⭕️محرم هراسی خط ادراک جدید رسانه ای
💢بیبیسیفارسی باهدف محرم هراسی و ایجاد اختلاف بین مردم، بصورت مستمر نسبت به برگزاری عزاداری هشدار میدهد، اما بیبیسیجهانی از برگزاری کنسرت بدون استفاده از ماسک در نیوکاسل انگلیس خبر میدهد!
#جنگ_شناختی
آرما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چرا و چگونه باید دیساینفورمیشن را شناسایی کرد؟
🔹 دیساینفورمیشن (disinformation) اطلاعات نادرست و گمراهکنندهای است که عامدانه تولید و منتشر میشود. معمولا تولید و انتشار دیساینفورمیشن سازماندهیشده بوده و با هدف فریب اذهان عمومی، دستکاری افکار مردم، بیاعتبارسازی مخالفان یا گاهی منافع اقتصادی انجام میشود.
#سواد_رسانه_ای
آرما
▪️بهاره جان لطفا خبر حضور مردم انگلیس در تشییع جنازه یک فوتبالیست در شرایط کرونا رو با این تیتر کار کن:
کرونا در برابر عشق انگلیسیها به ورزش سر تعظیم فرود آورد.
💬 محمدرضا شهبازی
@Fars_plus
▪️اگر قطعنامه رای میآورد، #بهاره_جان مینوشت :«شکست سنگین ایران، یک روز پس از توقیف کشتیهای ایران: شمارش معکوس به زانو درآمدن ایران؟». اما الآن به بهاره جان گفتهاند که در واضحات تشکیک کند و طوری مخابره کند، که افتضاح آمریکا پررنگ نشود و موفقیت، جلوه داده نشود.
💬 alan veisi
@Fars_Plus
📣عملیات روانی «مـنـابـع نـاشـنـاس» علیه روح و روان مردم
🔹از تضادهایی آشکار تا سانسور بزرگ حقایق علیه یک ملت...
🔻... این تلاشها در حالی از سوی بی بی سی و دیگر رسانههای فارسی زبان خارج از ایران صورت میگیرد که آمار جانباختگان تحریمها و دشواری زندگی مردم ایران در سایه این تروریسم اقتصادی و بیمارانی که بر اثر تحریمها و نبود دارو جان خود را از دست میدهند، چندان از سوی این خبرگزاریها مورد توجه قرار نمیگیرد و تنها به اعلام بیانیههای کاخ سفید در این زمینه اکتفا میشود.
آمارهای سازمانهای بین المللی دارو و غذا از تاثیر روز افزون تحریمها در این دو حوزه بر سلامت ایرانیان حکایت دارد اما در گزارشهای هیچ یک از این خبرگزاریها اشارهای به آنها نمیشود.
نوع خبررسانی مغرضانه درباره ایران مختص به کرونا و تحریم نیست و همین رویه پیرامون عملیاتهای تروریستی در کشور یا تروریستهای حرفه ای و دستگیری آنها هم حاکم است.
🔻در تازهترین این موارد بی بی سی فارسی و برخی دیگر از رسانههای خارج نشین نه تنها در تیتر خبر دستگیری «جمشید شارمهد» اشاره به اقدامات تروریستی وی نکرد بلکه در متن خبر وی را رهبر یک گروه مخالف حکومت که در آمریکا مستقر است، معرفی کرد. این در حالی است که گروه تندر وابسته به انجمن پادشاهی ایران به ریاست شارمهد مسوولیت عملیات تروریستی حسینیه شیراز در ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ را بر عهده گرفت و شارمهد بارها از کشتن انسانها به منظور پیشبرد اهداف خود سخن گفته بود.
#عملیات_روانی
#جریان_تحریف
asrehooshmandi
❌استعمار فـرانـو؛ از حکومت بر اذهان تا استعمار فرهنگی
✍️معصومه نصیری ـ مدرس سواد رسانه
🔻زمانی که افکارعمومی از بین انبوه اطلاعات دارای ارزشهای مسلم خبری و اطلاعاتی، تنها در معرض برخی از آنها قرار میگیرد و برخی دیگر را اساساً یا نمیبیند یا به شکل اسلایدی و اسلایسی میبینند، بدین مفهوم است که بنگاههای خبری در برابر افکار عمومی رفتاری مستبدانه اتخاذ کرده و مخاطبان ناچارند از زوایه دید رسانه، به دنیا بنگرند.
