⭕️راهاندازی اولین اینترنت نظامی مشترک دنیا
💢مقامات دولتی آلمان و هلند این هفته توافقی را برای راهاندازی نخستین اینترنت نظامی مشترك با یكدیگر به امضا رساندند.
💢این پیمان روز چهارشنبه هفته گذشته در بروكسل پایتخت بلژیك به امضا رسید و به موجب آن برای نخستین بار دو كشور بخشهایی از شبكههای نظامی خود را با یكدیگر ادغام میكنند. همچنین این طرح را میتوان آزمونی برای یكپارچهسازی دیگر شبكههای نظامی اعضای ناتو در آینده دانست.
آرما
media_arma
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
⭕️رسانه ابزار مطالبه گری
🔻شاید از آنچه که هرودوت از زبان یک ایرانی به نام «اوتانس»با عنوان«فضیلت سیاسی عقیده عامه»در قرن پنجم قبل از میلاد یاد میکند بتوان به عنوان قدیمیترین مطلب که در تاریخ مکتوب بشر درباره افکارعمومی نقل شده، نام برد.
💢قدمت توجه جدی به مفهوم افکارعمومی به زمان افلاطون و ارسطو برمیگردد.
مدتها بعد بعضی نویسندگان در نوشتههای خود به این پدیده اشاره کردند برای مثال «جان سالزبوری» در سال ۱۱۵۹میلادی افکارعمومی را پشتوانه پارلمان و حکومت دانست
📚رفیق سُکّری،درآمدی بر افکارعمومی
👤بریس افکارعمومی را چنین تعریف می کند: «هرگاه اعتقادی آشکار، قویترین اعتقاد باشد، آن را افکارعمومی می نامند»
📚جنگ روانی و تبلیغات(مفاهیم و کارکردها) ص ۱۱۲
🔻شرایط شکلگیری و اثرگذاری افکارعمومی:
✔️یک واقعه مرکزی و یا شماری وقایع متناسب و پشت سر هم از یک نوع وجود داشته باشد
✔️باید فضای مساعد وجود داشته باشد
✔️باید محتوی افکار با الگوهای فرهنگ جمعی مطابقت داشته باشد
✔️باید محتوای افکار پاسخگوی نیازهای ظاهری و باطنی افراد باشد
✔️باید افکار به وسیله رسانه های گروهی گسترش یابد
✔️باید افکارعمومی با دخالت مستقیم مردم اشاعه یابد
💢یکی اثرگذارترین ابزارها بر سوگیری افکار عمومی رسانه است
زمانی که رسانه بُردار مطالبه گری در خصوص فشارافکار عمومی به جهت نتیجه رسیدن یک موضوع که خوشایند جامعه است به سمت عدالت طلبی هدایت می کند می تواند بازوی اجرایی جهت رفع تبعیض و ظلم در چارچوب قانون باشد
💢روند بررسی پرونده بانک سرمایه و دستگیری بزرگترین متهم آن یعنی بهروز #ریخته_گران یکی از نتایج جریان سازی رسانه ای برای همراه نمودن افکار عمومی جهت اجرای عدالت است
🔺ترند شدن هشتگ #ریخته_گران در فضای مجازی توسط مردم منجر به مطالبه ی عمومی نوسط دستگاه قضایی شد
💢لذا برنامه ریزی دقیق برای جریان سازی مطالبه های مهم می تواند هر قدرتی را در معرض اجرای عدالت قرار دهد
🔺کارگروه رصد و تحلیل آرما
#رسانه_شناسی
#افکار_عمومی
آرما
media_arma
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
💢 وحید رهبانی بازیگر نقش #محمد در سریال گاندو:
من خیلی دوست دارم نظر خود محمد اصلی که من دارم نقش او را بازی میکنم چیست؟ امیدوارم وقتی نگاه میکند لذت ببرد.
این مزیت ویژه به نقش #محمد اضافه میشود که #گمنام است. یعنی این چیز خیلی جالبی است که شما نقش یک نفری را بازی میکنید که مدال به او نمیدهند، حتی عکسش را هیچ کجا نشان نمیدهند که مثلاً فلان مامور ما توانست فلان پرونده که #امنیت_ملی را تضمین میکند، حل کند.
من خیلی دوست دارم نظر خود محمد اصلی که من دارم نقش او را بازی میکنم چیست؟ امیدوارم وقتی نگاه میکند لذت ببرد و من نزدیک به آن چیزی که او هست باشم و از طرف همه بچههای #گاندو از آنها تشکر باید کرد، این مسئله را نمیشود انکار کرد.
