▪️ببینید براتون چی آوردم
هنرنمایی جدید #بهاره_جان با جشن هواداران تراکتور تبریز
یادداشت کنید علاوه بر معتادا و سلبریتی ها طرفدارای لیورپول هم کرونا نمیگیرن
💬 مهاجر +98
@Fars_Plus
▪️فیس بوک اکانت وریفای شده ی یک خبرنگار را به خاطر پخش زنده درگیریها و اتفاقات لوئیزویل در کنتاکی #آمریکا بدون هیچ توضیح مسدود کرده است!
صاحب پلتفرم آنگونه که میلش باشد بر جامعهاش حکمرانی میکند، به خصوص زاکربرگی که مدعی است «کشوری» دو میلیاردی دارد.
💬 Hamidreza
@Fars_Plus
▪️فرض کنید رئیس رسانه ملی میگفت مجریان نباید با دیدگاههای سیاسی شخصی در برنامهها یا شبکههای اجتماعی فعالیت داشته باشند وگرنه تلویزیون جای آنان نیست، چه وا اَسَفا و وا آزادی بیانی راه میافتاد!!!
منتها رئیس بیبیسی بگه خیلی هم خوبه و نشانه پختگی در مدیریت رسانه است😏😏😏
💬جواد آقایی
@Fars_Plus
🔹چگونه تــوان رسـانـهای ما هدر میرود؟
✍️معصومه نصیری_ کارشناس رسانه
⬅️مهمترین موضوع در تولید و پردازش رسانهای، مسأله شناسی، تشخیص موضوع اساسی از موضوعات فرعی و چینش ساختار حاکم بر محتواست. اگر در این نقطه اشتباه کنیم، باید به بازی خوردنهای مکرر رسانهای تن دهیم. در صورت عدم اصلاح این رویه بشدت قابل پیشبینی و برنامهریزی خواهیم بود و این یعنی یک روز با ساسی مانکن، یک روز با تغییر جنسیت یک هنرپیشه و یک روز هم با اظهارات یک سخنران، همه توانمان به مسیری برده میشود که البته گاها شاید مهم یا جذاب باشند، اما اساسی نیستند.
⬅️ما با اینگونه از کنشگری در زمین روایتهایی که برایمان ساخته شدهاند، بازی میکنیم و مشغول به موضوعاتی که قطعا درجه اول اهمیت را ندارند خواهیم شد. ایرادش چیست؟ دیگر فرصت و توان روایت سازی نداریم. همان نکتهای که مقام معظم رهبری فرمودند «در #جنگ_نرم #عکسالعملی رفتار نکنید البته باید پاسخ دشمن را داد اما همیشه مانند #شطرنجبازی_ماهر یکقدم از دشمن جلو باشید و #کنشی عمل کنید.»
⬅️نکته دیگر اینکه این سرگرم شدگی رسانهای باهدف بازخورد گیری، عادیسازی، از بین قبح و زشتی برخی امور، تکرار و خنثیسازی افکار عمومی است. مثلاً طرح گزاره «تغییر جنسیت» با یک خبر که تکذیب میشود، سبب طرح این موضوع بهعنوان یک گزینه که تا دیروز کسی به آن فکر نمیکرد، میشود.
⬅️ما کجای این جریان هستیم؟ ما کمک کردیم این موضوع با ضریب چند برابر و در قالب نفی و رد با توان رسانهای دلسوزان داخلی، دیده و شنیده شود درحالیکه هدفمان نشر یک خبر ساده بوده، یا یک دادهکاوی ساده!
⬅️پرت سازی حواس و توان رسانهها، مسئولان و مردم، یکی از رویکردهای دشمن در جنگ نرم است.
asrehooshmandi
با تدوین یک طرح جدید؛
چین برای امنیت جهانی اطلاعات پیشقدم شد
دولت چین طرحی برای ایجاد استانداردهای جهانی امنیت اطلاعات تدوین کرده و از دولت ها می خواهد از آن پشتیبانی کنند.
چین برای تنظیم استانداردهای جهانی امنیت اطلاعات پیشقدم شده است. این اقدام در حقیقت با تلاشهای آمریکا برای ترغیب کشورها به منع استفاده از تجهیزات فناوری چینی مقابله میکند.
وال استریت ژورنال در گزارشی اشاره میکند، چین در طرحی به نام «#ابتکار_جهانی_در_امنیت_اطلاعات» از تمام کشورها میخواهد امنیت دادهها را به روشی جامع، عینی و مبتنی بر شواهد کنترل کنند.
