📌کله نوجوان های تلویزیونی را از توی گوشی در بیاورید!
✍️ حنانه سادات موسوی | مدال آور المپیاد سواد رسانه ای
وقتی کلمه فیلمهای تینایجری را میشنوم، یاد فیلم و سریالهای آمریکایی ای میوفتم که در آن نوجوانها درگیر مسائل سخت و مهم میشوند، اشتباهات بزرگتر ها را اصلاح میکنند و جهان را نجات میدهند. فیلمهایی که قهرمانانشان، از بین نوجوانها انتخاب میشوند، کسانی که خیلی عادی زندگی میکنند و درس میخوانند، مدرسه میروند و با خانواده تعامل دارند، ولی آنقدر بزرگ شده اند که مشکلاتی را حل کنند که بعضا بزرگتر ها هم از پس آنها برنمی آیند. فیلم هایی که در تلویزیون ایران به ندرت ساخته میشوند، و خب بعضی هایشان قصه کسانی را روایت میکنند که شباهت چندانی به نوجوانها ندارند.
چند سال قبل، اکثر نوجوانهایی که در تلویزیون زندگی میکردند، مثل بچه ها، هیچ چیزی را نمیدانستند و اطلاعات کافی نداشتند، یا اگر هم داشتند، اراده ای برای انجام کار نداشتند و فقط نظاره گر اتفاقاتی بودند که بزرگتر ها درست میکردند.
الان، چهره نوجوانهای تلویزیونی تغییر کرده، ولی راستش را بخواهید، هنوز همان بچه های منفعل قبل هستند؛ ممکن است حالا اطلاعات کافی داشته باشند، ولی هنوز نمیتوانند از اطلاعاتشان استفاده کنند.
نوجوانهای تلویزیونی الان، بچه هایی هستند که مداوم روی مبل لم داده اند یا در اتاقشان هستند، و مداوم سرشان را توی گوشی هایشان نگه داشته اند، بدون اینکه از گوشی هایشان مفید استفاده کنند، دخالتی در مشکل های خانوادگی ندارند و فقط تاثیر پذیرند، فقط به فکر خودشان هستند و وقتی خانواده شان نمیتواند انتظارشان را براورده کند، شروع میکنند به داد زدن سر خانواده و بی ادبی کردن!
نمیگویم ما هیچوقت وقتمان را باگوشیهایمان تلف نمیکنیم و بلد نیستیم خودخواه و یک دنده باشیم، نه؛ این حرف من نیست؛ فقط به نظر من، ما خیلی بیشتر از این حرفها هستیم و نوجوانهای تلویزیونی، نه اینکه دروغ باشند، ولی همه حقیقت هم نیستند، بخشی از ما هستند که توسط برنامه ساز هایی بازنمایی شده اند، که نوجوانی خودشان را یادشان رفته و برای همین، چیزی که خلق کرده اند را درک نمیکنند!
راه حل برگرداندن نوجوانهای واقعی به تلویزیون، فقط این است که نویسنده ها و برنامه سازهایی را پیدا کنیم که نوجوانها را درست درک میکنند و خب از بخت خوب، ٢٠ درصد جمعیت کشور را همین برنامه ساز ها و نویسنده ها تشکیل میدهند. شناختنشان زحمت زیادی نمیخواهد، خود شما هستید، همه نوجوانهایی که در کله های داغشان پر است از ایده های مختلف و تازه. کسانی که نوجوانها را درک میکنند و با کفش آنها راه میروند؛ کسانی که میتوانند نوجوان واقعی را به تلویزیون برگردانند.
اگر به جای خالی ما اعتراض دارید، پس شروع کنید، شما بشوید برنامه سازی که ما را درک میکند، برنامه سازی که مارا درست به همه نشان میدهد. همین الان بلند شوید و کله نوجوانهای تلویزیونی را از توی گوشی هایشان دربیاورید؛ به آنها نقش اصلی بدهید، کمکشان کنید مشکلات خانوادشان را حل کنند، کمکشان کنید تلاش کنند، بروند دنبال ماجراجویی، به آنها ادب یاد بدهید تا مجبور نباشند در تمام فیلم ها سر خانوادشان داد بزنند. عوضشان کنید، بلند شوید؛ وقتش رسیده تصویرمان را در تلویزیون ویرایش کنیم!
🔺 شماره ٣٣ ضمیمه نوجوانه جام جم | صفحه رسانه | ٨ آبان ١٣٩٩
📌 حواس جمع!
✍️ عرفان قاسمی | مدال آور المپیاد سواد رسانه ای
با بازگشت مجدد مومو، دوباره زمزمههای حفظ حریم شخصی و امنیت در فضای مجازی بر سر زبانها افتاد؛ در این بخش چند نکته ساده و مهم دربارهی حفظ امنیت در فضای مجازی را با هم مرور خواهیم کرد.