گفتنی است سریال #گاندو که هرشب از شبکه سه سیما پخش می شود قضیه دستگیری جاسوس آمریکایی جیسون رضاییان، توسط #سازمان_اطلاعات_سپاه را به تصویر کشیده است.
✅آرما
media_arma
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
#سلامتی
🔺زمان مجاز استفاده از موبایل و تبلت برای کودکان در روز چقدر است؟
پژوهشگران می گویند:
🔹بچههای زیر 5 سال نباید بیشتر از 1 ساعت در روز از هر وسیله اسکرین دار اعم از موبایل یا تبلت استفاده کنند.
resane_khanevade
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🌐تلاش گوگل برای افزایش سواد رسانهای کاربران از سنین پایین
🌀گوگل سعی دارد با #توسعه_برنامه_سواد_رسانهای خود، کاربران را از سنین پایین با اخبار کذب و نحوه شناسایی و برخورد با آنها در فضای مجازی آشنا کند.
به گزارش ایسنا، با توجه به افزایش انتشار اخبار کذب و دروغین در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، بسیاری از غولهای تکنولوژی در سالهای اخیر تصمیم گرفتهاند که به مقابله با آن بپردازند و کاربران را برای مواجهه با آن آماده کنند.
🔅حالا به نظر میرسد که گوگل به عنوان بزرگترین شرکت فعال در حوزه تکنولوژی تصمیم گرفته است که برنامه جدیدی تحت عنوان سواد رسانهای (media literacy) را اجرا و توسعه دهد تا کاربران را از سنین پایین کودکی و خردسالی برای شناسایی و مقابله با اخبار کذب و دروغین آماده کند و به آنها آموزشهای لازم برای فعالیت درست و تصمیم گیری های به موقع و صحیح در فضای مجازی و اینترنت را آموزش دهد.
🌀در این برنامه جامع و کامل، گوگل قصد دارد به کودکان نحوه تلاش #هکرها برای نفوذ به حریم شخصی کاربران، آشنایی با انواع حملات سایبری و بدافزاری، حملات فیشینگ، تشخیص رباتهای مخصوص هک و محافظت از اطلاعات خصوصی ذخیره شده در گوشی و رایانه خود را آموزش دهد.
به گفته کارشناسان فعال در حوزه فناوری، این اقدام گوگل میتواند تا حد بسیار زیادی کارساز باشد چراکه نسل جدیدی از کاربران را تربیت خواهد کرد که از حقوق خود در فضای مجازی به صورت کامل آگاه خواهند بود و قادرند هر زمان که با تهدیدات سایبری مواجه شدند، با آن مقابله و برخورد کنند و از اطلاعات و حریم خصوصی خود بیشترین محافظت را به عمل بیاورند.
بر اساس گزارشی که در تک کرانچ آمده است، آنها همچنین بعد از دریافت آموزشهای لازم از سوی متخصصان امنیتی گوگل قادر خواهند بود از مراجعه و کلیک کردن بر روی وب سایتهای آلوده خودداری کنند.
resane_khanevade
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
کودکان و #تکنولوژی
استفاده زیاد کودکان از وسایلی همچون تبلت وموبایل میتواند خلاقیت کودک را از بین ببرد، چرا که خلاقیت از سنین کودکی شکل میگیرد و کودک باید بیاموزد آنچه را که میخواهد با آن سرگرم شود خودش بسازد، اما تکنولوژی همه چیز را آماده در اختیار کودک قرار میدهد و به او اجازه فکر کردن نمیدهد. تمرکز کودکانی که زیاد از تکنولوژی استفاده میکنند در آینده روی دروس کم خواهد بود و دچار افت تحصیلی میشوند. قبل از اینکه کودکان سنین پایین با تکنولوژیهایی مثل موبایل و تبلت آشنا شوند، باید حسهای آنها مثل حس دیداری، شنوایی و ... تقویت شود، بعد از آن باید روابط بین اندامها مثل ارتباط چشم و دست توسط بازیهای تقویتی شکل گیرد.
resane_khanevade
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
هدایت شده از خبرهای فضای مجازی
پلیس آمریکا فقط با یک دستور قضایی 9.2 میلیون پیام را شنود کرد
https://dgto.ir/1cle
@seda24
هدایت شده از سواد رسانهای
🚦استفاده از گوشیهای هوشمند قبل از خواب موجب مختل کردن فرآیند خواب و آرامش شما خواهد شد. برای اینکه خواب راحتری داشته باشید و دچار بی خوابید نشید، حتما در ساعات پایانی شب، فیلتر نور آبی گوشی خود را فعال کنید!
