▪️در یکسال گذشته 40 هزار زندانی در ایران عفو و آزاد گردیدند(غیراز آزادشدگان برای کرونا)که در جهان نمونه ندارد.اما در رسانه های غرب و نوچه های داخلی سانسور شد.حال اگر یکی از همسویان فکریشان دمپایی اش در زندان گم شود یا کرونا بگیرد یا از یک زندانی دیگر یک سیلی بخورد خبر اول جهان است
💬 عبدالله گنجی
@Fars_Plus
▪️عجیبه که اوباما گفته اینترنت دشمن شماره یک دموکراسی مون هست! بابا همه چی اینترنت که دست خودتونه، 24 ساعته هم که دارید بقیه کشورها رو محدود و تحریم میکنید، حالا اینترنت شد بزرگترین تهدید دموکراسی؟!
💬 zahrahb
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اومده بودن مشکل اینترنت خونه رو حل کنن ،تا فهمیدن ایرانی هستم فورا سوال تکراری«چرا در ایران جنگه» رو پرسیدن !
پرسیدم چرا اینجوری فکر می کنین ؟
گفت : هر روز تو رسانه میشنویم!
براشون توضیح دادم که ۳۲ ساله در ایران جنگ تموم شده آخرش همه با هم گفتن«در ایران جنگ نیست»
#اسلام_دربرزیل
💬 Ali Rahimi
💢حاکمیت سایبری در خارج از کشور
❇️قوانین انگلیس برای محافظت از کودکان در فضای مجازی
🔸انگلیس سعی دارد با تنظیم قوانینی از کودکان در فضای آنلاین محافظت کند که یکی از آنها طراحی سنی مناسب است که تمام تهیه کنندگان سرویس های آنلاین باید آن را رعایت کنند.
🔸دفتر کمیساری اطلاعات انگلیس(ICO) از سال ۲۰۱۸ مشغول تنظیم قانون «طراحی سن مناسب» است. این بخشی از تلاش دولت این کشور برای ایجاد استانداردهای جهانی برای کودکان در فضای آنلاین است.
🔸این قانون شامل ۱۵ استاندارد است که به ترتیب عبارتند از: در نظر گرفتن منافع کودک، ارزیابی تاثیرات حفاظت از اطلاعات، طراحی سن مناسب دسترسی، شفافیت، استفاده نهایی از اطلاعات، سیاست ها و استانداردهای اجتماعی، تنظیمات پیش فرض، حداقل استفاده از اطلاعات، اطلاعات مکانی، قابلیت نظارتی والدین، پروفایل بندی، اسباب بازی های متصل به اینترنت، ابزارهای آنلاین. همچنین اشاره شده نقض این قانون عواقبی از جمله هشدار و جریمه را در پی دارد.
👉👉mehrnews.com/xT3PZ
asrehooshmandi
❌کلاس درس حمله تروریستی وین برای رسانههای ایرانی!
❌پوشش رسانه ای بحران حمله تروریستی وین توسط مقامات اتریشی چگونه بود؟
✅به غیر از پلیس، تنها وزیر کشور بود که در این رابطه اقدام به اطلاع رسانی میکرد و شما از هیچ مقام دیگری خبری دریافت نمیکردید. همه مقامات در اظهارنظر از هم سبقت نمی گرفتند.
✅در دقایق ابتدایی حادثه، رسانه ها و حساب های کاربری در حال انتشار انواع اخبار و تصاویر مربوط به حادثه بودند، بلافاصله پلیس وین در توییتر فعال شد و به اطلاع رسانی پرداخت.
✅پلیس وین دائما هشدارهای لازم به شهروندان در رابطه با این حادثه را منتشر میکرد و از مردم میخواست در خانه هایشان بمانند و به هیچ عنوان تصاویر و فیلم های مربوط به حادثه را منتشر نکنند.
