هدایت شده از سواد رسانه و روانشناسی
روانشناسی و سواد رسانه ای
ادمین: Vavgh01@
کانال حداقل سه روز در هفته به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد: نیازمند قرارگاه رسانهای در مواقع بحران هستیم
http://www.citna.ir/news/228034
هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
روبینو پلاس؛ جایگزینی بومی برای اینستاگرام؟
https://dgto.ir/1a2j
هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
نتایج یک پژوهش جالب نشان میدهد که حضور زنان در توئیتر چندین برابر مردان است و از بین 80 درصد جمعیت فعال بزرگسالان امریکایی در توئیتر، تنها 10 درصد آنان حضوری مداوم دارند.
http://www.ion.ir/News/465563
🔸 " سواد رسانه ای در سطح جهان بحث تازه ای نیست. این بحث برای اولین بار در دهه 1960 در اروپا مورد توجه قرار گرفت. به همان اندازه که این مفهوم در بین جوامع غربی آشنا و مأنوس است، در ایران مفهومی جدید و دست نخورده به حساب می آید و به جز چند مقاله محدود و چند کتاب معدود در این زمینه که تاریخ آنها به دهه هشتاد شمسی می رسد، اثر تألیفی دیگری را نمی توان یافت. در عصر اطلاعات مفهوم سواد، بسیار فراتر از خواندن و نوشتن شده و اگر کسی نحوه دسترسی سریع و استفاده صحیح از تمامی انواع رسانه ها را نداشته باشد بی سواد تلقی می شود. " 🔸
📎به ما بپیوندید❤️
https://sapp.ir/resanetahavolat
🎥تماشا کنید: دلالی روی «دیوار»
🔹واسطهها چگونه در اپلیکیشنهای خریدوفروش آنلاین، قیمتها را بالا و پایین میکنند؟
جزئیات در👇👇
entekhab.ir/001zJu
@manoresane
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی مه شکن
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید...
#اسب_تروای_تلگرام
#مهندس_غفاری
مدیر پیام رسان #ایتا
✨با کیفیت در آپارات ببینید👇👇👇
https://www.aparat.com/v/uHhox
@Gharargah_mehshekan
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی مه شکن
24.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید...
#سیل_ویرانگر_اینستاگرام
#مهندس_غفاری
مدیر پیام رسان #ایتا
✨با کیفیت در آپارات ببینید👇👇👇
https://www.aparat.com/v/d5Kbc
@Gharargah_mehshekan
🔷تبعات خبر نادرست یک خبرگزاری= صف بنزین و هجوم مردم به پمپ بنزین ها
📍پس از انتشار گسترده خبری دربارهی سهمیه بندی و گرانی بنزین از پنجشنبه در دو خبرگزاری رسمی کشور، ازدحام ماشینها در حوالی پمپ بنزینها باعث ایجاد ترافیک شده است.
خبرها و تصاویر منتشر شده در رسانهها و شبکههای اجتماعی از صف طولانی پمپ بنزین ها حکایت دارد.
در حالی که تسنیم مدعی بود برای هر خودرو ۶۰ لیتر سهمیه و باقی آن قرار است از فردا پنجشنبه شب ۲۵۰۰ تومان فروخته شود، اما سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران گفته است: پنجشنبه (دوازدهم اردیبهشت ماه) زمان اجرای طرح سهمیه بندی بنزین نیست.
وزیر نفت هم درباره موضوع مطرحشده درباره آغاز فرایند سهمیهبندی بنزین از فردا، پنجشنبه، گفت: دروغ است.
💢نکته:
وقتی از ضرورت سواد رسانه ای برای اصحاب رسانه هاصحبت می کنیم، یعنی اینکه با اعلام برخی اخبار، جامعه را دچار التهاب نکنند. یعنی اخبارشان منبع معتبر داشته باشد. یعنی از تبعات بی سوادی رسانه ایشان آگاه باشند. بی سوادی رسانه ای مسوولان و مردم را شاید بشود تحمل کرد اما بی سوادی رسانه ای رسانه ها قابل قبول نیست چراکه در سواد رسانه ای به مردم و مسوولان می گوییم اخبار را ازچندمنبع رسمی بررسی و سپس بپذیرند، حال اگر همان چند رسانه رسمی خودشان شایعه ساز باشند، یعنی وای به روزی که بگندد نمک.
