هدایت شده از آخرین خبر
🔺چالش «رقص» دردسرساز شد؛ پلیس فتا ورود کرد!
🔹رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: موضوع دعوت به رقص توسط سلبریتیها به مرجع قضایی اعلام شده و به محض دستور مقتضی، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. جزئیات بیشتر ار در لینک زیر بخوانید👇🏻
akhr.ir/6145682
هدایت شده از آخرین خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺گوگل هم برای مبارزه با شایعات کرونایی دست بکار شد
@Akharinkhabar
هدایت شده از عصر هوشمندی
چند نکته مهم درباره #آنتی_ویروسهای_رسانه_ای
🔻اخبار بد را در تلفن همراهمان قرنطینه کنیم.
🔻مهمترین ارزش جامعه مجازی را از «چه کسی مطلع تر است؟» به «چه کسی مطمئن تر است؟» تغییر دهیم.
✅منتظر آنتی ویروس های جدید رسانهای باشید😉
💢دکتر محمدصادق باطنی
@asrehooshmandi
هدایت شده از عصر هوشمندی
هدایت شده از عصر هوشمندی
🌀بی توجهی به حوزه شناختی در زمینه برنامه ریزی رسانه ای خطایی راهبردی است
🔸معصومه نصیری ـ عضو کمیته علمی کنفرانس علوم شناختی و رسانه خبرگزاری فارس گفت: خوانش مستمر اخبار کرونا موجب تاثیرات بر حوزه شناختی افراد و رفتاری منفعلانه در برابر سیل اطلاعات خواهد شد.
🔸میزان اخبار منفی و شایعات در مورد کرونا منجر به تولید اضطراب می شود/در زمینه اخبار مربوط به کرونا میزان بارش اخبار و تاثیرات شناختی آنها را مورد توجه قرار ندادیم.
🔸خوانش مستمر اخبار کرونا موجب تاثیرات بر حوزه شناختی افراد و رفتاری منفعلانه در برابر سیل اطلاعات خواهد شد.
🔸پیوست رسانه ای مبتنی بر مباحث علوم شناختی درباره کرونا ضرورتی غیر قابل انکار است.
🔸امروز در حوزه برنامه ریزی برای تولیدات موثر رسانه ای بی توجهی به حوزه شناختی خطای راهبردی است.
✅متن گفت و گو خبرگزاری فارس را در لینک زیر بخوانید.
http://fna.ir/dfk28z
@asrehooshmandi
هدایت شده از عصر هوشمندی
🔴کوتاه با اهالی رسانه
✍️معصومه نصیری
🎯بیماران بستری شده به علت کرونا در بیمارستان ها، وقتی اخبار رسانه ها درباره مرگ و میر، نحوه خاکسپاری فوت شدگان، عکس های مرتبط با این مساله را می بینند و می خوانند بشدت می ترسند و امیدشان برای مبارزه با بیماری را از دست می دهند، آنها با دیدن هر خبر و عکس یک بار می میرند و زنده می شوند.
🎯در زمینه انتشار اخبار مربوط به کرونا شفافیت در اطلاع رسانی و قوام یافتگی اخبار موضوعی فراتر از انتشار لحظه به لحظه اخبار فوت شدگان و ... است. این مدل از کنشگری رسانه ها ضمن اینکه اثرات روانی میان مدت و بلندمدتی روی افکار عمومی دارد، درگیرشدگان با بیماری و خانواده های آنها را آزار می دهد. «مخاطب آزاری» به بهانه نشر اخبار، نقض اخلاق رسانه ای و مسوولیت اجتماعی است.