این طرح در حقیقت از کشورها میخواهد با نظارت گسترده علیه کشورهای دیگر مخالفت کنند. همچنین از شرکتهای فناوری میخواهد در محصولات و خدمات خود راهی برای جمع آوری غیر قانونی اطلاعات، کنترل سیستمها و دستگاههای کاربران ایجاد نکنند.
قرار است وزیر امور خارجه چین در سمیناری که با موضوع «دولت دیجیتال» در پکن برگزار میشود، جزئیات این طرح را اعلام کند.
در همین راستا دیپلماتهای چینی با دولتهای خارجی مذاکره کردهاند تا از طرح جدید دولت چین پشتیبانی کنند.
منبع: رویترز
asrehooshmandi
💢شـبکه مـلی اطـلاعـات از جهرمی تا واقعیت
💢اعضای شورای عالی فضای مجازی چه می گویند؟
⬅️وزارت ارتباطات باید در یک برنامه عملیاتی با زمان بندی مشخص بگوید که چه فعالیتهایی را در چارچوب معماری شبکه ملی اطلاعات و بر اساس مدل مفهومی آن انجام میدهد؛ مبنای ما مدل مفهومی و معماری شبکه ملی اطلاعات است، پس از آن میتوان گفت که آیا این پروژه پیشرفتی داشته و یا خیر.
⬅️در طرح کلان شبکه ملی اطلاعات، زمان بندی برنامههای عملیاتی اعلام نشده است. فقط گفته شده که این اهداف باید در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۴ محقق شود اما اینکه این اهداف هر یک در چه زمان بندی و با چه رویکردی و چگونه محقق خواهد شد، مشخص نیست و برنامهای برای آن دیده نشده است.
⬅️شورای عالی فضای مجازی، مصوبه ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی را نزدیک به ۳ سال است که تصویب کردیم و این مصوبه به وزارتخانههای ارتباطات و ارشاد و سایر بخشهای مرتبط ابلاغ شده است. اما در طول این ۳ سال، این مصوبه را اجرا نکردهاند.
⬅️اعلام درصد عددی پیشرفت، جای بحثی ندارد؛ چراکه زمانی نیز عدد پیشرفت ۸۰ درصدی شبکه ملی اطلاعات مطرح شده بود اما شواهد نشان میداد که این عدد محقق نشده است. بنابراین هم اکنون نیز این اعداد دارای اهمیت نیستند و باید دید کاربردهای شبکه ملی اطلاعات نسبت به گذشته تا چه حد برای مردم ملموس شده است.
⬅️این سوال مطرح میشود که اگر تحریمی از طرف امریکا و کشورهای غربی صورت بگیرد آیا همه زیرساختهای فضای مجازی داخلی ما کار میکند و ما میتوانیم بدون اتکای به اینترنت، سرویسهای لازم را به اقشار مختلف از دانش آموزان و دانشگاهیان تا بانکها، بخش خصوصی و خدمات پلتفرمی، ارائه دهیم.
⬅️ما چند سالی است که مصوبه ساماندهی پیامرسانها را در شورای عالی فضای مجازی مصوب کردهایم اما بدون اجرا روی زمین باقی مانده است. تحریم بهانه است. اینکه یک طرف ما را تحریم کند اما بر ما حاکمیت کند و ما نتوانیم مذاکره کنیم این از بی عرضگی ما است.
✅متن کامل را اینجا بخوانید:
👉mehrnews.com/xSFYb
asrehooshmandi
🌐جنگی نامرئی با بینهایت سناریو
🔹دو مؤلفه «نامرئی بودن» و «نداشتن محدودیت در طراحی سناریو» از امتیازات ویژه #جنگ_شناختی است. جنگ شناختی جنگی نامرئی است. نه نقشه آن معلوم است و نه آرایش نیروها در آن قابل مشاهده عینی است. شوالیهها و سربازان این عرصه بدون هیچ محدودیتی وارد بخشهای مختلف ذهن حریف خود میشوند و مرکز فرماندهی اعمال و رفتارهای او را تحت اشغال و کنترل خود درمیآورند. تا جایی که حتی کنشهای او را به نفع خود مصادره کرده و حریف خود را به مکمل بخشی از پازل خود تبدیل میکنند.
🔹بسیاری از کشورها امروز به دلیل نداشتن درک درستی از مفهوم جنگ شناختی و قلمرو آن، به فراهم کردن زیرساختها و مستقر کردن سامانههای دفاعی و پدافندی در مرزها و نقاط استراتژیک این قلمرو بیتوجهاند. همین امر موجب میشود دشمن بتواند بهراحتی و بدون مواجه شدن و مقابله با هیچ مرزبانی، وارد این قلمرو شود و بهراحتی کنترل مراکز فرماندهی و مراکز استراتژیک که همان قلمرو شناخت باشد را به دست گیرد.