🔻از سوی دیگر در مقطعی که سیاستهای جهانی و منطقهای در فضای رسانهای جریان پیدا میکند، بازیگران سیاسی دنیا از طریق سازماندهی کنش سیاسی خود حولوحوش رسانهها بهنوعی به مقابله با جریان آزاد اما واقعی اطلاعات پرداخته و عملاً به ایجاد امپریالیسم خبری دست زدهاند.
🔻از این سوءاستفاده از فضای رسانهای و حذف یا پررنگ سازی اخبار، تحت عنوان استبداد اطلاعاتی Information Despotisum یاد میشود؛ استبداد اطلاعاتی یعنی سوءاستفادههای گروهی حکومتهای قدرتمند جهانی از ظرفیت بالای رسانهای. یعنی حذف یمن از اخبار جهانی، عبور فوری از اخبار مربوط به نرخ بیکاری در آمریکا، یعنی انتصاب اقدامات تروریستی به مسلمانان، یعنی متوحش نشان دادن برخی کشورها و متمدن نشان دادن برخی دیگر. یعنی ما تصمیم میگیریم نگاه ملتها حتی به خودشان چگونه باشد و…..
🔻استعمار فرانو و سلطه گری نوین براساس تغییر در جهانبینی، فرهنگ، باورها، بینشهای سیاسی پایهگذاری شده است. محور اساسی و مهم استعمار فرانو #سست_کردن_پایههای_وحدت_ملی، #تشدید_اختلافات_داخلی و #بیتفاوت_ساختن_مردم، شناخته شده است.
🔻استراتژیست های نظامی و طراحان سیاستهای استعماری، با استفاده مؤثر از تکنولوژی پیشرفته اطلاعاتی و ارتباطی ـ روی افکار عمومی مردم کار میکنند. در این زمینه آنچه از اهمیت فراوانی برخوردار است، «#حکومت_بر_اذهان» است. تحت تأثیر قراردادن اذهان عمومی، جنگهای روانی، تبلیغاتی و فرهنگی در مقایسه با جنگهای نظامی و اقتصادی از هزینههای کمتر و تأثیر بیشتر برخوردار است. تکنولوژی امروزی شرایطی را برجهان حاکم ساخته که اقتصاد جهانی، جنگ روانی، فرهنگی و تبلیغاتی از محور اصلی و اساسی استراتژیهای استعمارگران نوین تلقی میشود. در این بخش تأکید روی جنگ روانی زیادتر است؛ جنگ روانی نیز به معنای تلاش هدفمند و پلان شده برای تضعیف روحیه و قدرت مقاومت یک ملت است و هدف آن تحمیل اراده و تاثیرگذای بر افکار و عقاید ملتها است.
🔻«#استعمارفرهنگی» یکی از وجوه جدی دیگر استعمار فرانو است. تخریب فرهنگ ملتها توسط مردم و ترویج فرهنگ غربی توسط مردم و نهادهای تحت عناوین مختلف در تضعیف فرهنگ ملتهای جهان سوم امری زیربنایی و حیاتی برای کشورهای سلطهگر است. زمانی که فرهنگ ملتهای جهان سوم تضعیف و غربی شد، بازار فروش محصولات غربی تسریع میشود ـ همچنان، استعمار فرهنگی، زمینهساز تسلط سیاسی و امنیتی بر ملتهای جهان سوم تلقی میشود. کشورهای پیشرفته برای دستیابی به اهداف خویش، بیشترین سرمایهگذاری را در بخش تهاجم فرهنگی و هویتی، کردهاند. رسانهها، مخصوصاً شبکههای تلویزیونی در دگرگونسازی سلیقههای مخاطبان در سرتاسر جهان، منزوی کردن فرهنگها، تخریب و حذف اندیشههای استقلال طلبانه و گسترش مبانی فرهنگ غربی، در محور اساسی و مهم استعمار نوین قرار گرفته است.
🔻مخاطب فعال و دارای #سوادرسانهای کمتر تحت سلطه و متأثر از استبداد رسانهای غولهای رسانهای دنیا قرار میگیرد و فرا گرفته است چگونه زیر متنها را تشخیص داده و سطرهای نانوشته پیامهای رسانهای را بخواند.