📲 @savaderesanei
هدایت شده از سواد رسانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦تبلیغ دستیار اورژانسی فولکسن واگن با تمرکز بر تکنیک اقناعی #شوخی_و_طنز
📲 @savaderesanei
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
🎬 تلاش پیگیرانه هالیوود برای خروج دین از صحنه زندگی بشر
دکتر محمد حسین فرج نژاد، عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانهای طلاب در گفتگو باحوزه؛🔻
➖ ترویج معناگرایی منهای دین، از اهداف مهم سردمداران یهودی هالیوود است.
▫️وقتی به تاریخ شکل گیری رژیم اسراییل نگاهی میاندازیم متوجه میشویم در سالهای دهه 1940 میلادی که به نوعی نیز سالهای طلایی هالیوود است.
▫️برای شناخت درست سینما میبایست هنر جدید و مدرنیته و فرهنگ غربی را بشناسیم چون سینما در فرهنگ غرب متولد شده است.
🔹اومانیسم(انسان محوری) و سکولاریسم در سینمای هالیوود تاثیر فوقالعاده دارد
🔹جالب این که بدانیم حتی فیلمهای دینی هالیوود را با نگاه اومانیستی میسازند. این فیلمهای به ظاهر دینی از درون پیام سکولار دارند.
🔰 شاخصههای سینمای غرب و هالیوود
➖ حاکمیت مکاتب مادی به جای ادیان وحیانی
➖ تلاش برای خارج کردن دین از صحنه زندگی بشری و جایگزینی آنها با اساطیر مادی
➖ رواج پلورالیسم و تسامح و تساهل برای خارج کردن قدرت دین از صحنههای زندگی
➖ علم گرایی منهای وحی
➖ کنار نهادن خدای شارع و رب و حاکمیت احکام انسانی به جای دین
➖ تاکید بر اهمیت سرمایه داری و ثروت سالاری فردی و حزبی
➖ ترویج معناگرایی منهای دین یا فرادینی و شیوع ادیان جدید، فرقه ها و عرفانهای اسراسر آمیز و باستانی برای پرکردن خلأ معنوی
➖ تاکید بر فرضیه داروین و تلقی به قبول کردن اخلاق و فلسفه داروینیستی و ماکیاولی
➖ پذیرش فمینیسم به عنوان تنها راه دفاع از حقوق زن
🔹نئومارکسیستها و لیبرالهای یهودی در هالیوود قدرت زیادی دارند که نتیجه تلاش نئومارکسیست ها، تولید سه گانه فیلم #ماتریکس و تلاش لیبرال ها نیز تولید و اکران فیلم #2012 در سالهای گذشته بوده است.
🔹سینمای هالیوود به دنبال آن است که به #معناگرایی جهت بدهد تا ذهن بشر متوجه معناگرایی اصیل اسلامی و شیعی نشود، به همین خاطر است که میبینیم در برخی فیلمهای هالیوودی، عرفانهای انحرافی از منظر اسلام و نیز صوفیهگرایی و حتی بهائیت ترویج میشود و از آن سو، اسلام انقلابی و ناب به نوعی مورد هجو و تمسخر قرار میگیرد.
🔹تاکنون بیش از هزار فیلم آخرالزمانی در هالیوود ساخته شده است.
متنکامل:🔻
http://hawzahnews.com/detail/News/497022
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب:
🔹تولید و پخش سریال هایی همچون "گاندو" باید تداوم پیدا کند
حجت الاسلام علی قهرمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با بیان این که فیلم ها و سریال ها در عین غنای محتوایی با #داستان پردازی و شخصیت پردازی مناسب باید بتوانند با مخاطب ارتباط لازم را برقرار کنند، اظهار داشت: در زمانه ای که بحث سواد رسانه ای تا حدود زیادی توسعه یافته ، مخاطب به این می اندیشد که فلان #فیلم و سریال جدای از هیجانات و #سرگرمی که داشته چقدر با جامعه و هویت و زندگی ام مرتبط بوده و منافع من را مورد توجه قرار داده به طوری که اگر آن را هم نبینم ، آیا واقعاً چیزی را از دست داده ام یا خیر.
