روش جدید برای هک واتساپ: یک هک خطرناک واتس اپ به مهاجمان اجازه میدهد که به تمام پیامهای کاربران دسترسی پیدا کنند و با استفاده از حساب آنها، گفتگوهای خصوصی افراد دیگر را هم سرقت کنند.
این حمله به هکرها اجازه میدهد که به عنوان یک دوست ظاهر شوند و به حساب شخصی کاربران دسترسی پیدا کنند. اگر با این روش اطلاعات یک حساب در اختیار مهاجمان قرار بگیرد، آنها میتوانند با استفاده از آن به افراد دیگر نیز حمله کنند. در حقیقت چنین حملهای علاوه بر کاربر اصلی، افراد بیشتری را درگیر میکند و به مخاطبین او نیز آسیب وارد میکند.
در این حمله از یک روش ساده اما قدرتمند برای دسترسی به حساب کاربران دیگر استفاده میشود. با این حال مقابله با آن بسیار سادهتر است: به هیچ عنوان کد تایید شش رقمی واتساپ را در اختیار فرد دیگری قرار ندهید. علاوه بر این، میتوانید از احراز هویت دو مرحلهای هم استفاده کنید.
این حمله جدید با دسترسی مهاجم به حساب یک کاربر آغاز میشود و میتواند به لیست مخاطبین دسترسی پیدا کند. اگر شما در این لیست قرار داشته باشید، هکر برای شما پیام ارسال میکند. به تصور شما این یک پیام عادی از دوست یا اعضای خانواده شماست و به آن شک نمیکنید.
در این هنگام احتمالا یک پیام حاوی کد تایید شش رقمی واتساپ را دریافت میکنید که برای ورود به حساب یا تغییر در آن مورد استفاده قرار میگیرد. علت دریافت چنین کدی، تلاش مخفیانه مهاجم برای تبدیل حساب تمام افراد موجود در لیست مخاطبین کاربر اصلی به اکانت تجاری است.
پس از ارسال این کد، هکر که خود را دوست شما جا زده، به ارسال اشتباهی کد اشاره کرده و میخواهد این کد شش رقمی را برای او ارسال کنید. اگر چنین کدی را برای این مهاجم بفرستید، حمله موفق بوده و هکر به حساب شما دسترسی پیدا میکند و شما دیگر به آن دسترسی نخواهید داشت.
حالا حساب شما به همراه لیست مخاطبین در اختیار فرد مهاجم قرار میگیرد و دوستانتان چنین حملهای را تجربه میکنند. به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم که کد تایید شش رقمی واتس اپ را برای هیچ کاربر دیگری ارسال نکنید. حتی اگر کاربری شماره فرد دیگری را به اشتباه وارد کرده باشد، میتواند چنین کاری را مجددا با وارد کردن شماره صحیح امتحان کند و نیازی به دریافت کد تایید از شما نخواهد داشت.
🔻 هوآوی همچنان در رتبه دوم جهانی فروش گوشی هوشمند
🔸 آخرین گزارشهای بهدست آمده از بازارهای جهانی گوشی هوشمند نشان میدهد که هوآوی همچنان در جایگاه دوم میزان فروش ایستاده است. این شرکت با در اختیار داشتن 14.6 درصد سهم از بازار جهانی، موفق به قرارگیری در مقام دوم بعد از رقیب کرهای خود شده است. وضعیت بازار گوشی هوشمندرا ببینید
💠 چطور میتوانم فرزندِ نوجوانم را متقاعد کنم؟
🔹 توصیههای در راستای تنظیم زمان استفاده از تکنولوژی
🔹 چه مدت بازی کردن، زمانِ زیادی محسوب میشود؟
🔹تعادل در استفاده از تکنولوژی و فعالیتهای جسمانی و اجتماعی
📌 متن کامل را بخوانید:
🔗 https://fahmebazi.ircg.ir/s/e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با فرزندان ببینید:
رسانهها واقعیت را میسازند!
📌«فیلیمومدرسه» وارد بازار کمک آموزشی شد
🔹 «فیلیمو مدرسه»، با رویکرد «تحول و کیفیسازی کمک آموزشی» و با دو محور «لذت یادگیری» و «عدالت آموزشی» پس از طی دوره آزمایشی یکماهه از تاریخ ۱۶ آذر وارد فاز اجرایی شد و در دسترس عموم قرار گرفت.
