جنگروایت ها.mp3
50.37M
⭕️جنگ روایت ها چیست؟
⭕️ چگونه با این جنگ باید مقابله کرد؟
⭕️ نمونه های جنگ روایت ها در داخل کشور چیست؟
⭕️ برای مقابله با جنگ روایت ها باید نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی در کشور شهر به شهر و روستا به روستا راه بیفتد
⭕️بایدن و آغاز مجدد جنگ شناختی - اطلاعاتی ضد انقلاب اسلامی
✍سید علیرضا آل داود
🔶دموکرات ها همیشه برای استفاده از روش های نرم، پیچیده و اطلاعاتی بر ضد حریفشان معروف بوده اند.
🔶نمونه این فتنه های نرم استفاده هوشمندانه دموکرات ها از برخی فارسی زبانان مزدور در حوزه های نرم و اطلاعاتی امنیتی نظیر اعضای شبکه های امنیتی نایاک و پایا(تریتا پارسی، هومن مجد، سحر نوروز زاده، لیلی صرافان، جیسون رضائیان و...)، فتنه88 و... بوده است.
🔶نمونه دیگر سند دست های دراز مشت های باز بود که توسط نایاک پیشنهاد شد و متاسفانه اکثر بندهای آن در کشور توسط جریان نفوذ و تحریف اجرا شده است و بخشی از شرایط امروز کشور متاثر از اجرای این سند است.
🔺در چنین شرایطی و با روی کار آمدن بایدن جریان مومن انقلابی باید در مباحث بصیرت افزایی در حوزه های شناختی و نرم فعال شده و دستگاه های امنیتی بر روی عناصر نفوذی داخلی و خارجی با حساسیت بیشتری عمل کنند.
⭕️همچنین با توجه به تبحر جریان دموکرات بر روی انقلاب های رنگی و ایجاد فتنه با بستر فضای مجازی هرچه سریعتر باید تکلیف موضوعات مرتبط با حکمرانی سایبری-رسانه ای انقلاب اسلامی روشن شود.
⭕️قطعا جنگ با دشمن نقابدار که پنجه چدنی اش را در زیر دستکش مخملی پنهان کرده سخت تر از دشمن عیان خواهد بود.
💥 فیلم ضبط شده جلسه دوم کنفرانس برخط
«مولفه های ادراکی-شناختی در جنگ های هیبریدی فضای مجازی»
- مورخ سه شنبه 13 آبان 99
👤 ارائه سید علیرضا آل داوود
(پژوهشگر و دبیر نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی کشور)
مشاهده در آپارات: https://aparat.com/v/V27Js
#جنگ_شناختی
#جنگ_هیبریدی
آنها همیشه شما را ردیابی میکنند / اگر روزی به شما بگوییم که همیشه در حال ردیابی هستید، حتما احساس میکنید که در چه دنیای ناامنی زندگی میکنید. مایکل کالیچی، یکی از بزرگترین هکرهای دنیا که امروزه به آموزش امنیت در فضای سایبر میپردازد، معتقد است که فضای اینترنت، چیزی جز ناامنی برای شما ندارد.
bookauthority در جدیدترین اخبار خود، خبر انتشار کتاب درباره امنیت سایبری با عنوان اصلی «Cyber Privacy» داده است. در این خبر آمده:
«در حال ردیابی هستید. گوگل، فیسبوک و آمازون؛ نیازی نیست که دولت فدرال این را به شما بگوید. آنها اطلاعات باورنکردنی در مورد رفتارهای آنلاین و واقعی شما را نگه میدارند. ما در دورهای از تجمع دادههای بیشماری که تاکنون وجود نداشتهاند، زندگی میکنیم. در واقع اختلافات میان حریم خصوصی افراد، آسایش شخصی، امنیت ملی و امنیت سایبری برای مذاکره هرگز چالشبرانگیزتر از امروز نبوده است. فناوری به سرعت در حال تکامل است، اما قوانین و سیاستها به آرامی تغییر میکنند.»