۱. از تأیید دو مرحلهای استفاده کنید!
این قابلیت به معنای ایجاد دولایهی امنیتی برای دسترسی به حساب کاربری شماست و با فعالسازی آن، یک سد حفاظتی دیگر برای ورود به حساب کاربری شما ایجاد خواهد شد. خوشبختانه امروزه تمام سرویسهای آنلاین شناختهشده مانند: گوگل، فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و… این قابلیت را در دسترس کاربران قرار دادهاند. برای فعالسازی تأیید دو مرحلهای، بخش تنظیمات امنیتی نرمافزار را جستجو کنید!
۲. در انتخاب گذرواژه دقت کنید!
هکرها و بدافزارها معمولا لیستی از گذرواژههای رایج و پراستفاده را در اختیار دارند و هنگام ورود به یک حساب کاربری از آنها استفاده میکنند، به همین علت به هیچ عنوان از کلمات رایج و قابل حدس بهعنوان گذرواژه استفاده نکنید. بهتر است گذرواژه شما ترکیبی از حروف، اعداد و علائم نگارشی باشد. اگر به خاطر سپردن گذرواژهها برایتان امری دشوار است میتوانید از نرمافزارهای مدیریت پسورد مانند: Bitwarden و lastpass استفاده کنید. این نرمافزارها همچنین قابلیت انتخاب گذرواژه تصادفی و امن را نیز در اختیار شما قرار میدهند. برای کاهش احتمال لو رفتن گذرواژهتان بهتر است هر چند ماه یکبار گذرواژههایتان را تغییر دهید.
۳. مراقب دسترسیها باشید!
هر نرمافزاری بواسطهی امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهد نیازمند دسترسی به بخشهای مختلف سیستم شما خواهد بود. دسترسی به موقعیت جغرافیایی، حافظه داخلی، دوربین، میکروفون و مخاطبان تنها بخشی از این مجوزها هستند. بدافزارها با دسترسی پیدا کردن به این بخشها، به جاسوسی و افشای اطلاعات شما میپردازند.
با رفتن به بخش app permissions در تنظیمات تلفن هوشمندتان میتوانید این مجوزها را لغو و یا دسترسیهای هر نرمافزار را محدود کنید.
۴. مخاطبان باهوش را دستکم نگیرید!
احتمالا بارها شاهد انتشار عکسهای سلفی، دستهجمعی و اسکرینشاتهای خود و یا دیگران بودهاید. انتشار چنین تصاویری شاید در گام اول کمخطر به نظر برسد اما یک مخاطب زرنگ میتواند با در کنار هم قرار دادن تصاویری که منتشر میکنید به بخشی از اطلاعات شخصی شما پیببرد. عکسهایی که از پنجره اتاقتان، محلهتان و… میگذارید میتوانند منجربه لو رفتن محل سکونت شما شوند. انتشار تصاویری که از صفحه تلفنتان گرفتهاید هم میتواند به کشف نرم افزارهایی که استفاده میکنید، مدل تلفن شما و... بیانجامد، که این اطلاعات برای یک هکر مفید خواهند بود!
۵. علایقتان را فریاد نزنید!
فضای مجازی بستر امنی برای بهاشتراک گذاری علایق شخصیتان نیست. این کار در نگاه اول منطقی به نظر میرسد که علایق و شادیهایتان را با افرادی که شما را دنبال میکنند تقسیم کنید، اما اگر فرد نامحرمی به این جزئیات دست پیدا کند میتواند با تحلیل و استفاده از آنها، ویژگیهای روانشناختی و نقاط ضعف و قوت شما را استخراج کرده و در مواقع مختلف از جمله در روابط فردی از آنها استفاده کند!
۶. گول نخورید!
بسیاری از افراد با استفاده از آگاهی کم دیگران نسبت به فناوری، اقدام به سوءاستفاده از آنها میکنند. برای جلوگیری از چنین اتفاقهایی باید سطح دانش خود نسبت به تکنولوژی را بالا ببریم؛ برای این کار بهتر است پیش از نصب هر نرمافزار، سیاستهای حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات آن را مطالعه کنیم تا با دسترسیها و ضوابط امنیتی آن آشنا شویم!
🔺شماره ٣٢ ضمیمه نوجوانه جام جم | صفحه رسانه | ١ آبان ١٣٩٩
🚨فیسبوک گروه طرفداران ترامپ را حذف کرد
🔸 فیس بوک، گروه «STOP THE STEAL» را حذف کرد؛ چراکه در آن هواداران ترامپ به ساماندهی و ترویج اعتراضات خود میپرداختند.