✅لینکی در اختیار قرار گرفت داد تا شهروندان بتوانند تصاویر و فیلم های خود را در آن بارگذاری کنند و به جای وحشت پراکنی، به نیروهای امنیتی برای کنترل اوضاع کمک کنند.
✅مقامات این کشور با کنترل کامل رسانهای حادثه، توانستند اوضاع را در اختیارخود قرار دهند و به جای تمرکز روی حاشیهها، به اصل موضوع و مقابله مهاجمان پرداختند.
❌نکته مهم: ایران از خلأ فرماندهی رسانه ای در زمان بحران بشدت رنج میبرد.
👉👉asriran.com/003AHC
asrehooshmandi
📌تشکیل کمیته محتوای فضای مجازی در #ستاد_کل_نیروهای_مسلح
🔹سردار سرتیپ پاسدار #ابوالفضل_شکارچی ، معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در دوازدهمین جلسه شورای راهبردی فضای مجازی نیروهای مسلح:
🔸فضای مجازی میدان نبرد تمامعیار عرصههای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی اعتقادی، علمی و رسانهای است و چندین مولفه و کلیدواژه مهم برای موفقیت در عرصه فضای مجازی وجود دارد که اگر عمیقتر به آنها بپردازیم، پیروزی را حاصل خواهیم کرد
🔸هدفمندی، هوشمندی، همافزایی و سرعت انتشار محتوا از الزامات فعالیت در فضای مجازی است
🔸کمیته محتوا در ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شده است و در حوزه تولید محتوا تلاش داریم هم افزایی وهماهنگی در پوشش خلاءهای موجود داشته باشیم.
💢 آقای بی بی سی بالاخره کدام؟!
⬅️بی بی سی ۴ آبان: فرد شماره دوم القاعده در غزنی کشته شد.
⬅️بی بی سی ۲۴ آبان: اسرائیل مرد شماره دو القاعده را به نیابت از آمریکا در تهران کشته است.
این اطلاع رسانی صدای حبیب بابایی _ فعال رسانه ای خارج از کشور را هم در آورده است. او گفته: اگر بی بی سی بخواهد می تواند یکبار مرگ نفر دوم القاعده ابومحمد المصری را در افغانستان تایید کند و می توانند آدم مرده را زنده کند و در ایران توسط اسرائیل ترور کنند و #خبر_دروغ مرگ آن را با آب و تاب بیشتری پخش کند و به #شعور_بینندگان خود توهین کند؛ همان که دروغگو حافظه ندارد زبان هم استخوان ندارد.
💠حتی در عصر رسانه و شفافیت اطلاع رسانی هم می توان یک فرد را در فاصله ۲۰ روز دو بار کُشت! و ژست احترام به مخاطب و بی طرفی گرفت.
✍️معصومه نصیری
@asrehooshmandi
🔹بررسی تاثیر «واقعیت مجازی» و «واقعیت ترکیبی» بر توسعه علوم شناختی
🔻عضو کمیته علمی نخستین کنفرانس علوم شناختی و رسانه معتقد است: ورود #واقعیت_مجازی به حوزه درمان #اختلالات_شناختی گامی مهم است که سبب میشود افراد بر بسیاری از امراض و ترسها و فوموها که امروزه به عنوان طاعون مدرن نیز از آنها یاد میشود، فائق آیند.
🔻معصومه نصیری در گفت و گو با فارس تصریح کرد: فناوری واقعیت مجازی موجب تحریک مغز می شود. این تحریک باعث شناسایی و درمان بسیاری از اختلالات شناختی میشود. البته که با اتکا به خروجی این فناوری میتوان #توانبخشی_شناختی نیز داشت و ضمن شناسایی و رمزگشایی جدی از رفتارها و دریافت علل آنها، به درمان اختلالات نیز کمک کرد.
🔻وی گفت: علوم شناختی همانگونه که مقام معظم رهبری به درستی آن را با انقلاب صنعتی مقایسه کردند تا جایی اهمیت دارد که اگر کشوری امروز در علوم شناختی و فناوری های مرتبط با آن عقب بماند، همان سرنوشت کسانی که در انقلاب صنعتی عقب ماندند را پیدا خواهد کرد یعنی استعمار شدن و زیر دست بودن.