🔸محتوای آموزشی توسط۱۵۰ معلم زبده، بر پایهی اصولیترین و مدرنترین شیوههای آموزشی و با رویکرد سرگرمی آموزی تولید شده اند؛ تا دانش آموزان بتوانند در حین آموزش، لذت و یادگیری را همزمان تجربه کنند.
🔸محتوای این کمکآموزشی در قالب برنامههای آموزشی و سرگرمکننده همزمان با سرفصلهای آموزش و پرورش به صورت هفتگی بر بستر پلتفرم «فیلیمومدرسه» بارگذاری خواهد شد. این برنامهها ترکیبی از فرم ها و فرمتهای مختلف برنامه سازی از جمله رئال، بازی، عروسک و موشن گرافیک است.
🔸«فیلیمو مدرسه» برای مناطق محروم رایگان بوده و برای مناطق نیمهمحروم تخفیفهای جدی بر اساس کد ملی اعمال شده است.
🔶 اشرافی گری شخصیت های نمایشی با ۹۹.۹.۹
▪ امین رفیعیپور
میگنا- طی چند سال گذشته مطالعاتی درخصوص علت تمایل افراد به عملهای زیبایی در کشور انجام شد که نشان داد اغلب این افراد دارای شخصیتهای نمایشی هستند و عموما عملهای زیبایی زیادی را به این دلیل انجام میدهند. در واقع افرادی که دارای اختلال شخصیت نمایشی اند، در بسیاری از موارد علاقهمند هستند تا نسبت به سایر افراد جامعه متفاوت دیده شوند.
اما اکنون شاهد هستیم که در جریان تاریخهای تولد، خانوادههایی هستند که زمان تولد فرزند خود را دستکاری میکنند تا از این طریق خود را از جامعه متمایز نشان دهند، این درحالیست که زمان تولد و یا محل تولد تمایزی در افراد جامعه نسبت به یکدیگر ایجاد نخواهد کرد.
دستکاری در تاریخ تولد نوزادان را ناشی از شیوع اختلالات شخصیتی و اختلالات روانی در جامعه است اختلالات روانی و شخصیتی از قدیم وجود داشته، دارد و خواهد داشت، اما این اختلالات زمینهای شده است تا برخی والدین علی رغم اینکه میدانند ممکن است زایمان زودرس آسیبهای جسمانی برای فرزندشان به وجود آورد، زمان تولد فرزند خود را دستکاری کنند.
این دسته از افراد دوست دارند به نوعی خود را در معرض توجه و دید جامعه قرار دهند و اغلب زمان و انرژی بسیاری را صرف این موضوع میکنند، این اختلال در برخی مواقع با عملهای متفاوت زیبایی، تغییرات دکوراسیون خاص منزل و یا حتی دستکاری در تاریخ تولد فرزند رخ میدهد.
زمانی که والدین زمان تولد فرزندشان را دستکاری میکنند، در صورتی که کودک دچار مشکلاتی جسمانی شود، پس از گذشت چند سال در رابطه بین کودک و والدیناش مشکلاتی ایجاد میشود، زیرا در آن زمان کودک معتقد خواهد بود که والدیناش او را برای نیازهای دل خودشان متولد کردند و حتی ممکن است کودک در اجتماع نیز دچار سرخوردگیهای جدی نیز شود. ....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51724/preview/
🔶 چه زمانی به روانشناس نیاز داریم؟
میگنا- مشاوره روانشناسی گرفتن و مراجعه به روانپزشک کاری مفید و مثبت است که در بدبینانهترین حالت اگر فایدهای برای فرد نداشته باشد، ضرری هم ندارد. توصیه میشود همه افراد، هرسال علاوه بر چکاپ جسمی، چکاپ روانی نیز انجام دهند تا با رجوع به یک روانشناس یا روانپزشک، بتوانند از وضعیت روانی خود مطلع شوند.
