بهترین است.
🔴 نکته: #قتل اول خرداد اتفاق افتاد اما رسانههای رسمی و مسئولان بعد از ۶ روز آن را منتشر کردهاند؛آن هم بعد از #وایرال شدن در #فضایمجازی
#بحران
#رومینا
#رسانههایرسمی
کرونا / ۲ سال زندان برای روزنامه نگار میانماری به اتهام انتشار خبر جعلی
🔹آقای" زاو یه هتت" ( Zaw Ye Htet ) روزنامه نگار و مدیر مسئول یک سایت خبری میانماری، به اتهام انتشار خبر مرگ کرونایی یک شهروند ناحیه کارن این کشور، به ۲ سال حبس در زندان محکوم شد. دولت می گوید این خبر نادرست است.
🔹دولت میانمار می گوید روزنامه نگار میانماری در حالی خبر مرگ کرونایی یک شهروند ناحیه کارن را منتشر کرده که از ابتدای شیوع کرونا، در این ناحیه "هیچ مورد مرگ کرونایی ثبت نشده " و فقط ۲ مورد ابتلا به این ویروس گزارش شده .
🔹" زاو یه هتت " ۲۴ اردیبهشت و پس از انتشار خبر مرگ یک شهروند به دلیل ابتلا به کرونا دستگیر شد.
🔹دادگاه این فعال رسانه ای یک هفته پس از دستگیری، در ۳۱ اردیبهشت تشکیل و براساس قانون 505b میانمار، به ۲ سال حبس در زندان محکوم شد.
🔹 دادگاه " زاو یه هتت" یک هفته پس از دستگیری برگزار و حکم محکومیت وی صادر شد، در صورتی که بر اساس روال مرسوم در میانمار، بررسی پرونده وی به زمان بیشتری نیاز داشت.
🔹به نوشته خبرگزاری فرانسه، قانون 505b میانمار در خصوص روزنامه نگاران و فعالانی استفاده می شود که با انتشار اعلامیه و یا خبر، باعث ایجاد ترس و نگرانی در جامعه شوند.
🔹از ابتدای شیوع کرونا در کشور میانمار، ۱۹۹ مورد ابتلا به کرونا و ۶ مورد فوت گزارش شده .
🔹جمهوری میانمار ( برمه ) کشوری است در جنوب شرق آسیا با حدود ۵۵ میلیون نفر جمعیت است
میانمار یکی از کشورهای بسته است که معمولا روزنامه نگاران برای فعالیت حرفه ای از فضای آزاد کمی برخوردارند / روزنامه نگاری جدید
سواد رسانه و روانشناسی
مدیر: Vavgh01@
برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید.
کانال حداقل "سه روز در هفته" به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
💢 توئیتر| «قیس قریشی» تحلیلگر مقیم لندن: توجه کردید صدای هیچ کشور اروپایی درباره حوادث و خشونتهای آمریکا درنیامده!!!؟
🔸 نه درهای سفارتها بهروی تظاهرکنندهها باز شد، نه توصیه به رواداری دولت، نه پیشنهاد آرامش به پلیس و نهادهای امنیتی، نه تهدید به شورای امنیت، نه سفارش به رعایت حقوق بشر...!!! خلاصه حواسمون باشه.
👓 حتما میدونید که بخاطر قتل یک سیاهپوست توسط پلیس آمریکا، شهر #مینیاپولیس به حالت جنگی دراومده، و شبکه های اجتماعی در آمریکا بستری شده برای پوشش این اعتراضات، تا اینجای کار نکته جدیدی نداره❗️
‼️ نکته جدید اینه که #اینستاگرام یه قابلیت رو به درخواست دولت آمریکا فعال کرده که #اطلاعات_غلط (فالس اینفورمیشن) رو به کاربر اطلاع میده!!
