فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش دوم صحبت با مسوولان جایی که علیزاده خطاب به فرهنگ سازان و سیاست گذاران فرهنگی ایران حرف میزند.
🔸جایی که درباره فرخ نژادهایی که هنوز در سینمای ایران جا خوش کرده اند و از سیاست مزدور و شهره پرورانه دستگاه فرهنگی دارند ارتزاق میکنند.
🔹جایی که شهره ها هنوز دارند از پول کارگران هفت تپه، از دستمزد بریده شده کارگران معدن، از حقوق معلمان و صندوق فرهنگیان میخورند و انبان هایشان را پر می کنند و مالیات نمی دهند
این بخش خطاب به مسوولان فرهنگی است که این سیاست را تمام کنند و از استقلال سینماگران دفاع کنند. سیاست مزدور پروری و شهره سازی از اینها با پول رانتی و نفتی سیاستی شکسته خورده است. چرا که شما در برابر دستگاههای مزدور پرور دیگر شکست میخورید. شما در برابر عربستانی که می تواند سی برابر شما به اینها پول بدهد حتما بازنده اید. کمااینکه در فقره فرخ نژاد و کرمی و غیره بودید.
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو با شهرام کاسبکار کارشناس مسائل اقتصادی از نیویورک در رابطه با بررسی زوایای اقتصادی رویداد اعتراضی «برای آزادی» از سوی بنیاد برومند
«اساسا اصل کاسبی که ایرادی نداره و در همهی نظامهای حقوقی دنیا کاسبی قانونیه. در مورد کاسبی در خلال مبارزه هم که قبل از خواهران برومند پیشکسوتهایی مثل سازمان مجاهدین و مسیح علینژاد و... این رو تجربه کرده بودند»
#شهرام_کاسبکار
🔸تماشا در تلوبیون:
https://telewebion.com/episode/0x529b2fd
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو با جلال کاووسی؛ تبصره شناس، حقوقدان و عضو کمیته اجرایی سازمان اروپایی حقوق عمومی از پاریس در بررسی قوانین جزایی ج.ا مبنی بر حکم اعدام مجیدرضا رهنورد معترض مشهدی
«از جدیدترین تبصرهها برای علل موجه جرم که به تأیید آقای علی کریمی با فالور میلیونی هم رسید، ورزشکار بودن، هنرمند بودن، خوشگل بودن، داشتن فالور بالا، پدر و مادر داشتن، خواهر و برادر داشتن است. اما متاسفانه قضات در جمهوری اسلامی به این تبصرهها توجه نمیکنند»
#جلال_کاووسی
🔸تماشا در تلوبیون:
https://telewebion.com/episode/0x529b2fd
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو با رامین مجتهد؛ کارشناس فقه اسلامی و رئیس اندیشکده اسلام شناسی منچستر و الیاس احتشام رئیس اندیشکده بین المللی فرهنگ و انسان شناسی از تگزاس پیرامون تأمین امنیت پروژه استخراج و انتقال گاز طبیعی مایع از یمن با ورود نیروهای فرانسوی
«این اتفاق میمون و مبارک نه تنها جایز، که مستحب موکد است و برای کسانی که در پروسه این انتقال سهیم هستند به ازای هر متر مکعب گاز بینهایت حسنه نوشته میشود!»
#الیاس_احتشام #رامین_مجتهد
🔸تماشا در تلوبیون:
https://telewebion.com/episode/0x529b2fd
@resane_ravanshenasi
📸دروغ بزرگ تروریست های رسانه ای
فرار خانواده مقامات ایرانی!
🔸پیادهنظام رسانهایِ جنگ شناختیِ امپراتوری دروغ علیه ملت ایران، به خوبی آموختهاند که دروغ را اولا باید بزرگ گفت و ثانیا باید مدام تکرار کرد تا اثرگذار شود و همگان حتی بدون اقامه سند و مدرک آن را بپذیرند..