درباره هر تغییر حالتی نیازی به مراجعه به پزشک نیست، با وجود این، اگر احساس کنیم مدتی است که افسردگی آزارمان میدهد یا افکار منفی باعث تأثیر بر عملکردمان میشود، بهتر است به یک متخصص مراجعه کنیم. در بسیاری از مواقع نیازمند مداخله دارویی نیستیم و روانشناس میتواند با صحبت کردن و برنامه ریزی مشکل را برطرف کند.
افرادی که احساس میکنند مهارتهای لازم ارتباطی را ندارند و نمیتوانند در روابط خود موفق باشند و افرادی که تجربیات منفی زیادی از گذشته دارند و نمیتوانند با یادآوری آنها به زندگی عادی بپردازند، نیاز دارند که با مداخله یک روانشناس این مشکلات را برطرف کنند.
روانشناس یک جفت گوش شنوا دارد که بدون تعصب به حرفهای شما گوش کرده و به شما کمک میکند تا ذهن خود را تمیز کنید.
کسانی که پیش روانشناس میروند، اغلب راهحل مشکلات خود را زمانی پیدا میکنند که در حال فکر کردن با صدای بلند هستند. روانشناسان آموزش دیدهاند تا بهترین شنوندهها باشند.....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51745
🔶 ۱۰ روش برای دوری از خطاهای شناختی
۱- تفکر همه یا هیچ
همه چیز را سفید یا سیاه میبینید.
۲- تعمیم مبالغهآمیز
هر حادثه منفی، از جمله یک ناکامی شغلی را شکستی تمامعیار و پایانناپذیر میپندارید
۳- فیلتر ذهنی
تحت تأثیر حادثهای منفی، واقعیتها را تار میبینید.
۴- بیتوجهی به مسئله مثبت
با بیارزش شمردن تجربههای مثبت، بر مهمنبودن آنها اصرار دارید.
۵- نتیجهگیری شتابزده
بی آنکه دلیل قانعکنندهای داشته باشید، شتابزده نتیجهگیری میکنید.
۶- درشتنمایی
بزرگکردن بیش از حد اشتباهها موجب ایجاد احساس بیکفایتی در شما میشود.
۷- استدلال احساسی
بر پایه احساسات خود، استدلال و نتیجهگیری میکنیم؛ بدون اینکه دلیل قانعکنندهای داشته باشیم.
۸- بایدها
توقع دارید اوضاع آنگونه که شما میخواهید و انتظار دارید، باشد.
۹- برچسبزدن
برچسبزدن شکل حاد تفکر همه یا هیچ است. بهجای گفتن «اشتباه کردم» به خود برچسب منفی میزنید: «من بیلیاقتم».
۱۰- شخصیسازی و سرزنش
خود را بیجهت مسئول حادثهای میپندارید که به هیچروی امکان کنترل آن را نداشتهاید. ....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51760/preview/
🔶 علت مظلوم نمایی افراد چیست؟
میگنا- مظلوم نمایی به معنای قربانی نشان دادن خود میباشد که میتواند علتی برای مقابله با دیدگاه دیگران باشد و معمولا برای جلب توجه صورت میگیرد.
مظلوم نمایی میتواند طیف گسترده ای از رفتارهای ما را در بر بگیرد. این افراد در زندگی خود معمولا نقش یک قربانی را بازی میکنند و معتقدند در حالی که مستحق رفتارهای بهتری هستند دیگران از آنها سواستفاده میکنند وهمیشه فکر میکنند اتفاقات بسیار ناگواری در زندگیشان افتاده و مشکلات آنها از مشکلات دیگران وخیم تر و شدید تر است.
همچنین در مورد اتفاقات بدی که در زندگیشان میافتد اختیاری ندارند و همه این ها به صورت جبری رخ داده است. این افراد اکثرا انتظار دارند همیشه درکشان کنید و بفهمید که چقدر زجر میکشند و ناراحت هستند.