👉 http://fna.ir/ex705k
#علوم_شناختی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اقناع رسانه ای
اگر مایلید بدانید؛ رسانه ها چطور و به چه روشی سعی میکنند که شما را قانع کنند؛ این کلیپ را مشاهده کنید.
#سواد_رسانه_ای
asrehooshmandi
💢سیمپسونها از کجا آمدند؟/
پروپاگاندای رسانهای آمریکا میخواهد بگوید حتی آینده را میداند!
یکبار برای همیشه باید تئوری توهم توطئه مبنی بر ارتباط سازندگان مجموعه انیمیشن سیمپسونها با عوالم بالا برای پیشبینی آینده برچیده شود.
راستش را بخواهید ما گاهی گمان میکنیم پروپاگاندای رسانهای ایالاتمتحده، آن هم یکی از مهمترین رسانههایش یعنی شبکه فاکس میخواهد هر طوری شده به ما بگوید همه چیز را میداند، حتی آینده را. اینطوری قرار است ما از قدرتی کاذب بترسیم؟
💢سیمپسونها از کجا آمدند؟
نخستین مجموعه این شبکه بین سالهای ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۰پخش شد. فاکس؟ همین رسانهای که رابرت مرداک بهعنوان سهامدار اصلیاش در انتخابات سال ۲۰۱۶ پشت ترامپ بود؟ بله، درست خواندید. همین شبکه رسانهای فاکس معروف. همین باعث شده عدهای، ماجراهای جنجالی سیمپسونها و ازجمله به تصویرکشیدن ریاست جمهوری دونالد ترامپ را در سال ۱۹۹۹، بازی رسانهای ترامپ و مرداک بدانند که از دو دهه پیش آغاز شده است.
حتی برخی تحلیلگران پا را فراتر میگذارند و معتقدند سیمپسونها با این بازیهای رسانهای آقای مرداک، چنان به نفع جریان سیاسی مطلوبشان پروپاگاندا کردهاند که انگار دارند با کمک شما آینده را آنطور که میخواهند میسازند. مرداک، یکی از غولهای رسانهای جهان است و سیمپسونها با این همه قدرتشان، تنها یکی از دهها محصول مهم بنگاه آقای مرداک محسوب میشوند.
💢خودشان چه میگویند؟
دو سال پیش، مایا سلام، نویسنده مشهور نیویورکتایمز رفت سراغ خود سازندگان سیمپسونها تا ببیند در اتاق فکر آنها چه میگذرد و آیا خودشان هم معتقدند پیشگو هستند یا نه.
او در یادداشتی با عنوان «سیمپسونها بسیاری را پیشبینی کردهاند، بیشترشان قابل توضیحند» نتایج تحقیقاتش را منتشر کرد. این روزنامهنگار نوشته بود در اتاق نویسندگان سیمپسونها خبری از گوی بلورین جهانبین نیست و بهواقع نویسندگان این سریال باهوشترین نویسندگان جهان نیستند. آل جین، یکی از نویسندگان اصلی سریال از سال ۱۹۹۸، به نیویورکتایمز گفته بود: «آینده را میتوان بهتر از کسی پیشبینی کرد که فکر میکند آینده را پیشبینی میکند.»
اپیزودهای سیمپسونها یکسال پس از تولید روی آنتن میرود و جین میگوید: «این فقط نوعی از قاب ذهن است که فکر میکنیم در یکسال آینده پیشرو داریم... من پیشبینی میکنم مردم بیش از حد پیشبینیهای بزرگ ما را بزرگ میکنند».
