eitaa logo
سواد رسانه و روانشناسی
194 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
1.6هزار ویدیو
49 فایل
سواد رسانه یکی از نیازهای دنیای مدرن است. با سواد رسانه و شناخت اصول روانشناسی به قدرت تحلیل مسلح شوید. برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید. مدیر: @Vavgh01 #سواد_رسانه کانال حداقل "یک روز در هفته" به روز رسانی می شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 موجوداتی ترسناک تر از جن! 🔻این چند خبر را ببینید: 🔹ترامپ: «اگر میزان مرگ و میر مبتلایان به کرونا در آمریکا کمتر از 200 هزار نفر شود، بسیار خوب اقدام شده است». 🔸آمریکا، ایتالیا و انگلیس: بیماران کرونایی مبتلا به سندروم دان، فلج مغزی و اوتیسم در اولویت درمان کرونا قرار ندارند. 🔹اسپانیا و ایتالیا: بیماران کرونایی بالای 80 سال در اولویت درمان قرار ندارند. 🔸جمهوری چک محموله ماسک و دستکش ایتالیا که از چین خریداری شده بود را ربود. 🔹المیادین، به نقل از منابع آگاه فرانسوی گزارش داد که آمریکایی‌ها ماسک‌های سفارش شده از سوی فرانسه را از فرودگاه‌های چین به سرقت می‌برند. تاجران آمریکایی در فرودگاه شانگ‌های پول‌های هنگفتی با خود دارند تا محموله ماسک‌های سفارشی از سوی کشور‌های اروپایی را بقاپند. 🔸در تایلند مقصد محموله‌ای حاوی حدود ۲۰۰ هزار ماسک N۹۵ را که به‌سفارش دولت آلمان (برای استفاده نیرو‌های پلیس) در حال بارگیری بود به آمریکا تغییر دادند. وزیر امور داخلی ایالت برلین این اقدام دولت آمریکا را دزدی دریایی مدرن خواند. 🔹در روز‌های گذشته محموله‌ای شامل چهارمیلیون ماسک که از سوی یک شرکت سوئدی به نام مولنلی‌که راهی ایتالیا و اسپانیا شده بود در میانه راه توسط فرانسوی‌ها به سرقت رفت و ضبط شد. 🔸جمهوری چک محموله صادراتی ماسک چین به ایتالیا را به نفع خود مصادره کرد و طبق گفته رسانه‌های ایتالیایی، جمهوری چک ماسک‌های ارسال شده چین به ایتالیا را در مسیر انتقال مصادره کرده است. 🔹به گزارش القدس العربی، المسلینی وزیر تجارت تونس در یک مصاحبه تلویزیونی خبر داد که ایتالیایی‌ها یک کشتی حامل مواد الکلی و ضدعفونی‌کننده را در دریای مدیترانه به مقصد تونس، به غارت برده‌اند. 🔸پرستاران آمریکایی بعلت کمبود تجهیزات حفاظتی درمانی و گان، خود را با کیسه زباله می پوشانند. 🔹دستمال توالت در اروپا و آمریکا نایاب شد. 🔸فروشگاه های زنجیره ای در ایتالیا و انگلیس غارت شد. 🔹بیماران کرونایی ایتالیا در راهروهای بیمارستان ها بستری می شوند. و ... 🔻هر کدام از اتفاقات بالا اگر در ایران اتفاق می افتاد، تیتر یک رسانه های غربی قرار می گرفت و جریان غربگرای داخلی فضای کشور را متشنج می کرد و ایران و اسلام را تحقیر می کردند. 🔻اما اینها واقعیت امروز جهان غرب است؛ دنیایی که منطقش زور و قدرت و فریب است. با وجود همچنین انسان هایی که طی قرن های اخیر، همیشه سایر ملت ها را به تمسخر کشیده و آنها را غارت کرده و میلیون ها بی گناه را کشته اند و حالا به خودشان هم رحم نمی کنند، نیازی به جن و شیطان نیست. اینها از شیطان بدترند. چشم امید به همچنین موجوداتی سم مهلکی است که افرادی سالها در گوش مردم ما خواندند که باید به کمک غرب مشکلات کشور را رفع کنیم! 🔻حالا بحران نشان داد تنها راهِ سالم ماندن از گزند اینچنین موجوداتی در این جهان، قوی شدن است. ما باید قوی بشویم. اینها به خودشان هم رحم نمی کنند! ✍ داود مدرسی‌یان
🚩📷مراقب درگاه‌های غیرمجاز در خرید اینترنتی باشید 🔹برخی از با انجام تبلیغات گسترده به دنبال از جمله می‌باشند. هموطنان عزیز دقت داشته باشید: 1.تمامی درگاه های بانکی به دامنه shaparak.ir ختم می شوند. 2.اپلیکیشن‌های مورد نیاز خود را از های معتبر دریافت کنید.