علت های بسیار زیادی میتواند در بروز رفتارهای مظلوم نمایانه افراد تاثیرگذار باشد. گاهی اوقات محیط اطراف فرد به گونه ایست که انجام و تکرار این رفتارها را دراو تقویت میکند. علاوه بر این اکثر افرادی که این رفتار را به صورت تکراری از خود نشان میدهند در ساخت روانی خود مشکلاتی را تجربه میکنند که منجر به بروز مظلوم نمایی در آنها میشود....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51770/preview/
🔶 هشدار به زوجین: برای فعالیتهای فضای مجازی، حد مشخص کنید
▪ دیبا مبین
برای فعالیتهای فضای مجازی باید حد و حدود مشخص کرد، فضای مجازی راهزن زیبارویی است که هر لحظه از زمان کاربر را میدزدد. به همین دلیل افراد بهخصوص زوجین جوان باید برای فعالیت در شبکههای اجتماعی چارچوب زمانی مشخصی داشته باشند تا کیفیت زمان درکنارهم بودن را از دست ندهند.
بسیاری از تنشهای زوجین به دلیل پایین بودن کیفیت زمان مشترک است وقتی زمان دونفره و یا چندنفره خانواده بیهدف طی شود قطعا پس از مدتی مشاجرات شروع میشود برهمین اساس توصیه میشود برای زمانهای مشترک برنامههای مشترک تدارک دیده شود.
وقتی زوجین بتوانند برای زمانهای مشترک خود برنامه داشته باشند و از خواستههای هم غافل نشوند بخشی از مسیر عشق ورزی را طی کردهاند. درواقع اختلافات ازجایی آغاز میشود که یکی از طرفین تصور میکند که طرف مقابل او را نادیده و به خواستههایش بیتوجه است....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51775/preview/
▪️وقتی بیبیسی مجبوره جور آمدنیوز به دوش بکشه!
پ ن: ملکه بمیره، این روزاتون نبینه!
💬ابوالفضل سلیمانی
@Fars_Plus
▪️ارزیابی ادعای #محمدجواد_ظریف در ارتباط با رویکرد کاربران موج شهید فخریزاده
🔻سهشنبه صبح، صفحه اینستاگرامی وزیرامورخارجه دو نمودار از پایش ده هزار توئیت ابتدایی کاربران در موضوع شهید فخریزاده منتشر کرد.
نمودار اول نشان میداد ۷۹ درصد از توئیتها در ارتباط با محکومیت برجام، همکاری با آژانس و علیه مذاکره و تنها ۲۱درصد از توئیتها علیه آمریکا و اسرائیل و منافقین بوده است. نمودار دوم نیز ادعا میکرد تنها ۷درصد از حسابهای فعال در این موج، واقعی و ۹۳%، حسابهای جعلی، ناشناس و فیکاند
🔻لایفوب با پایش ۱۰۸۶۸ توئیت ابتدایی کاربران پس از شهادت دانشمند هستهای، اثبات میکند تنها ۱۸ درصد از محتوا به اقدامات مرتبط با وزارت امور خارجه اشاره دارد، در حالی که آمار ارائه شده توسط وزیر ۷۹ درصد است.
🔻وی همچنین ادعا کرده که ۹۳ درصد منتشرکنندگان، کاربران جعلی هستند که سن عضویت آنها در توییتر به یک سال نرسیده است؛ اما بررسی دادهها نشان میدهد که سن عضویت ۵۶درصد کاربران این موج در توییتر، بیش از یک سال بوده و ۴۳درصد آنها نیز بیش از هزار دنبالکننده داشتهاند.
💬LifewebIR
@Fars_Plus
▪️برای تقویت هوش هیجان سیاسی چه کنیم؟
🔻"هیجان سیاسی" چیست؟ وقتی مثلا با یک خبر بد مواجه می شوید اول احساسات تان درگیر می شود. بعد هم متناسب با این احساسات به یک شناختی می رسید و در نهایت یک رفتارهیجان زده از خود نشان می دهید. البته هیجان سیاسی همیشه هم بد نیست.
حالا؛
"هوش هیجان سیاسی" چیست؟ نوعی مهارت برای کنترل هیجان ها در برخورد با رویداد های سیاسی.
این روزها که عصر شهروند رسانه است، فاصله "تحریک پذیری سیاسی" تا "رفتار رسانه ای" به اندازه نوشتن یک توئیت است.
به این "هوش هیجانی" رسیدگی نکنیم اول به خودمان ضرر می زنیم و بعد هم به دیگران. یک روز به خودمان می آئیم، می بینیم تبدیل به یک ربات "هورا کش" و "هوار کش" شدیم.