👉http://fna.ir/f0pw0a
asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 تکنولوژی قابل تامل و خطرناک
🎞 اولین موزیکویدیوی ساختهشده با تکنیک #دیپ_فیک در ایران، با صدای همایون شجریان و هنرنمایی چهرههای جمعی از شخصیت های ایران زمین؛ از مصدق و ستارخان تا شهید آوینی و شهید چمران و ....
📹در تکنیک دیپ فیک (Deepfake) جعل عمیق، تصاویر و ویدئوهای دروغینِ به شکلی کاملا واقعگرایانه ساخته میشود. فنآوری جعل عمیق میتواند تصاویری بسازد که از اساس حقیقت ندارند، تصاویری که در آنها به نظر میرسد #فردی، #حرف_خاصی میزند یا کاری را انجام میدهد که اصلا در دنیای واقعی اتفاق نیفتاده است. کارشناسان از رواج استفاده از فنآوری دیپفیک و پیامدهای آن به شدت ابراز نگرانی میکنند.
🤔با این حساب دیگر نمیتوان به هر کلیپی اطمینان کرد و سخنان منسوب به هر شخصی را باور کرد.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
#دیپ_فیک
#تکنولوژی
🔸 فیسبوک اکانت کاربران حامی شیخ زکزاکی را حذف کرد.
🔹#فیس_بوک دهها حساب، صفحه و گروه مرتبط با جنبش اسلامی در نیجریه (IMN) را به دلیل حمایت از شیخ ابراهیم #زکزاکی حذف کرد.
🔹این در حالی است که بسیاری از صفحات یاد شده صفحات خبری مستقلی بودند که به دستگیری و زندان ظالمه و غیرقانونی شیخ ابراهیم زکزاکی اعتراض داشته و خواستار آزادی ایشان بودند و اعتراضات به فرانسه در موضوع باز نشر #کاریکاتورهای توهین آمیز به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله مشارکت داشتند.
🎯 چرا در توییتر بحث سقراطی ناممکن است؟ اگر فیلسوف یونانی در شبکههای اجتماعی فعال بود، بعید بود بگوید «میدانم که هیچ نمیدانم»
📍احتمالاً همۀ ما در شبکههای اجتماعی چنین تجربهای را داشتهایم: نوشتۀ کاربری را خواندهایم، به نظرمان اشتباه آمده است و تلاش کردهایم تا با دلیل و منطق انتقادمان را برایش توضیح دهیم، اما در جواب بلاک شدهایم یا فحشی نثارمان شده است. بعید نیست که خودمان هم در واکنش به مخالفانمان دست به چنین کارهایی زده باشیم. چرا در شبکههای اجتماعی گفتوگوی سازنده اینقدر دشوار است؟ نیکول ییتمن، متخصص ارتباطات اجتماعی، چند دلیل برای این قبیلهگرایی رایج در شبکههای اجتماعی برمیشمارد.
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9949/
❌ چالشهای دادههای عمومی در فضای مجازی / با اطلاعات آشکار کاربران چه کارهایی میتوان انجام داد؟
💻 یک الگوریتم رایانهای طراحیشده میتواند با میزان دقت 99.98 درصد آمریکاییها را فقط با دانستن 15 ویژگی شخصی، ازجمله نام کاربری شناسایی کند. این واقعیتها برای فعالین صنعت تحلیل دادهها اخبار جدیدی نیست، اما مردم عادی را شوکه میکند.
💡برای مطالعه مشروح این یادداشت بر روی پیوند زیر کلیک کنید.
b2n.ir/297218
35.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت نهم مرورگر
اپلیکیشن ها به چه اطلاعاتی در ابزار هوشمند ما دسترسی دارند؟ چگونه این دسترسی ها را محدود و مدیریت کنیم؟
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عمده درامد شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجوگر از محل تبلیغات هدفمند تامین می شود. در این نسل جدید تبلیغات، ردپای دیجیتال هر کاربر شامل جستجوها، بازدید از وب سایت ها، دانلودها، لایک، کامنت و.. به دقت مورد انالیز قرار گرفته و تبلیغ بر حسب فعالیت های هر کدام از کاربران بصورت شخصی شده برای آنها ارسال خواهد شد. کلیک روی لینک های تبلیغاتی(حتی اگر منجر به خرید نشود) برای شبکه احتماعی یا موتور جستجوگر درآمد تولید خواهد کرد.
