میگفتن حسین رونقی اعتصاب غذا کرده ، پاهاشو شکاندن ، کلیههاش از کار افتاده و...
ادم اعتصاب غذا کنه این شکلی میشه :)
با آزادیش خوب دروغ این ترویستهای رسانهای رو شد
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سطح حروم لقمگی بی بی سی:
منبع موثق بهشون گفته مامورا هر دو تا پای حسین رونقی رو شکوندن و میکشوندش این ور اون ور ...
@resane_ravanshenasi
روزنامهنگار اصلاحطلب: کل پروژه «حسین رونقی» برپایه دروغ است
🔹«حمزه غالبی» روزنامهنگار اصلاحطلب در بیان نظرش نسبت به رشته توئیتهای مازیار خسرو دبیر سابق صفحه سیاسی روزنامه شرق نوشت: «کل پروژه حسین رونقی برپایه دروغ بنا شده است.»
🔹خسروی نوشته است: «دو هفته پیش برای تهیه گزارش از تجمع بخاطر وضعیت سلامتی حسین رونقی به بیمارستان دی رفته بودم که به همراه همکارم بازداشت شدم... آنچه موجب شد احساسات و افکار عمومی نسبت به وضعیت جسمی حسین رونقی حساس و تحریک شود، خبرهای ناگواری بود که از وضعیت جسمی و سلامتی او منتشر میشد. خبرهایی مانند: لِه و خُرد شدن استخوانهای هر دو پا، از کار افتادن اندامهای داخلی بخاطر اعتصاب غذای طولانی مدت و...»
🔹او در ادامه نوشته است: «اکنون خوشحالم حسین رونقی آزاد شده و به آغوش خانواده بازگشته» اما عنوان کرده است: «اخلاق حکم میکند آنان که خبرهای اغراقآمیز در مورد حسین رونقی به شبکههای اجتماعی و رسانهها پمپاژ کردند خود را در مورد وضعیت این افراد و خانوادههای آنها مسئول بدانند.»
🔹خسروی همچنین نوشته است: «خانمها! آقایان! استخوان شکسته و اعتصاب غذای شصت روزه این دفعه گذشت. وجدان داشته باشید و دیگر نکنید.»
🔹دیگر کاربران شبکههای اجتماعی نیز با انتشار تصویر حسین رونقی پس از آزادی، این سوال را مطرح کردند که مگر نمیگفتند پایش شکسته، پس چرا به یکباره خوب شد؟!
TasnimNews
@resane_ravanshenasi
🔺عقبنشینی آمریکا از ترس فیفا
🔹بعد از شکایت ایران به فیفا، صفحه تیم فوتبال آمریکا طرحهایی که در آنها پرچم ایران بدون «الله» بود را حذف کرد و پست جدیدی با پرچم مقدس ایران منتشر کرد.
timoora
@resane_ravanshenasi
🗒هشتگ سازی، واکاوی راهبردی و آسیب شناسی
1️⃣روانشناسی هشتگ سازی و تولیدخشم: محور کنترل افکارعمومی در عصر امپراطوری رسانه، اقتصاد توجه است. هشتگ سازی نیز بعنوان ابتکار سایبری، در خدمت جلب توجه و تمرکز به یک موضوع و حواس پرتی از مسائل هم عرض یا موازی به کار میرود. سوای از اقتصاد توجه و حواس پرتی، طبق اذعان مطالعات ارتباطی و فرهنگی، معماری و طراحی توییتر بر مبنای تولید خشم صورت گرفته و اینستاگرام برمبنای خودنمایی و شهوت است. هرچقدر کاراکترها کوتاه میشود، فرکانس استدلال پایین میآید و هیجان افزایش مییابد.
2️⃣جامعه شناسی هشتگ سازی: از آنجایی که هشتگ به یک زبان نو در عصر اطلاعات و جامعه شبکه ای تبدیل شده، این فقره اگر در خدمت نظام حاکم باشد، زبان انسجام و تولید نظم اجتماعی و تخلیه انتقادات و پیشنهادات است، اما اگر علیه نظام حاکم باشد، زبان اعتراض و تولید گسل و تهدید با ایجاد کمپین های اپوزیسیونی به شمار خواهد رفت. فارغ از این ماجرا، هشتگ سازی توان فرقه سازی و قطبی سازی جامعه را هم فراهم میکند.
3️⃣هشتگ سازی، سیاست و دمکراسی کنترل شده: ادعای دولت های مدرن امروزی، سیاست ورزی دمکراتیک است. نقش و مشارکت مردم در پیشبرد ارزان و سریع اهداف دولتی و حاکمیتی پررنگ شده است. فضای سایبر را هم بدلیل حضور پررنگ مردمیاش، ذیل توسعه دمکراسی تعریف میکنند. اما نکته اینجاست که هشتگ سازی با ژست دمکراتیک، معادلات بازی را تغییر میدهد و یک دمکراسی کنترل شده را رقم میزند. وقتی بیش از یک سوم اکانت های توییتر جعلی باشد بطوری که صدای CNN و دویچه وله آلمانی و...هم درمیآید، یعنی هشتگ سازی با لشگر رباتیک، صرفا یک نمایش دمکراسی و صدای مردم است نه یک مردمسالاری اورجینال!
