eitaa logo
سواد رسانه و روانشناسی
193 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
1.6هزار ویدیو
49 فایل
سواد رسانه یکی از نیازهای دنیای مدرن است. با سواد رسانه و شناخت اصول روانشناسی به قدرت تحلیل مسلح شوید. برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید. مدیر: @Vavgh01 #سواد_رسانه کانال حداقل "یک روز در هفته" به روز رسانی می شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی امروز به مناسبت قیام ۱۹ دی، از کتابی یاد کردند که در آن نقش سازمان جاسوسی «سیا» در رسانه‌های جهان مورد بررسی قرار گرفته است. نام این کتاب «خبرچین ها: چگونه سیا بهترین نویسندگان جهان را فریب داد» نوشتۀ جوئل ویتنی است که توسط انتشارات کتاب کوچه در سال ۹۷ منتشر شده است.
🇨🇳 توبر، تجربه کوتاه چینی‌ها از اینترنتی آزادتر 🔴 به دنبال انتشار نرم‌افزار جدیدی با نام «توبر» که به مثابه وی‌پی‌ان به کاربران چینی فرصت دسترسی به وب‌گاه‌های غیرچینی، تحت شرایط خاص را می‌دهد؛ اندیشکده بورکینگز قرائتی آمریکایی تحت عنوان «توبر، تجربه کوتاه چینی‌ها از اینترنتی آزادتر» ارائه داده تا تلاش آمریکایی‌ها برای جلوگیری از قدرت‌گیری ضلع سوم در منازعات سایبرنتیک فضای مجازی را در دنیای گفتمان نظری خود، تداوم دهد. 💡مشروح این یادداشت در پیوند: b2n.ir/772992
💢نگاهی به اقدامات برخی کشورها برای مقابله با اخبار جعلی در فضای مجازی ▫️موضوع اخبار جعلی (Fake News) و شکل پیشرفته آنها تحت عنوان جعل عمیق (DeepFakes) با توجه به گسترش وسیع رسانه‌های مجازی در دنیا و کانال‌های خبری به خصوص در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی که محمل آسان و ارزانی برای تولید و توزیع فراهم کرده‌اند به مسئله و چالش مهمی برای همه کشورها و کسب و کارها تبدیل شده است. ▫️اغلب کشورها نسبت به قانونگذاری و تنظیم‌گری برای مقابله با این روند نگران کننده اقدام کرده یا در حال اقدام هستند و جرایم مرتبط با این موضوع را بسیار تشدید کرده‌اند. کشورهای اروپایی و پیشرو در فضای مجازی اقدامات سختگیرانه‌تری را آغاز کرده‌اند که جرایم تعیین شده در این خصوص، موید این موضوع است. 🔹برای مثال آلمان در قانون بهبود تنفیذ قوانین در شبکه‌های اجتماعی، جولای ۲۰۱۷ جریمه تا سقف ۵ میلیون یورو برای افراد حقیقی و ۵۰ میلیون یورو برای افراد حقوقی را در نظر گرفته است. 🔹فرانسه قانون نفرت پراکنی برخط را در جولای ۲۰۱۹ تصویب و شبکه‌های اجتماعی را الزام کرده است که محتوای مخرب ظرف مدت ۲۴ ساعت را حذف کنند و جریمه ۱.۴ میلیون دلاری را در صورت تخطی در نظر گرفته است. 🔹مالزی لایحه ضد اخبار جعلی را در آوریل ۲۰۱۸ ارائه کرده که بر اساس آن جرم انگاری انتشار یا عدم همکاری در اجرای اقدام مقتضی در خصوص اطلاعات و اخبار جعلی انتشار یافته ۱۲۲ هزار دلار جریمه و تا ۶ سال حبس برای متخلف دارد. 🔹سنگاپور این قانون رسانه‌های اجتماعی را به قرار دادن هشدار، حذف یا اصلاح درخصوص محتوا و اخبار جعلی بر اساس دستور مقامات دولتی الزام کرده و ۷۲۰ هزار دلار جریمه برای شرکت‌ها و تا ۱۰ سال حبس و ۱۰۰ هزار دلار جریمه برای افراد در موارد نقض قانون و تشخیص آسیب رساندن به منافع ملی در نظر گرفته است.