تبلیغ هدفمند یکی از جدی ترین مصادیق تهدید حریم خصوصی ما در فضای مجازی است.
در این فیلم ببینید که بلافاصله پس از جستجوی واژه «اسباب بازی عروسک»، برای کاربر آگهی های تبلیغاتی درباره همین موضوع ارسال می شود
اختلالی به نام خود زشت پنداری در زوم: از زمان شیوع کرونا و مختل شدن زندگی مردم، پلتفرم های تماس های ویدیویی مانند زوم، به وسیله دیجیتال ارتباطی مورد علاقه مردم تبدیل شده اند.
با وجود آن که استفاده از این سرویس ها، برقراری ارتباط را بسیار آسان تر کرده است، اما بسیاری از مردم به طور فزاینده ای در مورد یک موضوع ابراز نگرانی کرده اند. تماس های ویدیویی گرفته شده از طریق زوم می تواند تاثیرات منفی بر روی تصورات فرد از خودش بگذارد.
مطالعات جدید حاکی از آن است که در چند ماه گذشته، میزان تقاضا برای جراحی پلاستیک و زیبایی، به طور قابل توجهی افزایش یافته است و دلیل آن ، اختلالی است به نام خود زشت پنداری زوم.
طبق گزارشات، این بیماران از وجود کک و مک و چین و چروک بر روی صورت خود ابراز نارضایتی می کنند. به گفته گوگل، جستجوی عباراتی مانند وجود آکنه و ریزش مو افزایش داشته است.
این طرز نگاه می تواند در زمان قرنطینه خطرناک باشد و باعث افسردگی و نگرانی افراد شود.
پیش از آن که زوم به معیار سنجش زیبایی افراد تبدیل شود، این نوع بیماران از عکس های سلفی و تعداد زیادی از اپلیکیشن های ویرایش عکس استفاده می کردند تا یک نسخه فیلتر شده از خودشان را پست کنند.
بسیاری از بیماران که دارای اختلال خود زشت پنداری اسنپ چت بودند، تمایل داشتند به نسخه فیلتر شده خود نزدیک باشند، نه خود واقعی شأن.
در سال ۲۰۱۹، ۷۲ درصد از اعضای جراحان پلاستیک و بازسازی آمریکا ادعا داشتند بسیاری از بیماران، تنها با هدف جراحی زیبایی و بهبود عکس های سلفی خود به آن ها مراجعه می کردند.
برخلاف عکس های سلفی که می توان با استفاده از برخی فیلترها آن را تعدیل کرد، تصویر شما بر روی زوم غیر قابل تغییر است. این می تواند یکی از دلایل اصلی جراحی های زیبایی در میان افراد باشد.
دیدن چین و چروک ها می تواند باعث افسردگی و نگرانی افراد شود، آن هم در زمانی کن میزان استفاده از تماس های ویدیویی افزایش داشته است.
اختلال خود زشت پنداری زوم، پدیده ای نو محسو،ب می شود که با شیوع کرونا روندی صعودی به خود گرفته است.
ترکیه دستور تغییر استراتژی تبلیغات آنلاین را به گوگل ابلاغ کرد: پس از صدور حکم جریمه 12.7 میلیون دلاری هیئت رقابت دولت ترکیه علیه گوگل، اکنون این کشور به گوگل دستور داده است تا استراتژی تبلیغات آنلاین خود را تغییر دهد.
