🔹وقتی از رادیو اسرائیل تا بیبیسی، دویچه وله، جرس، نیویورک تایمر و... با این حجمِ به دفاع از جمعیت امام علی می پردازند، خوش بین ترین افراد هم به شک می افتند...
حجم حمایت های «دشمنان دین» از این «موسسه دینی» حیرت انگیز است!
💬جعفر بلوری
➕ البته اکثریت بدنهی فعالان #جمعیت_امام_علی افرادیاند که با نیت خیرخواهانه خواستند بواسطه این موسسه به مردم کمک کنند...
اگر مدیرانش نیت سوء داشتند یا جرمی کردند، این فعالین رو باید اقناع کرد، نه اینکه با تمسخر یا به دید شریک جرم باهاشون رفتار کرد!
▪️همان کسانی که دیروز تئوری نژادپرستانه ایجاد مزاحمت عراقیها برای ایرانیان را مطرح کردند،امروز نگران وضعیت تبعه افغانستان در ایران و رفتار نژادپرستانه مردم ایران شدند.
نژادپرستی بهانه و هدف مشخص است؛دنبال آتشافروزی بین ایران و همسایههایش و قطع راه تنفس ایراناند.
💬Maryam ZMohazabiyeh
@Fars_Plus
▪️اگر استعمار انگلستان (کارفرمای بیبیسی و سینا مطلبی) از هندوستان تا بحرین را به توبره نکشیده بود، افغانستان بخشی از ایران بود و در پهنه وسیعی از جنوب و غرب آسیا فارسی زبان رسمی بود.
مولانا از این گوشه زادگاهش به آن گوشه زادگاهش سفر میکرد و ۱.۵ میلیاردنفر اشعارش را میفهمیدند.
💬 احسان منصوری
@Fars_plus
▪️روش تحقیقی که برای تخمین ۵برابربودنِ تلفات كرونا در ایران به کار برده، عیناً برای خود انگلستان هم کاربرد دارد. با این شیوه، تخمین کشتههای انگلیس تا ۷برابر هم اوج میگیرد. اما چرا این را نمیگویند؟ زیرا تأمین معاششان از محل اجساد «ما» است، نه جنازههای کارفرما!
💬 parham farhang vesal
@Fars_Plus
▪️هدف این گزارش #شبکه_ملکه فروکاستن توانمندی ایران در مواجهه با کرونا از یک سو و جبران تحقیر انگلیس و غرب در این موضوع است.خبرنگار که در ایران ندارد.رابطه علی-معلولی هم بین ادعاها نیست.یا شهودی یابه شیوه امنیتی تهیه شده.اذعان چند باره به اسامی مستعار در خود گزارش سند امنیتی است
💬 عبدالله گنجی
#توییت
▪️شبکه رویترز در اعتراضات یک هفته ای #ایران بیش از ۱۵۰۰ کشته اعلام کرد
درحالیکه هیچ سندی برای این آمارسازی خود نداشت
همین شبکه برای یک ماه اعتراضات امریکا جرات نکرده یک امار ارائه کند
چرا؟
چون #امریکا به قوانین حاکم بر رسانه ها اگاه است ومیتواند برای هرگونه خبر بدون سند شکایت کند
💬 محمد معین
#توییت
▪️ملیندا گیتس:
سریع ترین کاهش نرخ #فرزندآوری به ازای هر زن در تاریخ جهان در ایران اتفاق افتاده است ...!
💬 kianoush jahanpour
#توییت
پی نوشت: و آیا تاثیر رسانه ها در این تغییر نا چیز بوده؟
تنظیمات مربوط به ایجاد محدودیت برای فرزندان در استفاده از تلویزیونهای اندرویدی: در بسیاری از وسایل دیجیتالی مثل گوشیها، تبلتها و تلویزیونهای هوشمند، تنظیماتی تعبیه شده است که با استفاده از آنها میزان و نحوه استفاده از دستگاه توسط بچهها را میتوان کنترل کرد. این تنظیمات روی تلویزیونهای اندرویدی نیز وجود دارد. والدین با استفاده از این تنظیمات میتوانند نحوه و میزان دسترسی بچهها به تلویزیون را محدود و کنترل کنند.
برای استفاده از تنظیمات کنترلی در تلویزیونهای اندرویدی ابتدا از طریق آیکون تنظیمات که به شکل چرخدنده است و در گوشه بالا سمت راست صفحه قرار دارد وارد بخش تنظیمات شوید .
از منوی باز شده روی گزینه Parental Control که دقیقه زیر گزینه Input قرار دارد کلیک کنید.
Parental controlبا این کار وارد بخش تنظیمات مربوط به این گزینه میشوید. روی دکمه لغزنده کنار گزینه کلیک کرده و آن را فعال کنید.