◾️ پینوشت: وقتی از حکمرانی ایرانی در فضای مجازی سخن میگوییم یعنی همینکه اگر گروهی یا افرادی در بستر شبکههای اجتماعی خواستند منافع مردم را لگدمال کنند و کشور را به آشوب بکشانند، بتوانیم با آن ها برخورد کنیم؛ کاری که فیسبوک در خبر بالا برای امریکا کرده است.
#حکمرانی_مجازی
#شبکه_ملی_اطلاعات
💥 پرنفوذترین رسانههای معاند در شبکههای اجتماعی
شناسایی موثرترین رسانههای معاند میتواند به ما در درک بهتر بازی رسانهای دشمن کمک کند. از این رو دیتاک با تحلیل دادههای سه بستر توئیتر، تلگرام و اینستاگرام به عنوان مهمترین رسانه های اجتماعی جامعه ایران، پرنفوذترین بنگاههای رسانهای را شناسایی کرده است.
در بستر تلگرام به عنوان پرکاربردترین رسانه خبری مردم ایران، به ترتیب بی بی سی، سپهر آزادی، مملکته، وحید آنلاین و ایران اینترنشنال در ردههای اول تا پنجم قرار گرفتهاند.
در اینستاگرام با بیش از ۲۰ میلیون کاربر فعال ایرانی، بی بی سی، ایران اینترنشنال، رادیو فردا، منوتو و شیر و خورشید پرنفوذترین رسانهها هستند.در توئیتر، اگرچه رسانهها به اندازه اشخاص مورد توجه نیستند اما رسانههایی همچون حافظه تاریخی، ایران اینترنشنال، بی بی سی، رادیو فردا و منوتو نیوز توانستهاند مخاطبان زیادی را جذب کنند. نکته حائز اهمیت، تفاوت عملکرد و شهرت رسانهها در بسترهای گوناگون است.
#کارگروه_پایش_محتوایی_رسانه_ها_و_فضای_مجازی_با_رویکرد_سواد_رسانه_ای
با ما همراه باشید
ژئوپلیتیک رسانه
💡توییتر بعد از کاهش قدرت سیاسی #ترامپ نسبت به توییت های او واکنش نشان داد!!!
#ترامپ به توییت زدن های نامتعارف و هجو معروف است و بارها توییت های نامربوط و مخرب ارسال کرده ...
حال که در دمادم انتخابات شانس او برای پیروزی کم شده توییتر ، توییت های #ترامپ را برجسب می زند کاری که پیش تر از این باید انجام می داد ..
از رسانه های جدید انتظار نمی روند اینگونه و مانند رسانه های سنتی #رسانه_ی_وابسته به قدرت باشند .. اما ... گویا هنوز تا تحقق #رسانه_های_آزاد راه زیاد است.
#پژوهش_رسانه
🔵 آمریکا ۲۷ دامنه وب سایت ایران را توقیف کرد
🔺وزارت دادگستری آمریکا بامداد پنجشنبه به بهانه مبارزه با گسترش نفوذ جهانی، ۲۷ دامنه وبسایت سپاه پاسداران ایران را توقیف کرد.
🔺وزارت دادگستری آمریکا در وبسایت رسمی خود اعلام کرد که شماری از دامنه وبسایتهایی که برای گسترش نفوذ جهانی توسط سپاه پاسدارن ایران مورد استفاده قرار میگرفت، متوقف شدند.
🔺به ادعای وزارت دادگستری آمریکا، ایران از این دامنهها به طور غیرقانونی برای پیشبرد یک فعالیت نفوذی مخفی جهانی استفاده میکرده است.
🔺وزارت دادگستری امریکا در ادامه گزارش میدهد که همه این ۲۷ دامنه وبسایت تحریم های آمریکا علیه دولت ایران و سپاه پاسداران را نقض کردهاند./ایرنا
⭕️ رویکرد ایرانیان به کارزار انتخاباتی ترامپ_بایدن از دریچه بیگ دیتا
🔹انتخابات ایالات متحده آمریکا به طور بیسابقهای برای افکار عمومی اکثر کشورهای دنیا به موضوعی مهم بدل شده است، موضوعی که به ترند یک دنیا تبدیل شده و به موضوع داغ و اول شبکههای اجتماعی کشورهایی همچون آلمان، انگلیس، ایتالیا و فرانسه، ژاپن، اندونزی، مالزی، استرالیا، امارات، عربستان، مصر، قطر، برزیل، آرژانتین، شیلی، مکزیک و ... بدل شده است.
🔹این موضوع از سوی افکار عمومی داخل ایران با رویکردهای مختلفی مورد توجه قرار گرفته است. عدهای با نگاه طنز به موضوع پرداختهاند و عدهای بر این موضوع که فرقی بین بایدن و ترامپ وجود ندارد و هر دو دنباله روی یک سیاست هستند و این سیاست تهدید و تحدید ایران را دنبال میکند، تاکید کردهاند و البته عدهای هم به برداشتن تحریمها و ایجاد گشایشهایی در صورت پیروزی بایدن اعتقاد دارند.