کتاب «امنیت سایبر»، نوشته آپریل فالکون دوز به شما میگوید که چه کسانی اطلاعات شما را میدانند و چرا شما باید از اطلاعات خود مراقبت کنید. «مهم نیست که در کجا زندگی میکنیم یا در چه گروههای جمعیتی قرار میگیریم، شخصی در حال جمعآوری اطلاعات ما است: برای نمایه کردن ما، هدف قرار دادن ما، ارزیابی ما. همچنین برای پیشبینی رفتار و تجزیه و تحلیل نگرشهای ما. حتی برای تأثیرگذاری در رأی ما.»
🔻خبر و این همه ضرر/معتاد اخبار نشوید
در این کتاب دلایل زیادی برای اینکه چرا نباید اخبار را دنبال کنیم؟ آورده شده که اشاره به همه آنها امکان پذیر نیست. به طور خلاصه باید به این نکات توجه داشت که اخبار در شکلهای مختلف چندان قصد آگاهسازی ندارند. متن کامل را در این لینک بخوانید:
http://yun.ir/u0bx14
18.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با فرزندان ببینید: تصاویر در رسانه ها واقعی نیستند / چگونه سواد مواجهه با تصاویر را در کودکان و نوجوانان افزایش دهیم؟ برنامه "صواحی" سیمای مازندران
چرا خبرهای دروغ فضای مجازی را باور میکنیم؟ تقریبا همه رسانهها تلاش دارند با ارائه اطلاعات کاملا نادرست یا اطلاعات درست، ولی دستکاری شده، ذهن مردم را به سوی موضوع موردنظر خود بکشانند. این اطلاعات نادرست با هدف فریب مردم و بیشتر در رسانههای فضای مجازی منتشر میشود تا عدهای به هدفهای سیاسی یا اقتصادی خود برسند.
باورهای نادرست بهویژه درباره موضوعهای کلیدی، آسیبهای فراوانی برای فرد و جامعه دارد. بررسی دلایل شکلگیری باورها اهمیت زیادی دارد. چرا که اگر مردم یک جامعه نتوانند خبر واقعی را از خبر دروغ تشخیص دهند، جامعه به تدریج از عقلانیت دور میشود.
به همین منظور ابراهیم احدی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بویین زهرا در پژوهشی تاثیر آشنایی را در باور کردن خبرهای دروغ فضای مجازی بررسی کرد.
برای انجام این پژوهش، ۵۰ هزار پیامک به مشترکان همراه اول و ایرانسل ساکن شهر تهران فرستاده شد که در آن ضمن درج لینک پرسشنامه اینترنتی، از گیرندگان پیامک درخواست شده بود:
«با تکمیل این پرسشنامه که تنها بیست دقیقه وقت شما را میگیرد، ضمن کمک به پیشرفت روانشناسی، در قرعهکشی یک تبلت شرکت کنید».
دو هزار و ۲۶ نفر به این پرسشنامه پاسخ دادند که از این میان ۵۰۴ نفر سن زیر ۱۸ سال داشتند، ۵۷ نفر دستکم یکی از پرسشها را پاسخ ندادهبودند و ۱۰ نفر گزارش دادند که درستی پاسخها را از اینترنت بررسی کردند. به همین خاطر این ۵۷۱ نفر از روند پژوهش حذف شده و بنابراین هزار و ۴۵۵ نفر در پژوهش شرکت کردند.
در این پرسشنامه ۲۴ سرخط خبری دروغین مورد پرسش قرار گرفته بود. این خبرها با دستکاری در خبرهای منتشرشده در اردیبهشت و خرداد سال ۱۳۹۸ (بازه زمانی انجام مطالعه) انتخاب شده بودند.
از آنجا که مردم در فضای مجازی به طور معمول تنها سرخط خبرها را میخوانند، در این پژوهش نیز از سرخط خبرها استفاده شد. همچنین تنها خبرهای بد در پرسشنامه قرار گرفت؛ چرا که تجربه نشان میدهد که در کشور ما مردم بیشتر از خبرهای بد تاثیر میگیرند.