زمانی که بحران کرونا در ایران رخ داد ، تصاویر و ویدئو هایی از قربانیان کرونا به وفور در کانال های وابسته منتشر میشد . لازمه به این نکته توجه کنید : در چین شما یک ویدئو از قربانیان کرونا نمی بینید . چون حکومت می دونه انتشار چنین تصاویری میتونه مردم رو شوکه و مدیریت بحران رو سخت کنه ... البته کانال های وابسته عامدانه این تصاویر رو پخش می کردن تا جامعه رو در شوک فرو ببرن ... تصویر فوق البته ایران نیست . مربوط به آمریکا هست . یک نمونه از ده ها ویدئو و عکس های ترسناکی هست که داره در جامعه ی آمریکا دست به دست میشه ... تقریبا در این بازه ی زمانی هر بلایی که کانال های وابسته به سرویس های اطلاعاتی غربی تلاش کردن بر سر ادراکِ مردم ایران بیارن داره سر خودشون میاد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ترجمه این ویدئو ساختگی است اخیرا ویدئویی از سخنرانی ولادیمیر پوتین در مراسم رژه سالانه پیروزی در جنگ جهانی دوم در گروه ها و کانال های فارسی منتشر شده به همراه ترجمه ای جعلی از سخنرانی رئیس جمهور روسیه! بررسی صورت گرفته نشان می دهد که ترجمه این متن کاملا ساختگی است. پوتین در این ویدئو ضمن تبریک روز پیروزی در جنگ جهانی دوم، به این موضوع اشاره می کند که تروریسم تهدیدی جهانی است و در انتها نیز تبریک مجدد می گوید. در ترجمه جعلی که منتشر شده، پوتین آمریکا و اروپا را خطاب قرار داده و آنها را به پیشبرد برنامه های شیطانی برای کاهش جمعیت متهم می کند. در پایان نیز اینگونه نوشته شده که رئیس جمهور روسیه به غرب هشدار میدهد با خود او و غضب الهی مواجهه خواهند شد.
💠 گزارش روزانه مرکز مقابله با شایعات سایبری 🗓 ۱۷ فروردین ۹۹ 1⃣ در ۱۶ فروردین ۹۹، کانال های تلگرامی و اکانت های توییتری وابسته به منافقین، با استناد به گزارشی در هفته نامه سان انگلیس، شایعه مرگ و میر بالای جانباختگان به کرونا در ایران به خاطر استفاده از داروهای تاریخ مصرف گذشته وارداتی را منتشر کردند که با بررسی های مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص گردید این شایعه کذب بوده و هیچ یک از داروهای معرفی شده در گزارش نشریه سان، به عنوان تجویز دارویی فراگیر معرفی نشده و البته داروهای اعلامی، در حال حاضر در داخل کشور نیز تولید می شود. همچنین مشخص گردید که منبع گزارش نشریه سان انگلیس، سایت اینترنتی شورای ملی مقاومت وابسته به سازمان منافقین بوده است. 2⃣ روز گذشته برخی کانال های تلگرامی و اکانت های توییتری وابسته به منافقین و سلطنت طلبان به طور هماهنگ شایعه دستگیری دکتر یوسف پور از پزشکان سقزی به خاطر اظهاراتش درمورد کرونا را منتشر کردند که با بررسی های مرکز مبارزه با شایعات سایبری مشخص گردید این شایعه کذب بوده و وی در حال حاضر آزاد می باشد و هیچگونه قرار بازداشتی برای وی صادر نشده است. 3⃣ دیروز اکانت های توییتری و کانال های تلگرامی وابسته به سلطنت طلبان با انتشار ویدئویی مربوط به آماده سازی محل دفن جانباختگان کرونا، شایعه حفر قبر دسته جمعی برای مبتلایان به کرونا در شهرستان شوشتر را منتشر کردند که با بررسی های مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص گردید این شایعه کذب بوده و تصاویر مذکور، درباره اختصاص قطعه ویژه جانباختگان کرونا بوده و هیچ گونه قبر دسته جمعی حفر نشده است. 4⃣ در ۱۶ فروردین ۹۹، کانال های تلگرامی و اکانت های توییتری وابسته به ارتش سایبری عربستان سعودی، شایعه کمک های درمانی و بهداشتی و دارویی ایران به عراق برای مقابله