15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسوایی دیگر برای ضدانقلاب در پروژه کشتهسازی/ماجرای فوت «روحالله عابدینی» چه بود؟
🔹رسانهها و کانالهای تلگرامی ضدانقلاب زبان چند روزی است با انتشار خبری کذب با موضوع ماجرای مرگ «روحالله عابدینی» در حال ایجاد جو روانی و تشویش اذهان عمومی هستند، اما گفته برادران متوفی بار دیگر ضدانقلاب را رسوا میکند.
jebreil1
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زاکانی: اینترنشنال الان بلندگوی همه آشوبھا در داخل ایران است؛ چه کسی مسئول آن است؟ کسی که یک خبرنگار را به جرم انتقاد، با اره تکه تکه کرد
jebreil1
@resane_ravanshenasi
💢 توییتر بومی در راه است
🔺 سازندگان پیامرسان ایرانی گپ، در حال توسعه یک شبکه اجتماعی جدید بهنام «ویراستی» هستند که از آن بهعنوان توییتر بومی یاد میشود!
🔺 با گستردگی فیلترینگ در ایران و مسدودسازی شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای بزرگی مانند اینستاگرام و واتساپ، دولت تصمیم گرفت تا بهصورت جدی از پلتفرمهای داخلی حمایت کند و مسیر را برای رشد و پیشرفت آنها هموار سازد. حالا بهتازگی یک شبکه اجتماعی ایرانی با نام «ویراستی» آغاز به کار کرده که در ظاهر، بسیار به توییتر شباهت دارد؛ به همین دلیل بسیاری معتقدند که یک توییتر بومی پا به عرصه گذاشته است! اما بهراستی مگر میشود چرخ را از ابتدا اختراع کرد و توییتری که ایلان ماسک با ۴۴ میلیارد دلار تصاحباش کرد را بومیسازی کرد؟ آن هم با زیرساختهای داخلی ما!
🔺مهدی انجیدنی، مدیرعامل ویراستی که پیش از این بهعنوان مدیر پیامرسان «گپ» هم شناخته شده بود، معتقد است که این شبکه اجتماعی، در واقع یک توییتر بومی نیست و اهداف گستردهتر و متفاوتی را دنبال میکند!
حاتم رسانه|مرتضی حاتمی
@resane_ravanshenasi
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصمیمگیری بر اساس خبرها
🔺در طول روز چقدر اخبار مطالعه می کنیم؟ چه تعداد از این اخبار را باور می کنیم؟ و چه تعداد تصمیم را متناسب با این اخبار میگیریم؟
jebreil1
@resane_ravanshenasi
24.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا پای این کلیپ چی بنویسم که مردم ببیند و کمی به خود بیاند.🤔
فقط بگم این بابا نه آخوند نه پاسدار.ِ نه بسیجیه بلکه از مخالفان جمهوری اسلامیه
jebreil1
@resane_ravanshenasi
تصویری که بود؛ تصویری که برایتان می سازند!
بین تصویری که رسانه ها، شبکه های مجازی و ماهواره ای با تحریف تاریخ برایتان می سازند تا در ذهن و دل شما حس "حسرت زدگی" درباره زیستن در دوره پهلوی ایجاد شود؛ با تصویر واقعی تفاوت وجود دارد. یکی از آن مقوله مساله آزادی و اینکه شاه آدم نکشت! براحتی این تصویرسازی جعلی با طرح سوالاتی نظیر سوال بالا قابل فروپاشی است.
متاسفانه در خلا ذهن تاریخی یا بهتر میگیم نسلی که بی تاریخ شده است، عده ای بهره خود را برده و هر چه میخواهند می بافند. ذهنِ بی تاریخ، در برابر این جعلیات تعطیل است. فورا می پذیرد. مغلوب میشود. می بازد و به او حسِ حسرت دست میدهد که ای کاش زمان شاه بودم! روایت نکنید، روایت نخوانید، به کتب و اسناد اعتماد نکنید، همگی قبول؛ اما فقط به این جنس سوالات پاسخ دهید! من نام این سوالات را "پاک کن ذهن بی تاریخ" می گذارم. چون با طرح دهها سوال ساده اینچنینی شما میتوانید تصویر ذهنی غلط و جعلی از تاریخ پهلوی را برهم بزنید.
jaryanshenasi_11
@resane_ravanshenasi
▪️معمای قرارداد ۲۷ ساله چین و قطر/ بالاخره چین ما را مستعمره کرد یا دور زد؟
🔹چندی پیش شرکت قطر انرژی و سینوپک چین قراردادی برای صادرات سالانه ۴ میلیون تن LNG به مدت ۲۷ سال و ارزش ۶۰ میلیارد دلار امضا کردند که از سال ۲۰۲۶ اجرایی خواهد شد. در این بین اتاق بازرگانی در گزارشی مدعی شد که چین قید تجارت با ایران را زده است. اما این ادعا چقدر صحت دارد؟
🔹طبق آمار BP چین سالانه ۱۲.۳ میلیارد متر مکعب گاز (LNG) از قطر وارد میکند که قرارداد جدید دو کشور تنها به میزان ۵.۶ میلیارد متر مکعب (۴ میلیون تن) بوده و در جهت تثبیت رقم واردات فعلی است.