در این پژوهش سوالاتی در خصوص سن، جنسیت، تحصیلات و گرایش سیاسی شرکتکنندهها نیز پرسیده شد. همچنین از آنها پرسیده شد که آیا سرخطهای مطرحشده را با دیگران به اشتراک میگذارند یا خیر؟ این پژوهش در سه مرحله آشناسازی، ارزیابی و پیگیری (۱۰ روز بعد از ارزیابی) انجام شد و از شرکتکنندگان خواسته شد آشنا بودن و صحت هر خبر را نمرهگذاری کنند.
در نهایت از آنها پرسیده شد برای بررسی صحت اخبار از جستوجوی اینترنتی استفاده کردهاند یا خیر. همچنین به افراد گفته شده که همه خبرها دروغ بود و هدف این نظرسنجی پژوهش درباره زودباوری مردم است.
میانگین سن شرکتکنندگان در این مطالعه حدود ۲۷ سال بود و در بازه سنی ۱۸ تا ۳۹ سال قرار داشتند. ۶۳۱ نفر از آنها مرد بودند و بیشتر شرکتکنندگان تحصیلات کارشناسی داشتند. از بین این افراد ۲۹۱ نفر اصولگرا، ۷۲۲ نفر بیطرف و ۴۴۲ نفر اصلاحطلب بودند.
یافتههای این پژوهش نشان داد که تنها یکبار رویارویی پیشین با خبرهای دروغین باعث میشود که این خبرها در نظر افراد حقیقت (حقیقت خیالی) به نظر برسند و خبرهای آشناسازی شده، بیشتر از خبرهای تازه باور میشوند. هر اندازه رویارویی پیشین با خبرهای دروغ بیشتر شود، آن خبرها بیشتر باور میشوند.
پژوهشگران در خصوص دلیل بروز چنین رفتاری میگویند که انسانها برای داوری درباره درستی یا نادرستی گزارهها، به دنبال آسانترین راه هستند و چیزی را که راحت میفهمند، راحت باور میکنند و آشنایی قبلی به راحت فهمیدن آنها کمک میکند.
همچنین مشخص شد که رویارویی پیشین یا آشنایی با خبر حتی میتواند راستپنداری خبرهای دروغ عجیب و غریب را نیز افزایش دهد. دروغ بودن خبرهای عجیب و غریب را با اندکی اندیشیدن و بهره گرفتن از دانش و منطق میتوان مشخص کرد. این مطالعه نشان داد که دانش و منطق به سختی میتوانند جلوی اثر حقیقت خیالی را بگیرد.
در انجام این مطالعه محدودیتهایی نیز وجود داشت. یکی از محدودیتها این بود که تنها تاثیر متغیر آشنایی پیشین با خبر را مورد بررسی قرار داده بود. در حالی که متغیرهای دیگری مثل سواد رسانهای مخاطبان، شدت دروغ بودن خبر، موافق یا مخالف بودن با آن و گرایش سیاسی مخاطبان در باور کردن خبر تاثیر دارند.
نتایج این مطالعه به صورت مقاله علمی پژوهشی با عنوان «نقش اثر حقیقت خیالی در باورپذیری خبرهای دروغین فضای مجازی» در آخرین شماره (پاییز ۱۳۹۹) فصلنامه «مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران» دانشگاه تهران منتشر شده است.
خبری در شبکه های اجتماعی با موضوع قتل مهاجرانی وزیر اسبق ارشاد در لندن منتشر شده است. این خبر جعلی حاصل دستکاری در یک فیلم بی بی سی است که روی آن یک زیرنویس اضافه شده.
🔸️این شایعه توسط مهاجرانی و همسرش در توییتر هم تکذیب شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید تشت رسوایی انگلیس به چه وضعی از بام افتاده که الهام علیاف به خبرنگار بیبیسی میگوید «شما حیثیت و جسم او [آسانژ] را به قتل رساندید و او را زندانی کردید. شما هیچ صلاحیت اخلاقیای برای صحبت کردن در مورد رسانههای آزاد ندارید.»