ثمره اش چیست؟
مهمترین عارضه اینست که "ائمه خبائث و پلیدی" روی این هیجان ما "حساب ویژه" باز کرده اند و اگر مراقبت نکنیم ناخواسته به "شبکه توزیع اهریمن" تبدیل می شویم. ببخشید اگر صریح نوشتم؛ اما مهم است. چون اغلب هم هیجان را با اسم آرمانخواهی به خوردمان می دهند.
چه کنیم؟
یکم. اول تلاش و تمرین کنیم هیجانی شدنمان را ببینیم. "خودآگاهی هیجانی" نیازداریم تا متوجه شویم چه وقت هیجانی شدیم.
دوم. به محض اینکه متوجه هیجان شدیم توقف کنیم. شنیدید در دعوا می گویند صلوات ختم کن. همان. مختصری تامل کنیم تا فرصت تمرکز پیدا کنید.
سوم.ببینیم می شود هیجان مان را با استدلال توضیح دهیم؟ اگر نتوانستیم و دیدیم هنوز به فحش دادن نیاز داریم، یعنی زود است. بازهم صبر.
چهارم. حالا به اصل موضوع مراجعه کنیم ببینیم ماجرا را درست دیدیم یا تحریف شده. این مرحله یعنی هیجان شناختی.
اولا روایت را باید از منابع دست اول بگیریم. روایت اکثریت و روایت سلبریتی های اینوری و آنوری نمی شود منبع معتبر.
دوم. برای اینکه جو گیر نشویم باید مغالطات دشمن را بشناسیم. مثلا مراقبت کنید در دام مغالطه استقرایی "تعمیم جز به کل" نیافتیم.
امان از "تعمیم شتاب زده"؛ دراین باره انشالله بیشتر خواهم نوشت.
مرحله پنجم هیجان رفتاری است.
این مرحله هم مهم است. چند نکته:
اولا هیچ چیز انقدر حیثیتی نیست که نتوان درباره اش استدلال کرد.
دوم اینکه هیچ چیز صفر و صد نیست. ما با مسائل خاکستری اغلب مواجهیم.
سوم اینکه در کنار هر بلا و مصیبتی، نعمت ها را هم ببینیم.
چهارم اینکه حق تنها نزد من و شما نیست.
پنجم وزن کشی. وزن مسائل فرعی را باید در کنار مسائل اصلی ببینیم.
ششم اینکه آرمان بدون دیدن واقعیت ها، توهم و خاک بازی کودکانه است.
درنهایت
تلاش کنیم بجای فریاد محوری غلیانی، مساله محور باشیم. مساله محوری یعنی توجه به علت ها و فکر کردن برای راه حل ها.
فاصله "خنک کردن جگر" تا "انتقاد دلسوزانه" همین هوش هیجانی است.
#سواد_رسانه
💬 محسن مهدیان
@Fars_Plus
▪️ببینید #شبکه_ملکه ضمن اعتراف ناخودآگاه به ترور شهید فخری زاده از سوی اسرائیل،می پرسد علت دشمنی ایران با اسرائیل چست؟ گویی ایران در اسرائیل کسی را ترور کرده حالا شبکه ملکه انگلیس دنبال چرایی این ترور است.آنها ترور می کنند اما دنبال علت دشمنی ایران هستند
💬 عبدالله گنجی
@Fars_Plus
▪️ریشه دشمنی شما با ایران در چیست؟ ریشه دشمنی شما با مردم دنیا در چیست؟ از ۲۰۰ کشور موجود در دنیا، بریتانیا به بیش از ۱۸۰ کشور حمله نظامی کرده. تخم همین اسراییل را بریتانیا در منطقه کاشته. واقعا مردم دنیا چه گناهی کردن که گیر سرطانی به اسم انگلیس و دستگاه پروپاگانداش افتادن؟
💬 اژدمارنگ
@Fars_Plus
▪️برگ برنده نه؛ برگ امتیاز!
