🔶 نیازهای روانی برای بازگشایی مراکز آموزشی
ميگنا- نیازهای بهداشت روانی برای بزرگسالان و دانشآموزان، مانند داشتن روابط نزدیک، بر اثر کاهش دسترسی به منابع معمول آنها (روابط با گروه همالان، کتابخانهها و ...) از طریق مدرسه و دانشگاه با محدودیت زیادی در دوران کرونا روبرو شد که این امر میتواند مشکلات زیادی را برای آنها فراهم کند. در تحقیقی که در موسسه خیریه بهداشت روانی بریتانیا که شامل ۲ هزار و ۱۱۱ نفر داوطلب با سن بالای ۲۵ سال و با سابقه بیماری روانی در بریتانیا انجام شده است، ۸۳ درصد اذعان داشتهاند که این شرایط پاندمیک وضعیت آنها را بدتر کرده است. ۲۶ درصد هم اعلام داشتند که در دسترسی به منابع حمایتی سلامت روانی ناتوانند. این افراد دیگر از حمایت گروههای دوستی و همسالان محروم شدهاند چرا که روابط رو در روی آنها عملاً امکانپذیر نیست. مجموعه روابط دوستان هم یا از طریق تلفن صورت گرفته یا در فضای مجازی و اینترنت اتفاق میافتد که این رخداد چالشهایی را هم برای این افراد ایجاد کرده است.
🔹 یکی از مزایای مهم مدرسه، ایجاد مکانیسمهای مهمی چون کنار آمدن جوانان با مشکلاتشان به ویژه در رابطه با مسائل روانی است. هنگامی که مدارس بسته میشوند، دانشآموزان یکی از پایگاههای اصلی خود در زندگی را از دست میدهند که این میتواند به بروز مشکلات روانی متعددی منجر شود. به گفته «زونیا چی او» روانشناس بالینی کودکان و بزرگسالان در «هنگ کنگ»، قبل از شیوع کرونا، مدرسه رفتن برای [برخی از کودکان مبتلا به افسردگی] تنها در حد یک «تقلا»ی ساده روزمره بود، اما حداقل آنها روال مدرسه را در زندگی خود داشتند، که با بسته شدن مدارس از سوم فوریه ۲۰۲۰ (بهمن سال ۱۳۹۸)، انجام این کار هم منتفی شد.
🔸 هماکنون که مدارس بستهاند، تعدادی از این افراد خودشان را برای هفتهها در اتاقشان حبس میکنند، از حمام رفتن و رعایت بهداشت فردی سرباز میزنند یا حتی از غذا خوردن درست و بیرون آمدن از رختخواب هم طفره میروند. برای تعدادی از دانشآموزان که دچار اختلال افسردگی هم بودند، بسیاری از مشکلات روانی که با مدرسه رفتن مرتفع شده بود، مجدد به زندگی آنها بازگشته و آنها را با مشکلات قابل ملاحظهای در این خصوص روبرو کرده است.
🔹 به گفته «شی هانگ او» استاد روانشناسی دانشگاه هنگ کنگ، دانشآموزانی با نیازهای آموزشی خاص (استثنایی)، مانند کسانیکه با اختلال «اوتیسم» درگیرند، نیز در این خطر روانی ناشی از بسته شدن مدارس قرار دارند. این افراد ممکن است بیشتر ناامید شوند چرا که در کوتاه مدت فعالیتهای روتینشان مختل شده و از بین میروند. وی خاطر نشان میکند که والدین اصولاً برنامهای برای کاهش اضطراب فرزندانشان در چنین موقعیتهای نامعینی ندارند.....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51277
🔶 محمدرضا فروتن از زندگی شخصی خود می گوید
👤 من قبل از اینکه وارد سینما شوم، روانشناسی بالینی خوانده بودم و بعد از ۱۷سال دوری از فضای دانشگاه دوباره و به تشویق دکتر افشین یداللهی درسم را تا مقطع دکتری ادامه دادم و خوشحالم که این کار را انجام دادم چون این شروع دوباره خیلی برایم هیجانانگیز بود و دیدم که اتفاقا امکان ادامهاش خیلی آسان است.