با کرونا را منتشر کردند که با بررسی های مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص گردید این شایعه کذب بوده و تا امروز هیچگونه اقلام پزشکی برای مقابله با کرونا به عراق ارسال نشده است و هم چنین مشخص گردید که براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، عراق موفق به کنترل شیوع کرونا در این کشور شده و بنا بر آمار اعلامی وزارت بهداشت عراق، تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور، کمتر از ۹۰۰ نفر بوده و امکانات پزشکی عراق برای مدیریت این تعداد کافیست. 5⃣ روز گذشته اکانت های توییتری وابسته به سلطنت طلبان، مدعی شدند که وزارت آموزش و پرورش، والدین و معلمان را مجبور به استفاده از پیام رسان سروش کرده است که با بررسی های مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص گردید این ادعا کذب بوده و پیش از این نیز دو مرحله در پایان اسفند ۹۸ و ابتدای فروردین ۹۹ توسط منابع رسانه ای ضدانقلاب منتشر شده است. همچنین مشخص گردید که وزارت آموزش و پرورش صرفا توصیه به استفاده از پیام رسان های داخلی داشته و هیچگونه انحصاری برای استفاده از یک پیام رسان خاص تعیین نکرده است.
هدایت شده از آرما مدیا
⭕️رمزگشایی از کلمه "نفوذ فرهنگی" در تلویزیون/ وقتی رئیس صداوسیما از واژه "فتنه‌انگیزی ستون پنجم" استفاده می‌کند 🔹برخی از این اشتباهات نشان می‌دهد نفوذ فرهنگی که بارها درباره آن صحبت کرده‌اند جدی است. مصادیقی اخیراً به‌وجود آمده که حقیقتِ این ماجرا را به نمایش در آورده است، از رفتار ماهواره‌ای که بارها بازیگران و سلبریتی‌ها در تلویزیون نشان داده‌اند و در جامعه ناامیدی ایجاد کرده‌اند، همان کاری که معاندین در شبکه‌های ماهواره‌ای هدف‌گذاری کرده‌اند. 🔹همین چند وقت پیش بود که یکی از بازیگران سریال‌های سیما در برنامه "فرمول یک" ویژه‌برنامه تحویل سال، شبهات موجود در فضای مجازی را روی آنتن زنده نقل قول کرد، از تلگرام، حوادث آبان و دی‌ماه و سیل و زلزله گفت، همه مسئولان و دست‌اندرکاران را محاکمه کرد و رفت؛ مجری برنامه هم نه‌تنها پاسخ این بازیگر را نداد بلکه حوادث آبان‌ماه را هم یادآوری کرد. 🔹جلوتر می‌رویم به آوازِ "خاک نفرین‌شده" شبکه 4 سیما می‌رسیم؛ شعری که سراسر ناامیدی و سیاهی است. 🔹حضور برخی از افراد به‌عنوان میهمان نیز در برنامه‌های تلویزیونی قابل تأمل است. به‌راستی میهمانان و کارشناسان برنامه‌ها با چه معیار و شاخص‌گذاری به تلویزیون دعوت می‌شوند؟ 🔹در سریال‌های تلویزیونی مشکلات به‌مراتب بیشتر و عمیق‌تر است، از نویسنده‌ای که به او چندین قسمت سریال را می‌دهند و عمقِ مشکلات محتوایی دور از فرهنگ اصیل ایرانی و جامعه اسلامی را به نمایش درمی‌آورد، سریالی که ابتدا نامش "عروس تاریکی" بود و نامش در هنگامه پخش به "بوی باران" تغییر کرد. در این مسیر که خودآگاه یا ناخودآگاه به نفوذِ فرهنگی آغشته شده‌اند، سریال‌های بااصالتی چون "پایتخت" هم بی‌نصیب نشدند 🔹سریالی که در ایستگاه ششم علاوه بر همه مشکلات، شوخی‌های سطحی و حتی اینترنتی و فیلم‌فارسی قدیمی آقای نویسنده، صحنه‌ای را پخش می‌کند که انتقادها را افزایش می‌دهد، جایی که رحمت و نامزدش سوار بر موتور، سکانسی از فیلم‌فارسی قبل انقلاب را بازسازی می‌کنند. 🔹نمی‌توان گفت اینجا فقط ناتوانی و فقدان قصه مقصر چنین رخدادهایی است؛ در صورتی که می‌توانست این صحنه‌ها و ارتباطات هم همچون دیگر سری‌های "پایتخت" اصالت خانواده را به سمع و نظر مخاطب برساند. چرا دست‌اندرکاران پایتخت به این درد دچار شدند؟ و یا ناظرین مربوطه در خواب قیلوله به‌سر می‌بردند که چنین صحنه‌ای را مخاطب ببیند؟ 🔺حال با این ورودها از سوی رئیس رسانه ملی که در صداوسیما بی‌سابقه است، باید منتظرماند و دید چه در انتظار عوامل خاطی در قضیه اخیر خواهد بود. ✅آرما(آرمان ناتمام) @Media_arma