معصومه نصیری
مدرس سواد رسانه ای
تعداد موبایلها بیشتر از تعداد انسانها!
📱 اگر بخواهیم یک وسیلهای را نام ببریم که بشود آن را به همه انسانهای کره زمین نسبت داد، قطعا گوشی موبایل است. اواسط سال ۲۰۱۵ جمعیت جهان با تعداد موبایلها برابر شده است. البته این رشد نهتنها متوقف نشده بلکه ادامه پیدا کرده تا به امروز که تعداد موبایلها از تعداد همه انسانها هم بیشتر شده است.
📱 جدولی که اخیرا توسط سازمان UN منتشر شده نشان میدهد جمعیت انسانها کمتر از ۸ میلیارد نفر است و تعداد موبایلهای جهان بیشتر از ۸ میلیارد دستگاه است. این آمار درحالی است که همه انسانهای کره زمینموبایل ندارند.
📱 طبق آمار سازمان ملل حدود ۱/ ۱ میلیارد نفر به برق دسترسی ندارند. از آنجا که موبایلها به شارژ وابسته هستند میشود حدس زد آمار کسانی که موبایل ندارند بیشتر از ۲ میلیارد نفر باشد.
📱 این آمارها نشان میدهد جمعیت زیادی در دنیا بیشتر از یک موبایل دارند. هم اکنون رشد استفاده از موبایل بیشتر از ۴ درصد است و رشد جمعیت هم حدود یکدرصد است.
asrehooshmsndi
هدایت شده از جواد جاویدنیا
⭕️ #روسیه از #اینترنت جهانی خارج می شود
💢 ولادیمیر پوتین لایحه «حاکمیت اینترنت» را امضا کرد. طبق قانون جدید تهیه کنندگان خدمات اینترنت در روسیه نباید به سرورهای خارجی متصل باشند. علاوه بر آن باید یک سیستم DNS ملی توسعه یابد تا در صورت قطعی اینترنت جهانی، روسیه بتواند از خدمات آنلاین استفاده کند.
@iribnews
♨️وقتی بمیریم، چه بر سر شبکههای اجتماعی ما میآید؟
💢تا پایان قرن حاضر اکانت مردگان بیش از زندگان خواهد بود
بر اساس آمار و تحقیقاتی که مؤسسه آکسفورد انجام داده و منتشر کرده است، تا پایان قرن حاضر، بالغ بر دو میلیارد حساب کاربری به مردگان تعلق خواهد داشت که از تعداد اکانتهای کاربران زنده و در قید حیات بسیار بیشتر خواهد بود.
به تازگی گزارشهای جدیدی منتشر شده است که نشان میدهد در سالهای آینده تعداد اکانتهای مردگان و افرادی که دیگر در قید حیات نیستند، بسیار بیشتر از تعداد اکانتهای فعال مرتبط با کاربران زنده خواهد شد.
چندی پیش بود که اخبار و گزارشهایی منتشر شد که نشان میداد در سالهای آینده تعداد حسابهای کاربری افرادی که در قید حیات نیستند، از اکانت کاربران زنده در جهان بیشتر خواهد شد.
به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری، این مساله فاجعه بزرگی برای دنیای دیجیتال به شمار میرود چراکه نشان میدهد غولهای تکنولوژی با پیشرفت روزافزون فناوریهای نوین هنوز نتوانستهاند برای این اتفاق چارهای بیندیشند و راه حل مناسبی را برای کاربران قبل از آنکه اتفاق ناگوار و مرگباری برای آنها بیفتد و دیگر نتوانند به حساب کاربری خود سر بزنند، کاری انجام دهند تا در صورت هرگونه احتمالی برای مرگ آنها، صفحه کاربری مربوطه به صورت قانونی و خودکار و یا از طرف مراجع قضائی کشور مربوطه بسته و غیرفعال شود.
برخی دیگر از اپلیکیشن های پیامرسان همچون تلگرام نیز قابلیتی را در تنظیمات خود قرار دادهاند که به کاربران اجازه میدهد مدت زمانی را که از تلگرام استفاده نمیکنند، را تعیین و تنظیم کنند تا در صورت عدم استفاده، اکانت آنها خود به خود به حالت تعلیق درآمده و از بین برود.