📚به علاقهمندان خواندن #کتاب «جهان با کنترل از راه دور: سازوکارهای استعمار فرانو در نظام جهانی» نوشته ابراهیم متقی را پیشنهاد میکنم.
asrehooshmandi
#سواد_رسانهای 2️⃣4️⃣
#قانون_10_ثانیه_مکث
🔻به این لطیفه دقت کنید:
«با مامانم مشهد بودیم غذای نذری آوردن ظاهرش یه جوری بود گفتم نخور شاید مسموم بشی. گفت امام رضا نمیذاره زائرش مسموم بشه. گفتم امام رضا خودش مسموم شد!»
♻️ این پیام در قالب سرگرمی و طنز برای مخاطب ارسال شده است.
در فضای رسانهای فعلی، بهترین جا برای تغییر نگرش مخاطبان؛ حوزه سرگرمی و در واقع مدیریت مخاطب و تفکر او در حین غفلت است.
📛 «مهندسی در حین غفلت» همراه با تکرار پیام به روش های مختلف میتواند یک باور یا ارزش را به تمسخر گرفته و حتی از بین ببرد.
✍️معصومه نصیری، مدرس سواد رسانهای
#فقط_به_عشق_علی_علیهالسلام
#سواد_رسانهای
🔻خبرخوانها هم اوردوز میکنند! (۱)
خبر برای ذهن ما مثل شکر برای بدن است. همانطور که با خوردن زیاد شکر، جسم دچار دیابت می شود، با خواندن زیاد اخبار آن هم از نوع جسته و گریخته، بی منبع و با منبع، شایعه و واقعیت و... ذهن ما دچار دیابت خبری میشود؛
همانطور که بیماران دیابتی یکی از گروه های در معرض خطر در بیماری کرونا هستند، گروه در معرض خطر در شبکه های اجتماعی نیز کسانی هستند که دیابت #ذهنی و #خبری دارند!
✍️معصومه نصیری، مدرس سواد رسانهای
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینترنت پاک امریکایی
🔸آمریکا برای جلوگیری از نفوذ چین دست به فیلترینگ شبکههای اجتماعی چینی زده و ادعا میکند این شبکهها حریم خصوصی و امنیت ملی آمریکا را به خطر میاندازند؛ اما واقعیت چیست؟
⭕️ «دیپ فیک» تیغ برنده مجرمان سایبری در آینده
🔹خطر سوءاستفاده مجرمان از هوش مصنوعی برای انجام جرم، پس از هشدار دانشمندان یک دانشگاه تحقیقاتی واقع در لندن با نام University College London)UCL)منجر به برگزاری یک نشست دو روزه با حضور 31 متخصص حوزه هوش مصنوعی گردید تا مخاطرات این فناوری در 15سال آینده مورد بحث و بررسی قرار بگیرد
🔹نخستین موضوعی که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت خطرات بالای هوش مصنوعی در آینده بود که در رأس آنها فناوری دیپ فیک (Deep Fake) قرار دارد. از نگاه فعالان حوزه هوش مصنوعی، دیپ فیکها این توانایی را دارند که اخبار را نیز تحت تأثیر قرار دهند و بهراحتی یک خبر جعلی را در کوتاهترین زمان ممکن به دست مردم برسانند. با وایرال شدن یک ویدئوی دستکاری شده، به زحمت میتوان برای کاربرانی که با سرعت درحال دست به دست کردن این ویدئوهای تقلبی هستند یادآور شد که موضوع چیز دیگری است و این ویدئو اصلی نیست. دیپ فیک همچنین میتواند دموکراسی را در برخی کشورها مورد حمله قرار دهد بهعنوان مثال در امریکا سخنرانی دستکاری شده نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان امریکا با فناوری دیپ فیک در سال گذشته، بیش از 2.5میلیون بازدید در فیسبوک داشت و این موضوع نگرانیهای زیادی را ایجاد کرد
🔹شرکتکنندگان در این نشست به نگرانیهای خود در زمینه خطرات میانی خود در زمینه توسعه هوش مصنوعی نیز اشاره کردند. کلاهبرداری و فروش سرویسها و محصولات با سوءاستفاده از عنوان هوش مصنوعی و همچنین تبلیغات هدفدار، در این دسته از نگرانیهای متخصصان حوزه هوش مصنوعی جای میگیرد. این نگرانیها وقتی بیشتر میشود که پای سلامت مردم در میان باشد. سوءاستفاده از هوش مصنوعی در زمینه سلامت و کلاهبرداریهایی که در تبلیغات و... با کمک هوش مصنوعی انجام میگیرد در این دسته جای می گیرند. یکی از نمونههای آن هم تبلیغات دارو از زبان پزشکان با سوءاستفاده از فناوری هوش مصنوعی و در قالب دیپ فیک است که میتواند بسیار دردساز و نگرانکننده باشد.
