اختلالی به نام خود زشت پنداری در زوم: از زمان شیوع کرونا و مختل شدن زندگی مردم، پلتفرم های تماس های ویدیویی مانند زوم، به وسیله دیجیتال ارتباطی مورد علاقه مردم تبدیل شده اند.
با وجود آن که استفاده از این سرویس ها، برقراری ارتباط را بسیار آسان تر کرده است، اما بسیاری از مردم به طور فزاینده ای در مورد یک موضوع ابراز نگرانی کرده اند. تماس های ویدیویی گرفته شده از طریق زوم می تواند تاثیرات منفی بر روی تصورات فرد از خودش بگذارد.
مطالعات جدید حاکی از آن است که در چند ماه گذشته، میزان تقاضا برای جراحی پلاستیک و زیبایی، به طور قابل توجهی افزایش یافته است و دلیل آن ، اختلالی است به نام خود زشت پنداری زوم.
طبق گزارشات، این بیماران از وجود کک و مک و چین و چروک بر روی صورت خود ابراز نارضایتی می کنند. به گفته گوگل، جستجوی عباراتی مانند وجود آکنه و ریزش مو افزایش داشته است.
این طرز نگاه می تواند در زمان قرنطینه خطرناک باشد و باعث افسردگی و نگرانی افراد شود.
پیش از آن که زوم به معیار سنجش زیبایی افراد تبدیل شود، این نوع بیماران از عکس های سلفی و تعداد زیادی از اپلیکیشن های ویرایش عکس استفاده می کردند تا یک نسخه فیلتر شده از خودشان را پست کنند.
بسیاری از بیماران که دارای اختلال خود زشت پنداری اسنپ چت بودند، تمایل داشتند به نسخه فیلتر شده خود نزدیک باشند، نه خود واقعی شأن.
در سال ۲۰۱۹، ۷۲ درصد از اعضای جراحان پلاستیک و بازسازی آمریکا ادعا داشتند بسیاری از بیماران، تنها با هدف جراحی زیبایی و بهبود عکس های سلفی خود به آن ها مراجعه می کردند.
برخلاف عکس های سلفی که می توان با استفاده از برخی فیلترها آن را تعدیل کرد، تصویر شما بر روی زوم غیر قابل تغییر است. این می تواند یکی از دلایل اصلی جراحی های زیبایی در میان افراد باشد.
دیدن چین و چروک ها می تواند باعث افسردگی و نگرانی افراد شود، آن هم در زمانی کن میزان استفاده از تماس های ویدیویی افزایش داشته است.
اختلال خود زشت پنداری زوم، پدیده ای نو محسو،ب می شود که با شیوع کرونا روندی صعودی به خود گرفته است.
ترکیه دستور تغییر استراتژی تبلیغات آنلاین را به گوگل ابلاغ کرد: پس از صدور حکم جریمه 12.7 میلیون دلاری هیئت رقابت دولت ترکیه علیه گوگل، اکنون این کشور به گوگل دستور داده است تا استراتژی تبلیغات آنلاین خود را تغییر دهد.
در حال حاضر گوگل با جریمه دیگری به اتهام سواستفاده از نفوذ تبلیغات جستجوگر خود روبرو است، گرچه مجازات مالی این بار نسبت به پیامدهای آن جدی نیست. به نقل از عرب نیوز، هیئت رقابت ترکیه پس از تعیین و تشخیص سواستفاده گوگل از سلطه خود در اینترنت، به گوگل شش ماه فرصت داده است تا استراتژی تبلیغات آنلاین خود را تغییر دهد. گویا تبلیغات متنی آن با بیرون راندن برخی از شرکتها از نتایج، نتایج را منحرف میکند مگر اینکه آنها برای Google پول درآمد کسب کنند.
همچنین به عنوان بخشی از این حکم، این غول آنلاین با جریمه نقدی معادل 25.6 میلیون دلار روبرو شده است. برای درخواست تجدیدنظر درمورد این حکم مهلتی 60 روزه در نظر گرفته شده است.
این اتفاق دو سال پس از جریمه معادل 12.7میلیون دلاری ترکیه برای گوگل به دلیل ترجیح برخی تبلیغکنندگان نسبت به سایرین توسط این موتور جستجو رخ داده است.
این مجازات مالی برای گوگل که در هر ربع ساعت از طریق تبلیغات میلیاردها دلار سود کسب میکند، پیش پا افتاده به نظر میرسد. با این وجود مهلت شش ماهه موضوع دیگری است. در صورت صدور این حکم، گوگل با احتمال تغییر استراتژی تبلیغات آنلاین خود و یا به خطر انداختن ممنوعیت در کشوری که به دلیل کنترل شدید خدمات اینترنتی، از جمله Google شناخته شده است، روبرو خواهد شد. به نظر میرسد گوگل باید برای مقابله با از دست دادن دسترسی به یک کشور مهم، در سیاستهای تبلیغاتی خود تعادل ایجاد کند.
مجازات تهدید در فضای مجازی: برخلاف تصور عموم که متن گفتگو در چترومها (اتاقهای گفتگو) و شبکههای اجتماعی فضای مجازی، ایمیل، صدایضبط شده و فیلم را جزء دلایل قابل استناد بهشمار نمیآورند، قانون، «ادله الکترونیک» را به رسمیت شناخته است.
براساس قانون مجازات اسلامی و قانون جرایم رایانهای، تهدید، ایجاد هراس برای اخاذی مالی و یا کامجوییهای غیراخلاقی در موبایل و یا شبکههای اجتماعی قابلپیگیری حقوقی است.