📊 رصد دیتاک از رویکرد مخاطبان در سه بستر تلگرام، اینستاگرام و توئیتر حاکی از آن است که تا بعد از ظهر امروز بیش از ۲۲۳ هزار پست مرتبط با موضوع انتخابات آمریکا منتشر شده است.
🔹کاربران تلگرام با بیش از ۴۶ هزار پست که در مجموع بیش از ۲۷۶ میلیون بار بازدید داشته است و انتشار ۱۳۷۲ پست در ساعت، موضوع کارزار انتخاباتی آمریکا را مورد توجه قرار دادهاند. هشتگ #انتخابات_آمریکا با ۱۸۸۰ بار استفاده پرکاربردترین هشتگ فضای تلگرام بوده که البته با هم افزایی هشتگهای #آمریکا، #ترامپ، #بایدن و #لحظه_به_لحظه_انتخابات_آمریکا نیز همراه بوده است.
🔹در تلگرام پست کانال سرگرمی گیزمیز با این محتوای طنز که «هیچکس الان جای ملانیا نیست که نمیدونه فرداشب به عنوان زن رییس جمهور براش غذا میارن یا خودش باید کتلت درست کنه؛ خدا برای هیچ زنی نیاره این دلشوره را» با بیش از ۲۳۶ هزار بازدید پربازدیدترین محتوای این بستر بوده است.
🔹اما فضای اینستاگرام درباره این موضوع در احاطه صفحات شبکههای فارسی زبان معاند بوده است. ۹.۲ هزار پست که در مجموع ۷ میلیون لایک و ۲۲۶ هزار کامنت را با ۲۶۲ پست در ساعت با خود به همراه داشته است. هشتگهای #ترامپ، #انتخابات_آمریکا، #بایدن، #آمریکا و #انتخابات بیشترین کاربرد را از سوی کابران اینستاگرام داشته است. رویکرد محتواهای بیشتر لایک شده در اینستاگرام سمت و سوی حمایت از پیروزی ترامپ را داشته است.
🔹پست منتشر شده در صفحه اینستاگرام شبکه من و تو با محتوای «در تمام ایالتهای کلیدی ترامپ پیش افتاده است و در صورتی که این نتایج پا برجا بماند، ترامپ با نتیجه حیرت انگیزی به پیروزی خواهد رسید» با بیش از ۲۵۳هزار لایک و ۶۶۰۰ کامنت مورد توجهترین محتوای اینستاگرام بوده است. البته پست شبکه ایران اینترنشنال درباره سخنان رییس جمهور که در هیات دولت گفته بود تصمیمات اقتصادی ما بدون توجه به انتخابات آمریکا گرفته شده است با بیش از ۳۴ هزار لایک و ۷۷۵۰ کامنت نیز از سوی کاربران مورد توجه بوده است.
🔹اما رویکرد توئیتریها به موضوع انتخابات آمریکا با نگاه انتقادی همه جانبهتری همراه بوده است. عدهای این انتخابات را موثر بر روال کشور حتی برای ۱۴۰۰ دانستهاند و بخشی معتقدند این سر و صداها بیشتر رسانهای است و انتخابات آمریکا بر روی روال کشور هیچ اثری ندارد چراکه مشکلات ما بیشتر داخلی است.
🔹در فضای توئیتر بیش از ۱۶۷ هزار توییت با ۵۵۴۷ پست در ساعت، ۶۹ هزار ریتوییت و ۵۱۸ هزار لایک به موضوع دوئل انتخاباتی بایدن و ترامپ پرداخته است. هشتگهای #ترامپ، #انتخابات_آمریکا، #بایدن، #Trump2020 و انتخابات۲۰۲۰ در این بستر بیشترین استفاده را از سوی کاربران داشته است.
✅جدای از افکار عمومی جامعه جهانی به جهت رویکردهای غیرعقلانی رییس جمهور مستقر آمریکا و خط و نشان کشیدنهای روزهای اخیر او درباره نتیجه انتخابات و دمیدن بر ساز دستکاری نتایج این رقابت که خودش مجری آن است، آنچه درباره آن تردیدی وجود ندارد این است که آسمان زیر سلطه و سیاستهای آمریکا همواره یک رنگ است.