#دروغ_بزرگ #سواد_رسانه_ای #تکنیک_عملیات_رسانه_ای #عملیات_روانی #عنترنشنال #اینترنشنال #رسانه#فتوشاپ#منوتو
onsoo_ir
@resane_ravanshenasi
▪️ برای پاسخ به تاریخ هم که شده از کاسبان حقوق زنان بپرسید چرا به دستگیری نیلوفر فولادی توسط پلیس هلند به علت نقض قوانین برهنگی این کشور واکنش نشان ندادند؟ بپرسید چرا پس از آبروریزی ماجرای شیرنوشیدن! این فعال حقوق زنان! و هنرمند! ایرانی توسط رسانههای ضدانقلاب بایکوت شد؟
Fars_Plus
@resane_ravanshenasi
🔸روانشناسی زرد؛ خیلی خوب است، برای اینکه خودتان را گول بزنید
▪در روانشناسی زرد یا عامهپسند، سه سبک اصلی دیده میشود. اول اینکه، کتابها و رسانههای مختلفی وجود دارند که هدف اصلی آن مطلع کردن عموم مردم از پیشرفتهای موجود در روانشناسی علمی است. از این موارد میتوان به مقالههایی که دانشگاهیان یا خبرنگاران علم تولید میکنند، اشاره کرد.
سبک بعدی این نوع روانشناسی کاربردیتر است. در این سبک به جای تشریح مسائل علمی برای افراد عامی کنجکاو، راهنماییهایی ارائه میدهد تا آنها بتوانند از چالشهای زندگی روزمره خود، مثل رفتار با دیگران، برآیند یا اینکه بیاموزند چگونه باهوشتر، خوشاندام، ثروتمند و سازندهتر باشند. انبوهی از کتابهای خودیاری در بازار کتب روانشناسی وجود دارد که از این سبک پیروی میکنند.
در سبک سوم روانشناسی زرد، افراد مبتلا به مشکلات سلامت روان هدف قرار میگیرند و مانند سبک دوم، راهنماییهای عملی ارائه میدهد و هدف آن بیشتر کاهش رنج و ناکارآمدی این دسته از افراد است. در این سبک، به افراد کمک میشود که بر افسردگی، اضطراب و دیگر مشکلات روحی و روانی خود غلبه کنند.
اما روانشناسی زرد از نگاه کارشناسان و متخصصان علم روانشناسی در توضیح مفاهیم روانشناختی، بیش از حد خام و ساده است و مضاف برآن، بیشتر راهحلهای عملی آن از نظر علمی تایید نشدهاند....👇
https://www.migna.ir/news/60681
@resane_ravanshenasi
دوست عزیز فکر نکن همه اطلاعاتی که طی زمان بدست اوردی رو نسل نوجوون ما دارن یا باید داشته باشن. براشون باید از اول توضیح داد و روشنگری کرد این کار رو ما نکنیم دشمن با جذابیت های رسانه ایش انجام میده.
#جنگ_روایت_ها
🖋️ محسن
#رصد_اتاق_توییت
@resane_ravanshenasi
▪️یا اینقدر ابله است که نمیداند طلافروش و صرافی پول نقد نمیگیرند و اگر هم بگیرند مقدار کم میگیرند، و یا آنقدر مخاطب خود را احمق حساب کرده که نمیداند وقتی کسی طلا و دلار بخرد، آن پول دوباره به بانک و حساب صراف و زرگر می رود!
کارمند سعودی را کاری ندارم، شما چرا باورتان شده؟
💬 Hamed Sarrafpour
Fars_Plus
@resane_ravanshenasi
توییتر است دیگر، ریپورت میکنند، محدود میکند تا صدای متفاوتی به گوش کسی نرسد... حالا ما هر چه محدود شویم، اثری نخواهد داشت. مهم نیست چقدر لایک و کامنت بگیریم، مهم این است که حتی اگر یک نفر هم باشم، تک و تنها قرار باشد بجنگم، این عرصه را تا روزی که احساس تکلیف میکنم، ترک نخواهم کرد. حالا هر چه دوست دارید گزارش کنید تا محدود شویم، فکر و اندیشه ما محدود نخواهد شد و ما ریشه در تاریخی بزرگ و سترگ داریم نه ریشه در مشتی دلار بادآورده.