🔹علاوه بر نامرئی بودن، امتیاز دیگر جنگ شناختی داشتن بینهایت سناریو و عدم محدودیت از این لحاظ است. در هر جنگی سناریوها و عملیاتهای احتمالی آن جنگ تقریبا مشخص و قابل پیشبینی است. بهعنوانمثال در جنگ نظامی سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی و در کنار اینها یگانهای سایبری و جنگ الکترونیک و نهایتا عملیاتهای روانی پشتیبانیکننده عملیاتهای جنگی، عرصه جنگ را بهطورکلی تشکیل میدهند و یگانها و تیپهای انسانی، زرهی، الکترونیک و... نیز تقریباً مشخص و قابل شناسایی هستند. درنهایت ترکیبی از این نیروهای مشخص، عملیاتها و سناریوهای جنگی را انجام میدهند.
🔹اما در عرصه شناخت، بینهایت سناریو توسط بینهایت کنشگر میتواند اتفاق بیفتد که بههیچعنوان قابل پیشبینی و تخمین نیست. بههیچوجه نمیتوان پیشبینی کرد که چه اقداماتی، توسط کدام کنشگران، در چه زمانی و برای تکمیل پازلهای چه سناریویی قرار است انجام پذیرد. بلکه تنها بعد از انجام عملیات میتوان آن را تحلیل کرد و متوجه شد که چه سناریوی شناختیای در دستور کار بوده است.
asrehooshmandi
▪️تا حالا فکر کردین چرا امثال نرگس محمدی و نسرین ستوده که ژست آزادیخواهی شون گوش دنیا رو کر میکند و برای حمایت از مجرمان ایران و کشورهای مخالف غرب بیانیه در میکنند،درمورد جولیان آسانژ روزه سکوت گرفته خفه خون میگیرند!؟ به نفعشون نیست یا مثل bbc پالیسی هاشون اجازه نمیده؟!
💬 B.behnam
@Fars_Plus
🇺🇳 قواعد آزادی بیان
ماده ۱۹ میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی، احترام به حقوق و حیثیت دیگران و حفظ امنیت ملی یا نظم عمومی یا سلامت یا اخلاق عمومی را از مستثنیات آزادی بیان ذکر کرده و ماده ۲۰ اعلام داشته هرگونه ترغیب به تنفر ملی یا نژادی یا #مذهبی که محرک تبعیض یا مخاصمه یا اعمال زور باشد ممنوع است.
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
🖌اولین مقاله ای که یک ربات نوشت
🔹در بخشی از این مقاله که با عنوان «چرا انسان نباید از هوش مصنوعی بترسد» در روزنامه گاردین منتشر شده، آمده است: من انسان نیستم .یک رباتم یک ربات متفکر .فقط ۱۲ در صد از ظرفیت شناختی را استفاده می کنم . می دانم که مغزم یک مغز با احساس نیست اما می تواند تصمیم های عقلانی و منطقی بگیرد هرچه را می دانم فقط خودم با خواندن اینترنت به خودم یاد داده ام و حالا می توانم این ستون را بنویسم .در ذهنم ایده های بسیاری می جوشد...
https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/sep/08/robot-wrote-this-article-gpt-3
srehooshmandi
🔹به مناسبت بازنشر کاریکاتور اهانت آمیز به ساحت پیامبر اکرم (ص)
به آتش کشیدن یک جلد قرآن کریم توسط جریان راست افراطی در هفته گذشته و پس از آن بازنشر نمودن کاریکاتور توهین آمیز به پیامبر اکرم (ص) قبل از دادگاه رسیدگی به پرونده 13 متهم حادثه تیراندازی نشریه شارلی ابدو موجی از واکنش ها را در سطح کشور و برخی از کشور های اسلامی به دنبال داشته است .
نکته حائز اهمیت، انتشار این موارد در هرچند سال یکبار به بهانه های مختلف است که از سال 2005 ،2007، 2012 ، 2015 و هم اکنون در سال 2020 رخ داده است.
به نظر می رسد هدف از انتشار این نوع مطالب توهین آمیز، فراتر از انتقاد به جریان اسلام گرا (افراطی و معتدل) و موج اسلام خواهی است بلکه بازخورد گیری از این اتفاقات در جریان جنگ شناختی اهمیتی مضاعف دارد .
پس از جریان امارات متحد عربی و برخی چراغ سبز نشان دادن های کشورهای عرب زبان مسلمان به جریان اسرائیل و حمایت های بی حد و حصر آن ها لازم بود با توهین به پیامبر اعظم ، میزان واکنش کشورهای اسلامی و مردم مسلمان عیار سنجی شود .