یعنی خود #اینستاگرام خبرهای دروغ رو مشخص میکنه تا یک وقت احیانا دولت #راستگویآمریکا دچار ضربه نشه❗️
بله، گردش آزاد اطلاعات که میگن همینه❗️❗️
🔻 مدیونید اگر فکر کنید این ویژگی برای بی بی سی فارسی و اینترنشنال هم اجرا میشه❗️❗️
💬 رضوان
🔰 بنیاد ملی مصونیت اجتماعی ردم 👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
🔴استاندارد دوگانه BBC به روایت تصویر
🔹 تیتر بیبیسی برای اعتراضات آمریکا: معترضان با پلیس درگیر شدند...
▫️مهدی هاشمی زاده
#عملیات_روانی
▪️مسعود فراستی، چه بخواهیم و چه نخواهیم، چه دوستش داشته باشیمچه نداشته باشیم، مشهورترین منتقد فیلم در تاریخ سینمای ایران است و شهرتی در حد برخی بازیگران و به اصطلاح سلبریتی های ایرانی دارد. رسیدن به این حد از شهرت، یقینا ساده نیست و عوامل زیادی از جمله تریبونی که در صدا و سیما داشته، برنامه هفت و نقدهای جنجالی او در این برنامه و برنامه های دیگر تلویزیونی در به شهرت رسیدن او موثر بوده است.
🔻جدا از این ها، صدای بم و تاثیرگذارش، تسلط او در گفتار و چهره و تیپ خاص و لباس پوشیدن اش که یادآور شمایل چریک های مارکسیست آمریکای لاتین است، و تکنیک ها و شیوه جدلی بحث کردن اش و مهارت هایی که در از میان به در کردن حریفان خود در میدان بحث دارد، از او شخصیتی منحصربفرد و کاریزماتیک ساخته است.
🔻به هر حال حرفم این است که فراستی، شهرت خود را مدیون نقدها و کتاب هایی کهنوشته یا تدوین کرده نیست. سال ها در معتبرترین دانشگاه های جهان درس سینما بخوانی و دهها مقاله آکادمیک داشته باشی یا در گوشه ای بنشینی و بدون جنجال آفرینی و هیاهو، فیلم ها را نقد کنی و درباره سینما بنویسی و کتاب منتشر کنی یا در دانشکده ها ومدرسه های فیلم تدریس کنی، امکان ندارد به شهرتی که فراستی اکنون دارد برسی. اینکه این شهرت واقعی است یا کاذب است، موضوع سخن من نیست. فقط می دانم بسیاری از کسانی که امروز به فراستی حمله می کنند، به شدت آرزو دارند که جای او باشند.
💬 پرویز جاهد
@Fars_plus
▪️پست کنایهآمیز عطاءالله مهاجرانی درباره آتش افروزی های پمپئو در آبان ۹۸
@Fars_plus
▪️تصویر اول: گزارش پرستیوی ایران، از ناآرامیهای آمریکا، 2020
تصویر دوم: تصویر صدایآمریکا از ناآرامیهای ایران-2018
💬 سید احمد خوئی
@Fars_plus
▪️به دو تصویر نگاه کنید:
«معترضان» امریکایی غرق نورند، شبیه سکانسی از فیلمهای هالیوودی
و معترضان ایرانی در کنار خودروی به آتش کشیده شده/ فقر و مرگ و نکبت از تصویر و تیتر می بارد.
چقدر مضحک است ادعای «بی طرفی» و «استقلال» رسانه ملکه.
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کل آمریکا شده ۱۰ دقیقه آخر فیلم جوکر
💬 مطهر 🇮🇷
@Fars_plus
▪️سیر اخبار خبرگزاری رویترز در زمان اعتراضات مردمی و ناآرامیها در آمریکا جالب توجهست، خبرگزاریای که از کشتهشدن ۱۵۰۰نفر در ناآرامیهای آبانماه ایران خبر میداد در تمام حسابهایش حالا تنها از کرونا و اخبار غیرفوری در کشورهای جهان مینویسد
💬 sahar naghipour
@Fars_Plus
▪️حقیقت تلخ؟؟
پخش فیلم کشورهای همسایه به اسم ایران، استفاده از عنوان "عصبانیت پدر" به جای "عدم توانایی کنترل خودرو" و تعمیم آن به تمام جامعه ایران مصداق بارز "دروغگویی"، "سیاهنمایی" و "ایجاد یاس و ناامیدی در میان مردم" است!