متن کامل:👇👇
http://asrehooshmandi.ir/%d9%88%d9%82%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d9%85%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%85%d8%8c-%da%86%d9%87-%d8%a8%d8%b1-%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%ac%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b9/
هدایت شده از سواد رسانه و روانشناسی
روانشناسی و سواد رسانه ای
ادمین: Vavgh01@
کانال حداقل سه روز در هفته به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
📱تلگرام و اینستاگرام سهل است، ما داریم زندگی را #اسکرول میکنیم
در این روزگار که هویتمان در سرانگشتمان خلاصه شده و بیشفعالترین اندام بدنمان، انگشت شست است؛ تنها کاری که بیوقفه و با تمام وجود در حال انجامش هستیم اسکرول کردن است.
🌀روی هر پستی که میبینیم چقدر وقت صرف میکنیم؟ چقدر مکث میکنیم؟
🌀یک پست چقدر فرصت دارد از خودش دفاع کند تا قبل از این که ما بیرحمانه انگشتمان را بر صفحه بکشیم و محوش کنیم؟
🌀 چقدر به متنها فکر میکنیم؟
🌀چقدر عکسها را با دقت میبینیم؟
🌀 به من بگویید این حجم از پستهایی که هر روز انرژی و زمانمان را به یغما میبرد، چقدر بر میزان شادی و روحیه ی ما میافزاید؟
🌀یا حداقل بگویید از بین هزاران پستی که در هفته اخیر دیدید و نوشتههایی که خواندید چندتایشان دقیقا یادتان است؟
#نیچه روزی نوشت: « ابزار نوشتنمان در شکل دادن تفکرمان نقش دارد.» 🔅ما که مهمترین ابزار این روزگارمان #موبایل است، چقدر تحت تاثیر این وسیله تغییر کردیم؟
🔅سطحی شدنمان ربطی به این پدیده دارد؟
🔅وضعیت نسل جدیدی که از کودکی با موبایل بزرگ میشود، چه خواهد شد؟
✴️تلگرام و اینستاگرام سهل است، ما داریم زندگی را اسکرول میکنیم. هر لحظه و هر روز را به امید لحظهی بعد و روز بعد و فردای بهتر رد میکنیم و میرویم. دنبال بعدی و بعدی و بعدی هستیم. حس میکنیم چیزی در آن بعدی وجود دارد.
من به شما میگویم، خیالتان راحت. هیچ چیز نیست.
ما ” #سرطان_اسکرول” گرفتهایم. به فکر درمانش باشیم.
🔸متن کامل:👇
http://asrehooshmandi.ir/%d9%85%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%d8%b7%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85%d8%9b-%d8%b3%d8%b1%d8%b7%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%84/
@asrehooshmandi
❌وقتی پای سطحیسازی مخاطبان به آموزش و پرورش باز میشود
💢آقایان خواب هستید یا خودتان را به خواب زدهاید؟!
«بدنو ببین جون بابا خودتو بلرزون بابا
آقامون جنتلمنه جنتلمنه؛ این خانومم عشق منه عشق منه و...
ای وقتشه بدی لبه رو بِیبی/ بدو بدو بگیر کمرو هی قر
بیا بیا قرش بده سک***ی/ واسه همه زنگ زدنات مرسی
واسه همه پیگیریات مرسی/ واسه همه کادوهات مرسی
وای بدنو ببین جووون بابا خودتو بلرزون بابا/ همه میگن ساسی پاشو همه رو برقصون دادا
فاز مثبتا رو نگیر که پیک چندبار ی دستت دیدم/ اینجا تهرانه اگه شاخ بشی کار دستت میدم»
🔸طی روزهای اخیر تعداد قابل توجهی ویدئو در شبکههای اجتماعی در حال انتشار است که دانش آموزان دختر و پسر مدارس در مقاطع مختلف در حال رقص با آهنگی هستند که بخشی از ترانهاش را در بالا خواندید.