نگاه این دوستان به مردم، ابزاری برای مصرف شدن و رسیدن به منافع شخصی خودشان است. مردم باید مقاومت کنند و زیر بار تصمیماتِ "دلار جهانگیری"طورِ آقایان له شوند تا امتیازِ میزِ مذاکره و بگوبخندِ عراقچی و شرمن شوند.
💬 مهدی خانعلیزاده
@Fars_Plus
▪️واکنش معاون موسسه انقلاب اسلامی به شایعات بی اساس برخی رسانههای خارجی درخصوص سلامتی رهبرمعظم انقلاب
@Fars_Plus
▪️ بی بی سی برنامهای ساخته درباره زندانیان دوتابعیتی. کل برنامه سر این است که جا گفته در این ۴ دهه فقط ۴۰ دوتابعیتی زندانی بودهاند. BBC میپرسد «این عدد با واقعیت جور است؟ مشکل ایران با دوتابعیتیها چیست»؟ پرسش اصلی باید این باشد: آیا در این ۴ دهه ۴۰ جاسوس هم به ایران نرفتهاند؟!
💬 Houman Zandizadeh
@Fars_Plus
▪️شکستهای مداوم غربیها از آیت الله خامنه ای و ناکامی آنها در بازگرداندن ایران به عصر استثمار، رفته رفته وضع روحی آنها را وخیمتر هم می کند. مالیخولیای رسانه ای پایگاهی مثل نیوزویک آنهم مبتنی بر مطلب سراسرکذب یک اکانت درجه چندم،از جدیدترین علایم این پریشانی است.
💬Kian Abdollahi
@Fars_Plus
▪️تروریست ها با سلاح و تحریم هوشمند دست به جنایت و قتل و عام مردم ایران می زنند.
💬 مرتضی سیمیاری
@Fars_Plus
▪️انتقاد شدید محسن رضایی از مجموعههای مرتبط با فضای مجازی/ حكمرانی سايبری فراموش شده!
🔻نبود بستر داخلی مناسب سبب شده که حکمرانی سایبری در جمهوری اسلامی دچار خدشه بشود و عملا صاحب پلتفرم خارجی در حال حکمرانی بر فضای مجازی کشور است.
🔻هرچند خيلی دير شده است اما بايد فكري به حال فضای مجازی كرد، مجموعههاي مرتبط با فضای مجازی در نظام و شورای عالی فضاي مجازي مسئوليتهاي مهمي در اين زمينه داشتهاند، خوب است در اين زمينه پاسخگو باشند كه طي اين سالها براي گسترش حكمراني سايبري جمهوری اسلامی چه كردهاند؟
@Fars_Plus
خداقوت
تلاش میکنید تا اینترنت فراگیر بشه
تا فرزندان ایران، دسترسی به دانش و آینده روشن داشته باشند
تا دانشپژوه و تولیدکننده ایرانی شوند
و با افتخار محصولات و #پلتفرمهای_ایرانی تولید کنند
و با افتخار و علاقه خود را #ملزم به استفاده از کالا و #پلتفرم_ایرانی بدانند
#ساخت_ایران
پ.ن: جلسه سازمانی در سطح وزارت خانه، بر بستر پیامرسان آمریکایی واتسآپ !!
✍مهدی انجیدنی ، مدیرعامل پیامرسان گپ
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔥 @jebhefazamajazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه:
🔸تیربار، ماهوارهای و آنلاین کنترل میشد و تروریستی در صحنه نبود.
🔸دوربین پیشرفته روی چهره شهید فخریزاده زوم بود و از هوش مصنوعی کمک گرفته بودند.
🔸 همسر شهید با وجود اینکه در فاصله ۲۵ سانتیمتری ایشان بود، تیر نخورده است.
🔸سر تیم حفاظت شهید به دلیل اینکه خود را روی ایشان انداخته بود، ۴ تیر خورد و فردی از دشمنان در صحنه نبود تا به محافظان شلیک کند.
🔸از ۱۳ گلوله، ۴ - ۵ تیر به (پهلوی) شهید فخریزاده و یک تیر به کمرشان برخورد کرد و ایشان بر اثر قطع نخاع و خونریزی تا رسیدن به بیمارستان بقیهالله به شهادت میرسند.