توییتر نشد، در ویراستی خواهیم بود، اینستاگرام که از اول هم با ما میانه نداشت، در تلگرام فعلا به عنوان خانه امن خواهیم بود. دو ماه است که توییتر دارد اذیت میکند و هر روز یک هشدار جدید میدهد....
syriankhabar
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید به چه شکل سادهای دروغ آلبانی نشینان رو میشه!
BisimchiMedia
@resane_ravanshenasi
✅ابزارهای جنگ شناختی بهگونهای طراحیشدهاند که بر نحوه تفسیر و عکسالعمل مردم نسبت به اطلاعات حیاتی تأثیر میگذارند،به شکلی که افراد به حاکمیت و رهبران جامعه خود تردید کرده و حتی دیگر تمایلی به واقعیت های موجود در جامعه ندارند.جنگ شناختی مغزها را هدف قرار داده است
#جهاد_تبیین
🖋️ انصاری
#رصد_اتاق_توییت
@resane_ravanshenasi
براندازها از چهره واقعی خودشون رونمایی کردن
باید دروغ بگیم، لایی بکشیم، خیانت کنیم، خنجر از پشت بزنیم، پروپاگاندا کنیم، اخبار کشتار فیک منتشر کنیم و در مورد پیروزیها غلو کنیم!
با این روشهای مضحک میخوان مقابل انقلابی بایستن که سیصدهزارتا شهید و جانباز داده :)
bisimchimedia
@resane_ravanshenasi
💢تکرار دروغِ قطع اینترنت بینالملل
🔹رسانههای ضدایرانی قبلا به دروغ گفته بودند که اینترنت بینالملل ایران از اول آذر قطع خواهد شد! حالا نیز ادعا کردهاند که اینترنت بینالملل از اول دی قطع خواهد شد.
🔷«تکرار دروغ» از ترفندهای فریبدادن مردم توسط این رسانههاست.
media_arma
@resane_ravanshenasi
⭕️ ایندیپندنت از کشف حجاب هشتاد
درصدی زنان ایران خبر داد!!
🔺نگاهی به این گزارش ایندیپندنت نشان میدهد آمار فوق از یک نظرسنجی اینترنتی به دست آمده است!
🔺سایت تازه کار iranopendata که وابستگی اش به شبکه های خارجی کاملا مشخص است، با ظاهری علمی، در ماههای اخیر در نقش پشتیبان جریانات آشوبگر ظاهر شده و با داده سازی سعی کرده آتش آشوب ها را روشن نگاه دارد.
🔺اخیرا در اقدامی عجیب، این سایت علمی (!) برای جمع آوری داده به «فراخوان» روی آورده است.
آخرین فراخوان این سایت که موجب ذوق زدگی ایندیپندنت شده است، در مورد زنانی است که در ماههای اخیر بدون حجاب به خیابان آمده اند.
طبیعتاً زنانی به فراخوان این سایت لبیک میگویند و در نظرسنجی آن شرکت میکنند که اهل حجاب نیستند و این نتیجه که ۸۰ درصد زنان ایرانی کشف حجاب کرده اند اصلا جای تعجب ندارد!
🔺داده سازی آماری (البته نه اینقدر مبتذل) همواره نقش مهمی در هدایت اذهان عمومی داشته است؛ بسیاری مبنای انقلاب جنسی آمریکا را داده سازی های دروغین شخصی به نام آلفرد کینزی میدانند.
🔺اگرچه جهل عموم مردم نسبت به روش های پژوهشی و مغالطههای آماری این جرئت را به امثال ایندیپندنت میدهد که هرچه بخواهد را بعنوان نظریه علمی منتشر کنند.
جنس اول
@resane_ravanshenasi
این فرد میلاد قاسمیخواه، معروف به میلادخواه است. پیجش در اینستاگرام ۶.۵ میلیون فالوور دارد. که امروز پیجش توقیف شد
از اواسط ۲۰۱۸ یک مقنعه سرش کرد و شد ولاگر. این روزها هم احتمالاً به واسطه مشکلاتی که در ناامنی کشور ایجاد کرده، او را فراخواندهاند اما کمتر کسی به نقش این جنس افراد در نگاه به زن توجه دارد.