4️⃣هشتگ سازی و مارپیچ سکوت: وقتی با اکانت های جعلی به یک موضوع ضریب داده و برجسته سازی صورت میگیرد، اتفاق پیچیده ای بنام مارپیچ سکوت(وحشت از مخالفت با فضای مجازی) رقم می خورد. دلیل این رویداد رسانهای آنجاست که بصورت کاملا رباتیک، ۵۰۰ میلیون هشتگ با نام مهسا امینی در راستای اکثریت سازی و اکثریت پنداری ساخته میشود که حتی شبکه سعودینشنال هم مسئولیت ساختگی آن را متوجه توییتر میکند.
مکانیزم اکثریتپنداری در صدد تحقق مارپیچ سکوت، تحمیل عقیده و سرکوب هرگونه مخالفت با گفتمان هشتگی است.
5️⃣هشتگ سازی و فلسفه: موضوع و مساله مرکزی فلسفه از ارسطو تا به امروز، واقعیت و هستی شناسی است. ژان بودریار اندیشمند فرانسوی، تکنولوژی را عاملی برای تغییر مناسبات هستی شناختی تعریف میکند. فراواقعیتی که بودریار از آن سخن گفت، مصداق امروزی اش را در همین هشتگ سازی میتوان یافت. موقعیتی که واقعیت، نه بازنمایی که خلق میشود. او وقتی واقعیت جنگ خلیج فارس را دستپخت CNN بدون شلیک حتی یک گلوله میداند، در قبال حادواقعیتی که توییتر با مدد سنتکام و لشگر رباتها محقق میکند، چه خواهد گفت!؟
6️⃣هشتگ سازی و خطای استراتژیک: فراموش نکنیم که راهبردها در پی حل مسائل و واقعیت های میدانی با نگاه به آینده نوشته میشوند. وقتی که واقعیت توسط هشتگ سازی، بازآفرینی و خلق شد، طبیعتا برای اتاق های فکر و تصمیم سازان و دولتمردان کشورها، خطای شناختی و اختلال راهبردی رخ خواهد داد. تصویرسازی و دادهکاوی وقتی مهندسی میشود، پردازش و عقلانیت استراتژیک را هم دچار خطا و گمراهی خواهد کرد. تصمیمات غلط برای آینده مطلوب به دلیل داده ها و تصاویر غلطی است که از وضعیت موجود، رصد میشود.
7️⃣ژئوپلیتیک هشتگ سازی: وقتی رسانه با توسل به هشتگ سازی، تصویری فیک و ناامن از وضعیت جامعه به صحنه ملی و بینالمللی منعکس میکند، ریسک سرمایهگذاری را بالابرده و فرار سرمایه را از بازارهای کشور به دنبال خواهد داشت. از طرفی همراهی و اجماع جامعه جهانی برای تحریم و تهدید علیه کشور را نیز میتواند در پی داشته باشد. شرکای استراتژیک منطقه ای و جهانی هم چه بسا همکاریهای سیاسی و اقتصادی و نظامی را به حالت تعلیق درآورند و برخی محورهای ایدئولوژیک نیز دچار بحران مقاومت و ناامیدی خواهند شد.
8️⃣هشتگ سازی و ابتذال فرهنگ: نبض جامعه دیروز ما، فرهنگ بود و فرهنگ هم مقوله ای معرفت پایه به شمار میرفت. مکانیزم رشد و تعالی اش، کتاب و منبر و دیالوگ و انتقال معرفت و تثبیت عقلانیت بود. نبض جامعه شبکه ای و پلتفرمی امروز، افکارعمومی است. افکار عمومی یک پله نازل از فرهنگ است و شاید فرهنگ در موقعیت و فرهنگ در لحظه، تعریف نامناسبی نباشد. افکار عمومی هم برخلاف فرهنگ که معرفت پایه بود، خبرپایه است. هشتگها بصورت ویروسی، افکارعمومی را مسموم میکنند و با افزایش هیجانات، عقلانیت را کاهش داده و فرهنگ را به ابتذال و سرگردانی نزدیکتر میکنند.
🖋علیرضامحمدلو
Media_arma
@resane_ravanshenasi
متاسفانه تصاویری که تحت عنوان «رختکن تیم ملی ژاپن» منتشر شده بود مربوط به رختکن تیم دیگری در جام جهانی فوتبال بوده است.
این پست از کانال حذف شد؛ به این وسیله از همه همراهان عزیز عذرخواهی کرده و تقاضا می کنم در صورت ارسال این مطلب به دوستان، گروه ها یا کانال های خود، آنرا پاک کرده و یا این پست را در مورد آن ارسال کنید.
فراموش نکنید اخبار و اطلاعات فیک در فضای مجازی به همین سادگی می توانند مخاطب را گمراه کرده و پیامی اشتباه را به او منتقل کنند.