پینوشت:
⬅ برآورد اولیهی ما از عملیات ترور #شهيد_محسن_فخري_زاده نشان میداد، تمام مراحل این عملیات، سایبری بوده است.
شواهد نشان میدهد، مسلسل هوشمند (Smart Machine Gun) از طریق سلولار نتورک (شبکه مخابراتی ایران) برروی گوشی شهید فخریزاده زوم بوده و احتمالاً دوربین مسلسل تنها برای تایید نهایی از طریق ایمیجپروسسینگ بهکار رفته است.
❌ "طرح صیانت" باید بهقید فوریت در مجلس تصویب شود.
▪️از نظر #بهاره_جان، رنگ پوست/نژاد وزیر دفاع بایدن در درجه بالایی از اهمیت قرار دارد تا اینکه بدانیم وی از اعضای هیئت مدیره شرکت نظامی تسلیحاتی لاکهید مارتین است...
💬 نعیم رحیمی
▪️قراره ایشون که جز تهیه کنندگان اصلی بمب برای ائتلاف عربستان در جنگ یمن بوده، بشه وزیر دفاع آمریکا. ولی خوب مهم اینه که سیاه پوسته و کابینه جو بایدن خعععلی پیشرو!
💬 zahrahb
@Fars_Plus
▪️تیترهای بی بی سی در مورد ونزوئلا فاجعه است:
"کمبود غذا و دارو به طور وسیعی، گسترش یافته است."
و همچنین: "آمریکا تحریم های سختگیرانه ای را علیه دولت مادورو اعمال کرده است."
اما هیچ اشاره ای به ارتباط بین این دو نمی کند.
@Fars_Plus
34.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه سواد کودکان و نوجوانان را در مواجهه با تبلیغات در رسانه ها بالا ببریم؟/ برنامه «صواحی» سیمای مازندران
هشدار امنیت سایبری/ رمزگذاری سر به سر پیام رسانها به ضرر کودکان کمیسیونر کودکان در انگلیس هشدار داد، پروژه شبکه های اجتماعی برای افزایش رمزگذاری سرویس های پیام رسان ها، کودکان را در معرض خطر بیشتری قرار می دهد.
«آن لانگفیلد» در گزارشی تازه اعلام کرد رمزگذاری سربه سر اجازه نمی دهد افراد دیگری به غیر از دو طرف چت از محتوا با خبر شوند. همین امر اجازه نمی دهد پلتفرم ها محتوا را رصد کنند. از سوی دیگر پلیس نیز نمی تواند اطلاعات و شواهد لازم برای سواستفاده از کودکان را جمع آوری کند.
این گزارش «دسترسی ممنوع است: چگونه رمزگذاری سربه سر ایمنی کودکان در فضای آنلاین را تهدید می کند»، نام دارد و طبق آن از هر ۱۰ کودک ۸تا ۱۷ ساله، ۹ نفر از پیام رسان ها استفاده می کنند. این بدان معنا است که میلیون ها نوجوان و کودک در این کشور در معرض خطر قرار دارند.
به گفته لانگفیلد رمزگذاری پیام رسان ها ردیابی مجرمان و اطلاع رسانی به مراجع قانونی را در موقع نیاز سخت تر می کند.
این بدان معنا است که احتمالا بسیاری از جرائم علیه کودکان مخفی باقی بماند.
همچنین این تحقیق نشان داد بیش از یک سوم کودکان ۸ تا ۱۰ سال و بیش از نصف گروه ۱۱ تا ۱۳ سال برای ثبت نام در پیام رسان ها و استفاده از آنها سن خود را دروغ اعلام کرده اند.
در همین راستا «آن لانگفیلد» از دولت خواسته تا لایحه آسیب های آنلاین را در ۲۰۲۱ ارائه و اقدامات سختگیرانه ای برای تنبیه پلتفرم های خاطی به کار گیرد.
چندی قبل فیس بوک طرح خود برای رمزگذاری کامل ارتباطات در اپلیکیشن مسنجر و دایرکت اینستاگرام را اعلام کرد و همین امر نگرانی ها در انگلیس را افزایش داد. این درحالی است که واتس اپ (دیگر پلتفرم پیام رسان این شرکت) نیز به طور کامل رمزگذاری شده است.