حجم تحقیری که امثال او با یک مقنعه نسبت به زنان ایجاد کردند، نقشی که امثال او به بهانه طنز در خودتحقیری طیفی از زنان داشتند هیچگاه دیده نخواهد شد. همینطور که نقش امثال شاهین صمدپور، سیامک قاسمی، سید حسن آقامیری، محمود صادقی، مصطفی تاجزاده و ... در یأسپاشی به روی جامعه دیده نخواهد شد. خودشان تصویری از ایران ساختند، در ذهن مخاطب نشاندند و امروز هم شاکی هستند که این چه تصویری است؟؟!!
👈 الان به همین افراد هم با دید اخلال امنیتی که در شرایط فعلی کشور ایجاد کردهاند، نگاه میشود اما هیچگاه به نقشآفرینی مهمتر آنها در سبک زندگی، تحقیر زنان، یأسپاشی، پمپاژ ناامیدی و ... توجهی نکردهایم! شاید در آینده هم نکنیم!!
✍"حمیدکثیری"
#فضای_مجازی_قانونمند
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✉️ لایههای مختلف یک پیام چیست؟
💠 فرامتن چیست؟!
💠 چرا و چگونه پیامهای رسانهای را باور میکنیم؟!
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
The human #brain
#مغز انسان
کلیپی زیبا از آناتومی مغز 🧠
#علوم_شناختی
#علوم_اعصاب_شناختی
#cognitive_science
cognitiveScience
@resane_ravanshenasi
💢 فیلترشکنها محبوبترین اپلیکیشنهای کاربران ایرانی گوگل پلی
🔸 بررسی دادههای گوگل پلی در پاییز سال جاری (از یک مهر تا ۱۵ آذر ۱۴۰۱) توسط سامانه تحلیل داده لایفوب، نشان میدهد که از میان 100 اپلیکیشن محبوب کاربران ایرانی گوگل پلی، بیش از 70 درصد آنها در دسته فیلترشکنها قرار داشتهاند و پیامرسانهای تلگرام و واتساپ هم در جایگاه هفتم و هشتم این لیست…
🏮 مشاهده جزئیات بیشتر👇
itboom.ir/?p=1902
🏷️ #اپلیکیشن #فیلترشکن #گوگل_پلی
🔻کانال سواد رسانه ای
CyberSp
@resane_ravanshenasi
بعد از تقریبا پنج سال، ریشمو زدم، اون وسط چندثانیه پروفسوری شده بود سریع از بیبیسی بهم زنگ زدن که بعنوان تحلیلگر مسائل خاورمیانه مصاحبه کنم که زود بقیهاشو زدم رفت کنسل شد.
》Mahyar《
#طنز
farsitweets
@resane_ravanshenasi
🗒سلبریتیها خشم تولید میکنند!
✍ریحانه رزمآرا
◽️لطیفهی مشهوری است که شاید ریشه در حقیقت داشته باشد، میگویند روزی جرج بوش با وزیر دفاعش در حال صحبت بود که یکی از دوستانشان پرسید دربارهی چه حرف میزنند. بوش جواب داد: «داریم جنگ تازهای را تدارک میبینیم.» دوستش پرسید: «میخواهید چه کنید؟» بوش گفت: «قرار است یک میلیون مسلمان و آنجلینا جولی را بکشیم.» مرد فوری گفت: «حالا چرا میخواهید آنجلینا را بکشید؟!» بوش به وزیر دفاعش گفت: «دیدی گفتم! جان آنجلینا جولی از جان یک میلیون مسلمان با ارزشتر است!»
◾️هر کدام از ما بارها از پشت اسکرین گوشی با سلبریتیها تعامل یک طرفه برقرار کردهایم. این تعاملِ بین مخاطب و شخصیتهای رسانهای که از نظر دونالد هورتون و ریچارد وهل، «تعامل فرااجتماعی» نامیده میشود جایگزین تعاملات با خانواده، دوستان و آشنایان شده است. گویی دنبالکنندگان، علیرغم اینکه تعامل دو طرفه و نزدیک با سلبریتیها ندارند، آنها را به عنوان یک دوست در نظر گرفته و حسی توهمآمیز را تجربه میکنند.