بررسی کد ملی، روش جدید اینستاگرام برای تشخیص حساب های تقلبی مدیران اینستاگرام تاکنون برای بهبود این شبکه اجتماعی تلاش های زیادی انجام داده اند، اما یکی از مشکلات پیش روی آنان, وجود پرشمار حسابهای کاربری تقلبی است . اینستاگرام برای این مسئله نیز چارهای اندیشیده است که به زودی آن را عملی میکند.
بر اساس جدیدترین خبر منتشرشده از اینستاگرام، این شبکه اجتماعی برای بررسی حسابهای کاربری موجود که مشکوک به نظر میرسند هویت صاحب آنها را بهصورت رسمی بررسی میکند؛ این کار با ارسال شماره شناسایی ملی انجام خواهد شد.
هدف مسئولان اینستاگرام از این کار موردبررسی قرار دادن حسابهایی است که سیاست نادرستی در فضای مجازی در پیشگرفتهاند و باید دست از این کار بکشند. وجود حسابهای کاربری تقلبی میتواند در کیفیت شبکههای اجتماعی تأثیر منفی بگذارد. این شرکت چنان در انجام این کار جدی است که گفته میشود اگر فردی به این درخواست پاسخ ندهد احتمالاً باید با حساب کاربری خود خداحافظی کند، زیرا اینستاگرام آن را غیرفعال خواهد کرد، البته ممکن است این شبکه اجتماعی تنها به توزیع کمتر پستهای این حساب بسنده کند. این یعنی ازلحاظ جایگاه، حساب کاربری مذکور در مکان پایینتری قرار میگیرد.
حسابهایی که بخش اعظمی از دنبال کنندگان آنها در کشورهای مختلف باشند یا به نظر برسد رباتها در حال دنبال کردن آن هستند، موردبررسی هویت قرار میگیرند.
بخش منفی سیاست جدید اینستاگرام
البته سیاست جدید اینستاگرام بخش منفی نیز دارد. برای مثال اگر فردی با یک اسم مستعار در حال فعالیت کردن باشد و در صورت افشای نام اصلی حریم خصوصی او زیر سؤال میرود، با این سیاست جدید احتمالاً مجبور به استفاده از نام واقعی خود میشود.
مسئولان این شبکه اجتماعی درباره سیاست جدید خود گفتهاند که این کار تنها برای امن نگهداشتن جامعه اینستاگرام است. بعضی در فضای مجازی سعی در گمراه کردن دیگران رادارند و این مسئله نباید در اینستاگرام ادامه داشته باشد. البته اینستاگرام هنوز تعریف دقیق و کاملی از حساب کاربری مشکوک ارائه نکرده و دقیقاً مشخص نیست که چه افرادی هدف اصلی سیاست جدید این شبکه اجتماعی قرار میگیرند.
«هپی فمیلی»ها را الگوی خود نکنید! اینروزها در اینستاگرام، یک سبک تازه از «خانواده» درحال معرفی و تبلیغ است. جوانترها، آنهایی که تازه تشکیل خانواده دادهاند و در جستوجوی الگویی متفاوت از نسل قدیم هستند، چشمشان به صفحات پررنگ و لعابی است که خودشان را «هپی فمیلی» و «خونه عشقمون» و شبیه اینها معرفی میکنند و در بیوی صفحهشان اسم همه اعضای خانواده را مینویسند به نشانه محبت و همراهی همیشگی. مطالعه متن کامل در لینک: b2n.ir/165004
جمعآوری اطلاعات بیومتریک میلیونها کاربر اینستاگرام: فیس بوک متهم به جمعآوری غیرقانونی اطلاعات بیومتریک کاربران اینستاگرام شد.
ماه گذشته این شرکت برای تسویه یک دادخواست 650 میلیون دلار پرداخت کرده بود که در آن مدعیان شرکت را به جمعآوری دادههای بیومتریک کاربران از طریق ابزارهای برچسبزنی تصاویر متهم کرده بودند، دادخواست جدید نیز در ارتباط با شبکه اجتماعی اینستاگرام مطرحشده است.