هدایت شده از آرما مدیا
توییت محمود رضوی در خصوص اشکالات پایتخت ✅آرما(آرمان ناتمام) @Media_arma
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
🔺 "ناکارآمدی " را به رخ غرب کشید 💢سایت بی‌بی‌سی در مطلبی با عنوان «بحران کرونا و ناکارآمدی نظام سرمایه‌داری»: 🔸نظام توزیع کالا در سیستم اقتصادی در جهان خصوصا در کشورهای اروپایی و غربی، بر مبنای بازار تنظیم شده است. به عبارت دیگر سیستم سرمایه‌داری بر مبنای بازار مصرف، کالا تولید می‌کند و حتی دست به بازار سازی هم می‌زند. به عبارت دیگر فراتر از نیاز، سعی در ایجاد نیاز کاذب می‌کند تا مصرف افزایش یابد. مردم نیز خود را با همین نظام هماهنگ کرده‌اند. 🔹اما در هنگامه مواجهه با بحران کرونا، ضعف این سیستم مجددا آشکار شد و جامعه مصرف‌گرای غربی در مواجهه با این بحران، به‌سرعت دچار رویکرد حفظ بقا شد و هجوم هیجانی مردم برای خرید، قفسه‌‌ها را خالی از کالا کرد؛ سیستمی که دقیقا در هنگامه بحران‌ها کارآمدی خود را از دست می‌دهد. 🔸 نظام سرمایه‌داری جهانی در مواجهه با بحران کرونا در ضعف به‌سر می‌برد و چندین هفته زمان برد تا با تغییر در چارچوب‌های پیشین، مجددا به سیستمی مبتنی بر سود همه و نه سود سرمایه‌دار، تغییر روش دهد.
شهاب ربیعی مدیرعامل تصویرافزار در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان با اشاره به وضعیت شبکه‌های اجتماعی ایرانی اظهار کرد: بخشی از مشکلات شبکه‌های اجتماعی داخلی به عدم هماهنگی میان تبلیغ و آماده سازی زیر ساخت برای ارائه خدمات باز می‌گردد، به گونه‌ای که در برخی از نرم افزار‌های ایرانی شاهد این موضوع هستیم که ظرفیت خدمات دهی آن ۲۵۰ هزار نفر به صورت فعال است، اما با افزایش تبلیغ این رقم به ۵۰۰ هزار کاربر رسیده است امری که باعث کند شدن دسترسی و افزایش باگ‌های نرم افزاری می‌شود. مدیرعامل تصویرافزار هورسا تصریح کرد: روند جذب مخاطب باید متناسب با ظرفیت صورت گیرد تا رضایت کاربر را جلب کند. وی ادامه داد: با توجه به اینکه در قوانین فضای مجازی، مسئولیت تولید محتوا بر عهده سازنده پلتفرم است و در صورت تخطی یک کاربر در خارج از مرزها، اولین مشکل متوجه سازنده نرم افزار است به دلیل همین مشکل توسعه فرامرزی نرم افزار امکان پذیر نیست. ربیعی بیان کرد: این موضوع شرایط را برای رقابت پذیری سایر شبکه‌های اجتماعی خارجی ایجاد کرده است. مدیرعامل تصویرافزار هورسا ابراز کرد: ارائه برخی از خدمات مانند پخش زنده در نرم افزار‌های خارجی ارائه می‌شود، اما نرم افزار‌های ایرانی حق ارائه این سرویس را ندارند. وی افزود: زمانی می‌توان به رقابت میان نرم افزار‌های خارجی و ایرانی رسید که شرایط برابر باشد اما به دلیل محدودیت برای نرم افزار‌های ایرانی بسیاری از کاربران به سمت اپلیکشن‌های خارجی سوق داده می‌شوند. لینک خبر https://www.mizanonline.com/fa/news/596031
🌎 شفاف نبودن کشورهای عربی در بحران کرونا/ ادامه پنهانکاری دولتی و رسانه ای عربستان و مصر https://tn.ai/2237151 @Tasnimnews
هدایت شده از آخرین خبر