🎯رسانه هایی که دارای استراتژی دقیق هستند در دوران بحران، علاوه بر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در زمان بحران، به تاثیرات تولیداتشان در دوران بعد از بحران نیز دقت میکنند. یک لحظه از خودمان سوال کنیم آیا این پمپاژ اخبار موجب افزایش تاب آوری مخاطبان در حین و بعد از کرونا می شود یا آنها را افرادی عصبی و ناراحت با درجه بالایی از حس بدبینی به کشور؟ اساسا این مدل از اطلاع رسانی آیا بهترین مدل از اطلاع رسانی است؟ آیا تاکتیک و روش جایگزین دیگری برای اینکه هم رسالت رسانه ای انجام شود و هم حقوق افکار عمومی محترم شمرده شود وجود دارد؟
🎯رخدادها روز به روز تغییر میکنند، گونه های نوین رسانه ای پا به عرصه می گذارند و نحوه مدیریت افکار عمومی دستخوش تحول میشوند اما ما کماکان طبق همان فرمول همیشگی نظام رسانه ای خود را تنظیم و تعریف می کنیم. هنوز با شیوه وی گفت و وی افزود خبر می نویسیم، هنوز هم واکنشی تولید محتوا می کنیم و نه کنشی، هنوز هم در شرایط بحران قهرمان پروری نمی کنیم و با چینش اخبار منفی و ناامید کننده خارج از توان تحمل روحی مردم، رنجشش اجتماعی ایجاد می کنیم.
این سخنان وقتی برایمان معنا پیدا میکند که روی تخت بیمارستان هم با بیماری دست و پنجه نرم کنیم و هم با موج اخبار منفی که از در و دیوار رسانه هایمان بالا می رود.
@asrehooshmandi
هدایت شده از کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
🔴اطلاعیه دادستانی در مورد منتشرکنندگان اخبار کذب کرونا
دادستانی تهران اعلام کرد:
🔹با توجه به شرایط حساس کنونی و ضرورت ارائه اطلاعات واقعی در خصوص این بیماری و جلوگیری از اضطراب، ناامنی،تشویش اذهان عمومی و حفظ نظم عمومی، «القاصی» دادستان عمومی و انقلاب تهران دستور قضایی صادر تا نسبت به شناسایی، مستند سازی و احضار عوامل سازنده و منتشر کنندگان اخبار کذب (از جمله کانال های خبری، پیج های اینستاگرام، سایتها و سایر منابع خبری) به همراه شناسایی منشاهای اصلی و منتشر و تشکیل پرونده قضایی اقدام گردد.
هدایت شده از رسانه آرما (آرمان ناتمام)
🔴 چرا شبکه های فارسی زبان در ماهواره وجود دارند؟
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
•••° رسانه آرما (آرمان ناتمام) °•••
『@Arma_Media』
سواد رسانه و روانشناسی
تقطیع ، یکی از روشهای عمومی است که خصوصا ضد انقلاب برای تحریف نظرات بزرگان و جریان سازان با هدف تضعیف پایه های اعتقادی مردم چه در دین و چه در موضوع نظام استفاده می کنند .
این ویدئو رو بطور مثال ببینید ، در صورتی که تا ثانیه ۴۱ را به شما نشان بدهند یک معنی می دهد و در صورتی که تا آخر و بدون تقطیع ببینید ، معنای دیگری .
ضد انقلاب امثال این ویدئو را تقطیع کرده و بخش اول آن را بمخاطبش می دهد تا به او القا کند ایدئولوگهای انقلاب نظرات دیگری داشته اند .
توصیه می کنیم ، هر وقت ویدئو یا مطلبی دیدید که عجیب و مشکوک بود ، حتما اول از اصل و کامل بودنش اطمینان حاصل کنید .
این #سواد_رسانه_ای است .
جنگ شناختی
🔻 *کرونا،بیوتروریسم افکار عمومی در قالب جنگ شناختی* 1⃣🔻
یادداشت زیر را سعی کرده ام به ساده ترین زبان بنویسم تا برای هر قشر از مردم ایران قابل فهم باشد.
