ببینید: آگاهسازی جمعی در مواجهه با اخبار جعلی چگونه شکل میگیرد؟
https://gerdab.ir/files/fa/news/1401/9/21/66008_705.mp4
@resane_ravanshenasi
تیم مدیریت پیام رسان «بله» اعلام کرد اختلال روز گذشته این پلتفرم به دلیل تحریم سرور شرکت ابرآروان رخ داده است.
مدتی پیش اتحادیه اروپا شرکت توزیع داده «ابرآروان» را به دلیل همکاری در پروژه شبکه ملی اطلاعات و فیلترینگ در ایران تحریم کرد. از آنجاکه ۵۶ درصد دامنهها در ایران از CDN و DNS ابری کلادفلر و ابر آروان بهعنوان سرویسدهنده خارجی و داخلی خدمات ابری (Public Cloud) استفاده میکنند، پیشبینی میشد تحریم اتحادیه اروپا در بخشهای مختلف توزیع داده و اینترنت کشور مشکلاتی ایجاد کند.
@resane_ravanshenasi
امیرحسین رحیمی با قید وثیقه آزاد شد
روابطعمومی و ارتباطات دادگستری کل استان البرز:
🔹امیرحسین رحیمی در صحنه ناآرامیهای شهرستان فردیس در حالی که کوکتل مولوتوف به همراه داشته از سوی یکی از ضابطان دادگستری دستگیر شدهاست.
🔹پرونده پس از تکمیل تحقیقات، منتهی به صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست شده و جهت رسیدگی به دادگاه اطفال و نوجوانان ارجاع شدهاست.
🔹دادگاه با توجه به تکمیل تحقیقات مقدماتی در دادسرا، ضمن تعیین وقت رسیدگی، با اخذ تامین متناسب دستور آزادی را صادر کرد و متهم در حال حاضر آزاد شدهاست.
ایمنا
@resane_ravanshenasi
قوانین «دیپفیک» به زودی در چین اجرائی میشود:
اداره فضای سایبری چین (CAC) اعلام کرد که از جعل هویت افراد با دیپ فیک محافظت می کند.
دیپ فیک فناوری است که عکس ها را طوری دستکاری می کند که به طور مجازی با نمونه اصلی غیر قابل تمایز هستند و می توان به آسانی از آنها برای دستکاری واقعیت یا اخبار جعلی استفاده کرد.
اداره فضای سایبری چین اعلام کرد این اقدام با هدف محدود کردن ریسک فعالیت پلتفرم هایی انجام شده که با استفاده از یادگیری عمیق یا واقعیت مجازی خدمات ارائه میکنند.
رگولاتورها چنین پلتفرم هایی را «تهیه کنندگان سرویس سنتز عمیق» می نامند. دیگر هدف این سازمان از وضع قوانین مذکور ترویج توسعه سالم در صنعت فناوری است.
@resane_ravanshenasi
شادترین و افسرده ترین کشورهای جهان کدامند؟!
🙍♂️آرتور بروکس:
🔴 نمیتوان گفت یک کشور شادتر از بقیه کشورها است!
◀️ همه میدانند که شادترین مردمان جهان کجا زندگی میکنند چون سازمان ملل متحد سال به سال آن را به ما گوشزد میکند. در چند سال گذشته فنلاند رتبۀ یک بوده و در جمعی از کشورهای اروپای شمالی ( که همگی جزو شادترین کشورها هستند) در صدر قرار داشته است.
از آنجایی که این کشورهای اروپای شمالی به راز شادی پی بردهاند، ماها وسوسه میشویم که از عادات آنها تقلید کنیم. اگر مانند فنلاندیها زندگی کنید ــکمی در جنگل راه بروید، در آب یخ شنا کنیدــ همه چیز روبهراه میشود، اینطور نیست؟
⚠️ به این سادگیها هم نیست.
برای اینکه گزارش شادی جهانی و شاخصهای شادیِ بینالمللیِ دیگر بتوانند گزارشهای افراد از شادیشان را با هم مقایسه کنند، باید فرض را بر این بگیرند که در سرتاسر جهان مردم به شیوهای تقریباً یکسان شادی را تعریف میکنند و به سوالاتِ پیمایشهای شادی پاسخ میدهند.....