🔺«دانا» نوشت: گزارش نیویورک تایمز از گورهای دسته جمعی در آمریکا 🔹نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که در پی مرگ ومیر گسترده شهروندان آمريكا "گورهای دسته جمعی" موقتی برای آنها فراهم شده است 🔹اين روزها افشاگري رسانه هاي آمريكايي به چالشي فراتر از كرونا براي رژيم حاكم بر اين كشور تبديل شده است @akharinkhabar
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩اندیشکده| احتمال مواجهه آمریکا با بحران سلامت روانی همزمان با پاندمی کرونا یک اندیشکده آمریکایی در گزارشی از وضعیت مقابله کادر درمانی آمریکا با بیماری همه‌گیر جهانی ناشی از ویروس کرونا، هشدار داد که این کشور همزمان با این بیماری ممکن است از نظر سلامت روانی کادر درمانی در وضعیت بحرانی قرار گیرد https://tn.ai/2238052 @Tasnimnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبلا می گفتیم تا خودمان با چشمانمان نبینیم باور نمی کنیم، اما امروزه حتی دیگر به آنچه با چشمانمان می بینم هم نمی توانیم اعتماد کنیم. دیپ فیک (Deepfake) به معنی جعل عمیق یا یادگیری عمیق جعل کردن، تکنیکی بر پایه است که برای تلفیق تصاویر انسان‌ها به کار می‌رود. در تکنیک ، تصاویر و ویدئو‌های دروغینِ به شکلی کاملا واقع‌گرایانه ساخته می‌شود. فن‌آوری جعل عمیق می‌تواند تصاویری بسازد که از اساس حقیقت ندارند، تصاویری که در آن‌ها به نظر می‌رسد فردی، حرف خاصی می‌زند یا کاری را انجام می‌دهد که اصلا در دنیای واقعی اتفاق نیفتاده است. کارشناسان از رواج استفاده از فن‌آوری و پیامدهای آن به شدت ابراز نگرانی میکنند.
هدایت شده از عصر هوشمندی
🎯چند راهکار برای جلوگیری از بازنشر اخبار جعلی: 1️⃣فکر کنید؛ اولین کار برای جلوگیری از پخش اخبار جعلی این است که لحظه‌ای دست نگاه دارید و فکر کنید. 2️⃣منبع خبر را بررسی کنید؛ اگر منبع خبر "دوست دوستتان" یا "همسایه فامیل همکارتان" است، نمی‌تواند خبر خیلی موثقی باشد. 3️⃣وب‌سایت‌ها و حساب‌های کاربری را بررسی کنید؛ فونت‌های ناهمسان از نشانه‌هایی است که یک پست یا نوشته می‌تواند جعلی باشد. 4️⃣اگر از صحت چیزی مطمئن نیستید، به اشتراک نگذارید؛ عکس‌ها و مطالبی که به اشتراک می گذارید ممکن است شوند. 5️⃣هر نکته را جداگانه بررسی کنید؛ مراقب فایل هایی که شامل (ترکیبی از) اطلاعات درست و نادرست است، باشید. 6️⃣مواظب پست‌های احساساتی باشید؛ یکی از بزرگترین عوامل زیاد شدن اخبار جعلی است. 7️⃣آیا سوگیری دارید؟ قبل از همرسانی هر چیز، به این فکر کنید که آیا از صحت آن اطمینان دارید یا فقط با آن موافقید. ما به احتمال زیاد پست‌هایی را به اشتراک می‌گذاریم که به باورهایمان نزدیک است. @asrehooshmandi
🔹حکایت ـ میگویند حدود ٧٠٠ سال پیش، در اصفهان مسجدی میساختند. روز قبل از افتتاح مسجد، کارگرها و معماران جمع شده بودند و آخرین خرده کاری ها را انجام میدادند. پیرزنی از آنجا رد میشد وقتی مسجد را دید به یکی از کارگران گفت: فکر کنم یکی از مناره ها کمی کجه! کارگرها خندیدند. اما معمار که این حرف را شنید، سریع گفت : چوب بیاورید ! کارگر بیاورید ! چوب را به مناره تکیه بدهید. فشار بدهید. فشار...! و مدام از پیرزن میپرسید: مادر، درست شد؟! مدتی طول کشید تا پیرزن گفت : بله ! درست شد ! تشکر کرد و دعایی کرد و رفت... کارگرها حکمت این کار بیهوده و فشار دادن مناره را پرسیدند ؟! معمار گفت : اگر این پیرزن، راجع به کج بودن این مناره با دیگران صحبت میکرد و شایعه پا میگرفت، این مناره تا ابد کج میماند و دیگر نمیتوانستیم اثرات منفی این شایعه را پاک کنیم... این است که من گفتم در همین ابتدا جلوی آن را بگیرم.