بازخورد گیری از جامعه اسلامی ( تشیع و تسنن ) افراطی و معتدل نسبت به اتفاقات رخ داده نوعی آمادگی به جهت تدوین راهکارهای عملیاتی جدید علیه اسلام ناب در جنگ شناختی توسط دشمنان است .
🖋محمود کشاورز
#جنگ_شناختی
#کاریکاتور_موهن
srehooshmandi
▪️گمانم هیچ حرفی بهتر از این تصویر، نمیتواند پشت صحنه موج تخریبی علیه حاج علیرضای پناهیان را آشکار کند!
- رضا حقیقتنژاد مواجب بگیر آمریکا و سازمان سیا
- حسین باستانی جیرهخوار انگلیس و امآیسیکس
- ایران اینترنشنال سعودی
- منوتوی سلطنتطلب
فقط جای تروریستهای منافقین خالیست که احتمالا کمکم مثل لاشخور سروکلهشان پیدا میشود!
البته نمونههای وطنی و متعلق به اصلاحطلبکارها هم هست که در جای خود قابل تأمل است..
هدف چیست؟!
باید تمام ظرفیتهای گفتمانی و تبیینی و تبلیغی جبهه حق و انقلاب تخریب و تخطئه شود تا در انتخابات آینده ریاست جمهوری، زبان انقلابیها علیه لیبرالهای نفوذی و در دفاع از حقانیت انقلاب اسلامی، اَلکَن باشد..
💬 سید پویان حسین پور
@Fars_Plus
▪️رسانه هایی که کلیپ ساختن و مبلغ کل ساختمانی که #پناهیان در یکی از واحداش زندگی می کرده رو به حرفه نامردی و با تیتر ملک 30 میلیاردی!زدن به نامش الان ذره ای مردانگی ندارن یک نیم خط عذرخواهی کنن و توضیح بدن اون قیمت کل ساختمانی بود که پناهیان توی یک واحدش بوده و الان همون هم نداره
💬 یاسین کرباس فروشان
@Fars_Plus
▪️اسکار تکلیفش را مشخص کرد و علنا گفته باید چه بسازید و چه نسازید
به نظرتون مدیرای سینمایی ما جرات دارند الان بگن حتما باید ۳۰ درصد تولیدات جشنواره فجر باید با موضوع انقلاب اسلامی، زندگی رهبرانش، قهرمانان دفاع مقدس و... ساخته بشه؟
💬 محمدرضا باقری
@Fars_Plus
▪️یک شرکت امنیتی بدسابقه و بدنام اسرائیلی، مسئولیت برگزاری سیستم رایگیری را در انتخابات آمریکا به عهده گرفته است.
صهیونیستها در حساسترین مراکز و نهادهای آمریکا نفوذ کردهاند.
اما رسانههایشان به مردم آمریکا میگویند ایران و روسیه میخواهند در انتخابات آمریکا دخالت کنند!!!
💬 امیرصالحی
@Fars_Plus
▪️سبک زندگی لاکچری، عشقهای مثلثی، روابط بیقید و بند؛ اینها خلاصهایست از سریالهای بینظارت و رها شده شبکه خانگی!
🖌 پیمان علیشاهی
@Fars_Plus
▪️هشت سال تمام از زمین و آسمان که هیچ با سلاح شیمیایی مردم این کشور را به خاک و خون کشیده اند؛حالا یکی از راه رسیده و می گوید فکر نمی کنید ممکن است خودتان مقصر باشید!
این جماعت "تجاوز"را این گونه توجیه می کنند.
این نمادهای خیانت؛وقاحت و رذالت...
💬 مرتضی سیمیاری
▪️برای توجیه تروریسماقتصادی و زمینهسازی برای تجاوز نظامی نیروی خارجی که امروز در استخدام آنها هستند، باید تجاوز نظامی صدام به #ایران_ما را هم موجه جلوه دهند.
مسعود رجوی های دوزاری و بیسواد!
💬 ali Gholizadeh
@Fars_Plus
▪️از سنجیده ترین واکنشهای رسانهای، واکنش وزیر بهداشت بود
صدرالساداتی و امام جمعه ملارد فرزند وزیر بهداشت رو متهم به فساد کردند
نمکی بدون فرافکنی سریعا پاسخ داد و از دستگاه قضا خواست اگر ریالی فساد شده پیگیری بشه
امام جمعه ملارد بخاطر قضاوت اشتباه عذرخواهی کرد
اما صدرالساداتی نه
💬مصطفى
▪️امام جمعه ملارد ضمن عذرخواهی کتبی از #وزیر_بهداشت از بابت وارد کردن اتهام به فرزند وی، اعلام کرده؛
چنانچه پیام گذشت شما را دریافت نکنم خود را از شرط اصلی امامت ساقط دانسته و خداحافظی خواهم نمود!