بلافاصله کانالهای با رویکرد سرگرمی اقدام به انتشار لطیفههایی تاییدگر این اقدام کرده اند با محتواهایی نظیر اینکه
«نفوذ ساسی مانکن در مدارس ایران
+ ایشالا همیشه همینطور خوش باشین؛ ما دهه شصتیها غیر از کچل کردن سر توی مدرسه با شلنگ و چوب و تیر و تخته دستوپنجه نرم میکردیم»
یا
«بچه های این نسل در مقایسه با نسل ما دارن تو سوئیس زندگی میکنن
دخترا زمان ما جرات نميكردن با اهنگا عمو قناد همخونى كنن، براشون زشت بود»
و از این طریق نه تنها سعی در القای صحیح بودن محتوا و عملکرد دارند، بلکه سعی در القای این مساله به پدران و مادران دارند که این یک پیشرفت است و فرزندانشان در حال تجربه نوعی از آزادی هستند که برای آنها حسرت بوده است.
💢اما نکات:
💠پخش آهنگی با ترانهای که دارای محتوای مبتذل و در عین حال بسیار بسیار سطحی است که البته در دل خودش ترویجکننده سبک خاصی از زندگی نیز هست، در مدارس که بناست در خدمت تربیت نسل آینده کشور باشند، به معنی این است که مسوولان را خواب برده است و کشور را آب!
💠برای ترویج یک فرهنگ و سبک زندگی و از بین بردن ارزشهای فرهنگی دیگر، بهترین حوزه، حوزه سرگرمی است. باربی را یک عروسک ساده دیدیم اما کلیشه باربی و تاثیراتش بر روی دختران جامعه را امروز شاهدیم. در حال حاضر تلاشهای دختران برای هر چه شبیهتر شدن به باربی و ارائه الگویی از زیبایی که فاقد اصالت است، نشان میدهد که یک عروسک میتواند در کنار سایر تولیدات رسانهای که برای تغییر ذائقه مخاطب برنامه ریزی شده اند، تعریف زنان و دختران را از زیبایی و متمایز بودن تغییر دهد.
💠نگاهی به ترانه این آهنگ و واژههایی همچون جنتلمن، سک..سی، فاز مثبتا رو نگیر که پیک چندبار ی دستت دیدم و.... همه و همه در خدمت ارائه مدل برای نسل آینده است که البته در کنار ساخت برخی انیمیشنها و بازیهای کامپیوتری دنبال میشود.
💠البته نباید از این نکته مهم غافل شد که اکثر دانش آموزان این ترانه را حفظ بودند و این یعنی خانوادهها نیز خواسته یا ناخواسته به تغییر ذائقه فرهنگی فرزندش کمک کردهاند اما اینکه نهاد رسمی آموزش در کشور به جای ارائه الگوهای دقیق، الگوهای سطحی را مورد تایید قرار داده و ترویج میکند، یعنی ...
🌀آقایان!
#عادی_سازی به عنوان یکی از تکنیک های رسانه ای که با مدد #تکرار، برای تغییرات سبک زندگی مورد استفاده قرار می گیرد و #قبح_زدایی دوتکنیک مهمی هستند که برای ترویج محتوای ضداخلاقی مورد استفاده قرار میگیرند.
#معصومه_نصیری
دبیر کارگروه خانواده انجمن سواد رسانهای ایران
@asrehooshmandi
تأثیر رسانه
افلاطون، که متعهد به بررسی و کنترل فرایند جامعه پذیری کودکان در دولت شهر آرمانی اش بود، نه تنها دغذغه خواندهها که دغدغه شنیدههای جوانان را داشت.
افلاطون در جمهوری گفت که چون افراد «جوان و لطیف»بسیار منعطف هستند به سادگی توسط داستان ها گمراه شوند، و خواستار نظارت بر داستان سرایان شد.
تا پرستاران و مادران را متقاعد کندبرای کودکانشان «داستان هایی که ما انتخاب کرده ایم را بگویند، چون تاثیر داستان بر شکل دادن به روحشان به مراتب بیشتر از تأثیر ورزش بر شکل دادن به جسمشان است.
فراخوان افلاطون برای سانسور داستان ها و اشعار بر پایه اعتقادش بود که « جوانان نمی توانند تمثیل و غیر آن را تمییز دهند، و نظراتی که در آن سن جذب می کنند به سادگی پاک نمیشود و محتمل است در ضمیرشان حک شود».
.این گوشه ای از نگرانی ها تاثیرات رسانه ای در قرون پیشن است. اما در قرن حاضر که عصر ارتباطات است هیچ نگاهی به تاثیرات رسانه ها نداریم.