ذرهای انصاف در میان شما جماعت پیدا نمیشود!
💬 امیر صالحی
@Fars_Plus
▪️اینقدری که سربازهای بیبیسی برای تطهیر چهره آمریکا تلاش میکنن؛ برای ترامپ چهره آمریکا مهم نیست :)
💬 صادق نیکو
@Fars_plus
▪️خبرنگار بیبیسی فارسی در آمریکا هستند. وسط تظاهرات مردمی و سرکوب و کشتار علنی معترضان در شهرهای آمریکا، با انتشار عکس تولد در پی سفیدنمایی پلیس «مهربان» آمریکا هستند.
پ.ن: پلیس هم نیست طرف، نگهبان ساختمونه!
💬 مطهر
▪️شما كه ميدوني تفاوت نيروي پليس با نگهبانهاي فروشگاه ها چيه، اما خوب لباس اش گول زننده است و ملت كه شايد دقت نكنند، بذار لايك اش رو بگيريم :))
💬 yousef azizi
@Fars_Plus
▪️قابل توجه دوستانی که علاقه زیادی به فالو کردن، منشن گذاشتن و پروموت کردن اکانتهای فارسی وزارت خارجه اسقاطیل رو دارن:
وزارت خارجه اسقاطیل به همتون افتخار کرد و پزتون رو داد
وزارت خارجه اسقاطیل اعلام کرد اکانت اینستاگرامی فارسی این وزارتخانه بیش از نیم میلیون فالور به دست اورد
🔻عین متن رو خودتون بخونید:
حساب اینستاگرام فارسی وزارت امور خارجه امروز به نیم میلیون دنبال کننده رسید. در این حساب ، از مهاجران علاقمند به مهاجرت به اسرائیل سوالات زیادی دریافت شد.
به گزارش این وزارتخانه ، حساب اینستاگرام فارسی وزارت امور خارجه در روز یکشنبه از آستانه نیم میلیون فالور عبور کرد.
این حساب که از سال 2017 فعال شده است ، برای معرفی اسرائیل و جامعه اسرائیل به مخاطبان ایرانی استفاده می شود و واکنش های بسیاری را از سوی مخاطبان ایرانی دریافت می کند.
🔻در هفتههای اخیر در این حساب و همچنین سایر حسابهای دیگر وزارت امور خارجه زبان فارسی ، بسیاری از سؤالات از شهروندان ایرانی دریافت شده است که به دنبال کشف راههای مهاجرت به اسرائیل با توجه به وضعیت Corona ایران هستند.( جون عمت شما خودتون زاییدید تو کرونا کدوم احمقی میاد وسط اون مصیبت)
🔻مدیر گروه دیپلماسی دیجیتال وزارت امورخارجه خاطرنشان کرد: "کانال های وزارت امور خارجه در توییتر ، اینستاگرام ، فیس بوک و تلگرام هر هفته به بیش از 5 میلیون دنبال کننده و بیش از 15،000 نظر می رسند."( قابل توجه فالورا و کامنت دهنده ها: شماروهم اورد توی امار و یعنی شریکید در جرمش)
🔻وی ادامه داد: این کانال ها به زبان فارسی بخشی از بزرگترین شبکه رسمی اسرائیل است که توسط دفتر مرکزی وزارت امور خارجه در اورشلیم و در دفاتر اسرائیلی در سراسر جهان اداره می شود. این سیستم شامل بیش از 800 حساب به 50 زبان است که بیش از 200 میلیون مورد در هفته در معرض دیدقرار میگیرد دیپلماسی دیجیتال به فعالیت اصلی این بخش در سالهای اخیر تبدیل شده است و با توجه به بحران کرونا در ماه های اخیر به اوج خود رسیده است.
💬 اخ فی الله
@Fars_plus