💬 سالار افشار
@Fars_Plus
▪️باراک اوباما: ادعاهای تقلب در انتخابات، دموکراسی را تضعیف میکند
وی در پاسخ به اینکه چرا در سال ۸۸ از ادعای تقلب در انتخابات ایران حمایت کرده است گفت: به جز ایران.
💬 DBCpersian
@Fars_Plus
▪️از27 اکتبر تا 11نوامبر توئیتر بیش از 300هزار توئیت انتخابات آمریکا رو برچسب زده و تعدادی از اکانتهایی که در این زمینه فعالیت میکردند رو ساسپند و محدود کرده تا جلوی تنشهای احتمالی گرفته بشه
همین توئیتر آتش بیار معرکه و رسانه دروغپردازان علیه ایرانه
💬 استیون هاون کوب
@Fars_Plus
19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناسان و مقامات آمریکایی بررسی میکنند:
📍قدرت سایبری ایران، قابلیت ها، اهداف و روش ها
@Fars_Plus
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مسیح علینژاد دوباره آچمز شد؛ شما که سوگند خورده ایالات متحده هستید حق ندارید از جانب ایرانیان صحبت کنید!
داریوش سجادی در مناظره ای جنجالی با مسیح علینژاد در شبکه سعودی اینترنشنال گفت:
🔻خانم علینژاد اگر شجاعت دارید همان قسمی که در دادگاه فدرال برای شهروندی آمریکا خوردید را اینجا در پیشگاه ملت به زبان بیاورید. من مثل شما شهروندی ایالات متحده و عکس یادگاری با پمپئو ندارم!"
@Fars_Plus
▪️به نظرم با این تصاویری که از جمعیت هوادار ترامپ تو پایتخت آمریکا داره بیرون میاد دیگه شکی نمیمونه که تو انتخاباتشون تقلب شده!
بالاخره یادمون نرفته سال88 یه عده با استناد چنین تصاویری از پایتخت ایران نتیجه میگرفتند که تو انتخاباتی با اختلاف 11میلیون رای تقلب شده!!!
💬 Seyed Sajjad
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردو (https://gerdoo.me) یک فراجستجوگر است. یعنی نتایج اولیهی خود را از موتورجستجوهایی نظیر گوگل میگیرد و بعد از کامل کردن اطلاعات و بهبود آن، به کاربر نمایش میدهد. نمونهی مشابه خارجی آن duckduckgo است.
گوگل سالها در حوزهی موتور جستجو فعالیت کرده است و برای فارسیزبانها نتایجش را در زمینههای مختلف بهبود داده است. با این حال باور داریم میتوان نتایج اختصاصی بهتری مخصوص کاربران ایرانی ارائه کرد.
در فاز اول نتایج گردو از نتایج موتور جستجوهایی مثل گوگل بهره میگیرد اما به شکل مداوم امکاناتی برای کاربران ایرانی به آن اضافه میشود. برای مثال «دلار» یا «تقویم» را در گردو سرچ کنید.
در صورتی که گردو را موتور جستجوی پیش فرض سیستم خود کردید
ممنون میشویم از طریق اکانت تلگرام @gerdoodotme یا ایتا @gerdoodotme به ما پیام دهید.
▪️خوبه تو ایران راسو پرورش داده نمیشه و گرنه بیبیسی فارسی برنامه اختصاصی میساخت چطور ماهانایر کرونای جهشیافته رو از راسوهای ایرانی در دنیا پخش کرد 😀
💬 spinooza
@Fars_Plus
▪️تصویری از ترامپ با روبرت مرداک غول رسانهای غرب و مالک فاکسنیوز؛ تلویزیون باب میل رییس رژیم آمریکا که اکنون با او سرجنگ دارد و ترامپ هم میخواهد پول و ارتباطاتش را به شبکهای کوچکتر مانند OANN یا نیوزمکس ببرد.
و این اثبات میکند قدرت مالکیت رسانههاست که حرف آخر را میزند!