از دنیای این روزهایتان برایمان بگویید.
👤 محمدرضا فروتن: دارم خودم را برای امتحاناتم و آلبوم بعدیام آماده میکنم.
▪ چرا خیلی از افراد جامعه از کمبود اعتماد بهنفس درست و سازنده محروم هستند؟
👤 محمدرضا فروتن: چون در کودکی آنها را سرکوب کردهاند و به آنها بها داده نشده است. برای مثال در مدارس ژاپن نزدیک به ۳سال به آنها مهارت زندگی و برخورد با دیگران را میآموزند، در حالی که در مدارس ما فقط به نمره و معدل تکیه میکنند و از همین جا اعتماد کردن به خود و دیگران در دنیای کودکی خراب میشود......ادامه👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51288/preview/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تبلیغ سیمکارت رایگان شاد، شگرد جدید کلاهبرداری!
💠 گروه رسانهای تیمورا
timoora
📸 عربستان سعودی جایگزینی برای واتس اپ راه اندازی میکند
این پلت فرم که بر اساس الگوریتم های رمزنگاری توسعه یافته ملی بوده، هدف آن از بین بردن خطرات ذخیره اطلاعات محرمانه در سرورهای خارج از پادشاهی است.
🖍️ این خبر یعنی میزان درک فهم و شعور آل سعود بیشتر از بسیاری از مسئولین ماست
@moje_roshangari👈🏴
#اخبار_فضای_مجازی
🔹️مرکز داده (Data Center) مادر شبکه ملی اطلاعات و مرکز تبادل داده ترافیکی (IXP) با ۵۰۰ سرور و ظرفیت یک ترابیت بر ثانیه، امروز یکشنبه در بومهن افتتاح شد.
🔸️یکی از موضوعات مهمی که در سند معماری و طرح کلان شبکه ملی اطلاعات به آن توجه شده است موضوع مهم خدمات پایه کاربردی است که در سطح گسترده و عمومی مورد استفاده کاربران قرار میگیرد. برای حمایتها جهت ایجاد و راهاندازی خدمات پایه کاربردی موضوع حائز اهمیت، زیرساخت و فراهم کردن زیرساختهای موردنیاز این حوزه است تا بخش خصوصی بتواند با استفاده از آن، خدمات مناسب، باکیفیت و ارزانتری را نسبت به نمونههای مشابه به کاربران ارائه کند.
🔹️موتورهای جستجوگر، پیامرسانها، بحث رایانامه و همچنین سایر خدمات که جزو ضروریات و اولویتهای خدمات کاربردی در شبکه ملی اطلاعات است، خدماتی است که با استفاده از مرکز داده مادر شبکه ملی میتوان آنها را توسعه داد.
🔸️این اتفاق یک گام موثری در بهبود خدمات پایه #شبکه_ملی_اطلاعات خواهد بود.
مایکروسافت ابزار مبارزه با ویدئوهای جعل عمیق ابداع کرد: ابزار جدید مایکروسافت شناسایی کننده اصالت ویدئوها نام دارد و با تحلیل ویدئوها و عکسهای موجود در اینترنت تشخیص خواهد داد که آیا این نوع محتواها واقعی هستند یا دستکاری شده و فاقد سندیت هستند.
در نهایت ابزار مذکور بعد از بررسی عکسها و فیلمهای ارسالی به آنها امتیاز اعتماد میدهد یا شانس واقعی بودن آنها را بر مبنای درصد نمایش میدهد. مایکروسافت تحلیل ویدئوها را با استفاده از ابزار خود به صورت فریم به فریم انجام میدهد.
مایکروسافت مدعی است ابزار یادشده عناصر ظریفی را در عکسها و ویدئوها مورد بررسی و توجه قرار میدهد که معمولاً انسان با چشم خود قادر به تشخیص آنها نیست.