✍🏻 معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
رصدخانه افکار عمومی | دیتاک
دوربین و میکروفون گوشی هایمان در اختیار دیگران
▪ به گزارش روزنامه گاردین برنامه های اینستاگرام، واتس آپ، فیسبوک، توئیتر، وایبر و لینکدین و بسیاری از برنامه های مشابه دیگر می توانند به صورت مخفیانه این کارها را بکنند:
🔺از دوربین های جلو و عقب گوشی عکس بگیرد
🔺از دوربین های جلو و عقب فیلمبرداری کند
🔺میکروفون گوشی شما را روشن کنند
🔺هر عکس یا فیلمی که توسط دستگاه شما گرفته می شود را به سرورهای خود ارسال کند
🔺از مجموع عکس و فیلم های شما، یک تصویر سه بعدی از شما بسازند و از این تصویر سه بُعدی هر استفاده دیگری بکنند، مانند شناسایی شما در دنیای واقعی!
همچنین، یک فیلمساز هلندی برای این که بفهمد واقعا چقدر از این ادعاها حقیقت دارد و این موضوع را از یک توهم توطئه به یک واقعیت تبدیل کند، اجازه می دهد که گوشی تلفن همراهش دزدیده شود. و سپس، با استفاده از روش های جاسوسی، دوربین و میکروفون و لوکیشن گوشی را روشن می کند و برای مدت ها از دزد فیلمبرداری و عکس برداری می کند و همه لحظاتِ او، حتی اتفاقات اتاق خوابش، را ثبت می کند:
بنگرید:
▫ https://goo.gl/i3DzED
در ادامه ی مقاله گاردین به یک اتفاق حیرت انگیز دیگر اشاره شده است:
چند سال پیش سرویس جاسوسی NSA آمریکا از طریق نرم افزار یاهو از کاربران هر 5 دقیقه یک بار عکس می انداخته است و برای استفاده احتمالی در آینده عکس ها را ذخیره می کرده. نهایتا با آنالیز عکس های انداخته شده متوجه می شوند که در چیزی حدود 7% از موارد کاربرها عریان یا نیمه عریان هستند (و این عکس ها اکنون در اختیار سرویس جاسوسی آمریکا است.)
خلاصه این که وضعیت ظاهرا بسیار وخیم تر از آن چیزی است که کاربران عادی تصور می کنند...
لینک مقاله روزنامه گاردین، بنگرید:
▫ https://goo.gl/XpmbM4
مارک زاکربرگ مدیر فیس بوک(واتس اپ +اینستاگرام) که تجربه مدیریت اغتشاشات ایران در #فتنه88 را داشته، در مصاحبه ای گفته است:در انتخابات آمریکا خطر نافرمانی مدنی وجود دارد و فیس بوک با آن مقابله می کند.
این است منظور از حکمرانی شبکه ای آمریکا در بستر اینترنت.
🔺️ شبکه اجتماعی اینستاگرام، حساب رسمی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای به زبان فرانسوی را مسدود کرد که به اشتباه در خبرگزاریها، پایگاه اطلاعرسانی رهبر انقلاب نامیده شدهاست.
▫️ #رهبر_انقلاب چهارشنبه شب، در پیامی کوتاه به جوانان فرانسه که از طریق شبکههای اجتماعی منتشر شد؛ از آنان خواستند از رئیسجمهور خود سؤال کنند که چرا از اهانت به #پیامبر_خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؛ ولی تردید در هولوکاست در آنجا جرم است و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود.
👈هماکنون صفحه جدید فرانسوی در اینستاگرام، به عنوان صفحه جایگزین صفحهی مسدود شده، آغاز به کار کرده است.
🔴 این، نمونهای از همان فکر اشتباه است که عدهای تصور میکنند دشمن به آنها اجازه خواهد داد در زمینش، حرف حق زده شود و به هر طریق ممکن، سلطه بیگانگان را بر خود میپذیرند! با آنکه خداوند در قرآن کریم فرمودهاست: «وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا»
شاهکلیدهای اینترنت دست چه کسانی است؟
شاید برای شما هم جالب باشد بدانید که همه آدرسهای IP در دنیا مدیریت می شوند و بی حساب و کتاب به هیچ کشور یا ارگانی آدرس IP داده نمی شود ، حتی اسامی دامنه های اینترنتی نیز به همین روش است یعنی اینکه همینجوری و محض رضای خدا دامنه های با پسوند ir به ایران اختصاص نیافته است. ICANN مخفف کلمه های Internet Corporation for Assigned Names and Numbers همانطور که از نامش پیداست یک سازمان مدیریت کننده اعداد و نام ها در اینترنت می باشد که کاملا خصوصی و غیر دولتی است و تقریبا می توانیم بگوییم که هیچ سودی در خصوص انجام کارهایش نیز دریافت نمی کند ، وظیفه مدیریت گسترش و رشد اینترنت و پژوهش های مربوط به آن را بر عهده گرفت و امروزه اگر هر کشور ، هر شرکت و هر سازمانی قصد توسعه شبکه اینترنت یا اضافه شدن به این مجموعه جهانی را داشته باشد بایستی در ICANN شناخته شده باشد.