طبق گزارش خبرگزاری بلومبرگ، در این دادخواست ادعاشده است شرکت فیس بوک اطلاعات بیومتریک و دادههای مربوط به فناوریهای تشخیص چهره بیش از 100 میلیون کاربر اینستاگرام را جمعآوری و ذخیره کرده و از طریق آن کسب درآمد کرده است.
بر اساس دادخواست، اینستاگرام از ابزاری برای برچسبزنی چهره کاربران در تصاویر استفاده میکند که از فناوری تشخیص چهره برای ایجاد قالبهای چهره که در پایگاه داده فیس بوک ذخیره میشوند، استفاده میکند.
شبکه اجتماعی مذکور بهصورت خودکار از این ابزار برای جمعآوری اطلاعات بیومتریک کاربران بدون رضایت آنها حتی در مواردی که افراد در تصاویر حساب کاربری در این شبکه نداشتهاند، به کار گرفته است.
بر طبق دادخواست، فیس بوک پس از دسترسی به اطلاعات بیومتریک کاربران اینستاگرام، از آنها برای ارتقاء قابلیتهای تشخیص چهره در محصولات خود منجمله برنامه فیس بوک مورداستفاده قرار داده و این اطلاعات را با سازمانهای مختلف به اشتراک گذاشته است.
بر این اساس، چنین عملکردی قوانین حریم خصوصی ایلینوی را که جمعآوری غیرمجاز دادههای بیومتریک را ممنوع کرده، نقض میکند. طبق این قانون، چنانچه فیس بوک مقصر شناخته شود از هزار تا 5 هزار دلار به ازای هر بار تخلف جریمه پرداخت خواهد کرد.
هشدار مهم پلیس فتا
♦️تصویری در فضای مجازی منتشر شده است که ادعا شده مربوط به اجاره دانشجویان برای شرکت در کنکور است/ساعتی ۸ تا ۱۵ میلیون تومان+ هزینه گریم و ایابذهاب!
در همین راستا و فعال شدن سوءاستفاده کنندگان از فضای موجود، پلیس فتا نسبت به فروش سوالات کنکور در فضای مجازی هشدار داد.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفته است: افراد سودجو با راه اندازی سایت های جعلی و تبلیغات مختلف در فضای مجازی مبنی بر "فروش و واگذاری سوالات کنکور" مترصد کلاهبرداری از متقاضیان هستند.
داوطلبان دقت کنند فریب کلاهبرداران را نخورند.
▪️یورونیوز فارسی عکسی از دو خانم محجبه ایرانی که درحال خوندن قرآن هستن رو کنار آخرین آمار کرونا در جهان گذاشته تا بگه
اولاً جایگاه ایران در کنترل کرونا جایگاه خوبی نیست!
ثانیاً علت این وضعیت خراب، برگزاری آیینهای دینی و فرهنگ اسلامی است!
اینجاست که کینه غربی ها از اسلام مشخص میشه!
💬مُحَمّد نُصوحی
Fars_plus
▪️یکی از روشهایی که دشمن اخیرا آن را مجددا در فضای مجازی و با قدرت زیادی فعال کرده است : ساخت اکانتهای با ظاهر انقلابی اما محتوای نا امیدانه و ضد امنیت کشور است...
دستور کار این اکانتها مشخص است: نا امید کردن مردم ، القای فساد سیستماتیک، ایجاد ترس از دشمن، بزرگ نمایی قدرت دشمن
💬 امــین نیــــکْدِل
Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جنجال داستانهای واقعی در فیلمهای ایرانی
🔹بخشهایی از فیلم «آقازاده» که شباهت زیادی به ماجرای نجفی شهردار سابق تهران دارد سر و صدای زیادی به پا کرده، اما این فیلم تنها فیلم ایرانی با محتوای واقعی نیست، فیلم های بوده اند که گاه و بی گاه با پرداختن به زندگی چهره های مشهور باعث عصبانیت و ناراحتی آنها شده اند.
🔹در این ویدئو بخش های از این فیلم ها را مرور کرده ایم.
@Akharinkhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ادارک سازی برگرفته از واقعیت
💢رسانه ها با توجه به اتفاقاتی که در واقعیت رخ می دهد. می توانند ادراکی مشخص در ذهن مخاطب ایجاد کنند
ادراکی برخاسته از حس تنفر یا علاقه،ادراکی برخاسته از حسرت یا انتقام.