امام جمعه شجاع و انقلابی به ایشان میگویند!
منکه شخصا مرید ایشان شدم...
💬 Reza Feizi
▪️کار زیبای امام جمعه ملارد
قبول اشتباه و طلالیت طلبی مردانگی می خواهد
کار هر بشری نیست!
مقایسه کنید تا تهمت رسانه های زنجیره ای به #پناهیان و عدم ذره ای ترس از حق الناس بزرگی که به گردن گرفتند!
💬 یاسین کرباس فروشان
@Fars_Plus
▪️ترسی از که نیروی نظامیمان در دلهای شماست، قوت قلب ماست!
💬 reza ramezannejad
@Fars_Plus
⭕️رونمائی از بقّالی های تماما اتوماتیک با هوش مصنوعی
🔺شواهد نشان می دهد که عرضه سوپر مارکت های تماما هوشمند آمازون و بهینه سازی و صرفه جوئی در بسیاری از امور، عرصه جدیدی را برای حضور هوش مصنوعی فراهم کرده است، به طوری که طی چند روز اخیر شرکت فن آوری Storelift با عرضه بقالی های جمع و جورِ تماما هوشمند خود نُقل محافل فین تک شده است.
🔺بقالی های رونمائی شده با عنوان Boxy تماما توسط هوش مصنوعی کنترل می شود و مجموعه پیچیده سنسورها، دوربین ها و کامپیوتر ها به گونه ای طراحی شده اند که در هیچ یک از مراحل خرید و یا مراجعه به صندوق و پرداخت هزینه کالا نیازی به هیچگونه حضور نیروی انسانی نیست و برخلاف سوپر مارکت های بزرگ آمازون می توان بقالی های پُرتابل Boxy را به راحتی در هر مکان نصب و اجرائی کرد.
لینک خبر
https://venturebeat.com/2020/09/02/storelift-launches-autonomous-convenience-stores-using-ai-computer-vision/
#سواد_رسانه_ای
آرما
📚چرا بی اعتبارسازی کتابهای درسی در دستور است؟
✍️معصومه نصیری ـ مدرس سواد رسانهای
🚦این روزها شاهد تلاشی ساماندهی شده درباره کتابهای درسی هستیم؛ از کمپینهایی که توسط برخی کانالهای هدایت شده با موضوع «کتابهای درسی ایران» راهاندازی شده و در قالب کشف تحریف، خود به #تحریفکنندگان واقعیت تبدیل شدهاند تا حذف برخی جملات و افزودن عبارتهای موردنظر طراحان این مغالطات در کتابها و ارائه به مخاطب برای ایجاد انحراف عمیق و مبتنی بر جعل در افکار عمومی ...
🚦اکثر این جعلیات و واقعیت سازیهای رسانهای هم مربوط به دروس مبنایی آموزشوپرورش مانند دین و زندگی، قرآن، تفکر و سواد رسانهای، مطالعات اجتماعی و ....است. یک نمونه سادهاش تولید #دیس_اینفورمیشن درباره کتاب «تفکر و سواد رسانهای» پایه دهم است. متنی به کتاب نسبت داده شده که در هیچ کجای آن نیامده است. شاید یکی از دلایل این جعل و وارونه نمایی ترس از تربیت شهروندان هوشمند در مقابله با همین فریبهای رسانهای باشد.
🚦طراحان، در این روش با حذف متن اصلی، افزودن تصاویر موردنظر خود به صفحات کتاب و نسبت دادن برخی عناوین اغواگر و تحریککننده احساسات مخاطبان، محتوایی که اساسا دروغ است را به متن کتابهای درسی منتسب میکنند.
🚦فراموش نکنیم #ایجاد_تغییرات_ماهوی یکی از تکنیکهای جنگ نرم است. در این روش نهادها، اصول و مبناها را در یک جامعه موردحمله قرار میگیرند و بیاعتبار میشوند.