تولیدکنندگان محتوا و فعالان حوزه رسانه و خبر هم میتوانند برای صدور تاییدیه اصالت تولیدات خود از این ابزار استفاده کنند تا برچسب واقعی بودن عکسها و ویدئوهای آنها به محتوای ارسالی آنها اضافه شود. از این طریق کاربران اینترنت هم راحت تر میتوانند به محتوای یادشده اعتماد کنند.
🔹تغییر رفتار کاربران در دوران همهگیری ویروس کرونا، تعادل عرضه و تقاضا را به هم زده است.
🔺میزان تبلیغات در حوزههای گردشگری و تاکسیآنلاین در کوتاهمدت به ترتیب ۸۱ درصد و ۷۷ درصد کاهش یافته است؛ این درحالی است که حوزههای آموزشآنلاین، سلامت و بیمه، فروشگاه آنلاین به ترتیب ۱۹۶۱ درصد، ۸۲۲ درصد و ۲۴۵ درصد رشد را تجربه کردهاند.
▪️برای مثال، دیجیکالا افزایش قابل توجهی در تقاضای خرید اینترنتی تجربه کرده است. تا جایی که این شرکت در بیانیه مطبوعاتی خود اعلام کرد که برای پاسخگویی به تقاضای خریداران، نیاز به جذب ۲۰۰۰ نیروی انسانی جدید دارد.
🔸اثر بلندمدت این رکود، بر زیرساختهای زنجیره تامین و کسب و کارهای کوچک و بزرگ، احتمالا خطر جدی برای صنعت تبلیغات دیجیتال در پی خواهد داشت.
18.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سواد رسانه ای | شکاف دیجیتالی بین نسلی
شکاف دیجیتالی بین نسلی یعنی چی ؟
چگونه شکاف دیجیتالی بین نسلی والدین و فرزندان می تواند باعث افزایش تهدیدات و آسیب ها و همچنین کاهش بهره برداری از فرصت های فضای مجازی شود.
با کلیک بر روی لینک زیر نیز می توانید این کلیپ را در لحظه و قبل دانلود کل فایل مشاهده نمایید.
www.aparat.com/v/bjTdq?eitaafly
🎯 از پشت فیلتر زیباتر است: اینستاگرام چگونه زندگیمان را دگرگون کرد؟
— کارکنان اولیۀ اینستاگرام میخواستند چیزی شبیه یک گالری هنری آنلاین بسازند
📍میشود به اینستاگرام همچون راهی برای گرامیداشتن زندگی نگاه کرد. اینستاگرام به ما میگوید زندگیِ همۀ ما ارزش تماشاکردن دارد و یادمان میاندازد به دنیای اطرافمان توجه کنیم؛ از ما میخواهد حواسمان به غروبی بینظیر باشد یا چشممان دنبال برگهای پاییزی بگردد که روی پیادهرو چیده شدهاند. درعینحال، اینستاگرام تجربۀ شخصی را خنثی و بیاهمیت میکند: لحظات خاص به شرطی ارزشمندند که بتوان آنها را به اشتراک گذاشت؛ صعود به قله ارزشی نخواهد داشت، مگر بتوانیم عکسی از بالای قله بگیریم. کتاب «بدون فیلتر» توضیح میدهد که اینستاگرام چطور نگاه ما را به زندگی دگرگون کرده است.
🔖 ۲۶۱۵ کلمه
⏰ زمان مطالعه:۱۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9886/
asrehooshmandi
امکان جداسازی بسته «شاد» برای دانشآموزان هنگام استفاده از گوشی والدین
در راستای نگرانی والدین از آفات فضای مجازی، درصورت استفاده کودکان از گوشی والدین، میتوان یک کد دستوری برای جابهجایی بسته اینترنتی تعریف کرد برای اینکه تنها بسته شاد برای کودک فعال باشد.