هدایت شده از پویش
در همه صنایع، ماشین‌هایی که با حداکثر توان اسمی کار می‌کنند احتمال آسیب‌پذیری بالاتری دارند البته به همراه خطاهای انسانی ناخواسته به خاطر فشار کاری بالا بر روی همکاران ما از اختلال‌ها، وقفه‌ها و کاستی‌ها آگاهیم ولی تمام سعیمان را می کنیم تا مجدد به اوج برگردیم با عنایت پروردگار با لطف و همراهی شما و با اطمینان به تعهد و دانش همکاران‌مان... @pooyesh
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
🔻دوگانه های بی بی سی؛ از نحوه انعکاس ۴ کشته در ایران تا مواجه با رکوردهای وحشتناک انگلیس و آمریکا 🔹سمت چپ: تیتر " ایران دومین قربانگاه کرونا در جهان! " برای روزی که ۴ نفر در ایران فوت شدند 🔹سمت راست: گزارشی از اوضاع کرونا در روزی که آمار کشته ها در انگلیس به ۵ هزار نفر و مبتلایان در آمریکا از ۳۰۰ هزار نفر فراتر رفت. 🔸روز گذشته آمریکا با 1224 مورد فوتی، رکورد تعداد مرگ و میر در یک روز را هم شکست کانال طنز «دکترسلام»: @Drsalaam
✅ پزشکی تجاری و بی‌کفایتی بدنی 🖋 سیمین کاظمی 📍 امروز و در پایان دهه نود شمسی، یکی از مشخصه‌های حوزه عمومی ‌در ایران، نوع حضور و تظاهر خیابانی زنان است که با دهه‌های پیشین تفاوت چشمگیری یافته؛ چنانکه آمد و شد زن‌ها با چهره‌های دستکاری شده و آثار انواع مداخلات آرایشی و پزشکی چشم بینندگان را به خود خیره می‌کند و منشأ رواج اظهار نظرها، بحث‌ها و قضاوت‌های گوناگون نیز شده است. در این سال‌ها شاهد برساخت مسئله زیبایی زنان با رویکردی جدید و احساس نیاز به زیبایی در قالب یک الزام اجتماعی بوده‌ایم که حیات فردی و اجتماعی زنان را تحت تاثیر قرار داده است.این شکل جدید مسئله… 🔸 ادامه نوشته را در انگاره بخوانید 🔻 📎 https://engare.net/?p=7892
🎯 معمای اخلاقی خشم: بد ولی به‌جا — آیا وقتی به کسی می‌گوییم خشمگین نباش، او را دعوت به اخلاق کرده‌ایم؟ 📍وقتی کسی در حق ما کار بدی می‌کند، مثلاً حرفی ناروا می‌زند یا کاری می‌کند که از آن می‌رنجیم، خشم در تار و پود تنمان شعله می‌کشد. ای بسا شب و روز به فکر انتقام باشیم و کینه‌اش تا سال‌های سال در سینه‌مان بماند، حتی اگر معذرت‌خواهی کند. اما علمای اخلاق، مدام هشدارمان می‌دهند که باید خشممان را فرو بخوریم و انتقام و کینه‌توزی را کنار بگذاریم. چرا؟ چطور خشمگین نشویم و حس خودمان را از درست و نادرست از دست ندهیم؟ 🔖 ۶۰۰۰ کلمه ⏰ زمان مطالعه: ۳۱ دقيقه 📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید: http://tarjomaan.com/neveshtar/9693/