با این تفاسیر اصلا تصور نکنید که ایالات متحده می تواند تصمیمات عجیب و غریبی در خصوص مالکیت های اینترنتی اتخاذ کند ( الکی مثلا کاره ای نیستن ) تمامی top level domain های جدیدی که مشاهده می کنید یا حتی تحقیق و پژوهش بر روی آدرس های IP و نسخه های مختلف آن امروزه در ICANN انجام می شود.
به همین دلیل موسسه ایکان، برنامهای برای معرفی افرادی به عنوان مسئولین حفظ امنیت اینترنت تدارک دید. در این مراسم که به نام "مراسم کلید "(The Key Ceremony) موسوم شده است، مدیران فنی و سوپروایزرهای امنیتی آیکان شرکت میکنند.
این مراسم بسیار عجیب و با مراحل امنیتی بالا و در فواصل زمانی معین تنها در یک اتاق محفوظ و بسته برگزار میشود و در آن افراد برگزیده کلیدهای خود را تحویل میگیرند، شاه کلیدهایی که میتوانند با آن اینترنت دنیا را کنترل کنند.
پل کین (Paul Kane) از انگلستان رهبر گروه کلیدداران است. او مدیر عامل شرکت انگلیسی CommunityDNS است که در زمینه ایجاد دامنههای اینترنتی و حفظ امنیت آنها فعالیت میکند. او همچنین مدیر یک مرکز تحقیقات امینت شبکه در انگلستان هم هست.
دن کامینسکی (Dan Kaminsky) از آمریکا که محقق امنیتی دادهها است. او دارای سابقه کار در شرکتهای بزرگی مانند سیسکو را هم دارد.
جیان کانگ یاو، ( Jiankang Yao) از چین، موسی گوبر، (Moussa Guebre)- بورکینا فاسو بویل وودینگ، (Bevil Wooding) ازترینیداد و توباگو؛بویل وودینگ هم یکی از بزرگترین فعالان اتحادیه مخابرات کاراییب و مشاور امور توسعه ICT جهانی است.
اوندرج شوری، (Ondrej Sury) از جمهوری چک
نورم ریچی، (Norm Ritchie) از کانادا
این هفت تن در واقع مالکان شاه کلیدهای اینترنت هستند که با استفاده از آنها میتوانند تمام اینترنت و وب جهانی را در یک لحظه خاموش کرده، روشن کرده، از کار انداخته و یا آن را به کار اندازند.
تعجب نکنید؛ این عین واقعیت است! البته به گفته آیکان این دستورالعمل یعنی خاموش یا از کار انداختن اینترنت تنها در شرایط خاص و بحرانی که میتواند از یک فاجعه جهانی جلوگیری کند، انجام میپذیرد
با خاموش کردن اینترنت درواقع کره زمین دچار اختلالات بزرگی میشود با این تفاسیر آیا بنظر شما این افراد پرقدرترین افراد روی زمین هستند ؟
#صهیونیزم_بین_الملل
#فضای_مجازی_تحت_سلطه
▪️مجری معروف شبکه NBC آمریکا در توییتی نوشت:
🔻ما در نقطهای هستیم که بزرگترین تلاش برای بیاعتبار کردن انتخابات آمریکا در حال انجام است. اگر این اتفاق در هر کشور دیگری رخ میداد، رهبران جهان آن کشور را تهدید به تحریم میکردند.
@Fars_Plus
▪️با پیشنهاد عفوی که دیروز مورد موافقت رهبری قرار گرفت، آزادی زندانیان در دوره آقای رئیسی به ۱۵مرتبه رسید و دهها هزار نفر آزاد شدند.در همین دوره ۳بار هم عفو بیسابقه محکومان امنیتی را داشتیم
اینها را نبینید و باز مثل طوطی حرفهای بیبیسی را علیه قوه قضاییه تکرار کنید و هشتگ بزنید
💬دانيال معمار
@Fars_Plus
▪️توئیتر پست های ترامپ در باره تقلب را حذف میکند
سال ۱۳۸۸یادتان هست توئیتر آتش بیار معرکه بود؟ خانم کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا برای نشر کلید واژه "تقلب" گفت:توئیتر می خواست تعمیرات انجام دهد از او خواستیم فعلا صبر کند و ما کارهایی در ایران انجام دادیم که نمی شود گفت
💬 عبدالله گنجی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایشون مشاور رئیسجمهور #آمریکا است که از همه عالم اجنه و انرژیهای کیهانی را برای پیروزی «پرزیدنت #ترامپ» به واشنگتن فرا میخواند. اگر مشاور رئیسجمهور ایران چنین کاری میکرد، رسانههای ایرانستیز بارها نشان داده و تیتر میزدند: «باز هم خرافهپرستی ایرانیان».