🔺سناریو و خلق سکانس در تولیدات رسانه ای با توجه به اتفاقی که در ضمیر ناخودآگاه مخاطب ثبت شده است ادراکی عجیب رقم خواهد زد.
💢این سکانس شبیه یک اتفاق واقعی است
#بدون_شرح
#جنگ_شناختی
آرما
#امنیت_سایبری🔸 لینک ناشناس
💢کلیک روی لینکی ناامن، فایلی مشکوک یا اغوا کننده در ایمیل شما یا در یک وبسایت ناشناس میتواند کامپیوترتان را به سرعت آلوده کند و به #هکرها اجازه دهد با نصب #بدافزار کنترل وبکم #کامپیوتر شما را به دست بگیرند.
به همین خاطر سعی کنید حتیالمقدور از کلیک روی #لینک ناشناس در #اینترنت خودداری کنید.
عرصه های ارتباطی
#سواد_رسانهای
🔻چند نکته درباره رسانهها:
▪️رسانهها اخبار را شکل میدهند و میسازند.
▪️تصاویر، کنار کلمات و عنوان سازیها، در خدمت القای مفهومی خاص به مخاطب هستند.
▪️باید اصول واقعنمایی رسانهای و خبر را به بیاموزیم، یعنی بدانیم خبر هیچگاه مساوی واقعیت نیست؛ بلکه یک روایت یا برداشتی از واقعیت است و بهاین معنا هیچ رسانه دروغگو یا حقیقتگویی به معنای مطلق در جهان وجود ندارد.
✍️معصومه نصیری، مدرس سواد رسانهای
📚کتاب چی بخوانیم ؟!
🔸 کتاب « صنعت پروپاگاندا»
مولف : ادوارد برینز
ترجمه: سید مرتضی عزیزی
نشر: دانشگاه امام صادق(ع)
📗 اگر شما هم کتابی در این زمینه میشناسید، به ما معرفی کنید.
مسیررسانه
#کتاب
#معرفی_کتاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بخش مستند دیبیسی فارسی منتشر میکند 🔺
🔰 یک سند جدید از رخدادهای 28 مرداد 1332 🔰
#طنز
بلوغ فکری سهامداران بورس درمقابل رسانه های معاند :
طی این مدتی که بازار بیشتر روزها منفی بود و توی اصلاح رفته سهامداران خرد بیشترین حمایت را از بازار داشتند که واقعا این در نوع خودش در تاریخ بورس ایران بی نظیر بوده
اگر همین اصلاح چند سال پیش به وجود می آمد تبدیل به ریزش شده بود
ولی در حال حاضر مردم به نقطهای از درک و فهم بازار بورس رسیدند که خود را اسیر هیجانات بازار نکنند
در این میان نقش شبکه های معاند در القای تاثیر منفی بر بازار را هم باید اضافه کرد که به خاطر درک بالای مردم و بر خلاف نظر شبکه های معاند تبدیل به حمایت از بازار شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی اشتیاق مجری بیبیسی برای حمله نظامی به ایران از "جان بولتونِ" جنگطلب هم بیشتر است!
🔻 اقدامات غیرحرفهای مجری بیبیسی صدای مشاور سابق ترامپ را هم در آورد!
@Fars_Plus
▪️بعد از پانزده سال اتهام بی وقفه، دادگاه بین المللی اعلام کرد هیچ دلیلی بر دست داشتن رهبران حزب الله و یا سوریه در ترور رفیق حریری وجود نداره. درباره بدرالدین هم گفته: ادله قانع کننده مبنی بر اینکه مسئول انفجار باشه وجود ندارد. ولی تیتر بی بی سی رو ببین!
💬 zahrahb
@Fars_Plus
▪️توییتر فارسی وزارت خارجه آمریکا در اقدامی ناشیانه با فتوشاپ روی یک فروند هواپیمای ترابری C130 نیروی هوایی ارتش، آرم و علائم هواپیمایی ماهان گذاشته است!
جالبی قضیه این است که تصویر C130 تاکسی کرده در رمپ را با فتوشاپ روی آسمان تهران به پرواز درآوردهاند 😄
💬 حسین دلیریان
▪️وقتی برای اثبات یه دروغ بزرگ عجله داری و آرم #ماهان رو روی هواپیمای C130 فتو شاپ میکنی یادت نره اون کد ۵۰۱ دماغه هواپیما مال نیروی هوایی ارتش هست و خیلی زود دروغت معلوم میشه
💬hadi mohammadi
@Fars_plus