مطالعۀ اینکه مردم در سرتاسر جهان چه درکی از رفاه دارند در واقع تفاوتهای اساسی بین کشورهای مختلف را نشان میدهد.....
✅ مردم در سرتاسر جهان تشابهات آشکاری در شیوۀ تجربهی شادی دارند. مطالعهای که در سال ۲۰۱۶ بر روی ۲۷۹۹ نفر بزرگسال از ۱۲ کشور انجام گرفته است نشان داده که در تمام کشورهای مورد مطالعه تعاریف روانشناختی شادی یعنی «حالت، احساس یا نگرشی درونی» بر تعاریف دیگر مسلط است. مشخصاً مردم در سرتاسر دنیا گفتهاند که شادی را در دستیابی به «هماهنگی (توازن) درونی» یافتهاند.
🧐 شاید هماهنگی درونی امری جهانی به نظر بیاید، ولی میتواند در جاهای مختلف معانی بسیار متفاوتی داشته باشد.
مثلاً دو سال پیش وقتی داشتم در دانمارک فیلم مستندی دربارۀ جستجوی شادی میساختم، دریافتم که دانمارکیها معمولاً هماهنگی درونی را با هوگه تعریف میکنند که به معنای چیزی مانند دنج بودن و سرخوشیِ آسوده است. در حالی که دریافتم آمریکاییها این مفهوم را بیشتر با هماهنگی بین مهارتها و علایقشان تعریف میکنند، آن هم اغلب در زمینهی کاری.
🔴 بنابراین تعاریف روانشناختی نمیتوانند با دقت خوبی شادی را توضیح دهند. ورای آن هم تفاوت بین کشورها بیشتر و بیشتر میشود. مثلاً همان مطالعۀ سال ۲۰۱۶ که در بالا اشاره شد نشان داده که ۴۹ درصد آمریکاییها در تعاریفشان از شادی تلویحاً به روابط خانوادگی اشاره کردهاند، در حالی که درکِ اهالی اروپای جنوبی و آمریکای لاتین از شادی بیشتر متوجه خودشان بوده است: فقط ۲۲ درصد پرتقالیها، ۱۸ درصد مکزیکیها و ۱۰ درصد آرژانتینیها در تعاریف شادی خود به خانوادههایشان اشاره کردهاند.
دو محقق ژاپنی در سال ۲۰۱۲ در مجلهی بینالمللی رفاه در بررسی تعاریف شادی در فرهنگهای غربی و آسیایی به یک تفاوت فرهنگی مهم پی بردند. آنها دریافتند که در غرب شادی به شکل «حالت برانگیختگی بالا مانند هیجان و احساس موفقیت شخصی» تعریف میشود، در حالی که در آسیا، «شادی به صورت تجربۀ حالت برانگیختگی کم مانند آرامش تعریف میشود».
👈 حتی مقایسۀ دقیق افراد در داخل مرزهای کشورهای بزرگ هم کار دشواری است. مثلاً تعریفِ شادی در بخشهای شمالی هند با بخشهای جنوبی آن تفاوت زیادی دارد. و مطالعات نشان میدهد که ویژگیهای شخصیتی افراد در نواحی مختلفِ ایالات متحدۀ آمریکا هم بسیار متفاوت از همدیگر است. مثلاً افراد در ناحیهی شمال شرقی و مابین شمال شرقی و جنوب شرقی بیشتر اضطراب دلبستگی از خود نشان میدهند («کی زنگ میزنی؟») در حالی که در ایالت غربی اجتناب دلبستگی بیشتر است («حالا هر وقت شد همدیگه رو میبینیم»).
🎤 حتی کلماتی که برای صحبت کردن در مورد شادی مورد استفاده قرار میگیرند در زبانهای مختلف معانی ضمنی متفاوتی دارند. در زبان آلمانی شادی در کلماتی مانند نیکبختی و سرنوشتِ خوب ریشه دارد. در واقع، کلمۀ happiness از واژۀ hap میآید که به معنای «شانس» است. در زبانهای با ریشهی لاتینی هم این کلمه از واژهی felicitas میآید که در روم باستان نه تنها به شانس بلکه به رشد، پرباری و شکوفایی اطلاق میشد.