💬 فرشاد مهدیپور
@Fars_Plus
▪️بیاد آبان...
🔻قبول دارم؛ آبان را روایت نکردیم.
رویترز نوشت 1500 نفر کشته شدند. هنوز برخی در حال تکذیب هستند. اما ابالیس جعل و کذب کارشان را بلدند. 1500 را فرض گرفتند و برای اش شعر سرودند و ندبه کردند.
فرض گرفتن روایت و عبور کردن از آن، یک راه رسانه ای برای تکرار و بسامدسازی دروغ است. کشته سازی راه می اندازند و سرقبر خالی گریه می کنند و تندیس می سازند و پرستش می کنند و برخی منفعلانه هنوز درگیراین نمایش اند و بدتر از بدتر واداده این صحنه سازی.
یک سال گذشت؛ هنوز هم روایت آبان در مهجوریت تمام.
🔻کار به جائی رسیده ست که عملیات تروریستی آبان ماه را به چماقی علیه اعتراض مردمی نام زدند و ما تماشا کردیم. میگویند مردم. کدام مردم؟ اعتراض مردم را هم به صحنه ترور بدل کردند و آدم کشتند و کشتند و کشتند. آبان صحنه یک عملیات تروریستی تمام عیار بود.
مرور کنیم. حافظه های ما نیازمند مرور است تابه خود زنی و خودحقیر پنداری نیافتیم.
جمهوری اسلامی با اعتراض مردمی مخالف است؟ تنها 330 تجمع و اعتراض مردمی و قانونی در همان سال 98 در وزارت کشور ثبت شده است. عبور کنیم.
🔻اعتراض بنزینی مردم را در شب اول اعتراضات ببینید. اولین اعتراض برای وکیل آباد مشهداست. هزاران نفر در خیابان جمع شدند. متمولین مشهدی شعار می دادند مرگ بر دیکتاتور. ناجا کجاست؟ فیلم ها را ببینید. ایستادند و مراقبت می کنند تا عده ای شعار ساختارشکنانه دهند.
جوان ترها شاید یادشان نباشد اما این صحنه عجیب نیست. اوایل انقلاب عده ای علیه حجاب در این کشور راه پیمایی کردند و علیه اسلام شعار می دادند. کیهان آنروز نوشت سپاه پاسداران جمهوری اسلامی با مراقبت از این راه پیمایی اجازه نداد تا مخالفان متعرض معترضین شوند.
سوال ساده؛ چرا نظام در وکیل آباد برخورد نکرد؟ چرا در شب های بعد ورود کرد؟ پاسخ ساده است. اعتراض مردمی را تبدیل به صحنه خونریزی و ترور مردم کردند.
فکر می کنید اولین کشته آبان برای چه وقت است؟ حرکت تروریست ها به سمت انبار نفت سیرجان برای انفجار.
🔻حداقل 15 هزار میلیارد تومان حجم خسارت های مستقیم و غیرمستقیم در آن ایام است که تروریست ها به حق الناس و بیت المال وارد کردند. فقط فروشگاه رفاه اعلام کرد 700 میلیارد تومان خسارت دیده است. وزیر کشورمیگوید یک پنجم کشته ها توسط سلاح غیرنظامی کشته شدند؛ یعنی توسط اوباش اجیر شده. ناجا در دربند تهران 4 خمپاره انداز کشف کرد. 59 پمپ بنزین 256 بانک و 23پایگاه بسیج و بیش از 700 خودروی مردمی را آتش زدند. اعتراضات مردمی بود؟
🔻هیچ کشوری سر امنیت مردمش شوخی و قمار نمی کند. اینجا که عملیات تروریستی بود و دهها شهید امنیت دادیم. اما گاردین و یواس ای تو دی و واشنگتن پست و رادیو ملی آمریکا و شخص رئیس ستاد مشترک نیروی مسلح آمریکا اعلام کردند تجمعات در آمریکا کاملا مسالمت آمیز است و باز هم در یک هفته 10نفر آدم کشتند.
حرف تمام است. آبان را روایت نکردیم.