وی افزود: اساساً اصل گزینشگری در #سواد_رسانه_ای یعنی این که منافع و مضرات افراد در مواجهه با #رسانه چیست و این موضوع بارها مورد ارزیابی قرار گرفته و سبک و سنگین می شود و لذا یکی از دلایلی که سریال گاندو را در این ایام برای مخاطبان انبوه تلویزیون جذاب کرده ، این است که مردم ما پس از مقاومتی چهل ساله در برابر قدرت های مستکبر در چه وضعیتی قرار دارند.
این منتقد و تحلیلگر #سینما و تلویزیون همچنین گفت: در روزهای اخیر اسقاط پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی، موجی از غرور ملی را در کشور ما فراهم آورد و این مساله به وضوح نشان داد که در برابر کدخدای زورگوی دهکده جهانی باید مقاومت کرد و پاسخ تجاوز او را قاطعانه داد، نه این که فکر کنیم با مذاکره و تسلیم شدن، راه به جایی می بریم.
وی بیان داشت: در این وضعیت سریالی ساخته شده که برخی جریانات نفوذ دشمن در داخل را نشان می دهد و استقبال مردمی از آن نیز حاکی از این است که گفتمان انقلابی باید مطرح باشد و اگر مسئولانی دچار خیانت و اشتباه شدند نباید دارای مصونیت باشند بلکه منافع و مصالح ملی از همه چیز مهم تر و ارجح تر است.
عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب افزود: اتفاقاً در روزهای اخیر، بحث هایی مبنی بر دخالت و فشار برخی جریانات برای #سانسور قسمت هایی از این سریال باعث علاقه مندی بیشتر مردم شده که بدانند حرف حساب سریال چیست و چه چیزی را می خواهد نشان دهد، به ویژه این که در #ژانر فیلم های ضدجاسوسی و پلیسی ما کمتر شاهد #فیلم هایی از این دست بوده ایم که بتواند با مخاطب عام ارتباط لازم را برقرار سازد.
وی همچنین گفت: البته اگر #سریال #گاندو از حیث داستانی قوی تر می بود و کشمکش میان شخصیت ها، افزایش می یافت کار به مراتب بهتری می شد، هر چند که الان هم واقعاً سریالی ارزشمند و جذاب از کار درآمده است.
حجت الاسلام قهرمانی ابراز داشت: نقطه ضعف دیگر ناظر به ریتم کند برخی قسمت هاست که البته در #تدوین می شد تا حدی این مشکل را مرتفع کرد و ما اگر نگاهی به سریال های مطرح جهان در این ژانر همچون سریال معروف 24 بیندازیم متوجه این نقیصه می شویم.
وی افزود: با این حال سریال گاندو توانسته یک موضوع اجتماعی و سیاسی را دستمایه قرار دهد که مخاطب با آن ارتباط برقرار کند و یکی ازدلایلی که برخی سریالها و فیلم ها نمی گیرد به خاط ضعف در سوژه و ایده است و حال آن که اینجا به لطف واقعیتی که وجود داشته ،سوژه و ایده جذابیت لازم را برخوردار بوده و کار مخاطب پسندی تولید شده است و به نظر می رسد که #تلویزیون باید به تولید و نمایش این گونه سریال ها ادامه دهد.
وی تاکید کرد: نکته حائز اهمیت دیگر آن است که طبعاً ذائقه مخاطب بعد از دیدن چنین اثری تغییر یافته و از این به بعد او مطالبه گر می شود و امید است که همچون سریال گاندو، آثاری ساخته شود که در عین حفظ خط قرمزها و مسایل اخلاقی، اثری جذاب باشد.
http://hawzahnews.com/detail/News/497347
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش هدفمند بی بی سی برای القای این انگاره که ایران راهی جز #مذاکره با آمریکا ندارد:
«تور آمریکا بهقدری عرصه را بر ایران تنگ کرده که این کشور دیگر قادر به دور زدن تحریمها نیست»[!] @medialogy1
برگی از یک کتاب؛
🔴 وقتی یک خبر فوق سری در سخنرانی لو رفت
🔻برگرفته از خاطرات جواد شریفیراد، معلم و سرتیم خنثیسازی نیروی هوایی ارتش در زمان جنگ، که توسط مرتضی قاضی در کتابی با نام «حرفهای» جمعآوری و چاپ شده است:
🔺زمان جنگ هواپیماهای عراقی در یک فرششویی درخیابان خاوران بمب انداخته بودند و بمبها عمل نکرده بود. رفتیم بمبها را در آوردیم. شش عدد بمب بود! همه چیز درست بود ولی خرج کمکی آن را نزده بودند! عمل نکردن این بمبها طبیعی نبود. ذهنم درگیر بود.