در این مرحله باید یک رمز عبور 4 رقمی را انتخاب کنید. بهتر است رمز عبوری را انتخاب کنید که قابل حدس زدن نباشد.
Parental Controlرمز عبور انتخابی خود را تائید کنید.
بعد از این مرحله و تائید رمز عبور شما به منوی اصلی برگردانده میشوید. در این حالت دکمه لغزنده کنار گزینه Parental Control در حالت فعال قرار دارد. در واقع این منو جایی است که شما از آن برای تغییر تنظیمات مربوط به Parental Control میتوانید استفاده کنید.
در این حالت گزینههای مختلفی برای شما نمایش داده میشود که میتوانید از آنها برای ایجاد محدودیت در دسترسی به تلویزیون برای فرزندان خود استفاده کنید.
اولین گزینهای که بررسی میکنیم گزینه Schedule Blocking است که دقیقه زیر گزینه Parental Control قرار دارد.
در این قسمت شما میتوانید بازه زمانی که بچهها میتوانند از تلویزیون استفاده کنند را با استفاده از تعیین زمان شروع و پایان تنظیم کنید. همچنین میتوانید روزهای هفته که بچهها نمیتوانند از تلویزیون استفاده کنند را انتخاب کنید.
گزینه Input Blocking امکان محدود کردن دستگاههایی که میتوانند به تلویزیون متصل شوند را در اختیار شما قرار میدهد.
امکان تغییر PIN نیز وجود دارد. باید PIN قدیمی را حتماً به یاد داشته باشید. پس بهتر است همیشه PIN ها را در یک دفترچه یا جایی که همیشه در دسترس است یادداشت کنید.
مدیر ارشد اجرایی گوگل اعلام کرده است که گوگل به طور خودکار تاریخچه موقعیت مکانی گوگل، نتایج جستوجو و اطلاعات مربوط به فعالیت در یوتیوب را پس از ۱۸ ماه پاک می کند. ساندار پیچای مدیر ارشد اجرایی گوگل این خبر را اعلام کرد و افزود افرادی که حساب های کاربری گوگل دارند و همچنین کاربرانی که گزینه تاریخچه مکانی خود را روشن می کنند، نیز شامل قانون جدید می شوند.
افرادی که حساب های کاربری قدیمی تری دارند می توانند با مراجعه به بخش تنظیمات و به طور دستی گزینه حذف اطلاعات در فواصل ۳ یا ۱۸ ماهه را انتخاب کنند.
هرکاربری که بخواهد تاریخچه فعالیت های خود در سرویس های گوگل را حفظ کند، می تواند گزینه حذف در بخش تنظیمات را خاموش کند. علاوه بر آن گوگل در حساب های کاربری جدید به طور اتوماتیک تاریخچه یوتیوب را هر ۳۶ ماه یکبار حذف می کند.
📌بررسی آماری تغییر الگوی رفتار کاربران ایرانی در ایام کرونا
🔺جمال احمدی، مدیر ارتباطات و رسانه کافه بازار، توضیحاتی درباره تغییر الگوی رفتاری کاربران ایرانی در روزهای شیوع ویروس کرونا ارائه داد:
🔺کافه بازار در توئیتی به صورت خلاصه اطلاعات الگوی رفتاری کاربران را به نمایش گذاشته بود. با توجه به این فهرست ما متوجه میشویم اکثر کاربران به دنبال این بودهاند که آیا به بیماری کرونا مبتلا شدهاند یا خیر. این مسئله از جستجوی بسیار بالای عباراتی مانند کرونا، تست کرونا، نرمافزار کرونا و موارد این چنینی به دست آمده است. البته این مسئله به همین جا ختم نمیشود. زیرا عده زیاد دیگری از کاربران به دلیل خانه نشین شدن به دنبال بازی و برنامههایی بودند که زمان فراغت آنها را پر کند.
🔺شیوع کرونا میتواند زمانی برای بررسی دقیقتر رفتاری انسانی و تغییر آن در شرایط مختلف باشد. این گزارش تنها بخش بسیار کوچکی از الگوهای رفتاری انسانها است. البته از آمار بررسی شده میتوان برای بهبود نرمافزارهای مختلف و جلوگیری از شکست آنها نیز استفاده کرد. در واقع باید گفت که این برنامهها و آمار جدیدشان نشاندهنده تغییر نیاز مردم در شرایط مختلف هستند و توسعهدهندگان بازی و نرمافزار باید در این شرایط هوشیار باشند. برنامههای مرتبط با ویروس کرونا یا بازیهای سرگرم کننده برای گذران وقت در روزهای خانه نشینی دارای رشد دانلود قابل توجهی بودند و این نشان دهنده در خواست کاربران است. در نتیجه باید برای کاربران چیزی را ارائه کرد که آنها نیاز دارند.