💬 محسن مهدیان
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️دنیای پینگیل ها !
🔻وقتی به صفحات مجازی بیشتر افراد مشهور یا به اصطلاح سلبریتی سر میزنی انگار پا به دنیایی دیگر گذاشته ای
🔻دنیایی که دغدغه اش پینگیل است و هزاران نظر و بازدید را جذب خودش کرده
🔻 دنیایی که اتفاقا همین افراد زمان انتخابات ساختند ، دنیایی با دغدغه ی مذاکره و گره زدن آب خوردن کشور به برجام و دیوارکشی وسط خیابان
🔻دنیای پینگیل ها همان دنیایی ست که یک شبه دغدغه ی کنسرت و ورود زنان به ورزشگاه را تبدیل به مسئله مردم کرد
🔻دنیای پینگیل ها دنیای واقعی مردم نیست ! دنیای مجازی مردم است با دغدغه هایی اشتباه ، دنیایی که مردم را از دغدغه اصلی دور میکند
🔻در دنیای پینگیل ها مهم نیست کارگر فلان کارخانه حقوق معوقه دارد ، اما یک شبه مسیح علینژاد مرگ فلان ورزشکار را اعلم میکند
🔻در دنیای پینگیل ها آن کسی که جانش را برای دفاع از مردم و اعتقادش فدا میکنید پول گرفته اما مسیحِ كاخ نشين از آمریکا دلسوز است
🔻برای دنیای پینگیل ها میشود صدها مثال آورد ، اما بنظر دلیل تاثیرگذاری پینگیل ها بر دغدغه ها چیست؟
sjafarid
▪️سرباز-خبرنگاران رادیو فردا هنوز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را نمیشناسند.
💬 کافِ عین
@Fars_Plus
▪️ژیار گل در BBC گروههای تروریستی عامل شهادت سربازهای مرزبان را گروههای مسلح کرد که برای دفاع از حقوقشان میجنگند معرفی کرده است.
بیبیسی تعارف گیومه را هم کنار گذاشته و رسما به گروههای تروریستی مشروعیت میدهد.
گویا طبق گایدلاینشان تروریسم تنها در کشورهای 《نرمال》معنی میدهد.
💬 Maryam
@Fars_Plus
▪️دیدم بنگاه سخن پراکنی بریتانیا ایران را به "جهنم" تشبیه کرد. عرض می شود که دیگران هم بریتانیا را جهنم دانسته اند! خیلی ها هم می گویند می خواهند از بریتانیا بروند. خبرپراکنی یکطرفه تمام شده دوستان!
💬 mahdi jami
@Fars_Plus
▪️در یکسال گذشته 40 هزار زندانی در ایران عفو و آزاد گردیدند(غیراز آزادشدگان برای کرونا)که در جهان نمونه ندارد.اما در رسانه های غرب و نوچه های داخلی سانسور شد.حال اگر یکی از همسویان فکریشان دمپایی اش در زندان گم شود یا کرونا بگیرد یا از یک زندانی دیگر یک سیلی بخورد خبر اول جهان است
💬 عبدالله گنجی
@Fars_Plus
▪️عجیبه که اوباما گفته اینترنت دشمن شماره یک دموکراسی مون هست! بابا همه چی اینترنت که دست خودتونه، 24 ساعته هم که دارید بقیه کشورها رو محدود و تحریم میکنید، حالا اینترنت شد بزرگترین تهدید دموکراسی؟!
💬 zahrahb
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اومده بودن مشکل اینترنت خونه رو حل کنن ،تا فهمیدن ایرانی هستم فورا سوال تکراری«چرا در ایران جنگه» رو پرسیدن !
پرسیدم چرا اینجوری فکر می کنین ؟
گفت : هر روز تو رسانه میشنویم!