♨️نکته: امروز فهم گفتمانی محتوای رسانهها حائز اهمیت است. باید از متون مختلف رسانهها به گفتمانهای مطرح شده توسط آنها پی برد. امروزه داشتن #سواد_تحلیل_گفتمان_رسانهای بهعنوان یک راهبرد فکری- عملیاتی برای تشخیص گفتمانهای گوناگون نه تنها برای جامعه ما ضروری است. سطح آموزشهای رسانهای باید فراتر از انتخاب رسانه مناسب یا تعیین چه چیزی باید خوانده شود باشد و این امر بهجز با تحلیل محتوای رسانهای و سواد تحلیلی امکانپذیر نیست.
asrehooshmandi
#مقاله
🔸️رویکردها و چالش های مقابله با #اخبارجعلی در جهان
🔸️طی سالهای اخیر، گسترش رسانههای اجتماعی فرآیند ارتباط افراد با یکدیگر را تا حدود زیادی تسهیل کرده است. کاربران رسانههای اجتماعی اطلاعات را به اشتراک میگذارند، با سایرین ارتباط میگیرند و در خصوص رویدادهای ترند شده در این فضا بحث و تبادل نظر میکنند. با این حال، بسیاری از اطلاعاتی که اخیراً در این فضا منتشر شده، مشکوک به نظر میرسند و حتی برخی از آنها به قصد فریب سایرین تولید میشوند، این محتواها غالباً «اخبار جعلی» نامیده میشوند. گسترش این پدیده ظرفیت ایجاد مشکلات جدی و مهمی را برای جوامع دارد و اثر آن بر رویدادهایی چون انتخابات 2016 آمریکا، برگزیت، انتخابات 2017 فرانسه، 2019 هند و... نگرانیهایی را در پی داشته و منجر به اتخاذ رویکردهای مقابلهای با آن شده است.
بررسیها نشان میدهد دولتها اقدام به وضع قوانین و مقررات و پاسخگو ساختن پلتفرمهای آنلاین کردهاند، پلتفرمهای رسانههای اجتماعی اقدام به تعبیه الگوریتمهای تشخیص خودکار، فیلتر محتوای مضر، تشخیص شبکه انتشار این محتواها، شناسایی و حذف رباتها و حسابهای کاربری جعلی کردهاند و سازمانهای برودکست نیز با توجه به جایگاه مناسبشان در سبد مصرف رسانهای شهروندان جهان به دو روش، امکان مقابله با اخبار جعلی را دارند نخست از طریق ارائه اخبار صحیح، دقیق و قابلاعتماد و دوم از طریق رد خبر جعلی و آگاهسازی عموم نسبت به آنها.
👈متن کامل مقاله را در لینک زیر بخوانید.
http://www.mediafs.ir/article_113328_6c53d82b222a4fe2ad16504849878b5a.pdf
asrehooshmandi
▪️کمتر از ۲ دهم درصد از کل مردم جهان را یهودی تشکیل می دهند
اما کسی جرات انکار یا حتی مورد پرسش قرار دادن #هولوکاست را ندارد
اما بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان را مسلمانان تشکیل می دهد
درحالیکه به راحتی به پیامبر اعظم توهین می شود
چرا؟
چون یهودیان بن سلمان ، بن زايد و سایر خائنین را ندارد
💬 Mohammad moein
@Fars_Plus
▪️یکی فساد مالی کرده، گفتن زندان بره؛ میگن چرا اعدام نشده!
یکی قتل کرده، گفتن اعدام بشه؛ میگن زندان بره!
این رویه، یعنی مخالفخوانی اولویته؛ در همه فصول.
💬 فرشاد مهدیپور
@Fars_Plus
پلیس آمریکا به دنبال آموزش امنیت سایبری به دانش آموزان: با توجه به اینکه کودکان این روزها وقت بیشتری را در اینترنت صرف میکنند، پلیس فدرال آمریکا قصد دارد رفتار آنلاین صحیح دانش آموزان را توسعه دهد. این اداره با برنامهای به نام (Safe Online Surfing) و از طریق جورچین و دیگر بازیها به دانش آموزان آموزش میدهد که چگونه کلاهبرداریها را شناسایی کنند، از رمزهای عبور محافظت کنند، لینکهای مخرب را گزارش کنند و درنهایت در دام مجرمان فضای مجازی گرفتار نشوند.
شلی لینچ (Shelley Lynch) یکی از متخصصان پلیس فدرال آمریکا در این رابطه گفت:
آنچه ما از دانش آموزان میخواهیم این نیست که نحوه عملکرد اینترنت را فرابگیرند.
وی در خصوص مجرمان فضای مجازی خاطرنشان کرد:
این مجرمان وانمود میکنند که خود نیز دانشآموز هستند و طی روندی فریبکارانه اعتماد دانش آموزان را به خود جلب کرده و از آنان تقاضا میکنند که اطلاعات شخصی خود را ارسال کنند.
او در ادامه افزود:
انتشار اطلاعات شخصی نظیر عکسها و شمارههای بانکی، عواقب جدی را به دنبال خواهد داشت. والدین بیشماری به ما مراجعه کرده و تقاضا میکنند که عکس فرزندشان را از فضای مجازی پاککنیم. این کار غیرممکن است؛ زیرا باوجود اینترنت نمیتوان چیزی را پاک کرد.