📌براساس آخرین آمار منتشر شده در اکتبر سال ۲۰۲۰، اینستاگرام ششمین شبکه اجتماعی محبوب دنیا از نظر تعداد کاربر فعال است. 🔺از زمان انتشار اولین نسخه این اپلیکیشن محبوب، ۱۰ سال می‌گذرد. در حال حاضر، ماهیانه بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارد. 🔺بنابر ادعای شریل سندبرگ (Sheryl Sandberg)، عضو ارشد هیئت مدیره فیس‌بوک، بیش از ۲۵ میلیون شرکت اقتصادی در اینستاگرام صفحه مخصوص خود را دارند. ۲ میلیون اکانت متعلق به بازاریاب‌های آنلاین است. 🔺آمریکا، هند و برزیل، به ترتیب با ۱۴۰، ۱۲۰ و ۹۵ میلیون کاربر در رتبه‌های اول تا سومِ بیشترین مخاطبان اینستاگرام قرار دارند. 🔺دنبال‌شده‌ترین مرد در اینستاگرام کریستیانو رونالدو فوتبالیست و دنبال‌شده‌ترین زن نیز آریانا گرانده خواننده است. 🔺اولین اکانت با شخصیت حقوقی، متعلق به شرکت نشنال جئوگرافیک است. در آخرین بررسی در رتبه ۱۱ پرمخاطب‌ترین اکانت اینستاگرام قرار داشت. 🔺پنجاه اکانت اول پرمخاطب اینستاگرام غالبا صفحات ورزشکاران، خوانندگان، بازیگران و مدل‌ها است. 🔺🥚 تخم‌مرغ اینستاگرام بیشترین لایک را در این شبکه‌اجتماعی به دست آورده‌ است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، در نخستین اعلامیه خود در سال ۲۰۲۱ از چند مظنون سایبری ساکن ایران نام برده است. مقام‌های امنیتی آمریکا می‌گویند این افراد از سوی سپاه پاسداران ماموریت داشتند علیه ایالات متحده حملات هکری انجام دهند.
هنگام استفاده از خصوصا براى كودكان و نوجوانان به آنها توجه کنيد. براى مشاهده و انتخاب بازى‌هاى رايانه‌اى داراى رده‌بندى سنى مى‌توانيد به سايت www.esra.ircg.ir مراجعه کنید.
🔸حقوق سایبری 🔻برخلاف تصور عموم که متن گفتگو در تلگرام، فیس بوک، اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی دیگر و نیز ایمیل، صدای ضبط شده و فیلم را جزو دلایل قابل استناد به شمار نمی‌آورند قانون، «» را به رسمیت شناخته است. . این جرم به دو صورت در قانون در نظر گرفته شده است: ▫️اول موردی است که کسی اقدام به تغییر یا تحریف و انتشار عکس و فیلم دیگران کند. ▫️دوم موردی است که کسی فیلم، عکس یا صدای دیگری را بدون رضایت او منتشر کند. گاهی ممکن است کسی تنها اقدام به دیگری کند که عکس و فیلم او را منتشر می‌کند. این حرف ممکن است در حد تهدید بماند و هرگز به مرحله عمل نرسد اما صرف تهدید کردن نیز جرم خواهد بود. در تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران دو حالت رخ می‌دهد: ▫️اول اینکه یکی دیگری را تهدید کند عکس، فیلم یا صدای او را پخش خواهد کرد و این تهدید را عملی کند. در این حالت تهدید کننده هم بابت جرم تهدید و هم جرم انتشار عکس و فیلم دیگران محکوم خواهد شد. ▫️در حالت دوم فردی، دیگری را تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی می‌کند اما تهدیدش را عملی نمی‌کند. 🔻عملی نکردن تهدید باعث نمی‌شود که مجازاتی برای آن در نظر گرفته نشود بنابراین اگر شرایط تحقق تهدید وجود داشته باشد مثل اینکه تهدید شونده بترسد، صرف نظر از اینکه تهدید عملی شده است یا نه، می توان از تهدید کننده بابت تهدید به انتشار عکس و فیلم شکایت کرد. ⭕️نکته قابل توجه اینکه این جرایم در دسته جرایم رایانه‌ای قرار دارند و آن تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته شده است. ✍️ندا پاکنهاد ـ وکیل دادگستری
