نامه کارمندان توییتر سندی بر مهندسی افکار در این شبکه اجتماعی
🔹کارمندان توییتر در واکنش به خبر اخراج ۷۵ درصد از آنها، نامهای را منتشر کردند که در آن به دستکاری تایملاین این شبکه اجتماعی اشاره شده است.
🔹در بخشی از نامه آمده: «توییتر تأثیرات قابل توجهی بر جوامع مختلف در جهان دارد. پلتفرم ما به ارتقای روزنامهنگاری مستقل در اوکراین و ایران و همچنین قدرت بخشیدن به جنبش های اجتماعی در سراسر جهان کمک میکند. تهدید کارمندان توییتر تهدیدی برای آینده آن است.
🔹این تهدیدها بر ما به عنوان کارمندان تأثیر میگذارد و نشان دهنده قطع ارتباط اساسی با واقعیتهای عملیاتی توییتر است».
🔶️بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
@jebreil1
آمریکا بالذات تروریست است یعنی همانطور که در فضای حقیقی تروریست است در فضای سایبر نیز همین خصوصیات تروریستی را دارد.
پیشنهاد حذف روبیکا و ایتا به عنوان ۲ دستاورد جوانان نخبه ایرانی بار دیگر چهرهی واقعی سایبر تروریسم آمریکا و خوی نو استعماری این رژیم را نشان داد.
#حکمرانی
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
🔹پست جدید صفحه رسمی لالیگا از بلاگر اینستاگرام با لباس اتلتیکومادرید که اسمش Iran هست
🔹بعد کامنت گذاشته ممنون که حمایت کردی، خیلی هم رو نظرش اصرار داره :)
✅ @media_arma
🔶 به جای زیبایی، توانمندی دخترانمان را برجسته کنیم
▪ آیا در جامعه امروز دختران ما از اعتماد به نفس کافی برخوردار هستند؟ چرا زنان و دختران ما در جراحیهای زیبایی و مصرف لوازم آرایش در دنیا رکورددارند؟ چه چیزی موجب میشود دختر جوان با وجود لطافت و زیبایی جوانی و دخترانهاش، احساس کند نمیتواند با چهره طبیعی خود در جامعه ظاهر شود؟ و هنگامی که جلوی آینه میایستد احساس کند زیباییاش نقص دارد و برای تکمیل این نواقص نیازمند استفاده از لوازم آرایش و حتی عملهای جراحی است؟
▪ تمام اینها نشاندهنده آن است که در کنار تبلیغات رسانهای، شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی و شبکههای اجتماعی همچون اینستاگرام و الگودهی رسانهها با برجستهسازی چهرهها و مانکنهای هالیوودی به عنوان الگوی استاندارد زیبایی، انگار برخی ساختارهای اجتماعی و تربیتی ما هم دچار چالش جدی است.
▪ انگار برخی خانوادهها نتوانستهاند آن طور که باید و شاید به دخترانشان اعتماد به نفس بدهند و شخصیتی کامل و با عزت نفس از فرزندان و بهخصوص دخترشان بسازند. به گونهای که آنها خود را همانگونه که هستند بپذیرید و باور کنند و به جای تکیه بر ظواهر توانمندیهای خودشان را تقویت کنند.
▪ خانوادهها باید به فرزندان خود و به ویژه دختران خود این موضوع را تفهیم کنند که ارزش انسانها به تلاش و کوشش و پرورش توانمندیهای آنهاست، نه زیباییهای ظاهری.
▪ از سوی دیگر همه ما آدمها مخلوقات منحصربهفرد خدا هستیم و خدا هرکس را به زیباترین وجه ممکن آفریده است. پس برای زیباشدن نیازی به عملهای جراحی یا استفاده افراطی از لوازم آرایش نیست.....👇
https://www.migna.ir/news/60279
🎯 گفتوگو؟ نه ممنون. میکُشمش!