راهکارهای مدیریت مجازی فرزندان در زمان آموزش آنلاین مدارس را در لینک زیر بخوانید:
https://www.isna.ir/news/99061510232/
asrehooshmandi
28.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اصل ماجرا چیست؟
🔺وقتی از راه بازی با احساسات مردم، حقیقت کتمان میشود
🎥 اعترافات #نوید_افکاری هنگام بازسازی صحنه قتل؛ تصاویر دوربینهای مداربسته از صحنه قتل
asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تدریس مجازی در کشورهای عربی با برنامه ای به نام «سهل»
در این برنامه چنانچه دانش آموزی جواب سوالی را نداند، کافی است به برنامه سهل رفته و با استفاده از دوربین گوشی، بار کد بالای صفحه ر اسکن کند.
در عرض یک ثانیه به صفحه و پاسخ سوال دسترسی پیدا کرده و برای درک بهتر مطلب، توضیح چند معلم مختلف ظاهر می شود.
نصب این برنامه بسیار ساده بوده و هیچ نیازی به درگیر کردن معلم و خانواده ها نیست.
▪️ببینید براتون چی آوردم
هنرنمایی جدید #بهاره_جان با جشن هواداران تراکتور تبریز
یادداشت کنید علاوه بر معتادا و سلبریتی ها طرفدارای لیورپول هم کرونا نمیگیرن
💬 مهاجر +98
@Fars_Plus
▪️فیس بوک اکانت وریفای شده ی یک خبرنگار را به خاطر پخش زنده درگیریها و اتفاقات لوئیزویل در کنتاکی #آمریکا بدون هیچ توضیح مسدود کرده است!
صاحب پلتفرم آنگونه که میلش باشد بر جامعهاش حکمرانی میکند، به خصوص زاکربرگی که مدعی است «کشوری» دو میلیاردی دارد.
💬 Hamidreza
@Fars_Plus
▪️فرض کنید رئیس رسانه ملی میگفت مجریان نباید با دیدگاههای سیاسی شخصی در برنامهها یا شبکههای اجتماعی فعالیت داشته باشند وگرنه تلویزیون جای آنان نیست، چه وا اَسَفا و وا آزادی بیانی راه میافتاد!!!
منتها رئیس بیبیسی بگه خیلی هم خوبه و نشانه پختگی در مدیریت رسانه است😏😏😏
💬جواد آقایی
@Fars_Plus
🔹چگونه تــوان رسـانـهای ما هدر میرود؟
✍️معصومه نصیری_ کارشناس رسانه
⬅️مهمترین موضوع در تولید و پردازش رسانهای، مسأله شناسی، تشخیص موضوع اساسی از موضوعات فرعی و چینش ساختار حاکم بر محتواست. اگر در این نقطه اشتباه کنیم، باید به بازی خوردنهای مکرر رسانهای تن دهیم. در صورت عدم اصلاح این رویه بشدت قابل پیشبینی و برنامهریزی خواهیم بود و این یعنی یک روز با ساسی مانکن، یک روز با تغییر جنسیت یک هنرپیشه و یک روز هم با اظهارات یک سخنران، همه توانمان به مسیری برده میشود که البته گاها شاید مهم یا جذاب باشند، اما اساسی نیستند.
⬅️ما با اینگونه از کنشگری در زمین روایتهایی که برایمان ساخته شدهاند، بازی میکنیم و مشغول به موضوعاتی که قطعا درجه اول اهمیت را ندارند خواهیم شد. ایرادش چیست؟ دیگر فرصت و توان روایت سازی نداریم. همان نکتهای که مقام معظم رهبری فرمودند «در #جنگ_نرم #عکسالعملی رفتار نکنید البته باید پاسخ دشمن را داد اما همیشه مانند #شطرنجبازی_ماهر یکقدم از دشمن جلو باشید و #کنشی عمل کنید.»
⬅️نکته دیگر اینکه این سرگرم شدگی رسانهای باهدف بازخورد گیری، عادیسازی، از بین قبح و زشتی برخی امور، تکرار و خنثیسازی افکار عمومی است. مثلاً طرح گزاره «تغییر جنسیت» با یک خبر که تکذیب میشود، سبب طرح این موضوع بهعنوان یک گزینه که تا دیروز کسی به آن فکر نمیکرد، میشود.