⭕️ساز و کار عصب‌شناختی اخبار جعلی ⭕️هیجانات چگونه بر پردازش اخبار در مغز تاثیر می‌گذارند؟ 💠تولیدکنندگان اخبار جعلی تلاش می‌کنند تا با بهره گیری از عناصر تازگی خبر و شگفتی در اخبار خود، آن‌ها را باورپذیر‌تر کنند. مخصوصا اگر این اخبار با باورهای قبلی فرد همخوانی داشته باشد. 💠عصب‌شناسی حسی نشان داده است که ذهن انسان پس از مدتی تنها به اطلاعات غیر منتظره و غیرقابل پیش‌بینی می‌تواند، واکنش دهد. چراکه به مرور زمان ذهن انسان در می‌یابد که قرار نیست، در مقابل اخبار عادی، هیچ پاداشی را دریافت کند. از این رو تولید کنندگان اخبار جعلی تلاش می‌کنند تا با بهره گیری از عناصر تازگی خبر و شگفتی در اخبار خود، آن‌ها را باورپذیر‌تر نمایند. مخصوصا اگر این اخبار با باورهای قبلی فرد همخوانی داشته باشد. asrehooshmandi ✅در ارائه و درک مطالب رضایت خداوند را در نظر بگیریم.
⭕️دختران دیزنی چطور خلق می‌شوند؟ 💠کمپانی دیزنی در تولیداتش و به‌خصوص در آثار سینمایی، کارش را با داستان‌های کلاسیک و فولکلور آغاز کرد. قهرمان‌های اولیه تولیدات دیزنی عمدتا دخترانی منفعل بوده‌اند که به انتظار بخت و اقبال نشسته و چشم‌به‌راه شاهزاده‌ای سوار بر اسب سفید روزگار می‌گذرانده‌اند. سفیدبرفی در انیمیشن سفید برفی محصول ۱۹۳۷، سیندرلا در انیمیشن سیندرلا محصول سال ۱۹۵۰ و رز در انیمیشن زیبای خفته محصول سال ۱۹۵۹ نمونه واضح و روشنی از این قهرمانان منفعل و حتی مفلوک هستند. 💠در قرن بیستم و یکم اما شاهد تغییر رویکرد بسیار محسوس‌تری در قهرمانان دیزنی هستیم و دیگر از دخترکان نگون‌بخت و قربانی سرنوشت در آثار کمپانی دیزنی در این دوره خبری نیست. این قهرمانان صاحب نگاه و اندیشه هستند و از موجودات واکنشی به شخصیت‌های کنش‌مند بدل می‌شوند. 💠برای فهمیدن این تاثیرات کافی است با نزدیک‌ترین دختربچه‌ای که در اطراف‌تان می‌شناسید، درباره تمایلات و آرزوهایش حرف بزنید و درباره برداشت‌هایشان از آثار دیزنی سوال کنید تا میزان و شکل تعیین‌کنندگی و تاثیرگذاری این کمپانی انیمیشن‌سازی را دریابید. این تاثیرگذاری و تعیین‌کنندگی بدون تردید در جهان امروز، رشد قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت؛ چرا که توسعه ارتباطات و دسترسی به اطلاعات، بیش از هر وقت دیگری غول انیمیشن‌سازی جهان را برای تعریف اهداف تازه و رسیدن به آنها یاری خواهد داد. رسانه‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک ✅حفاظت پیشگیرانه شبکه ملی اطلاعات درمقابل تهدیدات اینترنتی خارجی 🌀شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی،یک مرزمجازی برای فضای سایبری کشور ایجاد می کند تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبرد خارجی در امان باشد. 🌀این شبکه با درنظر گرفتن الزامات پدافند غیرعامل، می‌تواند حفاظت پیشگیرانه ای را در مقابل تهدیدات اینترنتی خارجی به وجود بیاورد و امکان بازیابی سریع اطلاعات را فراهم کند. به طوری که درخواست‌های مخرب از درگاه مشخصی به شبکه داخلی وارد می‌شوند و با امکان مسدود سازی آنها فضای امن تری برای اطلاعات کاربران به وجود می‌آید. 