🔺در راه برگشت به تهران توی همین فکرها بودم. رفتم دفتر ستاری، فرمانده نیروی هوایی ارتش، به ستاری گفتم یک اتفاقی افتاده که خیلی عجیبه. هشت تا بمب بوده که دوتاش عمل کرده. من الان شش ست فیوز دارم. تفسیر دقیقش آینه که این پینها رو نکشیدن و روشون مونده!
🔺قرار بود قضیه بین ما بمونه. تا یک مدت طولانی بمبها اینطوری بودند. افتادیم دنبال اینکه این هواپیماها از کجا میآیند. فهمیدیم که این هواپیماها از پایگاه شعیبیه عراق بلند میشوند. به این نتیجه رسیدیم که یک گروه بزرگ در این پایگاه کاری میکنند که این بمبها عمل نکند
🔺در یک فاصله سی تا چهل روز این اتفاق در جاهای مختلف کشور تکرار شد. تا اینکه در یکی از سخنرانیهای رسمی، یکی از مسوولان رده بالای کشور قضیه را اعلام کرد. گفت «اسلام اینقدر نفوذ کرده که ما توی پایگاههای هوایی عراق فلان میکنیم، بهمان میکنیم. کاری میکنیم که بمبهایشان عمل نمیکند»!
🔺از آن به بعد این اتفاق عمل نکردن، نیفتاد. دیگر پین بمبها رویشان نبود. سه چهار ماه بعد، پالایشگاه اصفهان را بمباران کردند. بچههای ما هم یک میراژ اف ۱ عراقی را زدند. دیدم خلبانش هم با صندلی اِجکت کرده. (به بیرون پریده) هواپیما از شعیبیه آمده بود.
🔺کنجکاو شدم بروم و آن خلبان عراقی را ببینم. به مترجم گیر دادم ماجرای بمبهای عمل نکرده را بپرسد. خلبان گفت من نمیدانم چه شده اما چند وقت پیش، صدام یک گروه خیلی زیادی حدود ۷۰ نفر از پرسنل و کارکنان و تعدادی خلبان را توی پایگاه ما اعدام کرد به جرم خیانت و توطئه علیه صدام!
🔺مدتی بعد یک روز ستاری را در پایگاه خودمان دیدم و گفتم مگر قرار نبود آن موضوع بین خودمان بماند؟ ستاری گفت من توی شورای امنیت ملی این موضوع را مطرح کردم. آنوقت آقایان این خبر فوق سری را آوردند توی سخنرانی جلوی همهی مردم گفتند! و آنها هم لو رفتند!
حسن روحانی این خبر را در نمازجمعه تهران بیان کرده بود!
#مخاطب_هوشمند
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
سواد رسانه و روانشناسی
🚦یک ویدئوی تاثیرگذار، با استفاده از تکنیک اقناعی #مقایسه
🔸10 سال آخر عمر وقتی ورزش می کنید در مقایسه با وقتی ورزش نمیکنید!
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
در فضای مجازی هر جوجه خروسی میتواند خود را عقاب جلوه دهد
کانال#من_و_رسانه را دنبال کنید و به دوستان خود معرفی نمایید
manoresan
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
سواد رسانه و روانشناسی
🔺کجاها سلفی می گیریم؟
🔹این روزها هر کجا که قدم بگذارید افرادی در حال گرفتن عکس سلفی از خودشان هستند. در خیابان، پارک، اتوبوس و تاکسی و حتی در صف خرید نان (!) میتوانید افرادی را در حال سلفی گرفتن ببینید.
🔹طبق تحقیق YouGov بیش از ۷۵٪ افراد عکس سلفی در هنگام بازدید از یک مکان توریستی را قابل پذیرش دانستهاند.
🔹عکس سلفی هنگام شرکت در مراسم ختم بیشترین نظر منفی را داشته و از نظر ۸۱٪ افراد کاملا یا تاحدی غیرقابلپذیرش توصیف شده است.