در حال حاضر گوگل با جریمه دیگری به اتهام سواستفاده از نفوذ تبلیغات جستجوگر خود روبرو است، گرچه مجازات مالی این بار نسبت به پیامدهای آن جدی نیست. به نقل از عرب نیوز، هیئت رقابت ترکیه پس از تعیین و تشخیص سواستفاده گوگل از سلطه خود در اینترنت، به گوگل شش ماه فرصت داده است تا استراتژی تبلیغات آنلاین خود را تغییر دهد. گویا تبلیغات متنی آن با بیرون راندن برخی از شرکتها از نتایج، نتایج را منحرف میکند مگر اینکه آنها برای Google پول درآمد کسب کنند.
همچنین به عنوان بخشی از این حکم، این غول آنلاین با جریمه نقدی معادل 25.6 میلیون دلار روبرو شده است. برای درخواست تجدیدنظر درمورد این حکم مهلتی 60 روزه در نظر گرفته شده است.
این اتفاق دو سال پس از جریمه معادل 12.7میلیون دلاری ترکیه برای گوگل به دلیل ترجیح برخی تبلیغکنندگان نسبت به سایرین توسط این موتور جستجو رخ داده است.
این مجازات مالی برای گوگل که در هر ربع ساعت از طریق تبلیغات میلیاردها دلار سود کسب میکند، پیش پا افتاده به نظر میرسد. با این وجود مهلت شش ماهه موضوع دیگری است. در صورت صدور این حکم، گوگل با احتمال تغییر استراتژی تبلیغات آنلاین خود و یا به خطر انداختن ممنوعیت در کشوری که به دلیل کنترل شدید خدمات اینترنتی، از جمله Google شناخته شده است، روبرو خواهد شد. به نظر میرسد گوگل باید برای مقابله با از دست دادن دسترسی به یک کشور مهم، در سیاستهای تبلیغاتی خود تعادل ایجاد کند.
مجازات تهدید در فضای مجازی: برخلاف تصور عموم که متن گفتگو در چترومها (اتاقهای گفتگو) و شبکههای اجتماعی فضای مجازی، ایمیل، صدایضبط شده و فیلم را جزء دلایل قابل استناد بهشمار نمیآورند، قانون، «ادله الکترونیک» را به رسمیت شناخته است.
براساس قانون مجازات اسلامی و قانون جرایم رایانهای، تهدید، ایجاد هراس برای اخاذی مالی و یا کامجوییهای غیراخلاقی در موبایل و یا شبکههای اجتماعی قابلپیگیری حقوقی است.
اگر کسی شما را در نرم افزارهای شبکه اجتماعی یا تلفنهمراه یا ایمیل تهدید کرد، باید بدانید تمام این محتواها در دادگاه به عنوان دلیل از شما و علیه شخص تهدیدکننده پذیرفته خواهند شد.
دادگاه، با مکانیسم مشخصی که توسط کارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد، صحت مدارک شما را بررسی کرده و در صورت تأیید، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.
پس اگر از جانب کسی با تهدیدی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی مواجه شدید، میتوانید از طریق دادسرا اقدام کرده یا از طریق سایت پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.
در این راستا به انجام عملی که ممکن است موجب ضرر آبرویی یا شرافتی یا افشای اسرار خانوادگی شود، خواه تهدیدکننده به این واسطه، تقاضای مال به قصد اخاذی کرده یا نکرده باشد، جرم مستقلی است که بر اساس ماده ۶۶۹ قانونمجازاتاسلامی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و یا تا دوسال حبس برای آن در نظرگرفته شده است؛ بنابراین همینکه کسی شما را تهدید به افشای اطلاعات خصوصی (شامل عکسها، متن چتها، صدای ضبطشده، فیلم و...) کرده باشد، حتی اگر هرگز آن عمل را انجام ندهد (که در اکثریت مواقع این تهدیدات هرگز عملی نمیشوند)، ارتکاب جرم «تهدید» از سوی او قطعی و برای شما قابل شکایت و پیگیری است.