@resane_ravanshenasi
🔻🔻مهم🔻🔻
شب گذشته به علت فشار ریپورتها
صفحه اینستاگرام رو دیاکتیو کردم
چون میدونستم منافقین رصد میکنند
تو صفحه دوم نوشتم،پیج اصلی رفته هوا!
به دوساعت نکشید، اکانت اصلی
گروه هکری انانیموس توییت زدند
که صفحه سیدنارو اونا بستند😂🤦🏻♂️
خب احمق از دی اکتیو در بیارم که
آبروی داشته و نداشته ات رو هواست!!!
هکرهای فیکِ خود شاخ پندار🐒
هک بلدی،حسابای خاوری رو تو خارج بزن
پول این مردم و بهشون برگردون😏✌🏻
🔻 @seyyedoona
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از آخ نگفتن حسين رونقى بعد ۶۰ روز غذا نخوردن اونم زیر شکنجه تعجب کردید؟ صحبتهای رامین پرچمی (از دستگیر شدگان جنبش سبز) رو درباره نمایش رهبران فتنه۸۸ در زندان گوش کنید و ببینید اینا چطور بدون هزینه فقط یک عده جوون ساده رو در شبکههای اجتماعی فریب میدن
✍ایلجـــــان
BisimchiMedia
@resane_ravanshenasi
اژهای یه عفو زد، کلی برانداز که اینترنشنال و بیبیسی میگفتن دارن میمیرن و شکنجه شدن و... سالم اومدن بیرون 😂
نصفشون هم تو شبی که اوین آتیش گرفته بود مرده بودن، اینا که آزاد شدن میرطاهرشونن
BisimchiMedia
@resane_ravanshenasi
مخاطب محترم شبکه های لندن نشین، روی سخنم با شماست، با خودِ خودِ شما
هموطن عزیزم که شبکه های خبری لندن نشین را دنبال می کنی، من به عنوان یک هموطن که در رشته روانشناسی تحصیل کرده و قدری مطالعات زمینه ای در مسائل مختلف هم دارد و به تاریخ هم علاقه مند است، سخن کوتاهی با تو دارم
هیچ میدانستی که در یک ماه اخیر، دو قتل فاجعه بار، پس از تجاوز به دختران مدرسه ای حدودا ۱۴ تا ۱۵ ساله، در فرانسه اتفاق افتاده است؟
آیا تو هیچ نام و نشانی از آنها سراغ داری؟
آیا تصویری از آنها دیده ای؟
آیا برایشان هشتگ زده ای؟
خبرگزاری #رویترز را می شناسی؟
یک خبرگزاری انگلیسی است که حتما نام و آوازه اش را شنیده ای
ببین خبر مربوط به این دختران را چطور پوشش داده. ببین چقدر شیک و مجلسی برایشان جشن (ببخشید عزا!) گرفته. ببین چقدر دسته گل برایشان هدیه برده. صدای دلنشین طبیعت را از لابلای درختان زیبا می شنوی؟ می بینی در فرانسه چقدر جرم ها نایس هستند؟ می شنوی چقدر تجاوز و قتل آرام و بی سر و صدا صورت می پذیرد؟ با دقت ببین و بشنو👇
https://www.reuters.com/world/europe/france-shocked-by-second-schoolgirl-rape-murder-month-2022-11-21/
آیا متوجه می شوی رویترز و سایر خبرگزاری های لندن نشین، برای مخاطب خود ذره ای فهم و شعور قائل نیستند؟
از تو می خواهم نام مهسا امینی را به انگلیسی در همان سایت جستجو کنی. ببین، تا کنون ۲۰۷ خبر برای او تولید کرده اند و از هر کدامشان بوی نفرت و خون می آید ولی برای دخترکان مدرسه ای مقتول در بغل گوش خودشان که روزانه مورد تجاوز قرار میگیرند یا به قتل می رسند به همان یکی دو خبر شیک و قشنگ و دلپذیر اکتفا می کنند.
هیچ انتظار داری که برای فجایع تکرارشونده روزانه در کشورهای خودشان، سفیر فرا بخوانند و هر روز نفرت پراکنی کنند و خبرنگار بین تماشاگران بازی های ملی شان بفرستند تا ایجاد اختلاف کنند و از مجامع بین المللی بخواهند آنها را تحریم کنند و از نظام سکولار یا سرمایه داری یا لیبرال و امثال آن گله و شکایت کنند و مرگ بر سرمایه دار و مرگ بر سکولار و مرگ بر لیبرال سر دهند؟
خواهرم، برادرم؛ رسانه های لندن نشین مخاطبان خود را احمق می پندارند. بازی خوردن توسط او شایسته تو نیست... قدری تاریخ کشورهایشان را مطالعه کن؛ همین
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
@resane_ravanshenasi
#توییت آقای تحلیلگر
ماله ی بی بی سی طلایی تر است
میگوید: اینها خوشحالی نکردند که، آدرنالین ترشح شده و غریزی خوشحال شده اند والا از درون غمگینند
@resane_ravanshenasi