⬅️ما کجای این جریان هستیم؟ ما کمک کردیم این موضوع با ضریب چند برابر و در قالب نفی و رد با توان رسانهای دلسوزان داخلی، دیده و شنیده شود درحالیکه هدفمان نشر یک خبر ساده بوده، یا یک دادهکاوی ساده!
⬅️پرت سازی حواس و توان رسانهها، مسئولان و مردم، یکی از رویکردهای دشمن در جنگ نرم است.
asrehooshmandi
با تدوین یک طرح جدید؛
چین برای امنیت جهانی اطلاعات پیشقدم شد
دولت چین طرحی برای ایجاد استانداردهای جهانی امنیت اطلاعات تدوین کرده و از دولت ها می خواهد از آن پشتیبانی کنند.
چین برای تنظیم استانداردهای جهانی امنیت اطلاعات پیشقدم شده است. این اقدام در حقیقت با تلاشهای آمریکا برای ترغیب کشورها به منع استفاده از تجهیزات فناوری چینی مقابله میکند.
وال استریت ژورنال در گزارشی اشاره میکند، چین در طرحی به نام «#ابتکار_جهانی_در_امنیت_اطلاعات» از تمام کشورها میخواهد امنیت دادهها را به روشی جامع، عینی و مبتنی بر شواهد کنترل کنند.
این طرح در حقیقت از کشورها میخواهد با نظارت گسترده علیه کشورهای دیگر مخالفت کنند. همچنین از شرکتهای فناوری میخواهد در محصولات و خدمات خود راهی برای جمع آوری غیر قانونی اطلاعات، کنترل سیستمها و دستگاههای کاربران ایجاد نکنند.
قرار است وزیر امور خارجه چین در سمیناری که با موضوع «دولت دیجیتال» در پکن برگزار میشود، جزئیات این طرح را اعلام کند.
در همین راستا دیپلماتهای چینی با دولتهای خارجی مذاکره کردهاند تا از طرح جدید دولت چین پشتیبانی کنند.
منبع: رویترز
asrehooshmandi
💢شـبکه مـلی اطـلاعـات از جهرمی تا واقعیت
💢اعضای شورای عالی فضای مجازی چه می گویند؟
⬅️وزارت ارتباطات باید در یک برنامه عملیاتی با زمان بندی مشخص بگوید که چه فعالیتهایی را در چارچوب معماری شبکه ملی اطلاعات و بر اساس مدل مفهومی آن انجام میدهد؛ مبنای ما مدل مفهومی و معماری شبکه ملی اطلاعات است، پس از آن میتوان گفت که آیا این پروژه پیشرفتی داشته و یا خیر.
⬅️در طرح کلان شبکه ملی اطلاعات، زمان بندی برنامههای عملیاتی اعلام نشده است. فقط گفته شده که این اهداف باید در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۴ محقق شود اما اینکه این اهداف هر یک در چه زمان بندی و با چه رویکردی و چگونه محقق خواهد شد، مشخص نیست و برنامهای برای آن دیده نشده است.
⬅️شورای عالی فضای مجازی، مصوبه ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی را نزدیک به ۳ سال است که تصویب کردیم و این مصوبه به وزارتخانههای ارتباطات و ارشاد و سایر بخشهای مرتبط ابلاغ شده است. اما در طول این ۳ سال، این مصوبه را اجرا نکردهاند.
⬅️اعلام درصد عددی پیشرفت، جای بحثی ندارد؛ چراکه زمانی نیز عدد پیشرفت ۸۰ درصدی شبکه ملی اطلاعات مطرح شده بود اما شواهد نشان میداد که این عدد محقق نشده است. بنابراین هم اکنون نیز این اعداد دارای اهمیت نیستند و باید دید کاربردهای شبکه ملی اطلاعات نسبت به گذشته تا چه حد برای مردم ملموس شده است.
⬅️این سوال مطرح میشود که اگر تحریمی از طرف امریکا و کشورهای غربی صورت بگیرد آیا همه زیرساختهای فضای مجازی داخلی ما کار میکند و ما میتوانیم بدون اتکای به اینترنت، سرویسهای لازم را به اقشار مختلف از دانش آموزان و دانشگاهیان تا بانکها، بخش خصوصی و خدمات پلتفرمی، ارائه دهیم.
