🔶مشهد، گلدسته، کرونا
🔸بی بی سی میخواهد مردم مشکلات را نه تنها از نظام و کشور، بلکه از دین بدانند!
🔸مواردی که در نگاه اول در چشم نیستند اما با دیدن تعداد زیادی از اینگونه تصاویر، مخاطب به صورت ناخودآگاه به یک احساس منفی درمورد اماکن مذهبی دست پیدا میکند.
#عملیات_روانی
#روزنگار
✅ @media_arma
🔴مقایسه خاموش
⬅️یکی از تکنیکهای مهم مورد استفاده در پروپاگاندا و جنگ روانی مقایسهٔ زیرآستانهایست. یعنی بهطور مستقیم برای شما مقایسهای انجام نمیشود اما انتخاب ترتیب اخبار باعث میشود خودتان تصویر سیاه و کثافتباری که از خاورمیانه و اطرافتان بهشکل رادیکال به شما تزریق شده را با گلوبلبل های غرب مقایسه کنید. اگر گلوبلبل نشان دادن وضع حاضر و سیاه نشان دادن وضعیت غرب از سمت صداوسیما قبیح و احمقانست چطور بیبیسی دقیقاً همین تکنیک را بهکار میگیرد و کسی هم به این رسانه خردهای نمیگیرد؟
#عملیات_روانی
#سواد_رسانهای
✅ @media_arma
🔴دویچه وله نگران سلامت مردم یا بدنبال هنجار شکنی؟!
🔺دویچه وله از خواص مقدار کم مصرف شراب میگوید، با تحقیق ساده میتوان فهمید که آنتی اکسیدان ها و خواص فلاونوئیدی که دویچه وله میگوید در شراب وجود دارد به مقدار بیشتری در سرکه های طبیعی موجود است
🔺هرچه میزان اسیدیته سرکه بیشتر باشد خاصیت آن بیشتر است. سوای از مضرات متعدد مشروبات الکلی که دیگر بر همگان ثابت شده است و عوارض جدی بر روی قلب و کبد دارد، آیا عاقلانهتر نیست سرکه ای که ۱۴۰۰ سال پیش در اسلام به مصرف آن سفارش شده و همان خواص شراب را حتی بیشتر دارد و مضرات متعدد مشروبات را نیز ندارد بطور منظم مصرف شود؟
#عملیات_روانی
#روزنگار
✅ @media_arma
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چطور گول ملوان زبل را خوردیم؟
⭕️ رسانهها میتوانند کلیشههایی را به ذهن مخاطب منتقل کنند که تا سالها اثر آن باقی بماند؛ درست مثل قدرت بیش از اندازه ملوان زبل بعد از خوردن اسفناج که قرار بود بچهها را برای خوردن یک خوراکی پر از آهن ترغیب کند که اتفاقاً خیلی هم خوب اینکار را انجام داد.
💠 گروه رسانهای تیمورا
https://eitaa.com/joinchat/3672375298C8acb35579f
هدایت شده از بُشریٰ
34.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند تروکاژ
🔹این مستند بدلیل استقبال بینظیر مخاطبان برای دومین در یک روز از شبکه سه پخش شد.
@tolid_mohtava_ammar
هدایت شده از عصر هوشمندی
💢رمزگشایی از «جنگ آنلاین» پنتاگون علیه ایران
درباره سنتکام چه میدانیم و وظیفه و کارویژه آن چیست؟
متن گزارش را در لینک زیر بخوانید.
asriran.com/003bnl
@asrehooshmandi
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
💢 طنز تلخی با سوءاستفاده از عنوان
《برابری جنسیتی》
برابری جنسیتی احیانا در تبلیغات جنسی بررسی نمی شود⁉️
در غرب، وقتی می خواهند آمار برابری جنسیتی ارائه دهند، بر مبنای یک استدلال ضعیف و مضحک، تعداد زنان و مردان در سمت های گوناگون را می شمارند و درصد می گیرند. هر چه این درصد نزدیکتر بود می گویند برابری جنسیتی بیشتری برقرار است. مثلا اگر تعداد صندلی های مجلس برای زنان و مردان به صورت مساوی توزیع شده باشد، می گویند برابری جنسیتی برقرار است. حال، اگر در کشوری، زنان خودشان متمایل نباشند که نماینده مجلس شوند، می گویند شما متوجه نیستید و باید بروید و حق خود را بگیرید.
این استدلال مضحک که مبنای گزارش های سازمان های بین المللی درباره برابری جنسیتی است، اما، در مورد جنسی سازی دختران در تبلیغات کنکاش نمی شود! هیچکس شنیده که در رسانه های غربی بگویند ۸۵ درصد تبلیغاتی که جنسی سازی انجام می دهند را زنان تشکیل می دهند و بنابراین مردان باید قیام کنند و حق خود را در این مورد از زنان بگیرند؟!!
یافته های مطالعات متعدّد نشان دادهاند که زنان بیشتر از مردان به شیوهای جنسی به تصویر کشیده میشوند (مثلاً با لباسهای آشکارکننده و بدن نما، با حالتهای بدن یا حالات صورت که حاکی از آمادگی جنسی است) و شیء سازی می شوند (مثلاً به عنوان یک شی تزئینی استفاده میشوند. یا اعضای بدن شان مورد استفاده قرار می گیرد تا شخصیت کامل شان). علاوه بر این، معیار محدود (و غیر واقعی) زیبایی ظاهری به شدت مورد تاکید است. اینها مدلهای زنانگی هستند که برای مطالعه و الگوبرداری از دختران جوان ارائه شده است.