💬 Ali Gholizadeh
@Fars_Plus
▪️تلویزیون فارسی عربستان سعودی به هذیان گویی افتاده؛ اوضاع بقیه ویرانی طلبان هم بهتر نیست! کمپین های«دوربین ما؛اسلحه ما»یا«زندگی نرمال»و «پروژه اکانت های جعلی» از حالا تب کرده اند که کارگزار جدید بودجه شان را قطع می کند یا نه! سرنوشت کثیف عده ای مزدور و میهن فروش همین فلاکت است.
💬 مرتضی سیمیاری
@Fars_Plus
▪️شرق به کنایه نوشته "پوشش لحظه به لحظه انتخابات آمریکا در رسانههای اصولگرا"
بعد حساب توییتری شرق ثانیه به ثانیه اخبار انتخابات رو توییت میکنه، صفحه یک شرق هم کلا به انتخابات آمریکا اختصاص داره!
از این حجم از تناقض تَرَک نخورید عزیزان!
💬•محمد/پاداش•
@Fars_Plus
▪️رسانه ها تنور حساسیت مردم به انتخابات امریکا چنان داغ کردهاند که افکار عمومی به حوادث داخلی امریکا شرطی شده؛ این خسارتی جبرانناپذیر در مدیریت افکار عمومی داخلی است.
💬 سيد علي موسوي
@Fars_Plus
▪️در مورد نظر مردم آمریکا بیبیسی فارسی به نظرسنجیها استناد میکند در مورد ایران اما به اکانتهای فیک توییتری ارتش سایبری سعودی و اسرائیل.
درحالیکه طبق نظرسنجی گالوپ ۹۴٪ ایرانیان با اقدامات خصمانه آمریکا مخالفند، رسانههای #جنگ_روانی ایرانیان را موافق تحریم نشان میدهند.
آمدنیوزهای نو!
💬 Ali Gholizadeh
@Fars_Plus
19.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️سید علیرضا آل داود دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی در شبکه خبر:
🛑یک بام و دو هوای آمریکا در انتخابات 2020 خودشان و انتخابات سال 88 در ایران
🛑اعتراف صریح کلینتون به حمایت از توییتر و فیس بوک در اغتشاشات #فتنه88 با هدف براندازی نظام
#نشر_حداکثری
🔺بلومبرگ: توییتر اعلام کرد در صورت عدم انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، این شبکه اجتماعی به دلیل نقض مکرر قوانینش از تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۲۱ و در روز پایان دوره ریاست جمهوری وی، حساب او را خواهد بست.
پ ن:
برای ایجاد اغتشاش و بلوا و جنگ داخلی در ایران هم توییتر تعمیرش را به درخواست دولت دموکرات اوباما به تعویق انداخت و 8 ماه از دیکتاتورهای بی حیا و منافقی مثل موسوی و کروبی حمایت میکرد.
این دقیقا استعمار فرانو و حکمرانی شبکه ای آمریکا ذیل نظم نوین جهانی و جهانیسازی مناسبات شیاطین صهیونیست است.
کشور و مردم را از چنگال آمریکایی ها در فضای مجازی نجات دهیم.
✍سید علیرضا آل داود
دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی در رادیو گفتگو: اعتیاد اینترنتی موجب بی نیازی کاذب از مطالعه کتاب می شود
سید علیرضا آل داود گفت: مخاطبی که به رسانه های جدید اعتیاد پیدا می کند هیج وقت به سمت کتاب نمی رود و یک احساس بی نیازی کاذب به مطالعه کتاب پیدا خواهد کرد و اولین آسیب آن کاهش سرانه مطالعه کتاب است.
🌀به دهکده آمریکایی ارتباطات خوش آمدید!
🔹این خبر مهمی است بجهت ایجاد نظم نوین در حکمرانی مجازی:
💢از نظر توییتر فقط 7 رسانه آمریکایی مجازند نتایج انتخابات آمریکا را اعلام کنند؛ رسانهها و کاربران دیگر هم میتوانند این پیامها را ریت و لایک کنند و اگر چنین نکنند، حذف میشوند یا محدود.
🔹شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرد فقط 7 پلتفرم رسانهای ABC News ، AP، CNN ، Fox News ، CBS News ، Decision Desk HQ و NBC News می توانند به طور رسمی نام برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را اعلام کنند.
فرشاد مهدیپور
سید علیرضا آل داود
شبکه ملی اطلاعات به معنی قطع اینترنت نیست
عده ای با مغلطه های سنگین و پروپاگاندای رسانه ای از سالها قبل ایجاد و راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را مساوی قطع اینترنت معرفی می کردند که طبق اسناد منتشر شده توسط مرکز ملی فضای مجازی این ادعا کذب و از اساس دروغ است، چراکه با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات شبکه ای مستقل در کشور ایجاد می شود و اینترنت جهانی با ضوابطی شبیه به ضوابط کشورهای دارای این شبکه پیشرفته نظیر آمریکا، انگلیس، کره جنوبی، روسیه، چین، شبکه داخلی اتحادیه اروپا مدیریت خواهد شد.