⬅️ما چند سالی است که مصوبه ساماندهی پیامرسانها را در شورای عالی فضای مجازی مصوب کردهایم اما بدون اجرا روی زمین باقی مانده است. تحریم بهانه است. اینکه یک طرف ما را تحریم کند اما بر ما حاکمیت کند و ما نتوانیم مذاکره کنیم این از بی عرضگی ما است.
✅متن کامل را اینجا بخوانید:
👉mehrnews.com/xSFYb
asrehooshmandi
🌐جنگی نامرئی با بینهایت سناریو
🔹دو مؤلفه «نامرئی بودن» و «نداشتن محدودیت در طراحی سناریو» از امتیازات ویژه #جنگ_شناختی است. جنگ شناختی جنگی نامرئی است. نه نقشه آن معلوم است و نه آرایش نیروها در آن قابل مشاهده عینی است. شوالیهها و سربازان این عرصه بدون هیچ محدودیتی وارد بخشهای مختلف ذهن حریف خود میشوند و مرکز فرماندهی اعمال و رفتارهای او را تحت اشغال و کنترل خود درمیآورند. تا جایی که حتی کنشهای او را به نفع خود مصادره کرده و حریف خود را به مکمل بخشی از پازل خود تبدیل میکنند.
🔹بسیاری از کشورها امروز به دلیل نداشتن درک درستی از مفهوم جنگ شناختی و قلمرو آن، به فراهم کردن زیرساختها و مستقر کردن سامانههای دفاعی و پدافندی در مرزها و نقاط استراتژیک این قلمرو بیتوجهاند. همین امر موجب میشود دشمن بتواند بهراحتی و بدون مواجه شدن و مقابله با هیچ مرزبانی، وارد این قلمرو شود و بهراحتی کنترل مراکز فرماندهی و مراکز استراتژیک که همان قلمرو شناخت باشد را به دست گیرد.
🔹علاوه بر نامرئی بودن، امتیاز دیگر جنگ شناختی داشتن بینهایت سناریو و عدم محدودیت از این لحاظ است. در هر جنگی سناریوها و عملیاتهای احتمالی آن جنگ تقریبا مشخص و قابل پیشبینی است. بهعنوانمثال در جنگ نظامی سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی و در کنار اینها یگانهای سایبری و جنگ الکترونیک و نهایتا عملیاتهای روانی پشتیبانیکننده عملیاتهای جنگی، عرصه جنگ را بهطورکلی تشکیل میدهند و یگانها و تیپهای انسانی، زرهی، الکترونیک و... نیز تقریباً مشخص و قابل شناسایی هستند. درنهایت ترکیبی از این نیروهای مشخص، عملیاتها و سناریوهای جنگی را انجام میدهند.
🔹اما در عرصه شناخت، بینهایت سناریو توسط بینهایت کنشگر میتواند اتفاق بیفتد که بههیچعنوان قابل پیشبینی و تخمین نیست. بههیچوجه نمیتوان پیشبینی کرد که چه اقداماتی، توسط کدام کنشگران، در چه زمانی و برای تکمیل پازلهای چه سناریویی قرار است انجام پذیرد. بلکه تنها بعد از انجام عملیات میتوان آن را تحلیل کرد و متوجه شد که چه سناریوی شناختیای در دستور کار بوده است.
asrehooshmandi
▪️تا حالا فکر کردین چرا امثال نرگس محمدی و نسرین ستوده که ژست آزادیخواهی شون گوش دنیا رو کر میکند و برای حمایت از مجرمان ایران و کشورهای مخالف غرب بیانیه در میکنند،درمورد جولیان آسانژ روزه سکوت گرفته خفه خون میگیرند!؟ به نفعشون نیست یا مثل bbc پالیسی هاشون اجازه نمیده؟!