⁉️سوال : عملیات بیوتروریسم افکار عمومی که در قالب جنگ شناختی با برچسب کرونا امروزه در جامعه ایرانی روز به روز خودش را بهتر و بیشتر و موثرتر و خطرناک نشان میدهد چیست؟
⁉️سوال دوم : بیوتروریسم یعنی چه ؟ مگر میشود افکار عمومی را با روش بیولوژیک ترور کرد و تحت تاثیر قرار داد ؟
⁉️سوال سوم : معنا و مفهوم جنگ شناختی چیست ؟
⁉️ارتباطش با کرونا و بیوتروریسم چیست ؟
1⃣بسته ی اول : بیوتروریسم نوعی روش تروریستی است که در آن به جای استفاده از سلاح های سرد و گرم از سلاح های ویروسی و میکروبی استفاده میشود ، مثل همین کرونایی که امروز در کشور داریم ، یک نوع بیوتروریسم ملی است یعنی سلامت جسمی یک ملت را تحت هجوم یک میکروب یا ویروس قرار می دهند
⁉️حالا چطور میشود افکار عمومی تحت تاثیر یک میکروب یا ویروس قرار بگیرند ؟
چون بیوترور خاص بدن است ، نه ذهن و فکر.
تا اینجای کار فعلا فهمیدیم که بیوتروریسم چیست.
2⃣بسته ی دوم : جنگ شناختی یعنی چه ؟
جنگ شناختی مدرن ترین جنگ روز دنیاست که در آن به جای اینکه جسم و بدن انسان ها ترور و کشته شود فکر و ذهن و اعتقادات و باورهای آنها مورد هجمه واقع میشود تا جایی که تمام افکار و اعتقادات و باورهای مردم را به طور کامل ترور کند و از بین ببرد و در نهایت باورهای جدید مطلوب خودش را به افکار عمومی مردم تلقین و تزریق نماید.
⁉️یعنی چه؟ به زبان ساده تر اگر بخواهم عرض کنم ، یعنی اینکه یک ملتی تا چند روز پیش یک باوری و یک اعتقادی داشتند ولی به وسیله یک هجومی که در قالب جنگ شناختی روی آنها اجرا میشود این باور بدون شلیک شدن گلوله ای و ریخته شدن خونی از بین میرود و اعتقاد متضاد قبلی جای آن را میگیرد و دشمن به هدف خود میرسد که به این نوع مبارزه میگویند جنگ شناختی .
3⃣بسته ی سوم : این سلاح میکروبی که ما با نام بیوتروریسم از آن نام بردیم چگونه می تواند بر روی افکار عمومی تاثیر بگذارد ؟ حمله ای که امروز دشمنان ایران یا دشمنان اسلام شروع کرده اند یک جنگ تلفیقی است
از نوع بیوتروریسم و جنگ شناختی : یعنی اینکه با استفاده از سلاح میکروبی و ویروسی در قالب جنگ شناختی ، افکار عمومی مردم را در حال ترور و از بین بردن قرار داده است برای اینکه بهتر به معنی و مفهوم این ترکیب برسیم لطفاً متن زیر را که بر اساس یک ماجرای واقعی است با دقت مطالعه کنید:
مایکل دانشجوی رشته پزشکی در یکی از شهرهای مرکزی استرالیا بود.او در سال ۱۹۶۱ برای انجام یک تحقیق دانشجویی به سیدنی مسافرت کرد.
بعد از چند روز وقتی که میخواست به شهر خود برگردد متوجه شد که برای خرید بلیط پول کافی ندارد. بنابر این تصمیم گرفت که به صورت مخفیانه سوار قطار شود. منتظر شد و دقیقاً در لحظه حرکت قطار داخل یکی از واگنهای باری پرید و بدون معطلی درب واگن را بست تا کسی از حضورش باخبر نشود .
بعد از حرکت قطار....
♻ادامه دارد..
✒سیدرضا حسینی
استاد رشته عملیات روانی دانشگاه عالی دفاع ملی
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
🔻تمجید سازمان جهانی بهداشت از اقدامات ایران در مبارزه با کرونا
🔹سازمان جهانی بهداشت گفته ایران، علیرغم کمبود تجهیزات نهایت تلاش خودش را برای مبارزه با کرونا به کار بسته است.
🔹همزمان دفتر منطقهای سازمان جهانی بهداشت گفته از اقدام ایران در تهیه مراکزی برای پذیرش بیماران رو به بهبود «کووید-۱۹» تحت تأثیر قرار گرفته است.
کانال طنز «دکترسلام»:
@Drsalaam