شلی لینچ در انتها اظهار داشت:
برنامه یادشده رایگان بوده و مختص دانش آموزان پایه سوم تا هشتم است. در این برنامه دانش آموزان برای یادگیری مفاهیمی نظیر بدافزار، هرزنامه، فیشینگ و شناسایی شبکهها و سایتهای معتبر به چالش کشیده میشوند. البته این برنامه آموزشی جایگزینی برای نقش نظارتی والدین بر فعالیتهای آنلاین فرزندان نیست.
📌 آقای «Narender Yadav» کوهنورد هندی در سال ۲۰۱۶ قصد صعود به اورست را داشت اما موفق نشد. او از ارتفاع ۸۴۰۰ متری(۴۵۰ متر زیر قله) بازگشت و با فتوشاپ عکسش را روی قله مونتاژ کرد و ادعا نمود که به قله صعود کرده. جالب اینکه مسئول مربوطه هم متوجه جعلی بودن عکس نشد و نام او را به عنوان فاتح قله اورست ثبت کرد. جالبتر اینکه این کوهنورد متقلب حتی نامزد یکی از جوایز معتبر کوهنوردی هم شد، اما بالاخره جعلی بودن عکسش لو رفت و آماج شوخیهای تصویری قرار گرفت، مثل عکسی که او را روی کره ماه نشان میداد!
📌 اگر به عکس «Narender Yadav» روی قله دقت کنید به جعلی بودن آن پی میبرید، برای مثال میتوان به این موارد اشاره کرد:
۱_ پرچمهایی که در دست دارد ثابت است، در حالی که در قله اورست معمولا باد میوزد، به جهت پرچم پشت سر این کوهنورد روی قله، دقت کنید.
۲_ جهت سایۀ این کوهنورد هندی با فرد سمت راستش فرق دارد.
۳_ او ماسک اکسیژن به صورت دارد، اما از لوله و کپسول اکسیژن خبری نیست.
۴_ به خاطر برودت هوا باید روی ماسکش نشانههای یخزدگی باشد، اما برعکس خیلی هم تمیز است!!!
روش دیلیت اکانت دائمی اینستاگرام و حذف حساب کودکان: برای حذف اکانت اینستاگرام در تلفن همراه کافی است مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:
از طریق اپلیکیشن اینستاگرام، وارد حساب کاربری خود شوید.
با لمس گزینه موجود در منتهیالیه سمت راست پایین صفحه وارد پروفایل خود شوید.
پس از ورود به پروفایل، باید گزینه موجود در منتهیالیه سمت راست بالای صفحه (☰) را انتخاب کنید.
اکنون، میتوانید گزینه «تنظیمات» (Settings) را در پایین صفحه مشاهده کنید.
گزینه Settings را لمس کنید.
گزینه Help را لمس کنید.
حالا، زمان آن است که گزینه Help Center را انتخاب کنید.
در این جا لازم است، گزینه «مدیریت حساب کاربری» (Manage Your Account) را انتخاب کنید.
اکنون وارد صفحه Managing Your Account شدهاید.
در این صفحه، باید گزینه «حذف اکانت اینستاگرام» (Delete Your Account) را انتخاب کنید.
حالا، با انتخاب گزینه ?How do I delete my account اطلاعات کاملی درباره دیلیت اکانت اینستاگرام در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
در این صفحه، باید قسمت the Delete Your Account page را انتخاب کنید. این قسمت با رنگ آبی مشخص شده است.
اکنون، لازم است نام حساب کاربری و رمز عبور اکانت مورد نظر خود را وارد کنید.
در این مرحله، گزینههای مربوط به دلایل احتمالی حذف حساب اینستاگرام را مشاهده خواهید کرد. لازم است یکی از گزینهها را انتخاب کنید. با انتخاب هر یک از موارد ارائه شده، راهکار جایگزینی پیشنهاد میشود تا شما را از انجام این کار منصرف کند. اگر از تصمیم خود مبنی بر دیلیت اکانت دائمی اینستاگرام اطمینان دارید، گزینه Something Else را لمس کنید.
در این مرحله، لازم است رمز عبور حساب کاربری مورد نظر را دوباره وارد کنید.
حالا، دکمه قرمز رنگ Permanently delete my account را لمس کنید.
در این زمان، پنجره دیگری باز شده و از شما سوال میشود، «آیا از حذف حساب اینستاگرام خود اطمینان دارید؟»
گزینه OK را انتخاب کنید.