💬 B.behnam
@Fars_Plus
🇺🇳 قواعد آزادی بیان
ماده ۱۹ میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی، احترام به حقوق و حیثیت دیگران و حفظ امنیت ملی یا نظم عمومی یا سلامت یا اخلاق عمومی را از مستثنیات آزادی بیان ذکر کرده و ماده ۲۰ اعلام داشته هرگونه ترغیب به تنفر ملی یا نژادی یا #مذهبی که محرک تبعیض یا مخاصمه یا اعمال زور باشد ممنوع است.
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
🖌اولین مقاله ای که یک ربات نوشت
🔹در بخشی از این مقاله که با عنوان «چرا انسان نباید از هوش مصنوعی بترسد» در روزنامه گاردین منتشر شده، آمده است: من انسان نیستم .یک رباتم یک ربات متفکر .فقط ۱۲ در صد از ظرفیت شناختی را استفاده می کنم . می دانم که مغزم یک مغز با احساس نیست اما می تواند تصمیم های عقلانی و منطقی بگیرد هرچه را می دانم فقط خودم با خواندن اینترنت به خودم یاد داده ام و حالا می توانم این ستون را بنویسم .در ذهنم ایده های بسیاری می جوشد...
https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/sep/08/robot-wrote-this-article-gpt-3
srehooshmandi
🔹به مناسبت بازنشر کاریکاتور اهانت آمیز به ساحت پیامبر اکرم (ص)
به آتش کشیدن یک جلد قرآن کریم توسط جریان راست افراطی در هفته گذشته و پس از آن بازنشر نمودن کاریکاتور توهین آمیز به پیامبر اکرم (ص) قبل از دادگاه رسیدگی به پرونده 13 متهم حادثه تیراندازی نشریه شارلی ابدو موجی از واکنش ها را در سطح کشور و برخی از کشور های اسلامی به دنبال داشته است .
نکته حائز اهمیت، انتشار این موارد در هرچند سال یکبار به بهانه های مختلف است که از سال 2005 ،2007، 2012 ، 2015 و هم اکنون در سال 2020 رخ داده است.
به نظر می رسد هدف از انتشار این نوع مطالب توهین آمیز، فراتر از انتقاد به جریان اسلام گرا (افراطی و معتدل) و موج اسلام خواهی است بلکه بازخورد گیری از این اتفاقات در جریان جنگ شناختی اهمیتی مضاعف دارد .
پس از جریان امارات متحد عربی و برخی چراغ سبز نشان دادن های کشورهای عرب زبان مسلمان به جریان اسرائیل و حمایت های بی حد و حصر آن ها لازم بود با توهین به پیامبر اعظم ، میزان واکنش کشورهای اسلامی و مردم مسلمان عیار سنجی شود .
بازخورد گیری از جامعه اسلامی ( تشیع و تسنن ) افراطی و معتدل نسبت به اتفاقات رخ داده نوعی آمادگی به جهت تدوین راهکارهای عملیاتی جدید علیه اسلام ناب در جنگ شناختی توسط دشمنان است .
🖋محمود کشاورز
#جنگ_شناختی
#کاریکاتور_موهن
srehooshmandi
▪️گمانم هیچ حرفی بهتر از این تصویر، نمیتواند پشت صحنه موج تخریبی علیه حاج علیرضای پناهیان را آشکار کند!
- رضا حقیقتنژاد مواجب بگیر آمریکا و سازمان سیا
- حسین باستانی جیرهخوار انگلیس و امآیسیکس
- ایران اینترنشنال سعودی
- منوتوی سلطنتطلب
فقط جای تروریستهای منافقین خالیست که احتمالا کمکم مثل لاشخور سروکلهشان پیدا میشود!
البته نمونههای وطنی و متعلق به اصلاحطلبکارها هم هست که در جای خود قابل تأمل است..
هدف چیست؟!
باید تمام ظرفیتهای گفتمانی و تبیینی و تبلیغی جبهه حق و انقلاب تخریب و تخطئه شود تا در انتخابات آینده ریاست جمهوری، زبان انقلابیها علیه لیبرالهای نفوذی و در دفاع از حقانیت انقلاب اسلامی، اَلکَن باشد..