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
✍️ سواد رسانه اي چارچوبي به منظور دسترسي، تحليل، ارزيابي و توليد پيام به شكل هاي مختلف از چاپ تا اينترنت را فراهم ميكند.
📌برخي اهداف مورد توافق سواد رسانه اي در سطح جهان:
✅ تجزيه تحليل نقادانه در بهره مندي و توليد پيام هاي رسانه اي
✅ شناخت منبع و زمينه هاي شكل گيري پيام رسانه ها به همراه شناخت علايق و جهت گيري هاي سياسي، اجتماعي، تجاري و فرهنگي منبع پيام
✅ تفسير پيام ها و ارزش هايي كه از جانب رسانه ها ارائه ميشود
✅ شناخت و انتخاب رسانه هاي مناسب براي برقراري ارتباط و دستيابي به مخاطبان مورد نظر
✅ دسترسي به رسنه ها براي بهره مندي و توليد پيام
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
به هیچ عنوان نگذارید کودکان تان
تبلیغات را تفننی مشاهده کنند ...!!!
🔸اغلب محققان روی این موضوع اتفاق نظر دارند که تبلیغات تلویزیونی رژیم غذایی ناسالم و نادرستی را ترویج می کنند که در بلند مدت میتواند روی سلامت کودک اثر منفی بگذارد.
🔺اغلب تبلیغات تلویزیونی در بین برنامههای کودک مربوط به خوراکیها و خوردنیهایی است که ارزش غذایی خاصی ندارند اما چون در میان برنامههای کودک پخش میشود کودکان به خوردن آنها علاقه زیادی پیدا میکنند.
✔️ از آنجایی که حافظه کوتاه مدت در کودکان به خوبی رشد نکرده است هنگامی که یک برنامه قطع میشود و تبلیغات پخش میشود کودک موضوع برنامه را فراموش میکند و ادامهٔ آن را یک داستان جدید فرض میکند و باعث جابجایی سریع اطلاعات در مغز کودک میشود دقیقا بر عکس چیزی که باید اتفاق بیفتد.
🔹برای رفع این مشکل (جا به جایی) می توانید، پس از تماشای برنامه مورد علاقه و یا در حین پخش تبلیغات تلویزیون را خاموش کرده یا کانال را عوض کنید .
به کودکان بیاموزید تبلیغات در دسته تنقلات پرضرر هرم رسانه ای قرار دارند
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🔻«اینستاگرام» بدترین و «یوتیوب» بهترین شبکه اجتماعی برای جوانان
🔹طبق گزارش انجمن سلطنتی سلامت عمومی در بریتانیا عنوان شد «اینستاگرام» بدترین و «یوتیوب» بهترین شبکه اجتماعی برای جوانان است.
🔹این گزارش که با عنوان StatusOfMind شناخته میشود با تحقیق روی هزار و 500 کاربر 14 تا 24ساله انجام شده و نتیجه نشان میدهد که 5شبکه اجتماعی محبوب(فیس بوک، اینستاگرام، اسنپ چت، یوتیوب و توئیتر) چگونه بر سلامت روان کاربران تأثیر میگذارند. در این میان اختلالاتی مانند اضطراب، افسردگی، اختلالات خواب و میزان نارضایتی از شکل بدن کاربران مورد بررسی قرار گرفته است.
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
💡ضرورت آموزش سواد رسانه ای
🌀"باری دونکان" عضو انجمن سواد رسانهای کانادا، سواد رسانهای را پاسخی به حل مشکلات ناشی از رسانهها معرفی میکند. به عقیده وی این پروژه باید به عنوان بخشی از واکنشهای آموزش مدارس در برابر خشونت و سایر آسیبهای رسانهای در نظر گرفته شود.
"دونکان "در ضرورت این آموزش، دلایل زیر را برمیشمرد:
1️⃣رسانهها در حیات فرهنگی و سیاسی ما تسلط دارند.
2️⃣تقریبا همه اطلاعات، به جز مواردی که آنها را به طور مستقیم تجریه میکنیم، رسانهای شده هستند.
3️⃣رسانهها قادر به خلق مدلهای ارزشی و رفتاری پر قدرتی هستند.
4️⃣رسانهها بدون فعال کردن خودآگاه، بر ما تاثیر میگذارند.
5️⃣سواد رسانهای میتواند مصرف رسانهای را برای ما لذتبخش کرده و رابطه انفعالی را به رابطه فعال تبدیل کند.
#سواد_رسانهای
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi