🎯 استارتاپها چگونه در سه مرحله اعتماد شما را به دست میآورند؟
— شاید فقط تکنولوژی میتوانست کاری کند که به غریبهها اعتماد کنیم
📍شما معمولاً چقدر به دیگران اعتماد میکنید؟ شده تابهحال بستهای گرانقیمت را بدهید دست یک رانندۀ غریبه؟ یا مثلاً بدون اینکه همان زمان چیزی تحویل بگیرید، چند میلیون به حساب فروشنده واریز کنید؟ تا چند سال پیش، اینجور اعتمادکردنها اوجِ سادهلوحی بود. اما امروزه استارتاپها کاری کردهاند که ندیده و نشناخته به غریبهها اعتماد میکنیم. ریچل باتسمن، پژوهشگر دانشگاه آکسفورد، میگوید این جلب اعتماد اتفاقی نیست. او در کتاب جدیدش از سه مرحلهای میگوید که برای جلب اعتماد ضروری است.
🔖 ۲۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۳ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9861/
@asrehooshmandi
💢رسانه و مدگرایی
💢یکی از سوالات مهم #سواد_رسانه_ای این است که از یک پیام چه ارزش ها، سبک زندگی و عقایدی حذف یا به آن اضافه می شود.
رواج مانیکور و فالگیری در آرایشگاههای مردانه یا استفاده از شابلون برای حکاکی نام فوتبالیست موردعلاقه بر روی سر مردان، یا سسونامی عمل های جراحی زیبایی بانوان و....بر ضرورت توجه بیشتر ما به تاثیرات خزنده و آرام تاثیرات پیام های رسانه ای تاکید دارد.
پوشش، مدل مو، نمادهایی که روی وسایلمان وجود دارند، تغییرات رفتاری و تغییرات سبک زندگی ما، جا به جایی ارزش ها و تبدیل ضد ارزش ها به ارزش و برعکس تا حد زیادی متاثر از #فرهنگ_سازی، #عادی_سازی و #کلیشه_سازی_های رسانه ای است. روزی پوشیدن شلوار پاره نماد فقر و بدبختی بود امروز به عنوان مد، تبدیل به سبک پوشش برخی شده است که البته از این دست مثال ها فراوان است.
چاقو می تواند هم برای پوست کندن میوه استفاده می شود و هم برای قتل دیگری. این ما هستیم که انتخاب می کنیم از ابزارها چگونه و در چه راستایی بهره گیریم. رسانه و اساسا گسترش وسایل ارتباط جمعی و فناوریهای جدید دقیقا مصداق بازر همان چاقو هستند. یا شما در نهایت خود و دیگری و اساسا فرهنگتان را نابود می کنید یا از آن در راستای اهداف متعالی تری استفاده خواهید کرد.
تولیدات رسانه ای نباید باعث تقلید كوركورانه، آن هم در حد افراطی شود. تبدیل ارزش به ضد ارزش و اساسا عادی سازی این مساله از خطرناكترین نوع تاثیرپذیری ما از محتوای رسانه ای است و در میان مدت جامعه را از درون تهی میكند.
#معصومه_نصیری
▪️خیلی جالب است!
هروقت #بیبیسی یک دروغ شاخدار سر هم میکند همیشه یک نفر در ایران پیدا میشود که گفته بیبیسی را تایید کند.
#محمدرضا_محبوبفر عضو ستاد مبارزه با کرونا!!!!! بدون ارائه هیچ سندی در مصاحبه با #جهان_صنعت مدعی شده است که آمارهای واقعی کرونا ۲۰ برابر آمار اعلام وقتی عضو ستاد مقابله با کرونا بدون ارائه هیچ سندی اعتبار دولت و آمارهای دولتی را زیر سوال میبرد چه انتظاری باید از دستگاه پروپاگاندای ملکه داشته باشیم
💬 amirsalehi
▪️کرونا در ایران؛ آمار بنا به ملاحظات بنا به ملاحظات سیاسی و امنیتی مهندسی میشوند. آمار واقعی "بیست برابر" است!
این نوشته، تیتر صفحه اول سایت #بیبیسی است!
گذشته از مضحک بودن این ادعا و فارغ از اینکه دستکاری آمار در این سطح در هیچ کجای دنیا و حتی در بستهترین جوامع هم امکانپذیر نیست ابتدا بد نیست با جناب #محمدرضا_محبوبفر آشنا شویم که بیبیسی برای اثبات ادعای خود به مصاحبه ایشان تحت عنوان "عضو ستاد مقابله با کرونا" با روزنامه #جهان_صنعت استناد کرده است.
امیرصالحی از فعالان رسانه ای در رشته توییتی سوابق محبوب فر را بررسی کرده اطلاعات عجیبی درباره او به ما میدهد.
نخست اینکه پیگیریهای اولیه نشان میدهد اساسا نه تنها ایشان عضو ستاد ملی مقابله با
کرونا نیست، بلکه حتی مدرک تحصیلی ایشان هم کوچکترین ارتباطی با پزشکی و حتی پیراپزشکی هم ندارد و ایشان در حوزه جغرافیا و برنامهریزی شهری تحصیل کردهاند!
اما موضوع به همین جا ختم نمیشود و شخصیت منبع موثق بیبیسی زوایای مختلفی پیدا میکند که به یک وجه و دو وجه خلاصه نمیشود!
هدایت شده از تحلیل روز مسجدیون
63.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مستند #خون_بها منتشر شد!
مستندی در مورد جنایات #مافیا و #فرارنخبه_ها از صنعت خودروسازی کشور!
🔻این مستند علی رغم مشکلات زیاد، در دسترس عموم قرار گرفت.
🔹 کیفیت: 240p
✅ استاد نادر طالب زاده و سید یاسر جبرائیلی تماشای این مستند را توصیه کرده اند.
🎯 استارتاپها چگونه در سه مرحله اعتماد شما را به دست میآورند؟
— شاید فقط تکنولوژی میتوانست کاری کند که به غریبهها اعتماد کنیم
📍شما معمولاً چقدر به دیگران اعتماد میکنید؟ شده تابهحال بستهای گرانقیمت را بدهید دست یک رانندۀ غریبه؟ یا مثلاً بدون اینکه همان زمان چیزی تحویل بگیرید، چند میلیون به حساب فروشنده واریز کنید؟ تا چند سال پیش، اینجور اعتمادکردنها اوجِ سادهلوحی بود. اما امروزه استارتاپها کاری کردهاند که ندیده و نشناخته به غریبهها اعتماد میکنیم. ریچل باتسمن، پژوهشگر دانشگاه آکسفورد، میگوید این جلب اعتماد اتفاقی نیست. او در کتاب جدیدش از سه مرحلهای میگوید که برای جلب اعتماد ضروری است.
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9861/
▪️درخواست 50 هزار نفری را بجای موضع یک ملت جا میزنید و از مداخله خارجی در لبنان حمایت میکنید؟
کجای دنیا رسانههایش اجاره دارند از یک اقلیت شورشی و خرابکار در کشوری دوست و همراه، حمایت کنند؟
امروز اگر برای حامیان خودفروشان لبنانی فکری نشود، دور نیست فردا این بلا را سرخودمان بیاورند.
💬 فرشاد مهدی پور
Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعلام رسمی اتحاد مسیح علینژاد با تروریستها
🔻 مسیح علینژاد، پیمانکار وزارت خارجه آمریکا، در راستای حمایت از جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، در یک تماس ویدئویی به سراغ فرزندان وی رفت! فرزندان شارمهد در این ویدئو مدعی شدند «پدرشان هیچ جرمی مرتکب نشده و همچون علینژاد یک خبرنگار بوده است!»
🔻 این در حالی است که شارمهد در تلویزیون خود در آمریکا، بارها از طرحریزی اقدامات تروریستی در ایران خبر داده و به اقدامات تروریستی خود افتخار کرده بود. همچنین شارمهد اعلام کرده بود «از اقدامات مسیح علینژاد حمایت میکند!»
Fars_plus
🔶 چند نشانه که ثابت میکند، روان شما مشکل دارد
ميگنا- این تحقیق روی حدود هزار نفر و در چندین کشور اروپایی انجام شده است. زندگی مدرن این روزها انسان را به سمت کار زیاد، کم خوابی، خستگی، فشار و استرسهای فراوان میبرد و همه این موارد روی روان انسان تاثیر میگذارد و باعث صدمه به فرد میشود. در این مطلب سعی میکنیم که نشانههای یک روان خسته را با هم مرور کنیم تا در صورت نیاز، شما برای پاک سازی روانتان دست به کار شوید.
✅ احساس خستگی بعد از استراحت کامل شبانه
اولین نشانه از یک روان خسته این است که بیدار شدن و از تختخواب بیرون آمدن برای شما سخت است حتی اگر شب به اندازه کافی خوابیده باشید.
✅ رویاپردازی بیش از حد و فرار از واقعیت
دومین نشانه خستگی روان، فرار از واقعیت و علاقه مندی به رویاپردازی است. در این صورت فرد اغلب به گذشته فکر میکند و از آینده میترسد. موضوع مهم در این شرایط این است که شما به زمان حال توجه ندارید و هر کاری را انجام میدهید تا از زمان حال دور شوید.
✅ بیتفاوتی و نداشتن هیچ میل و آرزویی
تصور کنید که شما در زندگی دایم احساس خستگی میکنید و با وجود این خستگی کمکم علاقهای به انجام هیچ کاری نخواهید داشت، حتی کارهایی که قبلا آنها را دوست داشتید.
✅ تغییرات ناگهانی در احساسات
خستگی و بیعلاقگی احساسات شما را تحت تاثیر قرار میدهد. آیا تا به حال برای شما پیش آمده است که بر سر موضوعات بسیار کوچک عصبانی شوید و این عصبانیت شما را به سمت انجام کارهایی ببرد که در حالت معمول انجام نمیدهید؟
✅ تظاهر کردن به حال خوب
پنهان کردن درد، مشکلات و تظاهر به حال خوب راهحل مناسب برای حل مشکلات نیست. اگر شما این کار را انجام میدهید در واقع به خودتان و دیگران دروغ میگویید در حالی که از داخل به هم ریخته هستید.
✅ احساس تنهایی مداوم
اگر شما خشم و اندوه خود را بر سر دیگران خالی کنید، ارتباط شما با دیگران به تدریج با مشکل مواجه میشود. وقتی شما دایم وانمود میکنید که همه چیز خوب است، دیگران احساس واقعی شما را نمیفهمند.
✅ تمایل به پنهان شدن
اگر شما تمایل به پنهان شدن دارید، نشانه خستگی روان است. مثلا در مهمانی تمایل دارید که یک گوشه بنشینید و از دیگران خودتان را پنهان کنید.
✅ مرور افکار منفی
آیا شما به اتفاقهای خوب فکر میکنید و همیشه سعی میکنید آنها را به یاد بیاورید؟ اگر جواب شما به این سوال منفی است و همیشه افکار منفی در ذهن دارید، یعنی روان شما خسته است....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51091
⭕️ اینستاگرام گزینه جدیدی را به نام اینستاگرامریلز به قابلیتهایش برای سرگرم شدن کاربرانش اضافه کرده است.
⬅️ با ابزارهای اینستاگرام ریلز میتوانید ویدیوهای خلاقانه کوتاهی بسازید، در چالشهای مختلف شرکت کنید و آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
↙️ اما آیا این مدل تولید محتوا جدید است؟ نه، تیکتاک در سالهای اخیر به همین شکل مخاطبان زیادی را جلب کرده بود و مخصوصا در دوران قرنطینه کرونا بسیار مورد استقبال کاربران در خانه مانده قرار گرفت.
↙️ این اولین بار نیست که فیسبوک گزینهای به اینستاگرام اضافه میکند که قبلا در شبکههای اجتماعی دیگر مورد استفاده قرار گرفته. به نقل از گاردین، مارک زاکربرگ اینها را کپی برداری نمیداند.
↙️ کارشناسان عقیده دارند اینستاگرام ریلز که کپی نزدیکی از تیکتاک است در حقیقت زمانی معرفی شده که بحث درباره نگرانی از حفاظت اطلاعات کاربران اپلیکیشن چینی تیکتاک بالا گرفته است و ترامپ مدتی است مخالفتش را با تیکتاک اعلام کرده و حتی بحث مسدود شدن آن در آمریکا نیز مطرح شده است.
آرما
⭕️ده نکته پیرامون تیک تاک و فیلتر شدندش در آمریکا
۱- تیک تاک، یک اپلیکیشن انتشار و اشتراک گذاری موزیک ویدئو، رقص، دابسمش و سرگرمی است. و اتفاقاً این مباحث با فرهنگ آمریکایی ها منافاتی هم ندارد. اما نکته جالب ماجرا آن جاست که باز هم آمریکا از ناحیه تیک تاک احساس خطر می کند. این در حالی است که نرم افزارهای مخرب آمریکایی – صهیونیستی به راحتی در فضای مجازی کشورمان رژه می روند، و از اقتصاد و فرهنگ و مقدسات دینی گرفته تا سیاست و امنیت و اخلاق، همه چیز را تحت تأثیر قرار داده اند، اما برخی از مسئولین کشور، به این موضوع افتخار هم می کنند.
۲- پایگاه هیل می نویسد که یک سخنگوی اپلیکیشن تیک تاک در بیانیهای اعلام کرده است: «دادههای کاربران آمریکایی تیک تاک در داخل آمریکا ذخیره میشوند و کنترلهای سفت و سختی بر دسترسی کارمندان اعمال میشود. بزرگترین سرمایه گذاران تیک تاک از آمریکا هستند. ما متعهد به حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران بوده و به کارمان در راستای شادی بخشیدن به خانوادهها و ارائه مشاغل معنادار به کسانی که در پلتفورم ما خلاقیت داشته باشند، ادامه میدهیم.» (1)
بر این اساس با وجود ذخیره سازی داده در آمریکا باز هم آمریکایی ها احساس نگرانی کرده اند. همه اینها را با ماجرای تلگرام و اینستاگرام و واتس آپ در ایران مقایسه کنید تا عمق فاجعه ای که در کشور در حال وقوع است، را دریابید.
۳- از آنجایی که آمریکایی ها خود ازمعماران اینترنت و شبکه های اجتماعی هستند، به خوبی می دانند که بالقوه، وجود یک اپلیکیشن بیگانه در کشورشان چقدر می تواند به ضرر آنها تمام شود. از همین رو در بالاترین سطح ممکن، یعنی وزیر امور خارجه و رئیس جمهور آنها در مورد یک اپلیکیشن اظهار نظر می کنند! جالب اینجاست که این موضوع به یکی از بحث های روز رسانه های دنیا تبدیل شده است.
در مقابل مسئولین کشور ما با کلی گویی هایی نظیر ضرورت افزایش سواد رسانه ای و بالا بردن فرهنگ مردم و ... گویا مسائل را به باد و هوا سپرده و گویی هنوز در الفبای این موضوعات گیر کرده اند.
۴- به تازگی آمار نصب تیک تاک در گوگل پلی از مرز یک میلیارد نفر گذشت. این یعنی اینکه یک رقیب بسیار جدی برای اینستاگرام و فیسبوک محسوب می شود. فروخته شدن اجباری تیک تاک به مایکروسافت یعنی اینکه، دنیا حق ندارد در برابر غول های فناوری آمریکا صف آرایی کند.
۵- اخیراً بلومبرگ در گزارش خود آورده بود که ترامپ اعلام کرده برای مسدودسازی تیکتاک به فرمانی اجرایی یا قدرتهایی متکی خواهد شد که برای مواقع اورژانسی اقتصادی، دراختیار او گذاشته شده است.(2)
🔺 این یعنی اینکه یک اپلیکیشن آن قدر برای کشوری مانند آمریکا مهم است که رئیس جمهور این کشور – نه یک مسئول زیر دست و یا اپراتور - متوسل به یک فرمان اجرایی اورژانسی شده است!
۶- از آنجایی که به انتخابات آمریکا نزدیک می شویم، آمریکایی ها نگران مداخله چینی ها در انتخابات، به وسیله «تیک تاک» هستند. لذا سعی براین دارند که تا می توانند قبل از انتخابات تکلیف «تیک تاک» را مشخص کنند. اما در کشور ما در طی سال های گذشته چندین انتخابات برگزار شده و تلگرام و اینستاگرام، از بسترهای اصلی مداخله در انتخابات و دادن آدرس غلط به مردم بودند و متأسفانه نتایج آن را هم در سال های اخیر با پوست و گوشت خود لمس کردیم. متأسفانه مسئولان ما نه تنها اقدام عملی برای جلوگیری از این فاجعه انجام ندادند بلکه در مورد برخی از آنها به جرأت می توان گفت که حتی به ذهن آنها نیزعواقب این سهل انگاری خطور نکرده است!
۷- اینکه در راستای تنش بین آمریکا و چین، رئیس جمهور آمریکا برای حفظ منافع ملی خود، به هر دلیلی در پی صدور دستور «فیلترینگ» یک اپلیکیشن چینی باشد، خیلی چیز عجیبی نیست. اما نحوه برخورد بی بی سی و سایر بنگاه های سخن پراکنی، با این موضوع بسیار جالب توجه است. این رسانه ها بسیار می ترسند که واژه «فیلترینگ» را به کار ببرند و از این واهمه دارند که همه رشته های ریسیده شده آزادی بیان، گردش آزاد اطلاعات و حقوق بشر و .... را که برای تحمیق مخاطبان خود به کار می برند و غربی ها از آنها به عنوان ابزاری برای استعمار و استثمار ملت ها، به ویژه کشورهای جهان سوم بهره می گیرند، یک بار دیگر پنبه شود. لذا از واژه هایی نظیر «ممنوعیت» و «جلوگیری از فعالیت ها» و ... استفاده می کنند.
💢مثلاً بی بی سی گفته است : «ترامپ ممکن است تیک تاک را در آمریکا ممنوع کند.»و یا صدای آمریکا رسانه کاخ سفید، اینگونه می گوید: «پرزیدنت ترامپ، تهدید کرد که از ادامه فعالیت شبکه اجتماعی چینی «تیکتاک» در آمریکا جلوگیری خواهد کرد.»
گویا اصلاً اتفاقی نیفتاده و قرار است با یک شرکت معمولی به دلیل تخطی از قانون، برخورد معمولی صورت گیرد!
⭕️ده نکته پیرامون تیک تاک
بخش دوم
۸- برخی از غرب پرستان داخلی به جای پاسخگویی و توضیح دادن به مخاطبان در مورد حاکم بودن اصل «فیلترینگ» در تمام دنیا، سعی بر این دارند که تمام کاسه و کوزه ها را بر سر ترامپ بشکنند. غافل از اینکه برخورد با تیک تاک فقط از جانب ترامپ نبوده است.
گروهی از سناتورهای ارشد جمهوری خواه آمریکا نیز روز چهارشنبه موضوع تلاش چین برای تاثیرگذاری در انتخابات آتی این کشور با استفاده از شبکه تیک تاک را مطرح کرده و از دولت خواستند تا این مسئله را مورد بررسی دقیق قرار دهد. (3)
💢همچنین اخیراً بلومبرگ در گزارشی اعلام کرده که کمپین انتخاباتی «جو بایدن» نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آینده امریکا، راه سایر مقامات دولتی را در پیش گرفته و مانند ارتش ایالات متحده استفاده از این اپ را ممنوع کرده است. البته چنین موضوعی از سوی این کمپین نیز تایید شده است. (4)
💢از سوی دیگر گزارش های منتشر شده حکایت از این دارد که فشار قانونگذاران آمریکایی سبب شد برای نخستین بار در نوامبر ۲۰۱۹ میلادی تحقیقات درباره اپلیکیشن آغاز شود. (5)
💢کمیته سرمایه گذاری خارجی در آمریکا که خرید خارجی کسب و کارهای آمریکایی را مورد بررسی قرار می دهد، نیز بازبینی این خرید را در پاییز سال ۲۰۱۹ آغاز کرد. (6)
۹- آمریکایی ها همان کسانی هستند که برخی از مسئولین کشور را به دلیل اعمال محدودیت ها در دسترسی سرویس های مخرب خارجی و یا فیلترینگ، حتی تحریم هم کرده اند. اما خودشان از انواع و اقسام حیل استفاده می کنند تا اپلیکیشن های سایر کشورها را نیز به نفع خود ضبط کنند.
۱۰- کارشناسان فضای مجازی همواره به مسئولان مجازی کشور گوشزد کرده اند که بازی طراحی شده در زمین آمریکایی ها، تا زمانی که به نفع آنها است، به ظاهر عادی جلوه می کند؛ اما اگر آنها ذره ای احساس کنند که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، از دیگران عقب افتاده اند، با انواع و اقسام ترفندها سعی می کنند تا همیشه برگ برنده را در دست داشته باشند، در صورتیکه به هر دلیلی موفق نشدند، زمین بازی را منهدم می کنند و قاعده جدیدی پایه گذاری می کنند. همچنانکه اکنون به تیک تاک گفته اند که باید در چند روز آینده به آمریکایی ها فروخته شود! این موضوع می بایست مورد توجه افرادی در داخل کشور باشد که گمان می کنند در فضای مجازی همواره همه چیز برابر است و رقابت حرف اول را می زند.
✍️رضا صفری
#جنگ_رسانه_ای
#سواد_رسانه_ای
آرما
سواد رسانه و روانشناسی
مدیر: Vavgh01@
برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید.
کانال حداقل "سه روز در هفته" به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🔴 بحران اطلاعرسانی
🔹نوعاطلاعرسانی در مورد برگزاری کنکور از مصادیق بحراناطلاعرسانی در کشور در موضوعات مهم است.
🔸بیتردید این نوع اطلاع رسانیصرفنظر از درست یا غلط بودن تصمیم جدیددولت، فقط چند روز بعد از اعلام رسمی تعویقبرگزاری آن، تزریقاسترس به دانشآموزان و خانوادههای آنان و نقض حقوقشان است.
#کنکور
#کرونا
#اطلاعرسانی
#پوشش_خبری
#بحران_اطلاعرسانی
#ستاد_ملی_مبارزه_با_کرونا
دکتراکبرنصرالهی
⭕️اشتباه فاحش بیبیسی فارسی برای القای یک خبر
💢تیتر زنی یکی از مهمترین تکنیکهای عرصهی خبرنگاری است.
🔺تیتر، خط تعلیق اصلی خبر را به مخاطب القا میکند و این تعلیق منجر به تحلیل مورد نظر نویسنده و طراح خبر میشود.
#سواد_رسانه_ای
آرما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥*جنگ رسانه اي و خیمه شب بازی آمریکا، اروپا و اسراییل در #لبنان* این زن می خندد و متن مصاحبه را چک می کند. بعد گزارشگر سعودی دستور شروع رو می دهد و زن هم شروع میکنه به بازیگری... شیون و گریه!
💬 ahmad.shahrvand
Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جنجال آمار کرونایی یک کارشناس؛ او حتی پزشک هم نیست!
🔻در گفتگو با فردی که گفته میشد پزشک و عضو ستاد ملی کروناست و ادعای او مبنی بر ۲۰ برابر بودن آمار واقعی مبتلایان به کرونا در ایران سر و صدا بسیاری به پا کرد مشخص شد اولا او پزشک نیست ثانیا عضو ستاد ملی مقابله با کرونا نیست و ثالثا آمارش را بر مبنای اظهارات یک فرد ناشناخته در یک روزنامه ناشناخته بیان کرده است!!
Fars_Plus
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوت آمار واقعی و رسمی کرونا در جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺همه چیز درباره شایعه مهاجرت محمدرضا حیاتی از زبان خودش
@akharinkhabar
🔹تشکر ویژه از صدا و سیما و برنامه عصر جدید
🔸مهر بطلان بر عدم توانایی پیام رسان داخلی
🔹کانال پیام رسان روبیکای عصر جدید با قابلیت لایو، نزدیک به شش میلیون کاربر دارد و در لایوهای آن تا بالای ۵۰ هزار نفر شرکت می کنند و پستهای آن تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بازدید داشته است.
🔸اما در بخش روبینو گرایش سازمان صدا و سیما به اینستاگرام سبب بی توجهی این برنامه به بیش از ۳۰۰ هزار کاربر روبینو شده و پستهای آن به روزرسانی نشده و صدای کاربران را درآورده است.
🔹 متاسفانه صفحه اینستاگرام عصر جدید که می توانست در روبینو ۶ میلیون کاربر داشته باشد، با این همه تبلیغ از جیب بیت المال مسلمین، فقط ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر فالور جذب کرده است.
🔸کدام صفحه مفید زبان فارسی در اینستاگرام ۶ میلیون کاربر جذب کرده است؟
🔹اگر بقیه برنامه های صدا و سیما و مداحان و وعاظ تمرکز خود را بر نرم افزارهای داخلی بگذارند، قدرت نرم کشور افزایش پیدا نخواهد کرد؟
🔸قابلیتهای ایتا، گپ، آی گپ، بله و سروش به نحو چشمگیری رشد کرده است، کدام تفکر است که اسباب تحقیر متخصصان ایرانی و توسعه تسلط دشمن بر فضای مجازی کشور را فراهم می کند؟
#نفوذ_در_تصمیم_سازی
#هیأت_مجازی_در_زمین_ایرانی