🔹در واقع با افزایش ابهامات درباره آینده انرژی دنیا، چینیها به سمت امضای قراردادهای بلندمدت واردات گاز با قطریها حرکت کردهاند تا در رقابت با اروپای دارای بحران گاز عقب نمانند.
🔹پیشتر در مارس و دسامبر ۲۰۲۱ نیز چینیها با شرکت قطر انرژی دو قرارداد ۱۰ ساله خرید ۲ و ۱ میلیون تن LNG منعقد کرده بودند که از سال ۲۰۲۴ آغاز شده و با هدف تامین پایدار انرژی چین انجام شده است.
🔹اما سوال اساسی این است که امضای قرارداد تجارت گاز بین قطر و چین چه ارتباطی با ایران دارد؟ چرا که طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس اولویت اول صادرات گاز ایران به کشورهای همسایه و منطقه مثل عراق، ترکیه، پاکستان، عمان و غیره بوده که در حال حاضر در دستور کار وزارت نفت قرار گرفته است.
🔹در نتیجه قرارداد قطر و چین به معنای تصاحب بازار ایران نیست، زیرا اساسا چین در دسته بازارهای هدف ایران قرار ندارد، فارغ از اینکه ایران گاز مازادی هم ندارد که به چین صادر کند.
🔹البته از اتاق بازرگانی نمیتوان انتظار کار کارشناسی و واقعبینی داشت چرا که همین گروه در یک سال گذشته در رسانهها مدعی بودند که صادرات نفت ایران به چین روزانه هزار بشکه است! درحالیکه تمامی موسسات داخلی و خارجی ارقام صادراتی را در حدود یک میلیون بشکه در روز برآورد کردهاند.
🔹اما جالبتر از این موضوع، خط رسانهای بلندگوهای اتاق بازرگانی است، به گونهای که تک تک قراردادهای صادرات گاز دنیا را بر سر ایران میکوبند، گویا ایران باید در همه قراردادهای دنیا، یک طرف قرارداد باشد.
🔹نکته عجیب دیگر اینکه از دید رسانههای اتاق بازرگانی اگر چین در ایران سرمایهگذاری کند مستعمره چین شدهایم و اگر با یک کشور دیگه قرارداد ببندد ما را دور زده است! این تحلیلهای زرد و خودمتناقض، مرغ پخته را نیز به خنده درمیآورد.
Fars_plus
@resane_ravanshenasi
⭕️تصویر زن خانهدار در سریالهای نمایش خانگی
🔺طبق آخرین نتایج سرشماری در سال ۱۳۹۵، ۶۲.۱ در صد از جمعیت زنان ایران را زنان خانهدار تشکیل میدادند، یعنی اکثریت جمعیت زنان. با این حال، در فیلم و سریالها این جمعیت به نمایش گذاشته نمیشوند و میتوان گفت نمایندهی خوبی در رسانه ندارند.
🔹براساس یک بررسی، از میان شخصیتهای زن سریالهای نمایش خانگی تنها ۲۸ درصد خانهدار هستند. حدود ۸ درصد از زنان بازیگر در این سریالها کار خانه انجام میدهند و در بیش از ۴۱ درصد از سریالها، خدمتکار زن حضور دارد.
🔹بررسی محتوایی نقش زن در این سریالها نیز نشان میدهد شخصیت زن خانهدار قصه، موجودی ضعیف، عاجز از تصمیمگیری، ناتوان در رفع نیازهای شخصی و وابسته است.
@resane_ravanshenasi
🔴صرفا جهت تأمل...
✍🏾در ایران برخی شبکههای اجتماعی را منجی جامعه و عامل رشد و آگاهی مردم میدانند و یک سویه و بدون سند له یا علیه حمکرانی فضای مجازی سخن میرانند اما آمریکاییها دعوا دارند که شبکههای اجتماعی چه بلایی سر دموکراسی آورده است؛ آن هم با دستکاری هدفمند خبرها برای سانسور یا دیده شدن برخی!
"مهدی پناهی"
VOINEWS
@resane_ravanshenasi