🎯 کالبدشکافی تمرین قصه‌گویی است — هر جسدی داستانی دارد، داستانی که خودش نمی‌تواند تعریف کند 📍مرده‌ها حرف نمی‌زنند، ولی کالبدشکاف‌ها بلدند چطور از آن‌ها حرف بکشند. آن‌ها اجساد را پرونده‌هایی بایگانی‌شده می‌بینند و، وقتی دربارۀ مرده‌ها خیال‌بافی می‌کنند، انگار دارند از روی پرونده می‌خوانند: «ساییدگی دنده‌ها نشان می‌دهد زیاد زمین می‌‌خورده، پس تنها زندگی می‌کرده. زخم روی قلبش هم می‌گوید در بچگی خیلی مریض می‌شده و به‌خاطر مشکلات مالی به پزشک مراجعه نکرده». واقعاً هم بیراه نمی‌گویند. آن‌ها رویدادهای پنهانی را می‌بینند که در اعماق بدن انسان‌ها حک شده است. جردن کسینر از تجربۀ حضور در سردخانه و ‌همکاریِ چندروزه‌اش با کالبدشکاف‌ها می‌گوید. 🔖 ۱۸۰۰ کلمه ⏰ زمان مطالعه: ۱۱ دقيقه 📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید: http://tarjomaan.com/neveshtar/9697/
کاربران قطع کننده زنجیره شایعات در فضای مجازی باشند - گفتگوی مفصل مهندس رجبی با خبرگزاری فارس را در لینک زیر بخوانید. http://mliteracy.ir/?p=2008
مونولوگ های تاثیر گذار پایتخت ۶ محمد مهدی فتوره چی سری جدید سریال پایتخت زودتر از موعد مقرر، بدلیل شیوع ویروس کرونا با پایان نامطلوب و نقدبرانگیزی به پایان رسید. در این سری عیدانه بخوبی جای خالی فیلم نامه نویس برجسته اش، خشایار الوند حس شد. بر خلاف سری های اول تا چهارم که تا اندازه ای امکان گمانه زنی خط داستانی سریال ممکن بود در این مجموعه و بویژه پس از بازگشت بهبود شاهد از هم گسیختگی سکانس ها (تا حدی بدلیل سانسور و ...) و شیفت های متعدد به صحنه های مختلف بودیم، تا جایی که بی مقدمه و روایتی به ناگهان از خانه نقی به آپارتمان مجردی رحمت هدایت می شدیم. در این مجموعه شاهد دو کنش و گفتار متفاوت مثبت و منفی و البته سوال برانگیز بودیم، کنش مطلوب، مثبت و تحسین برانگیزش پرداختن به مسایل و مشکلات روزمره مردم بویژه طبقات محروم و کنایه و طعنه به مدیران و مسوولان بی کفایت شهر و کشور بود که بخشی از آن در مونولوگ تقی خطاب به هما و ارسطو بخوبی تمام حواس مخاطب را به خود جلب می کرد و کنش گفتاری نامطلوب و منفی دیگر که بیش از سری های گذشته و بر خلاف مجموعه های اول تا چهارم(که مشحون از صحنه های حرمت گذاری به بزرگتر ها و بویژه سالمندان بود) آزار دهنده بود بی حرمتی های مکرر و گستاخانه بهتاش نسبت به دایی هیجانی و خالی بند و پر شر و شورش، نقی بود که بی شک ماهیت طنز سریال نمی تواند توجیه مناسبی برای این حجم جسارت خواهر زاده ای نسبت به دایی اش باشد، حتی با قبول این واقعیت که برخی از جوانان این نسل و عصر هیچ بویی از ادب و نزاکت و حرمت داری بزرگترها نبرده باشند! سناریو نویس و کارگردان این مجموعه نباید به بهانه خلق لحظاتی خنده دار هر کنش گفتاری و رفتاری را بدون هیچ پیامی در سکانس های متعدد به نمایش گذارند! متعاقبا به طور مبسوط به نقد این مجموعه تامل برانگیز خواهم پرداخت! #مونولوگ #تقی_معمولی #طنز# حرمت # سانسور