✳️ در مجموعْ فرهنگها در تعارفِ شادی تفاوت زیادی با هم دارند. بنابراین نمیتوان به طور صددرصدی گفت که یک کشور شادتر از بقیۀ کشورها است و شاخصِ «شادترین کشورها در جهان» به تنهایی آموزنده نیست. شادی میتواند به شیوههای بسیار گوناگونی تعریف و اندازهگیری شود. شاید طبق یک تعریف فنلاند شادترین کشور جهان باشد، ولی تقریباً با یقین میتوان گفت که بنا بر تعاریف دیگر چنین نیست. کشورها بیشتر از اینکه مقایسه شوند باید طبقهبندی شوند.
از کانال استاد عباس پسندیده
@resane_ravanshenasi
حمله بی سابقه جنتی علیه مقام معظم رهبری!!!!!!!
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
#امام_زمان
#آنتی_فکت
@resane_ravanshenasi
پرونده این هفته من در #صدا به بحث #بولتن_گیت فارس مربوط است. کسی که تا دیروز بولتنهای محرمانه مینوشت، تبدیل شد به انشافروش.
اما دقت کنید که بعد از دستگیری توانگر دیگر خبری از ۲۵۰ترابایت دادههای فارس نیست.
درست مثل پروژه هک شدن دوربین زندانها. این پروژهها کارکردهای مشخص دارد
🖋️ داوود حشمتی
#رصد_اتاق_توییت
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو با بیوک خانزاده مؤسس بنیاد رِفرِشگرد و عضو ارشد انجمن پادشاهی خواهان از سوئد پیرامون قاطعیت و موفقیت شاهزاده رضا پهلوی در مبارزه با حکومت مستقر
«شاهزاده یکبار در دوران مدرسه دلشون خواستن شاگرد اول بشن. و حتی معدل 12 همایونیشون نتونست مانع ایشون بشه و با قاطعیت شاگرد اول شدن. اونم در کلاس خصوصی و انفرادی که مزیت رقابت و انگیزه رو نداره!»
#بیوک_خانزاده
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش پوریا قربانی؛ خبرنگار اعزامی دیبیسی فارسی و گفتوگو با اولاف شولتس؛ صدراعظم آلمان از برلین پیرامون تحولات اخیر آلمان و عملیات شجاعانهی پلیس و دولت در خنثیسازی کودتا
«دانیل برول؛ بازیگر معروف آلمانی با انتشار پستی گفته جای خلافکار زندانه چه رایش سیزدهم باشه چه نظامی بازنشسته چه وکیل هنرمند و ورزشکار و سیاستمدار یا هرچی دیگه»
@resane_ravanshenasi
اعدامِ خوب، اعدامِ بد
اینکه عدّه ای، می توانند همزمان که به اعدام معتقدند، به آن کاملا بی اعتقاد شوند، می تواند برگرفته از چند مورد باشد:
۱. عدم درک دلایل اعدام و جزئیات مرتبط با آن
۲. مخالفت با جمهوری اسلامی، به هر طریق ممکن (یک روز با فشار برای اعدام کردن و روز دیگر با هشتگِ 《اعدام نکنید》)
۳. غرب زدگی، یعنی هر چه دشمن هشتگ بزند را دنبال کنیم خوب است.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
@resane_ravanshenasi
گوگل پرجستجوترین عبارتهای 2022 را منتشر کرد: Wordle و اوکراین در صدر
🔹️گوگل گزارش سالانه «Year in Search» خود را منتشر کرد که در آن پرجستجوترین عبارتهای سال 2022 در سراسر جهان فهرست شدهاند. این گزارش نشان میدهد که بازی آنلاین محبوب Wordle محبوبترین عبارت جستجوشده در سال جاری میلادی و در سطح جهانی بوده و جستجوهای آن، در ماه فوریه، اندکی پس از خرید بازی توسط نیویورک تایمز به اوج خود رسیده است.
🔹️ دومین عبارت پرجستجوی سال «هند مقابل انگلیس» (India vs England) بوده که بهدلیل رویارویی دو کشور در جام جهانی کریکت موردتوجه قرار گرفته است. سومین عبارت پرجستجو نیز اوکراین بوده است.