تکذیب یک خبر؛
اخیرا برخی افراد سودجو و کلاهبردار با روش متقلبانه و با انتشار خبر و لینکی در فضای مجازی با موضوع "مجوز پلیس راهور به اساتید و پزشکان در ساعت محدودیت عبورومرور" سعی در اخذ اطلاعات به صورت غیر قانونی دارند.
پلیس راهور ناجا ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد اساتید و پزشکان عزیز به چنین اخباری توجه نکنند و اطلاعات شخصی و سازمانی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.
قرارگاه سایبری پلیس فتا مازندران
25.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دهم مجموعه مرورگر بازی رایانه ای مناسب سن فرزندمان را چگونه شناسائی کنیم؟ / آشنائی با نظام رده بندی سنی بازی های رایانه ای
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولف دوبلی نویسنده کتاب «اخبار را دنبال نکنید» درباره این کتاب سخن میگوید. از اینکه اخبار چه بلایی سر ما می آورد؟ چگونه میان حقایق و اخبار جعلی، سناریوهای ساختگی و گمراهکننده، که به طور هدفمند در بنگاههای خبری مهندسی میشوند، تفکیک و تمایز قایل شویم و چطور از شر سیاهچالههای خبر، که وقت مفید و انرژی حیاتی زندگی ما را میبلعند، خلاص شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم های فضای مجازی الزاما واقعی نیستند
با فناوری های جدید، دیگر به آنچه در فیلم ها میبینید، اعتماد نکنید
#دیپ_فیک
🚗جدید ترین اخبار روز خودرو🚗
@car_news_ir
به روز ترین اخبار در مورد صنعت خودرو سازی را در کانال ما پیگیری کنید
@car_news_ir
▪️بیبیسی فارسی درمورد جنایت تروریستی ارتش استرالیا تیتر زده: «قتل غیرقانونی ۳۹ نفر در افغانستان»!
البته اگه استرالیا از آمریکا اجازه میگرفت اسمش قتل قانونی بود که برای شادابی و طراوت پوست مردم افغانستان هم مفیده!
💬 آدم
▪️شایعهی بادمجانی!
امروز این تصاویر مربوط به توزیع بادمجان در روستای نظر آقا شهرستان دشتستان(به مرکزیت برازجان) وایرال شد، از اونجایی ماجرا مربوط به منطقه ی ما بود پیگیر کم و کیف ماجرا شدم و این رشتو در مورد چیزهایی است که تا الان متوجه شده ام
🔻اینجا این روزها زمینهای بسیاری زیر کشت بادمجان است و این محصول وارد بازار شهر شده و قیمتش در شهر ما الان بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰تومان است.توی منطقه یک رسم قدیمی به نام هل کردن هم داریم که کشاورز بعد از برداشت اصلی محصول بقیه رو به مردم(دارا و ندار) می بخشه که بیان از سر زمین بچینن.
🔻در این وضعیت در روستای نظرآقا که روستایی کشاورزی است و شغل اکثر مردم کشاورزی و نخلداری است یک کشاورز خیر به نام یزدانی چند تن بادمجانش رو هل می کند ، نیروهای بسیج روستا هم میرن سر زمین بادمجون ها رو می چینن و بسته بندی می کنن و توی مسجد اعلام می کنن هرکی احتیاج داره بیاد ببره
🔻بعضی از مردم هم میان و سهمشون رو می گیرن ، این وسط امام جمعه ی بخش سعدآباد که به همراه رییس شورای روستا برای تقدیر از فعالیت های بسیج اومده بودن چندتا بسته رو هم دست مردم می دن(از این تعارفات برای تبرک و این حرفها) نه بسته ای دم در خونه ی کسی برده شده نه اسمش بسته ی معیشتی بوده نه توزیع بادمجان یا هر چیز دیگه که با محوریت خیرین و با رسم هل اتفاق افتاده چیز زشت یا بدی است محض اطلاع بگم که چند شب قبل دوستی که توی مزارع کارگر است چند کیلو بادمجان برای خودم هم هدیه آورده و شام امشبم همین بوده
💬 ebrahim