روند دیلیت اکانت اینستاگرام شما با موفقیت انجام شد.
روش حذف حساب اینستاگرام فرزندان و کودکان
طبق قوانین مربوط به حفظ حریم خصوصی اینستاگرام، والدین نمیتوانند به حساب کاربری فرزندان خود دسترسی داشته و برای دیلیت اکانت اینستاگرام فرزندان خود اقدام کنند. در عین حال، ایجاد حساب کاربری اینستاگرام از محدودیت سنی بالای ۱۳ سال برخوردار است. یعنی، تنها نوجوانان گروه سنی ۱۳ سال یا بالاتر از آن میتوانند اکانت اینستاگرام شخصی داشته باشند.
در غیر این صورت، حساب کاربری کودکان زیر این سن باید به وسیله یکی از والدین یا توسط یک فرد بزرگسال دیگر مدیریت شده و این امر باید به صراحت در پروفایل کودک ذکر شود. در این حالت، برای حذف اکانت اینستاگرام کودکی که مدیریت حساب او را برعهده دارید، کافی است مراحل فوق را دنبال کرده و در قسمت نام کاربری و رمز عبور، اطلاعات مربوط به اکانت مورد نظر را ثبت کنید.
برای دیلیت اکانت دائمی اینستاگرام کودکان زیر سن تعیین شده، کافی است در بخش «گزارش» (Report)، اعلام کنید که این حساب به کاربر پایینتر از سن قانونی تعلق دارد. در این صورت، اینستاگرام اکانت مذکور را پاک خواهد کرد.
♨️ شانتاژ برای ایجاد حساسیت و دوقطبی
📷 اینها تصاویر جلد کتاب های درسی سوم دبستان است.
🔻همان طور که مشاهده می کنید در کتاب علوم تجربی و هدیه های آسمانی سوم دبستان فقط تصویر دختر است و هیچ پسری نیست.
🔻در کتاب آموزش قرآن، مطالعات اجتماعی و فارسی سوم دبستان هم تصویر دختران و هم تصویر پسران است.
🔻پس چرا جریان رسانه ای خارجی و بعضاً داخلی تنها درباره جلد ریاضی سوم دبستان صحبت و بقیه را سانسور کرده اند؟!
🔻پاسخ روشن است؛ آنها نگران حقوق دختران و زنان نیستند بلکه دنبال بهانه ای هستند که با آن ضمن ایجاد حساسیت کاذب، #دوقطبی جنسیتی زنانه و مردانه و ...ایجاد کنند و به دختران و زنان کشور #القا کنند که نگاهی درپی حذف شماست.
📌بازنشرکلیه مطالب بدون ذکر منبع مجاز است
#لبیک_یا_حسین_علیه_السلام
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
▪️بعد از ١١ سپتامبر ٢٠٠١ امريكا به قصد ايجاد دموكراسي به افغانستان وارد شد و ميلياردها دلار براي رسيدن به اهدافش هزينه نمود و امروز بعد از ٢٠ سال و با صرف هزينه هاي گزاف،نابودي و خسارت هاي جبران ناپذير در افغانستان و صدها هزار كشته و زخمي ،در كمال نا اميدي حرف از دموكراسي مي زند.
💬 fatemeh ashrafi
@Fars_Plus
▪️تمجيد نشريه صدا از رفتار رييسجمهور صربستان مقابل ترامپ
این نشریه اصلاح طلب نوشت:
🔻فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته است؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد اقدام رييسجمهور اين كشور را تمسخر كرد يا بايد آن را عقلانيتي سياسي خواند؟!
🔻حالا رئیس جمهور آمریکا (برای انتخابات) عکس دلخواهش را گرفته در مقابل رئیس جمهور صربستان هم به آنچه منافع کشورش دست یافته است. آیا این دستاورد برای ووچیچ در مقام یک سیاستمدار است؟
🔻باید بلند میشد و برسر ترامپ عربده میکشید یا به صورتش تف می انداخت یا حداقل جلسه مذاکره را ترک میکرد؟
🔻رویکردی که سیاست را نه کنشی منطقی بر شجاعت اخلاقی و تصمیمی مبتنی بر تدبیر که رفتاری هیجانی و جنجالی با شعارهای تند میداند که هرچه هیجان و تندی آن بیشتر و هرچه از عقلانیت و تدبیر دورتر شود انقلابی تر و مقدس تر است
🔻این رویکرد به سیاست و روابط بین ملل ناسونالیسمی وارونه و هراسی است انزواطلبانه که حاصلی جز عقب ماندن کشور از مسیر توسعه اقتصادی و حذف شدن از چرخه تعاملات بین الملل ندارد
@Fars_Plus