💬 سید پویان حسین پور
@Fars_Plus
▪️رسانه هایی که کلیپ ساختن و مبلغ کل ساختمانی که #پناهیان در یکی از واحداش زندگی می کرده رو به حرفه نامردی و با تیتر ملک 30 میلیاردی!زدن به نامش الان ذره ای مردانگی ندارن یک نیم خط عذرخواهی کنن و توضیح بدن اون قیمت کل ساختمانی بود که پناهیان توی یک واحدش بوده و الان همون هم نداره
💬 یاسین کرباس فروشان
@Fars_Plus
▪️اسکار تکلیفش را مشخص کرد و علنا گفته باید چه بسازید و چه نسازید
به نظرتون مدیرای سینمایی ما جرات دارند الان بگن حتما باید ۳۰ درصد تولیدات جشنواره فجر باید با موضوع انقلاب اسلامی، زندگی رهبرانش، قهرمانان دفاع مقدس و... ساخته بشه؟
💬 محمدرضا باقری
@Fars_Plus
▪️یک شرکت امنیتی بدسابقه و بدنام اسرائیلی، مسئولیت برگزاری سیستم رایگیری را در انتخابات آمریکا به عهده گرفته است.
صهیونیستها در حساسترین مراکز و نهادهای آمریکا نفوذ کردهاند.
اما رسانههایشان به مردم آمریکا میگویند ایران و روسیه میخواهند در انتخابات آمریکا دخالت کنند!!!
💬 امیرصالحی
@Fars_Plus
▪️سبک زندگی لاکچری، عشقهای مثلثی، روابط بیقید و بند؛ اینها خلاصهایست از سریالهای بینظارت و رها شده شبکه خانگی!
🖌 پیمان علیشاهی
@Fars_Plus
▪️هشت سال تمام از زمین و آسمان که هیچ با سلاح شیمیایی مردم این کشور را به خاک و خون کشیده اند؛حالا یکی از راه رسیده و می گوید فکر نمی کنید ممکن است خودتان مقصر باشید!
این جماعت "تجاوز"را این گونه توجیه می کنند.
این نمادهای خیانت؛وقاحت و رذالت...
💬 مرتضی سیمیاری
▪️برای توجیه تروریسماقتصادی و زمینهسازی برای تجاوز نظامی نیروی خارجی که امروز در استخدام آنها هستند، باید تجاوز نظامی صدام به #ایران_ما را هم موجه جلوه دهند.
مسعود رجوی های دوزاری و بیسواد!
💬 ali Gholizadeh
@Fars_Plus
▪️از سنجیده ترین واکنشهای رسانهای، واکنش وزیر بهداشت بود
صدرالساداتی و امام جمعه ملارد فرزند وزیر بهداشت رو متهم به فساد کردند
نمکی بدون فرافکنی سریعا پاسخ داد و از دستگاه قضا خواست اگر ریالی فساد شده پیگیری بشه
امام جمعه ملارد بخاطر قضاوت اشتباه عذرخواهی کرد
اما صدرالساداتی نه
💬مصطفى
▪️امام جمعه ملارد ضمن عذرخواهی کتبی از #وزیر_بهداشت از بابت وارد کردن اتهام به فرزند وی، اعلام کرده؛
چنانچه پیام گذشت شما را دریافت نکنم خود را از شرط اصلی امامت ساقط دانسته و خداحافظی خواهم نمود!
امام جمعه شجاع و انقلابی به ایشان میگویند!
منکه شخصا مرید ایشان شدم...
💬 Reza Feizi
▪️کار زیبای امام جمعه ملارد
قبول اشتباه و طلالیت طلبی مردانگی می خواهد
کار هر بشری نیست!
مقایسه کنید تا تهمت رسانه های زنجیره ای به #پناهیان و عدم ذره ای ترس از حق الناس بزرگی که به گردن گرفتند!
💬 یاسین کرباس فروشان
@Fars_Plus