🌀از طرفی هم باوجود احتمال تحریم سایبری علیه کشور و قطع دسترسی مردم به برخی سایت‌ها و خدمات خارجی، وجود ضروری به نظر می‌رسد. 🌀باور غلط درمورد شبکه ملی این است که باعث تشدید نظارت‌ها، نقض حریم خصوصی کاربران و قطع دسترسی به شبکه بین المللی اینترنت می‌شود. در صورتی که شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی، فقط یک مرز مجازی برای فضای سایبری کشور در نظر می‌گیرد تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبردخارجی در امان باشد. منبع: مهر
📌 شعار آزادی بیان بدون روتوش! 💢، شب گذشته اکانت ، رئیس جمهور آمریکا را برای همیشه مسدود کرد. توییتر علت این اقدام را «تشویش و تشویق برای خشونت بیشتر» عنوان کرده است. 💢دونالد ترامپ جونیور، پسر در واکنش به مسدودیت حساب کاربری پدرش در توییتر نوشت: «آزادی بیان مورد حمله قرار می‌گیرد! سانسور هرگز اینچنین اتفاق نیفتاده! نگذارید ما را ساکت کنند. برای ارتباط با ما در DONJR.COMثبت نام کنید! اگر من را از شبکه‌های اجتماعی خود بیرون بیندازند، به شما می‌گویم که در کجا هستم و اطلاع‌رسانی می‌کنم». نکته: تجربه این روزها در آمریکا نشان می‌دهد علی رغم تصور بسیاری که همه آزاد هستند هر چه میخواهند بگویند، آزادی هم حدودی دارد و حد آن در عدم سلب آزادی و امنیت دیگران ذیل آزادی هر یک از ماست.
🔴ماجرای لایو جنجالی نمونه ای از داستان غم انگیز هزاران نوجوان دیگر در اینستاگرام است/ سوء استفاده دشمن از فقر سواد رسانه ای مسئولین ✍سید علیرضا آل داود پژوهشگر و کارشناس فضای مجازی در گفتگو با ۸دی: ⭕️ پژوهشگر و کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه ماجرای لایو جنجالی نوجوان ۱۴ساله با یک بلاگر در اینستاگرام، داستان غم انگیز ده ها هزار نوجوان دیگر در این فضا است، گفت: شخصی که در شبکه امنیتی، سازمان یافته و در حوزه قمار و شرطبندی بیش از ده میلیون فالوور دارد و عمده مخاطبین وی نوجوان ها هستند، تبلیغاتی که در راستای مسائل جنسی و غیر اخلاقی انجام می‌دهد، تأثیر گذاری سنگینی بر روی ذائقه و افکار نوجوانان و جوانان خواهد داشت. ⭕️آل داود با اشاره به استفاده جریان تحریف از کانال آمدنیوز در انتخابات سال ۹۶ در تعویض جایگاه جلاد و شهید گفت: وقتی این جریان در یک رقابت انتخاباتی از بستر تلگرام برای ترور شخصیتی کاندیداها و اتهامات بی اساس به نظام در بستر فضای مجازی استفاده می کند طبیعتا در حوزه های رفتاری، هویتی، فرهنگی و اجتماعی بدتر از آن عمل خواهند کرد. ⭕️کارشناس فضای مجازی با تاکید بر اینکه محیط اینستاگرام عمدتا بر محتواهای ضد فرهنگی متمرکز است و این محتواها به نفع مردم ایران اسلامی نیست، افزود: اینستاگرام بیش از چهل و پنج میلیون کاربر داخل کشور دارد که عمده این اعضا نوجوان ها هستند، ماجرای این نوجوان داستان غم انگیزی از یکی از ده ها هزار نوجوان دیگر در این فضا است. ⭕️وقتی یک فرد بدکاره و فاسدی که در شبکه امنیتی، سازمان یافته و در حوزه قمار و شرطبندی بیش از ده میلیون فالوور دارد و عمده مخاطبین وی نوجوان ها هستند، تبلیغاتی که در راستای مسائل جنسی و غیر اخلاقی انجام می‌دهد، این رفتارهای جنسی وی تاثیر گذاری سنگینی بر روی ذائقه و افکار نوجوانان و جوانان خواهد داشت. ⭕️ادامه خبر 🌐 https://b2n.ir/871329