براشون توضیح دادم که ۳۲ ساله در ایران جنگ تموم شده آخرش همه با هم گفتن«در ایران جنگ نیست»
#اسلام_دربرزیل
💬 Ali Rahimi
💢حاکمیت سایبری در خارج از کشور
❇️قوانین انگلیس برای محافظت از کودکان در فضای مجازی
🔸انگلیس سعی دارد با تنظیم قوانینی از کودکان در فضای آنلاین محافظت کند که یکی از آنها طراحی سنی مناسب است که تمام تهیه کنندگان سرویس های آنلاین باید آن را رعایت کنند.
🔸دفتر کمیساری اطلاعات انگلیس(ICO) از سال ۲۰۱۸ مشغول تنظیم قانون «طراحی سن مناسب» است. این بخشی از تلاش دولت این کشور برای ایجاد استانداردهای جهانی برای کودکان در فضای آنلاین است.
🔸این قانون شامل ۱۵ استاندارد است که به ترتیب عبارتند از: در نظر گرفتن منافع کودک، ارزیابی تاثیرات حفاظت از اطلاعات، طراحی سن مناسب دسترسی، شفافیت، استفاده نهایی از اطلاعات، سیاست ها و استانداردهای اجتماعی، تنظیمات پیش فرض، حداقل استفاده از اطلاعات، اطلاعات مکانی، قابلیت نظارتی والدین، پروفایل بندی، اسباب بازی های متصل به اینترنت، ابزارهای آنلاین. همچنین اشاره شده نقض این قانون عواقبی از جمله هشدار و جریمه را در پی دارد.
👉👉mehrnews.com/xT3PZ
asrehooshmandi
❌کلاس درس حمله تروریستی وین برای رسانههای ایرانی!
❌پوشش رسانه ای بحران حمله تروریستی وین توسط مقامات اتریشی چگونه بود؟
✅به غیر از پلیس، تنها وزیر کشور بود که در این رابطه اقدام به اطلاع رسانی میکرد و شما از هیچ مقام دیگری خبری دریافت نمیکردید. همه مقامات در اظهارنظر از هم سبقت نمی گرفتند.
✅در دقایق ابتدایی حادثه، رسانه ها و حساب های کاربری در حال انتشار انواع اخبار و تصاویر مربوط به حادثه بودند، بلافاصله پلیس وین در توییتر فعال شد و به اطلاع رسانی پرداخت.
✅پلیس وین دائما هشدارهای لازم به شهروندان در رابطه با این حادثه را منتشر میکرد و از مردم میخواست در خانه هایشان بمانند و به هیچ عنوان تصاویر و فیلم های مربوط به حادثه را منتشر نکنند.
✅لینکی در اختیار قرار گرفت داد تا شهروندان بتوانند تصاویر و فیلم های خود را در آن بارگذاری کنند و به جای وحشت پراکنی، به نیروهای امنیتی برای کنترل اوضاع کمک کنند.
✅مقامات این کشور با کنترل کامل رسانهای حادثه، توانستند اوضاع را در اختیارخود قرار دهند و به جای تمرکز روی حاشیهها، به اصل موضوع و مقابله مهاجمان پرداختند.
❌نکته مهم: ایران از خلأ فرماندهی رسانه ای در زمان بحران بشدت رنج میبرد.
👉👉asriran.com/003AHC
asrehooshmandi
📌تشکیل کمیته محتوای فضای مجازی در #ستاد_کل_نیروهای_مسلح
🔹سردار سرتیپ پاسدار #ابوالفضل_شکارچی ، معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در دوازدهمین جلسه شورای راهبردی فضای مجازی نیروهای مسلح:
🔸فضای مجازی میدان نبرد تمامعیار عرصههای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی اعتقادی، علمی و رسانهای است و چندین مولفه و کلیدواژه مهم برای موفقیت در عرصه فضای مجازی وجود دارد که اگر عمیقتر به آنها بپردازیم، پیروزی را حاصل خواهیم کرد
🔸هدفمندی، هوشمندی، همافزایی و سرعت انتشار محتوا از الزامات فعالیت در فضای مجازی است
🔸کمیته محتوا در ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شده است و در حوزه تولید محتوا تلاش داریم هم افزایی وهماهنگی در پوشش خلاءهای موجود داشته باشیم.