اگر کسی شما را در نرم افزارهای شبکه اجتماعی یا تلفنهمراه یا ایمیل تهدید کرد، باید بدانید تمام این محتواها در دادگاه به عنوان دلیل از شما و علیه شخص تهدیدکننده پذیرفته خواهند شد.
دادگاه، با مکانیسم مشخصی که توسط کارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد، صحت مدارک شما را بررسی کرده و در صورت تأیید، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.
پس اگر از جانب کسی با تهدیدی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی مواجه شدید، میتوانید از طریق دادسرا اقدام کرده یا از طریق سایت پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.
در این راستا به انجام عملی که ممکن است موجب ضرر آبرویی یا شرافتی یا افشای اسرار خانوادگی شود، خواه تهدیدکننده به این واسطه، تقاضای مال به قصد اخاذی کرده یا نکرده باشد، جرم مستقلی است که بر اساس ماده ۶۶۹ قانونمجازاتاسلامی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و یا تا دوسال حبس برای آن در نظرگرفته شده است؛ بنابراین همینکه کسی شما را تهدید به افشای اطلاعات خصوصی (شامل عکسها، متن چتها، صدای ضبطشده، فیلم و...) کرده باشد، حتی اگر هرگز آن عمل را انجام ندهد (که در اکثریت مواقع این تهدیدات هرگز عملی نمیشوند)، ارتکاب جرم «تهدید» از سوی او قطعی و برای شما قابل شکایت و پیگیری است.
تکذیب یک خبر؛
اخیرا برخی افراد سودجو و کلاهبردار با روش متقلبانه و با انتشار خبر و لینکی در فضای مجازی با موضوع "مجوز پلیس راهور به اساتید و پزشکان در ساعت محدودیت عبورومرور" سعی در اخذ اطلاعات به صورت غیر قانونی دارند.
پلیس راهور ناجا ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد اساتید و پزشکان عزیز به چنین اخباری توجه نکنند و اطلاعات شخصی و سازمانی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.
قرارگاه سایبری پلیس فتا مازندران
25.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دهم مجموعه مرورگر بازی رایانه ای مناسب سن فرزندمان را چگونه شناسائی کنیم؟ / آشنائی با نظام رده بندی سنی بازی های رایانه ای
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولف دوبلی نویسنده کتاب «اخبار را دنبال نکنید» درباره این کتاب سخن میگوید. از اینکه اخبار چه بلایی سر ما می آورد؟ چگونه میان حقایق و اخبار جعلی، سناریوهای ساختگی و گمراهکننده، که به طور هدفمند در بنگاههای خبری مهندسی میشوند، تفکیک و تمایز قایل شویم و چطور از شر سیاهچالههای خبر، که وقت مفید و انرژی حیاتی زندگی ما را میبلعند، خلاص شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم های فضای مجازی الزاما واقعی نیستند
با فناوری های جدید، دیگر به آنچه در فیلم ها میبینید، اعتماد نکنید
#دیپ_فیک
🚗جدید ترین اخبار روز خودرو🚗
@car_news_ir
به روز ترین اخبار در مورد صنعت خودرو سازی را در کانال ما پیگیری کنید
@car_news_ir
▪️بیبیسی فارسی درمورد جنایت تروریستی ارتش استرالیا تیتر زده: «قتل غیرقانونی ۳۹ نفر در افغانستان»!
البته اگه استرالیا از آمریکا اجازه میگرفت اسمش قتل قانونی بود که برای شادابی و طراوت پوست مردم افغانستان هم مفیده!
💬 آدم
▪️شایعهی بادمجانی!
امروز این تصاویر مربوط به توزیع بادمجان در روستای نظر آقا شهرستان دشتستان(به مرکزیت برازجان) وایرال شد، از اونجایی ماجرا مربوط به منطقه ی ما بود پیگیر کم و کیف ماجرا شدم و این رشتو در مورد چیزهایی است که تا الان متوجه شده ام
🔻اینجا این روزها زمینهای بسیاری زیر کشت بادمجان است و این محصول وارد بازار شهر شده و قیمتش در شهر ما الان بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰تومان است.توی منطقه یک رسم قدیمی به نام هل کردن هم داریم که کشاورز بعد از برداشت اصلی محصول بقیه رو به مردم(دارا و ندار) می بخشه که بیان از سر زمین بچینن.
🔻در این وضعیت در روستای نظرآقا که روستایی کشاورزی است و شغل اکثر مردم کشاورزی و نخلداری است یک کشاورز خیر به نام یزدانی چند تن بادمجانش رو هل می کند ، نیروهای بسیج روستا هم میرن سر زمین بادمجون ها رو می چینن و بسته بندی می کنن و توی مسجد اعلام می کنن هرکی احتیاج داره بیاد ببره
🔻بعضی از مردم هم میان و سهمشون رو می گیرن ، این وسط امام جمعه ی بخش سعدآباد که به همراه رییس شورای روستا برای تقدیر از فعالیت های بسیج اومده بودن چندتا بسته رو هم دست مردم می دن(از این تعارفات برای تبرک و این حرفها) نه بسته ای دم در خونه ی کسی برده شده نه اسمش بسته ی معیشتی بوده نه توزیع بادمجان یا هر چیز دیگه که با محوریت خیرین و با رسم هل اتفاق افتاده چیز زشت یا بدی است محض اطلاع بگم که چند شب قبل دوستی که توی مزارع کارگر است چند کیلو بادمجان برای خودم هم هدیه آورده و شام امشبم همین بوده
💬 ebrahim