◽️سلبریتیها ارتباط پیوستهای با مخاطبانشان برقرار کرده و الگوی رفتاری پایداری در آنها ایجاد میکنند که موجب آرامش، ایجاد لذت و گریز از روزمرگیها در مخاطب میشود. آنها به گونهای تعامل میکنند که انگار درگیر یک رابطهی متقابل با مخاطبانشان هستند و دلسوز و هواخواه آنان. برای مثال با حضور در کمپینهای سیاسی، تبلیغات و آگهیها، کارهای خیریه و اقدامات بشردوستانه مهر اثبات بر این مدعایشان میزنند.
◾️یکی از نمونههای معروف حضور سلبریتیها در اقدامات بشردوستانه، سفر آنجلینا جولی به یمن است. او بهعنوان فرستادهی ویژهی سازمان ملل در امور پناهندگان به یمن سفر کرد و تصاویر زیادی از او در کنار جنگزدههای یمنی منتشر شد که نتایج بیرونی شگرفی نداشت؛ همانطور که در سفر او به افغانستان نیز تغییرات مثبتی اتفاق نیفتاد. میتوان گفت استخدام جولی توسط سازمان ملل صرفا تلاشی به قصد پوشاندن اشکالات و ناکارآمدیهای آن سازمان و یک فعالیت رسانهای پر سروصدا، و روتوش چهرهی زشت نظام غربی بوده است.
◽️سلبریتیها ابراز میدارند که اینگونه اقدامات تلاشی است برای رفع فقر و مشکلات اجتماعی، درحالیکه بدون توجه به اصلاح و بهبود «علتهای واقعی بهوجود آورنده»ی این مشکلات، چنین اقداماتی، بیشتر از یک شوی تلویزیونی نیست. از سویی دیگر بازنمایی سیاه از مشکلات و نواقص توسط سلبریتیهای داخلی هم انجام میشود. در این هنگام ما آنچه که سلبریتی میخواهد را دریافت میکنیم. این روایتها در طولانیمدت موجب میشود مخاطبان تبعیض و ناعدالتی فراگیری را در جامعه احساس کرده و نسبت به آینده مأیوس و دچار «خشم» شوند. خشمی که صدمی متوجه سلبریتیها نیست و تنها ابزاری برای افزایش شهرت آنهاست.
◾️این محبوبیتها موقعیت اجتماعی سلبریتیها را تثبیت میکند و بستری میسازد تا سلبریتیها در مواقع مختلف موضعگیری کنند در حالیکه تخصصش را ندارند. اینروزها و میان این آشوبها اگر یک سلبریتی تیک آبیدار حرفی بزند کمتر کسی احتمال خطای آن را میدهد. کمتر کسی سند ادعایشان را مطالبه میکند و در صحتوسقم استوری و پستها، عکس و فیلمهایشان شک میکند. علی کریمی فیلم یک کودک پاکستانی را بهجای خوشحالی یک کودک بلوچ موقع دریافت نان منتشر میکند و گلشیفته فراهانی عکس فتوشاپ شدهی دستگیری یک مجرم در سال ۹۴ را به جای تصاویر اعتراضات اخیر. چیزی که در تمام این اتفاقات مشترک است «ذبح حقیقت» است. گویا محبوبیت و شهرت جای حقیقت را در ذهن مخاطبان گرفته و انگار دیگر اصلا مهم نیست «چه» گفته شده است و فقط مهم این است «که» گفته است.
◽️در یک چرخهی معیوب حالا شهرت دارد نفرت، خشم و دروغ را بازتولید میکند و آنها شهرت را. البته این چرخه بالأخره روزی متوقف میشود، حقیقت بالاخره خودش را نشان خواهد داد، اما مسئلهی مهم این است که تا آن زمان چند نفر دیگر قربانی این دروغ و نمایشهای انساندوستانه سلبریتیها شدهاند؟
vaavmag
@resane_ravanshenasi