در برخی از مطالعات، تمرکز بر جنسیتسازی شخصیتهای زن در تمام سنین بود، اما بیشتر آنها به طور خاص بر روی زنان بالغ جوان تمرکز داشتند. اگرچه مطالعات کمی شیوع تصویرهای جنسی از دختران را بررسی کرد، اما آنهایی که انجام شدهاند دریافتند که چنین جنسیسازی رخ می دهد و ممکن است به طور فزاینده ای رایج شود. به عنوان مثال اُدانهیو، گُلد و مکِی (۱۹۹۷) تبلیغاتی را در یک دوره ۴۰ ساله در پنج مجله با هدف بررسی نقش مردان، زنان، یا عموم خوانندگان بزرگسال کدگذاری کردند. از بین تبلیغاتی که جنسی سازی را انجام داده بودند، ۸۵ درصد دختران را، جنسی کردند (و نه پسران را). علاوه بر این، درصد تبلیغات جنسی در طول زمان افزایش یافت.
اگرچه هنوز تحلیلهای گستردهای در مورد مستندسازی جنسیسازی دختران انجام نشده است، نمونههای جداگانهای را میتوان به راحتی پیدا کرد. مثلا با پیراهن باز شده، لیسیدن آبنبات چوبی، عروسکها (مثلاً عروسکهای برتز با لباسهای جنسی مانند دامن کوتاه، جورابهای توری، پرها و ...)، لباس (تانگ های سایز برای کودکان ۷ تا ۱۰ ساله، برخی از آنها با شعار چاپ شدهاند. مانند «چشمک چشمک»)، و برنامه های تلویزیونی (مثلاً یک نمایش مد تلویزیونی که در آن مدل های بزرگسال با لباس زیر زنانه به عنوان دختران جوان ارائه می شدند). تحقیقاتی که در مورد فراگیر بودن و تأثیرگذاری این گونه محصولات و تصاویر به شدت مورد نیاز است.
👈 باید روشن شده باشد که این مدعا که زنان خودشان آزاد باشند تا پوشش خود را اختیار کنند، مدّعای قابل دفاعی نیست. این ظاهر و ابتدای جذابی دارد، اما باطن و عاقبت بسیار شومی در پی خواهد داشت. جامعه، با سوء استفاده از جذابیت های ظاهری زنان، دیگران را هم به این سمت خواهد کشاند، چون آنجا منطق بازار حاکم است و هر چه سود و منفعت مالی بیشتری داشته باشد ترویج خواهد شد، و این سوای بحث جنسی سازی است که باعث می شود نگاه جامعه به زنان به عنوان ابزارهای جنسی تقلیل یابد.
🛑 جامعه غرب، باید در برابر سوء استفاده از واژگانی چون برابری، عدالت، آزادی، حقوق بشر و امثال آن پاسخگو شود.
👈 غرب باید پاسخ جنایات خود علیه بشریت را بدهد...
ما غرب را پاسخگو خواهیم کرد✌
منبع آمارها در مطالعات غربی:
Report of the APA Task Force on the Sexualization of Girls Executive Summary, APA Task Force on the Sexualization of Girls
Eileen L. Zurbriggen, PhD (Chair)؛ Rebecca L. Collins, PhD؛ Sharon Lamb, EdD؛ Tomi-Ann Roberts, PhD؛؛ Deborah L .Tolman, EdD؛ L. Monique Ward, PhD؛ Jeanne Blake (Public Member)
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#رسانه
#سواد_رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از خبر فوری
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرت عشق؛ داستان زندگی گاندی
🔹 مهاتما گاندی بیشک یکی از بزرگترین شخصیتهای جهان معاصر بهشمار میرود.
🔹 اگر میخواهید در مورد زندگی و شخصیت او بیشتر بدانید این ویدئو را تماشا کنید و برای دوستان خود ارسال کنید. #ویدیو_کامنت
@TV_Fori
هدایت شده از حدیث گراف
بعضی از مردم اصرار دارند که خود را به دیگران بشناسانند،
و ثروت، مقام، مدرک و دیگر داشته های خود را به رخ آنها بکشند...
اما این نوع آدمها در درون خود زجر می کشند؛
زیرا شادی آنها وابسته به تفکر دیگران است!
" مهم بودن " را باید فراموش کرد
تا آرامش نصیب شود
هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشیم،
زندگی بهتری خواهیم داشت
🆔 @hadisgraph
هدایت شده از حدیث گراف
امیرالمؤمنین عليه السلام:
خردمند به عمل خود تكيه مى كند و نادان به آرزوهايش
العاقِلُ يَعْتَمِدُ على عَملهِ، الجاهِلُ يَعْتَمِدُ على أمَلهِ
غررالحكم حدیث 1240
🆔 @hadisgraph
هدایت شده از حدیث گراف
امیرالمؤمنین علیه السلام:
هنگامى كه عقل كامل گردد سخن كم مى شود
إِذَا تَمَّ الْعَقْلُ، نَقَصَ الْكَلَامُ
حکمت 71 نهج البلاغه
🆔 @hadisgraph
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افسانه بیطرفی بیبیسی فارسی
🔸رسانه بیبیسی اخیرا در مطلبی مدعی شده که اخبار رو به صورت بیطرفانه در اختیار مخاطبینش قرار میده، بدنیست چند نمونه از بیطرفیهای این شبکه انگلیسی رو باهم مرور کنیم!
🇮🇷در صدای ایران روایت واقعی سیاست را دنبال کنید | خبر فوری👇
https://eitaa.com/joinchat/1564672000C862dbe03c9