سیدعلی موسوی
@Cyber_Literacy
هدایت شده از سواد رسانه و روانشناسی
روانشناسی و سواد رسانه ای
ادمین: Vavgh01@
کانال حداقل سه روز در هفته به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
هدایت شده از سواد رسانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦برخی از تبلیغات به قدری در #اقناع قدرتمند هستن که کمتر مخاطبی تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد!
🔸یک تبلیغ خلاق و خوش ریتم از آئودی که دوست دارید چندین و چند بار ببینید.
📍در این تبلیغ که با موضوع محافظت از خطرات ناگهانی ساخته شده، آئودی به خوبی با استفاده از "دیوونههای بیاحتیاط" که ممکن است هر زمانی برای شما خطر ایجاد کنند، تکنولوژی آئودی #ضد_دلقک یا Clown Proof را به عنوان راه حل معرفی می کند.
🔹تکنیک اقناعی #ترس (ایجاد گره ذهنی و سپس ارایه راه حل)
📲 @savaderesanei
هدایت شده از سواد رسانهای
🚦محدودیت سالنهای سینما برای فیلمهای ۱۸+
🔹دستورالعمل جدید درجهبندی سنی فیلمهای سینمایی توسط سازمان سینمایی ابلاغ شد و از امروز لازمالاجراست.
🔹در این آییننامه تصریح شده است برای فیلمهایی با درجهبندی ۱۸+ مدیران سینما مکلف به جلوگیری از ورود افراد زیر ۱۸ سال به سالن هستند.
📍اگرچه در اجرا این طرح کاملا مضحکه اما واقعا چندوقته ذهنم درگیر شده که بعد از چهل سال عمر انقلاب، سینمای ایران چه مسیری رو طی کرده که فرم و محتوای فیلم ها به گونهای شده که باید ردهبندی ۱۸+ گذاشت برای فیلمها!!!!
یعنی رسما با تایید محتوای مبتذل، به جای جلوگیری از ساخت و پخش اینجور فیلمها، بخشی از مخاطب رو از دیدنش منع میکنیم که اتفاقا تجربه نشون داده باعث ولع بیشتر در مخاطب میشه!!!
📲 @savaderesanei
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
روسیه در کنار کره جنوبی، آمریکا و... به جمع صاحبان اینترنت مستقل پیوست
14 سال در انتظار استقلال اینترنتی ایران!
🔹گروه اجتماعی روزنامه خراسان- پوتین رئیس جمهور روسیه روز پنج شنبه لایحه استقلال روسیه از #اینترنت جهانی را امضا کرد. به موجب این قانون تهیه کنندگان خدمات اینترنت نباید به سرورهای خارجی متصل باشند. از مهم ترین مفاد اصلی این قانون توسعه و بهره برداری از دامنه ملی و سیستمهای مربوط به آن است که به منظور جلوگیری از خاموشی و قطعی سراسری شبکه اینترنت از سوی سرورهای خارجی در نظر گرفته شده است. ایران آنلاین گزارش کرده است: «به نوشته مسکو تایمز روسیه، این اینترنت روسی Runet نام گرفته و قرار است از نوامبر سال 2019 (آبان 1398) اجرایی شود.»
گزارش خراسان حاکی است، طی روزهای گذشته وقتی #گوگل در اقدامی خودخواهانه به تلفن های همراه ایرانی ها دستبرد زد و پیام رسان های طلاگرام و هاتگرام را از آن حذف کرد، خلأ #اینترنت_ملی یا همان #شبکه_ملی_اطلاعات بیش از هر زمان دیگری احساس شد. هم اکنون با گذشت 14 سال از طرح اینترنت ملی و رفت و آمد دولتهای مختلف هنوز این پروژه ملی به سرانجام نرسیده است.