— پنج کتاب دربارۀ اینکه چرا گاهی در گفتوگو شکست میخوریم و به اختلافات ویرانگر میرسیم؟
📍 آیا با گفتوگو هر نوع اختلافی را میشود حلوفصل کرد؟ در واقعیت، خیلی وقتها گفتوگو پا نمیگیرد، یا نمیتواند نقش سازندهای داشته باشد. در عوض، اختلافی که چهبسا در ابتدا خیلی شدید نبوده، به بحرانی عظیم و اختلافی لاینحل مبدل میشود. به نظر میرسد کشمکش فرایندی مُسری باشد که در آن هر کاری که میکنید بر کارهای دیگران تأثیر میگذارد. رفتار شما بر رفتار دیگران تأثیر میگذارد: اگر هیجان نشان دهید و خشمگین شوید، طرف مقابل هم خشمگین میشود. این را میتوانید در مقیاس گستردهتر هم در نظر بگیرید، جایی که طرفهای بیشتری درگیر هستند و، درنتیجه، هیجانات بهصورت موجی در شبکه پخش میشوند. چیزهایی که ابتدا کماهمیت به نظر میرسند، مثل لحنی که استفاده میکنید یا ارجاعاتی که میدهید، ناگهان بینهایت مهم میشوند و میتوانند در حلشدن یا نشدن یک کشمکش نقش محوری ایفا کنند. گفتوگویی که به خشونت میکشد، خیلی اوقات به گفتوگوهایی ناکارآمد تبدیل میشود. یعنی آن نوع گفتوگوهایی که درنهایت افراد از آن کنارهگیری میکنند و میگویند «افتضاح بود». آیا راهی وجود دارد که بتوانیم از این جنگِ سنگر به سنگر که در آن استدلالهای واحدی بارها و بارها تکرار میشوند و در حالات هیجانی یا لحنها تفاوتی به وجود نمیآید، فراتر رویم و از گفتوگو نتیجهای واقعی به دست آوریم؟
۴۸۰۰ کلمه
زمان مطالعه: ۳۰دقيقه
ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/interview/10695/
@tarjomaanweb
مدیر: Vavgh01@
برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید.
کانال حداقل "یک روز در هفته" به روز رسانی می شود.
@resane_ravanshenasi
ناامنی روانی سرمایه اجتماعی کشور را تهدید میکند. اپیدمی خشونت با انتشار محتواهای خشونت آمیز مانند ویروس در سطح جامعه گسترش می یابد.
تا دیر نشده باید فکری اساسی برای بستر عمده ترویج این خشونت ها یعنی فضای مجازی ول کرد.
مطالعه تجربیات اتحادیه اروپا پیشنهاد می شود.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #اثر_پنگوئن !
🔹این زمانی است که گروهی جرأت انجام کاری را ندارند، اما به محض اینکه یکی شروع میکند، بقیه بلافاصله به دنبال او میشتابند.
🔷 در شبکه های اجتماعی این موضوع در حوزه های جنبش های اجتماعی دیده می شود...مثبت یا منفی...
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
چرا برای هشتگ مهسا امینی از ربات استفاده کردند؟!
سید علیرضا آلداود پاسخ میدهد
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠جنگ روانی
🔸جنگ روانی؛ احتمالاً گسترده ترین روش ایجاد جلوه ها درونی از طریق رسانههای مرتبط با شبکه های اجتماعی در جنگ های معاصر است و تقریباً توسط همه بازیگران انجام می شود.
🔹 این جنگ؛ در رسانههای مرتبط با شبکه اجتماعی و از طریق آن، حوزه شناختی را هدف گرفته و عمدتاً بر اساس تجزیه و تحلیل عوامل انسانی برمخاطبان هدف دنبال می شود.
🔸این رویکرد اساساً با هدف حفظ حمایت وفاداران، متقاعد ساختن افراد متعهد و تضعیف مخالفان انجام می پذیرد. جنگ روانی از طریق تأثیرگذاری بر درک افراد از آنچه در جریان است و به نوبه خود، بر رفتار آنلاین و آفلاین آنها با بازی بر اساس استدلال های احساسی و منطقی برگرفته از مکالمات، تاریخ و استفاده از روایات موجود، به دست می آید که می تواند با آگاهی دادن به مخاطبان در مورد حقایق انجام شود.
🔹 اما همچنین قادر است با ارائه کلمات و تصاویر به طور خاص انتخاب شدو (جایی که انتشار در زمان و مکان با سایر فعالیتها هماهنگ می شود) و ارائه اطلاعات گمراه کننده یا نادرست و حتی از طریق فریب در مورد افشای اقدامات نادرست مخالفان یا اقداماتِ شرم آور باشد.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
یک توصیه ی اخلاقی به ادمین های محترم پیام رسان های داخلی
تبلیغات شما با عنوان های خبری شوک آور و دروغ منتج به ناامنی روانی در مخاطب میشود
از راههای دیگر یا عناوین و جملات مثبت اقدام به عضوگیری نمایید.
ممنون
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️چرا احساس میکنیم ما فقیر ترین، بیچاره ترین و بدبخت ترین کشور جهان هستیم؟؟؟
چرا جهاد امید و جهاد تبیین فریضهای قطعی و فوری است؟!
❌این ۲دقیقه زندگی شما را تغییر خواهد داد ❌
انتشار حداکثری
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