#سواد_رسانه_ای
#شبکه_ملی_اطلاعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سندرم جینوسی عامل بی تفاوتی
🔸سندرم جینوسی یا اهمیت ندادن به ناهنجاری های اجتماعی از قبیل جرم ، جنایت ، آزار ، تعرض و بزهکاری
🔹وقتی یک آمریکایی راهکار این بیتفاوتی را در امر به معروف و نهی از منکر دین اسلام می بیند.
🔸اما فرهنگ غربی از طریق #فضای_مجازی بی در و پیکر همه داراییهای فرهنگی ما را نشانه رفته است.
🔹شاید اگر شهید محمدی به شهادت نرسیده بود عدهای با نگاهی عاقل اندر سفیه وی را خطاب قرار داده بودند که به تو چه ربطی داشت، پلیس خبر می کردی، فکر خانواده و بچه هایت نبودی؟ اگر بلایی سرت آورده بودند چه میکردی؟ #عقلانیت حکم می کرد که با ۷ نفر در جایی که حریف قدرتشان نبودی درگیر نمی شدی، #حفظ_جان اوجب واجبات است، حیف نبود در این درگیری ساده کشته می شدی؟
🔸 نکند سندروم جینوسی پای امر به معروف و نهی از منکرمان را علیل کرده است که فسادهای کلان دیرتر کشف میشوند و هر روز توصیه به #حفظ_جان #حفظ_آبرو و #حفظ_سمت و #حفظ_سنگر بیشتر میشود؟
#محافظهکاری_قتلگاه_انقلاب
#شهید_محمد_محمدی
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#سندرم_جینوسی
#سندرم_بیتفاوتی
💠✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
مزدوران قلم به دست امریکا در ایران دست بهکار شدند...
با پیشگامیِ معصومه ابتکار و فرید مدرسی ها...
#پروژه_بزک_کردن_امریکا | تفکیک کردن ترامپ و جنایت هایش از کلیت نظام منحـــوس و فاســـد امریکا. و فرشته جلوه دادن بایدن!
#پیاده_نظام_دشمن
🆔 @voinews | @timoora 🇮🇷
نکته کاربردی/ چگونه از داخلی بودن ترافیک یک سایت مطلع شویم؟
سایت هایی که در بستر شبکه ملی اطلاعات فعالیت می کنند، دارای تعرفه نیم بها بوده و به همین دلیل دانلود از آنها اقتصادی تر خواهد بود.
برای اطلاع از اینکه تعرفه ترافیک داخلی شامل سایت مد نظرتان هست یا خیر می توانید ادرس آن را در بخش جستجوی سایت
linkirani.ir
وارد کنید. linkirani اطلاعات لازم را به شما ارائه خواهد داد.
اگر از ابزارهای ویندوزی استفاده می کنید می توانید افزونه این سایت را برای مرورگرهای گوگل کروم و موزیلا نصب کنید تا هر بار نیاز به مراجعه به سایت لینک ایرانی نداشته باشید.
بدین ترتیب هرگاه وارد یک سایت شدید که شامل تعرفه نیم بهاست، پرچم ایران برایتان نمایش داده می شود
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طی روزهای اخیر این فایل به نقل از خانم دکتر مینو محرز در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود که جعلی است.
مصاحبه ایشان در مورد جعلی بودن فایل را در لینک زیر بخوانید:
b2n.ir/546765
در واقع یک صوت جعلی روی تصویر این پزشک ایرانی میکس شده است
مراجعه به منابع قابل اعتماد را فراموش نکنیم!
یک ترفند
در مطلب قبلی دیدیم که برخی از وب سایت ها دارای ترافیک نیم بها هستند. اگر قصد دانلود یک فایل حجیم از سرورهای خارجی را دارید، برای کاهش هزینه هایتان می توانید از یک ترفند استفاده کنید تا مشمول ترافیک نیم بها شوید:
بهترین روش برای این کار، استفاده از آپلودسنتر ایرانی است که ترین بیت (TrainBit) یکی از بهترین گزینه های پیش رو به حساب می آید.
برای این کار ابتدا باید وارد سایت trainbit به آدرس
trainbit.com
شده و بصورت رایگان ثبت نام کنید.
سپس در بخش پروفایل کاربری و در قسمت “فایل های من” بر روی آیکون “Globe” کلیک نموده تا پنجره “آپلود از طریق وب” یا ریموت آپلود را مشاهده کنید.
در این قسمت کافیست لینک دانلود مستقیم فایلی که میخواهید دانلود کنید را وارد کادر دانلود کنید تا فایل مد نظرتان با تعرفه نیم بها دانلود شود