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت شانزدهم مجموعه مرورگر/ دسترسی و ذخیره ردپای دیجیتال کاربران به چه دلیل صورت می گیرد؟
کدام خدمات قضایی آنلاین ارایه می‌شوند؟ قوه قضاییه با ادامه‌دار شدن شیوع بیماری کرونا و تاکید به عبور و مرور کمتر، تغییر رفتار مردم و تمایل آن‌ها به فرایندهای آنلاین بسیاری از خدمات این دستگاه را آنلاین کرده و از تعدادی سامانه از جمله سامانه عدالت همراه، سامانه ثبت قراردادهای الکترونیکی وکالت، سامانه نوبت‌دهی هوشمند، سامانه احراز هویت، سامانه ثبت قراردادهای الکترونیکی وکالت، سامانه خودکاربری وکلا و دادگاه آنلاین رونمایی کرده است. سامانه «عدالت همراه» به گفته رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، تمامی خدماتی که به صورت الکترونیکی توسط دستگاه قوه قضاییه ارائه می‌شود، از طریق برنامه عدالت همراه در دسترس است. به این صورت که کاربران با نصب سامانه «عدالت همراه» بر روی تلفن همراه هوشمند خود می‌توانند از منزل یا محل کار خود، بدون مراجعه به واحدهایی قضایی از خدمات و امکاناتی مانند «اخذ نوبت از واحدهای قضایی»، «ثبت درخواست صدور گواهی عدم سوء پیشینه»، «اطلاع‌‎رسانی از آخرین وضعیت پرونده»، «مشاهده خلاصه وضعیت پرونده»، «دسترسی به کلیه ابلاغیه‌های الکترونیک صادرشده» بهره‌مند شوند.
✅توییتر سیاست جدید خود را برای تایید حساب‌های کاربری، از ساعت 10 صبح روز 22 ژانویه (جمعه سوم بهمن ماه سال جاری) اعمال می‌کند: براساس این سیاست، توییتر اخطاری را به کاربرانی که حسابشان تایید شده‌است، نشان می‌دهد و از آن‌ها می‌خواهد تا اکانت خود را برای مطابقت با سیاست جدید به‌روز کنند. ✨برخی از مراحلی که باید برای رعایت این خط مشی جدید انجام ‌شود به شرح زیر است: ◽ کاربران حتما باید ایمیل و یا شماره تلفن خود را تایید کنند. ◽ حساب کاربران حتما باید دارای نام و تصویر نمایه باشد. ◽ کاربران حتما باید در شش ماه اخیر از حساب خود استفاده کرده‌باشند. ◽ حساب هیچ کاربری نباید در شش ماه گذشته به‌دلیل نقض قوانین بلاک شده‌باشد.
🔘 نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1399 ♦️ «سامانۀ نمایشگاه مجازی کتاب» در سال 1399 از سوی «خانه کتاب و ادبیات ایران» راه‌اندازی شد. در این سال به دلیل محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌ها‌ی استانی کتاب اجازه و امکان برگزاری نیافتند. از این‌رو خانه کتاب و ادبیات ایران بنا به درخواست معاونت امور فرهنگی اقدام به طراحی و راه‌اندازی «نمایشگاه مجازی کتاب» نمود. ♦️ در این سامانه فرایند جست‌وجو، مشاهده، خرید و ارسال کتاب پیاده‌سازی شده است. ♦️ نشانی سامانه نمایشگاه مجازی جهت ورود علاقه‌مندان کتاب: 🌐 https://book.icfi.ir/
▪️دیروز ماهیگیر ها و راننده کامیون هایی که از تاخیر سر مرز به خاطر هرج و مرج برگزیت عصبانی بوده اند و ماهی هاشون فاسد شده بوده به نشانه اعتراض با کامیون هاشون به مرکز شهر لندن رفته بودن،جلوی خانه نخست وزیر! این توییت از چرایی عدم پوشش بی بی سی انگلیسی در مورد این اعتراض می‌پرسه! 💬 بنفشه سبز @Fars_Plus