🔹️اوکراین همچنین در صدر فهرست موضوعات خبری پرطرفدار سال قرار دارد. پس از آن، درگذشت ملکه الیزابت دومین موضوع خبری پرطرفدار کاربران اینترنت بوده و پس از آن، نتایج انتخابات سومین گزینه فهرست است.
@resane_ravanshenasi
کلیپی جعلی که در چند ثانیه ساخته شده و ١٩۵ هزار لایک خورده........
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
#امام_زمان
#آنتی_فکت
@resane_ravanshenasi
اگر تقطیع ،تحریف، فتوشاپ رو از اینها بگیری دیگه هیچی برای گفتن ندارند!!!!!
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
#امام_زمان
#آنتی_فکت
@resane_ravanshenasi
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چندتا از تصاویری که این روزها رسانههای ضد انقلاب منتشر کردند، واقعیت داشته است؟
✅ #ذره_بین دریچهای به حقیقت...
ofogh_tv
@resane_ravanshenasi
34.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مدلهای رسانهای شبکههای معاند در اغتشاشات اخیر ایران چه بود؟!
✅ #راوی کاری از گروه سیاسی شبکه افق
ofogh_tv
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی حتی استاد فلسفه تحت تاثیر فشارهای فضای مجازیست!
@resane_ravanshenasi
📛 توهین علی کریمی به مردم شریف ایران!!!!
🔹 «از بیتالمال خوردید و فربه شدید به ملت خود پشت کردید و جوان های مردم را به کشتن دادید حالا توهین هم می کنید؟!. وفای سگ از شما بیشتر است.»
timoora
@resane_ravanshenasi
بیشرفهای روزنامه اعتماد رو خوب نگاه کنید ، مثل سگ دروغ میگن هیچ کسی هم کار به کارشون نداره
امروز ازاد شده ی خط رو صورتش نیست ، دروغگوهای روزنامه اعتماد میگه توی گردن و سرش ساچمه اس! تازه ساچمهها توی بدنش هم دور دور میکردن
عوضیهای دروغگو
قوه قضائیه هم که دایورت
timoora
@resane_ravanshenasi
▪️دولت آمریکا با وجود تاکید بر اصل آزادی دسترسی به اطلاعات و کشوری با بزرگترین شبکه های اجتماعی، به محض این که احساس کند اپلیکیشن های خارجی تهدید امنیت ملی به شمار می آیند، در برخورد با آنان لحظه ای درنگ نمی کند.
پ.ن: رای سنا به ممنوعیت استفاده از TikTok در دستگاه های دولتی
Fars_plus
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو با الیاس احتشام؛ رئیس اندیشکده فرهنگ و انسانشناسی از تگزاس در رابطه با تفاوتهای فرهنگی_انسانی معترضین ایرانی و تروریستهای خرابکار در آلمان
«طبیعتا حکومتها و جوامع هم در مقابل تهدیدهای مشابه مثل کودتا و براندازی و اغتشاش نباید مشابه هم عمل کنن. مثلا در بیماری کرونا شاهد بودیم در جوامعی مثل پاکستان که حتی ادای رعایت بهداشت رو هم در نمیارن، بدون واکسیناسیون هم آمار ابتلا خیلی پایینتر از جوامع توسعه یافتهای همچون اروپا بود!»
#الیاس_احتشام
🔸تماشا در تلوبیون:
https://telewebion.com/episode/0x5296979
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو با اولاف شولتس؛ صدراعظم آلمان از برلین پیرامون تحولات اخیر آلمان و عملیات شجاعانهی پلیس و دولت در خنثیسازی کودتا
«اعزام تعداد بالای نیرو، بالا بودن سرانه پلیس نسبت به مجرم در آلمان رو میرسونه و اتفاقا نکته مثبتیه. 3 هزار رو تقسیم بر 25 کنی میشه به 120 پلیس در ازای هر ترورسیت که آمار خیلی خوبیه!»
#اولاف_شولتس
🔸تماشا در تلوبیون:
https://telewebion.com/episode/0x5296979
اگر به کسی بر نمی خورد بسیاری از ما هم با شما هم موافقیم آقای کریمی! کسانی که عقل خود را دربست در اختیار امثال شمایی قرار می دهند که حتی یک جمله ساده را به درستی نمی توانی ادا کنی، شایسته این صفت هستند.
@resane_ravanshenasi