🔹اینترنت ملی از کره جنوبی تا آمریکا
پروژه اینترنت ملی محدود به ایران نیست و برخی از کشورها نیز در این زمینه اقداماتی را به انجام رسانده اند، یکی از کشورهایی که در زمینه اینترنت بسیار پیشرفته است، #کره_جنوبی است. بنابرگزارشی که راه دانا داده است، این کشور در تمام دنیا به داشتن #اینترنت_پرسرعت معروف است. کره جنوبی از سال 1990در زمینه اینترنت ملی زیرساختهای خود را تقویت کرد و به همین دلیل از لحاظ آمادگی الکترونیک و پهنای باند رتبه اول دنیا را برعهده دارد و در حدود 80 درصد پهنای باند اینترنتی این کشور داخلی است. کشورهای دیگر از جمله #آمریکا، #چین و #انگلستان نیز در سالهای گذشته پروژه مشابه شبکه ملی اطلاعات را در کشور خود به اجرا گذاشته اند.نمونه جدید در خصوص اجرای شبکه ملی اطلاعات روسیه است که هفته گذشته مجلس این کشور آن را تایید کرد و توسط #رئیس_جمهور نیز به امضا رسید.
🔹اینترنت ملی چیست؟
اینترنت ملی که با نامهای مختلفی از جمله "شبکه ملی اطلاعات"، "اینترانت ملی ایران" و "شبکه ملی اینترنت" نیز شناخته میشود، پروژه ای است که به منظور گسترش شبکه زیرساخت امن و پایدار ملی در #ایران درنظر گرفته میشود، بر اساس تعریف مصوب در تبصره ۲ ماده ۴۶ #قانون_برنامه_پنجم_توسعه و مصوبه شورای عالی #فضای_مجازی در سال 1389 «شبکه ملی اطلاعات کشور، شبکهای مبتنی بر قرارداد اینترنت (آی پی) به همراه سوئیچها و مسیریابها و مراکز دادهای است به صورتی که درخواستهای دسترسی داخلی و اخذ اطلاعاتی که در مراکز داده داخلی نگهداری میشوند به هیچوجه از طریق خارج کشور مسیریابی نشود و امکان ایجاد شبکههای #اینترانت و خصوصی و امن داخلی در آن فراهم شود.»
🔹چرا برای شبکه ملی اطلاعات تعلل می شود؟
علت تاخیر در راه اندازی زیرساخت شبکه ملی اطلاعات چیست؟ در این باره دیدگاه های متفاوتی مطرح است. محمود واعظی وزیر ارتباطات سابق در یکی از اظهار نظرهایش کمبود بودجه و اعتبارات را دلیل تاخیر در ایجاد این شبکه اعلام کرده بود. در عین حال، پژمانفر رئیس کمیته فضای مجازی کمیسیون فرهنگی #مجلس در روزهای گذشته و پس از ماجرای دستبرد گوگل به تلفن های همراه ایرانی ها برای حذف #هاتگرام و #طلاگرام گفت: از روزهای ابتدایی فراگیری استفاده از بستر فضای مجازی در کشور، مشخص بود که قرار دادن فضای مجازی کشور روی اینترنت جهانی، تهدیدات بزرگی را متوجه کشور میکند که امروز بخشی از این تهدیدات در حال بروز و ظهور است.
وی افزود: متاسفانه #وزارت_ارتباطات نه تنها توجهی به این تهدیدات ندارد بلکه با عدم سامان دهی و ایجاد شبکه ملی اطلاعات، کشور را در یک باتلاق غیرقابل بازگشت قرار میدهد.
وی افزود: از روز اول روشن بود که اگر روی اینترنت بینالملل کار کنیم، تمامی سختافزارها و نرمافزارها در حوزههای حساسی چون بانکها، پالایشگاهها، نیروگاهها و مراکز بالادستی در معرض خطر و تهدید قرار خواهند گرفت. پژمانفر با اشاره به نظر معاون وزیر ارتباطات درباره شبکه ملی اطلاعات خاطرنشان کرد: یک روزنامه اصلاحطلب در تاریخ هفتم آبان سال 97 مطلبی به نقل از آقای ناظمی معاون وزیر ارتباطات منتشر کرد. آقای ناظمی در این مطلب گفته بود که "تحلیل اشتباه، دقیقا از جایی شروع میشود که فکر کنیم اگر ما اینترنت ملی داشته باشیم آن گاه در برابر تحریمها پایدارتر میشویم." یعنی ایشان به شدت مخالف ضرورت راهاندازی اینترنت ملی و مقابله با تهدیدات خارجی در این حوزه بوده و هست.
ادامه در پست بعدی:👇👇
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
هدایت شده از خبرهای فضای مجازی
جاسوسی از کاربران با نحوه انگشت کشیدن روی گوشی
http://www.ion.ir/News/467671
@seda24