▪️«داستین هیگز» شهروند سیاهپوست آمریکایی پس از تحمل ۲۵ سال عذاب وجدان ناشی از قتل به آرامش ابدی رسید 🔻وی با تدبیر دولت فدرال آمریکا ماد‌ه‌ای درمانی موسوم به «سم» دریافت کرد و برای همیشه از رنج عذاب وجدان رهایی یافت‌ 💬 دی‌بی‌سی @Fars_Plus
سواد رسانه و روانشناسی مدیر: Vavgh01@ برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید. کانال حداقل "سه روز در هفته" به روز رسانی می شود. https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🔍راهنمای تشخیص اخبار جعلی 💠در برخی از اخبار جعلی نام نویسنده ذکر نمی شود. بنابراین نبود نام باید زنگ هشدار را برای مخاطب به صدا درآورد. اگر هم برای خبری که به نظر جعلی می رسد نام نویسنده ذکر شده باشد، می توان با استفاده از موتور جستجوی گوگل دید که آیا سایر کارهای وی شباهتی به این یک خبر دارند، یا ندارند؟ یا اینکه اصولا میزان اعتبار این نویسنده تا چه اندازه است؟ ۱- نویسنده خبر کیست؟ ۲- آیا منابع ذکر شده در خبر معتبرند؟ ۳- متن مورد نظر چه زمانی منتشر شده است؟ ۴- آیا آدرس اینترنتی تارنما درست و واقعی به نظر می رسد؟ ۵- چه کسی از این خبر سود می برد؟ شارا ، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | آشنایی با انواع فالوور و نیت هر گروه 🔺دنبال‌کننده شما، همیشه طرفدار شما نیست! https://t.me/SovarMedia/264 ، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
🔸 رسانه‌های اجتماعی: خوانش انتقادی ▫️نوشته کریستین فوکس ▫️ترجمه حسین بصیریان جهرمی این کتاب در ۱۲ فصل تدوین شده است که عناوین آن به این شرح است: ۱. منظور از خوانش انتقاديِ رسانه‌هاي اجتماعي چيست؟ ۲. رسانه‌های اجتماعي و کلان‌داده‌ها چيستند؟ ۳. رسانه‌هاي اجتماعي به‌مثابه فرهنگ مشاركتي ۴. رسانه‌هاي اجتماعي و قدرت ارتباطات ۵. قدرت و اقتصاد سياسی رسانه‌هاي اجتماعي ۶. گوگل: موتور جست‌وجوی خير يا شر؟ ۷. فيس‌بوك: نظارت در عصر ادوارد اسنودن ۸. توييتر و مردم‌سالاري: يك حوزه عمومی جديد؟ ۹. وایبو: قدرت، ایدئولوژی و مبارزات اجتماعی در سرمایه‌داری چینی ۱۰. اِیربی.ان.بیو اوبر: اقتصاد سیاسی در بسترهای اشتراک‌گذاری (پلتفرم‌های تسهیمی) برخط (آن­لاین) ۱۱. ويكي‌پديا: شکلی از مردم‌سالاری جدید در کار مبتنی بر همکاری و تولید؟ ۱۲. نتيجه‌گيري: رسانه‌هاي اجتماعي وجایگزين‌هاي آن‌ها؛ به‌سوی يك رسانة اجتماعي واقعی
🎯 از اخبار فرار کنید، همانطور که از هروئین فرار می‌کنید — ۱۵ دلیل برای کنارگذاشتن اخبار و خواندن چیزهایی عمیق‌تر، طولانی‌تر و مفیدتر 📍یک بار برای همیشه تکلیف خودتان را با اخبار روشن کنید. مثلاً یک سال گذشته را در نظر بگیرید و از خودتان بپرسید: واقعاً کدام خبر را در روزنامه یا وب‌سایتی خبری خوانده‌اید که تأثیر مهمی در زندگی و کارتان داشته است؟ چه چیز مهمی هست که اگر خبر نخوانید از دست خواهید داد؟ جوابش تقریباً برای همۀ ما یکسان است: هیچ چیز. دنبال‌کردن اخبار نه‌تنها هیچ فایده‌ای ندارد، که همه‌اش ضرر است. پس شاید بهتر باشد این مادۀ مخدر را ترک کنیم. 📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید: https://tarjomaan.com/news/10025/